Autumn

Jag är ett höst barn, född i September. Jag tycker hösten är den mysigaste årstiden. Jag gillar när det börjar bli mörkare och en aning kyligare. Jag älskar höst färgerna, träden tycker jag blir väldigt fina. Jag vet inte om det är för att jag fyller år på just hösten och alltid har någonting att se fram emot efter sommaren, eller om jag verkligen gillar den. Många som inte fyller år på hösten, eller inte gillar hösten, missar att hösten finns haha. När sommaren är över blir det: Fan nu är det vinter! Då måste jag alltid lägga mig i och försvara mysiga hösten, och säga att den faktiskt också är i en eller två månader (: Som sagt, mysiga hösten!


None of the pain

Ärligt är härligt, min vän.. ;)


Kiss that boy

Sovmorgon imorgon, klagar absolut inte! Har bara på tal om skola, blivit mycket skönare stämning i klassen nu. Kan vara pga alla jäkla lekar vi lekte hela förra veckan för att vi skulle lära känna varandra bättre, jag skojar inte, det var lekar hela tiden haha. Men det har hjälpt också. Väldigt skönt för vi är en stor klass med 31 stycken, blir jobbigt när det är stelt. Vet inte varför jag skrev det här, någon kanske antecknar. Eller?


Standing where you left me


Prove them wrong

Blev stan med dom där underbara människorna som är så härliga, och så ett Max besök. Kom hem och duschade sen for jag till älsklingen och såg fotboll med han William och Emil. Och nu ska jag sova för jag är typ super duper mega trött, nästan. Imorgon börjar vi med schemat. Aya, godnatt!


Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor

Älsklingen for hem för ett litet tag sen. Jag sitter ny duschad och försöker komma på om jag ska fara till stan eller fara och se fotboll.. Om vädret bara kunde vara lite varmare. Hösten är för tidig i år! Jag tror det i alla fall. Minns förra året, i Oktober, när jag fick mitt moppe kort så var jag ute och körde, och då var det typ lika kallt som det är nu. Eller så svamlar jag bara.. Men men, jag och Erik funderar på att gå och se bio ikväll. Vi får se hur det blir. Ända dåliga med bion ikväll är att det är utan text, haha.. :(


Duktiga

Haha, ännu en gång lyckas jag och Fiffi få ihop inlägg som är väldigt lika varandra. Men vi gör det inte med flit, vi tar bara bilder samtidigt, skriver inläggen samtidigt, och tänker likadant samtidigt ;) Haha nä men vi tänker faktiskt väldigt likt om allt. Har vi alltid gjort. Och så jäkla tomt att inte längre ha henne i samma klass längre efter 10 år? Samma sak med Filip och Moa, buhu.. Saknar dom redan. Men men, nu ska jag sova, pusssi (:


Stan häng

Varit på stan i töntigt många timma idag. Först med mor och bror. köpte en ny jacka!
Sen med mina fina vänner, tack för att ni är så underbara och alltid gör en glad ♥







Hold on, be strong

Helg imorgon! Skönt, nu börjar rutinerna komma igen när skolan dragit igång, dels med att uppskatta helgerna mycket mer. Vi har fortfarande inte börja med schemat, det gör vi på måndag. Så slutar vid lunch imorgon som vi har gjort hela veckan. Så är ju inte direkt att jag måste ha helg för att man är slut, haha. Jag är bara helt förälskad i att sova. Men.. Har nyss duschat och tagit plats framför datorn i min sköna säng, som vanligt. Jag och Fiffi for en runda till stepin. Härligt! Aya, orkar inte skriva vill bara lägga mig och dö i en eller kanske två dagar..


Release me

Cause I'm not able to convince myself that I'm better off without you


Skönt

Skönt med städad garderob. Skönt med ny bäddad säng (och nytt dun täcke) Skönt att vara ny duschad. Skönt att mamma kom hem med munkar, som jag var grymt sugen på hehe. Mindre skönt att tänka på att Erik och hans klass fick helg idag.. Han har tur han. Skönt att jag ska ta och sova snart, sova är fan skönt på riktigt (: jag skojar inte, promize!


Cuz tomorrow I be gone

Sovit i i typ 3 timmar sen jag kom hem, nyss gjort middag
Och nu ska jag försöka få någon ordning i garderoben...


Blaaa blaa bla

Jaja men det är ju kanon att mitt internet samarbetar med mig.. Förra inlägget skrev jag typ runt 4 idag. Suck och stön för denna jäkla dator och internet. Tekologiska saker gillar inte mig. Känner att det här kommer bli ett gorm inlägg, är trött och vill sova.

Idag var det ju en liten speciell dag för mig och Erik, o speciell för alla andra men. Ett år tillsammans, inte illa, vet många som har tveka på oss länge. Men bla bla bla.. For in till stan runt 3 och åt på Dagobert med några snygga brudar. For hem, och cykla iväg till Erik. Han blev sugen på Max senare mot kvällen, som vanligt, så for vi dit med Fiffi. Sen for vi förbi Pelle boy. Och efter det for jag och Erik till mig. Vet jätte mycket sen och ''och'' men är så jäkla trött.. Blir leka lekar osv med klassen imorgon. Godnatt!


24 Augusti 2009 - 24 Augusti 2010

Det är något fel på mig tror jag.. Jag har kissat seriöst 12 gånger idag! Ändå så har jag bara druckit 2 mjölk glas? Fattar inte hur det går ihop. Ta fram antecknings blocket och anteckna om mina toabesök! Men här ska det inte vara nå hemlisar som man skäms över. Haha jag är så jävla kult ibland alltså. Orkar inte vara kult längre så drar iväg till min älskade pojkvän. Vi har varit tillsammans i ett år idag. JAG ÄLSKAR DIG MEST UTAV ALLT ÄLSKLING!


Tralalala

Nä, nu blev det tråkigt.. Tar och cyklar iväg till älsklingen ♥


He's the one

Hemma nu efter första skol dagen, jobbigt att kliva upp före fan men det fungerar. Schemat är väl ingenting att direkt jubla för, men är väl inte liten längre så hade inte förväntat mig någonting annat. Och fy vad skönt att lokal bussen har börja gå igen! Och dom nya tidern, och hur den går, asit braigt tycker jag. Åh, bara på tal om något helt annat.. Mötte ''Lill'' Danne på stan, jädrar vad han har växt. Det är så gulligt att se när dom korta växer sig långa haha. Nä nu orkar jag inte skriva, tjoflöjt


I fyllas måste fält detta

Facebook blir bombad med ''Skola imorgon, tagga'' statusar. Jag vet inte.. I våras när man valde vilken linje man skulle gå, trodde jag att jag skulle vara dö nervös dagen innan skolan. Men jag är helt lugn, ovanligt lugn. Ser som ingenting att vara nervös inför längre, tror det kommer bli jätte bra. Ska därimot bli spännande med en ny klass! Inget mer 9:1 med andra ord.. Sa förrut att jag aldrig kommer sakna den klassen. Oj vad jag gormade, klart jag kommer. Vi var charmiga på vårt eget lilla sätt (: Ingen annan såg bara den charmen haha..

Nä nu sprang tiden iväg, och jag sitter fortfarande med blött år.. Godnatt ;*


Ekorre bebis

Som Fiffi skrev på sin blogg haha, vi mötte några ungar som hade hittat en ekorre bebis.
Stackaren hade trilla ner från ett träd.. skit söt var den hur som hellst!
Ja, dom satte tillbaka den sen, dom skulle kolla om den var skadad..




Nothing come close to the Golden coast

Var på kalas igår, en av alla kusinerna fyllde 10 år hihi. Efter vi hade varit där och gratta stor tjejen så for jag till Erik. Och idag tog jag en extra lång sov morgon bara för att ta vara på sista sommarlovs dagen. Sen for jag och kollade handboll med några sköna bönor. På ett tag ska vi ut och äta middag tillsammans allihopa, skönt slut på sommarlovet! (:


Dead by april - Promise me

Promise me you think of us as a time so wonderful.
Promise me you think of us still bright still colorful.
Promise me to look back at us as a time in your life you enjoyed


Feelin' good!

I throw my hands up in the air sometimes
Saying AYO! Gotta let go!
I wanna celebrate and live my life
Saying AYO! Baby, let's go!


Musiken påverkar stort

Okej.. Ja, idag hade jag en dålig start på dagen. Blir så otroligt besviken ibland, usch.. Men det gick att lösa med att prata med en kompis och lyssna på några låtar som alltid får mig på bra humör! Även om jag är på bra humör redan, blir jag bara på bättre humör av dom. Don't know wy, det bara är så (: Tyvärr så är jag kung på att nöta ut låtar, för jag lyssnar på dom om och om igen flera veckor i rad haha, men ja. Nu är jag på bra humör igen, typ nice ba hihi. Ska senare kanske vara med Erik, vi får se hur det blidde. Pusss (:

California girls - Katy Perry (feat. Snoop Dogg)
Club can't handle me - Flo Rida (feat. David Guetta)
Hypnotized - Plies (feat. Akon)
Commander - Kelly Rowland, David Guetta
Dynamite - Taio Cruz


Follow me






Hahaha, ni vet inte hur roligt jag har haft till sista bilden på Fiffi. Klockren bild alltså! Eller så har jag bara dålig humor, whatever.. Har varit i Luleå idag med dom här tok ungarna. Hittade en fin väska hihi, tror den var fin iallafall, har inte vant  mig vid den ännu. Men, ah, nu ska jag ut och supa skallen av mig. Sista helgen av sommarlovet! Måste ju ta vara på den! Eller?.. Nä, tänker inte röra min feta röv ikväll, har ont i fötterna. Så en o mysig kväll med mig själv får det bli, hehe glädje dödare som jag är.. Bla blå blö


Take a chance on me

Erik är i Skellefteå med hockey laget, och ikväll spelade dom match mot Ogge, inte med Ogge, utan mot Ogge. Jag tycker det låter helt skumt. Okej ingen bryr sig nog i det där, inte jag heller egentligen, tycker fortfarande bara att det låter skumt. Ska ta och sova snart, är tröttttt. Ändå så sov jag 13 timmar inatt, utan nå hel konstiga drömmar ;) Väldigt skönt, gillar inte dom där konstiga drömmarna..


Sex on the beach

Ah, varit och tränat, nyss duschat och väntar på att Fiffi ska komma. Nu kom hon haha. Men vi ska ta en film kväll ikväll (: Skönt det, är helt slut.. Men nu gick det inte att blogga för hon pratar för mycket haha. Skriver senare pusss (:


Billionaire

Vem ringde dig senast? Mammi
Vem kysste dig senast? fick en blöt tung kyss av vovven haha
Vem kramade dig senast? Erik
Vad har du för bh på dig just nu? en vit
Vad har du för trosor på dej just nu? vanliga boxer trosor
Har du mens just nu? nä
Lyssnar du på musik nu, vilken låt isf? Club can't handle me - Flo Rida
Vem är nr 32 på din kontaktlista på mobilen? Fanny Öhman, kusin ;)
Vad står det i ditt sjätte sms och vem är det ifrån? det ska vi inte göra (: <3 från Erik
Vad brukar folk få för intryck av dig? ingen aning, blyg kanske
Har du någon gång klätt dig horigt? njae, jag vet inte.. kanske
Har folk kallat dig slampa? inte vad jag vet iallafall
Har du kallat någon för slampa?: nej
Har du slått någon riktig hårt?: nej kan inte slå någon hårt
Använder du parfym?: jo
Vilka länder har du besökt? Norge, Finland, Danmark och Grekland
Vem sov senast i din säng? älsklingen
Vilka slags killar faller du för? hockey killar, en Erik typ :D
Vad kollar du på först hos en kille? typ klädstilen.. ögonen, håret
Vill du ut och festa nu? lungt
Har du haft sex någon gång? aa, en gång tror jag
Vad är klockan? 22:17
Vad gör du just nu? äter frusna bär och skriver det här
Vilken färg har din mobil? rosa
När var du sjuk senast? har feber nu så..
Har du en egen dator på rummet? Jo
Har du en egen tv på rummet? jo
Händer någonting specillt nästa vecka? typ, jag och Erik firar ett år! & skolan börjar
Händer någonting speciellt nästa månad? jag fyller 16 hihi
Vad ska du göra nu? fortsätta äta frysna bär
Har du svårt att släppa andra dig tätt på livet? nä, ibland, beror på
Är du social? jag är typ inte det, ganska tyst och blyg :b
Känner du att du orkar en fråga till? jorååå
Vad tänker du när du vaknar? undrar vad klockan är
kan du gå utan smink? nej, livsfarligt utan smink! omg!.. eller?


Carefaceee

Har jag någonsin nämnt att min kropp har damp? Har jag verkligen det? Om inte, min kropp har damp. Har fått feber åter igen, bara så där. Kul, väldigt kul så här på slutet av sommar lovet.. Sov väldigt dåligt inatt också, dom senaste dagarna har jag drömt drömmar som verkar så verkliga att jag vaknar i panik. Inatt drömde jag om och om och om igen att Erik och jag börja bråka, och att han for. Men så tur var låg han kvar i sängen när jag vaknade, alla gånger, hihi. Aya, när han for här ifrån så klippte jag gräset och så kom Ida hit. Nu ska jag sluta dega framför datorn och hämta glass istället, hejdåååå


I love you

Mys kväll med Fiffi Emma & Ida. Färgade mitt hår, åt, klippte Ida's hår och bara umgåsades. As kalas nice va ;-) Jag försökte verkligen få en före och efter bild på håret, men det gick inte haha. Men blev den ljus bruna jag hade i våras innan jag började slinga det iallafall (: Ska ta och mysa med killen brevid mig nu, pösss


One step

Varit och shoppa med mor och bror idag. Köpte bara en tröja, hittade ingenting annat.. eller jag kollade knappt haha. Ska snart dra mig mot Coop, ska köpa hårfärg, och så kommer Fiffi hit senare och färgar mitt hår! Har tänk att färga håret några veckor nu, men har alltid fega ur, men nu har jag 5 cm utväxt så typ.. Let's go. Och jag vet inte vilken färg, tror det blir någon mellan brun, inte mörkt tror jag iallafalll, vi får seee!


I'm right over here

Fan nu fick jag feber bara så där, igen. Och en förjävlig huvudvärk.. buhu, stackars mig..
Men drar till Pelleboy med Fiffi och umgåsas med pojkarna ett tag, pössss


Ointressant babbel

Haha, nu blev man allt djup i tankarna. Nej men allvarligt, jag får ont i magen när jag tänker på sånt där. Förr ville jag bli frisör, men jag insåg att jag inte var nog smart och inte hade nog med ork att fixa betygen som krävs för att komma in på frisör linjen. Så efter det har nästa dröm jobb blivit att jobba med att hjälpa folk. Jag ska gå Omvårdnad, hjälpa folk att torka sig i rumpan? Njae, säkert en start på det hela. Men jag vill hjälpa folk som mår dåligt. Jag vet ingenting om det, jag vet inte vad man ska bli för det, jag vet inte vad det krävs, jag vet inte ens vad jag snackar om nu. Jag är inte smart, jag är inte heller duktig i skolan, men på något vis ska jag lyckas. Med att till slut hjälpa människor på något vis.. (: Nu ska jag sova, natti!


Fighter

Låg för ett tag sen och tyckte synd om mig själv, bekymrad för att sova själv i sängen inatt utan Erik. Kom sen och tänka på dom som inte har en säng att sova i varje natt. Dom som inte har tak över huvudet varje natt. Dom som inte har någon som håller dom kärt. Dom som saknar allt som vi tar för givet. Mat, värme, trygghet, kärlek. Världen är så jäkla orättvis. Här sitter jag och gnäller för att jag ska sova själv. Samtidigt som någon kämpar för att överleva dagen?


You make my day














Fyfan vad segt det går att ladda upp bilder! När jag väl gör det så ska det sega, morr. Men vad glad jag blev imorse när vi vaknade, jätte soligt och fint (: Så idag blev det en liten Alder idag med dessa underbara personer. Det var mysigt, men inte varmt, gick med kofta hela tiden, haha jäkla vind.. Iallafall as kalas trevligt! Snart ska vi fara till Max, sen får vi se vad som hittas på. Ha en trevlig dag, bye (:


Come take my hand

Hallå hallå i lingon skogen. På tal om lingon.. Aya, idag har jag vart med Foffo igen. Stackars mig? Haha skoja, trevligt som vanligt (: Ska döpa om henne igen till Hej-jag-är-helt-tokig-när-det-gäller-skor! Fast dom skorna hon hittade idag var skit snygga faktiskt, till och med jag blev lite ''Åhh vad fräna'' Men bla bla bla. Juste jag köpte en parfym idag, den luktar jätte gott! 134 kronor kostade den, typ billig för parfym. Men bla bla bla igen. Älsklingen är på middag just nu så han skickade mig att fara och hyra film och köpa godis till ikväll. Lät mysigt så okej. Haha, ännu en till film.. Fan, snart har jag sätt alla filmer som går att hyra!


Haha, naw..


Boooring

Kan väl göra nå väldigt ovanligt, visa det jag har inhandlat idag. Suger dock på att ta kort!


Det är någonting med mig och randigt.. Ränderna är bruna, inte svarta

Typ skönaste skjortan ever..

Pyjamasen. Och så ett par shorts till, men dom är inte lika intressanta


Bus

Ha-ha-ha.. Blivit en ego blogg det här, only bilder på mig själv, KUL!
Tur att jag är så jävla snygg också, så det gör ju ingenting, riiiight? hihi


Come on and take it as you make it

Okej det gör så jävla ont i min mage just nu så jag håller på att spy. Tack så mycket gud för att vi fick mens, menar det verkligen, tack. Livet är inte rättvist ibland.. Haha. Ligger och ser på någon film och tycker synd om mig själv. Har varit med Foffo idag, Foffo, haha, coolt namn. Fiffi jag döper här med om dig till Foffo. Ja men iallafall, vi har hängt på stan coola som vi är. Shoppade också två trosor, en randig tröja, en typ snobben ''pyjamas' och en skjorta. 500 kronor bara så där, jag kan inte hantera pengar.. Men har vart en super trevlig dag! Och nu måste jag lägga mig ner för jag håller på att DÖ! Hejdå


Friday 13th

Går och lägger mig nu, ska försöka vakna gladare. Adios


Saknar min piercing!

Haha, jag undrar hur många filmer jag har hyrt i sommar? For och tränade och efter det blev jag jätte sugen på att bara ligga och se film hela kvällen, så jag for och hyrde film. Så nu är jag ny duschad och ska börja glo film, vet inte vad dom heter eller vad dom handlar om, men det blir säkert bra! Haha, och en till sak. Senaste tiden har jag fastnat på att säga - Omg! Jag säger det typ hela tiden, utan att jag märker det. Och idag blev herr Wbrandt less på mitt Omg:ande hela tiden, så ska dubbla det lite nu! Mohahaha.. Omg


Watch me fly

Jag är redan trött och klockan är knappt 1, min kropp vänder dygnet utan att jag tvingar den. Praktiskt. Aya, idag har jag varit på alder med kusinerna. Träffade älsklingen och dom andra pojkarna där! Åh, man blir så glad av dom. Så härliga allihopa. Efter några timmar där drog vi hem, åt och duschade. Sen kom Ida girl hit (: Myst på hela kvällen, även bakat bullar också. Haha Ida somnade mitt i allt, farligt att somna och lämna mig själv med bakning.. Fast klarade faktiskt att rulla ihop degen och stoppa den i ungen, duktig som jag är. Men men, ska ta och sova nu. Imorgon när jag vaknar kommer Erik hit. Tjohooo! Jag elskar honom


Mysigt

Jag tror jag är en negativ människa. Jag älskar slutet av sommaren, hösten och vintern. Jag hatar kylan som kommer, men jag älskar när det börjar bli mörkt. Njuter lite smått nu när det äntligen börjar mörkna på kvällen, tycker det är jätte skönt och mysigt! Eller man kanske inte behöver vara negativ för det, vet inte vart jag fick det ifrån haha. Men min lillebror tycker jag är jätte knäpp för jag gillar mörker, han älskar när det är ljust, kanske lite mörk rädd va va va? ;) Min lilla skit unge som snart växer om mig.. Varför går tiden helt plötsligt så fort?! Inget fel med det, tänkte bara snart är man väl gift och har barn också.. Sen dör man. Snipp snapp slut och så var livet slut (: Eller är jag kanske negativ iallafall? Aya, pusss ;*


Jag vill ha godis?

Jag skjuter mig själv snart! Jag hatar att vara sjuk, fan allt är ju jätte jobbigt, mer jobbigt än vanligt. Åh jag hatar verkligen hosta, och huvudvärk, och halv feber och att vara seg som en åsna! Andas, andas in och ut. Okej nu fick jag ut mina sjuka känslor. Är hemma nu iallafall, innan jag skulle fara kom William förbi Erik! Har inte träffa killen på 5 hela veckor, så det var väldigt trevligt (: Aya, jag vill ha gooooooodis! Ge mig..


Why can't you see me

Håller på att baka med kusin och hans kompis. Typ mums ändå, och bra tids fördrift. Nog för att jag tycker tiden går ovanligt snabbt haha. Har inte gjort någonting varken idag eller igår, typ hej jag har inget liv (: Nä men blev ännu sjukare efter helgen så har lite feber och förkyld, vilket leder till att jag blir trött och seg. Bortförklaring.se? Har hyrt en film på internet som jag ska kolla på sen när vi är klara med bakningen. Och imorgon ska jag vara med söt hockey gubben. Hockey säsongen har dragit igång igen, tyckte den slutade nyss? Aya..


Känner mig som en docka på bilden, stel och cool


Ett till onödigt inlägg muhahaha

Mhhh, jag säger då bara en sak - Lingongrova med gurka och grönsaksallad! ♥


Facebook är skit..

Fan, fastnade på Facebook, som vanligt.. Nu kom jag på att jag är hungrig också..
MOT KÖKET/KYLEN/SKAFFERIET OCH VIIIIIIIIDARE!
Pst, So what varning här..


ZzZzZzZz...

Är på humör för att skriva ett långt inlägg, bara för att berätta och förklara saker. Men det är inte värt det, för det är helt ointressant det som cirkulerar i mvg hjärnan. Ingenting som berör någon annan, ett inlägg som jag hände tänkt so what? åt. Som alla andra inlägg, alla är So what inlägg egentligen nu när jag tänker efter. Jag menar, man skriver att man ska duscha, eller se film, eller laga mat, eller fara hit eller dit eller vara men han eller hon. Det är väl ganska So what? men ändå så är det intressant, så intressant att man läser samma sak varje dag, typ. Haha den trötta sidan av Viktoria Nilsson har vakna till liv.. So what..

Hohoho kolla hon gör en stycke indelning till och med! Händer sällan. Jag är inte dum i huvudet, jag vet att man ska ha det så. Men jag har aldrig skrivit med stycke indelning på min blogg, och tänker inte göra det heller hehe. Kul med långa inlägg som jag hoppar från det ena till det andra. Slarvigt och obegripligt. Nog om det. Idag har det vart en slö Söndag. For och såg fotboll med en ganska sliten pojkvän haha, sen mot kvällen for jag och hyrde film, Tooth fairy. Mitt i filmen kom Ryan Sheckler in, som hockey spelare! Man typ damn.. *10 minuter senare* Jag fick hjärnsläpp efter det där, kommer inte på någonting mer att skriva? Jag ska nog ta och sova nu, den trötta sidan av Viktoria Nilsson har lämnat oss nu. Godnatt!

Så här ser ett riktigt So whatt inlägg ut.. ;-)


Lady bang

Vilken lirare till morbror man har, springer runt i knall rosa shorts haha.. Typ nästan lika cool som mig då. Aya, sitter här, framför datorn, lyssnar på lite musik och, ja jag vet inte, försöker få tiden att gå lite? Väntar på att håret ska torka så man kan börja fixa sig lite granna. Sen sticker man iväg till grann kommunen och har det väldigt nice hoppas jag (: Juste, sa ju igår att mina fötter blev ganska ''På hoppade'', vaknade imorse och såg att dom var helt blåa och ovanligt tjocka haha, jätte fint och väldigt skönt!


På tal om fötter, det där ska föreställa likadana skor, men, ah, haha..
Lägg märket till hur vackert jag har inte knutit mina skor heheh


When a heart break it don't breakeven

Nu är jag helt slut i benen efter en shopping tur och en härlig kväll! Fick hem ett par nya skor, en jacka och två linnen och ett puder. Och mina stackars fötter fick en hel del stryk av hoppande och galna människor när Hoffmaestro spelade. Jag skojar inte haha, helt galet, trodde jag skulle svimma där ett tag, sånt sjukt tryck från alla håll. Men fan alltså.. Jag älskar mitt liv, jag älskar personerna som gör det så jävla grymt! Men men, ska ta och sova nu, ladda upp för morgon dagen ;-) Tänkte innan vi klev på bussen ''Idag ska jag ta många bilder!'' Ah, det gick ju som det gick haha.. Aya, pusss




NU KÖR VI!

Ska till Luleå nu och shoppa lite, fick ju pengarna igår så nu är det fritt fram!
Sen lite mer tagg till en förhoppningsvis grym helg! :D Let's go!


You're like my own personal brand of heroin

Har inte gjort så mycket idag, mest slöat. Skönt det också..
Var och åt på Milano med Mamma Nisse och Kim, sen sett film med Linnea
Är trött redan nu, tror jag håller på att bli sjuk.. KUK!


Never let me go

Vaknade, for och träna, hem och duscha, laga och äta tacos, dega ett tag, sen kom Linnea och visade en stor bild på Twiilight. Kom på att ''Twiilight 3'' fortfarande går i Luleå, så det blev en jobbig springa-fort-som-fan tur till bussen. Och se den filmen men söta lilla kusinen. Jag är 5 år äldre än henne, men damn.. hon är mogen för sin ålder. Eller så är jag väl omogen för min ålder haha, jag vet inte. Och så en liten kommentar om filmen då, den var bra! Hade inte förväntat mig någonting annat, men det är inte själva filmen jag gillar, det är hur gullig Edward är mot henne. Det är så.. Han är så.. Åh.. Erik kom hit!


Promise me

Tvillingarna kom förbi ett tag, för att hämta cyklarna, och för att prata med söta mig hihi. Ska väl börja försöka stänga av datorn och krypa ner i sängen. Men det där med att stänga av datorn är inte det lättaste ibland.. Det stavas så här: Beroende data nörd


Highway man

Är hemma nu, for till Erik ett tag. Med min vanliga tur så på vägen dit gick min kedja till cykeln sönder.. den hoppa inte, utan den verkligen gick sönder. Tur att vi bor ganska nära varandra haha. Aya, ska ta och laga mat nu, sen typ kanske fara och träna, kanske..


Min fiende

Mitt huvud, hjärnan alltså. Är min största fiende ibland. Den spårar utan min tillåtelse.
Den spårar med hemska tankar som gör mig rädd. Fy, det är inte snällt..


Fly like you do it

Varit på Alder idag, mysigt! Ska vara med snyggingen snart, mysigt!
Fan vad tiden går fort, redan Augusti? Slow down..


Vad vore jag utan dina andetag?

Hur grymt var det inte att se Kent, och höra han sjunga ''Utan dina andetag'' live? Det var helt underbart! Kvällen slutade med att jag tog en sista minuten och for till Piteå med brudarna. Jag hade inte tänkt fara, för hallå.. tvekar fortfarande lite på att det är värt 400 kronor? Tur att jag for iallafall, det var as kalas alltså. Men far och flyg vad ont jag har i fötterna, aj aj aj. Nu börjar man tagga för Luleå kalaset, woho! Aya ska ta och sova, pusss (:


RSS 2.0