En Fredag

Jaha. Ja, haha det är helt stilla i mitt huvud. Typ glömt bort hur man skriver. Aya, for till Erik när jag vaknade igår, typ hej söt kille jag älskar dig. For och åt romantisk middag, ah pizza är väl nästan romantiskt iallafall. Och varför ska herr åsk oväder ta och börja låta så jäkla tidigt på morgonen?! Bättre om det åskar typ innan man ska sova. Inte lite det lät heller, damp väder. Äh måste fara och lämna tillbaka filmerna nu, typ pusss va


-

Önskar du kunde visa andra den sidan som du visar för mig.


Let's do it

Okej, jag erkänner. Jag är sämst på att ta bilder. Men tanken slår mig som aldrig längre.. Har alltid lite ström numera i mobilen också, är ingen mobil nörd längre tror jag. Förr var den alltid full laddad och jag tog massa bilder, nu är det raka motsatsen. R.i.p bloggen, känner att du sakta men säkert dör utan bilder. Ingen vill längre läsa dig, jag är ledsen, sanningen svider :/ Men ikväll har jag varit med Ida, Fiffi och Viktor. Typ väldigt mysigt va hihi. Kan hända att vi såg film idag igen, men dom har börjat jobba nu, så deras extrema vill-inte-sitta-still har lugna sig heh, tur för mig som älskar att ta det lugnt och se film ;) Imorgon får jag äntligen vara med Erik! Jag dör så jag saknar honom! Det pirrar i min mage. Jag är kär. Puss godnatt


Cool chey för 2 år sen


Hachiko

Okej.. Okej, jag måste andas. Jag tror aldrig jag har gråtit så här mycket till en film förut. Tårarna allvarligt forsade ner för mina kinder. Hachiko handlar om en hund och hans husse. Jag suger på att förklara och jag sitter typ fortfarande och gråter, säger bara en sak - Se den! Fiffi du missade den bästa av filmerna haha (: Ja, jag och Fiffi cyklade och hyrde två filmer, båda verklighets baserade.. Hachiko som sagt och The girl next door. Båda var grymma. Nu måste jag ta och tröst äta lite, har ett paket med björnbär i frysen.. (:


Breaking bad

Usch vad äcklig luften är! Det är jätte kvavt. Eller kanske bara jag som tycker det.. Jag klaga lite, på dom förbannade bygg arbetarna på andra sidan vägen, och åskan som gick i morse. Borrning och buller var ju härligt att vakna till en fin dag som denna.. Blö. Jag har vaknat på helt fel sida idag känner jag. Har just ätit min sena lunch eller tidiga middag, och ska snart fara och träna. Lät jobbigt. Men ska börja träna några gånger i veckan nu igen, har tappat det totalt efter Boden Alive haha.. Och, jag ska börja ta bilder igen, senaste tiden har jag bara tagit Fiffis bilder. Och, idag får man sommar jobbs pengarna! ;)


I can wait forever

Fyfan för kvällar när man är ensam och kan tänka extra mycket säger jag bara.
3 personer, minnen jag inte kan glömma. Ja jag saknar er. Går inte att förneka.
Vill säga att jag inte orkar bry mig längre, men det är väl fult att ljuga antar jag?
Jag bryr mig, jag bryr mig om andra, men med tiden kan mycket förändras.
Typ ett hej hit eller dit skulle ju inte skada. Men men, livet leker iallafall ;-)


Oggelito

Idag flyttar ju Oskar till Skellefteå.. Okej jag känner han inte så mycket egentligen, och är väl inte hans bästavän, men jag känner han nog mycket för att sakna honom. Kommer bli tomt utan killen som har otur 24/8. Hoppas han får det bra där iallafall (: Men men, igår var jag och såg filmen Inception på bio med Erik, hans famlij och Micke. Den var grym! Det är en tänkar film, och jag brukar ha svårt för tänkar filmer, brukar sluta med att jag inte fattar något av hela filmen. Men den här fattade jag faktiskt! Och som sagt, den var grym (: Och.. Och, fan, tvillingarna och Fiffi börjar sitt sommar jobb idag. Buhu. Och nu är det bara 4 veckor kvar av sommar lovet.. JAG DÖR!


My heart is like an open highway

Balla pang poff poff, jao!
Svensk sommar är inget att hurra för..


Varje fel steg man tar

Klock jäveln hant ju slå över tolv.. Men 11 månader har jag och Erik varit tillsammans nu. Jag älskar dig pojk. Och nu är dom äntligen hemma från Finland också! Men iallafall, jag har inte orkat blogga, har varit med Fiffi och Ida hela tiden. Igår var vi på badet, och hängde på Max och fick nya kaxiga norrmän kompisar. Och idag har vi varit på alder och sen sett film ikväll (: Typ mysigt va. Innan jag lämnade dom nyligen så hade jag över-trött-damp, så begravde dom i kuddar, så gullig som jag är!.. Hihihi, pusss



Typ emo cuttt cuttt

Erik, jag saknar dig, KOM HEM NU?!?! <3<3<3<3


We'll walk this road together, through the storm

Puss på snygg brudarna (: Kom hem typ 10 ikväll, efter ha cyklat hem i regnet.. medans dom andra cyklade iväg till E-lund, i regnet! Blött äckligt och kallt, blä. Regn på mitt vackra hår, det är inte bra! Usch :( Och regn är så tråkigt också. Okej det känns bättre när det regnar och man sover bort hela dagen, för då har man inte missa den sällsynta solen iallafall. Nog om regn, hoppas på bättre väder nu bara. Annars så sitter jag och funderar vad som är fel på mig egentligen, i Måndags fick jag en Marabou av mamma. Och den är fortfarande kvar? Jag har inte ätit upp den, jag förstår inte? Jag älskar choklad och är väldigt glupsk av mig. Ganska konstigt ändå.. fetttttttttttooooooooo :D KÄNNS NICE!


Take me as I am

Jaha, nu är Erik på väg mot Finland för fotbolls cup, och är borta till Söndag. Det räknas tyvärr som utomlands antar jag, alltså kostar det att smsa! Blöööö säger jag bara.. Men han sov iallafall här inatt, mycket bra. När han for idag somnade jag om och vaknade vid 4. Fiffi ringde och sa att jag skulle komma till Luleå. Sen vid halv 6 var jag där. På 20 minuter hant jag köpa 2 par byxor innan det stängde. Och nu ska jag hoppa in i duschen, duscha, sen fara och sova hos Ida och Emma + deras ny inflyttade vän Felicia. Grymt! Jag sover ju typ aldrig borta, ändå så sover jag hundra gånger bättre med någon? Nåja, Pusss ;-)


Frustrerande

Jag får panik av att jag inte gör något åt saken. Skärp dig Viktoria.


Nothing to lose

Varit på stan med mamma och Kim typ hela dagen. Vi kollade upp vart pappa är begravd. Tydligen är han inte ens begravd, hans aska bara utspridd. Kul, väldigt kul, undra vilken jäkel som tog det beslutet.. Känns lite tungt, hade gärna vilja ha så man kan ''besöka'' honom. Deppigt läge nu känner jag, det här saknaden kommer alltid finnas. Oavsett hur lång tid det har gått, det spelar ingenroll. Min pappa finns inte, och det gör ont. Men, ska ta och laga mat, sen gå ut och klippa gräset. Har bara ett problem, jag kan inte starta gräsklipparen..


Go craaaaazy

Ska snart åka till Vibbyn, mamma ska göra den där otroligt goda kyckling salladen som hon brukar göra. Mums säger jag bara! Kyckling sallad låter så tråkigt, men oj oj oj vad gott det är. Åh vad hungrig jag blev nu.. Men vi höres senare när jag har blivit en stor boll av maten, pusss (: Ett helt inlägg om mat? Hmm..


Pusss


Världens bästa mamma. Jag älskar dig!


Ballar av stål nästa då?

Tjaaa, jag är den nya Bitterfittan. As kul. Blöö..
Sitter och väntar på att älsklingen ska komma, myyycket bra.
Han är nörd och lanar i helgen, nööööööööörd..


-

Så jävla vidrig person.


Borta bra, men hemma bäst

Har haft en underbar vecka på vackra ön Rhodos. Sol och bad i en otrolig värme. Var en aning kallt att kliva av planet imorse. Var tråkigt att lämna något så vacker, men ändå så skönt att få komma hem igen. Cyklade iväg till Erik och väckte honom efter jag hade packat upp lite. Kul att grabben är brunare än mig, fortfarande. Ger upp med att försöka vara brun nu. Men senare på kvällen var jag med go brudarna, så saknade! Bilder ska jag lägga upp, men inte idag, sova är det som gäller. Godnatt (:

 


Mohahuhahu

Tjaaaaaaaaaaaaaaaaa! (:
Ar i Grekland nu, fett jakla varmt, fast det typ stormar ute nu men..
As mysigt att det ar varsta morkt ute, typ ba soooo skont
Haha sitter och skrattar ot alla fula ord som blir utan ''o-a-a''
Nu ska jag och Moa, typ, gora nogot, typ sova, blev lite somn inatt
Sen imorgon blir det steka annu mer! Typ tja bruna ;) HEJDO!
hoppas ni har doligt vader dar hemma.. bara for att vi har bra har!
Jag gillar skriva utan ''o-a-a'' HAHA, typ kul ando..

Jag och Moa loter Norska..

Rhodos here we come!

Om 3 timmar ska vi börja fara mot Kallax. Åh det här är så spännande!
Måste packa ner det sista nu, torka och fixa håret, och laga mat..
Vi synes och höres nästa Torsdag! (: Pusss ♥


Take a chance on me

Det pirrar i magen.. Och jag är trött. Har varit i Luleå idag som sagt, min bror hittade mer saker än mig.. Och han sa till och med ''Det är ganska kul att köpa kläder ändå (:'' Stolt man blir, från att vara en skit unge som dog att vara och shoppa med mor och syster, till att faktiskt gilla det. Haha. Sitter iallafall och ser på fotbollen och väntar på att Erik ska sluta sin träning. Och jag måste gå och kissa. Vi höres


Man in the mirror

Ja, nu ska man ta och borsta tänderna, sen gå och sova. Ska upp ganska tidigt imorgon och fara till Luleå med mor och bror, köpa lite saker till resan. Måste fortsätta med tvättningen av kläder också, och packa, och bara fortsätta vara lite mer nervös.. (: Kommer bli så jäkla kul med den här bruden! Nyaste bild på oss by the way.. ;)


Free fallin'

Känner mig elak, är så mycket Erik nu.. Puss på er andra också ♥ Någonting som är skönt, är att jag och Erik umgås med samma personer, inte alla men. Det är helt underbart att vara med alla samtidigt, lycka helt enkelt. Jag är ofta rädd för att dom runt om mig ska tycka jag glömmer bort dom pga Erik. Som jag brukar säga: Vännerna kommer vara dom som står kvar längst. Visst många tycker säkert det är fel, men det tycker inte jag. Jag tror på evig vänskap men jag är tveksam mot evig kärlek, evig kärlek finns, men jag är fortfarande tveksam mot det. Sen ska man kanske tänka på allt som är just nu, kärleken nu. Inte så att jag är emot kärlek, tycker bara den kan styra en människa så enormt, på många olika sätt. Vill egentligen bara ha sagt att jag älskar alla runt om mig (: haha..


I övermorgon smäller det!

Igår jobbade jag mitt sista pass på minigolfen, grymt skönt kan jag säga! Jag och Sebbe tur och fick sluta efter 2 timmar på grund av vädret, men det klarnade upp ganska precis när jag kom hem (: Så for iväg till Erik. Som för övrigt ligger brevid mig nu och ser filmen som jag inte kommer förstå någonting av när den är slut för att jag är data nörd.. Känner mig lagomt tjock också, vi åt på Max, köpte godis chips och cola.. Tror man ska ta och byta moppe turerna mot cykelturer, aa, fast, nä. Men men, annars börjar jag bli nervös inför resan nu! Fast är för att det är så spännande. Jag har pack problem.. :( Blablabla, tjorvigt inlägg, ska sluta vara nörd och se filmen och pussas, puss


Bara snabbt

Varför jag helt plötsligt fått några kommentarer bara så där, jag skulle testa och se om man fick mer läsare genom att kommentera på större bloggar, så kommenterade på Kenzas. Och det funkade..


Boden Alive är över ännu en gång

Kan ju säga att min pojkvän blev ännu mer älskad av mig
ikväll efter att haft en jäkla tur och vunnit 2 kg med Toblerone.
Och min mobil kamera ändrar inställningar hela tiden, damp kallas det.









Take my hand

Skön kväll igår. Åkte absolut ingenting, inte en ända karusel! Skandal.. Skönt för plånboken men på ett tivoli ska man ju åka. Nå väl, får ta och åka ikväll (: Har precis duschat, efter att kollat när Argentina förlorade mot Tyskland.. morr. Hade tänkt att klippa mig lite nu medans håret är blött, mina toppar är för jävliga. Sen far man väl mot staden och har en lyckad kväll med söta personer. Och imorgon är det sista jobb dagen! Äntligen


Jag skjuter och jag njuter

Fick något ryck. Bilder är fina helt enkelt. Jag är trött och som sagt väldigt otaggad för helgen, hoppas den motbevisar mina förväntningar. Jobbar till 22:00 imorgon, fast kommer nog få sluta lite tidigare så då blir det väl helt okej ändå. Kanske stöter på mina två äldre bröder imorgon för första gången på en herrans massa år. Okej den äldsta av dom har jag aldrig träffat.. Spännande. Nu ska jag ta och sova, nattinatti


Älskade lillebror



Mitt hår var en katastrof i höstas..


Sönder blonderade det. Ser dock ganska skapligt ut där ändå..


Har jag nämnt hur kär jag är?


Det kallas kärlek mina vänner


Buzigt

Har jag någonsin nämnt hur kul jag tycker det är att avreagera sig?
Haha, jag tycker allvarligt det är skit kul, och skönt


I can't live without you

Hade tänkt dö lite nu, grymt otaggad för årets roligaste helg


RSS 2.0