When I'm wiser and I'm older


Min andra halva

Suttit och läst gamla inlägg på bloggen i flera timmar nu. Det är så häftigt att kunna gå tillbaka och läsa mina tankar och funderingar för flera år sedan. Har hittat massvis med gamla bilder också, bland annat dessa på Erik. Jag smälter. Så här liten var han när vi blev tillsammans. Jag förstår varför jag föll för honom :)
 
Dessa 4 år tillsammans har gått så himla snabbt. Jag är bara så obeskrivligt kär i denna människa. ♥
 

Cred till mig

Jaha, nu har jag jag jobbat klart dessa två extrapass jag fick. Vad tråkigt. Är ledig i två veckor nu innan mitt sommarschema börjar. Vad tråkigt. Skulle kunna jobba varje dag (nästan), dels för att jag trivs så bra men också för att såklart tjäna pengar. Nästa månad kommer fasen bli tuff alltså haha..
 
Frågan är varför jag sitter med ett Guld kort på Sensia när jag ändå alltid tränar på vanliga Sensia och aldrig någonannan stans? Så himla onödigt. Är ju dessutom binden till julen. Så jätte himla onödigt. Andra frågan är varför jag sitter med så jäkla dyr telefon räkning varje månad också? Hade kunna halverat den, minst.
 
Jag har för första gången börja tänka mer vuxet om pengar. Det suger, men cred till mig :)
 
Tänk vad kuligt att vara 14 år igen, min fina Flina

Hello goodbye

 
Hejhopp. Idag sov vi till klockan 14:00. Värt att vända på dygnet så pass mycket liksom.. Mitt jobb ringde nyss (eller okej min handledare från praktiken, som nu är min arbetskamrat, känns lite skumt haha) och frågade om jag ville jobba Tisdag och Onsdag. Självklart! Vem säger nej till pengar liksom.
 
Erik sitter just nu bakom mig och läser det jag skriver med en väldigt överdriven berättar röst. Testa att läsa så, vet ni hur töntigt det låter då? Känns bara patetiskt att blogga nu.. Nu måste jag säga hejdå, goodbye..

CROSS SHOES

 
Nelly har dragit igång med stor rea igen. Har redan hunnit beställa hem 8 tröjor för typ 800 kr, hur bra och billigt är inte det liksom?! Just idag sket jag i att spara pengar, för det känner jag att jag är värd. En liten student present till mig själv tänkte jag (faktiskt godkänd anledning, typ). Men jag behövde mer fest linnen.
 
Dum som jag är hamnade jag på rean nu igen, och hittade dessa skor för ett grymt bra pris. Jag kan inte bestämma mig om jag tycker de är dö snygga eller om de kanske är lite tantiga eller överdrivna? Är så himla sugen på nå klackisar, och dessa bara ropar på mig ju.. Vad tycker ni, fula eller snygga?

Me and my boo and my boo boo riding

Gudarnas vad jag längtar tills jag börjar jobba. Inte för att jag egentligen vill jobba, lär säkert bara klaga när jag väl börjar jobba (10-22 pass varje pass typ..). Men mer för att mina dagar är så enformiga och tråkiga.
 
Det roligaste på dagarna är träningen. Just för att det går så satans bra för mig just nu, löjligt bra faktiskt. Varje pass blir grymt bra och jag ser resultat som får mig att börja sväva av lycka. Det är bara så roligt att träna. Det är en fristad där på gymmet (om man bortser från alla människor som är där för att dömma ut folk, håll käften med era tweetar och träna istället när ni lika befinner er på ett gym liksom).
 
Från det ena till det andra. Nu ska jag fortsätta att ha tråkigt. Eller jag ska se på The vampire diaries, min nya favorit serie. Skulle vilja ha en vampyr pojkvän, alla verkar så himla romantiska och gulliga :)
 

Välkommen till mina kaotiska känslor

Nattuglan sitter och ugglar med sina funderingar som vanligt. Alltid samma visa. Men jag gillar att fundera, för jag är en väldigt fundersam person av mig. Även fast funderingarna ibland kan bli som ett trasligt headset. Det gör som ingenting, för ingenting är en dans på rosor och det blir trasligt ibland. That's life liksom.
 
Flera dagar i rad har jag suttit här och skrivit ner mina funderingar och tankar. Men inte kunna publicera det, eftersom jag aldrig har fått ihop en hel text. Jag har helt enkelt för mycket känslor för att kunna skriva ner i några ynka rader (ok kul skämt.. ''ynka'', blir typ en hel novell). Allt känns bara såå jävla bra just nu.
 
Jag har vuxit flera meter som person senaste halvåret. Jag har ett förhållande som bara fortsätter växa sig ännu starkare för var dag som går. Jag har världen bästaste vänner. Jag har precis klivit in i verkliga livet och känner mig mer nervös än någonsin inför framtiden samtidigt som jag känner mig så förväntansfull. 
 
Jag blir helt snurrig i huvudet för det är så mycket känslor att sortera. Ett bra motto: ta en dag i taget. Annars hade jag nog förmodligen explodera long time ago om jag inte hade tänkt så :) 
 

Tisdag

Alltså denna jäkla mensvärk. Säger bara: AJ! Jag-avlider-av-smärta moment. Annars är det bra med mig. Tycker dagarna är ganska tråkiga så jag längtar efter att börja jobba. Gör inte så mycket om dagarna.. Vaknar, äter, tränar, ser serier, somnar. Men framför allt bränner pengar på mat. Någon gång måste jag sluta äta ute.
 
Nu ska jag se The vampire diaries. Har btw fetaste presenten på g till Eriks födelsedag imorgon!
 

För jag har tagit studenten, fyfan vad jag är bra

Ida failade totalt på underkläds valet haha..
 
Världens bästa lärare och mentor, kommer sakna ihjäl mig efter henne
 
För mina klasskompisar var såååå fina!
 
Hatkärleken till denna klass är ganska obeskrivlig, ogillar klassen men gillar alla i den :)
 
Min älskade kusin var minst lika glad som mig
 
Hur fina kusiner har jag inte egentligen?!
 
Mosters hund Izze tyckte inte alls det var kul att fira mig, han ba stekte istället

Hej från en förvirrad fd skolelev

Jaha, nu är jag på riktigt en undersköterska. Shit alltså. Att ta studenten var så sjukligt roligt. Senaste månaden har varit den bästa månaden någonsin i mitt liv. Känner mig bara en aning förvirrad, vad ska jag göra nu liksom? Jag har ingenting planerat och ändå vill jag göra så mycket. Vart ska man börja?!
 
Ska försöka ta en dag i taget och bara njuta nu. Så till att börja med ska jag ta tag i träningen igen haha.. Kroppen mår fasen inte bra efter alla mängder alkohol man har druckit senaste tiden. Men man tar bara studenten en gång, så det gör ingenting, jag får bara kämpa lite extra nu.
 
Lär komma en hel del bilder framöver. Har glömt bort att ladda in Rhodos bilderna och sedan bilder från studenten. Har dock glömt systemkameran hos tvillingarna så det får vänta. Eller allt får vänta. Jag känner mig så extremt förvirrad. Nu ska jag skriva upp mig för jobb. Ska jobba tills jag dör nu. Kuljul :)
 

Balen


RSS 2.0