Happy new year!

-2010 here we come!

Men först 2009, fyfan vilken jävla år det här har varit! År efter år, alla blir bara bättre och bättre för mig känns det som, och jag hoppas att 2010 kommer bli ännu bättre! Wiho, jag är så glad. När jag tänker tillbaka på det här året får jag bara upp bra minnen, stunder och ögonblick. Så klart har jag vart ledsen och arg och haft dåliga stunder, men helt ärligt, jag vill att det ska vara så. Tänk ett helt år, utan att vara ledsen eller arg, det skulle ju inte funka. Men egentligen så har jag alla underbara personer som finns att tacka för att det här året har varit så sjukt bra, jag säger det för sällan, men jag älskar er! Haha nu börja jag typ gråta när jag börja tänka på hur fina personer det finns runt om mig.. För att göra något som kan bli långt, kort. Det här året har jag utvecklas som person grymt mycket, jag har lärt mig enormt mycket. Jag har träffa nya personer, jag har förlora några också. Jag har gjort stora misstag, och jag har gjort saker som jag aldrig kommer ångra. Skolan har bara gått bättre och bättre. Jag är äntligen helt säker på vem jag är, och hur jag vill ha det. Och jag har världens finaste vänner, familj och släkt! Nä nu blev jag helt tår ögd igen, nu ska jag ta och njuta av dom sista timmarna av det här året med Elina! Sen blir det nytt år, nya minnen, nya misstag (: Gott nytt år!


Baby boy

Erik boy sexy toy for nyss, jag protesterar mot att killar ska få lämna huset efter dom har kommit in i det.. Nu ska jag gå och sova, eller gå och gå, ligger ju redan i sängen med datorn, men måste slå av filmen, plocka upp allt som ligger på golvet, gå och borsta tänderna och sen bädda sängen. Haha jag har typ kontroll problem.. Fråga mig inte varför jag bäddar sängen innan jag ska sova, har blivit en vana och nu kan jag inte sova om jag inte lägger mig i en bäddad säng. Och jaa.. jag ska typ ladda in bilder, sen när jag vaknar igen.. Pusss och godnatt ;D




Ja haha, det är han girl friend som sitter brevid.. x)


Yeah



Jacob Markström, inte kan man väll förneka att han är cute hehe? (: Och inte heller förneka att han är prätty grym i mål. Men nu ligger jag och dör, har huvudvärk som ett as, pga min förkylning, blir alltid så, suck. Hoppas på att det blir att vara med Erik boy senare, men det tror jag då. Vi får se :b


I'll die if you leave me now

Haha, ibland har jag bara en så jäkla lust, att ta bort den här jävla bloggen. Alltid ska det vara någon jäkel som stör sig på något, tydligen är det så att man ska vara perfekt med allt, på alla sätt och vis. Men fyfan.. fyfan vad tråkigt att vara perfekt? Man lär sig av misstag, det är mänskligt att fela, jag lovar, sånt är livet? Ingen är perfekt, så fuck off med allt jävla skit snack om alla ''fel'' människor har!

Åh, nej, jag är långt ifrån glad just nu. Men tyvärr så tänkte jag ju bli mindre privat med mina känslor, så nej ni får inte veta ett skit. Har iallafall vart i Luleå hela dagen med Fiffi och Jojjo! Det har vart skit kul. Vi stod dels typ två timmar och väntade på att se Erik och Calle från idol, fattar inte hur vi orkade, för så brydda var vi nog inte. Bara lite kul att ta bra platser, istället för att någon som typ dör för att se dom fick just den platsen hehe. Nej nu är jag dum.. skitsamma tror ingen fatta iallafall hur jag menade hah..

Jag skulle kunna skriva en miljon rader om hur jäkla förbannad jag är, men nej, som sakt, det lönar sig inte ett skit att göra det, för det är alltid någon som inte gillar det. Och det går ju inte? Man lever ju för att alla andra ska ha det bra, samtidigt ska man hinna vara perfekt utan att vara helt egoistisk? Haha sjuka personer, i en sjuk värld. Ska se hockeyn som börjar 12, fyfan vad kul att se hockey! Dock framför en tv.. men iallafall, var skit länge sen jag såg hockey? Och ja, jag laddar in bilder sen. Pusss


Move time!

Nu har jag laddat upp med filmer hehe! Var nyss med mamma och hyrde Skottet i Knutby och Brüno, och så har jag letat reda på lite filmer här som Die hard 4 och Natt på museumet. Fått min tv till rummet nu, så jäkla skönt att bara stänga dörren och ligga och se på film igen, hehe. Visst har jag mycket till liv.. men jag överlever nog ;) Jaja, jag ska faktiskt på stepin imorn, så tyst nu. Pusss (:


En sak bara, jag är nästan kär i min mobil kamera, japp, så är det


I love you til the end

Okej.. Man lär sig nya saker varje dag, eller hur? Idag har jag lärt mig att man kan få en känsla av att man ska dö när man tappar bort sina 1400 kronor, bank kort och allt annat. Japp, precis vad jag lyckades med idag i Luleå. Stod inne på Bikbok och skulle köpa en kofta, märkte att börsen var borta, kom på att jag kanske hade glömt den hemma, sen tänkte jag vidare och kom på att jag höll i den på bussen, sen tänkte jag ännu längre och kom på att jag handlade ju ploppen till piercingen på Solgården. Jag och Elina gick runt.. och runt.. och runt.. och lite mer runt och letade efter den. Sen gick vi till Bikbok och frågade om någon hade lämna in en börs, och jo men visst hade någon det! Så jävla skönt haha! Började faktiskt att gråta.. ;)

Så, det blev iallafall en väldigt lyckad shoping dag today. Hittade en kofta, ett linne, en t-shirt, svarta leggins, underkläder, plopp till piercingen med blå kristal på och lösögonfransar till på Torsdag. Och jag har fortfarande kvar 500 hihi (: Är nöjd! Men lite problem med storlekarna på två saker, ena måste jag gå upp i vikt för att den ska passa, och andra måste jag gå ner i vikt för att den ska passa, haha. Jag kan faktiskt också ha riktitiga I-landsproblem. Kan lägga in bild senare, när jag orkar. Ska ta och bada nu, pusss!


Jack sparrow

Asså jag är så less på att skriva här, iallafall nu för jag har ingenting att skriva om, men jag vet själv att jag gillar att läsa vad mina vänner gör, så jag göre enbart därför hihi. Igår så kom vi hem typ sent, kring 10 tiden, låg bara och såg film tills jag somnade. Sen idag hade jag tänk vara hurtig och fara till stepin men for istället på badet med Linnea och Alvin, det var skönt. Fast nu har jag skit ont i huvudet och känner mig så där bad konstigt trött i kroppen. Ligger annars och ser pirater av karabien hehe (: Ska se alla 3 ikväll, om jag inte somnar det vill säga. Men Jack Sparrow, snälla.. fyfan vad han är het i filmerna! Alltså, det är sjukt, fattar inte vad det är som är så snyggt haha, men det är typ sättet han är på, grr ;b Nu kommer jag gå och länkta hela veckan tills Erik kommer hem, så kommer säkert vara det ända jag kommer skriva om här. Men så tufft är livet, min blogg, mina ord.


Blev less på Wii spelandet..

Ah okej, satte mig framför datorn istället, dom andra spelar Wii och bygger tusen bitars pussel, själv icket gillar jag starkt att bygga pussel, för jag får fan aldrig dit någon bit! Men alla andra får dit bitar hela tiden.. morr. Men nu har jag ju datorn som dom har bilderna på sen julafton, så tänkte lägga in några (: får ni se bilder på min kära mor, och bror haha.. Jag måste måla mina naglar också, allt nagel lack for lös igår när vi var på badet, hmm..


Haha Kim blir alltid så jäkla snygg på bilder!

Mamma surrar om hur ful hon blir på kort x)

Jag älskar min lilla söta broder, he he he

Världens sötaste tant (:


This is me

Alltså förbannat, igår när vi hade badat klart och allt märkte jag att jag hade tappat ploppen till piercingen, en sån där liten kul jävel är ju helt omöjligt att hitta på ett badhus, så ofc skulle jag tappa den just där. Kommer tappa min piercing känner jag på mig, med min extremt höga smidighets nivå.. haha go girl. Men har iallfall ganska nyss duscha, och så har jag och Linneat sjungit hehe, fast ja ena micken är helt skum, den är typ halft trasig. Skulle inte förvåna mig om det är jag som har heft sönder den? Snart ska jag Linnea och mormor fara till Vibbyn, mysigt. Hoppas på att Erik hinner vara med mig, en sista gång, innan han åker bort i flera år! Nej men.. flera dagar iallafall, flera timmar, flera minuter. Nej nu ska jag inte vara så dramatisk haha, ska gå och klä på mig istället, pusss (:


I löve yah

Nu är jag home från Erik boy, och vad trött jag är alltså. Kring 2 tiden börja dom ropa om att vi skulle på badet, så packade och så for vi dit, typ inge folk alls och så var det så där riktigt mysigt för det var mörkt ute. Sen for jag hem och käkade och sen for jag till Erik. Vi såg film och typ åt hehe.. åh, han far på söndag morgon :( usch, vill inte det! Nåja, nu ska jag borsta tänderna och sen gå och sova. Orkar inte gorma med bilder, min blogg är trisst just nu, men jag kommer igen med tusen inlägg om dagen och bilder, jag lovar hehe


Shrek 3

For på badet med kusinerna, bror och morbror. Det var galet skönt! Jäkla skönt när man har mensvärk också. Men en sak... varför i hela helvetet badar man med smink på? Är man så jäkla utséende fixerad så man inte kan bada utan? Aja.. bara en fundering. Men är hos Erik och han ligger och ser Shrek 3, så ska lägga mig och se den med han, hihi min lilla sötis.


Utan dig, utan allt

Snälla, stanna tiden och låt huvudet få vila från oro. God morgon! Åh herre min gud vad jag sov länge idag, 11 timmars sömn, nå är det bra allt härligt. Ja men ska lägga in bilder sen igår, men jag tog inte många med mobilen, mamma och Nisse tog med kameran men dom verkar inte ha laddat in dom på datorn än. Åh skulle se Alvin och gänget 2 idag, men jag sov för länge haha :( Nåja.. Linnea fick ju sing it igår, så hoppas hon vill sjunga när dom kommer hem hehe, det fanns typ as bra låtar, det är lite nice faktiskt. Och senare.. ja asså, nä jag vågar inte äns hoppas.. Juste, det är väll säker någon som vill veta vad jag fick av tomten igår. Jag fick 1500 kronor, typ shampoo balsam, olika klipp saxar, godis hehe, sängkläder, stepin kort, och så ska jag och mamma fara till Ikea någon dag, och så fick jag och kim Wii, blev jätte nöjd med allt (: nu ska jag gå upp och äta, hejdå


Jag älskar julgranar, tycker dom är så fina!


Open your heart to me

Himmla trevlig har jag haft det idag må jag säga!
Men jag är sjukt trött, bilder och allt imorn
Nu ska jag sova, hujjjjjeda mig vad skönt!


Jag orkar inte kämpa längre..

Tänka sig, vi fick en vit jul i år också hehe (:
Men, ni får ha en riktigt trevlig dag idag!
Nu ska jag hoppa in i duschen, pusss
God jul på er alla! (:


Haha.. Jag och Kim förra julen, + kissen (: jag var bleeeek


Julklappar..

Imorse for jag och min morbror till storheden, var typ där i flera år, köpte julklappar såklart. Sen när vi kom hem for jag och Fiffi in till stan, och köpte dom sista julklapparna. Så yes, jag är klar med alla julklappar, och det känns otroligt skönt! Det är så kul att slå in dom hehe (: Köpte även en tröja/tunika till imorn, lär väll lägga in bilder imorn så. Jag håller på att bli tokig, tokig av att sakna, fyfan det är verkligen skit jobbigt. Nå.. ska väll sluta gnälla. Men jag älskar dig. Men ska gå och hjälpa mormor med bakandet. Ha en trevlig julafton imorn, god jul!


Blev lite mer julklappar än vad jag trodde haha


Your love is a lie

Iallafall fått mycket tid med mormor och Linnea ikväll. Mitt knä är helt segt, det vill vika sig hela tiden, och det gör så jävla ont alltså! Fast det är bara ibland det blir så, ibland ganska ofta, först helt bra, sen helt plötsligt kan jag inte stå på benet, haha min kropp tycks ha ganska många problem, och vägrar att ge mig ledigt från att ha ont någonstanns. Ojojoj vilka bekymmer man kan ha (: Men ska skölja bort ansiktsmasken som jag har på (?) mig hehe. Imorn ska det bli kul och se vad som händer och vad som hittas på..


Kolla, jag fick lös piercingen hehe! Ja självklart ska den tillbaka oxå


Give it to me

Nu har det bakas både bullar och havre.. kakor eller vad dom nu heter. Och det har lagats middag, jag är spy mätt, usch den här mätt känslan är äcklig haha. Men.. ja, nu är det lov! Jul lov till och med, men lungt, om några timmar är det skola igen. Nej men, det kommer kännas så. Men jag har ingen ''lov-känsla'' som jag brukar ha, typ pusta och och ba frihet! Nä, nu känns det som ingenting. Tror jag har lärt mig lite bättre att ta var dag för sig, om det nu är bra eller dåligt, det vet jag inte. Ska iallafall vara med Erik boy ikväll tror jag, ingen idé att hoppas i för väg, aja, nu ska ja sluta skriva, bye


Ser ni hur missbildad den är haha? Jag kan inte baka..


För-all-tid?

Jag kommer aldrig tro på det ordet
Ingenting håller föralltid!
Lyssna själv hur jävla dumt det låter..
Så fuck off med fjortis texter..
Du och jag föralltid? = Tills jag hittar någon ny friend
HA-HA-HA!


Brittany Murphy


Filmerna hon har vart med i, alla är ju fan bra.. vilken stjärna!
Kommer börja gråta när jag ser någon film med henne sen..


Innebandy tunering

Haha, det var skit kul idag på innebandyn! Första matchen vann vi, andra förlorade vi, men ändå så var andra matchen mycket roligare. Tycker det ska vara mer sånt här, bättre än att jobba iallafall hehe. Men ja, nog har de vart ganska onödig dag engentligen, vart inne i gympa salen halva dagen, men som sakt, kul har det varit. Sen efter så gick jag och Elina till stan, köpte en julklapp till Linnea, hehe nu blir du nyfiken eller hur Linnea? ;) Och sen en till mamma och Nisse. Tror fan att jag ska fara in till stan lite senare och köpa lite mer, för det är så jäkla kul att slå in dom! För att byta samtals ämne, det luktar gott i huset! Mormor har bakat lussebullar (: och så har hon börja med palt nu, ojojoj, stackars magen..


Stickwitu

Okej imorn är det innebandy, jag ska vara med, jag är den ända tjejen så jag måste spela hela tiden. Jag och Emil ska ta bussen som går tjugo i 9, tack min sovmorgon förstörs halvt haha. Jag måste packa kläder nu, bara några problem..

  • Jag kan inte spela innebandy!
  • Jag är fucking boll rädd
  • Jag kommer faila helt totalt och göra självmål
  •  Fast.. det är ganska kul iallfall (:

Söndags frågor..

1. är du kär? - Jo men visst!
2. har du snusat? - Haha, det var fan pinsamt -.-
3. har du fimpat en cigg på nån annan? - Nä men vad gulligt, nej det har jag inte
4. har du legat i sängen brevid en kille? - Hmm, inte säker men tror det
5. har du blivit dumpad? - Typ aldrig haft ett förhållande
6. har du blivit slagen allvarligt? - Njae, eller asså, nej xD

7. tar du droger? - Nej, tänker aldrig göra heller
9. har du pussat en kille? - Jo men visst har jag det
10. hatar du någon? - Hatar är för starkt, ogillar
11. älskar du någon? - Jag älskar dom bästa
12. har några av dina vänner svikit dig? - Jo, men sånt är livet
13. har du djur? - Två kissekatter (:
14. har du legat brevid en tjej i sängen? - Jodå
15. hatar du dig själv? - Nej det gör jag inte
16. gillar du orange? - På vissa saker ja, men ganska tveksam på den färgen
17. har du haft oskyddat sex? -
18. har du nån sjukdom? - Damp kanske, who knows
19. har du skämt ut dej för den du gillar? - Säkert, men don't bryr mig
20. har du en gris? - Haha, min lillebror (:
21. har du en plattång? - Ja men den andvänds väldigt sällan
22. har du en bror? - Njae, men en liten gris (: haha vad dum jag är..
23. har du sjukt bra humor? - Öh alltså, beror väll på hur man ser på det
24. har du mörkt hår? - Jo, ganska så iallafall
25. gillar du att stå i duschen i flera timmar? - Nä inte flera timmar, men länge
26. tycker du om hästar? - Alltså, bryr mig inte så mycket
27. har du en hund? - Nae, men skulle vilja ha
28. har du skilda föräldrar? - Dom har aldrig vart tillsammans
29. har du gått på simskola? - Nä
30. har du sagt bög till en kille? - Jag tror jag mest har sakt det till Fiiwlip haha
31. har du sagt fitta till en tjej? - Nä det har jag inte
32. har du fuskat? - Jo, underlättar ju lite så
33. har du en teve på ditt rum? - Både ja och nej
34. har du lunar? - Jo, I have det
35. har du MSN? - Jadådådå
36. har du en syster? - Nä, men 3 bröder
37. har du bruna ögon? - Nope, blåa (:
38. gillar du att fota? - Ja, det är typ kul faktiskt
39. har du sett dig själv brinna? - Nej, men dock sett Nisse brinna med jacka på..
40. hjälper du dina vänner? - Så gott som jag kan!
41. gillar du tacos? - Är ganska less på det, men jodå
42. tycker du att du är söt? - Ja men visst
43. har du dansat? - Line dance och street dance haha
44. har du spelat fotboll? - Jo, men det var länge sen

45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - Njae..
46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? - Nä tack, det är lungt
47. har du ätit sniglar? - Nope
48. äger du en locktång? - Ja, fast vet inte vart den är
49. gillar du att tugga tuggummi? - Gillar och gillar, men ja
50. borstar du tänderna varje morron och kväll? - Jodå, oftast iallafall
51. gillar du kläder? - Jo, men inget mode freak direkt
52. hatar du falska vänner? - Falskhet beror ofta på osäkerhet
53. gillar du räkna matte? - Nej, tycker matte är skit svårt..
54. älskar du någon nu? - Ja det gör jag, min gulleplutt
55: har du gråtit inför en vän? - Nog har jag det
56. kan du sjunga? - Kan väll alla, men jag kan inte sjunga fint iallafall haha
57. har du sett nån dö? - Nä, och tackar för det..
58. säger du vad du vill? - Njae, när det behövs gör jag
59. är du stor? - Störst
60. vad är ditt hela namn? - Viktoria Lina Nilsson
61. kan du tala spanska ? - Si grande mycket
62. är du kortare än 1.60? - Tror jag är ganska precis där om kring
63. älskar du sommaren? - Jag älskar värmen och friheten
64. älskar du vintern? - Den är jäkla mysig, ja
65. har du mer än 6 par strumpor ? - Jodå
66. brukar du sjunga när du är i duschen? - Jag nynnar typ alltid på något
67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? - Njae men klättrat iallafall
68. har du mer än 3 par jeans ? - Nä, men jeansleggings haha
69. gillar du att städa? - Vet inte, men gör det iallafall
70. gillar du att sova länge? - Det är så jäkla skönt, ja
71. har du vart med om en olycka? - Jo
72. är du förvirrad? - Jag är faktiskt det, haha, coolt!
73. har du mer än 6 par byxor? - Jao
74. har du förlorat en vän? - Mer eller mindre ja
75. gillar du att shoppa? - Det är kul (:

76. har du varit i paris? - Jag drömde att jag var där för någon dag sen, gills det?
77. gillar du spindlar? - Dom är obehagliga..
78. klarar du dig själv? - Har alltid gjort
79. lagar du lagad mat? - Jo, men jag är inge proffs precis
80. är du klantig? - Händer väll ibland att jag är
81. har du foppatoffler? - Nä, eller jo, men det är egentligen mammas
82. har du mer än 20 låtar på din data? - Jo
83. sminkar du dig innan skolan? - Det är olika, ibland och ibland inte
84. har du träffat en kändis? - Svenska kändisar isf
85. har du mer än 7 par skor? - Jorå
86. har du busringt? - Haha, det är kuuul..
87. har du skällt på din bror? - Min lilla söta gris, klart jag har -.-
88. har du en vän som skiter i dig? - Haha jäklar vilken vän
89. har du velat göra saker men vågar inte? - Jo, ganska mycket, fegis..
90. sover du med nått gosedjur? - Aa ett, min räddare i nöden
91. har du åkt nånstans utan att du får? - Tror inte de, får åka vart jag vill
92. vill du bara bort ibland? - Ja, typ somna in ett bra tag haha
93. har du tältat? - Haha yeah mitt på gården
94. har du brännt dig? - På små saker ja, typ varmt kaffe och soppa te.x -.-
95. har du lekt med levande ljus? - Ja
96. har du lekt anden i glaset? - Nej
97. skäms du ibland? - Jo nog gör jag det
98. bor du i skåne? - Haha.. skåne + så långt upp som det går = Boden
99. gillar du hip hop/rap musik? - Ja, det är skön musik


Hmm..

Nu ska jag ta och sätta på mig en ansiktsmask, eller vad säger man? Göra en ansiktsmask, andvända en, ja men ni fattar säkert. Tror att jag ska för första gången testa ta bort min piercing i ögonbrynet, för det är ganska svårt att rengöra ansiktet när man har en piercing där, så jag har fått typ jätte mycket finnar.. Jag kommer inte våga ta bort den haha..



JAG FÅR INTE LÖS DEN DÄR JÄVLA PLOPPEN!!


You can never get that boy

Nu är jag home, vart och kolla handboll i 3 timmar. Första matchen spelade Linnea's lag jämt mot ryssarna, andra matchen spåra det iväg, men dom var mycket duktiga! Tycker det är skit kul att se när mindre spelar (: Idag var det också första gången som spelade på hel plan, så lite nytt för dom. Sen kollade vi när Emma hade match också. Men bla bla bla, nu ska jag slå igång en film (:


It's no way to do this

Jag har fått ett problem, nu är min säng på andra sidan av rummet, alltså precis mitt imot spegel väggen, nu imorn när jag vaknar kommer det första jag ser att vara mig själv? Inte precis något man älskar, se sig själv med morgon frisyr och för jäklig, hmm.. men jag kommer sova gott inatt vill jag lova (: nya säng kläder och ordentligt städat rum! Men innan jag somnar ska jag ta och se dom avsnitten jag har missat i julkalendern, hehe jag tycker den är bra faktiskt, speciellt när super snälla silver Sara blir kallad dum, då blir hon inte snäll längre. Haha jag känner mig skit barnslig. Hmm, funderar lite på imorn, vi skulle till Luleå och köpa lite saker till rummen och julklappar, men det blir någon annan dag istället. Så, först ska jag se handboll, sen kanske fara och se hockey med Elina (: Problemet är att dom börjar samtidigt? Men ja, hockeyn är ju längre så. Men får se om Elina skulle följa eller inte (: Äh nu ska jag se julkalendern!


Städa städa städa

Pust, äntligen är vi klara! Okej hur ska jag börja.. typ tidigare idag så for vi på Dollarstore, och sen for vi till Vibbyn ett tag, fast jag låg bara och såg hockey haha. Sen när vi kom hem så började vi med att fixa Linneas rum, och mitt också, äntligen är jag iväg med den där andra jäkla sängen. Men snyggt blev det (: Mormor är helt galen, hon går runt och städar överallt haha. Nåja det är ju bra, men tycker hon borde sitta ner och ta det lungt, men icket det, hon är bra allt tjurig hon. Nu hade jag tänkt borsta tänderna, sen ta ett varmt och långt bad, och sen gå och lägga mig. Imorn ska Linnea spela mot ett ryskt lag, så vi ska fara och kolla på det, go girl skjut nu många mål imorn Linnea så ni vinner! ;) Och nu har jag äntligen gratis sms igen, typ skönt..


Min värld går under

Jag har inga pengar eller gratis sms på mobilen, det är hemskt..
Man blir typ.. ja, det är jobbigt haha xD
Today blir det att göra palt, och imorn blir det Luleå
It's gooood.. jag har ont i magen, det är inte good


Med motståndet som leker

Kom hem för en kvart sen typ från min baby boy! Har haft en sjukt trevlig kväll, jag och Elina har lekt att vi har mycket till liv, och av reagera våra känslor genom att äta godis, iallafall jag, plopp! Mums hehe.. Sen efter att ha plågat Elina hela kvällen gick jag till Erik och myste. Det är typ varmt ute (: eller ja, varmt och varmt.. men det är typ skönt! Jag frös typ ingenting när jag gick hem, det var som, ganska perfekt kallt. Åh.. om typ en vecka åker Erik och dom på hockey cup, i typ 4 dagar.. jag kommer inte klara mig så länge Erik! :( Buhu.. men jag lägger in bilder och det sen när jag vaknar, för orkar inte gorma med det nu, ni överlever jag lovar! Godnatt och sovgott (:


Haha kolla Elinas fokus på chipset! ;) Lill hjärtat mitt hihi


Happy land

Nu känner jag mig töntigt mogen.. jag sitter och dricker kaffe? Men det hjälper, jäkla bra. Jag är inte trött men jag känner mig skit trött, så vi får se om jag kommer få värsta kicken snart. Stackars Elina annars om hon måste dras med en seg mig.. ne men det är nog lugna puckar (: Men vi ska snart fara till stan så måste börja dra mig från datorn nu, på en liten stund iallafall. Ha en trevlig kväll!


Mojmoj

Skolan idag känndes väldigt onödig.. mormor är här nu (: Ska vara med Elina sen ikväll! Typ gå till kioskpiraten, och se film ;D tror jag iallafall haha, men men det blir trevligt (: Och sen kanske gå till Erik efter dom kommer hem från Jokkmokk, men vi får se hur det blir


Hennes väska, hon läste aldrig vad det stod på den när hon köpte den haha..


En bild, tusen ord

Åh haha satt nyss och kolla på bilder sen hela det här året, fyfan vad minnen man får! Ska ta och lägga in en hel del bilder hade jag tänkt (: Men inte ikväll, för min dator är så jäkla seg just nu.. Ska bli kul att vakna imorn, haha, för mormor kommer vara i huset när jag vaknar! :D Wie!


I miss you..

Vännen, jag saknar dig så jäkla mycket just nu..
Jag saknar att vara med dig
Jag saknar hur du brydde dig i mig
Hur du stöttade mig och alltid lyssnade
Att bara vara runt dig, gjorde mig glad
Helt seriöst, du var en av mina bästa vänner
Du finns kvar, men fan inte på samma sätt
Det är jobbigt, men life goes on I guess..


The ring of fire

Underbart bad och sol väder, är det någon som följer till alder för ett dopp kanske? Nä, trodde väll det, lite för kallt kanske.. över -20 sträcket, då är det illa, då är det för kallt. Min gräns går typ vid -15 max, hehe. Men nu har jag vart home ett tag, efter skolan följde jag och Elina tha Emil och Johan till ishallen. Det var drygt, men vi fördrev iallafall en social timme med dom, bättre än att sitta själv hemma helt tyst haha. Snart slutar mamma och då ska hon köpa pizza, ojojoj så tjockt, men ojojoj så gott! Jo, jag ska gott göra det med att träna, någon gång, typ.. Juste fick idag veta att jag har fått 4 VG i betygen (: Wie, det är iallafall bättre än ingenting! Så har också höjt mig med 20 poäng, det är inte så illa tycker jag. Och så ligger jag nära VG i ganska många ämnen.. gillar inte det dära, att ligga nära ett betyg, det är som så.. so close but so far away. Äh nu ska jag ta och göra någonting annat än skriva typ, pusss (:



William is sleeeeping, nästan iallafall


Enåstående ensamstående

Nu är jag home från min lilla gulleplutt. Ja, det var jävligt kallt mellan allt som inte räknas som innom hus, men skitsamma. Bra att vi bor ganska nära varandra iallfall hehe. Men vi har typ spela tarzan spel, sett Ice age 3, som jag såg nyss att Elina och Jens också hade sett ikväll haha. Och sen bara myst på, go pojken min! Jag borde gå och lägga mig, men jag är inte ett dugg trött, kylan gjorde mig pigg. Det kommer sluta med att jag aldrig kommer ta mig upp sen när alarmet ringer, såklart haha..


Jäkla heta soppa!

Mer bekymmer..
Soppan var kok het, bränt tungan nu också :(
Ska gå till Ejik snart, fan vad kallt!
Brrrr.. härligt me kyla, host


Sne mun och dräglande hund

Jag gillar inte att få bedövning i munnen! Det sticker i tungan, kan knappt prata för min mun bara hänger ner på ena sidan då, och jag dräglar för jag kan varken spotta eller svälja.. bekymmer. Och min ena lagning på/i tanden är helt sne, så måste fara tillbaka så dom får forma till den lite. Annars äre jätte nice nice nice med mig! Mår super bra (: Hade tänkt äta soppa till middag, som jag har ätit dom två sista dagarna, märks att jag är själv hemma haha, men det kommer tyvärr inte gå, allt kommer hamna utanför min mun, om jag typ inte försöker ligga på sidan och kämpar med att kunna svälja. Men jag ska göra soppa, när bedövningen har släppt, alltså om typ 2 timmar!..


Haha William's ögon på bilden, grr!


Win or lose

Hallå hallå hallå! Nu är jag hemma, har varit på vift. Faktiskt vart och köpt lite julklappar, okej två stycken, men det är iallafall någonting I guess. Åh jag känner mig jätte dålig, dels har jag inte köpt typ nå till min familj, men jag vet inte vad jag ska köpa heller! Mamma säger att jag inte ska köpa till henne och Nisse, men något till Kim istället. Ska köpa till alla dom, men vet inte vad! Speciellt inte till Kim -.- han vill typ ha spel, men han har typ redan alla spel, haha åh vilka problem. Men skolan idag var riktigt seg, tiden gick förbannat söligt alltså, eller så var det bara nå fel på mig idag kanske. Ja.. nu fråga mamma om jag hade nå pengar kvar, och att jag absolut inte ska köpa till dom, herregud haha.. Nog om mina jul problem (: Vad fan ska jag köpa till dom? Men, men.. ja alltså jag vet ingenting annat jag kan skriva om, så bye!


Kan ha roligt med att skriva på folks sockar


Time's a wastin

Vart med Erik hela kvällen, mys pys ungen min. Men imorn har vi kompledigt från hemkunskapen, så har sovmorgon till hlav 11! Det tar vi och firar för, fyfan vad skööönt.. aja ska ta och sova nu, yepp, godnatt


Oh ah, oh ah

Haha jag tror allvarligt jag måste söka hjälp, sitter helt själv, i ett helt tomt hus, och as garvar.. ja, jag sa ju det, jag måste söka hjälp! Äh skolan var typ nice idag, den var typ kul, skolan brukar inte vara kul? Men idag tyckte jag typ det, den gick skit snabbt. Fast i och för sig hade vi ju sovmorgon, men iallafall. Fick vg på den där ekonomiska kretsloppet (: Jag är ju nästan lite stolt över mig själv, det börjar faktiskt gå ganska bra i skolan, har typ gjort det hela hösten, det känns skönt typ. Äh nu ska jag gå och se på en elektrisk fyrkantig apparat!


Incu - you'r my sun


En av mina favorit låtar, älskar texten


I know what you need

Vill ni veta en sak som jag tycker ska bli jätte kul? Ni får veta det iallafall.. Min mormor kommer till Boden på fredag morgon! Gud vad kul det ska bli. Har inte träffa henne sen i sommras, hon bor nu mera i Hudiksvall.. Det är inte kul för man träffar henne så sällan då. Men ja hon kommer iallafall vara här över jul, wiho (: Jag lovar och svär att jag har världens gulligaste mormor hehe. Och säkert dövaste och mindre smartaste också haha. Nej men seriöst, det ska bli trevligt. Och på onsdag får jag äntligen (!) fara till tandläkaren och laga mina två hål som jag har, på samma sida uppe och nere, kommer ju bli som en dräglade hund av bedövningen haha. Har fått vänta en månad på att få laga dom, inte skönt, för det gör ont vill jag lova.. x) Äh ska se om det finns någon bra film att se, pusss


Lussebullar

Hmm.. jag tror att min död kommer bero på hud cancer faktist. Tog mig en promenad till solariumet tidigare idag för att jag hade så jäkla tråkigt, så nu är jag ännu mer brun hehe. Ska ta och sluta nu har jag nästan bestämt mig för, bara nästan. Någon gång i framtiden ska jag bestämma mig helt för det, någon gång.. Men nu så har jag och Linnea precis bakat klart lussebullarna (: väntar bara på att dom ska jäsa klart så man kan stoppa in dom i ugnen. Lussebullar luktar så himmla gott!


Hatar att ta beslut

Åh jag har typ ångest, vet inte vilken linje jag ska välja.. Och tiden går ju så jäkla snabbt! Höst terminen är redan slut? Åh herregud.. det börjar ju bli lite läskigt haha. Men now är jag vaken, wiho. Ska snart dra mig upp, men det är så skönt att ligga i en varm säng. Ska baka senare idag tror jag, men måste ha hjälp av Linnea, men har ingenaning om när hon kommer hem, det är ett litet problem I guess. Äh skitsamma, jag har ingenting kul att skriva om nu..


Haha, ibland är jag för snygg..


Sometimes I feel like no one

Jag och Abbe har nyss sett klart Transformer 2, eller vad den nu heter. Nog var den väll bra, men haha.. det är nog mer en pojk film om man säger så. Men vi är själv hemma så att se film passar ju (: Skulle egentligen vara med Erik ikväll men det blev inte, tyvärr.. aja, finns ju andra dagar. Nu ska jag ta ett bad I think, skulle vara skönt för jag har ont i hela min kropp..


Saknar alla dessa dagar, aja..


*


Just take my hand

Åh, jag har tråkigt.. eller okej så tråkigt har jag faktist inte. Men jag är rastlös. Haft det jätte trevlig today med Elina (: Haha kan inte sluta skratta åt vissa samtals ämnen vi har ibland. Nåja.. Ska vara barn vakt snart, hittar väll säkert på något bus. Imorn ska jag försöka få ungarna till att hjälpa till med att baka lussebullar, haha vad gott.. Aja nu tog fantasin slut, whops


I'm flying, my heart is taking over

Är det bara jag som alltid lyckas tappa bort mobilen i sängen när jag ligger och sover? Jag har blivit typ något slags proffs på det faktist, att tappa bort mobilen i sängen. Men nu är jag vaken! typ sovit nästan tolv timmar inatt, det är den jäkla skolan som gör att man inte kan sova nog mycket.. Men snart så ska jag hoppa in i duchen och sen ska jag och Elina fara till stan och äta på dagobert, och sen gå och se hockey. Hihi vilken mysig lördag (: Har förövrigt fastna på vinnar låten i idol, det första jag gjorde imorse var att börja sjunga på den. I guess att vinnar låten iår kommer vara lika utnött på radion som alla andra år haha


Idol vinnaren 2009 är..

Erik Grönwall!

Nej men seriöst, han ska vinna!
Calle är också grym, men nej
Erik Grönwall ska det vara! (:


My life be like

Nu har jag städat klart rummet. Skönt med städar rum typ. Efter skolan har jag gjort mycket.. eh. När jag kom hem somnade jag och sov typ i hundra år. Sen smet Izze skit hunden.. så efter det var jag inte direkt trött nå mer. Dumma hund som ska smita. Tur att vi hittade han iallafall, i mörkret. Åh betygen sätts idag, det ska bli roligt och se om jag har lyckas höja mig i något ämne iallafall (: Och om en timme typ är det idol finalen! Och det här eviga om vem som ska vinna, jag tycker båda ska vinna, på olika vis. Men tror faktist det blir Erik. Haha det har sötisen sakt hela tiden, så Calle borde vinna, bara för att Erik ska ha fel. Och han borde ta bort den fula bilden han har på mig på mobilen också.. Just nu känns det som att jag har lite till liv, jag sitter inne en till fredag kväll, wiho. Men imorn ska jag vara med Elina girl, och sen med Erik, tror jag iallafall, hoppas jag iallafall. Äh nu orkar jag inte skriva nå mer, ska lägga in lite bilder (:


Skulle publicerats igår..

Wie jag klarade fysik provet! Fan vad skönt! Nu är det inge mer läxor eller prov dom kommande veckorna iallafall, jo ett litet imorn i SO men det är typ ingenting. Skolan idag gick ganska fort faktist, jag Elina och Elin hade elevjour så inge mer speciellt med det. Sen efter skolan så gick jag och Elina till max och åt oss smala hehe, hjärtegull. Sen for jag hem och har spelat lite wii med alla små barnen, och nu är Erik här  ska fortsätta mysa med honom nu, och passa på för tiden går så jäkla snabbt..


Vet du en sak? Du är bästigast (:


Helvete..

Åh, förbannat.. jag skrev klart om det Ekonomiska kretsloppet idag efter middagen, och så lämnde jag det uppe och inte sparat, och så har någon kryssa ner det utan att spara det.. åh fan vad irriterande! :( Asså.. nu måste jag skriva om det, helvete. Jaja men nu är jag iallafall hemma.. vart på hockey med Elina, Jens, Viktor, Klara och Fiffi. Och fysiken imorn kommer gå åt helvete, alltså fyfan.. fyfan. Nej jag är inte på bra humör, så om jag svär skiter jag fullständigt i! Jäkla skit...


Fiffi och Fia som bråka om en penna haha


It's the way it is

Less, Less, Less..
Du kan förstöra en hel dag, tack
Jag gillar inte fysik, okej?
Bra, då vet ni det
Adjö..


Nu är det jule tid, shalalalala..

Nu ska jag ta och kolla på dom tre (!) avsnitten jag har missat av julkalandern (: Ekonomi kretsloppet, ja det går så där, jag har börjat, men det är fan i mig klurigt att få ihop en text som låter lite normal iallafall.. aja, det löser sig I think! Nu ska jag se på super snälla silver Sara :D


Tell me what do you feel about me

Okej, nu ska jag försöka få ihop en text om Ekonomiska kretsloppet, egentligen visas det med hjälp av en bild, men vi ska förklara det genom ord, hmm.. det kommer bli klurigt, men det kommer nog fungera iallafall. Så jag tänker inte äns skriva nå mer än så här, för jag ska plugga, jag ska komma in på en frisörs linje, that's it! Eller ja okej.. omvårdnas då..


Dom ljusa tiderna ;) haha..


Allt har alltid ett slut

Äh, nu ska jag stänga av datorn, plugga lite, sen sova..
Jag är på standar läge haha, så inget humör alls
faktist ganska skönt, tänker typ inte på något
Aja, godnatt nu och sov så gott!
Ska jag göra iallafall..


Never again

Hela namnet: Viktoria
Födelsedatum: 3 september
Kom du tidigt, rätt dag eller försent?: 2 veckor tidigt
Vart föddes du?: I en säng I guess
Bor du nu i samma stad?: Kanske, vem vet
Civilstånd?: Upptagen

Första husdjuret?: Ronja och Busan (:
Första förälskelsen?: Det vet jag inte, Linus
Första ordet?: Mamma (:

Två dåliga sidor du har: Lätt irriterad, slö
Har du någongång svimmat?: Njae, vet inte faktist

Har du borstat tänderna?: Nej, aldrig..

Senaste köpet?: Cola (:
Ringde du senast?: Mamma
Ringde dig senast?: Morbror
Kysste du senast?: Erikboy (;
Kramade du senast?: Öh, kusin tror jag
Sov i samma säng som?: Erik
Hade du samlag med senast?: Alltså.. tomten
Senaste sms:et ifrån?: Matilda (:
Senaste förhållandet?: Nu typ
Gjort något olagligt och åkt fast?: Nope (:
Sovit en natt på ett sjukhus?: Yeah
Vad gör du nu?: Har tråkigt
Vad ska du göra sen?: Sova
Vilken klass går du i?: 5an
Hur gammal är du?: Sisådär 98 år ungefär
Sexuell läggning?: Öh, den som man gillar det motsatta könet xD
Gillar du vintern?: Japp, jag tycker den är härlig
Det bästa med vintern?: Skoter! Och mysiga kvällar (:
Är du blyg av dig?: Typ.. eller, asså jag vet inte
Är du självsäker?: Jo, lite iallfall hehe
Är du nöjd med dig själv?: Orkar inte klaga, så ja (:
Är du en tråkig person?: Haha, I guess so..
Röker du?: Nej det gör jag icket
Vem vill du ha brevid dig just nu?: En mysig kanske, who knows
Är du på bra humör?: Nej
Är du på dåligt humör?: Nej inte det heller
Har du bra eller dålig humor?: Blandat haha
Är du omogen?: Jo, jag är väll det
Är du mobbad?: Jo, jag har inga vänner :/
Är du kär i någon?: Ohja
Vad tycker du om din familj?: Jag älskar min familj
Hr du bra kontakt med din mamma?: Hihi jo
Vad tycker folk om dig?: Jadu, bra fråga, snyggast i stan
Har du problem med något?: Skulle nog vara logiskt tänkande isf
Är du trött på onödiga frågor?: Njae, bra tidsfördrivning
Varför svarar du på dom här frågorna?: För jag har igenting annat att göra
Nu är dom slut, haft kul?: Jodå, tack för frågestunden hörru


Once a liar, always a liar

Alltså är det halt idag på vägen eller vad? Tycker det ser ut som om bilarna kör ju extremt sakta när man kollar ut mot vägen. Men now är jag home! Usch ska gå och tvätta bort sminket så fort jag har skrivit klart det här, jag gillar inte att ha smink hemma. Okej, egentligen gillar jag faktiskt inte alls att ha smink, men det funkar iallafall. Men.. ja, skola som vanligt, efter skolan gick jag till naprapaten, jag är galet öm just nu, det gör ont när han trycker över allt! Ska dit nästa vecka också, förlåt mamma för att jag typ tömmer dig på pengar haha. Men efter jag hade vart hos naprapaten mötte jag upp mamma på stan, så gick vi och kollade inne på gallerian, och sen for vi och åt kyckling sallad på Milano, mums. Och nu ska jag ta och plugga. Det känns som om det är hur mycket som hellst nu i veckan, prov imorn, matte diagnos, fysik prov, SO skriv uppgift, SO läxa, uppspelning på musiken, och så måste jag skriva klart en artikel. Nu ska jag sluta skriva.. bye (:


Haha min fasters nya valp, cute! ;)


Where do you have you'r girl friend

Ja jag tänkte lixsom säga att jag känner mig fresh nu, jag är ju lixsom brunare! Och ny badad lixsom, men sen tog det negativa över.. Jag har fettigt hår, jag har en stor finne som syns på 3 mil avstånd, och jag har ätit en barnbox. Så japp, min skönhets faktor sjönk ganska direkt haha. Gud vad skönt det var att gå idag, as härligt väder, en liten tönt att ha trevliga gå samtal med, och sen att få röra på sig haha, typ dagens höjd punkt. För att byta samtals ämne lite, jag har kommit på mig själv med att köpa onödigt mycket hår produkter för mina pengar? Senaste köpet var Syoss shampoo och balsam, ändå så har jag två stora 900 ml flaskor med TRESemmé, och två andra som jag inte vet vad det är för nå. Den hära månaden har jag köpt för 600, förra månaden var det lika mycket typ. Haha jag måste ta och skärpa mig, onödigt.. Blablabla (:


We walk to the sun

Nu ska jag och Elina girl ta och gå till solen, hehe
Ha det så trevligt blek fisar (:
Sug och svälj, trevlig helg


Simple plan

Hehe Simple Plan har jordens skönaste låtar, iallafall deras gammla! Och sen är det så kul när man redan kan texterna utan till så allt bara flyter på haha. Nej men allvarligt, deras gammla låtar är sjukt sköna. Jag har nyss tryckt i mig 4 mandariner och av det fick jag ont i magen, tydligen kan man bli mätt på mandariner. Sitter också och pratar me Matilda på msn, haha ungen har blivit finsk? Hallå Matilda, vart fan är norrlänningen? ;) Haha bor man så nära finland är man inte längre norrlänning. Nu blev det mycket finska snack här haha.. Aja nu ska jag ta och plugga istället för att lära mig finska (:


En hal säng?..

Ja alltså jag vet inte riktigt, men mina säng kläder glider av sängen så lätt, min säng är hal har jag konstatera? Ne men.. tror det är säng kläderna som är problemet. Det är jobbigt för jag är ganska petig när det gäller sängen, jag kan inte gå och lägga mig i den om den inte är bäddad. I-landsproblem. Men har vart med Erik ikväll, åh tiden går för snabbt.. ena sekunden känner man hans goa kramar, sen andra sekunden är han borta. Ja, det är förjävligt. Men nu ska jag ta och bädda till sängen och sen gå och sova, skönt, hoppas det inte kommer in en objudet gäst på morgonen imorn också..


The best of me

Jag ska göra en ny header, men jag orkar inte, haha.. måste börja ta lite mer bilder, så jag får ihop någon header någon gång. Äh skit samma (: Jag gör absolut ingenting just nu, tänkte bara meddela dom som vill veta det. Jag har tråkigt, om ni vill veta det också. Jag är rastlös, intressant va? Jag har nyss sett klart Mammas pojkar, jag missade det avsnitter i Torsdag, det är ganska bra faktist. Jag måste egentligen plugga nu för att göra bort det lite, har omprov i biologin på Tisdag, usch jag känner mig värdelös som inte äns fick godkännt.. pinsamt, pinsamt och åter igen pinsamt. Äh nu ska jag ta och göra.. ja, någonting annat I guess


Sweet



Boden Alive i sommras, åh vad härligt. Hela den helgen var mer än nice (: Aja nu är det den mysiga vintern.. jag gillar när det är mörkt, jag gillar snö, jag älskar julen. Men jag är mörkrädd, så fort jag är själv ute på kvällen så försvinner allt om att jag gillar vintern. Haha jag är tönt.. men men sånt är livet. Ska ta och se dom två avsnitten jag har missat av julkalandern hehe (: pusss


Nej..

Åh, Towe åkte ut.. :(
Äh, hon är grym iaf!

 


Huhuhu

Hahaha, aj fyfan! Kim och jag gjorde någon slags dans, och så krockade vi med fötterna (-.-) riktigt hårt, så nu känns det som om min två är av på mitten, det är svårt att gå haha. Men kom nyss hem, blivit mobbad av Nisse och Kim ett bra tag, och nu ska jag snart se idol och sen kanske gå till Erik efter han har vart på träningen, om min tå håller för det haha.. pusss (:


Ibland funkar inte fantasin

Nae alltså, att komma på rubrik varje gång är lite svårt ibland faktist.. men that's life. Jag har typ inte nå liv hehe, ska inte göra någonting ikväll, kul va? Hoho viktoria satsar på livet som lonley varg på en fredag kväll! Eller snart ska mamma och min bror komma och så ska vi fara och äta ute, men det räknas typ inte. Jag ska kolla idol ikväll, Erik och Towe ska vara kvar, om någon av dom åker ut ikväll, då startar jag 3:dje världskriget, jag lovar! Haha nej men jag tycker dom iallafall ska vara i finalen, och så ska Towe vinna

 
Skön låt som iställer för ett hejdå hehe (:


Super snälla silver Sara!

Alltså.. dom flesta kommer nog ihåg super snälla silver Sara, right? Och julkalendern i år handlar ju om hon och stål henrik eller vad han nu heter, när dom är gammla. Jag kollade just igenom dom tre avsnitten som har hunnit vara, och ärligt talat.. haha jag tycker det är bra! (: Fast det kanske sitter i lite sen jag var liten, silver Sara var typ seriöst min idol hehe.. men allvarligt, om ni inte har kolla avsnitten på tvn, kolla här! ;)


Right here

Helt ärligt.. jag orkar inte köra jaga leken längre, det gör ont. Torsdagar är så dryga, en riktigt seg dag. Vi spelade upp en pjäs på engelskan, det var därimot kul haha, nog fatt den kanske var ur usel, men fortfarande kul (: och så bla bla bla, jag älskar skolan. Har ingenting att skriva om, så ska sluta skriva och ta och laga mat istället, undra vad super kocken hittar på idag hehe.. fuck this shit,


Visst jag älskar vintern, men saknar sommaren ibland..


Nothing right

:( det här var inte kul..


No story left to tell

Äh, ska följa min moster till Luleå en snabbis, eller okej till Storheden då.. shit the same. Hon ska typ köpa en tv tror jag hon sa, men jag kan springa in på andra affärer hehe! Fast det skulle gå snabbt, nu också, så jag måste byta om ännu en gång till.. jobbigt haha. Pusss (:


Don't belive the lies

Någon rackare kör skoter här utanför, åh gud så härligt det låter och framför allt ser ut att vara.. länktar till den första skoter turen, när nu det blir av. Fyfan skoter är lungt det bästa med vintern, fattar inte hur fjollorna längre ner klagar.. våran vinter är hundra gånger bättre än deras hehe. Men idag hade vi ingen skola, iställer var vi på Björknäs och kollade på olika linjer. Jag har ett litet intresse för en linje, men jag vet inte ännu, men som det ser ut just nu tror jag faktist att jag kommer välja den, men får ju se senare. På tal om senare så ska jag vara med Erikboy hihi Eller ne haha, som han själv sa när han såg att jag hade skrivit det för ett tag sen, att han inte var någon boy, utan en girl, haha vet inte riktigt hur man ska tolka det. Aja men nu orkar jag inte skriva nå mera typ.. pusss (:


Willepille och Emil (: oväntat att dom gick till ishallen efter haha


You will never let me go

Undra hur fasen jag ska kunna somna ikväll, eller hur vet jag ju, det är ju lixsom bara att sova. Men jag tror jag har sovit lite för mycket det här senaste dygnet, så.. ja det kommer helt enkelt inte bli så lätt I guess haha. Nu har jag precis dragit mig från tv:n, som har vart min ända och min bästavän dom hära senaste en miljoner tråkiga timmarna. En sak som jag märkte nyss, att jag byter väldigt snabbt, och dåligt framför allt, samtalsämne här, haha.. först babbla om en sak, sen helt plötsligt blir det en helt ny sak, sen en ännu till sne sak. Det är nog bara jag som fattar mina vackra meningar hehe (: Äh nu ska jag ta och välja nå kläder till imorn och sen gå och sova, pusss och sov sött!


Jag har T-R-Å-K-I-G-T-!

Fan vad jag har tråkigt.. eller jag är mer rastlös skulle man nog kunna säga. Jag är bra nu, har fortfarande huvudvärk men nu är den hundra gånger lättare, skönt. Haha kollade mig nyss i spegeln som jag inte har gjort (vågat) på hela dagen, och mitt hår ser helt galet ut! Det ser ut som om jag har rulla mig en miljon varv i sängen, fastna i ett uttag och inte duscha på 5 år, hahaha usch jag känner mig skabbig. Äh jag är vacker och snygg hur som hellst, till och med när jag är sjuk och har lega i en säng hela dagen, visst har jag tur? Klart jag har tur (: På tal om tur hehe, för ett tag sen kom jag och mamma på att jag har blivit nog gammal för att skippa choklad kalander iår, men hon kan tydligen inte låta mig växa upp haha, fick en ganska nyss! Mums med choklad varje dag, hoho. Äh nu ska jag fortsätta se tv, pusss (:


Without no doubt

Det här måste vara den värsta huvudvärken jag har haft på väldigt länge, spytt flera gånger också för mysighetens skull typ. Haha jag har sovit hur mycket som hellst, hela kvällen igår typ, och inatt sov jag 12 timmar! Har dåligt samvete för att jag är hemma.. missar mästerkocken, kören, fysiken som vi har prov på nästa vecka, och engelskan som vi nästa lektion ska spela upp våran pjäs.. åh herregud alltså, så mycket på en dag. Ska upp och tvinga i mig lite mat, har ingen mat lust alls, men åt ingenting igår så det kommer säkerligen hjälpa lite iallafall. Jag är väldigt puss sugen för övrigt, precis som den här söta saken! (: haha


RSS 2.0