Jag saknar er

Igår skulle Pappa ha fyllt 57 år, tänkte extra mycket på honom och hoppades på att dem serverar tårta där uppe. ♥ Och komiskt nog hade båda mina bröder namnsdag igår också, det är väl inget speciellt med det egentligen. Men just på Pappas födelsedag gör dagen lite extra fin så där.

Det spelar ingen roll hur länge sedan det var han dog, jag saknar honom ändå lika mycket. Och jag tänker på honom exakt varje dag. Det är som att tiden står stilla när det gäller personen som har gått bort. Tyvärr har jag (och många andra) nu fått två till personer som jag tänker på varje dag.. Det är inte meningen att dem ens ska vara på mina tankar för de anledningarna dem är där. Det är så sorgligt så det inte finns något slut. På Lördag ska jag på begravning återigen, men helt ärligt vet jag inte om jag orkar två begravningar inom loppet av tre månader. Det blir för mycket. Man ska inte ens behöva gå på begravningar, folk ska inte försvinna så här.. Så himla orättvist.

Åh vad jag saknar er. Lite konstigt egentligen att sitta och skriva ett inlägg på en blogg, som att ni har en dator där uppe. Men det är mer för att hedra er, för att hedra vilka fina människor ni är. ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0