Don't hold a glass over the flame

Är inne på 9:onde jobbdagen i rad, och det börjar kännas av i huvudet kan man säga. Som tur är så är det typ världens roligaste jobb, jag har sköna atbetstider och träffar på folk hela tiden. Så det väger som upp det hela. Går ju dock inte att undvika att man blir trött hur roligt det än är, det är väl ganska mänskligt antar jag.
 
Från det ena till det andra så åker vi till Stockholm den 13 oktober. Har faktiskt aldrig varit där så någongång måste ju bli den första. Vi är dock bara där 2 nätter, men i alla fall. Ser framemot det jätte mycket. Speciellt att shoppa! Har lagt undan hela lönen jag nyligen fick, fasen vad jag ska shoppa. Jag är bra på att shoppa :)
 
Nu ska jag lägga mig ner och dö i sängen ett tag innan Hollywood fruar! Over and out.
 

I put you high up in the sky

Okej här var det lagomt dött. Tycker blogg.se appen borde bli mycket bättre, då hade jag kunna blogga från paddan som jag bytt ut min sega dator mot. Det är helt enkelt inte ens kul att blogga faktiskt. Funderar på om jag ska fixa någon fin design när jobbet börjar lugna ner sig. Kanske blir en nytändning :)
 
Men mitt liv består just nu av jobb, jobb och sova. Erik har fullt upp med hockey, så jag och min nya hockeyfru Frida springer på matcher då och då. Älskar att hockeyn dragit igång igen, gillar att sitta och glo i den iskalla ishallen. Dessutom blir Erik ordentligt rastad så han är på bra humör för det mesta haha.
 
Är i en period där jag bara älskar allt som händer, finns ju ingenting bättre än dem perioderna!
 

*

 

Weheartit

 

Komma ikapp

Vad har hänt senaste tiden? Ja. Min och Eriks 4år-tillsammans-dag har passerat, jag har äntligen fyllt 19 år, jag har börjat på ett nytt jobb och trivs som fisken i vattnet, jag letar lägenhet för fullt (utan framgång dock) och jag har som vanligt ätit ute flera gånger per vecka. Undra hur mycket pengar jag har slösa på att äta ute?
 
För att toppa det hela är jag dunder-förkyld, inte så jätte nöjd över det kanske.

True love

At the same time, I wanna hug you
I wanna wrap my hands around your neck
You're an asshole but I love you
And you make me so mad I ask myself
Why I'm still here, or where could I go
You're the only love I've ever known
But I hate you, I really hate you,
So much, I think it must be
 
True love, true love
It must be true love
Nothing else can break my heart like
True love, true love,
It must be true love
No one else can break my heart like you

RSS 2.0