''Fuck it we're young, eller är det bara jag?!''

Hejsan lilla bloggen. Det är så synd att det är så himla tråkigt och jobbigt att blogga nu mera. Mina månader blir bara mer och mer glesa med inlägg.. Ännu mer tråkigt med tanke på att det här är förmodligen en av det roligaste tiderna jag kommer ha i mitt liv. Men äh, vad gör det om hundra år liksom.
 
Vår studentresa i Rhodos har redan flugit förbi, och resan kan förklaras med ett ord - kaos. Aldrig varit med om en mer kaotisk vecka än denna, men fasen vad roligt jag har haft! Har ju världens finaste brudar. Jag har laddat in alla bilderna på min dator,och tänkt hela dagen att jag ska göra ett inlägg med bilder, men.. Eriks dator är alltid igång till skillnad från min så jag använder aldrig min längre. Fixar det imorgon istället :)
 

Äntligen

Tiden har gått så himla snabbt. Imorgon åker vi till Rhodos! Man har knappt haft tid att längta eftersom det har varit så mycket att göra senaste tiden, men nu är det mesta inlämnat och idag hade vi slutövning i en kurs. Imorgon har jag Svenska tal men sedan är jag fasen klar (nästan), helt jävla underbart alltså.
 
Dock har jag hur mycket som helst att göra innan imorgon. Skriva talet, packa allt och inte glömma hälften, sola, träna och hinna se estet konsert. Hur ska jag få ihop mitt hektiska schema? I-landsproblem.se
 
Bilderna är från sommaren -10 då jag var på Rhodos förra gånger. Detta kommer bli fett!

Vad kul att gå på Björknäs

 

Måndag

Direkt efter praktiken i Lördags åkte jag till Luleå och köpte en bil. Är så himla nöjd! Ett rimligt pris för en helt okej bil (någon gång ska jag ha råd med en as fet bil, men denna kommer jag behålla ett bra tag!). Dock ekar det tomt på kontot nu och jag är sjukt shopping sugen inför Rhodos, men livet handlar om prioriteringar.
 
Idag hade jag en 7-12 tur så nu är jag hemma efter att ha sprungit runt på stan för olika ärenden. Ska snart åka och träna, som jag har längtat. Man orkar verkligen inte när man har 10 timmars pass 4 dagar på raken.
 

*


RSS 2.0