Nytt år, nya minnen

Har funderat på att göra ett inlägg om det här året, men jag har tagit väldigt lite bilder i år.. Blir tråkigt att bara skriva om det utan bilder. Kort och gott, ett bra år har det varit! Inte kanske ett jätte bra år som jag aldrig kommer glömma, men det har varit lite mer än helt okej!

Men idag har varit en bra dag. For in till stan och åt med Emil och William, när dom for hem mötte jag upp Fiffi och Amanda plus två stycken krabater. Vandrade runt som vanligt i den här tråkiga staden, såg mycket fint på rea också, bara för att jag inte hade med mig pengar. Sen for jag hem och åt middag och så gick jag och William och såg hockey hos Emil. På hem vägen gick jag förbi Erik och pratade lite. Snutte pojk.

Asså shiiiiiit vad jag är trött nu, godnattans på er!


Elin räddar våra världsproblem!

I höst lärde jag känna en flicka på 16 (snart 17) år, som tänker en aning för mycket ibland. Nyss hade hon stora problem med att hon var törstig och julmusten bara gjorde henne mer törstig men hon kunde inte förstå varför. Glaset med julmust tar ju därför slut hela tiden så hon måste ha mer, sa att hon skulle ta vatten istället. ''Äh, inte orkar jag gå till köket för ett glas vatten heller.. Åhnej, tänk om barnen i afrika hörde mig säga sådär :s''

Elin: Jag har i många år funderat över detta världsproblem
Jag: Du låter som en gammal gubbe..
Elin: Där ett tag funderade jag på att snurra jorden, med massa flygplan och allt som kan flyga, under vintern så dom fick all våran snö=massa vatten. Sen sa min lärare att det inte gick


Tragic

Vill ju bara gå och dö ett tag. Knulla en anka sen dumpa den i sjön.
Ah, sova är skönt, men fan inte skönt när man inte kan..
Plockar väl fram hagel bössan och jagar bort tankarna.
Vänder på godnatt sov gott, dålignatt sov dåligt!
Abrakadabra simsalabim


Dark

Färgade ju håret i Måndags, mörktbrunt. Blev väldigt nöjd! Trivs verkligen bäst i mörkare hår. Men nu blev jag väldigt sugen på att färga svart hår, det skulle ju vara as ballt! Fast vet inte riktigt om det är för mörkt för mig, dels när det är vinter blir man så blek i ansiktet.. Eller så kör jag bara på mörk brunt, det jag har nu är nog det mörkaste jag har haft hittills. Eller jag tror det i alla fall. Snyggt är det hur som hellst!


En annan femma

Asså shiiiiit, vad skönt det var att bada! Korkarna tog ett beslut om att fara tillslut. David var räddaren i nöden, ingen jäkel lyssnade ju på mig haha.. Som vanligt då! Men som sagt, skönt var det. Bara äckligt hur torr man blir efter allt klor i vattnet..

Jag och Elin pratade nyss lite om nyår och så, vi kom sen in på hur fantastiskt det hade varit att fira nyår i typ New York eller Thailand eller något annat land/stad! Hur häftigt hade inte det varit. Om man jämför med denna kalla håla i alla fall. Kul att det finns bloggare som är utomlands som man kan följa, häftigt tycker jag.


You lost me

We've lost it all.


Rock with you

Nej blev inge Luleå för mig idag, dom där timmarna jag skulle missa kändes för dyrbara. Vaknade av hög musik, skojar inte med hög alltså.. Var tydligen det jag skulle vakna och kliva upp utav. Men icke, drog två kuddar över huvudet och somnade om. Haha. Skönt var det.

Det är helt otroligt hur sköööööönt det är att sova. Finns seriöst ingenting bättre. Fan, skolan börjar ju snart igen.. Jag vill inte, skolan vill inte att man ska sova! Eller den vill att man ska lägga sig typ 9 på kvällen, men det fungerar ju inte.. Skolan är dum, dum, dum.

Hmm.. Tror jag ska på badet snart med några korkar. Men sega som dom är på att svara så vet man ju aldrig om det blir av. Skulle vara skönt med lite bubbel pool häng faktiskt! Hoppas dom där korkarna svarar snart och fortfarande är på. Hejdå!


Annars far jag en sväng till stranden i Faliraki!


Go went gone

Jag har ingen energi i kroppen. Har inte haft det på flera dagar. Jäkla förkylning.. Jäkla is kalla väder. Jäkla tråkiga kväll med huvudvärk och noll energi och irriterad näsa. Den ända som varit bra idag var att vakna bredvid Erik. Och kanske att när jag och Linnea for till stan hittade jag hittade ett par örhängen för 10 kronor! Det var också ganska bra. Och kanske den där munken vi köpte också.. Den var väldigt god.

Jag har bara sovit, och sovit, och sovit lite till ikväll. Tror jag ska ta och sova igen snart, fast den här gången ställa alarmet så jag inte missar hockey matchen inatt. Sen måste jag ställa ett till alarm så jag vaknar tidigt imorgon bitti, ska till Luleå. Funderar på om det är värt att offra typ 4 timmars sömn för att fara dit..


En kul rubrik

Tänkte dra mig mot stepin snart. Men vill bara att min förkylning ska släppa helt någon gång. Inge kul att träna när man inte kan träna fullt ut. Staaackars mig. Ja ,jag har försökt vila men det fungerar inte eftersom jag ändå är förkyld året om. Senare idag blir det att baka bullar, färga håret och så ska Erik komma ikväll också. Möspös. 


Hmm, kul blogg..

Hej, hallå, tja, tjenare, tjenixen.Tar lite extra många hej så det liksom känns som att jag har blogga jätte mycket idag och igår. Vilket jag inte har.. Men igår var jag med Felicia, typ inte kult. Dessutom tvingade hon mig att följa till Luleå idag också. Så idag har vi plus några kuliga filurer varit i Luleå stad. Jag hittade ett par vanliga svarta leggings, en t-shirt och en halsduk. Var tänkt att jag bara skulle följa med och inte handla någonting för att spara lite pengar för en gångs skull. Såklart ska allting vara så himla fint och billigt och behövligt just då..

For hem någon gång där mot eftermiddagen, gick hem och duschade, och så vidare mot Felicia för middag. Nam nam nam med tacos. Matkoma efteråt som vanligt av tacos.. Så slö mys i soffan framför Narnia 2 satt fint! Men ska ta och slinga mormors hår nu. Pössi pössi!


And a happy new year

Min julafton var jätte bra. Jag fick en skoter! En skoter med en ny motor som låg på sidan om haha.. Så kunde aldrig testa den, jag längtar så tills Nisse har satt ihop den! Just nu är skotern det ända jag tänker på. Det ska bli så underbart att köra skoter snart! Skoter ♥

Jag tycker att dagen efter julafton känns så Jaha nu då? Jag måste ha något att se fram emot, får väl längta till nyår istället. Fast det gör jag inte ännu, har det helt oplanerat så vet inte vad det är att längta till. Hoppas bara det blir grymt i alla fall! Nä jag kan verkligen inte blogga nu, jag vill bara att Nisse ska ringa och säga att skotern är klar! Att vänta är en plåga haha..



Ha en riktigt kul jul!

Gör som alla andra och önskar er en riktigt god jul! (:


Hold my hand

Ligger i sängen och bara tar det lugnt. Saknar jul känslan man fick när man var mindre. Visst, nog har jag lite jul känsla nu, men den är inte i närheten av vad man hade förut. Antar att det är smällar man får ta när man blir äldre ;) Fast det är nog 3 år sen jag tappade den där riktiga julkänslan tror jag. Nåja, nog om jul känsla! Men lite mer jul tjat kanske. Är ju uppesittarkväll ikväll, det är så mysigt! Det bästa med denna kväll är ju fikat hehe..

Men när Erik for hem tidigare idag for jag in till staden och köpte lite mer julklappar till min kära lillebror. Han längtar så mycket till imorgon så retat han lite extra mycket än vanligt med att säga att jag vet vad han ska få. Haha älskar att retas, i alla fall när det fungerar!

Fick världens finaste armband i julklapp av Erik! Tack älskling ;* ♥


Holahola

Mys med min fina grabb, bra start på lovet, jorå!


Julklappar

Som jag sa för något inlägg sedan så är jag en riktigt mes. Inatt har jag knappt sovit något för jag har varit så otroligt orlig för att julklapparna jag hittade igår skulle ta slut innan jag hunnit köpa dom. Men, dom var inte slut som tur var. Så inatt kan jag sova haha. Har bara några julklappar kvar att köpa nu, dels till mina kusiner. Synd Linnea om du tror att jag ska skriva det här vad jag tänkt köpa till dig ;) en barbie kanske?

Nu ska jag ta och duscha, mitt hår är allt annat än fräscht. Sen måste jag ju ta en runda förbi köket, mormor har bakat mer knäck. Jag kan verkligen inte beskriva min kärlek till dom där goda knäcken.. Omöjligt! Nåja, imorgon ska vi bara till skolan och fika, och se någon julshow. SEN ÄR DET LOV I 3 VECKOR!! Det där lät himla underbart (:


Dag 02 – Min första kärlek

Jag har bara varit kär på riktigt en gång, och det är nu. Innan jag blev tillsammans med Erik trodde jag verkligen inte på kärleken. Jag trodde inte att jag skulle hitta någon som skulle bli kär i mig, speciellt inte här i Boden. Och jag trodde det var något fel på mig som aldrig blev kär. Nog har jag gillat några killar, men inte mer än gillat.

Erik är speciell, och egentligen kan jag inte förklara vad det är. Redan i mitten av 7an tyckte jag han var väldigt snygg och verkade rolig. Kommer ni ihåg den där telefon linjen man kunde ringa till och prata med random personer? Kommer inte på vad den hette. Men en av alla gånger jag höll på att ringa dit, så hamnade vi på samma linje. Fick hans msn, och sen hans nummer. Vi smsade hela sommarlovet till 8an, kommer ihåg hur glad jag var över det haha.

Sen slutade vi när skolan började, jag trodde han var för tuff för mig. Sen gick det några månader, men vi små pratade fortfarande. I början av våren började vi vara mycket hos Petter, och vi började sms igen. Och det fortsatte hela sommarlovet till 9an. Den sommaren var den sämsta sommaren jag har varit med om.. Jag har fortfarande en stor klump i magen av den. Samtidigt som det var den bästa för jag hade så sjukt kul med mina vänner.

Jag är så glad att han aldrig gav upp. Innan skolan började igen börja vi vara med varandra, och jag blev helt fast. Jag fick lära mig att kärleken växer sig starkare med tiden. Och jag fick känna hur det känns att vara kär. På julafton har vi varit tillsammans i 16 månader, och fortfarande pirrar det i magen när jag ser honom. Jag har vuxit mycket som person med honom, av både bra och mindre bra saker.

Han känner mig utan till, han märker direkt när det är någonting, även de gångerna jag liksom försökt dölja. Han förstår när jag inte vill att han ska förstå, han är bara för smart för mig. Han är bara så jävla underbar, så fin. Även fast jag blir tokig på han ibland. Jag vet inte riktigt vad jag skulle ta mig utan han. Jag vill aldrig ta reda på det heller. Jag älskar dig Erik ♥


Oemotståndlig

Det är OK KO att vara icke seriös, ibland
Godnattans mina sköna bönoooooor!
Imorgon gör jag ett nytt försök med julklapparna..
Utan min snigel söliga mamma haha


Dag 01 - Om mig

Ja, jag är nog en väldigt ointressant person, men en liten beskrivning då..

I stort sätt så är jag nog världens största mes. Jag är otroligt blyg, speciellt för nya personer. Jag vet aldrig vad jag ska säga och blir bara röd i ansiktet haha. Har väldigt svårt att öppna mig för människor, spelar ingen roll om jag vill eller inte, tror min blyghet har något med det att göra. Sen är jag väldigt känslig också, på insidan då. Jag gråter mer än vad jag behöver, och ibland gråter jag helt utan anledning. Och att säga vad jag tycker rakt ut är jag dålig på. Är istället tyst och grubblar på det alldeles för länge. Jag är klen.

Men någonting som jag är glad över, är att jag nästan aldrig mått dåligt över hur jag ser ut. Jag är inte den smalaste och snyggaste b-ruden på jorden, men det har nästan aldrig gjort mig någonting. Visst har jag haft dåliga dagar och unvikit speglar och bara velat dö när man kollat sig i spegeln. Men jag är nöjd med mig själv.

Brukar ofta underskatta mig själv, om min intelligens haha. Jag är ganska osmart, är inte speciellt bra i skolan då min lat het är ett ganska stort problem. Gick ut Sanden med 8 vg tror jag, så jag är inte direkt något under barn. Men nu på Björknäs har jag märkt att jag kanske inte är så dum ändå, kan mer än vad jag tror i alla fall.

Jag är fruktansvärt tjurig när jag väl har bestämt mig för något. Om jag börjar på någonting måste det vara klart innan jag slutar med det. Jag är ''renlig'' av mig, städar hela tiden. Mitt rum är väldigt sällan stökigt. Att ha ordning är viktigt för mig, speciellt i mitt rum. Någonting som jag älskar är att hjälpa folk. Har många gånger fått höra att jag är en duktig lyssnare och att jag ger bra råd. Vet inte om det stämmer men blir lika glad varje gång. Eftersom jag gillar att hjälpa folk, var Omvårdnads programmet rätt val för mig!

Haha nu blev det för mycket.. Nu ger jag mig..


Grupptryck och lite att göra..

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Alltså fan.. Trodde faktiskt att jag skulle klara mig ifrån att falla för det här. Jag vet att jag inte kommer göra klart det, men nu ger jag det ett försök i alla fall! Tror dock inte att jag kommer skriva på alla ''dagar'' vissa är så onödiga så, bara onödigt helt enkelt!


Fina minnen































Det är väl klart att man saknar det ibland!


Sloooow

Skönt med bara två lektioner idag, och skönt med bara två lektioner imorgon. Skönt när det är så lite innan lovet. Kom i alla fall hem nyss, även fast jag slutade typ halv 1. Gick och fikade med Elin och Linus, och sen kollade vi runt lite på stan. Mötte sen Fralla och Robin så var med dom till bussen gick. Fan att min stig till busshållsplatsen är helt igen snöad :( En himla omväg att gå ändaaa till busshållplatsen vid skolan!

Sitter och väntar på att mamma ska komma, såklart är hon väldigt, väldigt sen. Ska fara och köpa Kim och Eriks julklappar, och så måste jag till Apoteket också, men dom stänger ju snart!! Åh, mamma... Hon är verkligen seeeeeg!


Brr

Asså shiiiiiit! Asså shit vad kallt det är ute.. Asså shiiiiit!
Haha, Flickorna på Klitteholm ♥ Asså shiiit..
Jaja, skönt att veta att man har sovmorgon till 12!
Godnattttans!


Go Sverige!

Ja såklart sitter man bänkad framför tvn och hejar på Sverige! Fan, jag blir så nervös av att se viktiga matcher. Sporter är ju bara till besvär alltså.. Nåja, det börjar väl igen snart så ska gå tillbaka till soffan nu. Eller först måste jag förbi köket och hämta knäck hehe.. Sen efter Sverige har vunnit ska jag vara med bäjb!


Mot drömmarna och vidare

Godnatt!


Full fart

Har inte riktigt tid att blogga. Mormor kom hit igår och ska stanna någon vecka. Hon bor ju i Hudiksvall så hinner som aldrig träffa henne. Vilket är väldigt tråkig, hon är så söt. Vi håller i alla fall på att baka lussebullar, samtidigt som hon håller på att göra hemma gjorda kötbullar, nam nam nam! Så det är full fart i köket nu. Vi ska baka mycket mer tydligen, hon kom med en hel bok med olika recept haha.. Hjälp, jag som inte ens kan baka!


Nu är min dator virus fri!

Nu är min dator virus fri! Som ja sa fick jag virus igår på datorn, viruset tog över datorn helt, så stängde av den och tog fram min gamla dator. Så satt jag nyss och kollade på bloggar, gick in på Kissies och såg att hon hade fått samma virus. Var ju tvungen att läsa vad folk hade kommentera, för brukar oftast finnas folk som har en lösning till det. Läste att det var MÅNGA som hade fått just det viruset, efter dom hade besökt hennes blogg. Hittade några kommentarer som sa hur man kunde återställa datorn bara typ två dagar bakåt istället för att återställa datorn helt.. Och det fungerade, skönt det!

Medans jag gjorde den där återställningen på den här datorn, så fick min gamla samma virus! Och var fortfarande inne på hennes blogg för att läsa hur jag skulle göra med återställningen. Så viruset verkar ju komma därifrån.. Haha, fan jag måste verkligen ta och skaffa nå virus skydd till datorn!


Bördi baren

Oj, nytt rekord på att inte ha bloggat? Men igår så gick det faktiskt inte att blogga.. Blogg.se hade damp så hittade inte vart fasen man loggade in. Så det så! Och så gick min dator sönder också, FAN! Ett virus tog över datorn helt totalt. Så just nu har jag min gamla dator som gick sönder för länge sen, pga virus den också, men den fungerar lite i alla fall. Trög som ett as är den.. Jäkla skit datorer! Dö barra dö..

Slutade före lunch idag, men jag och Elin har inget liv så vi stannade på skolan ganska länge. Fast nu är jag hemma och sitter och lider av världens jävla mens värk. Vill bara göra köns byte just nu, hade varit väldigt bra. Ska ta och vila en liiiten stund, sen får vi se vart kvällen leder en!



Bara försvinn

Du kan ju bara dra åt helvete. Och stanna där också..
Sjukt hur mycket skit man ska behöva ta från en och samma jävla person.


Ice baby, ice

Spelar ju ingen roll om man tar livet av sig
Går man utanför dörren dör man ju i alla fall utav kyla?
Äckliga högre delen av Sverige..


Lucia

Blev ganska glad när vi fick lussebullar idag, trodde att vi inte skulle få det. Vet inte varför, är väl bara negativ som vanligt. Men oj så gott det var, önskar det kunde vara jul två gånger om året. Fast nej kanske inte.. Fast jo ändå?

Jaja. Ska fara och träna snart, fast måste stoppa igång en tvättmaskin först. Sen blir det att plugga hela kvällen, fast egentligen kommer det ju bli så att jag kommer sova hela kvällen. Jag har längtat efter min säng ända sen jag klev upp ur den imorse. Funderar starkt på att försöka bli oberoende av den.. Hur nu det ska gå. Dumma säng!


Hold my hand

Nyste nyss 6 gånger på rad. Nysa är ganska jobbigt faktiskt. Maahaah. Ska slå igång filmen Streetdance, tror den är ganska bra faktiskt. Jag älskar dans och sång filmer, fast egentlligen blir jag ju bara avundsjuk eftersom jag är kass på att dansa och sjunga. Hur coolt skulle det inte vara om man var jätte duktig på båda dom sakerna?

Efter filmen ska jag plugga lite, dock så är det ett ganska lätt prov. Skönt med prov som man inte måste plugga ihjäl sig till i alla fall. Dessutom tror jag att vi slutar tidigare imorgon för att vi inte har någon Svenska i vecka. As nice. Och så är det ju lucia, ännu bättre!


Natt bussen är dyr

Okej, blev att vi hamnade hos Petrus istället, och där var ju alla dom andra. Var ju så där mysigt som vanligt, att kela med kissemissarna alltså ;) Haha.. Ska slå igång någon film nu, är lika trött som vanligt.  Imorgon blir det en sån där typsikt kul Söndag med plugg. Aboooo!


Easy

Ska gå och duscha, mitt hår är så där lagomt fettigt. Efter jag har gjort de ska jag gå iväg till Erik, och sen ska vi iväg till William senare ikväll. Hört rykten om att Ogge ska dit också, den där killen som har lefta stora staden, även kallat Boden då. Det blir kul att träffa honom, om han nu ska dit! Jaja, skulle ju duscha.. Hejrå


Yalla yalla

Ska fara till Björknäs och kolla när Linnea spelar handbolls match.
Efter det ska vi gå på stan och äta. Blir möööösigt!


Twist and shout

Äckligt obehaglig magkänsla. Döööö.


Feel the fire inside

Telias internet har gorma hela kvällen, det var sjukt irriterande. Märkte hur beroende jag är utav internet. Läskigt.. Ska i alla fall gå och lägga mig nu, är jätte trött som vanligt. Slutar före lunch imorgon eftersom jag är klar med bild kursen, skönt de. Hoppas någonting kult händer imorgon, vill inte sitta inne och dö bara. Godnatt!


Vill ju bara bort från kylan.. Tillbaka till vackra Grekland


Blubb blubb

Gooooodmorgon. Öh.. Oj det var svårt att blogga idag. Håller i alla fall på att laga lunch nu. Alltså jag kommer inte på någoting att skriva, har inte riktigt vaknat ännu. Ska gå och packa väskan istället, och inte glömma vatten flaskan den här gången.

Oj vilket tjorvigt inlägg, hejdåååå!


Sugar baby

Usch vad jag har mått illa idag! Inte så där jätte illa, men illa nog för att må dåligt av det. Stackars mig. Åkte till Erik efter skolan istället för att sitta hemma och tycka synd om mig själv. Och en ganska rolig sak som gäller skolan, okej sista inlägget om matte nu haha.. Men fick 1 poäng ifrån vg på provet faktiskt! Hade ett slarv fel så kunde fått vg. As ballt tyckte jag..

Nu ska jag kolla på Paradise Hotel avsnitten som jag har missat i veckan, ganska värdelöst men ändå så ser jag det. Har också en skön sovmorgon till 12 imorgon som vanligt, skönt skönt skönt. Jag är trött trött trött. Väldigt trött.


Pluggande jag

Matte provet gick jätte bra! Vad glad jag blev, fick till och med rätt på den sista mvg frågan, och det blev jag faktiskt lite stolt över. Om man nu får vara stolt över sig själv. Nej men, det var skönt eftersom jag tycker procent är jätte svårt. Trodde då att eftersom jag blev på bra humör att det skulle gå lättare att plugga ikväll till provet vi har om hjärtat imorgon, men icke sa nicke. Fan vad svårt de är.. Lugnt svåraste provet hittills i alla fall.

Jaja, det ska nog gå bra. Ska lägga mig och plugga lite till och sen ta och sova lite tidigare idag. Har börja somna efter 1 nu den senaste veckan, och det är alldeles för sent för mig som brukar snarka vid 11 egentligen. Hehe. Godnattans


Aha

För allt jag gör blir ju ändå bara fel..


Mattematik

Idag var en sån där dag som jag faktiskt ville ha matte lektion, just för att lära mig om procent som jag tråkigt nog har omprov i imorgon. Men då var det ju den där branden som gjorde att vi inte hade någon lektion. Fick ju sluta tidigare, men hade fortfarande behövt gå på lektionen ju! Jaja.. Jag och Elin gick och kollade på stan istället, hittade så himla mycket fint, bara för att jag ska andvända pengarna till julklappar.. Så typsikt alltså.

Har suttit i två timmar nu och ''pluggat'' matte, jag ska klara det! Ibland avskyr jag verkligen att vara mindre bra i matte, för matte är så äckligt svårt när man inte förstår. Tur att mamma köpte en b&j half baked till mig, underlättar ju lite i alla fall. Jaja, nu ska jag fortsätta, hejdå!


Nattinatti


Klappa katten!

Har varit hos Petrus ikväll med Fiffi, Ida och Adam. Väldigt lugn och skön kväll. Låg typ två timmar och myste med kisse katterna. Så fruktansvärt gulliga! Är i alla fall hemma nu och har ganska nyss varit ute med Izze. Han är verkligen världens jobbigaste hund ibland, men han är så himla mesig och gullig ändå. Jaja, ska gå och borsta tänderna nu och sen gå och lägga mig. Ska till tandläkaren och borra imorgon.. Uh, min tandläkare är ännu läskigare än min tandhygienist, hoppas jag överlever..




Sen blev dom trötta efter massa bus och somnade vid Fiffi, så söta!


You like that

Blev lite chockad imorse när jag vaknade och såg att klockan var 1. Var nästan helt säker på att den skulle vara kring 10 haha.. Men icke det. Klev upp direkt och gick ut med Izze, helt sjukt var jobbigt det var, tror inte riktigt jag hade vaknat ordentligt.

Sitter nu under täcket med en kopp varm choklad. Jag fryser väldigt mycket. Och jag har verkligen ingen blogg lust, och har ingenting intressant att säga heller. Hejdå.


Blöööö

Godnatt..


Godnatt

Erik har slocknat för typ en halvtimme sen, trött kille. Ska också sova, på ett tag i alla fall. Är inte ett dugg trött och känner mig för att typ hälla ett vatten glas på honom, fast, jag vågar inte haha.. Äh får ta och spela baking life tills ja somnar. Hejdå (:


You took the time to figure me out

Hallihallå. Erik perik pung for hem för ett tag sen, och jag var nyss och sa godnatt till moster. Hon ska sova här någon dag eftersom hon opererade sig i Tisdags, så hon måste vara ''övervakad'' lite nu när hon precis har fått fara ifrån sjukhuset. Blir bara mysigt, hon är så söt.

Jag och Erik for i alla fall till stan tidigare ikväll, köpte ett par byxor som jag lade undan tidgare idag på H&M & så hittade jag en jätte mysig shorta också. Måste ta något slags köp stopp nu, måste ju börja köpa julklappar! Har dock stora bekymmer vad fasen jag ska köpa till alla.. Vet bara vad jag ska köpa till Mamma och Linnea. Kan Men resten har jag ingenaning om. Det är roligt att köpa julklappar och presenter, speciellt att slå in dem, men att komma på vad fasiken man ska köpa är jobbigt. Big problems.

Jaja, det löser sig. Nu ska jag ta och se kenza & Tyra show, buhu att det snart slutar.. Vad ska jag sen göra på Torsdags kvällarna? Attans. Behöver skaffa mig ett liv typ. Nattinatti (:


Skola in my heart

Kul att man vaknar klockan 6 när man har sovmorgon till 12..


För jobbigt igen!

Åh jag är verkligen jätte kiss nödig, toan är tre meter ifrån..
MEN JAG ORKAR INTE! Bääääär mig någon, plz yo man..
Haha, jag är typ övertrött. Eller så har jag bara inge liv..


För jobbigt

Nä, jag orkar verkligen inte göra någonting av det jag sa att jag skulle göra. Eller Baking life måste jag ju kolla, tänk om mina bakelser blir brända! Nott godd.. Och jag försökte bara få det att låta som att jag har gjort ganska mycket ikväll. Julpynta tog bara en kvart, resten av tiden har jag typ prata med Elin på msn haha.. Ajjabajja, förstår nästan att datorn protesterar mot mig, jag andvänder den för mycket.. Facebooks fel! Så det så.


Stop thinking, you can run over me

Kul att min dator älskar mig så mycket.. Både höger och vänster ''klick knapp'' har sluta fungera nu haha. Kan bara andvända plattan nu, as irriterande! Snart ger jag mig i kampen mot Erik, min dator kanske trots allt faktiskt suger.. Snälla dator, motbevisa oss nu!

Men ikväll har vi faktiskt jul pyntat i huset. Eller i alla fall satt upp några ljusstakar (lärde mig något nytt nyss, har alltid trott Ljusstakar heter Julstakar!), jul dukar och tomtar. Mer blev det inte. Blev väldigt mysigt. Jag älskar julen! Den är så sjukt mysig. ÅH NEJ! Kom på att jag inte har sett julkalendern idag! Det måste jag ta och göra, ska bara gå och duscha först. Och kolla till hur det går med mina bakningar i Baking life på facebook.. Facebook tar alldeles för mycket tid ifrån en. Ajjabajja! Nu har jag gorma klart, bye


Min ''ljusstake'' pfft.. Min julstake (:


Allaballabo

Sitter på stepin och väntar på skjus hem. Fast min moder är ju inte den snabbaste kvinnan på jorden.. Så funderar på att gå in till stan och kolla efter någon tröja, skulle vara fint. Fast egentligen vill jag bara hem och ha MAT! Så jäkla hungrig.


What's my name

You’re so amazing, you took the time to figure me out
Thats why you take me, way past the point of turning me on
You about to break me, I swear you got me losing my mind


RSS 2.0