Lyckligare nu

Bryter mitt vanliga med att när jag väl bloggar gör jag två inlägg. Nu gör jag tre. Höhö. Ska hoppa på cykeln och cykla till mina kusiner. Har massa kläder här hos Erik som jag har slutat använda och som behöver flytta till Linneas garderob. Hon lär jubla i alla fall! Tur för henne att jag finns :)
 
Gud så nödvändigt inlägg. Men så här blir det när Erik är på träning. Haha.
 

Dark blonde

 
Snabbt och fult collage. Men en färg åt det här hållet är jag grymt sugen på. Så jäkla snyggt! Är himla trött på att vara mörk hårig nu. Har som alltid varit det, visst det är snyggt men nu är jag redo att testa någonting nytt. Kolla färgen på den sjukt snygga tjejen med USA linne? Fasen så snyggt alltså.
 
Tisdag har jag tid för färgning och klippning hos duktiga Emma på Guys and dolls!

I love you long time

Efter skolan gick jag och Elina till Opalén och fikade. Det är så roligt när man inte är allt för ofta med varandra, för då har man så himla mycket att prata om när man väl är med varandra. Två timmar flög bara iväg liksom. Nu sitter jag och kollar på Nelly bara för att, och googlar hår färger för fullt.
 
Är lite i valet och kvalet vilken färg jag vill ha. Men tänkte visa i ett annat inlägg ungefär hur jag skulle vilja ha. Så tar det senare. Nåja nåja, hoppas tvn visar något underhållande. Hejdå!
 

Dr denim

När jag kom hem från skolan beställde jag hem ett par höga Dr Denim byxor (dö less på de låga, man får fasen dra upp de var tredje minut..). Och nu när jag gick in och kollade om de fanns inne i någon annan färg var storleken jag beställde redan borta. Fasen vad populära byxor. Fast inte alls så konstigt egentligen. Hoppas bara det inte blir något strul och att min beställning kom fram.
 
Hade tänkt köpa något par när jag åker med flickorna till Luleå nästa vecka. Men har en känsla av att det kommer vara ganska tomt på just den byx fronten, nästan alla tjejer har fått lön och nästan alla lär väl behöva nya just nu. Tänkte köpa nå snygga mönstrade byxor också.
 
Åh jag vill ju bara åka och shoppa nuuuuuuu.
 

Wantis

 
Vissa tycker dessa är fula, vissa tycker de är snygga. Jag tycker de är dö snygga! Måste fasen ta och beställa hem de nästa vecka. Åh, komsi komsi små godingar! Bra för korta människor dessutom :)

Hollywood och huvudvärk

Hej på er! Hoppas ni har haft en lika glad dag som jag har haft. Dagar när man känner sig extra glad är verkligen apigt braiga. Har ju i och för sig roliga människor runt om mig hela tiden, och det blir ännu roligare när man blir hyper och lite uppe i varv. Det är roligt! Fast det är dåligt sen, för när jag blir lugn igen får jag alltid ont i huvudet.. Samma om jag skrattar för mycket, då får jag också ont.
 
Undra om jag kanske ska sluta vara hyper och skratta(skojar)? Nah, huvudvärken är det värt faktiskt. Det här skriver jag enbart för att jag vill fylla ut raderna. Och nu är det gjort, perfekt. Så nu ska jag fortsätta vänta tills Svenska hollywood fruar börjar. Älskade fru-inte-så-smarta Montazami!
 

Viktigt information

Idag har jag börjat med körkortet kan man väl säga. Jag har börjar plugga till det i alla fall. Kom hem för en timme sedan och har suttit och pluggat sen dess, helt frivilligt! Jag är så sugen på det där himla körkortet. Dock är det en långlång bit kvar. Har knappt övningskört något. Men nu så! Inom två månader ska jag ha det där kortet. Kan ju tyvärr inte prioritera det allt för mycket. Dumma skola.
 
I veckan tänkte jag gå och boka frisörs tid på Guys and dolls, ska bli en stor förändring i mitt hår hade jag tänkt mig (säkert i plånkan också..). Jag tänker bli ljushårigare och få större hår, och lite kortare när jag lika gärna håller på. Sedan tänkte jag också gå och kolla tatuerings tid. Åh jag kan inte vänta. Jag är alldeles för exalterad över den kommande tiden. Det är jobbigt. Och lite roligt kanske.
 
Nu fick ni lite nödvändigt information. Nu ska jag fortsätta plugga. Hejdå :)

-

Underneath your clothes
There's an endless story
There's the man I chose
There's my territory
 

Lördag

Idag har jag bland annat varit på bilbingo med Mamma, Morbor och Linnea. Alla i bilen fick bingo utom jag.. Men Mamma var gullig och delade hennes vinst med mig hihi. Ändå typiskt att jag inte fick bingo. Var så nära flera gånger.. Nåja. Vi avslutade i alla fall kvällen med middag på Ming! Namnam.
 
Nu är jag hos Erik och har precis hoppa i min sköna onepiece jag köpte i Turkiet. Åh den är så himla mysig. Killarna sitter och lanar så jag måste ladda ner någon film så jag har sysselsättning. Är redan less på det där jäkla mus klickande som går i ett. Klick klick klick SKRIK klick klick SKRIK!
 

P.S I love you

Snart börjar en av mina favorit filmer P.S I love you. Världens bästa film. Jag känner mig för att sitta här i sängen och lipa för mig själv ikväll. Jag är på lipa humör, jag är inte ledsen, men mina tårkanaler känns fulla tror jag. Eller innerst inne känner jag mig lite ledsen, vet inte riktigt varför. Eller klart jag vet, men jag förstår inte varför jag är ledsen över det. Jag trodde jag skulle klara det galant.
 
Nåja. Film var det. Måste hämta en nosduk, går inte att inte lipa till den.
 

Det kliar i fingrarna

Igår följde jag med killarna när dem skulle åka och shoppa i Luleå. Visserligen var det hockey saker dem var ute efter, men jag han med nöd och näppe springa snabbt in på vissa butiker. Och dra mig baklänges vad det kliade i fingrarna, jag ville ha allt jag såg. Har aldrig varit en shopping person, för helt ärligt är det bara jobbigt att gå runt och behöva köa för att ens prova kläderna och sedan köa igen. Men nu är jag i så stort behov av nya kläder så att jag håller på att explodera, eller något.
 
Ska försöka att sluta och tjata om det stora behovet nu. Om det går. Nej. Åh!
 

Saknar redan värmen

Känner mig forfarande sliten sen Alanya veckan. Det är som att sömnen man förlorade och bakfyllan man aldrig riktigt fick har slagit till nu. Den här veckan har jag powernapat tre gånger efter jag kommit hem från skolan och ändå varit trött vid tio tiden. Kom igen, nu borde jag sovit igen det..
 
Nåja, det är värt det efter den roliga veckan. Dock så har jag funderat nu om jag vill tillbaka dit på studentresa eller om jag vill testa någonting nytt. Alanya var billigt och himla roligt, men jag är så sugen på att testa Ayia Napa. Det är dyrare men jag tror det kommer vara värt pengarna. Då är det bara den biten att alla kanske inte har råd att åka dit. Men jag vill dit i alla fall, och det är någon månad kvar innan man måste börja boka, så det löser sig säkert. Då vet ni det, hejdå!
 

Klockan går

Känns så himla konstigt att börja sista året på gymnasiumet idag. Är det redan två år sedan man satt där i aulan och var dö nervös över att behöva ropa inför alla människor när rektorn ropade upp sitt namn och klass? Vart tar tiden vägen egentligen? Inte för att det gör mig någonting, men det känns bara konstigt att det snart är vår tur att gå på balen och ta studenten. Äntligen liksom.
 
Jag ser framemot den kommande tiden. Största delen beror på att jag snart fyller år, och att jag är så redo som jag kan bli att börja titta på en lägenhet. Ibland kan jag stanna upp mitt i mina tankar och verkligen fundera om det är det här jag vill och om jag kanske borde vänta ett år till. Men nej, innan jul skulle jag verkligen vilja ha en nyckel till mitt egna hem. Det är en av mina närmsta drömmar.
 

Alanya veckan blev mer än grym

Och kompisar, kom ihåg att kolla om det är en vägg bakom dig innan du trillar baklänges!

Up up and away

Kan inte förstå att vi faktiskt åker idag! Senaste halvåret har jag väl pratat om den här utomlands resan så mycket att min omgivning har blivit galna. Synd att jag faktiskt inte riktigt bryr mig, för så mycket har jag sett framemot det här! Och speciellt nu när den här sommaren inte har bjudit på det bästa vädret så känns det helt underbart att få sola och bada! Nej fyfasen vad jag har resfeber.
 
Ska hoppa i duschen och sedan packa ner det sista. Vi syns nästa vecka :)
 

I miss you dear friend

Jag har valt att inte skriva om dig i bloggen. Men bara därför så betyder det inte att jag saknar dig. Det betyder inte att det har varit jobbigt. Det betyder inte att jag inte sitter och tänker på dig varje dag. Det betyder inte att jag varje dag saknar de där omtalande varma kramarna. Nej det betyder det verkligen inte. Men alla hanterar saker olika, och jag valde att vända mig inåt och jobba med mig själv.
 
Älskade vän, jag saknar dig hela tiden. Och just idag känns det extra jobbigt. Jag vill hoppa på dig och omfamna dig och gratulera dig så mycket som det bara går. Jag gör det mentalt istället, även om det svider. Så grattis på din födelsedag finaste ängel ♥ Jag hoppas Pappa uppvaktar dig åt mig!
 

Alanya here we come

 
Fyfasen vad jag ska bada, sola, njuta och bada och sola och njuta lite till i veckan!

Two days left

Igår kväll var vi och såg nya Batman filmen, dra mig baklänges vad bra den var! Eller under hela filmen satt jag och funderade på om den verkligen var så grym som alla säger, men sedan när slutet kom så kunde jag hålla med om det som sägs. Jäklar alltså. Den var verkligen grym.
 
Idag har jag mest flängt runt känns det som. Vi har varit och lunchat med Johan och Filip, har varit och köpt lite nödvändigt inför resan, tvättat upp alla kläder jag ska ha med mig, städat till hela garderoben som Linnea har gjort kaos i. Och haft min gud-dotter Hedda BL-Jonsson (med matte, husse och moster såklart) på besök. Visste ni det, jag har blivit gudmor? Japp, åt världens sötaste!

Bla bli blö

Godmorgon. Idag är jag på monster humör. Det är så olika från månad till månad hur det slår, ibland kan jag vara lika glad som vanligt och ibland blir jag hur arg och irriterad som helst. Det suger åsna. Stackars Erik som måste stå ut med mig just nu. Önskar att det fungerade när man verkligen anstränger sig för att inte bli arg, men det fungerar inte!! Då blir jag arg på det istället..
 
Jaja. På ett tag ska jag ta bussen och åka och luncha med Fiiwlip och Helena! På stans godaste ställe dessutom, älskade lilla Artic thai. Har helt allvarligt varit sugen på deras starka mat i nästan två veckor, så nu är den fasen dags! Även fast jag egentligen inte har råd, men det skiter jag i just nu. Jag är värd en god lunch. Tänkte även ta en promenad hem därifrån, lagomt långt och bra.
 

Myr kryp ger mycket text

Godmorgon! Sitter och väntar på att Erik ska vakna till liv, han kan sova hur länge som helst bara det är tyst i huset.. Jag har börja få myr kryp i benen varje morgon vid 9, det suger eftersom det finns ju ingenting skönare än att sova! Och snart är ju fasiken sommarlovet slut. Vad deprimerande. Jaja. När han vaknar ska vi i alla fall röra oss mot Luleå för att växla pengar till Alanya. Ah, vi åker snart!!!
 
Igår var jag föresten med Elina! Fina människa. Vi tog en lång promenad till Björns och tillbaka. Så mycket roligare att gå tillsammans med någon, tiden går mycket snabbare. Och speciellt när man inte ses så ofta, då har man så himla mycket att prata om, så då går tiden ännu snabbare! Ja gud vad fantastiskt. Avslutade i alla fall kvällen hos Emil med Oskars tränings match mot USA.
 

5 Augusti

Tack kära väder för att du bjöd på sol idag. Vi besökte Alder tills molnen kom och förstörde. Nu ska jag snöra på mig skorna (fast jag knyter aldrig mina skor egentligen, de är redan knytta) och ta en promenad runt träsket. Drygt som fasen men tack vare Runkeeper blir man mer motiverad ju!
 
Kan som inte fatta att vi åker på Lördag, äntligenäntligenäntligen.

Luleå kalaset

Då var den här helgen slut. Hur har den varit då? Helt okej, inte bättre eller sämre liksom. Stundtals har det varit dö roligt, men annars helt okej! Förfesterna har som vanligt varit bättre än destinationen efteråt, Kapten röd var grym även fast jag höll på att kvävas i folkmassan. Men roligast av allt har mina rubbade vänner varit. Det var roligt när alla föll ner i dikena var tredje sekund, när Filip trilla över ett staket, när random killen trilla i vattnet, när ingen kan prata ordentligt och istället börjar as garva, när Johan kom bärande på en stulen bänk för att vägen till området blev för lång. Och så vidare.
 
Annars har jag fått hela mig ner spydd på vägen till Luleå, min väska gick inte att rädda så jag lämnade den på bussen (måste ha glömt mina Maxosol tabletter i den, fikus..). Jag har fått åka gratis taxi till Luleå och fått skjuts hem med Matilda på samma kväll, vilket betyder att jag sparande 150 kr! The plånkan is jublar med andra ord. Äh, jag är nog ganska nöjd med helgen ändå faktiskt :)
 

Ni förstår

Goddag! Igår var vi och hälsade på Ida och Kim, och deras söta lilla håriga bebis! Dra mig baklänges vilken söt filur. Hade lugnt kunnat packa ner henne i väskan och sedan springa för mitt liv haha. Blir bara så sugen på en egen valp nu. Det finns ingenting gulligare än djur bebisar! Åh smälter inombords. Men jag får nog vänta något år till efter min egna valp skulle jag tro.
 
Ja och vad har vi gjort för intressant idag då? Jo vi har varit och fikat på Opalén och sedan har jag fått en tennis lektion av tennis proffsen. Dock kom regnet och förstörde som vanligt.. Men snart ni, snart är jag ett tennis proffs! Wait and see! Ska bara lära mig hur man får bollen över nätet :)
 
Och till sist tänkte jag avsluta det här osammanhängande inlägget med att säga att jag har världens bästa moster som sponsrar mig med festival pengar till i helgen hihi. Välbehövligt!
 
(Det är meningen att bilden inte alls ska ha någonting med inlägget att göra)
(Eller egentligen vill jag bara göra folk avundsjuka att vi faktiskt åker snart!)
(Men ja, som sagt, det har ju faktiskt ingenting med inlägget att göra)
 

RSS 2.0