Onsdag

Idag har jag och Erik varit på badhuset. Tråkigt att se hur stället blir sämre och sämre, restaurangen är det ju knappt någonting kvar av. Dem har inte ens varma chips längre! Vilken besvikelse, jag hade ju längtat efter att köpa det. Var dock himla skönt att bada, om man bortser från alla barn som sprang runt och skrek..
 
Just nu sitter jag. På sängen. Där jag oftast brukar sitta när jag sitter framför datorn. Funderar på om jag ska orka ladda ner någon ny serie. Erik är på träning och ska kanske till Luleå (hade också velat gå ut, men sparar mig till farmen istället) och om han inte ska dit skulle vi fara och hyra film. Och om vi ska se film orkar jag inte ladda ner någonting nu. Men hans träning slutar på typ två timmar.. Suck stön suck.
 
Jag ska kanske surfa in på tradera och kolla om dem säljer något liv för ett billigt pris..
 

Julafton


What to do

Hej. Igen. Det märks inte att jag har tråkigt idag va? Det tar alltid någon dag innan jag vänjer mig med lov, men vid det laget brukar lovet lida mot sitt slut. Så är det alltid. Mina rutiner försvinner och det gör mig både dagavild och rastlös. Hur har dem tänkt sig egentligen, inte hinner man varva ner på en vecka.. Inte jag i alla fall.
 
Himla otur att inte jag kan styra världen. Då hade allt varit så mycket bättre. Jag sitter just nu framför Eriks dator och har tråkigt, medan dem sitter där nere och skriker till Fifa. Orkar inte sitta där nere då (okej alla platser är upptagna). Fast Oskar är här, och det gillar jag, så borde egentligen gå ner i alla fall och umgåsas med han när han väl är hemma. Men fortfarande, dem skriker för mycket och det finns ingen plats..
 

Mobil bilder

 
När jag lika gärna var inne på bilder spåret tog jag tummen ur rumpan och laddade över mina mobil bilder till datorn. Har egentligen massvis med bilder jag skulle kunna ladda upp här, vilket jag gör ibland över mobil appen, men vissa bilder blir upp och ner för att dem är för stora (som att dem blir mindre upp och ner eller..) och appen är skit kass så det går inte att vrida dem. Trist, för det är jobbigt att ladda in genom usb kabeln.
 
Men en liten blandning av djur, glugg och fin utsikt blir ju bra. Visst har jag söt katt och pojkvän?

Flummigt

Jag har länge varit sugen på en system kamera. Men alltid sagt till mig själv att dagen jag skaffar en söt hundvalp eller får en söt bebis så ska jag skaffa en. Just för att priset är högt och foto intresserad är jag verkligen inte. Så behöver inte en nu. MEN jag vill ha fina bilder. Jag har en vanlig kamera som är kanon, min mobil kamera är också väldigt bra, men är väl så att jag helt enkelt inte nöjer mig med det.
 
Så nu har jag bestämt mig att de två kommande månaderna ska jag lägga undan pengar, och sedan önska mig resten i julklapp av Mamma. När jag väl blir sugen på någonting kan jag inte ändra mig och låta det vara. Jag skulle kunna gå och köpa en ny kamera nu, men inser själv att det är ett för stort spontan köp..
 
Himla typiskt att jag är så smart ibland.. Men den som spar den har!
 

Måndag

Hej på er. Den här helgen gick snabbare än en igelkotte går (fattar inte heller). I Fredags var vi hos William hela kvällen och såg film, i Lördags åkte jag på förfest hos Linn vid 8 tiden och var hemma och sov halv 12 samma kväll.. Och igår mådde jag skit men var ändå till Piteå, såg hockey och såg nyaste Bond filmen i Luleå.
 
Och nu äntligen känner jag mig som en människa igen. Ska gå och göra mig lite finare och sedan åka till stan och äta lunch. Behöver en Opalén buffé känner jag. Och sällskap av Gluggen såklart. Haha. Så jäkla fult.. Erik har fått en tand avslagen och har nu mera jordens största glugg så man ser rakt in i käften. Snyggt!
 

Candy

Igår beställde jag hem den gråa tröjan jag visade, men klänningen blev jag osäker på så hittade istället en kofta som det var sjuk rea på. Den skulle kosta 700 men kostade nu 200 kr! Det känns helt okej att beställa hem saker när de är rea. Erik tycker inte att det argumentet håller och anser bara att jag hittar på ursäkter, han har delvis rätt men är det rea så ska man slå till tycker jag. Det är ju mycket billigare liksom.
 
Det jag älskar mest med mig själv är att jag är så himla logiskt hela tiden :)

Shopping sugen

 
Är i valet och kvalet om jag beställa hem dessa.. Så snygga ju!

Read all about it

Idag började jag inte fören 13:10 med naturkunskap prov, så hade liksom hela morgonen att göra ingenting. Fruktansvärt skönt. Älskar när man har mycket tid på sig. Inte för att jag gör någonting på morgonen som tar tid, brukar knappt sminka mig, men det är just känslan att man har gott om tid. Om nu någon frågade.
 
Efter provet traskade jag iväg med Linn, Hanna och Evelinan för fika på Opalén. Satt mest och pratade om studentresan, så tills slut bestämde vi oss för att gå över till Resia och boka allt. Så nu äntligen efter mycket om och men, kanske och kanske inte, har vi bokat en resa till Rhodos i Maj!
 
Fyfan vad jag längtar. En hel vecka på den fina ön med mina mysis tjejer :)
 

Hollywood

Jag kan inte låta bli att bli provocerad över denna människa. Jag blir så fruktansvärt frustrerad över att se henne, samtidigt som jag tycker det är underhållande på något vis. Jag vill bara flyga in i tv:n och ruska om henne och få henne att landa. I vilken värld lever hon i? Vart är hennes verklighets uppfattning? Och vad gör hon ens med i programmet, hon är inte ens en fru?!?! Snacka om att kunna väcka reaktioner från allmänheten..
 
Åh så lätt provocerad man kan bli av speciella personer.
 

Tisdag

Visade sig att det inte alls var datorns fel det här med internet saken jag berättade om. Hade tydligen bara kommit åt någon knapp. Eriks pappa löste problemet på 30 sekunder, medan jag själv satt minst en timme och försökte lösa problemet. Förlåt kära dator att du fick ta skit igår, det var mitt fel.
 
Idag har jag i alla fall som sagt varit ledig. Och har till största delen bara pluggat. Har varit på trafikskolan och gjort faser (och fyllt på faser så jag slipper fara dit och göra faser..) och pluggat naturkunskap. Jag känner mig lite små less på att plugga nu faktiskt. Men eftersom det är en timme kvar till Hollywood fruar kan jag lika gärna använda den tiden till någonting vettigt. Att plugga alltså. Gud vilket roligt inlägg.
 

Måndag

Av någon konstig anledning har min dator tjurat ihop och tvär vägrar att koppla upp sig till internet.. Lagomt kul. Har ju så mycket bilder och allt att dela med mig av, men icket. Istället får jag sitta på Eriks dator som har ett spec tangentbord och inte alls gör som jag vill. Typiskt att min dator inte duger till något utan internet..
 
Imorgon är jag i alla fall ledig. Och nu måste jag plugga faser. Hejdå.
 

Lyko.se


Fredag

Idag har jag varit ledig. Så underbart jäkla skönt. Åkte till skolan vid lunch och käkade plättar med Erik, sedan vandrade jag in till stan och fördrev tiden med shopping tills Elina slutade. Vi satte oss på Opalén och gick igenom allt som vi har missat sedan vi var sist med varandra. Gud vad jag gillar den där typen.
 
Sa till mig själv typ senast igår, att jag verkligen måste sluta handla saker. Jag har så det räcker. Men Lindex lurade mig igen genom deras rea kläder, samma med H&M. Om jag tänker positivt är det ju bra att det är rea produkter åtminstone! Ska dock fara och hämta ut ett paket från Lyko snart, där det inte var så mycket rea saker.. Men det är alltid lika roligt med paket så det kan jag faktiskt ta! Kan slänga upp en bild sen :)
 

Köpte ett nytt bälte igår

 
Jag har ingenaning varför bilden gör sig upp och ner.. Laddade upp bilden från mobilen så kan inte göra så mycket åt saken heller. Men det här är mitt nya bälte jag köpte på H&M igår för 149:-, tycker det är riktigt snyggt. Och bäst av allt, jag tappar inte byxorna stup i kvarten! Nu ska jag sova, godnatt kompisar.

Jag saknar Alanya


Mitt i veckan

Idag led jag av lathet sjukan och förkyld sjukan. Stannade med andra ord hemma från skolan. Mina bihålor får lida varje gång jag blir förkyld och jag blir tokig på det, huvudvärken man får är inte nådig direkt. Det känns verkligen som att jag har varit förkyld hela det här året.. Eller de senaste 5 åren typ. Kanon kul.
 
Hade i alla fall körlektion efter lunch så släpade mig dit. Råkade sedan svänga förbi Lindex och fick se att många tröjor jag har kollat på förut var på rea.. Det går inte att inte köpa saker som är på rea! Så nu fick min lilla garderob ännu mer kompisar. Det börjar bli för lite plats där nu. Ändå har jag rensat bort alla mina gamla kläder utom 4 stycken tröjor.. Vill inte ens veta för hur mycket jag har shoppat sedan jag fyllde år.
 

Måndag

Senaste månaden har mitt humör varit helt åt fanders. Jag är så känslig så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag blir arg för ingenting, jag blir irriterad för ingenting och jag blir ledsen för ingenting. Jag känner skuld, ångest, oro och förtvivlan. Jag vill att allt runt om kring mig ska bli stabilt igen. Eller helt stabilt behöver det inte bli, men så pass stabilt så jag kan slappna av och inte behöva gå runt med allt på mina axlar.
 
Jag blir så stressad av att inte må helt okej. Jag vet inte riktigt hur jag ska lösa allt. Och jag önskar att hockeyn kunde ta ett uppehåll på en vecka, jag vill ha tid med min tokstolle. Han får mig att må så bra.
 

Söndag

Hej kompisar. Har haft en riktigt bra helg, trots att mitt humör har varit sämre än vädret. Har bland annat varit i Luleå två gånger, ena gången var det hockey och andra gången var jag och shoppade med Mamma och Kim. Har varit och bowlat, haft poker kväll, kört bil kurragömma, sett hockey och myst med mina fina killar.
 
Var även och grattade den här sötnosens husse idag, mitt hund hjärta smälter så söt hon är!
 

Jag är bäst


Sleep


Wie


Dagens störnings moment

Att jag tidigare gjorde ett liknande inlägg som jag raderade
Att jag nu är på ännu sämre humör än när jag skrev det förra
Att faserna kan slänga sig i väggen
Att jag fått 1 poäng ifrån godkänt 3 gånger i rad
Att jag nu måste fylla på faser för har slut
Att sängen var obäddad när jag kom hem, trots att Erik hade varit ledig hela dagen..
Att jag då var tvungen att bädda den själv, man måste ha bäddad säng..
Att pms gör mig så fruktansvärt negativ och sur
Att hela världen är äcklig när man är negativ
Att jag känner mig som världens jobbigaste runt folk
Att det gör mig irriterad att jag ens känner så
Att jag är arg och besviken på min moster
Att Erik just nu sitter och nördar istället för att krama mig
Att det är så jobbigt att vara kär, man blir så känslig
Att Erik är jobbig när han är så söt även fast han är jobbig
Att jag måste gå ner och duscha, JAG ORKAR INTEEEEEEE
 

Helt enkelt

Idag var en mindre bra dag. Har känt mig sur och irriterad hela dagen. Eller jag har känt mig trött och less. Eller, ja, någonting åt det hållet. Förlåt kära människor om jag har varit snäsig helt enkelt. Hade körlektion efter skolan och den gjorde mig inte på bättre humör, hur svårt kan det vara, till och med gamla tanter kan ju fan köra bil.. Och sedan för att toppa humöret fick jag sms om att Erik skulle träna dubbelt. Jäkla alag, köp er mer folk..
 
Som TUR är så är det ju faktiiskt Hollywood fruar ikväll. Jag längtar alltid efter nya avsnitt. Det är roligt att störa sig på Gunilla, det är roligt att skratta åt Maria och det är roligt att se någon yngre som Isabell. Jag älskar den här serien helt enkelt. Helt enkelt får allt att låta så himla enkelt, jag gillar de orden, helt enkelt.
 

Try

Where there is desire
There is gonna be a flame
Where there is a flame
Someone’s bound to get burned
But just because it burns
Doesn’t mean you’re gonna die
You’ve gotta get up and try try try

Söndag

Idag var det tänkt att jag skulle fara och kolla på hockey, och sedan ikväll skulle vi fara till Luleå för att se uppföljaren till Taken på bio. Men så blev det inte, halva j20 laget hamnade i Umeå med alaget och kommer inte hem fören sent ikväll. Det känns skit bra att hela vintern kommer bli helt oplanerad eftersom man aldrig kommer att veta när dem måste med och spela för att fylla ut.. Hockey förstör min planerar hjärna.
 
Nåja, idag gjorde det inte så där jätte mycket. Jag har ändå massa plugg att göra bort. Ska plugga Samhälls, Utvecklingstörning och körkort. Och jag ska fara och övningsköra. Livet är ganska intressant ändå :)
 

Det är synd

Det är synd att vi lever i en sån dubbel moralisk värld. Det är synd att folk omkring oss har svårt att vara glad för ens skull. Det är synd att det finns så trångsynta människor. Det är ännu mer synd att man måste anpassa sig så pass mycket för att folk ska bli nöjda. Att man kanske ibland måste vara någonting annat än vad man egentligen är. Det är synd att folk inte bara kan erkänna att man har en dålig dag och inte orkar vara glad och trevlig. Det är synd att världen vi lever i är så fruktansvärt falsk och elak stundtals.
 
Men saken är den att vissa saker kan vi inte ändra på. Vi kan inte gå runt och tro att världen ska anpassa sig efter våra behov. Man kan inte gå runt och tro att man alltid ska vara i centrum. Man kan inte alltid skylla på allt annat än sig själv. Man måste försöka mötas halvvägs, även om det inte vid alla tillfällen går så är det bättre att försöka än att inte göra någonting alls. Det är synd, att vi är bara människor allihopa.

Diamonds in the sky

Åh vilken rengning dag. Har suttit tre timmar på trafik skolan och haft Risk 1:an idag efter skolan. Hade kör lektion igår och har körlektion imorgon. Känns himla konstigt att ha börjat med körkortet. Måste dock börja plugga teori mer, men jag glömmer alltid böckerna i skåpet. Och teori är skit tråkigt.
 
På tal om tråkigt så har jag knappt hunnit vara med Erik i veckan. Det är skit tråkigt. Han tränar så himla mycket just nu. Inte bara med hans lag (som att det inte är nog liskom) utan även med alaget för att dem är så lite folk. Åh. Ikväll är han borta hela kvällen, tre jäkla träningar på en kväll. Hur fasen orkar man? Som tur är han ledig imorgon och jag börjar vid lunch så då hinner jag byta några ord med honom i alla fall. Wiewiewie.
 

Hon gör det igen

Jag har ända sen Rihanna släppte hennes första album 2005 alltid älskat hennes musik. Att hon inte kan sjunga, är jordens pundare och så vidare är väl ganska vanligt att det sägs. Men det spelar ingen roll, hennes musik är fortfarande grym och de flesta låtarna ligger länge kvar på topplistorna! Bevisar ju något. Sedan tycker jag att hon är dö snygg också, men det hör väl inte riktigt till hennes musik haha..
 
Nu har hon ju i alla fall lyckas med det igen. Hennes nya låt Diamonds är grym.
 

Äntligen

Jäklar vad jag har väntat på att dessa skor ska komma in på Stylebytyra, nu har dem det och jag äntligen beställt dem! Dock nästan en månads väntetid men det är det värt förhoppningsvis :)

-

Det är som att cykla i värsta motvinden man kan tänka sig.

Och bla bla bla

Hej! Idag hade jag min första körlektion. Var nervös som ett as (för att typ bryta gubben på körskolans nacke på grund av motorstopp eller något) men det gick faktiskt riktigt bra ändå. Har redan bokat in två till lektioner i veckan så det känns kanon. Gjorde nyss en fas helt utan någon bok och det gick också bra. Bra start.
 
På ett tag ska jag fara och övnings köra med Mamma. Med min bil! Juste, jag har köpt en bil. En ful söt liten röd bil. Åh snälla kan inte bara körkortet flyga till min hand, jobbigt att lägga ner massa tid haha..
 

RSS 2.0