Urk

Jag har inte duscha håret sen i Torsdags, försöker avvänja det.
USCH. Skulle fan i mig kunna steka ägg till frukost på skallen just nu..
KULT INFORMATION VAAA? Precis sånt alla vill veta
Duschen nästa, på ett tag i alla fall, sen en snygg kille
Adios ni andra med o fettigt hår, avundsjuk på er


What do you got if you aint got love

Jag elskar mina vänner. Jag elskar er. Ni är bäst.
Nä, nu är sängen arg på mig. Har varit ifrån den för länge..
Den saknar mig, och jag saknar den. Shit alltså - true love ♥


Fredag

Skönt med lov nu, helt underbart. Är i alla fall hemma nu från skoter kursen. Fan vad sugen man blev på att köra skoter när vi fick se en skoter film, satan i gatan. Nästan så att jag längtar efter snön. Nästan. Har förövrigt åkt på en riktigt snuvig förkylning. Det är jätte irriterande i näsan. Väldigt störande. Nåja, funderar på om jag ska lägga mig i sängen och se TV resten av kvällen eller om jag ska ut genom dörren. Har kurs igen klockan 10 imorgon, jag som hade tänkt sova jätte länge.. Attans, den planen sprack..


Take this

Hmm.. Ja ni.. Vad ska man säga?
Skola, stepin och hockey, för att göra det kort..
Ska försöka sova nu, godnatti


What's wrong

Och så blev det en fasa att gå och lägga sig och blunda
Hur ska det här gå, jag älskar ju att sova. Fuck..


It's to good

Sov ganska dåligt inatt, så är väldigt trött just nu, typ väldigt mycket trött. Ska bara skriva klart en uppgift, världens tråkigaste uppgift, sen ta och sova. Har varit hemma hos Erik hela halva dagen med William, David, Emil och Erik då såklart. Lite smått gay är dom ju. Jaja. Bye


Godmorgon

Inatt drömde jag en väldigt fin dröm. Fan att det bara var en dröm då..
Jaja, bussen går om 7 minuter, skolan here I come!


Spårvagn

Okej, spårade lite förra inlägget.. Men ville bara berätta om skotern som har varit vid min sida i 10 år (: Haha. Ska gå och duscha håret nu, sen läsa lite Gossip Girl och sen sova som en trä stock. Sovmorgon och tema dag imorgon, lät väldigt drygt det där med tema dag. Men bättre det än vanliga lektioner i alla fall. Shit, livet suger, bye..


Mirror mirror on the wall

Härligt att man inleder höst lovet med skoter kurs i helgen, toppen! Eller så inte.. Jaja, skönt att få det bort gjort i alla fall. Och så får jag ju faktiskt köra skoter lagligt sen, och det är inte så illa. Ta barn skotern och burna iväg på äventyr hihi. Den kommer alltid vara min lilla älskling den där skotern, så många äventyr tillsammans, så många minnen. Ibland händer det att den blir arg på mig, och då far den iväg på egna äventyr.. Skojar faktiskt inte nu. Den kan gasa av sig själv haha. Har en video på det. Världens finaste skoter är det i alla fall, även om den är lite busig ibland. Men det är ju alla! Du och Jag barn skotern. Du och Jag ♥


Nattinatti

Har vaknat vid 1 två dagar i rad nu, och så helt plötsligt ska man upp före 7 imorgon. Ibland undrar jag vad fan skolan vill en.. JAG BEHÖVER MIN SKÖNHETS SÖMN?!.. ok?


Take the pain away

Godmorgon godmorgon. Shit vad varmt det är i mitt rum.. Jag typ avlider, och om jag öppnar fönstret blir det så jäkla kallt. Stackars mig. Varför just jag? Bu.. Igår så blev det badet med några härliga personer. Det var himla skönt! Sen på kvällen kom Erik hit ett tag. Då blev det bra igen. Såg även Remember Me, och jag tyckte inte alls den var så jätte bra. Ganska flummig film. Kanske hade lite förhöga förväntningar om den. Nåja. Om ett tag ska jag ta bussen till stan och se hockey,  med två b-rudar som typ befinner sig i fel ände av stan haha..


Drömresemål!

Suttit och kollat runt lite på olika resor osv..Thailand ska jag till, det är ett måste! Kollat olika filmer och bilder, det ser ut som en riktigt jäkla paradis. Funderar på att bjuda mamma på en resa dit när jag fyller 18, och så skjuta upp lite på lägenhets drömmen. Fast 2 år kvar dit ju.. Men vet i alla fall att jag ska till det landet, och jag ska ha med mig mamma!


Please come take me home

Fyfan vad jag är slut i kroppen. Sitter i alla fall och väntar på att Idol ska börja, och väntar på att Erik ska komma hem från träningen. Fredags mys. Nu är det en vecka kvar till höst lovet och det känns helt underbart. Helt jäkla underbart. Har fortfarande lite uppgifter kvar att göra innan det, men det går fort att göra bort de. Jaja, ska gå och göra en fruktsallad, pusss..


Jesus

Don’t you know love is stronger than Jesus?
Don’t you know love can kill anyone?
Bring it on; wars and deceases
You know that love can do you like a shotgun


Upp upp och iväg

Helg imorgon! Fyfan vad skönt. Veckorna går väldigt snabbt tycker jag, eller inbillar jag mig bara? Jaja. Gick och tränade efter skolan. Har precis ätit och ska dra och se någon Estet konstert eller vad det nu var. Puss (:


Spara och publicera

Skönt, nu har jag gjort 2 läs loggar och börjat på den 3:de. Och gjort uppgiften om Socialt och Kulturellt. Låter så lite när man skriver det så här haha.. men det är inte så lite när man väl har skrivit det. Så här effektiv har jag nog aldrig varit på att skriva. Vi har bara skrivuppgifter och typ nästan inget prov, vilket jag gillar. Jag hatar att sitta och lära sig från en bok och bara nöta, nä.. Då är det mycket skönare att sitta och skriva en uppgift (: Fan vad trött jag är nu.. Ska ta och skicka in det jag har gjort klart nu, sen njuta lite av sovmorgonen imorgon. Godnatt.


Only just a dream

Erik perik pungen for nyss hem. Och jag ska hoppa in i duschen, sen skriva den där uppgiften som jag skulle skriva igår, som jag aldrig skrev igår, som var ganska dumt gjort av mig, som jag kom på nu. Äh, hade som tänkt sluta klaga nu, som jag aldrig kan sluta göra. Ojoj, stackars mig ;)


Bumby Ride

Och så fick vi en sovmorgon på Fredag också, fyfan vad underbart. 3 sovmorgonar på en vecka är inte illa. Jämnar ut sig lite med dom långa dagarna. Har i alla fall ganska precis ätit middag, så ska börja dra mig mot Stepin snart. Jag är så glad att min knä är bra igen! Jippidippiyey. Sen när jag kommer hem ska jag skriva en uppgift om oss bortskämda jäkla svenne människor.. ;) Lugn lugn, skojade nästan..


Whuuut

Jag förstår inte, om man inte är omtyckt har man helt plötsligt tappat känslor, medlidandet och samvetet? Man är väl fortfarande mänsklig, kanske bara lite mer o brydd mänsklig men. Knasig värld. Knasiga personer. Knasiga hem uppgifter för den delen också. Sitter och kämpar med min jäkla läslogg, fan avd segt det går. Kanske tar och skjuter upp det till imorgon istället, tar och hoppar in i duschen istället och fortsätter läsa Gossip girl. Jaa.. så ta jag och gör istället, min hjärna är för trött. Pusss (:


Stay

Hur ska jag göra den dagen jag måste klara mig utan dig?


Söndag

Blev Lördags mys igår med gubben. Du är så fin. Idag måste jag ta och göra lite uppgifter som jag har skjutit på allt för länge nu, har lite panik över det. Fan att man alltid gör samma sak och skjuter upp allt så jäkla länge. Blö. Ska också fara och kolla lite handboll snart. Och ikväll ska jag fara och testa om mitt knä har blivit helt bra, fan vad skönt att börja träna på riktigt igen! Aya, måste sätta igång med pluggningen då, pusss


Make me feel

Want you to take me like a thief in the night 
Hold me like a pillow, make me feel right
Baby I'll tell you all my secrets that I'm keepin', you can come inside
And when you enter, you ain't leavin', be my prisoner for the night


Only girl in the world

Jag trodde verkligen att den här snön skulle försvinna snabbt. Men icke Tänka sig att till och med dom bästa kan ha fel.. Ojoj. Fast, det gör inte mig så mycket, det var ganska mysit med lite snö faktiskt. Så länge det inte snöar för mycket så jag inte kan gå rakt över gräsmattan till busshållplatsen är jag nöjd haha. Ah men, igår då. Var på stan efter skolan med Fiffi och kollade lite. Blev kanske en middag på Daggan också. For hem och då fick jag och Linnea något ryck så vi städade hela jäkla huset, som en liten överraskning typ. Jobbigt var det, men snyggt blev det. Sen kom Fiffi hit och så blev det Idol mys. Om några timmar ska jag och Linnea till Hildurs. Dom ska göra något med laget och ja, jag ska följa med. Vi är själv hemma, så ska gå och laga någon lunch nu. Pusss (:


Retard

Haha, vilket jäkla tjat det är om Erik i den här torr torris bloggen..
Jag är en torris, jag har en riktigt torr blogg, där ingår torra inlägg också
På tal om torrt, eller, aa, tänkte bara ta tillbaka mitt hata- snö-inlägg, hehe
Tog en promenad hem, och fan vad härligt det var! Underbart härligt (:
Har ju hunnit bli lite kallare nu så slasket har frusit, hatar slask.. Så slaskigt
Egentligen gillar jag vintern, är bara lite töntig och gnäller för mycket tror jag?
Okej kylan är ju det värsta med vintern, och att man inte kan gena lika lätt..
Men annars är vintern en väldigt mysig årstid, jag gillar när det är mörkt (:
Oj, från Erik till snö? Och nu till att börja skriva en novell till Svenskan!


One step

Nä, nu är jag less på att se Förhäxad haha.. Far iväg till älsklingen istället!


Bla bla bla

Är väl inte den första som säger att när man vaknade blev man ganska chockad. Vinter över en natt. Dock blev jag inte speciellt glad.. När snön kommer så här snabbt och det fortfarande är ganska varmt ute blir det bara en massa slask och väldigt blött. Och att bli blöt om fötterna är så jäkla kallt! Och just nu är det svin kallt i mitt rum, typ hej jag dör.. hejdå..


Du är så, yeah yeah, wow wow

Hoh, nu är dom två värsta dagarna av veckan avklarade (:
Eller jobbiga och jobbiga, dom långa dagarna i alla fall..
Jaja, Erik ligger brevid mig såååå, ciao (:


What goes around comes around

Okej, har ingenaning om vad jag ska skriva? Livet rullar på, riktigt bra faktiskt! Allt liksom.. bara flyter på. Dagarna och veckorna går lite läskigt fort. Skolan går bra, lite så där lagomt med uppgifter då och då. Och jag är bara allmänt glad. Det ända som inte flyter på så bra är mitt knä haha.. Fortfarande ajaj. Vill börja träna igen! Nåja, det här blev värsta tant inlägget. Ska ta och duscha sen slå på en film, natti (:


The last song

Fan varför sa ingen till mig att The last song var så jävla sorglig?! Har legat och lipat som en jäkla tönt tack vare den filmen. Haha. Damp. Pms. Fan för sorgliga filmer. Nä nu slår jag igång Förhäxad istället, mycket bättre än skit filmer. Och så en sovmorgon på det också, och gulliga sms från min toffel, haha, godnatt på er (:


That's that shit

Härligt!

Nyss ätit, hunnit sova en kvart, och ska nu följa Linnea på hennes handbolls träning. Funderar på att själv fara och träna senare, men tror jag är för lat, och så måste jag ju ta tag i alla Svenska uppgifterna som jag har skjutit upp länge. Livet är hårt ;)


Du och jag


Take a chanse

Har varit hemma i Vibbyn hela dagen. Körde dit moppen, så nu är det slut på gangster turer på min lilla razer för det här året. Jag och Kim har iallafall suttit och spelat i flera timmar haha, så jäkla fast man kan bli vid The Sims! Jaja, har precis bakat chokladbollar och väntar nu på att älsklingen ska komma hem från Luleå hockey matchen. Dags för Lördags mys (:


The world's greatest

Så underbart skönt med helg äntligen! Njötning. Min dag har varit lika intressant som alla andra dagar av mitt roliga liv. Började med att jag, mot hela min jävla vilja, klev upp ur min varma säng och for till skolan. Efter skolan gick jag och Fiffi och tränade, böffar. For hem och åt mat efter det, gött med mat. Sen for vi på hockey med Ida och Emma, sjukt spännande match! Sen hit och dit igen, for vi till mig och sjöng högt och vackert på singstare, eller snarare skrek högt och fult. Hörligt! När vi blev trött på det for vi till William, där var min snögging och lilla Martin också var (: Så där perfekt och mysig fredag. Godnatt!


Livin' the dream

Skönt, nu har mitt knä blivit bättre. Eller bra har det inte blivit, gör fortfarande ont, men haltar inte som en jäkla gris iallafall. Nä juste.. jag har ju halta ganska extremt i 3 dagar för att få uppmärksamhet, så var det ju! Eller? ;-) Klart jag har gjort. Aya, har varit och tränat överkroppen ikväll, jobbigt men fruktansvärt skönt. Och så ett stan häng efter skolan var det ju också, kolt! Och till middag blev det kyckling sallad på Milano med mammi (: Nu ska jag hoppa in i duschen och sen se Kenza och Tyras show. Pussilussimussi ♥


Ähh

Ahhh.. fast nä, luuuugnt!
Skallekork, korkskalle
Oj, nu är jag omogen! Shit.. Sry :/


Bruno Mars - Just the way you are

When I see your face, there's not a thing that I would change
Cause you're amazing just the way you are.
And when you smile, the whole world stops and stares for awhile
Cause boy you're amazing, just the way you are ♥


Okej då..

Det här söööööööööög.. Jag ska försöka anstränga framsidan av låret så lite som möjligt. Allt som har med att röra benen tar ju för fan på framsidan.. Till och med att gå, okej jag kan inte ens gå just nu men iallafall. Balle snopp kalle ankas ollon vad ont det gör...


Ganska mys ändå

Hade fått en ganska rejäl överbelastning i knäet. Fick inte ens gå ut genom dörren ikväll ska doktorn, måste vila. Stackars mig som måste vara säng liggandes hela kvällen med godis och film.. Hihi (: Måste dock vila i 2 veckor så lär ju bli seriöst synd om mig snart. Åh..


Skulle gärna kunna vila i Rhodos i 1 eller 2 veckor ;)


Don't say stay

Haha herregud vilken telefon terro det har varit till min telefon imorse.. Mådde skit när jag vaknade så bestämde mig för att stanna hemma från skolan idag. Ska även fara och kolla upp vad fan som är felet med mitt knä senare i eftermiddag. Kan varken böja eller stödja mig på det.. Stackar mig. Slår igång Förhäxad istället för att göra ännu mer ingenting. Har inte sett Förhäxad på typ en vecka faktiskt haha..


God natt typ

Gud förbannat vad jag hatar att sova själv..


Dåligt

For till Emil ett tag, älskling, William och Johan var också där. När man kommer dit så står Johan och Emil och bakar. Det skulle bli choklad bollar, men Emil failade lite och tog 4 dl vatten, när det skulle vara 4 matskedar haha.. Ojojoj. Lika bra att köpa färdig gjorda choklad bollar istället ;) Sen kollade dom fotboll resten av tiden, och mobbade Johan, som vanligt.. Stackars kille alltså. Jaja, nu måste jag hoppa in i duschen, och sen hoppas på att mitt knä blir bättre snart, ajajaj.. Jag har alltid något att klaga på (:


Stora problem

Tänkte fara och träna på stepin, kom på att jag har kortet i Eriks jacka. Tänkte ta bussen till stan och köpa godis, kom på att busskortet och bank kortet är i Eriks jacka. Tänkte cykla och hyra film, kom på igen att bank kortet och ID kortet är i Eriks jacka. Och han är ju såklart i Luleå och ser Ogges hockey match. Fan, varför händer det här just mig...


Oggeboggeboy

Både Adam och Oskar kom hit imorse, Adam för att hämta sin cykel och Ogge kom bara för att visa att han har blivit ännu längre och biffigare haha. Vi drog en cykel tur till William för att se hur han mådde, och så blev det en Max tur också. Rätt god lunch faktiskt. Okej nu blir det mycket hit och dit, men Adam for hem, Emil kom till Max, Ogge var tvungen att fara för han skulle på match, och vi som var kvar for till Emil. Alltså hans katt, det måste vara den sötaste katten jag har sett! Den är gigantisk, ser ut som en räv hihi. Jaja, puss på rumpan ;*


nglksdnglksd,

Nu är jag och Erik hemma efter en kul men ganska spårad kväll haha. Var en väldigt trevlig kväll vid en eld. Haha. Känner mig tard. Nu måste jag gå och tvätta håret för det luktar blä usch och fy! Och blä igen. Jajaja. Imorgon ska Ogge komma hit vid lunch! Så jäkla länge sen man träffa ungen.. Aya, godnatti :D


To nights gonna be a good night

Söper mösig kväll igår. Puss på er! Ska ta och hoppa in i duschen nu för jag luktar äckligt mycket grill rök. Sen blir det att fara och se hockey tror jag? Och så ikväll blir det förhoppningsvis en grym kväll! ;) Ohja boja tjao


Kolla vad gulligt slitet mitt hår var där hihi


RSS 2.0