Jag gillar dig, på helt fel sett!

Äre någon smartkid som följer mig på Ice age 3? :-D haha har ingenaning om när den går men jag vill iallfall se den, Sid är lungt den bästa saken i den filmen, otroligt het smart gullig snygg och charmig! Men ja ohja klart man är seriös med allt man säger.. nåväl kom iallfall hem för ett tag sen, har vart med Elina och Elin efter skolan och typ pluggat, eller egentligen så vare bara Elina som pluggade xD jag och Elin satt bara och kollade på hahaha! Men skolan var väll inte så speciellt händelserik today, so - engelska - språk - lunch - slöjd - tema. Fast jag slapp halva engelskan och hela språket pga en anledning som inte ni får veta ;b Ja men efter skolan så for vi först till elina, satt jag och lekte lite med söta lilla Alice, sen gick vi till elinas farmor och farfar som inte är hemma i huset. Sen kom mamma och hämtade mig och sa att hon var sugen på att sola igen, så då fick jag också sola, inte bra.. jag kommer bli rynkig som fan när jag är typ 20! Men nu ska jag duscha sen börja på engelska läxorna vi har till på fredag, två stycken! Btw jag är sjukt less på smink just nu, har inte haft det på en vecka så jag ser underbart sliten ut, great :b



You live, you learn.
you love, you burn.
you win, you lose

Älskling, jag vet hure känns!

Haha jag och Emil ska skaffa var sin lys rosa moppe! ;-) totalt nice alltså. Asså Emil Broström hehe.. men skolan idag var helt lung hade bara typ två lektioner oså badet, jag och föredetta blondie Elina badade, haha förlåt elina men det var kul att kalla dig blondie förr haha ;-( skönt att bara sitta och tjilla i bubbel. Tror jag ska på onsdag också men har inte mycker tid på oss då för sen ska vi till westenfarm och se nå sjung sak så. Nej men måste skynda mig nu ska fara och gratta någon som tydligen fyller år, pusss!

Grattis, nu äru en idiot på två språk!

Hehehehe, rubriken kommer från Ice age 2 som jag ligger och ser nu! åh den är verkligen svin söt haha :-) Men har iallfall vart och sola med mamma, egentligen gillar jag inte att sola eftersom jag vet att man blir rynkig men ibland kan man inte låta bli att få lite färg iallfall eftersom man alltid är så blek på vintern! det är också en dålig sak med vintern, att man förlorar den fina sol brännan man hinner få under sommaren. Nåja det är ju bad imorn på gympan så måste gå och packa ihop sakerna sen ska jag se klart Ice age ;-) hejdå



Haha åh han är så söt! han är typ filmens smartaste :-)


Snark

Hallå!
Hmm jag vet inte hur jag ska börja, men det blev inte så många igår iallfall vilket som var skönt tycker jag :-) det var bara jag elina elin filip daniel alexander emil och tina en liten stund! Vi for upp till Bo berget, så fin utsikt dära uppe från haha. Sen for vi till filip ett tag och hämtade lite saker sen for vi till Kvarnträsk där filip har en stuga, sov dära. Det var en jäkla bastu kan jag säga efter ett tag när dom hade eldat! Men ingen sov typ någonting i natt isåfall vare typ alexander som sov mest haha. Sen vid typ sex tiden började danne och filip typ stressa att dom skulle fara, korkskallar. Men dom stannade iallfall till tio, då for alla till mig utom filip som for hem och sov, elina och elin for vid tolv tiden hem, daniel alexander och emil vid två. Sen dess har jag sovit till nu, utslagen typ. Ska gå och äta nu har inte ätit ett skit i helgen så min mage typ skriker, och sen ska jag och mamma in till stan och sola. pusss

   

Fly high and get high

Måste börja med att, jag tyckte Bagge skulle vinna igår på lets dance! nåväl så insatt och brydd i det dära är jag inte haha. Sitter iallfall och väntar på E - barnen nu ;-) dom är på väg hihi, och några till också men jag vet inte vilka. Ska ju iallfall köra skoter och det idag med rätt många lodisar, men jag får inte köra min skoter! Sur jag blir på mammi och nisse.. vi ska sälja den ju och ja har råka göra en spricka i huven -.- skillar viktoria! Men men nu ska jag sätta på mig mer kläder, pusss ;-)

We can make it if we try

Usch haha har hjälpt till att städa hela huset idag, det var ju typ jobbigt ;b men älskar när det är helt rent överallt och så vidare! Emil och päronet skulle ju komma men dom ändra sig i sista sekunden och for till stan tror jag, var inte så speciellt pepp på att vara med någon ikväll så det gör då ingenting för mig haha. Kommer vara själv hemma till typ elva, skönt att vila örorna från Kim tha monkey! Nåja ser film så ska inte skriva nå mer, pusss ;-)

Du har en egen mun att prata själv med!

Vissa saker är svåra att förstå, mer eller mindre!

Nåväll, jag vänster praslar nu och tar datorn i första hand även fast jag har en massa annat att göra! men var tvungen att kolla upp en sak på internet så passar på att blogga då också. Skolan var iallfall typ vanlig som vanligt, fick disikera en gris på biologin, det var ganska vidrigt men man förtstog som ändå lite mer om hur man ser typ ut i kroppen, eftersom det är det vi har prov på vecka 15! Och imorn ska jag Elina och Elin åka skoter med skogstrollen, kul att umgås med mina små sötebarn igen hehe :-) alltså Elina och Elin inte direkt dom läskiga skogstrollen :/ jag hoppas bara min kära mor kommer ihåg att köpa bensin till skotern! Och ikväll kanske Emil och Alle kommer, hmm tror jag iallfall om det bara inte var gorm men får väll se, nej nu har jag inte tid eller ork eller lust eller någonting att skriva mer, pusss ;-)


Du är inte den du var, du är inte dig själv!

Hahaha hej alla trogna läsare, välkommna till nyheterna, norrbotten!
En flicka från boden vars namn vid Viktoria Nilsson har playat hennes datorn med tv! ja tyvärr är det så att filmer och tv-apparaten, mobilen och läxor har blivit mycket mera intressant än hennes dator! Så hennes blogg kommer inte vara så intressant framöver tills hon har ändra sig och kommer tillbaka till datorn igen! ;-)

Ehja jag har damp ibland.. haha nej men alltså jag är faktist less på datorn sen ett par dagar. Så därför är min blogg så himmla intressant right nu! Men idag var iallfall typ skolan som vanligt, varit helvetes trött på grund av en person som typ höll mig vaken, och så har jag haft jävla ont i magen också om ni ville antecka det med :-) Men efter skolan var jag iallfall med söt Elin! For till steppin vid 5 och ja, tränade? tro det eller ej men ja jag lekte faktist hurtig idag, var klara kring typ 7 då kom min älskade bror, host, och halv fader och hämtade mig och nu håller jag på att frysa ihjäl så ska gå och duscha sen sova, godnatt ;-)

Barn(bror)-misshandel, 112!

Danne, lill vännen min! :-)

Om jag säger så hära, Daniel Öberg har jag kännt typ halva hans liv nu och han är verkligen en jätte bra vänn haha! Nog för att han är ganska cp och så vidare ibland men han har alltid vart snäll :-) Men iallfall så blev han slagen idag av emil sandberg, för att han inte ville vara med i deras förbannade skid-film, för att han ville vara med oss istället på lördag och åka skoter! Jo där ser man verkligen emils jävla mogna sida att ge honom en bitchslap, kanske inte så seriöst men ändå så jävla omogen! Emil är inte den han var förr och jag saknar hans gammla jag, men så synd för han att han har gått och blitt en diva, så nu ska iallfall söta lilla danne börja umgås med riktiga vänner ist! :-) allt för mig pusss

Be strong, baby!

Hallå ;-D
Hahaha alltså moa har damp! horunge alltså haha ;-) Men har iallfall vart med moa efter skolan, vilken plåga alltså! Skolan var iallfall typ lungt, kan man typ säga iallfall. Slutade iallfall typ tio över två så for till stepin sen till stan med moa, mötte my också, haha den mörten har typ verkligen seriöst damp! :o men älskar henne iallfall ;-) nåja sen kom bussen, danne och crille är tuffa! klev av vid skogså dagiset som jag och moa ska prya på vecka 19! for till mig och såg på tv och retade kim, sen for vi på max, gick typ 180 km/h haha, ganska läskigt ;-) sen åt vi sen såg vi tv sen åkte hon hem. Nu ska jag gå och plugga engelska, städa och duscha, sen nöta någon film :-) Och tror att lördag kommer bli en ganska kul dag faktist! Men blev ganska tjorvigt inlägg nu så slutar hära, pusss!



Godnatt, yeah!

Hallå, kom ganska nyss hem!
Är svin trött så ska gå och duscha sen direkt sova, jo så illa är det så jag börjar lägga mig redan klockan tio på kvällen! Typ ända sättet att få det att funka på skolan och skolarbetet har jag märkt. Skönt med sovmorgon imorn också hihi ;-) nåja, godnatt och sov gott :-)


förlåt, jag ångrar mig ska du veta, förlåt förlåt förlåt..


Did you know that..

MATILDA SKA BAKA TILL MIG HEHEHEH! :)))))
SICKEN SNELL HEST HON ÄR ALLTSÅ HEHUHAHÖ ;))))))))

Haha nu är jag hemma igen, det gick fort som vinden, for till moster men orkade inte vara dära det var trisst haha! så nu ser jag på The Hills :-) ska kanske till vårdcentralen nu eller någon annan dag hehe, varför får ni inte veta ;-) Men nej nu missar jag ju en massa på tv av att skriva, hejdå!



Jag är gay, men bara me dig äre helt okej! ;)


Jag vet inte hur jag ska göra!

Kär- är en -lek

Haha jag har slutat tro på kärlek nu, för tillfället och ett tag framöver iallfall! Just nu tycker jag det är ganska överskattat med allt som har med den leken att göra, men det går över :-) Nåja idag var det faktist kul på skolan tycker jag, började med SO som vi mest bra pratade om allt med jorden och så vidare, sen engelska som vi hade en vikarie som jag tyckte var helt sne faktist. Hon var iallfall seg haha.. sen hade vi språk men jag Emil och Johan kom försent så vi fick inte komma in för glada Eva, så vi gick till stan med william och oskar till intersport, så hade en ganska lång lunch kan man säga typ. Men efter lunchen hade vi slyslöjd, håller på att göra en smink väska och det är typ roligt att göra den haha! Sen cp klassråd och till sist kärnhuset, hade bara 40 minuter lektion. Efter det gick jag och Moa och åt på dagobert, sen gick jag tillbaka till skolan :-( och hämtade engelskan och fick sälskap av oskar och david. Och nu är jag hemma och nu ska jag fara igen haha, pusss ;-)



Förlåt, det har blivit lite mycket bilder på oskar..
men Emil är oxå med på bilden! :-D iallfall armen ;-)


What I did to you whas hurtful

Grattis Oskar och Alexander!
Nu får ni knulla lagligt, och se barnförbjudet :-)

Haha alltid lika gulligt när folk fyller år, men iallfall var ju skola ode idag, lika tungt som vanligt att ta sig upp efter helgen till en dag när vi typ bara har lektioner. Men gjorde väll inte så mycket idag och när vi gjorde något jobbade jag bra hihi, hoppas mina betyg blir bättre nu till sommaren :-) har 150 poäng nu.. snark! Men iallfall sen for jag hem och typ somnade direkt till halv 5, sen klev jag upp och gjorde as god sallad och något annat till mig och Kim, stackars liten är ju sjuk med feber och hosta, Och mamma och nisse jobbar till ikväll så jag måste ta hand om den dära sjuklingen haha x) Nej nu ska jag göra något annat, hoppas jag! Men iallfall pusss :-)


Bara för att ungen fyller år idag, hehe!


I'm sorry, understand me

Hallå, emil och filip for för ett tag sen vi såg tv och hade typ damp.. iallafall damp filip. ligger just nu och ser på beck - i guds namn, men orkar inte se nå mera så tänkte gå och duscha sen sova, är redan trött och klockan är inte ens tio så ja.. men godnatt :-)

Dance like a freak in the night, hell yeah

Helt patetisk day to dag.. hatar söndagar dom är oftast sten döda ;b Har iallfall inte gjort något mera idag än att typ sova, sovit 14 timmar samman lagt med inatt haha.. jo jag är sjuk, mitt huvud värker, jag har skit ont i lungorna och hals och mage, typ för att jag har hostat så mycket, haha nåja man lever ju iallfall :-) HEJDÅ


ja har biiiiildbrist...................

Jag älskar solen!

solen är svin nice, love it!
Nåja vaknade typ tio idag av att kim ville ha mig ut så vi kunde köra barnskoter, hahaha fyfan det är så enormt kul att köra den där lilla saken! ska lägga in någon bild någon gång på den för att den är så cool ;-) och på tal om skoter så får jag behålla min skoter lite längre för den som skulle köpa den ångra sig, så nästa helg blire skoter skoter skoter, nice! :-) senare tror jag att jag ska vara med emilia, haha, men vet inte får se hure blir.. om jag ids, vill, och har tid det vill säga! nej nu ska jag göra kyckling sallad, mums! hejdå

fortsätt du att spela, tillslut har du spelat bort alla dina vänner.. lyckat!


Falska förbannade satans jävel!

Haha öh nej jag är inte alls sur ;-) bara lite allmänt jävla less på en pojk! host.. men iallfall kom just hem vart och sett på bio med moa och albin, sötbarnen mina :-) såg iallfall Bedtimes story istället, men den var as söt iallfall haha! sen for vi till albin, alla somnade direkt typ, sen for jag hem. och nu plågas jag med min förbannade hosta, så ska vila eller sova kanske de kallas på svenska, och inga bildet today för jag orkar inte haha.. min blogg är värdelös just nu men den blir normal snart igen, hejdå

Det du säger, menar du verkligen det?

Jag hatar att vara förkyld, och det värsta är, att det kanske inte är en förkylning jag har haft i tre år, det kanske är att jag är alergisk mot mina söta katter! hoppas verkligen inte. Men men vaknade nyss och orkar inte skriva nå mer för jag är less på att blogga nu, iallfall nu..


Korv, ja vaddådå?

Hallå :)
Hann inte skriva något igår för jag orkade inte, och hade inte tid att sitta vid datorn heller. Men det var ju iallfall skidor igår, tyckte det var svin kul! ;-D men det tyckte därimot inte dom jag åkte med haha, åkte typ en kilometer sen grillade vi typ jag moa ante emil emil danne och filip. emil sanderberg är fan helt omöjlig.. så omogen seriöst, diva! men sen blablabla for jag emil moa och danne till mig, har ett ganska fint blåmärke på benet tack vare att danne kör skoter som en kossa! ; ) sen for väll dom hem någongång typ.. och idag var det skola, klarade mitt omprov och var en av dom som fick ganska bra på det, super duper nöjd! Och nu sitter jag hos albin med moa : ) albin är typ borta där nere, typ as stort hus haha! xD tänkte sova här med dom men tror inte jag orkar, ska vara hemma med mamma istället : ) och imorn ska typ jag och moa se på bio, nice haha tänkter inte ge mig på att stava det men de är den dära shopping filmen iallfall. Nåja nu ska jag sluta skriva på det hära sega tangentbordet ;o pusss

Grattis till anders som fyller 16 idag! : )
Och grattis till pappa som skulle ha fyllt typ 54 idag.. saknar dig

-.-

Haha vad less jag blir att jag aldrig kan säga ifrån! det har jag alltid haft problem med, att säga ifrån så den ändra blir sur ledsen eller besviken, nu vet ni en av mina största svagheter, att säga imot.. grattis! : ) Nåja idag har jag och kim tolka med madrass bakom hans lilla skoter haha, svin kul iallfall! och sen har jag typ sett film och vart i björns ett tag, och nu väntar jag på att mitt hår ska torka. haha nu ska jag sluta gnälla hära och ikväll skiter jag i att lägga in någon bild för mobilen är ändå i mitt rum med dom nyare bilderna jag har så, hejdå :b

Himlen är oskyldigt blå, som ögon när barnen är små.
Att regndroppar faller som tårarna gör,rår inte stjärnorna för.
Älskling jag vet hur det känns,när broar till tryggheten bränns.
Fast tiden har jagat oss in i en vrå, är himlen så oskyldigt blå.


Förlåt..

Hallå
Skolan var väll sådär, jobbigt ;s förbannade jävla skit! men ska iallfall ut nu och köra skoter med kim, sen leta reda på mina skidor osv, har ju friluftsdag imorn och ska, ja såklart, åka skidor eftersom jag ska leta reda på dom? nåja hejdå

Grattis pontus ;-D ett år kvar sen äru 18 hehehe ;-)

Sovmorgon

Det sitter jävla nice det, att vi har sovmorgon imorn, typ de jag behöver!
Ja idag har det iallfall först, skolan.. ehja den kunde jag gärna ha hoppat över för det var bara en massa jävla skit. Om ni inte vet vad det är så äre bara att fråga någon om ni ska vara så nyfikna.. sen var jag och moa på stan efter skolan ett tag, till mamma slutade vid halv fem. Köpte dagobert-macka haha, grymt ovanligt right moa? ; ) sen for vi till mig och pratade en massa och ja.. pluggade på matten för vi har omprov imorn, great kommer gå åt helvete som mycket annat, låter trevligt eller hur? : ) Nej nu ska jag gåtill garderoen och se om det finns något iallfall att ha på sig imorn.. förmodligen inte, pusss

Haha snart, eller imorn, fyller min balla kusin pontus gubbe, not grattis till honom! ; )



Fly förbannad

Alltså fyfan, fyfan säger jag bara!
Ni kan tro som ni vill, men så jävla fel ni har om ni tror på det som sägs..


Stackare

Ojojoj, det här går verkligen inte som planerat haha..
Kan väll inte kalla de misstag, men.. nåja var ju som sakt igen hemma idag hade typ mens värk som gjorde att ja fick ont överallt men kring nio tiden gick det över, for ner till pagla med lillebror klass och åkte madrass haha, svin kul! sen hem och duschade och städade rummet typ noga, sen kom emil och filip, såg tv och drev lite med kim haha! sen for vi till filip och såg film, sen kom mamma vid tio och hämtade mig, och nu hare vart en massa trams som vanligt så ska sova, pusss :-)


Mamma mu och kråkan

Hallå :-)
Är ju som sakt hemma från skolan idag och frisknar till lite. Ser på top model 3, det finns typ ingenting annat att se just nu iallfall. Funderar på att gå och lägga mig i sängen igen för har så sjukt ont i huvudet.. det snurrar för mig haha : ) det är ganska läskigt. Måste göra min bild läxa sen också, som skulle vart inlämnad förra veckan, illa dära.. nej men nu var reklamen slut pusss : )


Typ över ett år gammal bild nu, not hot


Frågor? - japp ; )

1. Är du singel? Haha jo : )
2. Är du lycklig? Yes ;-D
3. Är du uttråkad? Njae inte så värst : )
4. Är du ledsen? Haha nej jag är glad : )
5. Är du italienare? Nej.. x)
6. Är du gravid? Ohnej ;-D
7. Är du full? Men nej :b
8. Är du en cooling? Varför äns fråga, klart! ; )
9. Är du från Irland? Nej.. x)
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Nae aldrig vart


1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej det gör jag inte, typ : )
2. Har du nånsin blivit sårad? Men ja, sånt som händer!
3. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Njae, kanske :b
4. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? m
5. Har du haft en hemlig beundrare? Haha aa men han var kass på att vara hemlig ; )
6. Är du kär? Nej det är jag inte : )
7. Vill du gifta dig i framtiden? Joda klart jag vill : )


Vad såg du på tv sist? Top model 3 :b
Vems blogg läste du sist? Elina Bokvist : )
Vad åt du sist? En appelsin, mums! ; )
Vem pratade du med sist? Nisse :b
Vem ringde du sist? Emil ringde mig, men hann inte svara haha
Vem messade du sist? Elin : )
Vad läste du sist bok? Hmm den dära på skolan haha, x)
Vem pussade du sist? ...
Vem kramde du sist? ...
Vem bjöd du sist på något? Mamma på appelsin haha ;-D
Vad köpte du sist? Ett juice paket typ x)


Mer än allt annat

Jag är svin trött..
Men iallfall Emil kom vid vet inte vilken tid och så for vi iväg och körde lite över allt och typ försökte få tag på Filip men idioten svarade inte.. korkjävel ; ) så vi visste inte om han var hemma eller inte, for vi dit oså satt nörden med John och spelade haha.. gick vi in då typ stack john oså såg vi Sherek 2 och sen Million dollar baby, blev lite fel ikväll kan man typ säga.. men sen kom mamma och hämtade mig typ tio, när ja gick från filips rum fick jag se hans lillasyster, satans så jävla söt unge jag dör! Jag typ dog när jag såg henne haha, nåw :-) Men blir iallfall hemma från skolan imorn har ont i halsen benen magen och huvudet, not so nice! jaja håller på att se någon film på apparaten pusss 

jo jag är jätte seriös, blablabla

Hold on baby, you're losing it

Hallå :-)
Fan så fint vädret är idag! skit nice alltså, våren brukar vara jobbig med allt slask och så vidare men vår känslan är enormt skön :-) har iallfall vart ute två timmar och typ gjort ingenting, gjorde en snö stol satte en renfäll dära och solade haha, tjillarn! väntar forfarande på att emil ska komma, han har sin skoter hära, ska sno den oså får han min istället haha! (a) Och nu kom mamma och alla dom hem, skönt har det vart utan dom ett tag iallfall ; ) men men håller på att se desperata hemafruar så ska fortsätta innan det slutar, pusss



Du är så jävla jobbig.. ;s

Godmorgon typ! ;-D
Till att börja med grattis till lilla Albin som fyller 8 hela år idag, grattis knas-unge! :-) Blir att fara ner och gratta honom senare när mamma odom kommer kan ja tänka mig, men Elina och Elin for iallfall hem för ett tag sen. Vi har haft det hur kul som hellst, nu förstår ja verkligen varför sommaren var så underbart kul med dom haha! :-) men vi for iallfall till mig vid sju tiden typ då var filip och emil redan hära, synd att du for!.. Då gick vi typ in och såg tv sen efter ett tag kom Fralla och Foppa och var hära 40 minuter kanske, Fralla typ börja äta mitt i allt.. kossa! Till slut fick jag ut Fralla och så for dom, då gick vi ut och körde skoter typ hela kvällen, det var svin kul! :-) sen gick vi in och kollade vem som vann melodifestivalen, hmm nog fanns det bättre än henne? och sen for vi till en grill sak en bit ifrån och grillade, sen hem igen och såg film sen vid två gick vi ut och körde skoter igen! Ska köra skoter senare idag med Emil när han kommer hem från piteå, nice. Men har iallfall haft det jätte roligt med dom hära knasisarna :-) Nu ska jag se tv pusss



Hahaha, albin-lina.. grattis :-) 


Förlåt..

Hahaha hej alla som inte är snygga? ;-)
Orkar inte skriva om idag, har iallafall haft det jättre trevligt med elina elin fiiwlip och emil, dom ungarna är värld mer än guld, helt klart! nåja nu ska vi sova pusss :-)

- Jag är cool, lika cool som dig! (a)

Okej har ni hört om att planer och jag, aldrig funkar?
nej precis helt rätt, blev inte riktigt som det var planerat.. kommer bli så hära att jag elina och elin ;* far hem till mig på ett tag och sover dära för ingen är hemma alla är borta någonstanns, och sen ska fralla och foppa komma förbi och vara social tror jag han sa iallfall, och sen får vi se hure blir med emil och anders.. Men nu ska jag ut igen håller på att bygga snögubbe med linnea och albin, pusss :-)


ego, aaaha..

Lill fjortisen : )

Grattis till sandra nilsson som fyller 14 år idag, real fjortis nu också! ; ) <3
Men men vaknade kring tio idag, ska snart hoppa i duschen sen vänta på att det blir senare innan vi åker till mig haha, länktar för jag har inte kört skoter på en vecka om inte mer! älskar verkligen att köra skoter det är, väldigt kul haha! : ) Blir inte att se någon handboll idag Linnea ska inte vara med så då orkar jag inte se, nej men nu har jag inget mer att skriva pusss

Nu får du skylla dig själv..


Jag saknar dig, faktist.. : )

Hahahaha jag.. har.. tråkigt! min sociala kusin somnade nyss, på golvet? måste tyvärr väcka ungen i hennes fina drömmar så hon kan gå till sitt eget golv eller nå! xD Men det får dock väntas ett tag tycker jag! Och alltså jag kan verkligen inte släppa en viss person ur tankarna det går helt seriöst inte! alltså det är inte så här jobbigt så man blir ledsen, utan det är bara allmänt irriterande att tänka på samma person typ 27 timmer om dygnet haha :-) nej nu överdriver jag men.. och jag tror faktist den personer läser det hära O.o , hoppas inte det för jag tror du fattar vem du är då haha! ojojoj vad jag gormar nu.. och vet ni ikväll tänker ja bjuda på värsta fet ego bilden på mig själv så jag tänkte typ ge er värsta varningen, VARNING FÖR BILDEN EGOSENTRISK , ingenaning om vad det ordet betyder men har fastnar på petters låt som han sjunger det i haha :-) nu ska jag fortsätta se någon film som heter något med city?


You spin my head right round baby right round
when you go down when you go down down

Så onödigt snygg han är

Alltså det måste vara något fel på mig just nu, tror jag är sjuk eller nå haha. Jag är trött och grinig och sur och allt möjligt, sovit i två timmar också.. hoppas verkligen inte jag blir sjuk till imorn! men även om jag blir sjuk så tänker jag vara med dom :-) bara att rycka upp sig, nåja inget mer att skriva pusss

felix sa just en sak som var ganska rolig tycker jag haha..

-(@) nnanananana flaxiz... (; säger (19:05):
okej vikkan.. de är bara att inse.. vi båda är lika jävla dumma i huvudet... -.-

hahahhahahahaha


How can you be so heartless

Hallå, kom just in har vart ute med den hemska hunden Izze haha! mötte elin medans hon var på väg till step in och skulle testa core träningen, åh vill också med! Och imorse tog jag sovmorgon men råkade försova mig lite så kom mitt i engelskan haha, kring 10! whops.. men hände väll ingenting speciellt som vanligt, engelska - språk - lunch - fys - biologi. inte nå mer intressant. Sen efter skolan bjöd sötis mig på en dagobert macka, tack hehe! Ikväll ska jag iallfall bara ta det lungt, ska upp och se handboll på morgonen och sen hem till mig med jordens bästa och åka skoter, hehe kommer bli kul att se när någon av dom kör! ; ) Nåja nu vill lilla albin att jag ska spela något spel med han pusss


Haha här ligger man och tare lunch nere i elev ; )

Om och om igen, det tar aldrig slut!

Grattis till alla med det svin snygga namnet viktoria på namsdagen! ; )
Är väll så här lagomt seriös just nu, kom iallafall hem för ett tag sen från william och emil mina söt pojkar! var hos william och spelade och så vidare, emil fet losade ett antal gånger ; ) mot mig! haha eller mot william egentligen men.. och skolan var väll så dära torsdagar är inte det jobbigaste men dom är så långa tyvärr! och imorn ska jag ta sovmorgon en timme, orkar allvarligt inte med matte direkt på morgonen så det blir gode nice det typ. Nåja nu ska jag göra något annat, pusss ; )


500 INLÄGG SKRIVET NU!

Hahaha jag hittade en as söt bild på mig och elina sen i sommras på moas pixbox, sen elinas ''födelsedags kalas'' hon hade innan hon for till östersund haha! :-) ska lägga in den sen ska jag gå och bada och sen sova, mina ögon är så trötta! godnatt :-)


Alldeles för snygga för att synas!

Det skulle vara du och jag, vi!

Onsdagar är lett den bäst skola dagen!
somorgon, rätt mycket raster, och slutar tjugo över två, helt klart nice! men hände inte så mycket på den händelserika skolan idag, efter skolan gick jag och kollade runt lite hittade faktist några saker. Tänka sig att man faktist kan spendera upp pengar i denna håla egentligen? Och till helgen ska jag typ träffa matilda, mycket roligt! (: och på lördag ska jag vara med dom finaste brudarna, länge sen alla var samtidigt med varandra! nåja nu pallar jag inte mer hejdå..


Emil har nog lite strörre fötter än mig haha ; )

Say my namn, say my namn

Har slut gratis sms och pengar på mobil just nu, fyller på imorn!
Nåja, idag började dagen med att jag och ful kim missade bussen igen, båda lika sega på att dra sig upp! skolan var typ helt okej, har börja med en film på SO och en på svensk-engelskan så kommer vara ganska mycket film i veckan, skönt! Efter skolan for jag twins amanda felicia elin erik oskar filip till william, sen kom emil också! :-) vi såg först film, blev as varmt eftersom tio personer var typ ihop trycka i en säng. Sen for vi till max, och sen tillbaka till william fast då var inte elin amanda eller twins med :/ men såg typ på hockey och hade det revligt och så vidare! sen vid nio tiden gick alla hem, tror jag iallfall. Nu tänkte jag slå igång någon film, pusss



HAHA KLOCKRENT!

Anonym säger (21:57):

*jo är typ snyggast i världen å på andra plats kommer F ^^,

Hahahahaha! jag vet att det är helt obegripligt men min humor är så bra ibland haha.. bara jag som behöver förstå haha! :-) nej men nu ska jag gå och sova så man kan vakna till, den, underbara, skolan.. huh blir trött av att bara tänka påre! ska sluta tänka nu, pusss ;-)


I wanna hold you close

Jag känner mig så gott som dö just nu, snark!
nåja skolan var väll som vanligt, gick trögt att komma upp låg och drömmde för länge så missade bussen, och mamma var så glad på mig hihi :-) njae.. inte direkt. men själva skolan var tråkig men gick väll ändå, jag ska inte klaga för så jobbigt äre ju egentligen inte! snart påsklov igen, love it. Och sen är det inte långt till sommaren, kul kul kul! Men tycker det kommer bli tomt utan niorna, och sen äre bara ett år till man ska splittras med alla igen.. sista året får gärna gå ite söligare än detta tack! Jaja jag har inte tid att sitta hära jag ska packa kläder ode, ni får leva utan någon bild idag! pusss


Every look I take makes me want you more.
Now we're all alone and the time is right.
So don't even try telling me goodbye.


Det kommer lösa sig, jag lovar!

Hej,
Så nu har jag satt in några bilder iallfall, det får duga nu! och sitter nu och ser på tv med min lilla söta kusin Amanda som jag inte har sett på flera månader, hon har då skjutit i växten lilla flickan! :-) innan dom kom så var vi förbi joel och faster, dom ska skaffa hundvalpar, nåw fatta guligt! :-) dom har typ hundar som är en ovanlig ras, tror jag fick någon bild på dom så får ni se haha, måste ba hitta mobilen först! sen fick jag en b&j av mamma så snäll som hon är, hon tyckte jag såg ledsen ut så jag behövde glass enligt hon haha! Nej men nu ska jag gå iväg med lill sötnosen, pusss :-)

 

I will try to make you happy

Godmorgon! :-)
egentligen helt meningslöst att skriva om igår ode efter som jag tror inte så många bryr sig, men iallfall jag tare! Okej i fredags så for jag in till stan och gick till emils lägenhet, där var Moa twins albin och emil. såg på film typ Kung fu panda, bee movie, arn, och yes man! sen vid nio gick vi till ida och emma ett tag, sen for bångeboy och slöberg till lägenheten igen. Gick och lade oss typ tidigt för emma och ida skulle ha handboll på lördagen, var tvungen som sakt att vakna klockan sju haha! på en lördag morgon.. något trött man var typ. Sen for vi till björnäs och kollade alla matcherna, satt dära från halv nio till typ tre. Sen när det var klart gick vi till ishallen och väntade på emil som också ade haft matcher, och sen for vi till ida och emma, medans jag väntade på att små flickorna skulle vara klara för att ge sig av till emil och albin igen så satt jag och såg barnprogram med söta lilla malin haha :-) vi viftade på svansen och flaxade med armarna som dom sa att man skulle göra på det dära programmet haha! Nu börjar det bli riktigt tjatigt jag vet men ni behöver inte läsa ju, då när dom var klara for vi till stan och mötte slashasarna gick på frasses sen till emil åter igen, såg film åter igen, sen kom micke och hämtade oss oså for vi till moa, jag emma och emil såg på djävulen bär prada medans dom andra hypra någon annan stanns, hade tänk att stanna men orkade verkligen inte det. Så mamma kom vid tolv, sen somna jag typ direkt när jag kom hem.

Ja och jag vaknade typ nio idag, skola imorn.. lovet har ju bara flygit förbi! tur att det är påsklov snart igen då. Vet inte vad jag ska göra idag, hade typ lite planer men orkar inte.. sårry! ska lägga in bilder sen jag måste bara gå och äta något min mage är typ mer skidzofren än mig just nu, hejdå.



Tar det kortfattat..

Ja jag orkar verkligen inte skriva nu, skriver nogare sen imorn när jag vaknar.

Har iallfall som sakt sen igår eftermiddag vart med moa ida emma emil och albin! har haft det roligt :-) fast typ mest lata men man kan faktist ha kul iallfall haha! igår va vi hos emil och såg minst fem filmer, albin och emil sov hos emils mamma där vid medborgarplatsen och jag och moa hos twins. vaknade sju (!) idag för twins barnen skulle ha handboll typ hela dagen på b-näs, var där åtta timmar typ med albin och moa, sen mötte vi upp emil som hade haft match på ishallen, for till emil ett tag, sen till moa, och mamma kom vid tolv och hämtade mig. är inte alls på humör typ vart gråtfärdig hela satans kvällen så laddar in bilder imorn och skriver lite bättre, less som fan.. hejdå..

Moa twins slöberg och bångeboy, yeah!

Hallå :-)
sitter just nu med emil ågeby emma ida och moa och ser på kung fu panda hihi! :-) sååå söt film haha. Tjockisarna har nyss klämmt i sig pizzor, fyfan vad vidrigt seriöst haha! och ikväll ska jag och moa sova hoss tvillingarna och sen se deras matcher imorn tror jag :-) och sen vara med albin och emil igen, ojojoj :b jaja men nu ska jag fortsätta se filmen och hinner nog inte skriva fören imorn ikväll, pusss


mina gulle katter, tiger och snuttan :-)

Jag vet att du vet att jag vet att du vet..

I believe in a thing called love
Just listen to the rhythm of my heart
There's a chance we could make it now
We'll be rocking 'til the sun goes down
I believe in a thing called love, Ooh!

Bry er inte om tiden på inlägget, skrev igår men tar bort det för jag skrev så gormigt haha! övertrött typ.. men vaknade ialfall för en halvtimme sen, tidigaste jag har vaknat på lovet yeah. fast är fortfarande så förbannat trött men ska inte sova mer, shalalala! Idag så tror jag det blir till att vara med felicia och elin :-) kul! har inte äns sätt brudarna något på lovet.. så ja det ska bli trevligt :-) öh annars vet jag inte så mycket mera, jo juste jag har fundera på om jag ska sluta blogga, men tror seriöst jag inte skulle klara det haha, men det känns iallfall patetiskt att bara skriva om vad man har gjort varje dag, nåja ingen behöver ju läsa iallfall hehe! :-) så länge någon läser så tänker jag fortsätta :b nej nu ska jag följa med mamma in till stan och så vidare, pusss!

Hej kom och hjälp mig bild, vet!
men saknar därimot håret :b

I'm better off without you

Huhuhuhuuhhuhuhuhuhuhuhuhuhuuhhu.......

Men resten av min dag har inte vart så händelserik, vart till luleå en sväng men hittade ingenting som vanligt typ. och sen har jag kört lite skoter, inget mera :-) ikväll ska jag bara ta det lungt och se tv antar jag. Haha asså det är faktist lite tomt utan jobbiga kim hemma.. saknar han inte! men ändå tomt :-) nu ska jag lägga in lite bilder jag inte har orkat med förr, pusss ;-)
 

Sony ericsson w890i

Ny mobil nästa månad typ eller tidigare, nice!


This love I feel for you goes on and on

Hejhej :-)
Kom hem för ett tag sen.. men igår så kom ju Moa till mig vid tre tiden tror jag. Vi gick ut och åkte skoter, eller.. först så stog vi och väntade på att nisse skulle skotta klart för vi viste inte vart bensin dunken var så då börja jag dampa i snö högarna lite i en halvtimme typ men då kom han aldrig så då gick vi bort mot vägen och då hade han kört ner med traktorn i diket hahah! Han kallar mig klantig.. men sen tanka vi och körde säkert i två timmar, lekte mest på ån och hoppade och så vidare, och moa kan inte åka hon bara trillar av haha :-) jag kör försiktigt! och fastnade för första gången igår också haha, inte för att jag tror någon är så brydd men ;-)

Men sen gick vi in och så skjusade mamma oss till filip vid nio tiden tror jag, hihi måste bara till lägga att filips lillebror william är så sjukt gullig haha! sicken sötnos seriöst :-) men där gjorde vi inte så mycket, moa och filip satt bara och suckade och slog sig i pannan för att jag är så smart ibland! tycker det är ganska coolt att jag har sådan kraft så dom slår sig i pannan på grund av mig mohahaha! ;-) Och om jag skrev något konstigt på msn, så var det filip som fick mens i allt och sa att jag gillade gurka och så vidare.. störde fan! Sen ringde Emil, Omberg och Niemi, hur man nu stavas deras efternamn så pratade med dom i säkert en timme om inte mer, sen skjusade filip oss till moa vid två tiden! sen somnade vi och sen vaknade vi och sen for jag hem typ direkt haha! pusss


Asså lol inte seriösa bilder, och inte seriösa kläder heller haha!

bara inte fått mina skoter kläder ännu.. leka i snö är kul faktist


Men snark alltså..

Min gladhet har sjunkit till botten just nu, bara just nu! ;@
jag hatar mitt skabbiga hår seriöst :o det har damp! usch vad vidrigt det är.. slitet och skadat och kort och fult och blablabla. Ja har ju bestämmt mig att jag inte ska färga håret nå mera fören till sommaren, sluta platta håret! så lite skillnad borde det bli, hoppas det annars får jag sykbryt allvarligt!!


Haha så nu är jag glad igen :-) eller njae men jag är inte sur iallfall haha! men nu måste jag kila iväg och plocka upp i rummet och sen ringa moa och höra när hon kommer och så vidare, pusss :-)

Några av wunderbumsen, tror de är 39 dära :-)


Aj äm häppy tådäj :-)

Hehehe jagg precis som det står i rubriken, jag är glad idag! :-)
typ över glad nästan.. idag ska jag vara med mitt hjärtegull! vi ska köra skoter om den har nå saft man kan tanka i den hehehe :-) osen bestämmde jag att vi ska fara och köpa grisar som är på rea idag, visste ni det? prima fina priser på stora fula grisar :-) på tal om grisar.. kim for bort imorse med farfar så han blir borta några dagar, happy smilet på mig just nu alltså! :-D den grisen är så jobbig ibland han bara skrattar haha.. så satans cp störd unge! ;-) och juste igen jag mår inte bra idag så ni måste ringa psyket så jag får hjälp haha! Moa vetu en sak, jag tycker så synd om dig som måste dras med mig idag! och juste en gång till, jag ska sova hos moa också haha! Och nu ska jag gå och äta något, jag är helt själv hemma just nu, eller nej mina kisse katter är ju hära :-) juste jag skulle gå.. pusss!


Ja, ge mig sommar snälla? :-( jag fryser..


:/

Huh, jag hatar det hära..
allt kan bara dra åt helvete tills vidare, :-)
hejdå sov inte gott!

Nothing last forever, right?

Asså mitt huvud gör så jävla ont just nu! fick nå ryck när vi var och grillade med skotrarna ikväll.. ligger just nu död på soffan och ser på tv, ser lite olika saker. Ska snart gå och sova bort den hära huvudvärken, pusss!

Blir det ju som sakt kanske till sommaren, hoppas!


I still don't know how to say it

Hallå :-)
okej.. öh vaknade halv ett idag! inte inte inte bra.. ändå så gick jag och la mig före halv två tror jag. Men men nästan direkt när jag klev upp följde jag mamma och kim in till stan, var och kollade på Sixten nilsson efter en skoter jacka, hanskar och hjälm. Hittade en skit snygg hjälm men får se hur det blir med den, dom hade ingen mindre stolek ännu iallfall :-) Ja men var också med kusin som är på besök just nu, hon är bäst! och sen kollade vi runt lite, köpte lite små saker och så vidare haha. Nu ska jag och kim göra egen pizza får se hur det går he-he, pusss!

Du är min andra halva, men när den sviker, känns ingenting rätt.. 

6 månader kvar! ;-) 183 dagar haha

Hej åter igen då!
sitter och ser på cold case, hänger inte riktigt med vad som har hänt egentligen men. Sitter också och pratar med erik, känner mig hur osocial som hellst men men, ibland äre bara så skönt att prata om ingenting och slippa tänka så mycket på vad man säger :-) och nu funderar jag faktist på att sova, är trött i ögonen men i kroppen är jag på hög varv för att jag har tagit det så lungt idag.. men ska iallfall gå till rummet och se klart mamma mia som jag bara började att se. helt perfekt film att somna till, den är så underbar! pusss

Jag klarar mig faktist fint utan dig.. nu orkar jag inte bry mig längre, din chans, dina val!

Ohboy..

Hej :-)
haha vad kul det var att köra skoter idag när det hade snöat så mycket, ja såg inte vart leden var någon gång så fick chansa hela tiden! och höll på att krocka med en jävla älg -.- shit vad stora dom är alltså seriöst typ 100 km höga? nae men stora iallfall, fick panik.. men men tur att det inte hände något iallfall :-) annars ikväll har jag städat både rummet och garderoben! mycket mycket behövligt var det. Nej men nu orkar jag inte skriva nå mera ska lägga mig i mitt rum och se på Mamma mia filmen hehe :-) aa juste jag har bestämmt mig att jag ska sluta platta håret för mina toppar är redan nog slitna.. jaja men pusss!


Varning, tråkigt!..

103 frågor om mig själv och sen ska jag ut med skotern, pusss ;-)

Är du kär? - nepp :-)
Har du snusat? - lol
Har du fimpat en cigg på nån annan? - nae, fyfan vad omoget haha :o
Har du legat i sängen brevid en kille? - men ja :b
Har du blivit dumpad? - aha
Har du blivit slagen allvarligt? - Hehehe jag vet inte xD
Tar du droger? - aa, mandariner är min drog ;-)
Har du pussat en tjej? - njae typ int
Hatar du någon? - nae hatar är starkt, men midre gillar, ja :b
Älskar du någon? - ja många :-)
Har några av dina vänner svikit dig? - ja sånt händer väll
Har du djur? - japp två söta kisse katter :-)
Har du legat brevid en tjej i sängen? - aha
Hatar du dig själv? - njae ;b
Gillar du orange? - inge fel med det :-) fult ibland haha!
Har du haft/har oskyddat sex? - naepp :b
Har du nån sjukdom? - eh, aa damp?
Har du skämt ut dej för den du gillar? - haha skulle då inte förvåna mig, :-)
Har du en gris? - jo, kim..
Har du en plattång? - ja aa då :-)
Har du en bror? - tre stycken
Har du sjukt bra humor? - HELT KLART HEHE!
Är du brunett? - jajamen! ;-)
Gillar du att stå i duschen flera timmar? - nae inte flera timmar :o
Tycker du om hästar? - bryr mig inte :b
Har du en hund? - haft, kanske ska skaffa en igen :-)
Har du skilda föräldrar? - dom har alldrig vart tillsammans,
Har du gått på simskola? - nae ;b
Har du sagt bög till en kille? - standar ordet för mig hah..
Har du sagt fitta till en tjej? - öh, venne :b
Har du fuskat? - fuksar i spel hela tiden haha :-D
Har du en teve på ditt rum? - japp men den är lite små cp :s
Har du lunar? - ja, fast aldrig inne längre
Har du MSN? - haha ja :-)
Har du en syster? - ja sofie :-D nästan iallfall!
Har du bruna ögon? - nae blåa :b
Gillar du att fota? - joda :-)
Har du sett dig själv brinna? - va.. nae? :o eller jag vet inte
Hjälper du dina vänner? - om det behövs ja :-)
Gillar du tacos? - njae, rätt less på det nu :s
Tycker du att du är söt? - hahah nae tänker aldrig så mycket :b
Har du dansat? - japp, fast kass påre haha ;-(
Har du spelat fotboll? - jupp :b
Tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - naepp ;-)
Kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? - nae orka stå i timmar haha xD
Har du ätit sniglar? - nej ;-)
Äger du en locktång? - ja men den är typ borta :o
Gillar du att tugga tuggummi? - mm men de knäcker i min käke då -.-
Borstar du tänderna varje morron och kväll? - så gott som jo :b
Gillar du kläder? - är väll inte så brydd men ja ;-)
Hatar du falska vänner? - hatar och hatar, gillar inte iallfall..
Gillar du räkna matte? - nae! sär jävla matte..
Älskar du någon nu? - ingen speciell, men väldigt många :-)
Har du gråtit inför en vän? - haha joda :b
Kan du sjunga? - kan kan jag, men tycker synd om dom som får höra :-D
Har du sett nån dö? - nej tack för det..
Säger du vad du vill? - oftast iallfall ;-)
Vad är ditt hela namn? - Viktoria Lina Nilsson ;-)
Kan du tala spanska? - grande ;-)
Är du kortare än 1.60? - tror jag är 159,8 så nästan iallafall ;-D
Älskar du sommaren? - japp när det inte regnar :-)
Älskar du vintern? - ja det är chill men rätt jobbigt ibland :-)
Har du mer än 6 par skor? - jo, någon stanns :s
Brukar du sjunga när du är i duschen? - haha mh....
Har du hoppat ut ifrån ett fönster? - ja hos tina flera gånger :-D
Har du mer än 3 par mjukisbyxor? japp :-)
Gillar du att städa? - njae inte direkt haha :s
Gillar du att sova länge? - lett! ;-)
Har du vart med om en olycka? - tror jag då iallfall :o
Är du förvirrad? - haha om jag är,
Har du mer än 6 par byxor? - ja aa då :-)
Har du förlorat en vän? - hmm, inte säker på den där men ja
Gillar du att shoppa? - jo det är kul, men jag har inge tålammod :b
Har du varit i paris? - jo jag var där i en drömm jag hade för ett tag sen! :o
Gillar du ormar? - njae.. dom är ganska läskiga x)
Klarar du dej själv? - det vet jag faktist inte heh
Har du lagat mat? - ja jag är fan bäst på det! ;-)

Är du klantig? - ingen komentar..
Har du foppatoffler? - nae men tar mammis :b
Har du mer än 20 låtar på din data? - inte just nu :-)
Sminkar du dej innan skolan? - ibland inte, smink är ganska jobbigt tycker jag..
Har du träffat en kändis? - jo tomten :-)
Har du mer än 7 par nagelack? - öh nej det tror jag inte haha
Har du busringt? - mm det är kul haha!
Har du skällt på din bror? - händer ofta ;b
Har du en vän som skiter i dig? - får ni väll fråga den 'vännen' ;-)
Har du velat göra saker men vågar inte? - japp :b
Sover du med nått gosedjur? - haha ja, eller sover ju inte med dom?
Har du åkt nånstans utan att du får?- nångång hare väll hänt kanske :b
Vill du bara bort ibland? - ibland men inte ofta :b eller jo utomlands! :o
Har du tältat? - ja det är läskigt ;-(
Har du brännt dig? - mm på platt tången ett antal gånger! -.-
Har du lekt med levande ljus ? - joda :b
Har du lekt anden i glaset? - what?
Skäms du ibland? - njae, ibland kanske :b
Bor du i skåne? - nej typ motsatsen haha :o
Gillar du hip hop/rap musik? - sometimes ;-)
Är du på sista frågan nu? - men nae, jobbiga frågor haha.. 4 kvar!
Är du singel? - mjo ;-)
Har du åkt flygplan nån gång? - nae haha :-(
Har du kul just nu? - inte ett dugg :b
Är du blyg? - ja jag är faktist svin blyg haha, :b


2 Mars

Goddaggggens ;-)
Hmm ja min start på dagen blev inte den gladaste, tina gumman det löser sig! :/ älskar dig hjärtat! Men iallfall jag har redan hunnit komma in i min tid att lägga sig tre och vakna elva.. så blir det varje lov haha! Och idag ska jag inte göra nå speciellt, eller få se hure blir med ikväll :-) Skönt att det är varmare idag iallfall, ska snart ut och köra skoter hehe. Jag vill att dom ska sladda alla leder runt skogså det är så sjukt dåliga leder nu! som en tvättbräda vart man än kör.. men nu ska jag följa mamma till stan och hämta ut nu paket, pusss!

Grattis till dom hära sötisarna som har hållt ihop i ett halv år nu :-)

Picasa 3

Ja, beck filmen var ju bra och så vidare.
Men efter filmen fick jag tråkigt och började kolla runt på bloggar jag kan inte sova på grund av den dära Monstern jag drack, men iallfall då kollade jag på Kenzas blogg som jag inte har läst på länge och hittade ett inlägg om vad hon andvänder när hon redigerar sina bilder, det heter Picasa 3 så jag laddade ner det och har nu suttit ett tag med det, tycker det är super kul! Här får ni bilden jag har testat på, inte hunnit med någon annan men det kommer väll :-) nu ska jag gå och försöka sova iallfall, pusss

Som sakt jag är nybörjare på det hära haha.. och jag vet att elina ville
ha sitt ansikte kluddrat från bilden som elin har på pix så var tvungen
att fixa det på paint för fattade inte hur man gjorde på Picasa haha ;(


Beck - den japanska shungamålningen

Den filmen är det tv:n bjuder på ikväll, nice :-)
Beck filmerna brukar vara så bra så kunde inte inte se den, stört härliga komentarer som dyker upp ibland från dom haha! nåja nu ska jag se klart den och sen sova tror jag. Får se hur det blir men pusss så länge iallfall :-)

Hovering, Hovering, Hovering
You always said that we'd make it through
Troubling, Stumbling, Fumbling
For the words to say that I'm leaving you,  I'm leaving you
You always said we'd make it through, but now i'm leaving you

This is for you, this is for me

Hahah åh vet ni vad, jag höll nyss på att vinna 50 tusen jävla kronor! men det sket sig.. snark någon gång vill jag faktist ha turen på min sida, snälla? :-) och nu är min skoter ute på blocket, jag gick med på att lägga ut den och där med kanske jag får lite pengar också! och så länge äre ju ändå inte kvar av vinter så ja, men men får se hur det blir :-) Äre någon som följer till klinten någon dag? jag är hur sugen som hellst på att åka slalom seriöst! ;o Och åka mer skoter, åka slalom, åka typ madrass från någon stor backe, åka åka åka :-) ÅKA UTOMLANDS! haha ja jag vill åka.. men under bilden så är det en jätte jobbig text att läsa men den stämmer helt klart, tog den från Sandra IQ Nilsson :-)



Ord som; Hora, Slampa, Skabbig, Äcklig, Ful, Tjock.. är ord som alla tjejer får höra någon gång. Det är dessa ord som utformar kvinnorna i vårat samhälle. Antingen gör dom oss starkare eller så trycker de ner oss totalt, men det finns en sak som är samma för alla flickor, vi tar åt oss. Som in i helvete tar vi åt oss. Vi ältar det, vi pratar om det, vi tänker på det och vi skadar oss själva med det. Vi tar åt oss så mycket att inombords är vi som tomatsoppa, helt mjuka och krossade. Det är såhär som vi blir utseendefixerade. Plötsligt handlar allt om kläder, smink och hur man snabbast ska gå ner i vikt och ta världen med storm. Vi slåss som barn i sandlådorna om vem som ska få den snyggaste killen. Vet ni vad som gör oss tjejer såhär fucked up i huvudet? Jo det är alla killar. Det är egentligen dom som är utseendefixerade. Kanske inte alltid på sig själva men på dem som finns runt omkring dem. Tyvärr är det vi tjejer som är de som står runt dem. Det är vi som står där och tar i mot allt. Är man en kille blir man kallad för player om man strular och har sex med många brudar. Man blir nåt bra, man blir någon. Någon som alla kanske pratar om och i smyg ser upp lite till. Vi tjejer vill vara med dom. Vi skulle inte säga nej. Inte de heller. Är det där i mot vi som strular och knullar runt så blir vi kallade för horor. Då är vi äckliga, skabbiga, fula osv. Och vet ni vad som händer mer? Joo, folk snackar skit. Vassa knivstick rakt in i ryggen som rent av kan döda dig. Ingen kille vill vara med en tjej som har ett sådant ryckte. Inte ens players. Ibland vill man bara hångla med någon, men man kan inte. Vi måste tänka så jävla mycket innan vi gör någonting. Till och med när vi gör det och efter vi har gjort det analyserar vi sönder. Det är därför vi är så jävla sönder i huvudet. Killar kommer alltid vara finare än oss, stå där och snegla ner från vinnarpallen. Där nedanför står en tjej och gråter. Plötsligt börjar man ta dessa fåniga, dumma killar på orden. Jag kanske är ful? Jag kanske är tjock? Jag måste banta för då kommer alla börja gilla mig mer. Då kommer någon se mig. Så går det några månader. Nu är det ingen söt tjej som står där, det är en vilsen pinne. Någon som har byggt sig ett eget helvete. Djävulen är väl en kille? Vissa börjar skära sig. Djupa arga sår som man inte kan tvätta bort. Dom är där för alltid. Man lär sig hata dem. Man vill skrika men ingen orkar lyssna. Killar i grupp är fega. Ensam kille är svag. Varför är det så? Blir en kille dissad av en tjej, då är hon genast skit. Han kan aldrig inse att det är han själv som är skiten. Killar förstår inte hur mycket dom kan förstöra. Av minsta lilla så trampar de ner oss till myror. Från tiger till myra. "alltså du ser tjock ut på den bilden, skoja bara" Där fick han nyss en tjej att börja tänka på att banta kanske skulle vara nåt,

alla tjejer som håller med om detta läggger upp den på sin bilddagbok/blogg.

Spagetti växer på stora spagetti träd!

Haha, barnprogram är såå bra ibland! spagetti på träd hihi :-)

Men har iallfall vart en helt lyckad dag med släkt och så vidare. Och min super special tårta blev go haha! fast mandarinerna som skulle vart på den, råka jag äta upp ;s .. så det blev en godis tårta istället, inte smakat den för jag gillar inte tårta men dom sa då att den var god. Sen for vi ner till stan och köpte bensin och en monster ripper, jag har sjukt svårt att sitta still nu! Så tänkte dra med mig kim och åka lite skoter, love it :-) fast det är ju rätt kallt ute tyvärr, så tänker inte vara ute så länge så man förfryser kinderna eller nå, det ser så fult ut då! Lägger in lite bilder sen när jag kommer in igen :-) Nej nu ska jag tjata på kim så han får på sig nå kläder någon gång, pusss ;-)

HE HE HE
kolla min balla tårta, host! Nu har jag åkt skoter och ska se film hejs ;-D

Grattis :-)

Hej :-)
Idag fyller min 'låssas' pappa Nisse 44 år, tror jag.. grattis till honom iallfall :-) Så idag blir det att först fira honom och sen fara ut med skotern, kul kul kul! Om det bara kunde bli lite varmare utan att det är solen som värmer.. men nu ska jag ta och fixa till mig lite så man inte ser helt förjävlig ut när det kommer folk, och så ska jag göra min speciel tårta som alla gillar så mycket haha! Nu måste jag skynda mig,lägger in bilder senare pusss ;-)

Förlåt, men det räcker inte till längre.. hoppas du förstår

RSS 2.0