It's loud

Roliga inlägg det har blivit den senaste tiden.. Aa, fast ne. Det suger när man kollar i sin egen blogg och ser att alla inläggen suger och det är inga bilder. Orkar ju knappt själv läsa igenom det.. Undra om det är många som läser sin egen blogg förresten? Jag läser min i alla fal. Eller jag kollar rättare sagt tillbaka till gamla inlägg. Typ det som är det roliga med blogg.

Sitter i min säng just nu. Ska snart gå och duscha. Ska på skolan imorgon, nästan så att man börjar sakna den lite. Så tråkigt att bara sitta hemma och glo på datorn eller tvn. Har bara ett litet problem, jag får inte tag i någon från min klass. Min mobil vill inte alls samarbeta med mig heller. Fast om jag inte minns fel från förra veckan så har vi sovmorgon imorgon, tar chansen att det är så också. Kan ju inte ha mer än fel om inte. Natti natti!

Att jag inte tänkte på det, facebook finns ju! Och sovmorgon hade vi, katjing!


Man down

Jag förstår mig verkligen inte på dig..


Upp och hoppa..

Ska gå upp ur min sköna säng, som alltid stöttar mig när jag är sjuk, och laga nuggets och ris. Mums. Har ätit en mandarin idag så är ganska hungrig. Och nuggets lät fruktansvääääärt gott som middag! Mår dock fortfarande inte ett dugg bättre, tror jag stannar hemma imorgon också. Tur att jag fortfarande inte har sett klart Förhäxad boxarna. Bla bla bla, min mage typ skriker maaaaat.. Och julmust, och en mandarin också..


Julkalendern

Såg nyss trailen eller vad man nu ska kalla det, till Julkalendern!
Åh, längtar till på Onsdag när det börjar (:
Är sjukling idag, mår bajs, ganska omysigt..


Glögg

Jag är så himla glad just nu. Så himla glad för någon annans skull!

Har haft en mysig första advent kväll hos Erik med glögg, pepparkakor, film och massa annat gott. Fick riktiga jul känslor av glöggen! En jul utan glögg skulle ju inte vara en riktig jul. Hihi. När jag for därifrån (utan deras motor värmar sladd den här gången) mötte jag upp Fiffi och pratade ett bra tag. I den här härliga vinter kylan, ehe.. Den vill typ ta kål på oss. Fast i och för sig skulle jag också bli lite sur när alla längtar till sommarern så fort vintern kommer. Payback time. Nuuu ska jag sova i min varma säng, natti!


Teenage dream

You make me feel like
I'm living a Teenage Dream
The way you turn me on
I can't sleep, let's runaway
And don't ever look back
Don't ever look back

My heart stops when you look at me
Just one touch, now baby I believe
This is real, so take a chance
And don't ever look back
Don't ever look back


Lördag

På Lördagar brukar jag oftast göra ingenting. Sängen brukar vara min kompis hela dagen typ. Brukar oftast vara Söndagar som är så, fast inte för mig. Men idag var den inte en sån Lördag. Har gjort ovanligt mycket idag faktiskt. För att vara jag och för att vara Lördag. For och tränade efter lunch, efter det for jag och Mamma och solade. For hem och städade rummet, och gjorde plättar. Och sen for jag till Petter.

Okej.. Så mycket är det inte. Men ja som sagt, mer än vad jag brukar göra i alla fall. Fast nu gör jag ingenting alls, utom att jag dricker en god Julmust. Ska gå och ta en dusch sen sova, vaknade alldeles för tidigt idag. OKEJ, nu har ni fått veta ännu mer om mitt kuliga liv! Tjao


Bra jobbat

Åh, vad jag lyckas alltså. Lånade Eriks cykel hem för att det faktiskt går snabbare att cykla än att gå. När jag kommer hem på gården och kliver av cykeln märker jag att deras motor värmar sladd hänger bakom cykeln.. Erik satte på mig både mössa, huvan/luvan från koftan och huvan/luvan från jackan så jag hörde aldrig att den släpades där efter.

Åh, tänk om dom inte får igång bilen imorgon för att deras motor värmar sladd ligger i min hall just nu? Nej, idag/igår var verkligen inte min dag. Har haft otur i snart 24 timamar i streck nu. Jag är alldeles för trött just nu så vet knappt vad jag skriver. Godnatttt


DAGGAN!

Nu drar jag och Linnea och äter på Daggan, äntligen! Mums!
Och senare ska jag vara med Erik, äntligen! Mums!
Ha en bra Fredag, pussss


Skallebang

Usch vad äckligt det här är. Har haft huvudvärk flera dagar i rad nu utan att det har gått bort. Har nog åkt på någon förkyldning eller nå eftersom det trycker vid tinnigen. Obehagligt är det i alla fall. Och så var man tillbaka till det här eviga gnällandet.. Men om jag ''lider'' av någonting, får bloggen också ''lida''. Hej ego tjejen här!

Ska nog gå och ta ett bad sen gå och lägga mig. Imorgon är det Fredag igen, den här veckan har gått så himla snabbt alltså! Nyss var det Söndag kväll och jag gnällde över en vecka med skola. Fast det är helt lungt för mig, veckorna får mer än gärna gå snabbt. Inget emot mig. Om man har en dag man längtar till, då går tiden oftast snabbare. Som sagt, den här veckan gick jätte snabbt.. (: Jag är allt klok jag. En mycket vacker och begåvad tjej är jag. Godnatt!


Smile like you mean it

Tjosan trosan. Här sitter jag, ny duschad och fräsch. Med ett volym spray i håret som Mathilda tipsade om från Tresemmé, som var riktigt grymt faktiskt. Håret blev typ dubbelt gånger dubbelt så luftigt och lättare, typ. Suger på att förklara. Som vanligt. Och jag suger på matte också.. Klarade inte skit provet om procent. Jag hatar  verkligen att ha svårt för matte, för matte är så himla svårt även om man försöker. Men det förstår tyvärr inte min lärare..

Jaja. Ska väl inte skylla ifrån mig för att jag är hjärn död i det ämnet. Fick i alla fall bättre på Omvårdnads provet, så kändes lite bättre av det. Kul med skol prat hela tiden. Men efter skolan gick jag David och Frida ett tag på stan. Sen nu senare på kvällen for jag, mamma & kusinerna och kollade på när Kim och andra 4:or blev dubbad till riddare. Så gulligt haha.

Bla bla bla, ska slå igång Förhäxad istället för att tråka ut er. Pusss (:


Bara för att

Du är tillsammans med? - Erik
Hur gammal är han? - 16
När fyller han år? - 12 Juni
Vart bor han? - framför datorn
Ögonfärg? - blåa
Har han piercat sig någon gång? - nej
Har han druckit någon gång? - jo
Har han rökt? - vet faktiskt inte, testa tror jag väl han har gjort
Vad har han för färg på rummet? - blått
Vad skulle han göra om han vann en miljon? - köpa mat och godis
Har han någon fobi? - ingen speciell vad jag kommer på i alla fall
Är han beroende av något då? - hockey, wow och cod
Är han envis? - mmm, han är en riktig tjur skalle..
Vad gör han på helgerna? - det är väl olika
Beskriv honom med tre ord? - töntig, klok, underbar
Skulle han bli en bra pappa? - det tror jag säkert han skulle bli
Varför blev du tillsammans med honom? - för att han är finast 
Du har slagit honom? - inte mer än liiiite hårt
Du har roligt med honom? - ja oftast
Du skulle kunna bo med honom? - ja bara han skulle plocka upp efter sig så
Du vet någonting om honom? någonting vet jag väl alltid
Säg ett ord du känner för honom? - kärlek
Vad är det finaste han sagt till dig? - han har sagt mycket fint så vet inte
Vad gillar du mest med hans utseende? - ögonen och leendet
Får du fjärilar i magen när du ser honom? - ibland
Är du svartsjuk? - alltså, jag var väldigt svartsjuk förr

OM ER:
Bor ni långt ifrån varandra? - nej typ en kilometer

När blev ni tillsammans? - 24 Augusti 09
Hur länge har ni då varit tillsammans? - 15 månader
Kände ni varandra innan ni blev tillsammans? - jo det gjorde vi
Vad för slags filmer ser ni på tillsammans? - lite allt möjligt
Har ni sovit över hos varandra? - ja
Har ni bråkat någongång? - lite små tjafs har det varit
Vem håller fjärrkontrollen? - han oftast
Vad har ni gemensamt? - typ svårt att komma på nå speciellt
Har ni samma åsikter om saker? - det beror på, ibland och ibland inte
Planerar ni framtiden ihop? - nej vi tar en dag i taget
Hur länge har ni varit ifrån varandra som längst? - 1 vecka tror jag
Har ni sagt "jag älskar dig" i verkligheten till varandra? - ja
Hur länge kommer ni vara tillsammans? - det vet man aldrig, länge hoppas jag


Brown


Tråkigt brun man var här då! :( Jag och Karro utanför Rhodos Old Town


Tråkig rubrik

Ska snart fara iväg och träna. Har äntligen blivit bra i mitt knä. Hoppas jag, annars då jäklar. Har vilat i snart 3 veckor så nu är jag less. Mår dock ganska illa men det får jag sova bort inatt.

Var till tandläkaren idag också. Vad är det med tandläkare att prata med en när dom har sina tio fingrar i ens mun? Kan man inte vänta med att fråga hundra frågor innan dom stoppar in fingrar och sug apparater. Nå väl, hade i alla fall två hål, hehe. Så ska tillbaka nu på Torsdag och sen om två veckor. Blö.. Blö.. Blö.. Hejdå (:


Parry Hotter

Märks att man sover för lite på veckodagarna.. Har sovit till 1 både igår och idag. Väldigt skönt men, ja, blir så seg i hela kroppen. Ligger i alla fall och kollar på Förhäxad. Ska snart hoppa in i duschen för att sen fara iväg och se Parry Hotter. Hejdåååå


En väldigt bra Lördag

Som började med att fara och kolla på hockey. En ganska tråkig match när målskillnaden var.. ganska stor. Sen var jag, Amanda och Tvillingarna bjudna på middag hos Fiffi. Mys! Efter middagen och massa mongo bilder med deras kamera gick vi vidare till mig. William, Emil, David, Johan och Rova kom efter ett tag, blev att se repriserna från Paradise Hotel.

En väldigt bra Lördag har det varit. Snart ska jag gå och lägga mig, måste gå upp och borsta tänderna. Vilket lät väldigt jobbigt.. Livet är bra allt jobbigt ibland. Skönt att man får sova ut inatt! Älskar det här med helg. Snart är det inte så länge kvar till Jul lovet,  så sköööönt!

Jaja, men nu ska jag gå och borsta tänderna. Ska senare idag fara in till stan med David och hämta ut hans biljett till Harry Potter som vi ska se ikväll! 17 bokade platser, 17 härliga muppar med andra ord. Det kommer bli väldigt bra!


Seee ya

Oj så irriterad man kan bli när man inte hunnit äta middag före klockan 8 haha. Eller hunnit och hunnit, min powernap blev lite längre än vad jag trodde och så vaknade jag upp på helt fel sida. Men nu har jag ätit i alla fall, så nu vågar jag fara till Petter med några fina. Ha en bra Fredags kväll, puss (:


Say it loud

Gick iväg till Erik efter middagen. Ända dagen idag som dom är lediga den här veckan. Tufft ibland det där med sport som tar så himla mycket tid.. Jaja. Har nyss skrivit klart en uppgift till imorgon. Nu ska jag gå och göra ett glas oboy, sen borsta tänderna, sen gå och lägga mig och sen till sist sova. Natti natti!


Ahrå

Antar att det är någonting som alltid kommer finnas i livet.
Kan ju dock bli ganska kul ibland haha..


Its not easy to love you

Hemma nu efter sett Boden grabbarna segra. Great! Fick skjus hem därifrån av Williams mamma och Eriks mamma, det var väldigt gulligt av dom, skönt att slippa vänta på bussen i den här jäkla kylan. Nu ska jag gå och duscha, sen njuta lite av den långa sovmorgonen vi har imorgon. Och så ska jag lyssna på Rihannas grymma album! Haha, jak e kool


Hockeypockey

Far och kollar på hockey med några snygga b-rudar!


Sticks and stones may break my bones

Älskar Rihanna's nya album Loud! Hon är så gryyyyyym.
Har en liten dröm att se henne live, hade varit as ballt!


Up in the sky

Känns bara så fel just nu.


Nu dog jag

Amen moget, nu gick mina gratis sms ut.. DOM SKULLE GÅ UT IMORGON JU! Snabel skiiiiiit. Kill me. Snopp. Jag överlever iiiiiiinte.. Shit asså.. Jag är typ ganska colt ibland. Mogen tjej. Eller inte. Men har helt slut pengar på mobilen så kan liksom inte ringa och be mamma fylla på den. Haha vilka stora problem jag har.. Stackars mig.

Överdriver jag lite kanske? Nej då. Är bara så här colt allmänt (:

Jag har såååååå tråkigt. Plugga går inte just nu.. attans..

Och Paradise hotel blev arg på mig, bilden bara stack iväg mitt i allt haha..

Svart bild var typ inge kul att se, typ rätt tråkigt faktiskt. Dumma program..

Okej, jag spårar med rader nu. Fail inlägg.

Okej, jag har ingen bild att lägga ut, SOM VANLIGT DÅ!...

Så den här knubb bilden på mig och fina bilden på Adam, är fin just nu

Heeeidå. Nu ska jag se Superhjältarna, sen ska jag sussa. Nattinatti ;*


En sekund blir tusen år

Yeyey. Plugga om det naturliga åldrandet är skit kul. Nej.. Det är skit svårt! Men det ska gå att nöta in i skallen. Så det så. Sen måste jag lära mig lite mer om procent, matte prov imorgon. Det går däremot inte att nöta in i skallen. Matte vill aldrig fastna i skallen, inte för mig i alla fall.

Om ett tag ska jag gå och duscha, sen se Paradise hotel! Dumma program. Har fastnat för det, i år igen.. Ja, nu vet ni vad jag ska göra resten av kvällen. Plugga och se Paradise hotel!


Give me something

Är hemma i Vibbyn nu. Jag och Kim har ganska nyss bakat en tårta till Nisse. Blev en lite speciell tårta haha.. Hoppas den är god i alla fall. Fast det är ju mest jag som har gjort den så jag menar, varför skulle den inte vara god? Dah. Men nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, är svin hungrig. Fördriver tiden med The Sims ''lir''..

Ikväll ska jag bara skriva några uppgifter sen se Förhäxad. Det är så synd att helgerna går så snabel snabbt. Känns alltid lika tungt på Söndags kvällen att veta att man måste upp till skolan när man knappt har vaknat.. JAG LÄNGTAR TILL JUL LOVET!


Pappas dag


Vem vet, du kanske är vid min sida i alla fall, och hör det jag säger.. (: ♥


GODNATT IGEN

Nä, inte godmorgon. Jag ska gå och sova nu, igen. Erik skulle upp för match i Piteå så vi vaknade klockan 8. Gah, var uppe före solen till och med. Nä, godnatt!


Fix you

Erik kom hit efter han vaknade. Lite senare for vi in till stan och köpte Julmust, åh vad jag har saknat det! Fick typ en riktigt jul känsla när jag drack det haha. Väldigt mysigt. Lite ännu senare på dagen for jag och åt middag på Milano med Mathilda, Johan, Rebecca och Ida. Kyckling sallad in my heart. Och sen efter det blev det mys kväll hos tvillingarna med mina söta sötisar. Och nu ska jag gå till Erik och sova där. Ja, jag är lite stressad. Bye bye (:


Baby take it all

Hej. Jag tänkte faktiskt blogga igår kväll, men jag somnade för fort haha. Var i alla fall och kollade på handboll igår, sen for vi till Petter och var där resten av kvällen. Smälte typ när vi kom dit, dom har skaffa en hundvalp som är super söt, sen har deras kisse katt fått katt ungar också! Åh, djur bebisar är så fruktansvärt söta.

Ligger i alla fall och väntar på att Erik ska ringa. Tror dock att han har spela ganska länge inatt så det kommer ta ett tag innan han vaknar. Killar alltså.. Jaja, sen ikväll är det Harry Potter maraton hos tvillingarna, mys! Märkte nyss att jag är skit sugen på godis.


Avril Lavigne - I will be

Cause with out you I can’t sleep
I’m not gonna ever ever let you leave
You’re all I got, You’re all I want
And without you I don’t know what I’d do
I could never ever live a day with out you
Hear with me do you see you're all I need

And I will be all that you want and get myself together
Cause you keep me from falling apart
All my life I will be with you forever
To get you through the day and make everything OK


Work out

Hade Engelska prov idag, det gick super duper mega okej. Var väldigt lätt. Tycker våran engelska lärare är väldigt bra. Skolan in my heeeeart. Bla bla bla..

Men nu ska jag byta om och sen få skjus till Stepin. Mitt knä har ju börja gorma igen, men tror inte det är överbelastat. Känns mer som att jag har gått in i dörr.. Men vet ej. Och bryr mig ej. Var för länge sedan jag tränade nu. Heidå!


Tyvärr inga bilder idag heller..

Provet idag gick bra, tror jag i alla fall. Det har kommit ännu mer snö nu. Inte bra, jag har fortfarande inga vinter skor! Panik anfall snart.. Nä, men jag måste hitta nå vinter skor. Hoppas jag slipper plumsa över till busshållplatsen imorgon. Man blir ju så himla blöt om fötterna då. Snart ska jag sova, jag har sovmorgon imorgon. Hur skönt är inte det egentligen? Och så är jag jätte jätte jätte sugen på Fanta Lemon, eller Oboy..

Bara en till sak innan jag går och sover - Dra mig baklänges vad kär jag är. ♥


Take a fall

Imorgon har vi typ vårat första prov, om man räknar bort matten. Matten går det typ inte att plugga på. Känns ovanligt att sitta och plugga, och jag sitter alltid och pluggar som tok kvällen innan. Lär mig bäst så, och kommer ihåg det bäst då också. Kanske inte är det bästa sättet att plugga på, men det brukar fungera.. Ordet plugga är väldigt fult.

Okej jag ljög, jag sitter inte alls och pluggar som en tok. Läkemedels lära är ganska lätt, eftersom att allt sånt är så vanligt. Det är mer dom svåra orden som är jobbiga. BLA BLA BLA. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen gå och sova. Har sagt det förr och säger det igen - Jag älskar min säng ♥ Och jag älskar att sova ♥


Hej, jag har bildbrist, hejdå

Oki, hemma från Luleå nu. Hittade inte så jätte mycket men lite blev det i alla fall. Dels min favorit parfym från Rusta, ynka 40 kronor kostar den. Jag tror det här är den 4dje flaskan jag har av den här parfymen nu haha.. Jag är lite enformig kanske. Men hittade också en kofta, en tröja, ett par byxor och lite små saker.

Nu ska jag gå och duscha sen slå på någon söt film, pusss!


MTV Europe Music Awards

Har jag legat och kolla på ikväll. Gud vad bra det var. Tycker det är så kul att se stora artister ''live''. Eller ja, så mycket live som det kan bli i alla fall, live genom datorn. Eva Longoria var så himla fin i alla olika klänningar och alla olika frisyrer (:

Men men, nu ska jag snart gå och lägga mig. Känns ju ganska nice det här med att vi är lediga imorgon också! Fast dock ska jag upp ganska tidigt ändå, ska till Luleå med Mamma och Nisse. Dom ska beställa en ny taxi så då passar vi på att shoppa när vi lika gärna är där.

Nåja, godnatt på er!


Av med kläderna baby, det är insidan som räknas

Min blogg är död. Men jag lever fortfarande.. (:
Nä men, nä.. Jag orkar bara inte blogga, fack-tist


Lipsill

Är det något fel på mig eller är jag bara en typiskt tjej? Jag gråter ta mig satan i gatan till allt. Jag gråter till Idol. Jag gråter till Paradise Hotel. Jag gråter till tecknat. Jag gråter till filmer som det inte finns någon anledning att gråta till. Jag gråter när någon blir glad. Jag gråter när jag blir glad. Jag gråter när saker inte vill som jag vill. Jag gråter till bilder. Jag gråter när jag hör någon som kan sjunga, sjunga. Jag gråter utan anledning. Ja men ni förstår..

Ganska typsikt tjejer kanske, men ibland är det jobbigt att vara så känslosam haha. Mitt i allt kan de liksom börja spruta tårar, vare sig man vill det eller inte. Jaja. Varför jag kom in på det här var väl för att jag kom på mig själv sitta och gråta åt Paradise Hotel nyss, för att det var sorgligt. Vad som var sorgligt vet jag inte riktigt ännu..

Men jag mår i alla fall bättre nu, har bara lite ont i huvudet. Och har på något vis lyckas göra illa mitt knä igen, det är helt uppsvullet. Tror det är överbelastat igen, gah.. Har som tur var kvar medicin sen sist så. Men bla bla bla, blev jätte trött nu av att skriva det här inlägget. Godnatt (:


Underbart

Underbart, helt fantastiskt roligt.. Tror inte jag ska ut ur huset ikväll. Efter att ha spytt 4 gånger nu är det nog bäst att stanna hemma. Om det är magsjuka, då jävlar spyr jag ner någon och sen dör. Jaja, hoppas det bara är tillfälligt. Snark...


Svikare

Är väldigt besviken just nu. Snön har svikit mig.. Vi hade ju en deal om att den skulle vänta med att komma och lägga sig här i flera månader. Men icket, snön bröt vårat avtal, och det ska snön få sota för. Men det kändes faktiskt lite bättre med snö när mamma ringde och fråga vad för typ av skoter jag skulle vilja ha, hihi. Skoter och slalom är det ända nöjet med vinter och snö! Shit vad kul att köra skoter.. Längtar!

Nå väl, först måste jag ta och skaffa mig ett par vinter skor. Kan ju inte gå i snö med sommar skor, det blir ju för kallt och blött. Märks det att jag har lite att göra? Jag skriver om ingenting. Men Erik har farit hem, och ska lana igeeeen, och jag ska hoppa in i duschen. Sen senare ikväll ska jag umgåsas. Hejdå (: Tog 45 minuter att skriva det här inlägget haha..


Fredags mys

Det blev ingen bowling idag. Rackarns också, jag som såg fram emot att kicka ass liksom.. Blir en mys kväll och bowling någon annan dag istället. Ska snart fara iväg och hyra film och köpa godis och cola. Erik är tydligen less på Förhäxad av någon anledning, så är tvungen att hyra film. Haha, jag tycker Förhäxad är bra. Ibland i alla fall. Vissa avsnitt suger apa alltså..


Gullrumpa

Jag avlider, Kim var så jäkla söt när han var liten!


Nattinatti

Aj-aj, nu gjorde det ont i hjärtat.
Nattinatti gullrumps


Just thinking

Jag har funderat på en sak. Det är ju ganska populärt med skönhetsoperationer och allt vad det nu innebär. Större bröst, mindre fett, mindre näsa och en massa konstiga saker för att bli snyggare. Jag har funderat lite på det där, vad jag skulle göra om jag skulle göra något ingrepp av något slag. Och kom fram till att någonting jag skulle kunna tänka mig att göra är att förstora läpparna. Inte då förstora dom större än mitt eget ansikte men, lite grann bara. För jag har ganska små läppar, och lite put på dem skulle väl inte vara helt fel. Läppar är väldigt snyggt, det kan man ju nästan inte förneka (: Men det är ju en smaksak, precis som allt annat!


Listen up

Fastnat på det otroligt fula ordet Okidoki. Vet inte vart jag har fått det ifrån.. Töntigt låter det i alla fall. Vi passar alltså väldigt bra ihop. Haha jag är så himla kult ibland.. Okidoki, går igenom vad jag har gjort idag istället då. Efter jag hade tränat så mötte jag upp Fiffi i stan, vi åt på vårat favorit matställe - Daggan! Det var väldigt mums. Dock luktar jag fortfarande curry.. Sabla curry lukt alltså. Sen har jag väl inte gjort så mycket mer, kollat på lite avsnitt av olika serier som jag har missat. En lugn och skön kväll blidde det, idag igen..

Men imorgon blir det andra bullar minsann, imorgon ska jag nämligen ta och spöa min kära pojkvän i bowling! Hoppas bara vi kör med rännskydd, annars kan det hända att jag är ganska körd. När jag spelar bowling har alltid just mitt klot en tendens till att åka i rännan istället för att slå ner käglorna.. Nåja, det kommer bli en bra dag imorgon (:


Okidoki

Shit, allt är så jäkla kul just nu haha. Väldigt roande när allt är roligt. Det roliga är ju att det som är roligt, egentligen inte är speciellt roligt.. Det är bara jag som har så o-roligt att allt blir roligt. Hoppas allt är roligt ett tag till, det här var väldigt roligt! Roligt va?


Som den här bilden på Fiffi, den är ju skit rolig jöh!


Erik Hassle - Standing where you left me

Oh my god, this is too intense
It makes no sense,
This isn’t me, all this weakness
It makes me so sick


Jag är en soldat för dig

Nej, nej, nej.. Jag vill inte ha snö ännu. Stopp! Låt det vara höst i tre veckor till i alla fall. Jag gillar vintern egentligen, men snön är så kall och i vägen. Jag kan inte gå rakt över gräsmattan för att ta mig till busshållsplatsen ha-ha. Okej, bra snön, då har vi en deal. Vänta några veckor till innan du kommer och lägger dig här i flera månader.. Okidoki, bra!

Blablabla. Ligger i sängen och kämpar med den sista läsloggen, det går segt. Väldigt segt. Fast har inte så jätte mycket kvar nu. När jag är klar ska jag fara och träna. Sen hem och duscha! Som jag sa håller jag på att avvänja mitt hår från att duscha varje dag, och det suger. Så ja, det ska bli väldigt skönt att duscha sen! Hejdå (:


You tell them

Oki, kanske jag också ska ta och sova nu då. Lät skönt i alla fall.. (:


Mätt i magen

Gjorde nyss en kyckling sallad, shit vad gott det var. Shit vad mätt jag blev. Kyckling sallad är typ det godaste jag vet, mumsfillibabba. Mamma har tvingat mig att se Davinci Koden eftersom jag inte har sett den ännu, eller inte tvingat, men hon ville att jag skulle se den. Tror dock den kommer vara för svår för mig, Erik får hjälpa mig med  det (:


Rain

Ligger fortfarande kvar i sängen, det är mysigt. Ända rörelsen jag har gjort idag var när jag skulle hämta en cola i kylskåpet. Okej, och när jag försökte få en bild på håret som jag tänkte visa, färgade ju det igår. Men det var då fan inte lätt. Känns så trögt att sitta och ta ego bilder på sitt hår, och så fastande bara mina söta hamster kinder på bild haha. Nå väl, på ett tag ska jag vara med Erik. Han har varit och lana i 2 dagar så nu jäklar är det min tur att ha han ett tag!


Skägg - skägg - skägg


Haha, Nemo är så jääääääkla skön!


Det är så logiskt att alla förstår, utom du

Tar och gör en ganska för tidig middag och sen bär det av mot stepin. Och sen någon gång under dagen tänkte jag kasta mobil fanskapet i väggen också om den inte börjar fungera snart igen.. Skärmen är helt svart men den är fortfarande på. Jäkla skit teknologi alltså.. Hejdå


Simma lugnt

Ikväll kommer det bli en väldigt mysig kväll känner jag på mig (:
Allt känns så bra just nu, älskar den känslan!


RSS 2.0