Hade en grym kväll igår


Fredag

Ikväll har jag och några av mina fina klassisar varit och ätit middag på Ming. Äta middag ute och ha filmkvällar är bland det mysigaste jag vet hihi. Resten av kvällen har jag i alla fall gjort.. Eh få se nu.. typ, ingenting. Har suttit på platt rumpan och haft tråkigt. Erik sitter och klickar framför datorn och vill inte ens se film. Kul!
 
Imorgon blir det dock andra bullar. Ska åka och kolla på Linneas match vid lunch, sedan åka till Luleå med pojkarna och till sist ha en as kulig kväll med tjejorna och han den där omtalade Lotus! Blir nog grymt och jag är så jäkla sugen på en festkväll. Hur ofta händer det, den lamaste av de lamaste vill ut och festa?
 
När har jag slagit huvudet liksom. Nåja, smell you later finisar (naw är så kärlekfull idag).
 

Tre små änglar

Det finns tre små liv som jag älskar över allt annat. Som jag på riktigt hade kunnat göra vad som helst för. Om någon är dum mot dem vill jag bara gå och slå dem rakt i ansiktet. Tyvärr ser det väl inte allt för bra ut om jag går runt och slår barn i ansiktet haha.. Jag är 5,6 och 7 år äldre än dessa små änglar, och jag känner ofta att jag vill göra det bästa jag kan för att vara deras ''förebild''. Att dem alltid kan vända sig till stora syster/kusin om det är någonting. Nej alltså det går inte att beskriva hur mycket dem betyder för mig. Hej-känslo-freak-jag.
 
Och här någonstans kommer min tatuering idé i in bilden. Jag har många personer i min närhet som betyder så otroligt mycket för mig, vissa har tyvärr lämnat jorden men många finns kvar. Jag har alltså planer på att sätta en liten ängel på min axel för att symbolisera dessa människor. Jag tror det kommer bli as nice.
 

Torsdag

Jag vet att jag har varit skit lat och bara laddat upp bilder från mobilen. Men jag har suttit och pluggat tre kvällar i rad. Hade sjukvårds prov igår och rättskunskap prov idag. Fyfasen vad skönt att vara plugg fri i en vecka nu! Ikväll ska jag bara njuta av att inte behöva plugga och att jag har sovmorgon till 12 imorgon. Livet ♥
 
Idag köpte jag även en ny jacka, en finfin fjällräven! Så himla nöjd.
 

Nu ska jag sova

Är dö less på att plugga. Rättskunskap suger åsne dase.


Min kväll



Orkar inte slå igång datorn


Döda mig snälla


Älskar hösten


Söndags mys


Tips tips tips

Tänkte ta och tipsa om det här sminkborttagningsmedlet. Hittade det för någon vecka sedan inne på Apoteket för endast 40 kronor. Väldigt bra och grymt prisvärt. Jag brukar ofta ha problem med att jag blir torr av andra borttagnings medel, men det här återfuktade väldigt bra! Vilket är ganska bra jue. Hojhoj.
 

Tjugoförsta

 
Exakt så här har min dag sett ut. Haft friluftsliv hela förmiddagen, spexfoto, bjudit Mamma på middag eftersom det är hennes födelsedag idag och till sist varit och kollat på pojkarnas match. Gudarns vad jag tycker om när dem har hemma matcher. Det bästa är ju när dem vinner också, då får jag hem en glad pojkvän! Haha.
 
Nu tänker jag dra på mig varma kläder (blir kallt efter tre timmar i en ishall..) och mysa mig ner med Erik när han kommer hem. Om jag hade haft körkort hade jag farit och köpt massa gottigotti och hyrt en film. Men ja, eftersom mitt körkort inte ens är i närheten kan jag tyvärr inte göra det. Synd liksom.

Lite bredare, lite bättre

Tog äntligen tummen ur röven och breddade bloggen. Brukar alltid ladda upp mina bilder i 600 (vad är det, storlek eller?) men eftersom min blogg har varit för smal har jag suttit och förminskat alla bilder till 570. Så nu orkar jag såklart inte gå tillbaka till varje inlägg och ladda om bilderna, även fast jag egentligen hade velat. Men det är alldeles för jobbigt. Jäkla synd att jag aldrig har orkat göra det här tidigare.. Lat korv som jag är.
 
Nu framöver kommer det i alla fall bli större bilder! Kuligt och braigt. Tycker det är skit bra att allt är så samman länkat nu, facebook instagram bloggen och så vidare. Yeye. Nu ska jag ta och leta upp senaste avsnittet av Hollywood fruarna och det nya programmet med Arga snickaren som jag har missat.
 

Leopard


Don't you worry child

 
Hej på er. Har precis varit på Ica och hämtat ut mina nya skal. Erik släppte av mig där när han var på väg mot träningen så hade dragit på mig gympa skorna för att ta en promenad hem, men jag hade tur så William var precis och handlade. Helt perfekt för jag orkade verkligen inte gå.
 
Annars så känner jag mig på ganska dåligt humör. Jag känner mig ganska less. Eller så är det bara min förkylning som tar för mycket energi av mig. Men hur som helst så känner jag mig i alla fall på dåligt humör. Vill ha helg så jag kan sitta och tjura i sängen för mig själv. Undra vart mitt positiva jag försvinner när det negativa tar över. Kan inte det positiva kämpa emot det negativa typ?
 
Måste man fixa allt själv liksom.. Slöa positiva sida nu blir jag arg. Hejdå.

Typ så här känner jag

Det går som ni ser inte så bra med min bloggning. Jag använder nästan inte datorn längre, allt jag kollar på datorn kan jag ju kolla på mobilen. Nu finns det ju som sagt en blogg.se app men den går det verkligen inte att blogga ifrån. Försökte göra ett inlägg igår med några bilder men efter en halvtimme gav jag upp. Helt värdelös app för tillfället i alla fall. Vilken nördig värld vi lever i egentligen.
 
Ja annars då? Ska på ett tag åka till ishallen och kolla på hockey med Frida och Rebecka. Sedan har jag funderat på om jag ska orka fota allt nytt som har tillkommit i min garderob senaste tiden. Skulle ju vara roligt, men det är jobbigt att ladda in kamera bilderna på datorn haha.. Just därför hade det ju varit kanon om den där jäkla appen hade fungerat. Suck. Vi får se helt enkelt.
 

Efterbliven

Äntligen finns det en blogg.se app till Android!

Dock så suger den åsen röv.. Kul.




Älskar min mobil kamera numera


Söndag

Igår efter vi hade sett hockeyn åkte vi runt och försökte komma på vad vi skulle göra. Vi kom på någonting, visade sig att det inte fungerade, ingen ville göra samma sak och så vidare. Så till slut när William valde att fara på krogen så bestämde Jag, Johan och Erik oss för att åka till Skellefteå till vår hockey stjärna. Vid midnatt började vi rulla och vid tre landade vi i Klaras lägenhet.
 
Himla roligt att få träffa dem båda igen! Oskar blir ju så himla upptagen när hockey säsongen drar igång, så man får passa på medan det går liksom. Så idag har vi kollat på hans match och efter det han jag gå en snabb runda på stan. Nu har vi kommit hem och jag är skit trött.
 
Fasen vad det är jobbigt att skriva alltså. Nu ska jag tyyyyp sova. Godnatt!
 

Meningsfullt

Det var som en utav mina klasskamrater just skrev på Ansiktsboken: Jag vill skriva någonting meningsfullt här.. Men det fungerar inte. Exakt så känner jag just nu! Jag skulle vilja skriva ett långt inlägg om hur mycket som helst, saker jag vill förmedla till andra, saker jag vill förmedla till mig själv, saker jag vill göra, saker jag uppskatar och saker jag inte uppskattar.
 
Men då var de, jag hittar som inga ord till det jag vill skriva. Och jag vet inte riktigt hur jag ska skriva det, eller varför jag ska skriva det. Så istället blir det ett helt inlägg om att jag inte kan skriva typ.. Bra Viktoria det här inlägget var ju jätte meningsfullt! Värt att slösa andras värdefulla tid liksom.
 
Äh jag längtar bara efter min nya mobifjonk, det ska bli kuligt med den.
 

Onsdag

Hej på er. Igår blev jag sängliggande halva dagen. Hade jordens mensvärk och jag ville bara gräva ner mig. Eller jag ville typ strypa guden som gjorde att just vi fick det där helvetet. Haha. Inte alls bitter. Nåja jag tror jag överlevde det där också. Idag har jag varit i Pagla med klassen och nu ikväll har vi varit och kollat på hockey. Om det hade bara varit lite varmare där inne så hade det varit kanon.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen. Imorgon börjar jag 10 med en lektion som jag inte riktigt fattar någonting av. Himla lockande att kliva upp till den lektionen med andra ord. Hejdå :)
 

Skal

Har nämligen beställt en ny mobil, och nu har jag suttit och kollat runt i cyper världen för att hitta något coolt skal. Och dessa två hittade jag för ett väldigt bra pris på Skaloutlet! Den första är ju hur gullig som helst, och den andra är hur praktisk som helst eftersom det är en inbyggd plånbok i den. Att ha busskortet där kommer ju bli grymt bra, lyckas ändå alltid tappa bort det.
 
Nu ska bara min nya älskling ta och komma, imorgon eller på Torsdag gör den det!


Måndag

Jag ångrade mig i sista sekunden och bestämde att jag inte riktigt ville ha lika ljust som jag hade tänkt mig. Och det fixade Emma galant. Gillar henne så mycket och kan varmt rekommendera henne om ni är sugen på att klippa eller färga er! Är verkligen jätte nöjd med färgen, askalasbraju!
 
Sedan är ju min mobil kamera sämre än en åsneröv, just so you know..
 

Tack för en bra kväll finisar

Hej på er! Gårdagen började inte riktigt som jag hade tänkt mig, vaknade av att Erik hoppade till toan på ett ben och levde om som en elefant. Åkte till sjukhuset och fick konstaterat att lilltån (visst låter det töntigt haha..) var bruten. Plockade med oss ett par kryckor och åkte hem efter 4 timmars väntan.
 
Åkte då direkt och röjde upp hemma och fixade mig. Sedan kom det en bunt tjejer och Fiiwlip. Var jätte trevligt och alla tjejorna (plus Fiiwlip då) är ju så himla goa. Åkte sedan vidare till Lotus, dessvärre brister det så himla mycket när personal och vakter otrevliga så jag stannade inte där mer än en kvart. Vandrade och ''efterfestade'' med det nyfunna halva paret. Sedan somna vi gott.
 
Orkar inte ladda in kamera bilder nu. Känner mig helt tom efter en händelse igår.

Väntar på en mysig mys kväll

Hej! Just nu sitter jag och väntar på att hockey träningen ska sluta. Ikväll ska vi ha filmkväll med ett hemligt halvt par (ja halvt) hihi. Har köpt kladdkaka, bär och glass. Kommer bli så mysigt! Älskar att hösten gör så det blir ännu mysigare att ha dessa mysiga kvällar. Jag gillar ju när det är mysigt. Eller rättare sagt det är någonting av det bästa jag vet! Visst är jag mysig av mig?
 
Hur som helst. De senaste dagarna har jag fått med mig ganska mycket hem, har liksom råkat ta ''den dyra vägen'' hem några gånger.. Dock så hittar jag inte riktigt min kamera, men när jag gör kan jag fota lite kanske. Eller jag med shopping på min blogg. Låter skumt. Jag måste i alla fall ta och hitta min kamera, för imorgon blir det fest och då ska jag fota som en galning som vanligt!
 
Nu fick ni en snabbt update på mitt hektiska liv. Hörs senare, puss på smurfrumpan :)
 

Lovelovelove

JAG MÅSTE HA DESSA! Fy i min bralla så snygga skor. Jag tror att jag för första gången på riktigt just blev kära i ett par skor. De är från Stylebytyra och kostar 500 kr! Ännu billigare än de andra jag hade tänkt beställa. Åh kom igen kom ett mail att de finns inne på lager!!
 

-

Nu i efterhand känns det valet jag gjorde bara rätt. Det fick mig att både tänka och se i andra banor. Den här sommaren blev en ''off'' sommar för mig, kanske inte säger så mycket egentligen men jag förstår själv hur jag menar i alla fall. Även fast jag inte har talat ut direkt så har det stundtals varit åt pipsvängen jobbigt. Men jag har alltid haft min tryggaste punkt precis vid min sida varje natt. Jag kan inte beskriva hur mycket jag älskar den där killen. Du är det bästa jag vet.
 
Nu kan jag se fördelar med allt. Jag kan se hur otroligt mycket jag har utvecklas som person. Hur mycket jag har vuxit. Och det är tack vare rätt människor och mycket jobb innifrån. Nu hugger det nya saker som kommer kräva ännu mer energi igen. Att någon i ens närhet väljer alkhol framför annat är tungt. Men jag har fortfarande en enormt stor trygghet runt om mig så det kommer gå bra.
 
Sen önskar jag bara att andra kunde sluta ha för sig saker som inte stämmer.
 

Tisdag 4 September

Hej kompisar. Till min besvikelse idag var tiden vi hade bokat in för kort för att hinna färga färgen jag var ute efter. Så istället så klippte vi bara håret och bokade om färgningen till en annan dag. Tror det kommer bli grymt. Emma är så himla noga och gör verkligen allt för att det ska bli perfekt. Känns skönt att lägga mitt hår i hennes händer så att säga. Mitt hår är ju min skatt. Haha.
 
Annars så sitter jag och väntar på att Hollywood fruar ska börja, jippi!
 

Sweet eighteen

Och så var äntligen den här dagen kommen. Eftersom vi gjorde bort fikandet i helgen så hade jag hela dagen på mig att shoppa idag. Så jag och Helena tog ledigt sista lektionen och åkte till Luleå för lunchande och shoppande. Hittade väldigt mycket fint, är speciellt förälskad i min nya älskade väska och mina hel vita converse! Tack Helena för en superduper mysig bästishäng!
 
Och tack så himla mycket alla andra för era gratulationer! Så gulligt. Nu vill jag bara gå och lägga mig haha. Mina ben gör så jäkla ont efter dagen. Imorgon har jag frisörs tid!!
 

Lisaplace



Det är inte ens roligt att läsa hennes blogg (blir bara avis). Dra mig baklänges så snygg människa.

Andra September

Hej! Igår efter bilbingot åkte vi och åt middag på Bränna. Sedan fikade vi tills magen höll på att explodera (typ) och så avslutade jag och Erik kvällen med bowling med killarna. Åh så jag gillar alla fina människor runt om mig ♥ Bara därför kände jag mig extra kärleksfull imorse så jag bjöd Erik på lunch på (på på på på på) Ming. Då kände jag mig väldigt gullig faktiskt :)
 
Från det ena till det andra. På ett tag ska jag åka och se hockey med Hanna och Frida! Det här är det roligaste med hockey säsongen, att fara och se matcherna. Himla roligt tidsfördriv åtminstone!
 

Don't start what you can't finish

Igår hängde jag med mina finfina killar. Vi var och kollade på hockey och sedan åkte vi och hyrde en grym film som vi såg hos William. Jag älskar ju film kvällar. Tycker det är skit mysigt. Önskar alla andra skulle vilja se film varje kväll, haha. Fast kanske skulle bli lite svårt för arton åriga killar som ibland beter sig som tretton att sitta still så ofta. Bara en tanke som slår mig liksom, vet ej varför :)
 
På någon timme ska jag på bilbingo med Helena och Fiiwlip! Att man nu far på bilbingo med kompisar är verkligen ett tecken på att man håller på att bli gammal. Jag har varit på bilbingo sedan jag var liten, tills jag blev tonåring och tyckte det var skit töntigt. Nu har man blivit äldre och klokare! Typ.
 
Efter bilbingot ska jag ut och äta med familjen. Jag får bestämma ställe. Gillar att fylla år!
 

RSS 2.0