Torsdag

Ja jag vet, min blogg är skit tråkig just nu. Bara massa bilder och texter..
 
Igår agerade jag rolig kusin och storasyster och drog med ungarna på bowlingen. Tyckte mest dem skrattade åt mig än med mig, men jag vet inte. Det var i alla fall roligt. Senare på kvällen åkte jag och Ida till Rebecca och jobbade på vårat grupparbete i idrotten. Eller tjaaa, vi pratade mest men jobba är jobbigt :)
 
Nu ska jag gå ner och torka håret och sedan åka och fika med några favoriter.
 

What now, I just can't figure it out

 

Cause even forever ain't forever

 

Sportlov med ont knä

Igår åkte jag och tränade för att testa om mitt knä skulle hålla för lätt träning. Gick ganska bra medans ändå. Men blev bara värre när jag blev kall igen. Blir så frustrerad. Kan ju inte ens cykla som uppvärmning.. Jag borde ringa till vårdcentralen imorgon, men vet som redan vad dem kommer säga. Inflammations dämpande och ingen ansträngning två kommande veckorna. Det hjälper mig ju inte att få min dream body nu haha..
 
Nåja. Kan inte bara sitta tills röven blir platt. Brb ska göra någonting (dagens skämt).
 

I've tried to fight it

What on earth is going on in my head
You know I used to be so sure
You know I used to be so definite
Thought I knew what love was for
I look around these days and I'm not so sure

Äntligen lov

Åh vad jag har längtat efter denna dag! Så behövligt, mitt huvud fungerar inte längre. Så det här lovet tänker jag bara sova, sova och kanske sova lite till (inte för att jag kommer sova så mycket, men det låter bra).
 
Annars är jag lite ledsen faktiskt. Jag har ju som sagt haft värsta tränings flytet senaste tiden. Bara därför har jag nu överbelastat mitt knä (diagnos av mig själv). Det gör så jäkla ont och det är typ dubbelt så stort som det andra. Mycket irriterande.. Sist jag överbelastade det tog det fasen över en månad innan jag var tillbaka helt.
 
Men som tur är har vi människor en överkropp som går att träna också! Pjhu.
 

Power

Beyonce och Rihanna är verkligen de snyggaste kvinnorna på denna jord enligt mig.
 



Negativ

Jag behöver lov. Mitt huvud fungerar inte. Sitter och pluggar till ett prov, men texten fastnar verkligen inte. Mina vanliga plugg-knep fungerar inte och då är det verkligen dags för lov. Känner mig så otroligt less på allt. Vill stanna hemma imorgon men har prov (och upplämnings uppgift som ska vara inne), någon föreläsning, Svenska tal och isvak. Kunde dem trycka in något mer på en och samma dag eller.
 
Alltid lika kul när jag sprider min positiva energi här :)
 

Söndag

 
Är helt död i kroppen. Väntar på att Erik ska komma hem från Umeå eller vart det nu var. Har ont i huvudet, haft det en vecka nu. Längtar väldigt mycket efter lov. Och i veckan borde mitt paket från Missguided komma, wie!

Kicka några balls

Lider av ont i magen och dåligt humör. Blir så trött på alla saker som tillkommer när man får mens. Hade varit mer ok om man bara hade en sak, det hade (typ) inte klagat. Men jag får oftast feber, huvudvärk, hemskt ont i magen och väldigt ostabilt humör. Kära högre makt där uppe, jag har lust att sparka dig mellan benen.
 
Ungefär så. Idag hade jag sovmorgon till 12:10, men var på gymmet redan halv 10. Jag har blivit som en gammal tant och vaknar av mig själv skit tidigt. Det är lite skönt i och för sig. Ta vara på dagarna lite. Äh, nu svamlar jag bara. Och har ingenaning vad mer jag ska skriva. Ville bara skriva någonting..
 
Ikväll är Erik tränings ledig och det känns konstigt, vad gör han hemma en Fredags kväll typ?
 

Mumma

När jag hade tränat klart åkte jag förbi Ica för att jag var så jäkla sugen på någonting som jag inte visste vad det var. Och när jag kommer in ser jag dessa färska hallon och jordgubbar framför mig, precis som att de visste att det var just dem jag var sugen på. Efteråt smälte jag två Lindt choklader över, dra mig baklänges så gott.
 

Hjärtan till höger och vänster

Tycker att ''alla'' kan sluta överdriva (åt båda hållen) om denna dag. Det är en vanlig dag, som är ett perfekt tillfälle för att uppvakta någon man gillar om man känner för det. Om man inte känner det kan man ju bara strunta i att uppvakta någon, simpelt liksom. Mitt mens humör gör mig irriterad på små saker haha..
 
Jag och Erik köpte i alla fall en choklad ask till varandra, tur vi inte är några gotte grisar.. *host* Sedan bestämde vi oss för att åka och äta middag på Susie Q, och det var sååå himla gott. Grymt ställe och grym mat!
 
Sedan rullade (bokstavligen talat) vi oss ut, han till ishallen och jag till Stepin.
 

Lättroad

 
Det här satt jag och roade mig med på lektionen. Den där gubben var väldigt duktig när han slet utomhus med den tunga snön medans jag satt inne i värmen och skrattade åt honom (på ett snällt sätt då såklart).
 
Annars så har jag lidit av en dum huvudvärk idag, inte alls roligt.. Och så har jag varit och tränat. Det var roligt trots den dumma huvudvärken. Imorgon ska vi till Piteå. Jag längtar väldigt mycket tills mitt paket kommer från den där Engelska sidan som jag inte kommer på namnet på just nu. Rackarns. Nattinatti :)

Put 2 and 2 gether – 4ever


I threw my hands in the air, I said show me something

 
När Eriks och laget ändå är och spelar match mot Asplöven (vet inte ens vilken stad det är..) så ska jag passa på att åka till Mamma och bli omhändertagen. Får äta min favorit sallad och spela The Sims, helt perfekt.

Lördag

Det här äter jag ganska ofta efter jag har tränat. Så jäkla gott. Tar en mild yoghurt (skit äcklig att äta bara normalt, smakar typ äckel fil) och så frysta bär. Blir typ glass när man blandar ihop det. Mhhh-mm-mmh!
 
Kom nyss hem från gymmet i alla fall. Har typ en flyt period med motivation och ork till att träna. Det är skit skönt! Dock kommer jag nog aldrig få någon riktig motivation till att träna kondition, det är det absolut tråkigaste jag vet. Tänk om konditionen bara kunde stanna kvar och inte försvinna efter typ en minut.. Blö.

Missguided

Alltså på riktigt.. Jag hade kunna shoppa upp hela hemsidan. Dör shopping-sugen-döden.
 

Fredags shopping

Kunde inte hålla mig från att beställa hem det där. Bytte dock bort den där jumpsuiten till vänster mot en t-shirt istället. Hela kalaset slutade på en tusenlapp, frakten kostade knappt 70 kr och man slipper tullen. Hoppas det går snabbt för paketet att komma! Vad roligt, nu har jag någonting kul att längta till :)
 

www.missguided.co.uk

 
Jag är så jäääääääkla sugen på att beställa hem det här. Såg att Kenza tipsade om denna hemsida så var tvungen att gå in och kolla. Ser ni priserna? Ser ni hur snygga kläder? Jag dör.

Dags för Fredags mys

Tänkte ta en lång sovmorgon idag och skippa samhällsen innan lunch. Vaknade halv 9 pigg som en lärka.. Orkar dock inte ''stressa'' till skolan så att duscha håret och göra sig iordning får ta den tid det tar. Måste plugga också, har prov efter lunch, men ingenting har fastnat i huvudet. Jobbigt läge liksom.
 
Mer än så har jag som vanligt inte att säga. Har som en känsla av att man sitter fast i ett timglas och tiden bara fortsätter rinna iväg. Om bara den här månaden kan springa förbi så kommer man nog ut ur det där timglaset. Okej Mars är ganska tråkigt också, men det blir ljusare då i alla fall! Djupt inlägg Viktoria..
 

Tissedag

Idag har jag och min klass varit på brandstationen hela dagen. Det var kuligt. Efteråt hängde jag och Ida lite på stan, mötte upp Evelinan som klarat körkortet. Sedan åkte jag hem och direkt till gymmet. Är helt jäkla slut. Cyklade en timme och körde ben efteråt, ville typ strypa någon för att det var så jobbigt.
 
Nu ligger jag och kollar på Mindy och Maria (älskar vår älskade lyx fru Maria) och väntar på att Erik ska komma hem. Annars känner jag mig väldigt less på allt tävlande om allt, visst snälla kan vi ta och lägga ner det nu?
 
Jag får typ skavsår av det. I mina öron då, såklart.
 

Söndag

Blir typ arg när helgerna går så jäkla snabbt.. Har en tyngre skolvecka framför så den där jäkla Söndags ångesten känner jag av. Typiskt. Idag har i alla fall vi varit hos Mamma hela dagen. Min bil har blivit ompysslad och fått sin fläkt lagad och fått tina bort all sabla is. Så den var nöjd efteråt! Jag också för den delen.
 
På ett tag ska vi fara och se på bio, bra savslut på veckan!
 

RSS 2.0