Say what you want

Hejsan. Idag har jag inte alls varit på humör, hela dagen har varit deppig och bajs. Just därför orkar jag inte sitta hemma själv och bli ännu mer emo, så ska hoppa in i duschen och duscha bort min anal klåda sen cyklar jag iväg till Fiffi. Mycket roligare än att bli bort prioriterad hela tiden iallafall :) Detta liv är ju underbart.


En fin bild på mig och Ida innan Luleå kalaset, älskar min IQ blick


Hejsan

1. Mitt namn är Viktoria Nilsson
2. Jag har klåda på min arm just nu
3. Jag går första året på OP
4. Min klass består av 27 personer, var av 2 stycken är pojkar
5. Jag tror inte på ordet förevigt
6. Jag gillar godis, sova, vänner och Erik
7. Jag vill ha sommarlov precis nu
8. Jag hatar att stressa, klarar inte av det
9. Jag gillar inte att vara avundsjuk, ändå så blir jag det
10. När jag gått ut ur mitt rumm ska jag hämta ett glas med Proviva
11. Musik är någonting som är svårt att beskriva, så himla stort
12. Jag har svårt att prata om känslor
13. Jag har världens familj och vänner
14. Jag trodde inte att jag kunde bli kär förut
15. Blogg världen är ett fiasko
16. Jag är ledig imorgon, skönt
17. Jag irriterar mig på ljudet myggen gör!
18. Jag antar att det här är tråkigt att läsa
19. Jag vill ha en egen lägenhet
20. Jag har aldrig och kommer aldrig förstå mig på killar
21. Den roligaste personen jag vet måste typ vara Ludde
22. Jag är egentligen väldigt trött just nu
23. Men jag orkar inte gå och lägga mig
24. Julen är mysig
25. Jag ser mig själv som en blyg, tråkig och trött tjej
26. Jag har en dröm om att bli frisör eller psykolog
27. Och det är nog förmodligen ingenting jag kommer att bli
28. Men att ha drömmar är ju alltid spännande
29. Jag känner stort behov av att gå på toa just nu
30. Jag gillar inte se mig själv i platt hår
31. Jag älskar han den där Erik
32. Jag vill testa bo utomlands ett tag någon gång
33. Jag är verkligen den lataste personen ever
34. Jag har en låtsas kompis som håller mig sällskap
35. Jag är för lat
36. Jag vill ha en påse med pengar
37. Jag har blivit mer och mer och mer och mer sov älskare med tiden
38. Min Favorit film genom åren är.. ingen som jag kommer på nu
39. Jag har tre bröder, halv bröder
40. Jag är enormt duktig på att klaga om allt
41. Det mysigaste jag vet är att känna sig omtyckt
42. Jag vill ha pengar
43. Jag tycker livet är helt okej
44. Jag längtar till att köpa en egen lägenhet
45. Jag vill ha en katt unge!
46. Jag vill inte bli vuxen, det låter tråkigt..
47. Nu ska jag ta och pilla på mig själv, bye



Hos den där William

Och ser Luleå matchen med Erik och Munk. Onödigt inlägg. Hejdå!

Bla bla bli blu bla

Ska snart bädda ner mig i sängen efter en väldigt slapp dag. Vet inte vad jag ska skriva, har alltid så himla mycket att skriva när jag loggar in här, men när jag väl börjar skriva försvinner allt jag hade tänkt skriva. Dessa jävla I-landsproblem alltså..

Känner mig glad, inte bara allmänt glad, utan glad över någonting roligt. En sån där händelse som typ ''gjorde min kväll''. Någonting som inte gör min kväll är att alla mina bilder är spridda i 2 olika datorer, som jag inte kan överföra till den här för att jag inte har någonting att föra över bilderna med. Suck.

Därför är det alltid kul att leka med webben när man har bild brist!






Ledig Måndag

Fick ett samtal för ett tag sen att min handledare är sjuk idag, så blev en ledig Måndag för mig. Så i brist på annat att göra ska jag fara till skolan snart och äta med några andra jobbande praktikanter, sen gå och träna. Frågan är vad jag ska göra resten av dagen?


I'm in love

Hej. Tänkte bara säga att min mamma är bäst. Vi har varit idag och köpt en ny dator till mig, jag är jätte nöjd. Sitter och fixar till alla inställningar och lite sånt där just nu.


Memories

Jag tänker tillbaka på gamla minnen. Ett år tillbaka, två år tillbaka, tre, fyra, fem år tillbaka till och med. Fan vad många fina minnen jag har, redan. Jag är ju bara 16 år. Min minnes bank kommer behöva en backup innan jag är gammal. Någon gång måste den väl bli full?

Jag saknar vissa personen, ibland så det svider till lite i hjärtat. Just på grund utav minnen.


Sluttttt

EN sak till bara innan jag nattar mig själv, jag har slut gratis sms och pengar på fonken.

Att ställa om klockan stör mig

Varför bara inte låta klockan vara som den är, snarkkk. Inte för att det gör mig något, tycker bara att det är kul att störa mig på det. Och så måste man ju vänja om sig en timme, onödigt.

Hejsan hoppsan mina vänner. Idag har jag hunnit med för mycket för att vara Viktoria Nilsson aka latmask. Jag har varit på stan med Mamma och Kimpan och kollat efter skor och kläder åt Kimpan aka söta lilla fula lillebror som tydligen är allergisk mot platt tv:sar haha. Sen har jag sett hockey hos Fiffoliffo med Emma och Amanda och Fiffoliffo. Sen for vi och åt på Max. Sen for jag hem. Sen blev jag med dragen till Petter trots att jag inte orkade.

Väl där bäddade jag hans stora och stökiga säng (som seriöst aldrig är bäddad) och la mig i hörnet och sov hela kvällen. Blev väckt när dom slog på Mulan, men jag somnade efter 5 minuter. Shit vilken intressant fakta om min dag! Hoppas alla antecknar. Godnatt.


Det är dags för Fredags mys

Hejsan. Shit va tiden har gått snabbt idag. I och för sig har jag ju sovit nästan hela dagen och den är ju inte ens slut, men iallafall. Var ju ledig idag, men vaknade 7.. Lyckades efter väldigt många vridningar och vändningar somna om. Vaknade 11 och tog bussen till skolan för att äta lunch. Sen for jag och tränade. For hem och duschade och somna.

Nu väntar jag på att Erik ska komma. Vi ska laga middag, undrar hur det kommer gå egentligen.. Jajajaja, hejdå ha en bra Fredag!


Shalalala, Luleå

Aldrig i hela mitt liv ska jag skaffa en mini dator igen. Bara skit med dom. Dom tål ingenting.. Jag och mamma ska fara och kolla efter en ny dator eftersom min har gått sönder, igen..

Nu är jag ledig fram till på Måndag vid lunch, skönt! Jag får sova hur länge jag vill imorgon, ännu skönare. Och jag känner att det här inlägget kommer vara helt kaos för jag är jätte trött. Idag har jag hur som hellst haft praktik, varit och träna första gången på 2 veckor (suck) och sett Luleå matchen hos Fiffi. Det var min dag det.

På tal om dag, idag är det min och Eriks ''dag'' 1 år och 7 månader, faaaan vad tiden går snabbt alltså! Helt galet ju. Fast han kan ju inte få nog av mig, jag är ju bara för snygg.


Maybe you should just shut up, even when it gets tough

Hejsan i korv stugan. Här sitter jag mitt på min säng och väntar på att mina moder ska ta med mig på en trippp till Ica Kvantum. Det ekar i kylskåpet så den där trippen behövs verkligen. Älskar känslan när det är ny handlat och det man vill ha finns i kylskåpet och skafferiet hehe.

Igår var jag lite inaktiv. Men först hade jag praktiken och sen var jag med Erik. Idag har jag också haft praktik men annars bara kollat på Big Brother avsnitten jag har missat.

Imorgon jobbar jag min första kväll och det betyder sovmorgon. Härligt. Dessutom är det Nuggets till lunch, hur perfekt är inte det? Som vi OP:are har längtat efter denna lunch, det har varit nedräkning på hög nivå som vanligt. Minns hur rädd jag och Elin blev när vi såg att Nuggets var på praktik veckan haha.. Man kan ju inte missa Nuggets liksom!


Oh boy

Jag förstår mig inte på den andra rasen av mänskligheten. Varför är killar så jäkla hjärndöda ibland? Så o-komplicerade så dom blir mer komplicerade än någonting annat? Varför kan man inte få vara tankeläsare för en stund så man fick iallafall en chans att förstå vad som händer i deras huvud? Hur man ska tolka det dom gör, inte gör, säger och inte säger.

Ena studen vill man ju bara skjuta dom i huvudet och gräva ner dom djupt ner i marken för att sen lika snabbt hoppa på dom och krama ihjäl dom och stanna där för evigt. Killar...


Hockey hit och dit

JÄVLAR vilken match alltså! Helt galet! Till och med jag som inte alls bryr mig om Luleå hockey egentligen fick hjärtat i halsgropen, damn alltså. Riktigt kul!

For till Erik efter jag hade ätit och såg Luleå matchen som sagt. Men William drog med honom till gymmet så fick inte vara med honom nå länge. Fick då skjus hem iallafall! Men kom på att jag cyklade dit så nu står den där.. Rackarns.


Sunny Sunday

Godmorgon godmorgon. Eller jag vaknade för en timme sen. Har nyss ätit små plättar som Linnea hade gjort, gott var det. Ska snart börja klä på mig och sen fara till ishallen och se sista J18 matchen med William och David. Lite trisst men samtidigt skönt att säsongen är över. Hohoho. Bla bla bla.. Idag åker sol glajjerna på! Steeeek mannen!


True story


Ett Fredag

Vad glad jag är. Jag vet inte om det är okej att vara glad för det här, men jag är det iallafall. Idag är Erik på den sista hockey träningen för säsongen. Äntligen blir det lite tid över till annat än bara träning! Äntligen. Och just därför känner jag mig lite glad. Okej väldigt glad faktiskt.

Jag och Linnea ska nog ta bussen in till stan på ett tag. Köpa lite gott kanske. Funderar på en kladdkaka och grädde höhö.. Alla har pratat om kladdkaka idag, så jag blev sugen. Och senare ska jag vara med Erik. Bara en vecka sen sist, livet leker ju ibland. Tjingeling!


What the hell

Lyssnade nyss igenom Avril Lavignes nyaste album. Tyckte det var lite si så där, visst var låtarna bra och de men hon har bättre album. Avril och Rihannas musik har jag alltid gillat lite mer än de andras. Har väl alltid haft en liten dröm om att se någon av dom live, därför är jag sugen på att åka till huvudstaden och se Rihanna i November, som sagt.

Gud vilket onödigt inlägg egentligen. Jag var jätte sugen på att blogga tills jag loggade in på sidan. Har ingenting att skriva egentligen. Ingenting intressant iallafall. Praktiken var helt okej idag också. Fått mitt schema och handledare. Börjar halv 8 imorgon och sen är det helg. Låter ganska fint med helg. Nu ska jag duscha och sen sova. Godnatt!


Say goodbye to my heart tonight

Hör och häpna, jag har tränings värk i benen och bakdelen. Av att gå? Okej man går väldigt mycket faktiskt, och dom har ganska stort område där alla gamla bor, men jag är ung tjej på 16 år. Jag borde inte få tränings värk av att gå. Ska nog skaffa dom där Easytone skorna!

Idag har det varit en väldigt rolig praktik dag. Har varit hos jätte söta och väldigt pigga tanter, varit och fika på stan med en snäll farbror och så vidare. Så dagen gick ganska snabbt. Men himel vad trött man är efteråt, jag somnade direkt efter maten. Vill ha helg. Hejdå!


En kul rubrik

Hejsan. Första dagen på praktiken är över. Var helt okej faktiskt. Lite kaos i början när ingen visste att jag skulle komma och min handledare var sjuk, tills nästa vecka. Men det gick bra iallafall. Har aldrig vandrat så mycket som jag har gjort idag, shit. Dessutom har jag, Albin och Linnea skottat upp stigen som hade snöat igen, gratis träning.

Och till sist, dagens händelse. Krockade med Alexander Nilsson från Kniven mot strupen, mitt på stan. Tänkte inte så mycket på det då men sen efter han hade gått iväg sa min ''dagens handledare'' att det var han, vilket jag inte förstod först. Komiskt med tanken på att vi precis hade pratat om han när vi gick förbi Romeo eller vad resturangen nu heter.



Godnatt

Nu ska jag ta och sova. Börjar halv 8 imorgon. Vet inte vart jag ska gå in. Fint!


You are something special

Hej. Det är någonting skumt med min blogg, jag kan inte centrera texten som jag har gjort ända sen jag började blogga för några år sen. Så från och med nu skiter jag i centrerad text och gör mina inlägg lite stilrenare. Inte för att jag vill, men min blogg vill det. Skit blogg.

Idag har jag varit ledig. Men jag och Elin for iallafall till skolan ett tag. Mötte några av våra klasskamrater som hade lunch också. Sen har vi väl vandrat i mot vind på stan och jag köpte en ny jacka. Hade stora I-landsproblem med att vinter jackan var för varmt, och sommar jackan för kall. Det blev en sån där som nästan alla har. Jag gillar den, och jag gillar att ha samma jacka som andra. Känns som att man får någonting gemensamt med främlingar då.

Och det är väl helt perfekt ändå? Nu ska jag vila mitt stackars huvud. Hejdå!


Kill me

Är inte ett dugg sugen på praktik längre. Inte på något vis. Fick reda på ikväll att under dom här veckorna praktiken är, så slutar hockey säsongen och Erik ska vila sin rygg i 2 veckor innan han börjar med fotbollen. Jag hoppas verkligen att jag inte kommer jobba allt för många kvällar. Dom där 2 veckorna är typ dom ända på hela jävla året som det är helt tränings ledigt för honom. Då vill man ju passa på att umgåsas så mycket som möjligt..

Tänkte väl inte gnälla mer om det nu, kommer väl mer senare. Godnatt.


Livet är över

Wallander är inte ikväll.. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Livet är över.


I've got this feeling down deep in my soul


Ännu en härlig Söndag

Längtar redan till i kväll efter Solsidan och Wallander.. Fast ikväll behöver jag inte få lite panik för att Wallander filmen håller på till över 11 tiden (som sagt så ligger jag och snarkar före halv 11) för imorgon är jag ledig. Men snart ska jag åka iväg till Sävast och kolla när kusinen spelar final, och sen hoppas jag på att någon vän har lust att hitta på någonting med mig.

Frågan är när fan jag ska våga stå upp för mig själv.


Går inte att centrera texten, cutt

Vilken himla bra kväll jag har haft. Först så lagade vi, jag Linn Elin & Frida, som sagt middag. Det blev tacos, den är roligast att göra tillsammans tycker jag eftersom det finns så många saker att göra. Så alla får någonting att göra! Frida spillde och skvättade vad hon än gjorde haha. Jaja, det blev iallafall jätte gott. Efter vi hade ätit klart snöra vi på oss sandalerna och for och bowlade med William, Erik och Munk! Hlet sjukt hur kul det var att bowla, det är verkligen jätte kul. Jag planerade in att vi ska bowla igen så snart som möjligt, så kul var det.

Senare kramade vi flickorna hejdå som skulle vidare till Sävast. Jag är helt jätte trött, ska sova nu. Vad är felet, klockan är knappt 12? Den senaste veckan har jag somnat senast halv 11 också. Trött. Vilket sammanhängande text det blev i det här inlägget. Aj mitt huvud. Godnatt!



Lördag 12 Mars

Hejhopp! Igår fick vi äntligen veta våra praktik platser, inte lite sent med tanken på att praktiken börjar på Måndag. Fast jag och Elin börjar på Tisdag, vi kommer jobba efter våran handledares schema. Blev iallafall hemtjänsten, låter inte speciellt kul egentligen, men kommer säkert bli intressant iallafall (att torka gamla i röven som alla tror;)!

Igår efter skolan hängde jag och Fiffi på stan i flera timmar. Sen for jag och handlade med mamma och sen tok städade jag i hela huset. Vilken jäkla energi jag hade alltså, städa typ i 3 timmar. No lifer. När jag var klar packade jag pyjamasen och for iväg till Erik.

Idag ska vi fira Linnsan som fyller 17 år! Hipp hipp hurra (: Vi ska laga middag hos mig och sen fara och bowla, och sen vart kvällen leder en. Kommer bli as kalas! Hade tänkt hinna fara och se kvalmatchen i handbollen också om jag hinner innan allt. Nåja, duschen ropar, hejdå!


Yalla yalla jao

Mh.. Helt perfekt alltså! Känner mig mycket bättre nu, har fortfarande huvudvärk men inte alls lika mycket. Har däremot fått utslag över hela benen som svider som gud vet vad.. Anus! Om det här är kvar imorgon kommer jag inte kunna gå till skolan heller, får ju inte på mig ett par byxor när jag knappt kan ligga med täcket på benen.. Ont gör det -.-

Nu hade jag tänkt sluta klaga faktiskt, tjoho, äntligen. Erik har iallafall varit här ikväll och tagit hand om mig lite. Han tog även med sig en film som råkade vara Remember Me! Den är så himla bra, så himla sorglig. Det går bara inte att inte gråta i slutet. Den är ju nästan lika bra som P.S I Love You, fast bara nästan. P.S I Love You är min favorit film.


Skallebang



Igår när jag kom hem la jag mig i sängen direkt, och låg kvar där resten av kvällen. Hade feber och världens huvudvärk. Idag var febern nästan borta, men huvudvärken var kvar. Om man har så ont i huvudet så man börjar gråta när man försöker ställa sig upp, då är det nog bäst att stanna hemma från skolan.

Hade lite ångest för det eftersom vi hade en redovisning och matte prov idag. Men våran matte lärare var tydligen sjuk så blev inge prov, och redovisningen får jag väl ta någon annan gång. Nåja.. Ska ta och slå på Big Brother avsnittet sen igår och sen vila ännu mer. Bannade huvudvärk :( Jag vill ha godis också, livet suger.


Rihanna Live - Globen 1 November

JAG ÄR SÅ JÄKLA NÄRA PÅ ATT BESTÄLLA BILJETTER TILL RIHANNAS KONSERT I STOCKHOLM I NOVEMBER!!!!!!!! Jäklar vad jag vill dit! Det hade varit helt fantastiskt
NÅGON SOM FÖJER?! Annars åker jag fan dit ensam.. Jag ska se henne!


Glitter in the air

Allt känns så där löjligt bra just nu. Och det är skönt, väldigt skönt. Men.. Jag har typ ingenting att skriva just nu. Förstår inte varför jag tog mig tid och kraft att ens logga in på Blogg.se för att skriva ett helt onödigt inlägg.. Jag funderar typ på att sova snart. Hmm..


About a boy

Har precis duschat och väntar nu på att Solsidan ska börja. Och som vanligt Wallander efter det. Jag gillar verkligen Wallander, kommer gå under när dom slutar sända filmerna. Vad ska jag då göra av dessa lång tråkiga Söndags kvällar? Klarar mig inte med enbart Solsidan, så bra är det faktiskt inte. Måste skaffa OC eller OTH boxarna..

Men idag har jag och Linnea varit och lunchat i stan, sen gick vi vidare mot Hildurs för att kika på någonting jag faktiskt aldrig har sätt. Det var häftigt, men när folk flög lite här och var i luften blev jag nervös och skrek till lite. Pinsamt när det var dö seriösa föräldrar runt om oss..


Juste..

.. Min mobil är kaos, inga sms levereras typ :( om någon bryr sig


Godnatt


Gulligt korta naglar jag hade i höstas?

Min Lördag har varit så tråkig sen Erik for. Har seriöst bara legat i soffan sen dess. Tänkte ju plugga och få det bort gjort, såklart blev det ingenting av det. Så jag antar att morgon dagen kommer vara precis lika kul som idag, om inte ännu roligare när jag faktiskt måste plugga. Eller plugga och plugga, ska skriva om cancer och har 2 små uppgifter. Men i alla fall!

Jag vill verkligen inte börja skolan igen. Jag vill inte. Jag vill inte. Jag vill inte! Fast jag behöver inte vara i skolan i 6 veckor eftersom våran praktik börjar veckan efter första veckan av skolan. Jag hoppas och ber för att det kommer vara roligt och att handledaren kommer vara snäll.


Hade glömt bort dom här!

Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Den där frågan tycker jag är skit svår. Jag vet inte vad jag faller för riktigt, jag vet att jag har fallit för den där typen av kille som Erik är. Men vad är det för typ? En hockey typ? Typ, ja, måste erkänna att hockey killar har jag alltid varit lite svaga för av någon anledning. Sen gillar jag inte när det är för smörigt, ska vara så att man kan vara runt folk utan att dom blir äcklade av allt pussande. Men charm, självsäkerhet och ödmjukhet blir jag lite knäsvag av.

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Först och främst hade jag lagt undan väldigt mycket. Sen hade jag skänkt till välgörenhet, och gett till min familj också. Hade köpt mig en lägenhet. Hade tagit med min fina mamma på en lyxig utlandsresa. Hellst två utlandsresor, har dock ingen koll på hur långt 1 miljon egentligen räcker men. Och så hade jag förnya min garderob med nya plagg också.

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Jag pruttar jätte mycket, riktigt pressar ut dom bara för att prutta..
Jag biter på naglarna, synd (!) för jag får skit snygga naglar när dom växer..
Jag blir jätte tjurig för minsta lilla sak, tjurar länge också..
Jag äter upp alla min pengar på godis och daggan..
Jag kunde inte välja en, och resten får ni inte veta..

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.

När jag läste den här ''dagen'' tänkte jag - vem fasen är min bästa bästa vän? Har jag någon bästa bästa vän eller är alla min underbara vänner mina bästa vänner? Jag har dom bästa vännerna, det har jag verkligen. Men det finns en person som är min bästa vän faktiskt. Vi är så lika varandra. Vi tänker likadant, tycker likadant och har samma värdelösa humor (sitta och skratta åt ingenting). Jag kan säga allt till henne.

Skulle ju vara lite coolt att säga att vi aldrig har bråkat, men det har vi också hunnit med. Haha. Men hon är en vän som jag kommer sitta bredvid i gungstolen vid si så där 99 års åldern (:


Crazy

Jag sitter och plågar mig själv, genom att kolla på utlandsresor. Har suttit och kollat runt i snart 2 timmar, shit vad vackra ställen det finns! Någonting som lockar är Greklands alla öar, men eftersom jag var i Grekland i somras vill man ju se andra länder också. Åh, jag hoppas min moder tar tummen ur röven och börjar planera en resa på riktigt snart. Inte bara prata om det. Som Koratien har hon prata om i 2 år nu haha..

Nåja Playa del Boden duger väl nästan. Jag har förövrigt inget liv. Känns som att alla människor på jorden är borta. Har också lite ångest över det jag måste plugga på. Ingenting att göra + plugg som måste göras = världens tråkigaste Lördag eller? 


Stay cool

Är min med älskling. Nu ska jag och älsklingen sova snart. Ikväll har jag och min älskling sett på en film som heter Stay cool, den var rätt gullig och så. Nu ska jag sluta blogga och krypa ner under täcket med min älskling. Thihihihihi, älskar min älskling.

Ne men.. Inte så överdrivet kanske. Nu lägger vi oss, godnatt!




Time of my life

Hej. Idag har jag varit och tränat med Elin och Linn. Dö jobbigt. Träna är så överskattat, ganska skönt men fortfarande överskattat. När jag kom hem somnade jag i 2 timmar, sov för lite i natt så är fortfarande jätte trött. Stackars mig. Men ska snart fara hem till Vibbyn. Blir en sen middag - Nisses goda fisk! Mums. Den är oslagbar. Hejhejdådå!


Jag vet inte vad jag ska göra

Det här går inte. Jag orkar inte. Allt blir bara fel.
Dessutom lämnar Fiffi Boden idag, hur ska jag överleva..


Babsan

Blev inget Pagla idag.. Lite besviken blev man, men istället blev det att fika på Opalén men några söta. Var lite komiskt. Vi såg en kille med rosa shorta och kom in på ämnen transvestiter. Nämnde då att jag skulle vilja träffa en riktig transa, kort efter det såg jag Babsan komma där borta. Haha. Vet dock inte om han räknas som transa direkt men, var iallafall lite häftigt! Jätte trevlig var han också.

Nåja, nu ska jag ta och laga någon middag, sen fara iväg och träna!



*

Jag är trött på att alltid försöka men att bara få skit tillbaka.


Last time baby

Någonting måste ju faktiskt vara fel, jag börjar inse det nu, jag kanske har ett liv trots allt? Min dag har varit jätte bra. Har varit och luncha med 3 fina flickor, har varit på badhuset och har ätit på Ming. Har slösat alldeles för mycket pengar på en dag. Fast fick 2 gratis bad biljetter på badhuset för dom råkade krångla till det när jag skulle betala kontant och med kortet. Så det var ju jätte snällt! Rev dock upp magen på den där stora klätter saken som är i sim hallen..

Gör faktiskt jätte ont nu när jag ligger på mage, den där saken är farlig. Jaja nu ska jag ta och se BB avsnitten jag har missat och sen se några Glee avsnitt innan jag somnar. Imorgon blir det Pagla! Hoppas inte för tidigt, jag vill hinna ge kärlek till min säng.


Varning - dödligt tråkigt inlägg

Hejsan. Nu hade jag tänkt berätta om min otroligt hektiska dag. Började med att jag vaknade, var himla sugen på något icke nyttigt, slutade med en kladdkaka i ugnen. Medans den var i gräddnings tillstånd så sa Erik att jag skulle komma till han innan hans träning. Blev världens största skutt in i duschen, rekord snabb klä-på-mig-kläder och sen i rask takt iväg mot Bondevägen. Ja, kladdkakan fick stå helt o rörd i köket.... Stackarn :(

Väl där såg vi tv och sånt där som andra inte ska veta (det där var på skoj, för dom seriösa typerna). Vid 5 tiden blev det planerat att fara och sola med Amanda och Fiffi. Sprang hem som en jude för att hinna byta till vinter jackan och packa väskan, för att sen gå till bussen och låtsas som om jag inte alls var genom blöt av svett. Vilket jag var.

Att sola var väldigt, väldigt, väldigt skönt. Amanda for därifrån någon gång som jag missade efter som jag hade ett solarium på andra sidan jord klotet ifrån dom. Så då var vi bara 2. Var tvungen att få någon mat i magen och tiden räckte inte till att fara hem och äta, så det blev Max mat (kanon kombination med träning). Gott var det!

Sen fortsatte mitt äventyr med att Fiffi tog bussen hem och jag började vandra mot stepin för ett dö jobbigt tränings pass med min vän Elin. Eller rättare sagt - krigaren Elin! Efter vi hade tränat så gick vi in till stan och tog skilda bussar på resan mot våra hem.

Tror ni jag fick sätta mig ner på min älskade säng som säkert hade saknat mig under hela dagen jag var borta? Svar nej. Blev en promenad till Ida med Fiffi. Ett mysigt avslut på denna Måndags kväll. Perfekt! Sist av allt promenerade jag hem, och dra mig baklänges vad jag är trött på att gå och röra på mig just nu.

Nu ska jag slå på Glee och hämta lite kladdkaka, namnamnam. Imorgon har jag lika fullt upp. Det här är inte likt mig, verkar som att jag helt plötsligt har fått ett liv mitt i allt? Om man bortser från att jag skriver ett totalt onödigt och långt inlägg.. Godnatt!


Såg just hur helt underbart ren spegeln är.. snark...


RSS 2.0