The scars of your love, they leave me breathless

Det är verkligen inte kul att blogga just nu. Har ingenting att skriva om, eller egentligen har jag det. Men det är verkligen jobbigt att logga in och sen försöka få ihop en text som har något sammanhang i alla fall och inte bara blir till ett blablabla-inlägg. Men ger det ett försök nu.

Imorgon har jag min sista seriösa skoldag för årskurs 1 på Omvårdnads programmet, vilket innebär börja 8:20 och sen ha hål till 13:15 för att hålla i en gympa lektion. Vi har haft oturen och hamna i dom längsta hålen mellan lektionerna som världen någonsin har skådat. Kul man nästan överlever dom i alla fall. Sedan har jag varit väldigt glad för att jag har klarat både Engelska och Matte kurserna, så skönt!

Okej det här blev ju också ett skit roligt inlägg, men nu orkar jag inte kryssa ner allt när jag ändå har tagit mig så här långt i texten. Ska bli väldigt skönt med lång helg! Hur var det nu med sammanhang i texten..


Natt mössan

Hej! Kom precis hem efter en väldigt bra dag. Eller den har bara bestått utav fotboll, match på arenan, någon viktig match på TV:n och till sist spelade vi fotboll. Jag gillar inte ens fotboll, varken titta eller spela. Men det har varit roligt i alla fall. Typ. Okej nej helt ärligt har det varit skit tråkigt med så mycket fotboll, men det har varit roligt att vara med dom jag var med. Någon som kanske fortfarande hänger med? Jag är väldigt trött.

Ska gå och lägga mig nu. Vet dock att hela min säng luktar Erik, och då är det bara jobbigt att gå och lägga sig när det luktar han men han inte är här. Visst det luktar gott och man kan ligga och sniffa på kuddarna och låtsas som att han är där. Men sanningen är ju den att han inte alls är där och att jag bara ligger och sniffar på en kudde som en mes. Kan han inte bara göra sitt doft revir lite otydligare, dumma dig. Åh livet är inte lätt alltså.. Godnatt!


Lördag

Godmorgon. Alltid lika roligt att vakna upp till en grå, regnig och trist Lördag! Vart är solen och det fina vår vädret? Och alla som är utomlands med fin väder kan ju bara ta sig i stjärten. Idag kommer dessutom mina kusiner hem från Turkiet, säkert jätte bruna och med massa fina bilder som dom har knäppt under veckan.. Åh. Det sorgliga är att Albin är brunare än mig på vintern än vad jag är på sommaren, han kommer ju vara hur brun som helst nu.

Nu blev jag arg av alla tankar. Någonting positivt med dagen var ju att jag i alla fall fick vakna upp bredvid Erik, det slår väl det mesta. Han har farit för ett tag sen eftersom dom har match, och den ska vi snart fara och se på. Måste kliva upp nu och laga någon lunch, sen cykla iväg, i det här fina vädret. Blä! Tur jag har roliga vänner :)


-


You got me feelin high and I can't step off the cloud

Dom två senaste dagarna har bestått av skola, estet konsert och fotboll med massa härliga människor. Ja, vi har alltså sätt samma estet konsert två dagar i rad, så bra var den! Och dessutom har ingen utav oss något liv.. Så när det väl händer någonting måste man självklart passa på. Och nu fick jag total hjärnsläpp. Orkar inte skriva något mer.

Ska hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig. Nattinatti!


I just can't get enough

Boy I think about it every night and day
I'm addicted wanna jump inside your love
I wouldn't wanna have it any other way


Nattinatti

Filmen igår var jätte bra! Älskar dom där pirat filmerna. Kvällen avslutades med en sväng förbi Gruvberget innan jag for hem och somnade med både smink och kläder på. Fresh.

 

Idag har jag varit och kollat fotboll och sen nu under kvällen myst med den coola grabben på bilden nedanför. När han for hem satte jag mig och gjorde en analys som ska vara klar och redovisas imorgon. Är äntligen klar med den och nu ska jag sova, Börjar inte fören kvart över 12 imorgon så får en skön sovmorgon. Godnatt!

 


Gobit

Det var ju inte tänkt att jag skulle skriva om igelkottar egentligen haha.. Men ett extra inlägg dör väl ingen av. Jag har iallafall nyss duschat och väntar nu att Erik ska komma hem från deras match. Har inte varit med honom sen förra helgen, och det suger ju ganska mycket. Så det här blir jätte bra! Senare ikväll ska vi fara och se Piraterna på bio med några andra, vilken bra dag det här kommer bli. Har längtat efter den här filmen!

Eller är det Jack Sparrow man har längtat efter egentligen? Hihi.


En igelkott blev två igelkottar

Den senaste veckan har jag tjatat om den lilla igelkotten som verkar trivas utanför mitt fönster, har sett den 3 kvällar den här veckan. Imorse vaknade jag av massa prassel i gräset utanför fönstret, kollade ut och där låg två igelkottar och sov! Dom såg jätte kära ut, dom hade liksom krupit ihop bredvid varandra.

Jag har alltså två igelkottar att se efter nu. Har varit ut och lagt ett fat med mat och vatten till dom, hoppas dom vaknar snart och blir glad över maten! Kom på för ett tag sen att egentligen vet jag ingenting om dom där djuren mer än att dom har taggar. Så har suttit och läst lite på internet om dom, och nu tycker jag om dom ännu mer.


Skumt

Jag är typ övertrött. Skrivet ett inlägg om en smilis, vem bryr sig liksom haha..

Jag tycker den är söt

Jag har bara en sak till att säga innan jag lägger mig - Jag tycket inte alls P-smilisen är dryg, jag tycker den är söt! Förstår inte vad alla har emot den stackars smilisen. Tänkte bara berätta det för någon av er som kanske inte riktigt vet om att jag alltid skriver P-smilisen, det är min standar smilis liksom. Inte alls något drygt :) Stackars smilis som blir mobbad.


Take my hand tonight

Har haft en riktigt trevlig kväll med några riktigt fina människor. Och ikväll tog jag till och med bilder! Men.. Alla blev suddiga utom en.. Haha kul att man inte lyckas när man väl försöker. Tog dock massor av kort med Fiffis kamera, så hoppas hon lägger ut en massa bilder på hennes blogg senare! Jag tvingar dig för jag är kamera kåt.

Ja, kul kul kul. Nu har ni fått ett helt inlägg som handlar om bilder. Yeah man.


Morr

Är det bara jag som har problem med att få upp alla jäkla inlägg på bloggen?
Ingen bloggar på kvällen, sen ser man dagen efter att dom visst har bloggat på kvällen?
Antingen så avskyr jag blogg.se eller mitt internet, vet inte vilket av det som dampar..

Anywhere you go, I'll be there

Känslan när man kommer hem och är sugen på allt gott i hela världen men vet att det inte finns någonting gott hemma att äta, tills man iallafall öppnar kylen och blir påmind om chokladbollarna man bakade igår ♥ Det är lycka. Och känslan av att man har sovmorgon imorgon sen 1 lektion + nationella speaking = sluta tidigt. Ännu mer lycka. Och dessutom får jag äntligen vara med Erik imorgon (tror jag)! Ännu ännu mer lycka. Hej livet du är bra.

Nu ska jag gå och duscha och sen gå och lägga mig. Nattinatti!


Tisdag

Idag har jag absolut ingenting att klaga på, totalt azum och totalt ovanligt. Dagen har gått snabbt och inte varit allt för jobbig, har fått tillbaka 1 prov och 2 uppgifter som jag fick mvg på, det går bra nu kompis! Efter jag slutade ringde Mamma och frågade om jag ville äta på Daggan, självklart ville man det. Tror jag ska fira den här dagen med att göra choklad bollar!

Eller fira och fira.. Har trots allt en klump i hjärtat idag. Idag är det 14 år sen pappa lämnade oss. Det är ingenting jag låser in mig på rummet och gråter floder över direkt, men fortfarande rätt tungt. Jag tror, eller jag vet rättare sagt, att han fortfarande vakar över oss från ovan :)


Dont, dont let me go

Jag vet inte hur man bloggar längre, tyvärr. Loggar in flera gånger per dag, försöker skriva ett normalt inlägg, slutar med att det står bla bla bla i var och varannan mening, blir arg och kryssar ner allt och återgår till facebook. Men det är lugnt kompisar, jag kommer snart tillbaka till min vanliga bloggning. Någon gång, någon dag.

Just nu känns allt bara så surt. Jag är trött och less. Vill ha det där jäkla sommarlovet nu!


Ett rubrik

Hade en jätte trevlig kväll igår med massa sköna människor på gruvberget. Mitt hår luktar dock väldigt äckligt av röken från elden nu, måste hoppa in i duschen så fort jag orkar ta mig upp ur sängen. Upp upp och ivääääg!

Ska vara med Erik sen efter hans match, det är hockey vm finalen ikväll så antar att vi kommer se hockey, yey. Hejdå ha en tråkig Söndag!

-

Cause we lost it all
Nothing lasts forever
I'm sorry I can't be perfect

Inget kul humör

Sitter i datasalen och har data. Har ont i magen och känner mig inte glad. Livet suger och allt och alla är jobbiga just nu. Egentligen är ingen jobbig, men jag tycker det just nu. Mitt humör är bajs. Jag är yr i hela huvudet och alla killar är störda. Halleluja!

Ikväll väntar en trevlig kväll med några. Det ser jag fram emot :)

Burning in my soul

Idag har varit en konstig dag. En bra dag, fast ändå en dålig dag, fast mest en bra dag. Efter skolan blev jag arg så for och tog ut min ilska genom att träna. Ett väldigt bra sätt att lugna ner sig på, dock alldeles för jobbigt. Imorgon kommer jag gå som att jag har blivit rump körd.

Dessutom är vår sovmorgon borttagen imorgon för att några/någon från ungdomsmottagningen ska komma och prata om sex. Halleluja.. Om jag inte vill veta någonting mer om sex och bara ha min jäkla sovmorgon då? Dom pratar ju aldrig om någonting roligt när dom pratar om sex, bara sjukdomarna och dom där gummi kondomerna. ANVÄND KONDOM ANNARS DÖR DU. Kul. Nu blev jag på dåligt humör igen. Hejdå.


Hej hej hej

Jaha, godkväll på er. Sitter just nu och pustar ut liiiiiite, mer och mer saker börjar bli avprickade på to do listan i skolan. Hade Engelska nationella på morgonen, dock fungerade knappt bandspelaren eller skivan så man hörde ingenting. Kul. Och ikväll har jag pluggat på Njurarna provet som vi har imorgon, och har dessutom skrivit det jag ska säga imorgon på redovisningen om Psoriasis. Fikus ärta vad skönt det kommer bli när alla prov osv är klart..

Kom nyss in efter en timmes kvälls promenad med Linnea, vädret var ju toppen så orkade inte sitta inne hela kvällen. Och nu kommer ännu mera intressanta händelser, ska hoppa in i duschen, se gårdagens Big Brother avsnitt, plugga en sista gång på Njurarna, sova och längta lite till Nuggetsarna imorgon :)


Blogg.se suger


Vad vore jag, utan dina andetag

Vad hade jag tagit mig till utan dig. Jag älskar dig ♥


Jag lever

Igår kom jag på att jag bara ska blogga när jag är på bra humör. Egentligen vet jag inte varför, och jag kommer absolut inte kunna hålla det. Men det gäller tills jag blir trött på det. Bra va, då blir det ju bara glada inlägg! En eller två dagar iallafall..

Just nu är jag på jätte bra humör. Solen skiner utanför, såg dock på facebook (den största skvaller/nyhets tidningen) att det har tok snöat inatt. Nej, de stämmer inte, det är strålande sol ute. Facebook ljuger alltid.. Snö i Maj uppe i Norrbotten? Pfft kan ju verkligen inte stämma.

Bla bla bla. Igår kväll var jag hos Fiffi, hon håller på att göra dreads, blir så jäkla coolt! Idag har jag en middags date inplanerad. Måste dock cykla till Ica och köpa cola som jag glömde igår, tänkte fara förbi och sola när jag lika cyklat hela vägen, hihi.


Död

Är helt slut efter dagen. Både kroppen och huvudet är ur funktion. Jag tror jag håller på att bli sjuk, igen. Hade högt blodtryck i Måndags och har inte känt mig som vanligt dom senaste dagarna. Snälla skona mig från att bli sjuk. Jag orkar inte bli sjuk.

Har haft Engelska nationella och matte prov idag, tror det gick ganska bra på båda. Skönt. Nu är det bara femhundra sextioelva prov kvar. Oj vad roligt att läsa om massa tjat och skolprat, inte konstigt att man snart är Sveriges största bloggare, min blogg är ju super kul.

David försöker imponera på brudar


-

I look around me,
But all I seem to see,
Is people going no where,
Expecting sympathy.

Tisdag

Håller på att koka ägg just nu. Ska göra min/mammas/någons otroligt goda kyckling sallad som jag älskar och hela dagen har gått och längtat efter. Synd bara att det är så jäkla jobbigt att göra den och att det tar sån himla lång tid, och att man äter upp den på en sekund. Hmm..

Just nu är jag typ på världens deppigaste humör. Vill bara gräva ner mig under jorden och sova bort dom här sista veckorna innan sommarlovet. Känner mig så stressad inför alla prov, nationella, uppgifter och redovisningar. Dessutom har jag 2 dagar kvar av praktiken som jag måste ta igen för att jag for till fjällen.

Någonting hände sista lektionen, har varit jätte glad idag, tills den. Blö.

Jag har ingen rubrik

Går dagen var toppen mega bra. Roligaste valborgen hittills i mitt 16 år och 8 månaders långa liv! Tack till alla bra som gjorde den toppen mega bra :) Synd bara att jag alltid glömmer att ta bilder, skit trist utan bilder. Ändå så tänker jag ganska ofta typ: Nuuuu ska jag ta bilder! Och så blir det inte så, pepepe.. pepe.. pe..

Idag har jag mått som en kung. Har varit till arenan och kollat fotboll men ångrade mig att jag ens tog röven ur sängen. Svin kallt ute dessutom. Cyklade hem och sov, åt, sov, åt, sov, cyklade iväg till Fiffi. Hon den där kortisen som är cool nu för att hon är 17 bast, shalalalala 1 år kvar! Massor av gratulationer till deeeej :D :D :D

Ahmän, godnatt nu. Suger att blogga. Gör det enbart för eran skull. Vill inte att ni ska behöva gråta blod varje gång man klickar in här och ser att jag bara ignorerar er och inte bloggar. Everything I do, I do it for you!


RSS 2.0