Sun

Hejhej. Idag har vi varit och kollat upp försäkringar inför resan och lunchat på stan med Mamma. Och så har vi varit på Alder som faktiskt bjöd på ganksa mycket sol trots molnen! Vi var till och med i vattnet och spelade boll ganska länge. Äntligen! Kanske en aning för sent, men bättre sent än aldrig.
 
Nu ska jag snöra på mig skorna och gå på en promenad. Vädret är fantastiskt!
 

Jag är kär i en gamer

Färdig hängt med lillebror. Har nyss damsugit och städat i rummet, även gjort plats för den där lilla fläkten (förra sommaren tog vi bort den nu, inte plocka fram den nu..). Men ska inte klaga för äntligen är det varmt på natten, så här får det gärna vara på lk till helgen! Och det ser ut som en lovande Alder dag imorgon! Perfekt, jag behöver lite mer bränna inför den starka solen utomlands.
 
Nu vill jag se film. Gäller bara att få min gamer att sluta nörda. Godnatt kompisar!
 

Trettionde Juli

Idag har vi varit till Luleå och hämtat ut några bil delar till Eriks bil och varit förbi Forex och ''beställt'' pengarna vi ska växla in. Alltså, vi åker liksom nästa Lördag! Äntligen börjar det närma sig på riktigt, jag längtar så himla mycket! Måste börja packa alla saker mentalt nu så att jag inte glömmer hälften.
 
Annars så kom jag ganska nyss in efter en längre promenad. Var dum nog och satte på mig kofta, dra mig baklänges så varmt det blev. Svettades som att jag hade sprungit ett maraton. Ja. Snart ska jag åka och hänga med lillebror resten av kvällen. Vilket betyder The Sims hela kvällen! Wihi.
 

Orkarinteladdainbildernu

Nu är vi hemma efter några dagar i stugan. Har varit så mysigt! Jag och Erik har basta och badat varje kväll, har varit upp och ner i det 17 grader kalla vattnet hur många gånger som helst. Jag älskar att basta och bada! Dels sover man så himla gott efteråt av någon konstigt anledning. Och förutom att äta och sova har det också varit släkt träff på farmor Westbrandts sida. Himla social och trevligt släkt!
 
Det bästa med att vara i stuga är att teckningen är så dålig att man som utesluter mobilen för det mesta. Hade över 60 olästa blogginlägg nu haha.. Men det är bara roligt att ha mycket att läsa

Lets get fysikal

Blev lite ändrade planer. Jag stannade kvar i lilla Boden. Dem skulle ändå renovera taket på stugan, och då har jag inte så mycket att göra. Så imorgon hoppar jag på bussen till Arvidsjaur istället. Och jag har bestämt mig för att inte fara till pdol. Blir ledsen bara av att skriva det.. Men det blir för mycket pengar de kommande veckorna, jag har inte ens pengar. Så jag överlever utan den här helgen.
 
Kom nyss in efter en lång promenad. Jag är helt slut. Ska gå och duscha och sedan se paradise hotel. Och överleva en till natt själv. Buhu stackars mig. Som vanligt alltså.
 

Inte lätt när det är svårt

Jag får alltid så svårt att bestämma mig när jag måste besluta mig snabbt. Mer spontana saker fungerar verkligen inte ihop med mig. Men nu har jag legat och fundera i flera timmar, velat fram och tillbaka, tänkt och tänkt, bestämt mig flera gånger om, och nu har jag bestämt mig för att följa till Eriks stuga! Ett litet beslut som det kan få mitt huvud att få kortslutning. Det är helt sjukt haha. Ibland låter det som att jag ska åka bort i ett år när jag ligger och resonerar med mig själv.
 
Men saken är den att jag blir borta till på Söndag nu. Och det är ju pdol i helgen. Hur fasen gör jag med det då?! Det är snuskigt dyrt att fara dit, med tanken på att Luleå kalaset är lika dyrt och man ska ju ha med pengar till Alanya också. Och jag är ingen miljonär. Men jag hade verkligen velat se Timbuktu och Norlie & kkv.. Åh livet, varför gör du det så här komplicerat. Snacka om världs problem.
 

Trästocks

Nu är vi hemma efter en helg i Skellefteå! Och jag känner mig helt död. Fy fasen vad jag är glad att vi valde att bo i Oskars lägenhet. En varm säng, dusch, toa och bara en varm lägenhet. Tyckte synd om alla tältare.. Lördagen var jag fruktansvärt bakis så att jag lyckades sova när över femton personer satt i lägenheten och skrek. Har aldrig varit så seg som jag var då. Dra mig baklänges alltså.
 
Har ändå haft en grym helg! Roligaste stunden var när vi skulle försöka ta oss in på campingen utan att bli sedda. Kändes som att man var med i en action film när man låg där i skogen och gömde sig för förbipasserande poliser och vakter. När man ställde sig upp och sprang för hela livet till ett nytt gömställe, för att fortsätta gömma sig där tills kusten var klar, och sedan slänga sig under ett stängsel och rulla under och låtsas som att man var en camping människa som bara hade blöt jord på hela kroppen utan anledning. Tack mina fina vänner för att ni alltid gör allting så himla roligt!
 

Change the way you think about it

Och andra sidan. Om jag inte hade förändrats så hade jag fortfarande inte vågat stå upp för mig själv. Jag hade fortfarande accepterat saker som är oacceptabelt. Jag hade fortfarande grävt ner mig för minsta lilla saken. Jag hade fortfarande lagt energi på negativa saker. Jag hade fortfarande tagit åt mig av minsta lilla skit snack. Jag hade fortfarande varit lika osäker på mig själv.
 
Så därför kan jag bara le åt min förändring om så är fallet. En blandning med både possitivt och negativt blir oftast bäst. Lite balans i det hela. Herre min gud, vad är världen på väg.

Nittonde

Igår kom vi hem från Seskarö. Har varit himla mysigt där, och vädret kunde inte ha varit bättre. Och Millen kunde inte ha varit något sötare. Men ändå, borta är bra men hemma är bäst. Var så skönt att få sova i en större säng inatt (det är faktiskt stor skillnad på 120 och 140 cm). Och att läsa bloggar på datorn istället för mobilen, ja dra mig baklänges vad skönt. Tufft liv man har.
 
Imorgon styr vi mot Skellefteå! Ska bli grymt kul, dock ska vi inte bo i tält. Jag är ingen tält människa. Istället ska vi sova tio personer i Oskars etta. Mysigt med närhet och så vidare. Ja, jag vet (eller jag har hört, ungefär en miljon gånger) att det är på campingen det är roligt, men dit ska vi ta oss in i alla fall så. Så det blir bra, att slippa tälta alltså. Och ha en toa och dusch tre meter ifrån sängen.
 
Ikväll ska vi åka och kolla när Eriks pappa och hans band uppträder på Boden Alive. Vi har varit har handlat tjej trosor som dem ska kasta upp på scenen. Vilka dårar jag umgås med alltså.
 

Butterfly

Hejsan på ni. Idag fyller Emma år så det har varit firande för fulla muggar. Ni vet hur det blir på kalas, man äter, äter och sedan äter man lite till! Sen sitter man där slutet av kvällen helt illamående på grund av alldeles för mycket fika. Så typiskt haha.. Tur att alla bara fyller år en gång per år!
 
Från det ena till det andra. Imorgon åker vi till Seskarö för att spendera två nätter där. Kanske kikar in på Ikea (och bli deprimerad över att man inte har en egen lägenhet att inreda..), och kanske kikar in på candy world och sen när man lika är så nära Finland kan man ju råka svänga över dit också.
 
Blir nog jätte bra! Ska komma ihåg att ladda kameran också. Hejdå :)
 

Fyra veckor kvar

Igår hade vi en typisk Fredags mys kväll med Emma och Micke. Lagade mat, åt godis och såg på film. Såg bland annat skräck filmen The women in black, stundtals ville jag nästan börja gråta för att det var spännande/läskigt för länge. Så den kan jag rekommendera! Dock var slutet inte alls så bra.
 
Ligger just nu i sängen och tare ba löngt. Var och spelade tennis (fan alltså, om man skulle ta och bli bra i det, det verkar ju skit roligt!) men regnet ville inte att vi skulle vara ute. Så ligger och funderar på om jag ska orka börja se paradise hotel igen.. Jag är en dokusåpa nörd och älskar att se all drama, sen vet jag att Helena också har börja se, och det är roligt att sitta och diskutera med henne om det haha. Får se, jobbigt att bli fast i det och behöva vänta på nya avsnitt. Nåja, hejdåhejdå.
 

Chris Pine

Okej den där filmen gjorde mig kär, fasen vad bra film. Och fasen vad snygg Chris Pine är!
 

This means war

Hejhej alla blogg fantaster. Den här dagen har varit ganska händelse lös. Har tagit mig ut på en lång men lugn promenad (mjukstartar lite så här efter förkylningen från underjorden), vi har hängt lite med William och Emil som vanligt, och nu sitter jag själv uppe och ugglar som vanligt. Men som Erik sa innan han gick och lade sig ''ikväll är sista natten du behöver sitta uppe själv''. Yes, gud så skönt!
 
Nu ska jag springa, eller gå, på toa och sedan slå igång filmen This means war!
 

Damn girl you do it well

Exakt en månad kvar nu. Man kan väl säga att jag egentligen är lite för exalterad över att åka utomlands. Men det är min andra utomlands resa och jag åker med ett grymt gäng, till ett varmt land med party. Hur kan man inte vara exalterad över en sån sak egentligen? Sedan är det inte bara resan jag känner mig exalterad över, jag fyller 18 två veckor efter vi kommer hem och börjar sista året på gymnasiet. Jag har två roliga praktiker kvar de kommande terminerna, en bal, en studentresa och en student att se framemot. Och förhoppningsvis ett helt eget hem, ahhhhhh!
 
Ja, men först är det Alanya! Nu ska jag se en film, hejdå från en exalterad 17åring.
 

Onsdagen den elfte Juli

Jag lever i mina harems byxor nu för tiden. Jag tycker de är det bekvämaste jag har i hela min garderob (okej nu ljög jag, jag har ingen garderob längre, mina kläder har bosatt sig här hos Erik i små lådor). Synd bara att de är ganska fula, det är ingenting jag egentligen bryr mig om, men min häck ser enormus ut haha. Men fula eller inte, de är sköna! Köp ett par om ni redan inte har det.
 
Ye. Om två dagar har Erik jobbat klart för den här sommaren. Äntligen. Visst nu för tiden är jag med honom hela tiden. Men när hösten kommer börjar hockey säsongen om som vanligt, och då försvinner all denna tid. Dessutom får dem en serie som sträcker sig längre bort iår, vilket innebär längre borta matcher, vilket innebär att dem kommer vara borta hela helgerna när dem åker. Och det suger lite. Okej rätt mycket. Men det är väl det som ingår när man har en kille med hockey rumpa.. :)
 

Outfit

Ja, jag publicerar ett inlägg med ett klädes plagg på! Men jag måste bara få visa min nya fina klänning jag hittade på Lindex idag. Den är dock lite stor, men med ett bälte gick det att fixa till. Jag älskar när den är längre baktill, det passar mycket bättre på mig som knappt är 1.60 lång!
 
Äh, nu ska jag gå och krypa ner hos Erik. Godnatt kompisar!
 

En miljon nollor

Idag ringde jag och väckte pojkarna innan lunch för att dra med dem till alder, men när vi precis var redo att åka lade sig ett moln täcke över den klar blå himlen.. Så typiskt. Istället stressade jag iväg till bussen och lunchade på stan med Ida! Daggan bjuder som vanligt på mysiga luncher hihi.
 
Nu ikväll har vi inte gjort någonting vettigt som vanligt. Varit på björknäs som vanligt, ätit glass och avslutat kvällen hos William med en film. Jag kommer aldrig få nog av film kvällar, det är någonting av det mysigaste jag vet. Mitt förslag att se film blir ofta ner röstat eftersom man tydligen måste vara ute på kvällarna när det är sommar. Äsch då, myggen äter ju ändå bara upp en?
 
Ja, nu ska jag göra ett till inlägg så det här inte blir för långt. Avslutar inlägget med en bild på killen som aldrig tycks dela åsikter med mig och som oftast är den jag tjafsar mest med, men trots det är du så himla bra kompis. När du inte drar igång dina jobbiga diskussioner det vill säga :) haha.
 

Hejsan

Kom just hem efter några timmar på alder. Tyvärr så vann molnen kampen mot solen, och det blev lite för kallt att ligga där på en sandig handuk, nybadad utan någon sol. Så vi packade ihop och åkte hem. Och nu har jag precis duscha av mig den kletiga saften som jag hade över hela kroppen, och så sitter jag och hoppas på att solen kan ta och kika fram lite längre. Finns ingenting skönare än att sola!
 
Och nu gick en nagel jävel av, fan också. Åh hatar när man har en korta och nio långa........
 

Två lyckliga dårar

Vi ska bada i det ljus som bara vi kan se
Två lyckliga dårar som tror sig veta hur allt är
Vi ska bada i det ljus som lyser för oss två
Vi ska skratta åt små ting ingen annan skrattar åt
 

Söndagen den åttonde Juli

Igår var det firande för både Helena och Frida som fyllde år i helgen! Jaha, nu är det snart bara jag och Evelinan som inte tar oss in på krogar, öltält och så vidare haha.. En aning segt att fylla år precis när sommaren slutar, men nåja jag har hela livet framför mig liksom. Yeah.
 
Kvällen avslutades med ett bra gäng hos Oskar och en hejdå-vi-syns-om-en-vecka-Oskar film som jag somnade till. Men den var säkert bra! Annars då? Tja jag och Erik är utan bil för tillfället. Att vi tankade i bensin i Mammas disel bil som vi har fått låna behöver vi ju inte nämna, men vi är i alla fall utan bil. Kanon bra gjort Westson! Ville typ gräva ner mig när hela bilen hackade som en hackspett..
 
Mitt huvud gör extremt ont, så ett slarvigt inlägg skyller jag på huvudet. Hejdå!
 

Sunny day

Idag har vi varit ett gäng på Alder. Sanden var vidrig och hamnade överallt som vanligt (jag avskyr sand) och vattnet var iskallt. Men det stoppade inte mig från att ta mitt första riktiga dopp det här året, utebadet igår räknas inte eftersom det är för mycket barn kiss i det haha. Jag blir då aldrig nöjd med någonting, antingen är det för äckligt vatten eller för mycket torr äcklig sand.
 
Ikväll har vi varit och kört gokart, och dra mig baklänges vad roligt det var! Så himla värt pengarna. När alla hade kört klart gjorde vi ingenting vettigt och hamnade till slut på Max, som vanligt. Och nu sitter jag här i soffan och beundrar hur brun jag har blivit de här två dagarna i solen. Tack Mamma att jag fick så bra pigment av dig! Fast hade kunnat få ännu bättre, Mamma är pepparkaka året om..
 
Min vinterbleka hy och hennes vinter''bleka'' hy dagen innan julafton, ni ser ju..

Jag älskar sommaren

Dagar som denna dag! Fasen vad underbart! Har suttit ute i solen sen klockan 8 imorse (min dator tycker inte imorse är ett ord, vad ska man säga då?). Japp, så tidigt var jag uppe. Vaknade nämligen av att jag hostade något så enormt, varken strepsil eller hostmedicin ville hjälpa, så hostade så mycket att jag till slut spydde. Gav då upp så gick och gjorde frukost och parkerade här ute.
 
Och himla skönt är det då! Dricker iskallt isté och mår gott trots blödande hals. Om en timme eller så är det nog utebadet jag styr min platta rumpa mot. Om mina vänner kommer ihåg att ringa det vill säga, vissa stunder är fasen inte minnet längre än deras nosar haha.
 

Hel handled och längtan efter sol

Det är helt fantastiskt att ha tillbaka min andra hand nu. Vilket frihet! Dock gör det ont och jag är väldigt stel och svag i handleden, så har ju liksom inte hela kapaciteten där. Men det blir lite bättre varje dag och det är så skönt att slippa duscha med en plast påse, kunna tvåla in båda händerna, ha på mig kläder som smalare i armarna, kunna fläta mitt hår och så vidare. Skönt, skönt, skönt!
 
Annars då? Jaa, den här dagen har varit en dag jag längtat lite extra till Alanya resan, jag är lika trött som alla andra på den här kylan och alla dessa gråa moln på himlen. Annat vet jag i Turkiet, strålande sol och 35 plus.. Just precis varför jag längtar dit så mycket. Visst kommer avlida när vi väl är där, men just nu känns det bättre än kyla. Jag längtar så mycket efter att kunna bada! Åh.
 

Sleep talker

Senaste tiden har Erik pratat en hel del i sömnen och gjort saker i sömnen också. Eller, kan vara det att jag nu förtiden är vaken längre än honom och inte tvärtom så att jag faktiskt hinner höra det han säger. Men i alla fall, när jag går och lägger mig stöter jag med mening till lite i honom så han nästan vaknar, för det är då han börjar babblar på. Och vissa gånger är det så fruktansvärt roligt. Det är ett under att han inte vaknar när hela sängen hoppar för att jag försöker hålla mig ifrån att brista ut i skratt.
 
Igår kväll hade han somnat i soffan, väckte honom och frågade om vi skulle gå upp och sova istället. Då ryter han tillbaka ''Tydligen inte!'' Frågar vad han menar med det och han svarar ''man ska sova mycket, man ska sova mycket..''. Och för någon natt sen var det att gräsklipparen var trasig. Och så var det om några rosa skosnören. Och förra veckan drog han mig intill honom och började pussas, sen vaknade han till och jag fick skäll för att jag låg så tätt intill och så blev jag bortknuffad.
 
Ja det här blandat med natt humor är så roande. Det finns nästan bara fördelar med att alltid ha en säng partner! Utom de gångerna då sängen är sjö blöt eller dem tar alldeles för mycket plats..
 

Spain

Visst jag gillar inte alls fotboll egentligen, men har som ändå följt turneringarna sedan em:et 08 och framåt. Spanien har alltid varit mina favoriter, och ja det kan man väll kalla lite medgångs med tanke på att jag inte kan fotboll. Men då finns det den här tjejiga sidan som gör att man väljer ett lag, på hur snygga fotbolls spelarna är. Och Torres är fasen snygg alltså! För att inte nämna Pique!
 
Och hur söta är inte Torres ungar? Och hur snygg pojkvän har inte Shakira?
 
 

RSS 2.0