Hockey människan som inte finns

Jag kan ingenting om hockey egentligen, men ikväll tycker jag USA ska vinna!
Varför tycker jag det, jag som inte kan någonting om hockey eller något..
Haha, det vet jag inte faktiskt, går på mag känsla, och så är dom snyggare ;)
Äh jag skoja bara, men tycker det är för många som hejar på can-nada.. såå heh


Jag fryser!

Hallå (: Nu är jag tillbaka till det vanliga, sitta med datorn i sängen haha. Nej jag har inte mycket till liv ibland. Men men.. har fruktansvärt ont i mina händer och armar, och gas tummen. Så går det när man inte har kört skoter sen förra året haha! Jag Nisse och Kim for på en skotertur till Niemisel och grillade vid forsen. Fick köra hans skoter halva biten, grymt kul! Kim tyckte det var kul att åka med mig på mammas skoter heh, iallfall i alla förbannade gupp som finns efter lederna.. Och så bakade jag en choklad jordgubbs tårta till Nisse som, som sakt, fyller år imorn. Nu tog min fantasi slut, så vet inte riktigt om det finns så mycket att skriva.. eller jo, jag saknar Erik så galet mycket, inte äns prata med honom sen i Torsdag på skolan :(







Ja jag vet, jag är jätte vacker haha..


Mobil blogga..


 Jaa.. Det var inte det lättaste att veta hur man skulle lägga in en bild. Jag vet inte äns vilken bild det blev nu egentligen? Aja vilket som så blir det säkert bra.. Ligger just nu i min grymt mjuka och sköna hästens säng! Jag älskar den (: efter hockeyn så for jag hem, haft en mys kväll med mamma Kim och Nisse, sett film och så vidare. Dom håller på att se någon film nu, men jag blev så himla trött så orkade inte se klart den. Men, jaa.. Imorn ska jag få testa Nisses skoter, det ska bli as kalas! Har inte åkt nå skoter i vinter.. Och så ska jag baka tårta, Nisse fyller år på måndag men vi ska ha ett livet kalas sedan imorgon (: nu blev jag väldigt trött...


Broken walls

Har ni någon gång vakna av att ni själv skrattar?.. Det fick jag uppleva i morse, det var nästan obehagligt haha. Jag har haft så konstiga drömmar den senaste tiden, undrar vad det är med min hjärna egentligen.. eller jag tror iallafall det är hjärnan som gör drömmarna? Nog om det. Om typ 45 minuter ska jag fara och se hockey med Elina och Fiffi, och jag ligger fortfarande i pyamas. Jag och passa tider, det är nästan lika illa som det är med mamma och passa tider, hon kommer alltid försent, och hon är taxi chaufför? -.- Okej när hon jobbar kommer hon aldrig sent, konstigt nog... Bilder får ni senare hehe, jag orkar fortfarande inte ladda in bilderna på datorn. Nu måste jag typ skynda mig lite, pusss! (:


Du är inte som du blev

Fiffi blir mobbad för att hon är singel, haha, ibland undrar jag när gränsen för omogenhet går egentligen ;) Nej jag vet, ni fattar ingenting, men det är nog lika bra det, för fattar inte själv heller. Jag tar det kort - as mysig kväll har det varit! Vi lämnar det där med bilder tills imorgon.. jag orkar verkligen inte ladda in dom på datorn, way to ansträngande. Tror det är anledning varför det blir så mycket webbcam/ego bilder, för att jag är för lat för att ladda in bilder på datorn från mobilen.. för att, för att. Och du som sitter och kommenterar anonymt, jag kan kolla upp vem du är, men jag orkar inte, det där med latheten tar över igen haha. Nu blev det jobbigt att skriva, jag ska sova snart typ. Att man orkar skriva blogg egentligen, tror dom flesta skiter i det man skriver iallafall haha..




I'll always be like me


Jag är snyggare än er, mycket snyggare än er alla!
Och nu ska jag iväg och ha snygg fredags mys, med några snygga brudar (:


Bon Jovi - It's my life

Gamla låtar slår nästan alla nya låtar! Hitta någon spel lista på spotify med dom bästa låtarna sen förr, dom är så sköna. Sitter och väntar på skjuts till stepin, känner mig som tur är bättre idag! Förkyld som en apa iallafall men.. får väll ta det lugnt Sitter med tandborsten i munnen, kommer dregla över hela datorn snart :o pusshej!


Tveksamt

Dam hockey.. njae vet inte, tycker det är skit tråkigt att kolla på, okej kan nog vara för att dom förlorade! Men iallafall, tycker hockey, det ska vara hockey killar ;) Fast samtidigt är det tufft med tjejer som spelar hockey också! Aja.. ska nog börja dra mig mot toan och borsta tänderna snart, om jag mår bättre imorn tänkte jag fara och träna, cool som jag är. Sen på kvällen blir det mysigt. Och så hade jag tänkt länkta ihjäl mig efter en kille som jag alltid tjatar om, suck, jag är omöjligt överdriven ibland. Adios amigos (:


Ja juste..

Jag har en fin mango som väntar på mig också! :D
Det var länge sen vill jag lova, välkommen tillbaka i min mun go bit..


You tell me

Åh, Viktoria gör en kanon start på lovet! Hon tar och blir sjuk precis så där lagomt, woho go girl! Ja så illa är det, men så sjuk är jag väll inte, men jag mår inte direkt bra. Helvete jag lovar det är kylan som har kommit och ba ''jippi jag ska göra alla fula barn sjuka till deras efter länktade lov! Muhahaha, allt för att förstöra..'' Fast kom och tänka på nu att jag har inte mått speciellt bra den här veckan, hoppas inte jag blir sjuk länge! Nog om prata om sjuka mig hehe (: Fast det är tillåtet att tycka synd om mig, snyft.. Det där var en ironisk mening, bara så alla seriösa typer också ska förstå det. Annars då hur är det med stor bloggaren Viktoria Nilsson som har cirka 15-20 personer som läser hennes blogg varje dag? Egentligen äre helt nice tycker jag! Jag har mina fina vänner, min fina familj och släkt, och min fina killepille, (och jag har en fin 2 liters coca-cola i kylskåpet också!) det är allt jag behöver (: Fast ja, det skulle ju gärna kunna finnas lite mindra korkskallar, men antar att dom alltid kommer finnas, tyvärr.. ;)


It's up to you

Fan.. till och med jag har fastna för OS. Det är ganska kul att se, ibland, faktiskt. Eller så har jag bara haft ganska tråkigt dom senaste dagarna. Blablabla.. jag mår fortfarande inte bra, känner mig tung i huvudet, känns nästan som att jag ska tippa för att mitt huvud är så tungt haha.. Blir att glo slalom och stafett ikväll, och hockey på morgonen. Hur fan orkar jag? Jag känner mig typ, vet inte hur jag känner mig.. men vill vara med min bebis nu :( Ja han är som en liten bebis, som bara är ett huvud längre än mig. Vi har förövrigt vart tillsammans ett halvår nu faktiskt, naw hihi, jag älskar dig baby! ♥


Hopplös som en groda

Har legat i sängen och sätt tv ända sen jag kom hem, ingen middag har jag heller fått i mig. Jag vägrar bli sjuk så jag ska sova bort min inte-må-så-bra-känsla. Imorgon har vi skridskor på gympan, och det kommer säkert vara is kallt, men nej då, det tycker säkert inte vår gympalärare. Det finns inge dåligt väder, bara dåliga kläder -.- Jag är allmänt irriterad på allt, speciellt personer som tror att allt som jag skriver som är negativt handlar om Erik, skjut er snälla.. att det ska vara så jävla svårt att låta någon få vara glad. Hejdå


Woa, woa

Nej ärligt talat så bryr jag mig inte om att jag inte är på temat, därför.. det, det vet jag inte egentligen. Tycker bara det är onödigt med tema, tema hit och tema dit. Varför inte bara sluta efter klass rådet så slipper man tema hit och tema dit. Och så när jag ändå gnäller så vill jag passa på att gnälla på omogenhet, det är så inte passande i dagens samhälle, varför bara inte skippa allt som är onödigt och bara sova bort sin mens värk istället.. Japp! Där kom det! Jag ska sova efter middag nu, hejdå


Förra vintern, HAHA mina ögonbryn!!!!!!!


Onödigaste dagen ever..

En och en halv lektion + lyssna på movits, som jag bara fick huvudvärk av. Ja det kallar jag onödig dag faktiskt. Jag är på världens gnäll humör, mens humör, så låt mig få gnälla i fred. Tack på för hand. Haha ibland kan dagarna vara så himla härliga när man har ont i magen (: hade faktiskt tänkt fara och träna idag, men min höft har balla ut totalt, jag vet inte riktigt vad som har hänt, men jag har sovit på något väldigt konstigt vis. Snart tar jag bort mina höfter, är så förbannat less på dom! Hihihi, pusss (:


Sverige är la goa!

Min datorn och blogg.se hade totalt damp igår. Men jag var iallafall med Erik ett tag, var extra jobbigt när han for.. kan inte vara med han på över en vecka, igen, och ja när man är beroende av någon är det inte roligt alls. Så kommer vara halvt deppig hela veckan haha, men så illa är det (: Sverige gjorde iallafall en skön vinst imorse! Roligt att se. Jag är inte speciellt sport intresserad alls, tycker det är skit tråkigt att kolla på skidor tillexempel, visst kan det vara spännande men det är så segt.. men hockey tycker jag är jätte kul att se på. Men nu ska jag slita mig från datorn och Vakna med The voice, har ju sovmorgon till 10 typ ;)


Vädret vill att vi ska frysa ihjäl

Filmen var jätte gullig, och romantisk hihi (: Ni vet den han den ''andra'' snygga i Twilight, han var med + en massa andra större kända skådespelare. Nej men, den var väldigt söt och jag satt halvt gråt färdig hela filmen. Och satan i gatan vad kallt det är ute, trodde jag skulle frysa fast på vägen mellan busshållsplatsen och huset. Inte roligt att dö som en is gubbe.. men jag lever (: och ska krypa under täcket snart. Kuddar täcken och sängar, det går inte att undvika att älska dom ibland, min andra största kärlek!


Valentine's day

Nu är jag väldigt mätt, mätt som en propp, propp mätt. Har precis ätit tacos, och gott var det då! Senare mot kvällen ska jag och Ida fara och se på bio hehe (: Egentligen vet jag inte vilken film det är, men om den är kass så är den kass, om den är bra så är den bra. Det återstår väl att se. Har för övrigt hat väldigt tråkigt idag, jag har städat och tvättat två tvättmaskiner, helvete vad jag känner mig vuxen för att vara 15 hela år. Sen en till för övrigt sak, ni vet när man länktar till någonting så mycket så det nästan gör ont i magen? Så mycket länktar jag till imorgon haha. Tacka fan för att man iallafall går på samma skola!


Det där var inte lätt! krävdes stor del av min mattelektion..


Jag kan inte sova...

Har du ett par gröna string? - aa
Vem var den senaste du pussade? - jordens bästa kille
Vem var den senaste som pussade dig? - jordens bästa kille
Vad har du för trosor på dig? - vanliga trosor
Har du mens? - nope inte nu iallafall
Vad har du för bhstorlek? - 75 A B C D E
Trivs du med det? - joo, det är lite ojämnt men det funkar!
Vem sov du senast med av samma kön? - vet faktiskt inte :o
Vem sov du senast med av motsatta kön? - Erikperikboy
Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - 112
Gillar du någon nu? - yes!
Vem isåfall? - min lilla pluttinutti
Vem strulade du med senast? - strula -.- jag pussade Erik senast
Vad gjorde du inatt? - det är natt nu, jag kan inte sova!
Och i förrgår natt? - jag sov, jag älskar att sova
Vad gör du innan du kan sova? - ser film
Kan du prata med din mamma om allt? - hmm, beror på, men jo det kan jag nog
Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - ja det hade jag
Har du varit gravid? - nej
Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - jaa det hade jag, men lite för tidigt haha (:
Choklad eller glass? - choklad!
Bindor eller tamponger? - tamponger
Push-up eller T-shirtbh? - mycket skönare med t-shirt bh
String eller hipsters? - hipsters är hundra gånger skönare
Stövlar eller gymnastikskor? - gympaskor
Kjol/klänning eller jeans? - inte klänning iallafall

Insidan:
Har du lätt för att kunna bli kär? - nej
Är du öppen att prata om dig själv inför andra? - beror på vilka dom andra är
Är du kristen? - nej, eller jag är inte troende iallafall
Har du tvångstankar? - jo, typ bädda sängen innan jag lägger mig haha ;)
Är du bra på att ta åt dig komplimanger? - jo, eller, jo ibland
Har du bra självförtroende? - vissa tillfällen, vissa tillfällen inte
Är du lycklig? - ja!
Tror du på ett liv efter döden? - hmm.. tveksamt

Utsidan:
Använder du smink? - ibland, men det är jobbigt att ta bort haha
Använder du hårprodukter? - jo värmeskydd
Har du tonat / färgat hår? - jo nog har jag det
Följer du alltid det senaste modet? - nej, jag bryr mig inte så mycket i ''mode''


Bara för att

Tror jag måste ta och säga att jag var ironisk i förra inlägget
För tyvärr, finns det folk som är skit seriösa, all the time..
Haha, ha en fortsatt bra kväll, pusss on you! (:


Du är totalt blåst i hela huvudet!

Någonting som det här kan göra mig så jäkla förbannad. Förlåt, men du är helt jävla dum i hela huvudet. Nu känner jag mig skit töntig som skriver ''skit'' på en blogg, där i stort sätt alla kan läsa det. Men just nu skiter jag fullständigt i det, det är bara skit det som kommer ut ur din mun iallafall så. Skit skit skit. Jag gillar ordet skit.. Nu byter jag samtalsämne. Jag är faktiskt på jätte bra humör egentligen (: Har vart med Elina ikväll, och hennes söta lillebror hehe. Vi har kollat på hennes andra bror's match. Hänger ni med på anteckningarna? Nej men det har var skit trevligt med Andersson:arna. Jag typ på något skit vis gillar att vara på ishallen. Äh nu skiter vi i det där. För övrigt är jag skit trött! Så kommer typ somna skit tidigt ikväll..
Kan ni ordet skit utantill nu? S-k-i-t


När jag ändå pratar om hockey. Jag ser min skit gulliga pojkvän!


It's hard to smile

Det är sjukt hur trött man kan vara efter en skol vecka. Slocknade direkt när jag kom hem, skönt var det också! Sen gick jag upp, och så hjälpte Linnea mig att laga mat. Värsta kockarna vi är hehe. Jag kan laga mer mat än vad jag visste om, jag är så duktig så, jag är så himla stolt över mig själv! Naw söta lilla moi.. Men nu ska jag gå och duscha, mitt hår är äckligt smutsigt, sen så ska jag och Elina in till stan och köpa något gott. Och sen bara tare helt lungt med puckarna hela kvällen, have a nice freday ;)


Jag älskar lägga upp vackra bilder på Elina heheheh!.. ;)


Min stora passion i livet!

Jag älskar att sova, det är det skönaste som finns!


Tik tok, tik tok, tik tok

Just nu känns ingenting kul. Jag är dyster och blir irriterad på allt, lust att slå någon mellan benen. Haha skade glädje typ ;) Nej men jag har humörsvängningar, och det suger för tillfället. Och jag är inte säker på om jag klarade godkänt på kemin, pinsamt. Och jag måste städa mitt rum, och sätta igång en tvätt maskin, och sova, och träna och vara med Erik. Just nu ser det ut som att allt skiter sig. Jag satsar på TV tittande istället! Sen satsar jag på att vara med Elina, haha stackars unge som kommer få stå ut med humörsvängningar mig! :D


Rubriker är svåra ibland..

Ibland suger det att ha en pojkvän som går i hockey. Nej jag klagar faktiskt inte, för första gången ;) tycker dels det är sexigt med killar som går i hockey hehe! Men ibland så kan jag tycka dom har träning lite för ofta. Sen är det väll också att jag kan känna mig extremt lat jämfört med honom. Men nu ska jag sluta dela med mig av mina tankar och ta och plugga kemi istället! Kemi in my heart and Nils-Gunnar ♥


Jag gör vackra mun grimaser..

Tråkigt + webbcam.. herre min gud vilken varelse


I'm a sucker for love

Vad fan är det med buss gubbar att köra som någon blå dåre, i alla gupp som finns, när man håller på att pissa på sig? Det är inte första gången jag har vart piss nödig som en.. jag vet inte vad, och busschauffören har kört så snabbt så jag bokstavligen talat hållt på att pissa på mig. Nu ska jag äta en semla, och jag kan äta den med samvete också muhehe. Okej, jag äter allt med gott samvete, man lever bara en gång så varför i hela friden hålla sig borta från allt som är gott? Ja visst, man kanske blir fet, men det är väll en annan sak ;) Fan, jag vill inte ha matte prov imorn, och inte kemi prov på Torsdag, varför?! varför just jag..


Ah, jo, mh, aa

Nu ska jag snart till stepin, så nu vet ni det. Jaa jag har vart där några gånger utan Elina faktiskt, men jag tycker det är så jäkla tråkigt att inte ha någon att prata med där. Så där är förklarningen varför jag inte leker tränings nörd själv. Mycket roligare att ha någon att träna med. Sen när jag kommer hem ska jag ''plugga'' matte, jag tycker att plugga och matte låter helt fel i samma mening, plugga matte.. sen skriva en bild anal-lys, göra gympa läxan, och plugga kemi, fast kemi boken är i skåpet på skolan kom jag nyss på. Helvete också.


High on love

Någonting som är fruktansvärt skönt efter att man har varit på badhuset,
är att man blir så jäkla trött efteråt, vilket innebär att jag kommer somna tidigt.
Tänkte gå och borsta tänderna redan nu, sen ta och börja starta snark maskinen.
Var iallafall hur skönt som helst idag på badet! Väldigt lite folk var det också.
Nåja.. tandborsten och sängen ropar efter mig, pusss (:


Jag har lite att göra, så nu kör vi!

50 frågor
1. Hur mycket pengar har du på din mobil? typ någon krona bara -.-
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? joo
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? min underbara klass hehe (:
4. Hur lång är du? inte mätt mig på länge, men kring 160 :b
5. Vilken är den senaste filmen du sett? Pretty women!
6. Hur löd ditt senaste sms? Emil - buh
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? det beror på, men.. ringa
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? ingenting av det
9. När såg du senast din mamma? igår
10. Icke godkänt i något ämne? nope (:
11. Mvg i något? nej..
12. När vaknade du idag? 08:30, kärlek på sovmorgonar
13. Vilken är din favoritplats? hemma i min säng haha
14. Vilken plats föredrar du minst? sjukhus faktiskt
15. Vart tror du att du befinner dig om 10 år? i en frisörs salong!
16. Hur stor är din säng? bara en 90, måste ha en större, har blivit fet
17. Vad sover du i? tjocksockar haha
18. Hur många kuddar har du i sängen? 3, fast en är bauta stor (:
19. Var har du bott/bor? torpgärdan, hundsjö, och vibbyn
20. Tycker du om kinamat? jodå, men tycker inte det är nå speciellt gott :b
21. Tycker du om kaffe? ibland, cappuccino är gott!
22. Vad dricker du helst till frukost? juice eller mjölk
23. Kan du spela poker? kan jag säkert, om någon lär mig
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? jo, Albin Ågeby
25. Vill du ha barn? joo, men kanske inte just precis nu men
26. Kan du några andra språk än svenska? engelska typ -.-
27. Har du någonsin åkt ambulans? asså jag vet faktiskt inte xD
28. Föredrar du havet eller en bassäng? havevelito
29. Vad spenderar du helst pengar på? svår fråga.. plopp!
30. Äger du dyrbara smycken? jo guldhalsband men det är borta någonstanns
31. Kan du rulla med tungan? jag förstår inte
32. Vem är den roligaste människan du känner? haha, det måste vara Danne!
33. Vad har du för ringsignal? jag kommer inte ihåg vad den heter, men majahi majahå (:
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? säkert, mamma är som en spargris..
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? min julstake som jag glömt plocka bort x)
36. Kan du byta olja på bilen? pfft, ingenaning
37. Vilken var den senaste boken du läste? noll koll på vad den heter
38. Dansar du i bilen? bilbältet stoppar
39. När var du i kyrkan senast? ojdå, länge sen
40. Hur många hål har du i öronen? två
41. Har du någon piercing? joo det har jag
42. Har du någon tatuering? nej inte det
43. Har du provat droger? nej inte det heller
44. Röka eller snusa? ingenting av det
45. När blev du av med oskulden? nästa år tror jag
46. Har du pojkvän/flickvän? jo men visst har jag det
47. Har du ett bra sexliv? aa, nästa år
48. Vad är ditt  mobil nummer? 112 ;)
49. Vad ska du göra ikväll? ingenting vad jag vet iallafall
50. Har du några syskon? jo, 3 bröder


(:

Nu blev jag glad igen hihi. Adam och Gj kom förbi med skotern nyss! Var så himla länge sen jag pratade med Gustav, så det var jätte mycket roligt. Fikus vad det luktar gott av skotrar, det.. det luktar som vinter ska lukta (: Kom just på att förra året på alla hjärtans dag var jag med Elin Moa Anders och Jimmy, att ett år kan gå så galet snabbt?


You make my day babe

Jag protesterar. På alla hjärtans dag ska man inte ha någon match. Men nu är det ju som det är. Det är väll bra på ett sätt, jag har tid att plugga till provet imorn. Nåja.. igår så sms:ade jag och Erik 118 800 och ställde frågan Vem är Erik Westbrandt? - Erik Westbrandt är en snobbig snubbe i Boden som gärna myser med sina gosedjur i smyg! Hahahaha, tyckte det var så himla klockrent. Men ha en fortsatt trevlig dag, pusss


Vi fick en jätte gullig choklad sak av mamma (:


Away

Nu ska jag snart börja traska iväg till Erik och mysa med han.
Är just nu väldigt ovän med hockeyn som tar min älskling på alla hjärtans dag..


Underbart!

JAG VILL ÅKA SKOTER! Nu!.. Underbart väder ute, varmt och soligt. Helt perfekt för att åka skoter. Men vad ska jag göra idag? Jo, plugga.. fan att jag inte har gjort bort det tidigare. Helvete också. Mamma och dom skulle ut med skotrarna idag, men jag har egentligen inget val, jag kan inte plugga någon annan dag. Vi har prov på Måndag, och imorn kommer jag inte ha tid alls att plugga, hoppas jag, om allt nu blir som det skulle. Just nu, vill jag ha lov. Så nu har jag av reagera mig lite (: Jag måste få tag på Erik, men jag har slut pengar på mobilen, och det har han också. Perfekt! -.-

 


Överflödigt med känslor

Jag har så jäkla mycket känslor som jag måste få ut just nu! Men jag vet inte hur jag ska få ut allt. Jag vill inte prata med någon, jag vill inte att någon ska behöva lyssna på mitt ständiga klag. Hur fan ska man göra när man håller på att explodera av känslor? Jag vet inte hur jag ska göra, inte bara med dom där förbannade känslorna som bubblar, utan med allt. Helvete vad less jag blir. Jag vet anledningen, men jag vill inte ändra på det.

Ja fint nu fick ni som läser höra mitt klag iallafall. Man kan inte vara happy varje dag, året om, någon gång blir det jobbiga stunder också. That's life. Slut med predikan nu. Kom ganska nyss hem från att vart med Elina några timmar, super nice. Nu ska jag slå på en film och förmodligen sova, jag är skit trött.


Äntligen är det fucking helg!

You always turn away..
Gud så skönt med en kort helg, jag har länktat!
Nu ska jag vila ett tag, är dö trött
Sen blire att vara med Elina ikväll! (:
Vill ha alla hjärtans dag nu btw


Cause everything is never as it seems

Fan att man alltid ska vara så klok på efter hand! Varför kan man aldrig vara klok på för hand? Aja.. Nationella gick bra idag. Jag missuppfattade uppgiften lite kom jag på efter mer än halva tiden, men då var det försent, men hoppas mitt missförstånd inte var så farligt. Nu är jag iallafall hemma igen, for med mamma på stan ett tag. Fick en b&j bara för hon tycker jag sköter mig så bra hehe. Om det nu stämmer, det vet jag inte, jag tror det stämmer iallafall (: Men gott med en b&j? - Ja!.. Nyttigt med en b&j? - Nu byter vi samtals ämne här.. Just nu är jag svin trött. Råkade knäcka till nacken ganska hårt tidigare idag, så har väldigt ont i både nacken och huvudet. Hoppas lite vila kan fixa till det. Imorgon får vi en liten ''sovmorgon'' Kan iallafall ta en halvtimme senare buss, vi ska till försvars museumet. Blir nog bra det, god mitt i kvällen (:


Nationella..

Imorn direkt på morgonen, 160 minuter, nu är det skriv delen..
Jag är faktiskt nervös, och jag har ingen lust att skriva under press typ.
Älskling for nyss, nu ska jag sova och drömma söta drömmar om honom!


Låt mig få skratta.. ha-ha-ha-ha

Anonym om American Pie - The book of love:
Asså så som du skriver på din blogg kan du ju inte ha mera än G i svenska, du saknar stycke indelning, och dina meningar och ord är ju fan obegripliga ibland ??

Okej jag kunde inte bara skita i det där, nu blev jag icket glad ;b För det första har jag fanimig VG i svenska, så fuck you. Och jag skriver väldigt slarvigt i min blogg, och andvänder slarviga och på hittade ord. Men så gör jag inte i mitt skol arbete, jag kan faktiskt skilja på fritt skrivande i bloggen med mina egna ord, och skriv arbeten i skolan som ger betyg. Så det är lunga puckar. Jag gör mitt eget race, och det fungerar.


American Pie - The book of love

Ligger just nu och ser American Pie - The book of love, eller har typ sätt mer än halva. Somnade direkt efter jag kom hem från skolan, galet hur trött man kan bli, skol trött. Har egentligen en massa skol saker att göra.. men kommer väll sluta med att jag skjuter upp det till sista minuten. Nationella idag tror jag gick bra (: det var inte direkt svårt, men det var stressigt, ganska lite tid. Aja, snart kommer mamma med en kycklingsallad från Milano, me like like like!


Broken smile

Du måste vara den mest o-självsäkra personen denna jord har skådat.

Amen chacha bloggen! Så fort jag kom in genom dörren ställde jag mig och lagade mat, fikus vad hungrig jag var. Jag har börja äta som en gris jämfört med vad jag gjorde förr. I sommras åt jag riktigt dåligt. Men det har successivt blivit bättre (: och nu har det nästan blivit för bra haha. Och ja.. jag erkänner, jag känner stor skillnad, om jag tänker efter. Men tänka är inte riktigt min grej, så jag skippar det. Hmm.. dans på gympan, börjar bli väldigt tråkigt och tjatigt, samma danser hela tiden, my gådness. Tror dom har lite brist på fantasi eller kunskaper. Och imorn är det nationella, det ska bli MVG från min sida! Och när jag lika gärna pratar om mig, för ovanligheten skull? Så ska jag också passa på att säga att nu ska jag ta bort sminket, kanske plugga, sen vara med Erik eller Elina ikväll! Blir nog nice hur som hellst (:


You I'll walk alone


Blev lite struligt med planerna ikväll typ, jag kan inte planera..
Blev iallafall att fara till gubben, dryg kalas numer hundraelva ett tag också
Haha.. nåja (: det kan ju inte alltid vara frid och fröjd!
Nu ska jag sova, är trött som en åsna. Pusss godnatt (:


Mimmi Sandén - Du


Du är den ända jag vill ha


No way I'll do that

Solen är så himla vacker, jag hade nästan glömt bort hur solen såg ut haha. Kom in för ett tag sen, vart ute och busat med kusinerna. Jag måste skaffa täckbyxor! Kommer säkert bli skit förkyld nu. Senare så.. ja jag vet inte vad som händer senare, ska kanske vara med Erik. Jag måste fortfarande skriva klart Islam uppgiften, fan vad jag har segat ut på det! Ska försöka göra den nu..


I need you

William skrev nyss en sak som gjorde mig så himla glad - Du ser det posetiva sakerna som folk har, och inte bara det negativa. Tycker det är gulligt att han ser det. Men från det ena till det andra som vanligt. Jag har ett.. två, problem. För det första så saknar jag Erik så jag har ont i magen. Det är inte kul! Och för den andra är jag inte ett dugg trött, kommer somna sent. Det är jobbigt att somna sent tycker jag. Nu byter jag samtals ämne igen, på ett kasst sätt som vanligt. Denna Lördag kväll som var har jag spenderat med Elina Elin Emil & William. Det har vart jätte trevligt. Dom är så söta så. Äh, jag måste slå på någon film och typ tvångs söva mig själv, pusss!


Att dom ser ut som små barn?.. Fjantarna haha ;-)


Måste fixa ett pass..

Jag är typ helt över happy just nu..
SKA TILL GREKLAND MED KRUTRÖKARNA 7 JULI!
Åh herregud, jag ska utomlands? Jag länktar!


You rock my world

Nu är jag hemma från Luleå. Hittade två bas linnen, trosor och sockar. Antecka om ni har lust till det. Visste inte om att jag skulle till Luleå fören typ när jag vaknade haha. Så hade 40 minuter på mig att duscha och allt. Ja, det var ganska stressigt. Men nåja (: Ikväll blir det mys med några flickor och pojkar, det gillar vi. Måste ta och byta om nu, skas på med mjukisar så det skriker om det! Jag ♥ mjukisar! Hmm.. nej nu vet jag inte vad mer jag ska babbla om så vi avslutar det här med en stor blöt pusss ;)


She will be loved

Tap on my window knock on my door
I want to make you feel beautiful
I know I tend to get so insecure
It doesn't matter anymore

It's not always rainbows and butterflies
It's compromise that moves us along, yeah
My heart is full and my door's always open
You can come anytime you want


It's compromise that moves us along

Fan vad tråkigt jag har just nu. Jag har kollat igenom alla bloggar jag brukar läsa + bloggar jag inte brukar läsa. Jag har kolla på facebook typ en miljon gånger, samma med bilddagboken. Jag har alla mina filmer på borde inne i Tha house. Jag har en godis påse brevid mig, och en film som jag har hyrt. Men jag orkar inte äta godis, är propp mätt, och jag orkar inte se filmen haha. Ja jag har problem (: Sitter iallafall och pratar med Erik i telefonen. Han är spel nörd. Han sitter och tok skriker för att han blir dödad, och du säger att jag har damp haha. Gud vilken intressant Fredags kväll jag har. Äh, faktiskt så överlever jag, helt klart. Jag gillar faktiskt att göra ingenting, tycker det är ganska skönt, nog för att man blir jäkligt rastlös ibland men.. som sakt, det fungerar (: Tror jag ska sätta på den där filmen nu, vad den nu heter, glömt bort hehe..


A twist in my story

Kom hem så sent igår så gick och la mig direkt, så nu har jag bort förklara mig lite. Igår efter skolan for jag till Erik, sen när han for på träning gick jag och Elina till Tha House. Men ja.. sen gick jag hem och sov. Jag älskar att sova, det är så satans skönt. Speciellt fredag natten, för då får man för första gången på flera dagar sova hur länge man vill! Oftast iallafall. Skulle kunna skriva en hel bok om mina intressanta ämnen jag funderar på hela tiden ;) haha. Jag har ingenaning om vad jag ska skriva.. ingenaning om vad jag ska göra ikväll. Erik, vet inte, kanske sa han, han har träning, vet inte när den slutar heller. Men blablabla... ;b


Andersson fixar tekniken/kemin galant!


Det är underbart med vänner

Nu är jag hemma igen. William och Emil ringde och ville vara med mig och Elina. Så alla vi gick till Tha House. Jäklar vad trevligt det var. Massa prat och skratt, dom är så himla bra! Alla är så himla bra. Jag älskar mina vänner! Och framför allt.. jag älskar min Erik (: ♥ Jag älskar att älska alla. Jag älskar att vara glad. Och nu ska jag ta och ge lite kärlek till min säng. Jag lovar att den har saknat mig hela dagen! Mysigt blire ;) Ser fram emot morgondagen.. seg.. lång.. tråkig.. torsdag. Blä..


Howie Day - She Says ♥


Baby I'm a trublemaker

Jag har tappat suget för det här med att blogga. Men jag skriver iallafall.. hur i hela friden går det ihop? Jag tror jag är beroende faktiskt. Jag har snart haft min blogg i 2 år. Nästan lite coolt faktiskt hehe. Tror jag har blivit för van att skriva typ varje dag om ingenting. Och jag ska fortsätta, det är en sak som är säkert. Hur tråkigt det än är, det är inte jag som lider av det egentligen ;)

Jag vill spy, jag vill spy på lärare just nu. Jag är så less på deras tjat, ''Ni går i 9:an! Ni går faktiskt i 9:an! Vi förväntar oss mer av er, ni går i 9:an..'' Jo vi går i 9:an, men vi är inte vuxna för det. Helt mogen och vuxen kan man ju inte vara vid 15-16 års åldern. Vi har kvar några år av våra barn år faktiskt. Okej, vissa kanske är helt omöjliga ibland, men att tjata ut vilken klass man går i hjälper inte, det får vi inte mer vett av. Stackars dom, får dras med tjuriga ungdommar, hehe, like it!

Nog om det.. (: annars är jag på skit bra humör faktiskt! Jag älskar dagar som man känner sig.. lycklig, glad eller bara inte ledsen. Jag har typ dansat hela dagen, visa mina fina rump rörelser typ. Dom andra i huset for nyss på badet, stod i valet och kvalet att följa.. men, jag måste skriva klart min Islam uppgift tyvärr. Fuck a duck vad skönt det skulle vart att följa! Åh :(


William som fyllde år igår (:


Nä men asså..

Haha nu ska jag och Elina snart till stepin, nu blir det testa spinning!
Okej, om min blogg går under, så har jag dött i träningsvärk.
Bara en förvarning liksom.. jag är ganska mycket otränad.
Aja, ska packa nu.. pusspuss (:


Paradise hotel!

Ska snart bli iväg skjusad till Tha house och vara med Elina!
Fan vad fucking jäkla kallt att gå hem, I'll die! :(


Pluttinutti Ogge (: Erik med sina ''ta fina bilder'' ryck haha


Show me you'r love

Vad konstigt det känns, första gången på många år. Helt ärligt var det jobbigt. Men du har gjort dina misstag och nu får det vara så här. Hehe, jag gillar typ måndagar! Först en timme sovmorgon, 40 minuter lektion, språk, lunch, 40 minuters lektion, sen gympa! Det är typ skönt (: Ingen kemi.. Men efter skolan gick jag och Emma på coop och vandrade runt lite här och där, sen mötte vi mamma och Kim på Opalen. Så fikade och kollade runt lite på affärerna. Sen for Emma någon gång också. Men fick en gris rosa fleze (?) tröja och en stor mysig halsduk. Totaly najz (: Nä, nu blidde det tråkigt att skriva.. Adios!


RSS 2.0