You know how i feel

Jag ska inte klaga, men fy satans så varmt haha (:
kanske faktist lite för varmt, men bara kanske, annars äre nice tycker jag! men iallfall jag och elina har vart på alder idag, det var trevligt (: haha och stackars lilla elina som verkligen inte ville blöta ner sitt hår och inte bada, blev ju såklart i puttad, av erik, inte direkt förvånad faktist haha. Och ali puttade i mig, fast dock inte mitt hår, vilket jag tycker var snällt! Men att man aldrig kan få bada själv hehe? (: nåväll, sen när jag kom hem cyklade jag ganska direkt till godis arenan och lämnade tillbaka filmerna vi hyrde igår, och nu ska jag ut och sola medans det är sol iallfall, pusss (:

You are the one that makes me smile

Tonåren
Hur gammal är du? fjortis :b
Har du det bra hemma? yes det har jag (:
Har du bra självförtroende? haha njae, inte direkt :b
Hur tycker du att ditt liv är? jag är lycklig på många sätt, så bra! (:
Har du ett bra liv tycker du? japp (:

Vill du ändra på något i ditt liv? jo vissa saker men men :b
Är du nöjd över din kropp? ibland och ibland inte :b
Något du vill ändra över din kropp? japp, men orkar inte bry mig (:
Kan du säga att du tycker du är söt? nepp (:


Kärlek
Har du någon kille? nej :b
Vill du ha kille? vet faktist inte haha
Gillar du någon nu? yes :b
Som heter? fråga han (:
Trivs du tillsammans med någon kille? mm :b

Vänner
Har du bra vänner? dom bästa!
Du tycker om att va med dina vänner? haha ja men såklart (:
Har du många vänner? vet inte riktigt vad som ses som många men :b
Vad heter dina bästa vänner? ingen nämnd, ingen glömd (:
Vad heter din/dina allra bästa vän/vänner? alla hehe (:

Mogenhet
Har många sagt att du är mogen för din ålder? njae, typ inte :b
Har många sagt att du ser äldre ut än vad du är? haha nej :b
Har du fått höfter? aa :b
Du älskar att shoppa? visst nog äre kul, men ja älskar det inte :b


Tell me who

Jag hatar, verkligen h-a-t-a-r mygg!..
Jag ska ta en mygg jakt innan jag tar och lägger mig, dom dära jäkla surrande sakerna går mig verkligen på nerverna på kvällarna.. morr! Ja men iallfall då, imorse typ vaknade jag riktigt sent, kring två, bra viktoria att du sover bort hela dagarna hörru. sen kom felicia ogge och erik (: vet inte vad vi gjorde, jag duschade då iallfall haha, sen kom elina girl, efter ett tag så for vi flickor in till stan och kollade, sen for ena flickan, så då var det bara jag och elina kvar haha (: gick runt ett tag sen cyklade vi tillbaka till mig, då kom ogge david erik och elin, for och hyrde skräck film, den ena var bra, den andra var mindre bra, eller mer seg iallfall.. imorn ska vi försöka dra oss till alder hoppas jag då (: ska tydligen vara ganska varmt, jag avlider om jag inte tar mig till alder då! pusss (:


Jag vill ha mörkt hår :( tror jag

Time after time

De är inga tvivel, du är speciell för mig
och du betyder grymt mycket..
du är en helt underbar person!
att veta hur du känner, både glädjer och sårar
jag ska försöka visa mera,
hur mycket du egentligen betyder!

<3

Baby, this situation is driving me crazy


Stay with me

Tråkigaste kvällen på lovet typ haha
har typ inte kunnat röra mig nå sen jag kom hem från alder, för fick en grym huvudvärk som fortfarande sitter i ganska bra, även fast jag har vilat och tagit huvudvärks tabletter, trevligt! Men jag och oskar har iallfall gjort en liten flicka happy idag hihi (: det är nice, det är gulligt! hoppas det blir fina barn (: HAHAHA, förlåt elina jag skojade bara! nu ska jag försöka ta mig upp och ta en till huvudvärks tablett, adios


Moahaha, lilla emil boy (:

Baby, you have become my addiction

Kära mor, vafan haru en mobil till om du iallfall inte svarar?
Åh jag måste få tag på henne, men värkar som hon har tagit ett beslut och inte ha mobilen i närheten som hon annars alltid har, utom nu då, såklart? (: Men iallfall idag så har jag och elina girl cyklat till alder och bada och sola dära, så himmla skönt alltså, jag badade nästan hela mig utan att någon puttade i mig hehe. Men vi var dära i typ tre timmar, och jag blev faktist riktigt brun på den korta tiden egentligen. Nu ska jag ut och fixa något blablabla, jag kommer inte ihog vad det heter.. illa!

'' Jag vägrar ge upp, jag vägrar skita i allt! ''

Kom hem jag saknar dig..

Jag sviker mig själv, jag sviker dig, jag sviker oss..
Fan vad allt ska gå åt helvete just nu haha, sjukt! men jag orkar tyvärr inte bry mig i allt, jag överlever och det är väll huvudsaken. Men vart på boden alive idag och igår, hade lika kul båda dagarna, inge trams nästan och inga sura miner (: vädret har hållit sig kanon fint på kvällarna, ja, det har vart näst intill underbart! och jag har haft så jävla kul helt enkelt. Och vem jag har varit med är inge viktigt och det bryr ni er iallfall inte om så det är lungt (: men nu är lixsom allt över.. jaha ett år kvar till nästa då? Nae det känns som lite mer tråkigt tycker jag, men dagarna går fort och finns så mycket mer kul man kan göra (: - Jag älskar sommaren!


Gillare!

Ibland kan man ha ganska fel :b

Ganska coola haha

Haha sötnos! know you älskar bilden elina (;

Boden är ganska mysigt iallfall

I love you (:

Men nej

Kolla på det hära
regn ikväll, hoppas dom har fel!..


Boden alive

- Ligga och sola ett tag
- Fixa sig och så vidare
- Boden alive!

073-8007796

Jag vill vara barn igen

Lyssnar och kollar på klipp från barnprogram som man såg när man var liten, pippi långstrump, emil i lönneberga, ida på bråkmakar gatan & rasmus på luffen och så vidare, dom filmerna och serierna är så jäkla bra! finns ju flera andra också men kom och tänka på just dom nu, om man gämför med barnprogramen som är nya nu? nej tack..

 




Kommer inte på någon rubrik

Asså jag har blivit riktigt dålig på att komma på rubriker..
åh jag är så himmla trött, men ska iallfall skriva det hära, sen är det sängen direkt! for iallfall med nisse hem idag, alltså till vibbyn, och gud så allt hade grönskat och växt dära, inte vart hemma på minst tre veckor, så det var faktist ganska kul att se, har blivit skit vacker dära nu när dom har fixat till saker och så vidare (: hämtade iallfall bara kläder och sen skjusade nisse mig till torpgärdan igen, då kom Ida, och idag har vi hunnit med en hel del, vi har vart på så många ställen så jag orkar inte gå igenom allt, vi kunde iallfall inte hålla oss till imorn så vi åkte staredancer en gång haha (: så härlig känsla av den! men sen så for vi till mig och typ latade på till 100% tills lill hjärtat aka lill fjortisen kom, kul att träffa ungen igen (: sen for hon och så kom johan filip och emil!

 
meeeeeelon (:


För mycket speglar i ett badrum haha.. stökigt också :b

muhahaha

Söt emil & söt johan (:

Fiiwlip och min man! (:


Hottttttt!

Ah gud vailken värme det var ute!
sjukt alltså, klagar inte, mer njutnings mening haha (:
har legat och solat i 40 minuter kanske, och jag har redan ganska tydliga linjer haha! älskar att jag blir så lätt brun, nu ska jag skära upp vatten melon och sen gå ut och grillas igen, skippar alder idag tror jag, mår inte helt bra så stannar hemma, tror jag iallfall hehe (: bilder får ni klara er utan nu ett tag, pusss

Oh baby, baby, why?

Glömde bort mitt ljusa hår,blev lite rädd när jag kollade i spegeln haha..
men jag behövde iallfall inte följa kim på badet idag, han for med några kompisar istället. Varför har inte utebadet öppnat ännu? men ja, så jag kunde egentligen ha sovit mycket längre.. inte mycket men iallfall två timmar, till tolv! Nu ska jag lägga mig och sola, alder senare hoppas jag, adios


Du, bara du!

Känner på mig att det här kommer bli tjorvigt skrivet, ni överlever!
Men efter alder så for jag och ida till mig, jag gjorde slingor så nu är jag ganska ljushårig, och lite fläckig haha, eller nej men det ser ut som det pga dom oranga slingorna. Sen for vi och såg på BBK matchen, var med adam och dom i slutet dära då. Åkte till idas mamma en snabbis och sen for vi och hyrde film Benjamin buttom typ eller vad den nu heter, for till mig och såg den, elina emil flilip johan kom efter ett tag så jag såg aldrig klart filmen, men elina och ida kom båda gråtandes ut från rummet haha, så jag tror den är ganska bra ändå (: och nu har dom farit. Tyvärr måste jag upp före elva imorn, ska på innebadet med min kära bror.. vi har badbiljetter som tydligen går ut snart så jag fick offra mig, men jag klarar mig nog förmodligen han är ganska lugn iallfall.

 
Ida hade tråkigt medans ja höll på med håret haha (:


Hon plockade blommar också (:

Glada haha, love you (:

Sa ju det, jag är ljushårig nu

Haha, kollade mer på lektarn än på fotbollen

DU GÖR MIG BRUN! <3

Filip och Emil, ni gör mig ledsen! eret hår :(

Sötnosar ;b


Yes yes yes, I know

Vart på alder idag med ida girl (:
så fort vi vågade oss nära vattnet, så försvann solen bakom ett fett moln, sen kom den typ inte fram nå mera, bara ibland med. Vi har alltid otur med sånt haha.. men trevligt iallfall (: iskallt i vattnet också! Men jag hinner inte skriva för jag sitter med sling färg i håret nu och ska skölja bort det alldeles snart, får höras sen efter jag har vart klart med ida haha, pusss!


Det var kallt..

Ida och saras sand.. vulkan! xD

Vet, ja är snygg

Ingen rubrik

No boy..

No boy, can make me feel..
No boy, can make me feel like you!

Det är fan så, och det är helt sjukt, på ett bra sätt men samtidigt på ett mindre bra sätt också.. jag är orolig för att tappa allt, för jag vet att snart kommer det hända, förr eller senare. Jag är verkligen trött nu, för trött för att gå till sängen, för att tvätta bort sminket, för att borsta tänderna, för trött för att tänka så hära mycket egentligen..


Du kommer inte förstå..

Jag är sur, riktigt sur, på små saker som förstör kvällar - myggen!
det går ju knappt inte att vara ute och stå still utan att dom typ anfaller en som värsta jägare.. dom är inte värda att finnas, bara onödiga tycker jag, dom kanske är bra till något, en sak kanske? den ena saken kan nog världen klara sig gott utan.. eller iallfall norrbotten! Men inatt blev det inte många timmar sömn, men jag klarar mig, finns en sak som gjorde mig glad (: eller nej haha, små pojkarna gör mig alltid glad! Om man bortser rycket jag hade på johan imorse då.. dom for iallfall sen någon gång, då hade jag ett ganska intressant samtal med min kusin och hans kompis om ordet ''sexig'' haha! sen somnade jag en timme, och då kom elina girl (: sen felicia också, vi cyklade och kollade på små pojkarnas träning med adam petter och gustav. Okej nu blir det gormigt, resten av kvällen var det jag elina felicia och elin, sen erik och emil ett tag. Nu orkar jag inte skriva nå mera.. tänker för mycket, tyvärr (:



I don't know

Jag lever, tro det eller ej!
har bara inte orkar skriva något idag (:
kan skriva sen när jag kommer hem igen, pusss


;*


Det är ju sommarlov så..

Innan min morbror gick och la sig inatt sa han - försök somna tidigt inatt!

jo det hade jag också tänk för jag var jätte trött och låg och halv sov på datorn, men då ringde emil och frågade om dom kunde komma och sova, emil oskar och erik! jag hade tydligen inte så mcket att säga till om haha, inte för att det gör mig så mycket dom är ju roliga (: så dom kom hit, sen ringde vi johan och sa bara på skämt att han skulle komma också att sova, ingen var seriös, men en kvart senare kanske kommer pingu nr2 knackandes bakom dörren, så gick det med mina planer att gå och sova tidigt.. tre killar i bara kalsonger + en johan, mums! Haha ta mig inte allt för seriöst för ofta, men nu är dom iallfall på en mack med mopparna och köper, ja jag vet faktist inte vad dom köper fyra på morgonen egentligen? får se om dom kommer tillbaka, dom skulle då det, men vet aldrig med dom dära haha (: juste elina om du läser det hära, vi får skjus klockan två till alder om vi skulle fara, men då måste vi kunna ta oss hem också haha, men det löser vi nog på något sätt iallfall! nu ska jag.. göra precis ingenting. Funderar fortfarande lite på hur johan ska kunna sova haha, erik har tagit  min säng, emil den andra, och ogge hade med sin en madrass, haha..




Hahaha, fail!


Hahahahaha, misslyckat (:
det hära är första gången jag misslyckas med att färga håret haha, och jag skrattar hårt åt det! men det är ingenting jag orkar bry mig så mycket i, det går att färga om ju (: men det värsta är att det ser helt fläckigt ut! det äre inte, bara orange haha... ;b det ser dock lite värre ut på bilderna än vad det gör i verkligheten, men ja, så kan det gå haha (: och det är inte sådära, hmm.. sådära orange heller, mer nyanser, men det är fortfarande skit fult tycker jag ;D adios

Give it to me baby

Nu har jag lagt till länkar till bloggar igen, några iallfall
men jag orkade inte nå mera, dom dära får räcka tills vidare, det är iallfall dom jag läser för det mesta. Men jag var innan jag började gorma med länkarna på ICA och köpte två sling sett, dom har tyvärr inte det märket jag gillar mera, det som jag gjorde mina slingor förra sommaren, men dom hära får duga! inte så noga när det bara är slingor.. blonda btw. Men nu är jag nästan helt pank, har kanske 15 kronor kvar, mamma (a) haha nej jag skojade bara, jag måste lära mig att inte slösa upp alla pengar jag får direkt, ibland känner jag mig ganska bortskämd om jag ska vara ärlig. Tror jag ska gå och göra slingorna nu, det är över ett halv år sen jag gjorde något med mitt hår som har med färgning att göra, rekord! och nej jag ska givetvist inte göra båda direkt, den andra gör jag imorn haha


Alder, sol, bikiniväder! :o






Yes! sommar vädret är hära :D för tillfället iallfall, åh sommaren är underbar haha (: men iallfall jag och ida for till alder, vatten var ju typ varmt om man jämför med sist jag var dära och blev badat, haha. Nae men det var ju nice! vi var dära i kanske en timme eller något, men lilla ida är en badkruka som man kan se på bilderna, och kolla på den andra bilden vad som står nere i hörnet haha, ''kallt.. ''ida är en badkruka nanananana! (: ska vara med henne sen igen ikväll om det blir av, hyra film och tare lungt (: jao!

Never lose it

Nej det är inte alltid jag förstår mig på mig själv heller
men nu är jag vaken, och oj vilket fint väder det är idag, wie! kanske får andvända min nya bikini idag haha, om jag får med mig lilla ida girl till alder muhahaha (: men hon ville att jag skulle komma till henne nu så jag måste lixsom kliva upp ur sängen och göra mig lite iordning iallfall, pusss

You know you can

Hahaha, den kärringen är fan helt tokig, aha!
jag har ingen stor blogg lust just nu, så kommer inte bli så noga inlägg. Har iallfall ikväll först vart med felicia och amanda, vet inte riktigt vad vi gjorde haha, cykla runt till en början, men sen blev det kallt så jag stannade hemma, efter ett tag kom elina och elin förbi, så for vi till elin och såg film idag igen haha (: och nu är jag tillbaka hära, inte ovanligt nepp!


We will still belong to each other

Nu vet jag hur jag ska göra med Hudiksvall och det!
eller jag måste prata med mor min först, mina planer kostar som vanligt pengar haha.. jag far ner dit, men jag stannar inte lika länga som resten av släkten utan stannar typ tre dagar och så åker jag tåg hem (: det var faktist inte äns min ide haha.. det var min mosters, men jag tror jag ska göra så om mamma går med på det! På tal om henne så ville hon att jag ska komma hem idag, men får se hur jag gör med det också, saknar min kära mor, men det är tråkigt hemma. Ja det blev inge fotboll haha, och jag har fortfarande inte lämnat tillbaka filmerna.. måste ju snart fara och göra det


No boy, can make me feel like you

Yeah yeah yeah, you really turn me on boy
Haha jag är helt fast på den dära låten, eller nej det är texten jag har fastna på! men alltså jag har haft den låten på mobilen i säkert, sen i höstast men ändå har jag inte börja lyssna på den fören nu, eller för några veckor sen, jag är ganska late haha (: men just nu gör jag ingenting alls, väntar på att felicia ska klippa klart det dära himmla gräset haha! sen ska vi cykla och se fotboll, om vi hinner haha (: tror inte vi kommer hinna det därimot, men det finns andra dagar också haha! nu ska jag cykla till kioskpiraten och lämna igen filmerna vi hyrde igår, adios


muuuums!

I'm not good for you

Besöksrekord har det vart, vad trevligt med sånt!
jag är inte på humör, nej.. jag känner mig riktigt dålig just nu, elak och idiot skulle man nog kunna kalla det. Men min kväll har gått åt till snygg brudarna elina och ida, vi hyrde två filmer som vi såg på också hehe, kolla på Elinas blogg vad dom hette för jag kommer inte ihog just nu, men erik och william kom också, trevligt. Den ena svenska filmen var iallfall bra, den andra gick jag ifrån för kunde inte se kärleks film, jävla skit ord ''kärlek''. Ska ta mig fan bli en nunna, min framtid! nunna girl..



Skön låt!

You will never know

Jo nog blev det lite sol idag iallfall (:
ända problemet är att det är för mycket moln på himmlen så den försvinner bakom alla molnen så ofta, men ja nu ska man inte klaga allt för mycket, lite sol är det ju iallfall, bättre än ingenting! Juste vet inte om jag har hunnit skriva det, men ungefär den 3 juli kanske jag drar ner till Hudiksvall i en vecka ungefär, med moster morbror och ena kusinen till mormor. Det skulle vara jätte roligt att ara dit och träffa både mormor och min yngsta morbror, för jag är som aldrig dära annars. Men jag vet ärligt talat inte hur jag ska göra, en vecka är ganska länge och att inte vara med någon på en vecka kommer gå mig på nerverna, men annars funderar jag på att vara där bara någon dag och sen ta bussen hem, det är ju också ett alternativ, eller så stannar jag bara hemma och har ett hus för mig själv i en vecka?.. ja jag måste fundera på hur jag ska göra. Nu håller jag på att se den svenska filmen haha, och snart ska jag vara med flina girl (: nice!


klockren figur! följ och se Ice age 3?

Hold on to me

Godmorgon!
orkar inte skriva något nu, väntar fortfarande på bikini väder haha!

Rally brudar

Åh jag fryser helt sjukt mycket, gjort det hela kvällen..
Men ja gustav fick skriva ett inlägg idag också, men han skrev som lite mera om sin dag hahaha, ganska sne. Men vi hann iallfall se alla filmer utom den svenska haha, petter gustav och martin kom förbi och såg en film med oss, sen for dom, sen for ida och felicia också, så då såg jag och elin skräck filmen (: men sen kom flapparn krisse och jimmy, sen var det bara flapparn, fiffi du måste höra röst meddelandet han talade in till dig, så gulligt haha! :D men sen kom frida och nelson. Asså ja.. sen blev flapparn kvar själv igen utan skjus hem, så jag var snäll och skjusade hem fullisen, ända till typ sanden! men ganska skönt med en natt cykel tur faktist, efter allt godis och chips ikväll haha.. är fortfarande absolut inge trött alls, och har sjukt tråkigt! funderar på om jag se den sista filmen rally brudar eller inte, svårt beslut haha (: godnatt tills vidare iallfall, sov lungt och tungt!


Petter, lång fiffi haha och martin (:

Så söt bild på lilla peter pan haha!

Piffi fiffi fågel leker cooolish (:

Nyktert alexander, nyktert..

Alltså nu vet jag att det är någon eller några som kommer säga eller tänka ba; hon skryter för hon har vart med den och den! men vad menas med att skryta, vad är det att skryta över att man har vart med personer som typ röker eller? ja då är det att skryta, men när man säger tillexempel ba: vart med elina och elin (: nä då blir det inte att skryta för dom är inte coola och röker eller? något som är värt att tänka på faktist..

En dag i mitt otroliga liv c(; (klockren smily)

tjo fisken de här är nice, nu sitter jag i soffan i skriver på ett jätte litet tangentbord svin tråkigt ska jag vara ärlig. de går en aning segt att skriva jag saknar mitt eget tangentbord  c(: nu sitter jag brevid marre morning oh elin.  vart hela dagen sen for jag till morning och stekte lite tårta men jag vågade inte ta emot gåvan de var en daimtårta. sen när vi vart hos morning tog vi en moped tur med fin kymcoN till petter, där gjorde vi inget jag låg i hans andra säng (även kallad kondom sängen)., sen ringde petter vikkan och sen drog vi ut och fixade lite luft i hans syrras cyckel och sen gede vi oss iväg till vikkan. vi såg nån film som vaar rätt bra dorm daze hette den  (ballt namn) :O. sen efter filmen tog jag en proménad till köket där fann de en skål med chips och en med dipp, taco dipp. de var inte smart och ta ett chips med dipp på för man blev beroende av de så jag ba elin tabort skålen så jag inte skulle äta nå mera för annars skulle jag ätit upp allt, men elin var jätte rar och tog bort, många tack till henne. nu har jag fan publik här när jag skriver men jag mår fan prima idag de är en trevlig misommardag idag, jag har tilbringat min dag med macke bänkbok , morning, puberteten (petter) , vikkan fifi ida elin sen har de säkert varit nån mer men jag kommer inte ihåg de ;P Men nu ska jag börja rulla mej hemmåt för morning skulle vara hemma 12 så jagmåste väll offra mej för han, så hejdå  hare niceeee :D


Författaren Gustav Jönsson! (:

Glad midsommar! (:

Glad midsommar alla som är glada idag (:
just nu så är jag med felicia och elin, dom sitter och sjunger singstare haha.. det börjar bli ganska normalt när man är hära. Vi ska ha film kväll senare, vart och hyrt Bröllops Duellen, The Hamiltons, Rally Brudar och Dorm Daze 2! så vi får se om dom är helt värdelösa allihopa eller om någon av dom bara är det haha (: ida girl kommer snart igen också, men inte elina! :( hon ska vara i luleå.. det är mindre kul, vill att hon ska vara med oss! men ja jag har inget mer att skriva, ska försöka ta bilder senare, men försöka betyder inte att jag kommer göra det.. pusss


Enbart för att de ska vara någon bild haha..


Inbrott haha..

Hahahahaha, inte jag som skrev det förra inlägget!..
Men en liten tattar unge har kollat lite för mycket på min dator när det har vart folk hära, och jag har sparat mitt lösenord för jag kommer aldrig ihåg mina lösenord för jag har olika till alla sidor haha, så den tattar ungen hade tydligen tråkigt (: hahaha.. söt iallfall!

svensk ? eh nae !

Hej asså bara så ni vet så är ja inte svensk så deså :D ja kommer typ från slovakien elr nå sånt :/ De måste fan ha blivit nå fel då ja föddes för så dum som jag e kan man nog inte bli :)  jag borde nog gå om hela skolan :D

Love love love

Åh jag vill inte vara sjuk nu är det ju sommar! :(
Men det kommer ju gå över någon dag iallfall så.. hoppas jag haha. Men ja jag har inte så mycket att skriva, det hära blir typ mitt fjärde inlägg idag haha? jag är ganska nörd faktist, ni får stå ut med det (: muhahaha jag är ond! men nae nu ska jag sluta tråka ut er i ett ännu mer meningslöst inlägg haha..


We bring fina IQ blickar, yeah yeah

Me, Myself, and I

Jag kom och tänka på en sak idag när jag cyklade till ica imorse
att egentligen vill jag typ inte ha en moppe på sommaren, för jag menar lixsom, cykla är ändå himmla skönt och härligt? eller jo visst, om man ska typ till alder eller något så är ju en moppe lättare, men om man bara ska runt hära på torpgärdan och till stan så duger en cykel helt klart. Och så är det lite mer hurtigt än vad moppe är haha (: nog för att jag verkligen älskar att både åka och köra moppe, det är ingen tvekan om det. Men det var som bara en tanke som slog mig, eller så har man en moppe som man andvänder när man ska lite längre haha! Men iallfall nu har jag ätit klart och haft värsta släkt träffen haha, som sakt när alla från mammas sida är samlade så förstår jag vart min dåliga humor kommer ifrån haha.. och dom dum förklarar mig alltid också! Elina for för ett tag sen för att äta, sen ska hon ringa mig och så ska vi do something (: hoppas du ringer snart flicka haha! Jag vill ha bikini väder, nu!..


Vi kommer klara det hära

Åh vad bra, senare idag kommer Nisse med min cykel som han har lagat (:
däcket hade tydligen exploderat haha.. så nytt däck och ny sadel har han köpt idag, så snällt (: men ja han ringde typ halv tolv och sen kunde jag inte somna om. Har fortfarande lika ont i huvudet som igår, och börjar känna av i öronen också.. jag hoppas att jag inte får öroninflamation! hatar verkligen det, det gör ont haha. Men jag är sjukt sugen på att gå ut och sola, men varje gång jag är på väg ut genom dörren så försvinner solen bakom målnen haha? sen när jag går in igen så kommer den fram igen.. vad är det hära, jag vill ju bli brun! :( Juste elina det är bara att ringa sen när du är klar med stallet och så vidare (: adios

 
Jag älskar låten

Jordgubbar!



Förra inlägget blev sådära lagomt slarvigt, i know..
Men asså egentligen har jag ingen blogg eller dator lust just nu, men finns ingenting annat att göra, och att sova ingår typ inte i min hjärna längre, så någon timme tills jag somnar alltså. Så då passar bloggen ganska bra att andvända som en liten tids fördrift iallfall (: jag har vart på dåligt humör nästan hela kvällen, det har drabbat andra också.. hatar när jag låter det gå ut över andra, speciellt dig! men nu när jag ser solen stiga upp utan för mitt fönster, och kollar på dom hära bilderna på jordgubbar så blev jag glad, det är sommar nu, det är sommarlov, en sak som bara händer en gång om året, och vi är helt fria från skolan som vi annars resten av året måste plågas med. Men jordgubbar och sol och värme, det kan räcka för att få en dag typ lyckad för mig! Men egentligen.. betydelsen till just jord-gubbar, jord det förstår ju jag också varför det heter, men gubbar? det är ganska kul kombination av ord tycker jag haha. Huvva vad jag är snorig och hostig, det bara tycker i mitt huvud just nu..

<3

Born to be wild

Vad jobbigt det var imorse när det inte gick att blogga..
orkar inte skriva riktigt om vad vi har gjort iallfall, vart typ hela kvällen på skolan och eldat med olika personer typ hela tiden, leta efter nycklar i skogen, host (: vi är fan fräna elina haha! och sen har jag och elina cykla hela tiden typ, och nyss kom jag in från att vart och eldat igen på skolan med emil och william dock nu (: dom är så sjukt gulliga i bikinis, ni ska se alltså.. grr hotty boyz! nu orkar jag inte skriva nå mera har ont i huvudet, pusss

Move on and take..

Blablablablablablablablablablablabla
två saker som stör mig ganska hårt just nu, eller inte direkt stör mig så jag blir irriterad, men ledsen! på två helt olika sätt haha.. åh det är helt sjukt, alltid kännt så hära. Skitsamma det är sommarlov nu och nu ska man vara glad och bara njuta så länge man kan av friheten (: skulle vara lite roligare om det blev lite mindre mygg och lite mer sol och värme, på sommaren ska man inte frysa haha, då äre inte sommar..enligt mig iallafall (: nice nu börjar sminket rinna ut, ska tvätta bort det nu med mening istället.. hejdå

Always gonna be a uphill battle,
sometimes i'm gonna have to lose


Jag länktar efter solen (:

Haha nu kom elin in genom dörren, nu saknas bara elina (:
men hon kommer nog på ett stund, jaha, hon skulle komma vid fem sa elin nyss haha.. men kolla på den hära sidan, de kommer bli fint väder! asså jag har typ kolla på den hära sidan i två veckor, och den har visat ganska precis varje dag :)

Say it's possible

Jag trodde du var starkare än så, att inte falla för trycket..
men iallfall, haha asså fyfan vad jag har sovit oroligt inatt, ingenaning varför men har typ vaknat jätte ofta och snurra runt trehundra sextionio gånger också. Men idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra faktist, tror elina och elin kanske skulle komma förbi sen, om jag inte har helt fel, annars ska jag tillbringa lite tid åt mina kusiner. Juste, idag fyller Matilda 16 år, grattis gumman! (: <3 nu är du en riktigt stor tjej haha. Nu ska jag göra något att äta, typ

Det är inte bara jag som saknar den hära helgen


Tre ord räcker - du ditt äckel..

Haha vilken slö dag det har varit idag för mig
drog mig inte upp ur sängen fören klockan var typ två (!) jaha halva dagen typ bort soven haha.. men det var skönt, och det är sommarlov så skitsamma (: har typ knarkat huvudvärks tabletter idag för jag har ont i mina axlar och nacke, det gör förbannat ont haha, men jag överlever, hoppas jag.. men snart så ska jag fara och möta elina girl, tror vi ska vara med elin sen också (: men det får vi se hur det blir, och ingenaning vad vi ska göra muhaha, men man kan inte ha tråkigt med dom dära flickorna. Men ja jag har inte tid med det hära, skriver väll sen, pusss


Jag gillar fråge saker, jao

Testet startar - 16:57
Heter - Viktoria Nilsson :b
Min ålder är - fjortis (:

JAG ÄR
Nöjd med min kropp? - njae :b
Nöjd med mitt utseende? - njae, kanske ibland
En typ som gillar att bråka? - nej, eller ibland haha..
Längre än 1.75 cm? - nepp (:
En person som älskar att retas? - mm!
Alltid glad? - haha nae, inte alltid (:
En kille? - nepp (:
En tjej? - japp (:
Positiv när det händer tråkiga saker? - nah, ibland kanske
Neger? - haha nej


JAG BRUKAR
Se på tv? - ibland ja
Vara med mina vänner? - mm (:
Låssas att jag är stålmannen och kan flyga? - HAHAHHAHA..
Vara naken? - man är alltid naken, bara att man döljer det (;
Sova? - ja ohja!
Spionera om dina föräldrar har samlag? - men usch, nej tack!
Tänka på ditt ex? - kan hända ibland, men sällan isåfall
Sjunga i duschen? - händer väll haha
Skutta runt på stan som lilleskutt? - haha njae, om ja får nå hyper damp kanske
Prata med dig själv framför spegeln? - haha ja alltid (:
Stöta på andra fast du redan har en pojkvän? - typ inte haft pojkvänn på länge så ;b
Knulla folk i röven? - men ja? (:


JAG HAR
Blivit slagen? - jo men dock inte hårt eller seriöst, typ
Fått komplimanger av en okänd? - mjo :b
Skrikit åt en okänd person? - kanske, vet inte
Klarat ett prov? - joda (:
Sårat någon? - mh tyvärr..
Ramlat ner för en trappa? - haha njae inte riktigt, men snubbla
Hamnat på sjukhus pga slagsmål? - nej nej (:
Haft samlag med en som är 10 år äldre? - nepp :b
Kallat din vän för sexbomb? - njae :b
Stått på ett tak? - jo (:
Klagat på dig själv? - mh
Sagt fula ord till dina föräldrar? - förr gjorde ja de, inte nu längre.. (:
Rymt hemifrån? - nae, eller gjorde ett försök förra sommaren, men då kom mamma in i rummet och sa att vi har en ytterdörr ja kan gå ut igenom haha..
Fuskat på prov? - aa
Tagit droger? - nej!
Tagit på dig jätte lite kläder fast du visste att det var kallt? - haha ja, kallt!.. xD

JAG ANVÄNDER ORDEN
Pumpa mutta [ ]
Lol [x]
Omg [x]
Hallå [x]
Tönt [x]
Idiot [x]
Bög [x]
Gay [x]
Wtf [ ]
Kaninsex [ ]
Sexigt [x]
Sköjj [ ]
Ffs [ ]
Btw [x]
Brb [x]
Gölligt [ ]
Nice [x]
Exstat [ ]
Peddo [x]
Maybe [x]
Baby [x]
Babe [x]
Sistaah [ ]
Broder [ ]

JAG HAR ÅKT
Buss? - ja
Taxi? - ja, varje dag typ haha
Bil? - ja
Flygplan? - nae
Moppe? - ja
Häst? - ja
Dubbeldäckare? - ja
Helikopter? - nej
Ambulans? - nej
En röd bmw? - nej men svart
En gul volvo? - haha mm, ful jävla också..
En vit saab? - ja

TESTET
Var skit kul? - långt ifrån
Var spännande? - inte ett dugg
Roligt? - nej, bara bra tidsfördrift
Vem tog du testet ifrån? - sofie (:
Säg ett valfritt ord - gurka <3
Vad ville du få ut av ordet? - att det är gott (:
Tror du dina vänner får nytta av det valfria ordet? - HAHAHAHHA!
Vad ska du göra nu? - bra fråga -.-
Vad är det för dag idag? - måndag
Vem sa senast till dig att han/hon älskar dig? - kan jag inte säga hära..
Sista frågan, vad är klockan nu? - 17:10


Hatar er ibland.. ;)

Anders säger (01:25):

hur fan arbetar hennes hjärncell? xD

FilipDahlén säger (01:25):

rast


Bara för tillfället eller?

Asså skit väder, det är sommar, det ska vara sol (:
men det kommer ju säkert någon dag får man hoppas! Idag så följde ju jag elin till luleå / storheden, jag hittade två bikini överdelar och en underdel, och sen en skit mysig kofta, kär i den! vi kom väll hem kring fem tiden, då kom elina efter ett tag, cyklade till ica i regnet och sen for vi tillbaka till elin och såg på saw 5 som elina hade hyrt, den var faktist bra (: det är som i dom två sista filmerna man får veta allt, då kommer handligen fram och man fattar. Fast som den dära slutade så värkar det nästan som om det kommer en till film?


Den är blå, inte svart

Haha skön koftan

Vet, jag är förjävligt cool (: haha

I will miss you

Åh vad trevligt väder det är ute just nu
asså fan, det har regna nog!
vi behöver inte nå mera regn just nu
ska till storheden nu, med elin girl
ska försöka hitta någon ny bikini eller nå

Håller drömmen vid liv

Åh det är nå segt med min mellan slags tangent knapp på datorn
den är jätte seg att trycka på så om jag missar något mellan rum så är det dens fel haha! men iallfall idag har jag typ inte gjort så mycket egentligen, elin kom hit vid fem och så for vi och lämnade tillbaka filmen som vi hyrde igår, den var verkligen värdelös haha! sen for vi hit och sjöng singstare typ as länge muhahaha, och sen kom alle balle, och sen typ halv elva for jag till elin igen fast bara ett litet tag, är så himmla trött!


Det handlar inte bara om det

Haha nu har vi sommarlov, men jag har inte förstått det ännu (:
men det kommer ungefär i mitten av sommaren haha, men bättre sent än aldrig! men till att börja med så - grattis bror till studenten! och grattis till erik som fyllde 15 år igår, nu får du cykla utan cykel hjälm iallfall (: Ja men iallfall, igår så var det ju allt på hildurs och sen gick vi tillbaka till skolan och fick betygen och jag spikade alla godkännt haha, hade inte förvänta mig något mera eftersom jag har slöa igenom typ hela detta år, men bra att jag inte fick något icket godkännt iallfall (: ja men sen så typ var vi på stan och såg alla som tog studenten, sitter fortfarande och nynnar på den dära student låten hehe, fastnar ganska lätt på hjärnan. Jag länktar verkligen till vi tar studenten också, såg så himmla härligt ut (: ja men sen lite senare for vi girls och åt på pizza resturang, och sen blev det bara mer och mer folk, jag hade det riktigt kul igår haha, men jag är nog ganska ensam om att tycka det var kul igår, skitsamma (: nu ska ni få lite bilder, inte så många för hade inge ström i mobilen typ..

För vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten!


Det är inte fiffi.. det är en skyltdocka? (:

Bara fyra år kvar!

Ganska bra fokus för att vara mobil kamera

Vi är ganska bra på att bråka haha, men älskar dig iallfall (:

Vi for till skolan och JAG gjorde upp en eld hihi (:


We never say never

Riktigt besviken på dig just nu..
du måste tänka på vad du gör
och på vad du säger.

Killar med smak, kör volvo såklart!

Ett varmt långt skönt bad, och sen gå och lägga sig
det är vad som väntar på mig efter jag har skrivit klart det hära inlägget. Jag har sovit för lite dom hära sista hundra femtio nätterna så ska försöka somna tidigt ikväll så jag är glad imorn på skolavslutningen! så ikväll kommer datorn och tv vara av och mobilen kommer ligga i ett annat rum. Men jag kom iallfall nyss hem från torpgärdan där dom hade skolavslutning nyss, kul för dom.. haha (; men myggen är fan helt tokiga nu, dom är äckliga fula dumma, och många! nu ska jag ladda in bilerna på datorn så ni får lite bilder på det jag har gjort också, så det dyker upp snart..


neos, skönheten haha!

Djuptjärn igår med båten osv, emil och ante (:

Muhahahaha

Niorna hade ju det dära drag saken idag :b

söta ungar alla tre (:

Lilla my håller på att bli en stor flicka, puss :b


Moget moget moget..

Nu är jag riktigt less & sur, var lite mer rädd om dina vänner..
Men igår kväll for jag emil filip och pontus till djuptjärn där 8:3 hade sin klassensdag eller vad man nu kan kalla det, fast jag ante och emil var typ ute med båten hela tiden iallfall så var inte så mycket med dom andra, först var vi vid bastuflotten och sen for vi till badstranden, johanna försökte skicka hem oss hela tiden haha, men det lyckades inte så bra. Vi typ fiskade också haha, och jag fick upp tre stycken (: okej två hjälpte emil med haha, men en fick jag faktist upp helt själv. Men sen kring typ halv ett var vi tvungna att fara för joanna så då for vi till mig och såg på ice age, sen åkte filip och emil tillbaka till djuptjärn och då somnade jag. Idag var det ju klassensdag för oss och vi skulle egentligen till alder men vädret ville tydligen inte det.. så vi var i klassrummet och såg film och fikade sen slutade vi, efter skolan har jag vart med moa oskar emil och william, eller william har åkt hem nu men. Lägger in lite bilder senare orkar inte nu, pusss


Gåååsigt

Haha stor i orden, men ganska liten på jorden!
Jag är helt sjukt trött just nu, ändå så vaknade jag typ tio imorse och somnade tre inatt, sju timmar? det borde räcka helt klart, äh jag överlever lite tröttnat dom hära sista dagarna innan skolavslutningen (: jag länktar och få se om jag har lyckas få något VG i något ämne, eller om jag ligger kvar på bara godkännt i allt haha, nåja det får man ju som sakt se då. Men just nu så sitter jag och väntar på att mamma ska bli klar på något möte i sävast, så vi kan fara hem och sen kanske jag ska till djuptjärn, men jag har ingenaning hur det blir med det just nu, skulle egentligen bara vilja lägga mig och sova haha, men nej det går ju inte (: Och imorn är det ju klassensdag då ska vi fara till alder och vara dära, tror det kan bli kul faktist, någon som är med på att bada? ;b nej nu orkar jag inte skriva något mera, pusss



Haha vet att ni älskar bilden bruttz ;) boden alive -08!


Never meant to hurt you but I know I did

Asså tänk egentligen, på fredag blir vi fri från skolan i tio veckor
asså jag tror aldrig jag har fattat hur skönt det är med sommarlov egentligen, och jag har aldrigt länktat så mycket som jag länktar nu haha, för skolan just nu, gör mig bara sur och grinig som fan! men sen när ja kommer hem blir det typ bra, så ja, skolan påvärkar humöret haha (: på tal om skolan och sommarlov.. min klänning som jag ska ha på fredag, den satt ganska så nära helt perfekt när jag köpte den, och nu är den för stor, gah! ser ganska roligt ut, men ska se om jag kan fixa till den på någit vis, men jaja (: juste jag glömde min dator på torpgärdan och ska tillbaka dit på torsdag kväll, så vet inte om jag kommer kunna skriva så mycker till dess, nu ska jag se film, pusss


Only you

Jag skrev ett inlägg inatt, men det ville inte publiceras så sket í det
närmare mot kvällen gick jag iallfall till elin och var med söta ungar, haha vissa är ju lite mer sne än andra.. vaxning ja ohja! men sen vid tolv gick jag hem och såg tv till halv fyra.. ögonen sved som fan för att jag var så trött, men gick som vanligt inte att sova hehe (: hade då verkligen ingen lust att fara till skolan idag, men for ändå, tråkig dag som vanligt, och riktigt tråkigt väder för den delen också.. hoppas det inte regnar på fredag haha :/ Imorn är det en ganska nice dag alltså, sovmorgon till 10:50 sen på gympan som vi har på morgonen ska vi iallfall bara prata, sen svenska och matte (: nu väntar jag på att mamma ska sluta så vi kan åka hem, inte vart hemma på över en vecka haha. Funderade på att fara och sola sen också, men det får vi se hur det blir med det, pusss

Visa det också, inte bara bevisa..

Foto krig med Fiiwlip!


Jag hatar dig, och det vetu (: muhahahaha..

Hatar dig ännu mera om du lägger ut bilderna du tog haha!

Två fula fiskar.. haha kolla vad fralla gör? xD

Dom hära söt pojkarna kom ett tag, emil volumastrar davids hår haha (:


Ja men nu fick ni lite bilder också medans jag väntar på att mitt hår ska torka, sen ska jag fixa mig lite och sen gå till elin och se på film tror jag med några gulliga! vet inte vilka haha (: jag håller på att börja blöda näsblod känner jag nu, måste skynda mig, adios

Vem skulle du välja?

*Du vet hur mycket du betyder för mig
hur överdrivet mycket jag bryr mig i dig
är det därför du gör som du gör,
för du vet att jag ändå alltid kommer stå kvar?*


Nu är jag hemma från skolan, tråkig dag, är så less på alla lektioner och lärare just nu! eller så är det bara för att jag länktar så enormt till sommarlovet.. och snälla låt det bli fint väder på fredag, eller okej bara det inte regnar blir jag nöjd. Åh jag vet inte vad mitt humör beror på, kan vara för att jag somnade runt fyra inatt, 03:58 var klockan sista gången jag kollade på den. Hahah nej jag är inte direkt glad idag (: har nog inte någon anledning till att vara det heller egentligen.. men ingen anledning till att vara värsta nere heller haha ;b Nu ska jag göra något annat, mobilen i fokus istället..


Allmänt test

Allmänt test 1

Vad är klockan? - 01:35
Vilken svordom använder du mest? - fan, skulle jag tro
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? - 07:15
Var köper du dina matvaror ifrån? - ICA är det nog mest
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? - olika (:
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? - men jag vet inte, kläder kanske
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? - ja
När var senast någon stötte på dig? - haha asså jag vet inte, beror på hur (:
Vad åt du till middag senast? - sallad typ
Kan du vissla? - haha ja om jag inte skrattar :b
Tittade du på tecknat när du var liten? - jo (:
Äger du några popband t-shirts? - nae
Har du gråtit den senaste veckan? - japp

Varför? - därför
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? - naveln typ, piercing
Vad har du för väder? - tomt typ, solen har gått ner (: men klar himmel iallfall
Vilket är ditt favoritämne? - hmm, svenska eller so faktist
När sov du senast på golvet? - kallas säng
Gillar du din boendesituation? - japp (:
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? - kring 9 timmar
Är dina dagar fullbokade och stressiga? - haha njae kan man väll inte säga
Hur gammal blir du nästa födelsedag? - byxmyndig :b
Tror du på liv på andra planeter? - njae, eller jo kanske, har ingenaning (:
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? - ja, om jag fick chansen :b
Tycker du om att krama folk? - ja det är mysigt
Äger du en digitalkamera? - japp :b
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? - haha njae :b
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? - nej
Är du mörkrädd? - ibland, ja :b
Tre saker du alltid har med dig? - mobilen, mobilen och pengar

Är du oskuld? - nej

Gillar du nåon? - mm (:



Allmänt test 2

Hur bor du? - ett hus i vibbyn, och ett hus i torpgärdan :b
Brukar du komma i tid? - ja så vidare jag inte åker med mamma typ haha
Hur lång är du? - ganska kort
Kan du laga mat? - ja, ibland
Vad jobbar du med/pluggar du? - skola
Vad har du på dig just nu? - pyamas
Har du någon fobi? - ja, höjdrädd, men inte så farligt
Hade du en bra kväll igår? - japp (:
Vilket är ditt senaste inköp? - halstabletter
Din favoritdryck på morgonen? - juice typ :b
Var fick du dina senaste pengar ifrån? - min kära mor (:
Har du sovit i din egen säng inatt? - japp :b
Vad hade du sönder senast? - ett glasbord.. -.-
Vem snackade du med senast? - ida eller erik :b
Varm favoritdricka? - choklad kanske
Alkoholhaltig favoritdricka? - cider
Saknar du någon just nu? - njae, men en mysig famn skulle inte va helt fel ;b
Vad ska man göra för att få dig irriterad? - jag är ganska lätt irriterad xD
Någon jag stör mig på? - mina kusiners tv!.........
senaste person du kramade? - mamma haha
Senaste person du ringde? - jimmy
Senaste person som ringde dig? - sofie :b
Vad drack du senast? - festis haha (:
Vill du ha barn? - någon gång, ja
Längtar du till din nästa födelsedag? - haha njae, länge dit :b
Har rakat dina ben någon gång? - mm
Är du sugen på något nu? - japppp (:
Använder du hudkräm? - jo
Attraheras du av män med skägg? - haha njae, inte direkt
Brukar du baka? - inte ofta, är ganska kass på det haha
Är du nöjd med ditt liv som det är nu? - jaaaaaa (:
Vilken låt lyssnade du senast på? - Village People - Y.M.C.A.
Har någon annan sovit i din säng inatt? - min säng har blivit nött i helgen!
Vad tycker du är äckligt? - att inte kunna sova när man är trött..
Har du pengar på mobilen? - japp (:

Vad är klockan nu då? - 01:50


Ingenting kan förklara, det är något speciellt

När jag skriver som minst och tråkigast, då får jag mest läsare -.-
haha kanske ska fortsätta att vara värsta boring hära.. nae men tycker det är ganska sne aktigt! Ja men iallfall nu sitter jag och ser på tv med min kära mamma som snart ska iväg och hämta på kalax, älskar min taxi tönt till mamma (: men idag har dagen bara rullat på som vanligt, men en sak som vissa killar borde lära sig är att ringa innan dom stormar in haha! nej men jag har som ingenting mera att säga egentligen, denna vecka kommer nog vara lugn eftersom betygen är redan satta så inget mera prov eller läxor, det är skönt! och sen sommarlov på fredag (: åh jag känner mig extremt obrydd i att skriva något intressant just nu.. pusss


Tre ord räcker - du är läcker!

Show me love

Nej jag kan inte hålla mig ifrån att skriva haha
men nu är jag helt själv och har inte så mycket att göra, för jag har städat upp allt och dammsugit hela huset, för tredje gången på två dagar ungefär.. så nu har jag lite tid till att skriva iallfall (: innan jag tänker gå och sova, jag länktar till sängen haha! men det är verkligen ingen idé att säga vilka som har kommit in och ut ur huset, men i stort sätt har jag haft det trevligt (: kanske lite för mycket folk egentligen men klart det funkar iallfall haha, och har inga bilder heller att lägga in.. jag ska skärpa mig till veckan igen. Nu ska jag bara plocka bort lite små saker sen blir det sängen, adios

- om någon hade tänkt att komma imorn, ring!

Bara för stunden

Alltså jag har ett helt hus själv för mig i helgen för min morbror
är i stockholm och mina kusiner är hos deras mamma
så det är folk här hela tiden, har inte tid att skriva i helgen!
så börjar sen igen efter helgen, ha det trevligt till dess :)

Hahahahaha

Hahah, jag råkade återställa bloggen på design

så nu är den så hära vanlig (: inte så stor skillnad iallfall haha..


 


Vill göra hål i naveln igen!

Min lilla tönt i vintras haha (:

slitet

högt IQ + inge bensin i skoter = detta

en annan tönt i vintras :D

Me and elina ar cykling :)

Jag och elin, trilla i poolen sen haha :(

Förra året på gruvberget, sexiga hahahah..

Ganska gammal bild haha.. hos lennerö!

I will always

Ja det är så, jag är rädd för vad folk ska tycka tänka & säga..
jag vill egentligen inte alls bry mig, men så blir det vare sig jag vill eller inte, så äre bara! Men igår så gick jag över till elin moa och felicia vid tolv tiden, pratade och sen somnade vi. Sen imorse for jag och felicia till elina och sen for vi till stallet fixade iordning juppe och kilade iväg till gruvberget, gick mycket bättre dära än vad jag trodde faktist haha (: våra söta små klasskompisar kan verkligen ta ansvar, när det väl gäller! ja, oftast iallfall.. men sen vid två fick vi fara hem och sen dess har jag typ vart med ida emil och oskar (: tagit det lungt för det mesta hos ida, små pojkarna hade träning så dom for, då åkte jag och ida till dagobert, gott! om någon bryr sig om mina otroligt spännande dagar muhahah..


Emil nu har jag lagt upp nya bilder på pix haha! - upp0ner


Robin typ skrämmer dom små barnen haha..

Varför inte, en tomat i ett glas?

Hahah, idagirl (:


Hard to force that smile

Bryr du dig i mig verkligen? eller äre bara något du sa..
Ska hoppa in i duschen snart, sen gå över till elin, felicia och moa, ska sova hos elin inatt osen gruvberget imorn. Snälla kan det inte komma fram lite sol, det skulle vara skönt.. alltså jag vet inte vad jag ska skriva egentligen just nu, vill inte sitta och värka värsta emo depp hära haha (: nej så farligt är det inte, långt ifrån, men det är inte kul iallfall..


fint väder ska det vara, men ja tack


Om jag sa dom tre orden

Nu har vi gjort alla prov, åh vad skönt alltså..
fick godkännt på matten idag, så inget icket godkännt till slut betygen iallfall, nice (: fast dock säkert inte något högre än godkännt haha.. sak samma det är jag som har strunta ganska mycket i skolan så jag får skylla mig själv så klart. Det hära tråkiga och fula vädret gör mig ännu mera på dåligt humör, vilket gör att jag blir typ super seg och dryg mot dom flesta -.- och nej, såklart beror det ju inte bara på vädret, annat också. Men imorn är det ju aktivitetsmarknad på gruvberget och vi ska vara med i år igen, får se hur det går haha. Inte för att vi kommer ta oss någon stanns med dom pengarna vi var och får insamlat så det är lungt, juste om någon av er fyra läser det hära så ska jag vara barnvakt till tio tiden ungefär, så isåfall kommer jag efter det (: adios

Everyday, 7 takes of the same old scene
Seems we're bound by the laws of the same routine
Gotta talk to you now before we go to sleep
But will we sleep once I tell you what's hurting me

The world slows down but my heart beats fast right now
I know this is the part where the end starts

I can't take it any longer thought that we were stronger
All we do is linger slipping through our fingers
I don't wanna try now all that's left's goodbye to
Find a way that I can tell you I hate this part right here


*

jag hatar att gråta
ett tecken på svaghet
men det är männskligt..


Orkar ni verkligen? ;)

Ditt namn? Viktoria
Födelseår? 1994
Spelar du något instrument? nepp
Dina första tankar när du vaknar? tänker typ inte så mycket
Är du hungrig? nepp
Vart befinner du dig just nu? på sängen
Vart bor du? boden city
Är du bra på? att inte förstå saker hehe
Är du kåt? haha
Din mobiltelefon? är jävligt repig!
Låt just nu? någon på radion
Antal timmar sömn inatt? sex tror jag
Vem är snyggast? bra fråga
Vem vet mest om dig? jag vet faktist inte haha, ganska många
Vem vet du mest om? några stycken
Vad vill du ha just nu? sommarlov
Höger eller Vänsterhänt? höger
Språk? svenska typ haha
Vilka sjukdomar har du? alla?
Ditt mål i livet? leva livet, och vara lycklig
Sängdags? ingenaning.. beror på.
Rädd för? små äckliga flygande insekter
Har du körkort? symaskin typ?
Vilka cigg gillar du mest? inga
Brukar du svara på kontaktannonser? haha nae
Äger du några vapen? nej
Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? viktoria only
Pepsi eller Coca cola? coca-cola
McDonalds el. Burger King? hellst ingenting
Mjölk i kaffet? spelar inte så stor roll
Röker du? nej
Sjunger du? haha, japp dåligt
Duschar du dagligen? ja, om jag hinner
Den starkaste du vet? svampbob fyrkant
Vill du gå högskola? jadå
Vill du gifta dig? ja, om man hittar den rätta så

Är du en hälsogeek? ganska långt ifrån haha
Kommer du överens med dina föräldrar? japp
Din hårfärg och frisyr? brunt halvlångt
Skorna du hade på dig idag? slipppppp in
Kläder du hade på dig idag? kommer inte ihåg, kläder iallfall
Favoritfärg på kläder? spelar inte någon roll typ
Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? några mer ''fin'' kläder
För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? jätte olika
Skolväska just nu? f&c
Har du rosa kamouflage-kläder? always
Tatueringar du har? ingen
Piercingar du har? örnonen
Har du glasögon? nepp
Hur ser din plånbok ut? svart snobben

Hur mycket pengar har du? typ tre kronor..
Hur svarar du i telefonen hemma? hej det är viktoria
Hur svarar du i mobilen? hallå
Vad gjorde du kl 08 imorse? pratade nog med linnea
Vad gjorde du för 15 min sedan? pratade med linnea haha
Det sista du sa högt? hur säger jag, typ hallå? xD
Det senaste någon sa till dig? ja typ haha (:
Vad är det för färg på din ytterdörr? men inte vet jag haha, brun säkert
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? nej
Sover du tungt? gjorde de förr, inte nu längre..
Vad ser du om du tittar till höger? min tönt kusin linnea mohaha ;)
Humör just nu? glad, trött och ledsen haha
Hur många kuddar sover du med? olika, dom hamnar alltid på golvet
Morgon eller nattmänniska? ingenting av det
Vad är viktigast för dig? vänner och familj
Är du kittlig? är sjukt kittlig haha..
Snarkar du? typ
Stjärntecken? jungfru
Stökigt el välstädat? välstädat, vilket jag oftast har
Längtar du mest efter just nu? fint väder och värme
Om du fick väcka någon från de döda, vem skulle det vara? pappa!
Vill du ha barn? när jag blir äldre, ja
Längtar du till din nästa födelsedag? gör jag väll, får ju ta moppe korte då
Brukar folk säga att du ser äldre ut än du är? haha njae inte riktigt
Har du rakat dina ben någon gång? nej aldrig? men ja
Skulle du kunna ha silikonbröst? nae, onödigt

Jag älskar? vänner och familj
Är du snäll? kanske
Är du blyg? ibland, ja
Tycker du att du har fin dialekt? nårrlänska äe jö fränt, venne bryr mig inte
Ögonfärg? typ blåa
Syskon och deras ålder? peter 32, joakim 19, kim 9
Favoritdag i veckan? helgerna
Skola? sanden
Klass? 8:1
Trivs du i din klass och skola? ja det gör jag
Värsta ämne? fysik kemi och matte
Tycker folk du är snygg? alla tycker olika
Är du modig? njae, ibland kanske
Hur många speglar finns i det rum du är i nu? en
Röker du? nej
Gillar du dokumentärer? jo vissa om rätt saker
Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget? bryr mig inte
Cigaretter då? bryr mig inte
Borde man få röka på pubar? bryr mig inte

Är du sugen på något nu? sova
Brukar du bada i sjöar om somrarna? jodå
Det bästa? när man känner sig lycklig
Det värsta? när man känner sig olycklig
Min dröm i livet? att lyckas med det jag vill
Brukar du läsa horoskop? händer ibland 
Sprit, cider, vin eller öl? cider
Kan du baka bullar? japp, brända
Vad åt du till frukost? ingenting
Hur ser du ut idag? sliten


Dina klar blåa ögon

Fy satan vilken konstig magkänsla jag har just nu..
inte behagligt över huvudtaget faktist, och jag vet precis vad det beror på, tyvärr.. men jag linnea och albin kom ganska nyss hem från mig ( mitt riktiga hus alltså haha ) vart som sakt och grattat min fula gris till bror (: han fick väldigt mycket fint, bland annat typ hur mycket pengar som hellst! give me.. och två cyklar, den ena kunde knappt jag cykla på för att den var så hög haha xD och så gjorde jag som vanligt min väldigt omtyckta tårta, mohahah! det finns iallfall något jag är bra på.. måste sätta mig och göra lite matte så jag fattar mig på det till imorn, sovmorgon imorn också som vanligt, ja ohja! adios


Sommar tårta typ haha


You make me smile, and cry..

Skrev inget mera igår, hade inte lust eller tid..
men oskar emil och david kom iallfall hit ett tag först, sen for dom på träning och nästan direkt efter dom for så kom tvillingarna, vi typ åkte runt hela kvällen, och så var vi med felicia, sen med emil och oskar igen, såg film hemma hos tvillingarna, hand-cock på mitt språk muhahaha.. den var ju typ seriöst kul haha, men så skjusade emil hem mig och så somnade jag typ runt tolv, skönt att somna lite tidigare iallfall. Och sen idag har det vart vanlig skola, inte kul inte tråkig, men börjar bli grymt skol less nu, inte långt kvar nu till sommarlovet! Hihi idag fyller min fula lilla (gris) lillebror 9 bast, nästan ett grattis till honom haha (: tiden går snabbt, snart dör han av ålderdom också? Vi har matte prov imorn, och jag kan fan inte matte..


Ja dom fick lixsom lite brottar utbrott där ett tag haha

What hurts the most..

Det hära tar verkligen hårt på båda, och jag hatar det..
Men iallfall jag hoppas det blir bättre, spelar faktist inte så stor roll hur, bara du blir bättre. Så kan det gå.. men nu är jag hemma från skolan, gick ganska snabbt idag, gjorde typ ingenting på någon lektion, det är ganska nice så hära mot slutet, men nu är det bara ett år till vi måste splittras med våran klass och alla, surt.. usch har matte prov på onsdag och jag hoppas det går bra! Men idag på bilden så sa filip och emil att jag typ skriver jätte konstigt haha, typ att jag måste skriva mer punkter, och att jag inte skriver svenska haha :( det är bara ni som inte kan läsa, mohahaha! snart ska jag fara och vara med ida hihi (: hon är helt galen on moppe haha, gullrumpa! nej nu måste jag typ göra något annat tror jag, adios



RSS 2.0