Satan i gatan

I år struntar jag i Piteå dansar och ler, känner att det är blir för dyrt att gå på både det och Luleå kalaset. Hade varit en annan sak om man jobbade första perioden och fick lönen nu, men min lön kommer i slutet av Augusti så. Hade dock väldigt gärna vilja se Maggio, ska försöka att inte tänka på alla som står där och sjunger med henne ikväll.. Blir bara avundsjuk.

Istället ska jag Erik fara ut och äta middag någonstans i stan. Har inte riktigt bestämt vart, vet inte ens vad jag är sugen på. Hoppas bara inte vi hamnar på det välbesökta stället Max haha..

Mina nya skor som jag köpte för ynka 100 kronor!


Tonight yeah baby tonight

Ääääääntligen hemma! Har precis duschat och äntligen fått raka mina håriga ben, så nu känner jag mig fresch igen. Håller på att packa upp alla saker och tänker tanken om jag ska orka ta en snabbt kort på det jag köpt, om det skulle vara någon som skulle bry sig. Men det är så jobbigt att ladda in bilderna på datorn..

Väntar annars på att Erik ska komma hem från träningen, åh äntligen får jag träffa honom!


Lite hemlängtan

Hej! Nu är jag tillbaka i husvagnen och nu är vi hos våra tremänningar. Dom andra sitter ute och pratar, men jag tyckte det var för kallt så gick in. Idag har vi inte hunnit med något av det vi skulle göra, vi hamnade istället på alla affärer runt om Ullared. Har hittat så mycket fint och billigt, måste ta kort på det men orkar inte. Dessutom är det kol svart ute (så himla skönt med mörka kvällar!) så då blir bilder helt uteslutna. Eller okej, jag är bara lat.

Imorgon är det vår sista dag innan vi börjar rulla mot Boden igen. Så höjdpunkten av resan har vi sparat till sist - Liseberg! Ska bli såååååå kul. Men efter det vill jag hem, vilket vi ska då men, jag har hemlängtan. Jag vill hem och kramas med Erik och mina brudar. Jag trivs bäst på hemma plan.. :) Borta bra men hemma bäst! Säger jag efter 3 dagar haha..


Ullared

Efter alldeles för många timmar i bil kom vi äntligen fram till vårat (Mammas) mål Ullared tidigt imorse. Och nu under dagen har vi varit inne på Ullared affären, och jag säger bara det, om eran Mamma försöker lura dit er, stanna hemma! Det var det det värsta jag har varit med om haha.. Tänk er ett fullt Ikea, bara hundra gånger värre var det här. Och ingen ''huvudgång'' att följa så man gick huller och buller och brottades med pensionärer..

Nu har vi precis kommit tillbaka till husvagnen efter att ha spelet minigolf på en utav dom finaste och roligaste minigolf banorna jag har sett. Är helt slut efter dagen så ska sova snart. Imorgon ska vi till Göteborg, hälsa på våra tremänningar och fara och shoppa.


Göteborg

Nu lämnar jag Boden i en vecka (helt utan någon förvarning eller något) och beger mig mot goa Göteborg. Skulle egentligen inte följa med, men ändrade mig till slut i sista sekunden. Har suttit och gråtit för att jag har haft så svårt att bestämma mig haha. Men ja, Liseberg här kommer vi :)


Älskade Fredag

Nu har jag äntligen sommarlov igen! Så himla skönt. Dom senaste dagarna har jag varit hos Erik. Klivit upp före fan på morgonen och varit avundsjuk av att han bara ligger kvar där. Jobbat (på brännan) som ett djur. Varit trött. Sovit. Kollat på O.C. Och så vidare. Intressant va? ÅH det går verkligen inte att blogga när Erik stressar här brevid.

Vi ska cukla iväg till Jennifer som fyller år idag! As nice :)

Säg ja!

Brukar ni också tro att ibland när man tänker på något man egentligen inte borde tänka på, att någon då kan läsa era tankar och höra vad ni tänker? Eller är det bara jag som är ganska speciell? Snälla säg ja, jag vet att jag inte är ensam. Ganska knäppt egentligen, klart ingen kan höra det man tänker.. Men ibland känns det så. Faktiskt.

Sitter och väntar på att Erik ska komma hem från träningen. Kul liv.


Mobiler hit och dit

Jag kan verkligen inte bestämma mig. Jag ska skaffa en ny telefon, lagom till lönen kommer och min födelsedag. Tänker alltså önska mig en telefon, men kommer betala en del av den för att jag tycker mamma har köpt nog med telefoner åt mig.

Det står mellan en Lg Optimus 2x och en Iphone 4. Jag tycker inte det är en självklarhet att skaffa en Iphone bara för att alla andra säger det. För många har den, men samtidigt så har jag kära ner mig i Eriks. Så har letat som en tok efter någon annan just för att bryta trenden. Hittade Lg telefonen och blev sugen på den. Jag har suttit flera timmar och läst om båda telefonerna, och nu vet jag absolut inte vilken jag ska välja.. Jävla I-landsproblem.


Trött måndag

Oj vad trött jag är. Måste ta en liten vilo stund snart. Men ska nog duscha först. Och drömma mig bort att det är Fredag och att vi precis är klar med sommar jobbet. Vilken underbar känsla det kommer bli hehe. Nog för att jag tycker att park är ganska kul, tiden går snabbt och jag har roliga arbets kamrater. Men jag vill sova länge igen, jag saknar det.

Efter jag har duscha och sovit ett tag är nog Erik förhoppningsvis hemma igen, då ska jag åka dit. Hans mamma och pappa for till Spanien nu på morgonen så flyttar väl in i huset ett tag. Så länge jag inte blir utslängd på grund av lan det vill säga.


Gissa vad vi har gjort idag?

Spridda tankar

Min blogg är precis lika tråkig som jag just nu.
Har en vecka kvar av jobb, sen är det sommarlov i 4 veckor innan skolan.
Oj vad jag ska njuta, njuta till 100%, för sen kommer en mörk och lång vinter.
Och så är det ju den där hockey säsongen, det absolut värsta jag vet.
Jag har klara två vintrar hittills, tänker undvika att dö för din skull.
Och så mitt i allt är det nytt år, då är det vår tur att fylla 18. Fan vad stört.
Vad hände med tiden, nyss var 12 åringar stora som hus?

Snart ska jag och Hampus börja cykla mot stan och möta upp dom andra. Pusslipuss!

Energy

Hej. Sen jag slutade har jag verkligen kämpat för att hålla mig vaken så jag kan somna tidigt ikväll, och nu är jag jätte trött. Kämpar för eran skull med ett inlägg. Idag har jag jobbat med pojkarna, så tiden gick mycket fortare. Dessutom har dom liksom skrattat konstant utan att knappt andas haha. Världens sämsta humor. Upptäckte när jag kom hem att min cykel var stulen, igen, nu på min egen gård.. Snälla, ge tillbaka min cykel och ge fan i den sen.

Imorgon kommer Erik hem och det är Harry Potter! Jag är jätte nervös inför slutet..


Tisdag dag dag

Hej! Idag har jag överlevt att kliva upp medan Erik låg kvar under det varma täcket och att jobbat själv en hel dag. Fiffi är sjuk och pojkarna som är i vår grupp var upptagna. Men det gick bra, blev lite osocialt där ett tag så somnade mitt i sandlådan framför massa hus, började prata med alla insekter jag såg och dansade med krattan. Fullt normalt.

Nu har Erik farit till Övik, nästan så att jag avlider att han ska vara borta 2 hela dagar. Nej då, klart jag överlever. Just nu är jag bamse mega trött, ska ta och sova ett tag och sen vara med några pojkar. Kanon! Hejdå.


Beyoncé


Förmodligen världens vackraste kvinna!

-

I don't want us to be the end of me
This love is taking all of my energy.

I'm a survivor, I'm not gonna give up

Hej. Jag lever fortfarande. Jag och Fiffi sliter som djur om dagarna i alla igen vuxna lek platser. Vi brottas med mygg, vi sover, vi åker moped, vi klagar, vi gnäller, vi skrattar, vi krattar, vi filosoferar om sand etc. När man kommer hem är man dö trött, så man sover någon timme, och så kommer man på att det var dumt val för sen går det inte att somna fören efter 12 slaget. Förstår ni mina världsproblem?

Igår hade jag mys kväll här med Elina och Fiffi, helt perfekt Torsdag kväll! Idag har vi hunnit vara förbi alder när vi slutade, innan det plågades vi i solen och jobbade som djur, och nu ikväll har vi varit i en lägenhet, helt perfekt Fredag kväll! Nu vill jag bara sova. Imorgon får jag sova ut. Ni förstår inte min lycka. Inget fucking alarm som ringer kring halv 7. Älskade helger ♥


Tungt

Har nog ett av dom hårdaste sommar jobben tror jag. Halva tiden ligger vi och solar eller sover. Det är tungt! Det är tungt att få betalt för att bli brun. Jag har blivit jätte brun på bara 3 dagar. Inte illa. Idag har det varit pms väder. Först var det halv dåligt, sen blev det jätte soligt, sen kom regnet, sen kom det sol igen och när vi slutade blev det dåligt igen. Pms..

Väntar just nu på att min lax och pasta ska bli klart. Det är första gången i mitt liv jag tillagar fisk. Senare ikväll kommer Erik hit. Alltså min huvud gör så jäkla ont, hejdå!


Måndags trött

Det skönaste med att vara själv hemma är att man kan gå runt naken bäst man vill. På väg till duschen kan man liksom klä av sig på vägen dit och bara slänga alla kläder efter sig på golvet (inte för att just jag kan slänga allt runt omkring mig men) Vilken frihet. Nu längtar jag ännu mer till en egen lägenhet. Komsi komsi.

Har jobbat idag, Fiffi har kommit hem!, har följt pojkarna och spelat tennis, och för ett tag sen kom jag hem. Erik ska komma hit efter dom har spelat klart. Vill inte ens tänka tanken om hur jobbigt det kommer bli att kliva upp imorgon medan han snarkar vidare.. Morr.


Söndag

Idag försökte jag sova så länge jag kunde, för idag var det min sista sovmorgon. Imorgon börjar jag jobba, och det känns lite så där. Känns däremot som en barnlek att bara ha 3 veckor och få betalt, en annan sak med praktik i 4 veckor utan att få betalt haha. Men då är det ju så här, att när dom här 3 veckorna av jobb är klart, är det bara en månad kvar av sommarlovet, buhu..

Igår hade jag i alla fall en toppen kväll. Idag märkte jag att både min börs och min höft har fått lida. Fick för mig att göra en dunder tackling mot hopp borgen, flög en bra bit och landade på höften. Hade ju inte tid att känna efter då om det gjorde ont eller inte. Men nu har jag tid, och fan vad ont det gör.

IMORGON KOMMER FIFFI HEM! Tjoho :D :D :D


Another, another sunny day

Hej! Japp, ännu en till solig dag. Den här dagen har känts så himla långt, vaknade redan klockan 9 av att det var så fruktansvärt varmt i rummet, kunde verkligen inte somna om. Har hela morgon solen i mitt rum.. Gick upp efter ett tag och lagade lunch, sen for jag och tränade. Åkte hem och duschade, och sedan cyklade vi iväg till ute badet idag igen.

Och nu ikväll har vi varit och sett Transformers. Den var lite så där tyckte jag.. Fick dels så himla ont av 3D så mitt huvud höll på att explodera. Efter filmen blev det en runda kring Boden Alive området, lite mat, lite häng, lite mys. När vi skulle cykla hem upptäckte jag att min cykel var stulen, men 5 minuter efter jag hade ringt mamma och sagt det ringde hon upp och sa att den var på väg mot Statiol, så det löste sig :) vilken tur jag har!




Jag, Erik, Sam, William och Emil tog en tur ute på vattnet! Romantiskt :)

RSS 2.0