Näst sista dagen

Dagarna i Skellefteå har varit hur bra som helst! Vi har varit och shoppat (hittade så himla fina saker, ska försöka fota det senare om jag inte glömmer bort), ätit ute alla måltider under dygnet, varit på a-lags matchen där vår lilla hockey stjärna var med, och till sist bara myst. Eller killarna har spelat Fifa så fort vi inte har varit ute ur lägenheten, men jag och Klara har sysselsatt oss med annat under tiden.
 
Imorgon är det sista dagen på året (det där fick mig att komma ihåg den där jävla räkningen på 15 hundra som ska vara betalt imorgon..) och jag känner mig så taggad inför kvällen! Sitter och håller tummarna att min systemkamera jag har beställt hinner komma imorgon, det hade varit grymt.
 
Nu blev det jobbigt att blogga. Ska slå på Gossip Girl och sedan sova. Bye!
 

Dec. 27, 2012



Hej igen

Ahh, hatar när man inte har bloggat på några dagar och så ska man ge sig på ett inlägg. Orkar ju inte berätta allt jag har gjort, fast ändå vill jag det så jag kommer ihåg vad jag gjorde då om jag kollar tillbaka. Men då kommer det problemet att det aldrig blir snyggt när man ska ta igen massa missade dagar.. i-landsproblem..
 
Om jag försöker lite kort då. Senaste dagarna har jag haft en mysig uppesittarkväll hos Oskar. Fikat en del. Ätit hur mycket som helst. Firat jul såklart. Varit väldigt nöjd över mina fina julklappar (berättar sen). Haft en mysig förfest med mina favorit tjejor. Varit på Farmen och insett att det var jobbigt att vara där (och halt som fa-an).
 
Och idag har jag och Erik bara tagit det lugnt. Imorgon ska vi åka ner till Oskar och stanna där några nätter. Har försökt packa lite, men att försöka packa när jag inte vet hur många nätter vi ska stanna där blev bara jobbigt tillslut. Varför är min hjärna så jobbig, ibland orkar jag inte planera allt.. Dumma hjärna.
 

Fredag

Erik är på väg till Östersund med hockeylaget och blir borta till Lördag natt, så jag ska packa ihop lite saker och åka till mina kusiner och spendera natten där. Har saknat mina små skit ungar. Hyra film och köpa godis är ett perfekt sätt att spendera en Fredags kväll på. (Måste fylla ut den här raden så det inte ser fult ut, shululu).
 
Jopp. Och imorgon är det äntligen julbord på Farmen! Har sett framemot det i över en månads tid.. Eriks syster är med i föreställningen och hon är grym på att sjunga, och jag älskar ju att kolla på musik framträdanden. Blir tårögd när andra sjunger haha.. Så himla avundsjuk. Vill också ha en talang.. Jag kan typ.. Städa bra?
 

He's everything

Min bästa vän. Min trygghet. Min andra halva. Mitt allt.
 

Big head and flintis

Tjo bre (hatar början och rubrikerna på inlägg..). Har precis kommit ur duschen efter ha varit helt genom blöt av svett. Fyfasen så skönt det är att jag äntligen börjar komma igång med träningen igen. Är ju så fruktansvärt skönt efteråt. Eller i alla fall precis efteråt. Träningsvärk hade jag kunnat skippa faktiskt.. De två senaste dagarna har varit en plåga. Började fundera där ett tag om jag hade fått en muskelsjukdom haha.. Sjukligt.
 
Hmm, ja, mer än så hade jag nog inte att säga. Gud vad mitt liv är intressant, varje inlägg jag skriver blir jag så förvånad själv över hur intressant det faktiskt är! Eller något i den stilen. För att avsluta detta inlägg snyggt tänkte jag lägga ut jordens fulaste bild. Kan ni lova att inte skratta? Snälla? För jag blir nästan nervös över att lägga ut den.. Hoppas du ångrar dig att du ville se bilden igen Jennifer.. ;)
 

Måndag

Hej! Varje Måndag sitter jag och funderar på vart helgen tog vägen egentligen, går alltid så himla snabbt.. Har i alla fall haft en typisk mys-helg. Oskar och Klara har varit i stan så vi har mest hängt med dem hos William. För att inte glömma fika stunderna och sport stunderna, men det ingår ju i våra ''häng'' liksom.
 
Idag har jag varit med tjejorna på Storheden och handlat lite julklappar. Var gosigt att fara på en liten sväng med mina gosiga tjejor. Hittade dock inte speciellt mycket julklappar. Men utöver det jag köpte borde jag nog kunna hitta resten här i staden. Längtar tills alla ska öppna deras paket hihi, alltid lika exalterad över det.
 

I miss you



Saknar dig så himla mycket. Älskade vän.

Just my luck

Hej. Vid lunch åkte jag och tränade. Kände mig duktig som var där samma tid som jag brukar släpa mig upp ur sängen vanligt vis på helgen. Sedan lyckades jag fastna i parkerings huset och göra en fet buckla (jävla stolpar) på passagerare dörren. Bra Viktoria där rök pengarna till systemkameran..
 
Ångar mig nu i efterhand att jag ville ha nya tränings kläder haha.. Nåja, ska snart åka och se på handboll med Linnea hur som haver. Och efter det ska jag och Erik åka till Mamma och äta tacos. Mums!

Uncover

Wie imorgon är sista praktik dagen! Rackarns så skönt. Eller okej, fy i hela helvetes jäkla jordgubbe så skönt! Inte för att jag inte gillar min praktik plats, utan mest för att det alltid är lika skönt när man äntligen har tagit sig igenom dessa fem veckor. Skolans 8:20 är en ren dröm jämfört med att ha alarmet ställt på 05:50.
 
Mjo, nu vet ni det. Ska slå på ett Gossip girl avsnitt och sedan sussa. På bilden (tur jag inte blev en modell) ser ni i alla fall min nya jacka jag happy shoppade efter jag klarade provet, är riktigt nöjd med den. Gillar färgen!
 

Wie

Grymt skönt att vara klar med det där sabla körkortet. Kändes som att tio kilo rasade ner från axlarna när det stod godkänd på datorn. Himla frihet att slippa anpassa sig efter äckel bussarna eller att behöva stå och vänta på skjuts. Jaja, det här firar jag i alla fall hemma i soffan. Är hemma från praktiken på grund av bihålorna. Går ganska bra så länge jag sitter ner men ställer jag mig upp känns det som att huvudet är i kläm. Jag vill ju börja träna nu när jag äntligen har skaffat guld kort.. Vill någon byta sina bihålor mot mina? Snälla? :)
 
Här har ni en bild på min söta lilla röda fara. Visst är han ganska gullig ändå? Börjar tycka om Affe (snälla säg att jag inte är ensam om att döpa alla mina saker till någonting..) mer och mer nu faktiskt!
 

Sweet nothing

Idag har jag varit ledig från praktiken så har ägnat hela dagen åt att plugga. Finns väl roligare saker att göra (eller att inte göra) när man är ledig. Men ett rättskunskaps prov är nu bortgjort i alla fall.
 
Annars, utöver allt intressant som händer i mitt liv för tillfället, så har jag dragit på mig en förkylning. Och som vanligt lägger det sig direkt i/på dessa jäkla bihålor. Ah, blir så less på det.. Gör så jäkla ont.. Måste se om jag har kvar några tabletter sedan förra gången (eller förrförr, eller förrförrförra gången) de blev attackerade.
 
Nu har jag ingenting mer intressant att tillägga. Och ingen intressant bild heller. Typiskt. Hejdå!
 

That ass

Var förövrigt förbi Sensia idag och bokade tid för att skaffa kort där igen. Sade upp mitt i September och tänkte vänta tills jag var klar med körkortet (var så less på att anpassa träningen efter bussar), tog ju dock lite längre tid än vad jag trodde. Men har använt naturen mycket och varit ute och promenerat istället så har klarat mig ganska bra utan gym. Men nu är det alldeles för kallt och jag längtar tillbaka till ett varmt och svettigt gym.
 
Funderar på att ta ett guld kort denna gång. Skulle vara skönt att kunna variera med simning då och då, eller fly till ett annat gym när Sensia är fullsmockat. Bara jobbigt när allt är upptaget.. Men jag får se, skiljer ju bara en ca hundralapp per månad vilket inte alls är så farligt. Frågan är bara om jag kommer utnyttja det fullo då.
 
Även fast jag bara vill komma igång med träningen för att bli piggare och få tillbaka energin så hade jag inte tackat nej till denna jäkla röv! Vill också ha en välformad bakdel haha..
 

När solen går ner

Snacka om torr blogg. Man skulle nästan kunna tro att jag har gått i ide. Men icket, praktiken tar all energi och skulle jag skriva om det jag gör skulle det bara handla om sjukhuset. Så här roligt är mitt liv liksom..
 
Men vad sysslar jag med då? Tja, körkortet är i fokus kan man säga. Klarade uppkörningen (aldrig varit så jäkla nervös i hela mitt liv, det var inte roligt för fem öre) i början av veckan, dock kuggade jag teorin någon dag innan med två ynka poäng. Men det känns ändå som en barnlek. Så snart har jag förhoppningsvis körkort, wie!
 
Och utöver det så funderar jag mycket på vad jag ska köpa för julklappar till mina nära och kära. Jag gillar inte riktigt julen längre, tycker den är ganska överskattad. Men däremot älskar jag att köpa julklappar! Och iår har jag tänkt att slå till ganska stort på just den biten. Finns ingenting roligare än att se sin lillebrors glädje när han får vad han önskar sig hihi. Då är bara största problemet, vad fasen ska man köpa till alla?!..
 

Lördag

Hejhej. Har skrivit om det här inlägget typ fem gånger nu. Får inte ihop någonting som låter vettigt. Mitt huvud är segare än en snigel och jag känner bara för att sova i en eller två dagar. Praktiken och körkortet får mig på så stressigt humör. Och jag HATAR att vara stressad, finns ingenting värre..
 
Vettigare än så här verkar det inte som att det blir. Får nöja mig med detta.
 

RSS 2.0