Stressigt

Stressigt. För en timme sen vaknade vi av ett sms av Oskar, som bad oss komma idag istället för imorgon för att han ska till Boden på Onsdag. Aha.. Nej inte alls stressigt, fettigt hår, knappt några rena kläder, måste duscha, hinna till stan och ta ut pengar till bussen, köpa jackan. Ja ni förstår. Men som tur var hade ju Oskar tänkt tanken redan igår om det hela, men bara klämt ut det idag.. Haha, allt i sin vanliga ordning alltså.

Frågan är ju och fasiken jag hinner att blogga. Men allt för er!

The heart has reasons that reason cannot know

Igår blev en toppen kväll. Fast hur kan det inte bli när man har så jäkla fina vänner! Vi spelade lite spel, pratade, försökte lära mig att dansa (omöjlig sak, saknar både takt känsla och rörelse känsla haha..) och bara hade det allmänt mysigt.

Idag har jag snorat, snorat och eh vänta nu.. snorat lite till. Har blivit tvär förkyld, så jobbigt! Annars förutom att snora så har jag varit på handboll och ätit på Max. Och sett lite one tree hill såklart. Ska snart börja cykla till Erik. Måste fly från datorn innan den får allt snor på sig.




Girls

Trots att jag har jordens äckligaste mens värk och huvud värk så att jag egentligen bara vill lägga mig ner och gråta för att det gör så himla ont, så ska jag snart bege mig mot flickorna. Vi ska ha lite tjej kväll eller vad man nu ska kalla det, och jag känner verkilgen för en sån kväll!

Tiden går lite för snabbt för att sitta vid datorn, ha en bra kväll ni också!

Turn away cause I need you more

Sista religions provet skrevs idag, efter det hade vi en lektion och nu har jag lov. Helt stört skönt. Det har jag firat med ett tränings pass och nu några one tree hill avsnitt. På ett tag slutar Eriks träning och då ska jag till honom för han är också ledig imorgon. As nice!

Och på Tisdag tar jag pojkarna i handen och hoppar på bussen till Skellefteå och Ogge, så jäkla roligt! Är dock rädd för att han har börja få några fingrar för mycket på händerna..


*


Någon som nämnde plugga

Har gjort det där typiska idag, som man alltid gör. Skjutit upp pluggandet totalt. Har kolla one tree hill och sovit en timme eller två. Och på Torsdag har jag det här ganska svåra religions provet, ännu bättre, religion är skit trist. Fast jag är ingen sån som kan plugga en vecka innan, för då måste jag inte plugga, och då orkar jag inte plugga. Och andra sidan är det jobbigt att idiot plugga dagen innan, men det har ju fungerat hittills så.

Nu fick ni min pluggnings historia också. Ingen bryr sig, och då räknar jag med mig själv också. Men tänkte bara skriva att jag tänkte plugga nu, efter jag har duschat. Och kanske sett ett till one tree hill avsnitt. Men det är faktiskt spännande nu! Bra bortförklaring. Hejdå.


Godnatt världen

Överträffar mig själv genom att lägga mig innan klockan 11, det hände när senast?


Söndag


Imorse när jag vaknade var det helt kaos. Jag låg tvärs över sängen, förstod inte vart jag var, Erik var borta och allt var helt fel. Ni vet så där kaos som det brukar bli ibland. Men när jag hade vaknat till kom jag på att Erik hade farit på match tidigt och att jag bara hade ovanligt stor plats för mig själv i sängen. Det löste sig till slut! Bra teamwork hjärnan!

Nu under kvällen har jag, Mamma, Kim och Nisse varit och ätit middag på Ming och sedan sett på bio, Svensson Svensson. Den var helt okej, kanske mer en vuxen film, lite halv kass humor sådär men annars helt okej! Och nu blev jag helt plötsligt svin förbannad, råkade göra sönder sudda knappen på tangentbordet nyss, och den går inte att stoppa tillbaka.. SNÄLLA DÖDA MIG vad irriterande!


Happy

Okej då, känner att den andra inlägget var lite för aggresivt. Jag gillar bara inte snö.. Kom i alla fall nyss hem från Erik. Ishallen kallade som vanligt. Tänkte städa lite i rummet och sen slå på massa avsnitt av one tree hill. Och kanske ta fram chipsen också. Skyller allt på snön.

Bilden är så glad, så tycker den passar in här. Mitt andra namn: Fiffisbildertattare


Jag gillar inte snö

OKEJ det snöar. OKEJ vi fattar. OKEJ hela jävla facebook.

Fattar inte poängen varför varenda liten kotte ska skriva en status att det snöar. 1. alla andra är inte blinda. 2. ingen bryr sig. 3. inte som att man är ensam om att skriva den statusen. 4. du kommer inte få många likes. Den här snön kommer ändå bara bli slask = jobbigt. Ja jag är en bitter fitta, men jag gillar inte vintern. Alla genvägar förstörs, man kan inte ens gå utanför dörren utan att frysa ihjäl, vinter depression, man måste klä sig med åtta lager kläder för att överleva. Ända som är bra är jul glöggen och skoter. Ser jag en till status om snö går jag ut och snö badar mig själv. Jävla piss snö. Den enes lycka är den andres olycka..


Fredag

Idag har jag varit ledig. Så himla skönt. En extra helg dag skadar absolut inte! Jag har hunnit vara och träna nyss, så ska hoppa in i duschen nu och sen blir det Nalle Puh på bio. Funderar fortfarande varför jag sa att jag skulle med haha.. Nalle Puh på en Fredag-

Senare ska jag vara med Erik. Både han och jag är själv hemma, lär bli krig om vart vi ska vara. Jag har dessutom planer på att söva ner honom eller något, så jag får se Idol i lugn och ro istället för att höra att det suger. Haha, pessimist unge.


Onsdag

Ikväll har jag och Erik varit hos Emma och Micke. Käkat pizza och slappa i soffan. Helt okej mitt i veckan dag! Nu ska jag hoppa försiktigt in i duschen, ta tummen ur rumpan och skriva klart om GI kost och till sist se några avsnitt av one tree hill. För imorgon börjar jag inte fören 12, så jag har ju hela kvällen på mig! Ingen stress här inte.

För att avsluta det hela. Hur snygg är inte denna människa? Och hur avundsjuk är jag inte på dom som står och kollar på henne om någon vecka i huvudstaden? Vill inte ens tänka på det haha. Rihanna är min idol kan man säga, och har varit det väldigt länge. Fan alltså, jag vill ju också se henne live.. Kom tillbaka snart så syns vi nästa gång!


Godnatt världen

Ikväll hade jag tänkt se one tree hill och plugga. Ikväll har jag varit med Erik och käkat Max mat. Hmm, alltså blev den mycket bättre än väntat. Har ju dock kvar den där plugg biten nu, ganska väldigt mycket tråkigt. Jag är expert på att skuta upp saker. Jag är så himla lat! Fy Viktoria, skärpning eller nå.. Får lösa mitt problem genom att sova!

Tack för att du är så himla fin och underbar päron pung ♥


Hej

Blä vad jag känner mig irriterad just nu. Vill bara lägga mig i sängen och sprattla som en död fisk och skrika i kudden, så där som dom gör på filmer ibland. Det verkar ju hjälpa då i alla fall. Tveksam om det hjälper i riktiga världen. Hm, surt, surare, surast.

Idag har jag varit och kollar på hockey. Det var spännande typ, eller jag tyckte det var mycket mer spännande än vad det egentligen var tror jag. Dom förlorade med 4 mål, men det var ändå spännande liksom. Spännande va? Nu ska jag lägga mig och plugga lite om demens. Kul. Funderar på att hitta på en bortförklaring som typ: oj jag glömde att plugga om glömska, glömde som bara bort det, whops.. Nej nej, jag är absolut inte negativ just nu!


Byggare Bobbare

Idag har jag lidit av världens huvudvärk.. Så där ont så man mår illa. Usch fy och blä. Men efter jag hade legat i sängen några timmar och sett oth for jag tillbaka till Erik för att se Luleå matchen. Och nu har vi hamnat hos Johan som är själv hemma. Dom sitter och spelar xbox, själv vill jag hem och vila mitt huvud.

Kom nyss på att jag glömde stänga fönstret till sovrummet. Attans, vi kommer få sova i ett iskallt rum.. Eller i och för sig är det ju ganska varmt idag. Aja, nu ska jag leta upp nå kul spel på någon spel sida så jag också har någonting att göra. Pusspuss.

Älskade Fredag

Äntligen Fredag, så himla skönt. Okej jag har haft sovmorgon hela den här veckan, men jag gillar inte alarmets ljud. Kom ganska nydligen hem från skolan hur som hellst. Ska ta någonting att äta och sen fara till Stepin. Har som ändå ingenting annat för mig så varför inte.

Ikväll ska jag se Idol! Med eller utan Erik, beror på hur kampen slutar haha.


We found love

Tjo. Var för ett tag sen ute med min absoluta favorit kille Izze. Ja, jag har många favorit killar. 5 av dom är hundar, en är min älskade kisse och den sista är en Erik. Men Izze är ändå min absoluta favorit, nog för att han väldigt sällan lyssnar på mig och oftast är i sin egen värld.

Jag ska snart i alla fall börja fara mot kyrkan och möta upp Eriks mamma. Hans syster ska sjunga så vi ska kolla/höra på det. As nice!


Mitt rum








Ja jag vet inte riktigt. Det kanske finns någon, bara kanske en i alla fall, som är lite nyfiken på hur mitt väldigt o speciella rum ser ut. Vet ju själv att jag brukar vara nyfiken på sånt, man vet inte varför egentligen. Men typ bara för att liksom. Men så här ser då mitt väldigt o speciella rum ut. Men jag gillar det väldigt mycket ändå :)

Secret potion

Hej. Kom för ett tag sen hem efter ett tränings pass. Känner mig helt död och känner absolut för att bara ligga och kolla på one tree hill ikväll. Måste bara hoppa i duschen först. Ett plus i kanten på det hela är ju att jag har sovmorgon som vanligt till 12 imorgon. Skönt!

Gick på stan efter jag hade tränat för att fördriva tiden tills bussen gick. Hamnade då inne på Kicks och kunde inte hålla mig från att köpa den här Christina Aguilera parfymen. Den luktar så gott. Och Ralph Lauren parfymen fick jag av Eriks syster Emma i helgen, den luktar också helt underbart gott! Varning för starka doft moln framöver haha..


*

För att jag är stakare utan.

Seg

Efter skolan så for jag och på Dagobert, som vanligt, med Linnea och hennes kompis. Sen traskade jag ner till stepin för lite träning. Så sköööönt. Måste komma igång igen nu, fungerar inte att vara så här lat som jag är just nu. Är ju trött hela tiden. Är bara så himla segt att komma igång efter man har varit.. i ogång? Eller vad man nu ska kalla det.

Nu ligger jag i alla fall i sängen och ser på one tree hill. Går ganska segt, eller det går väldigt segt faktiskt. Jag är inte på kolla-på-serie-humör riktigt. Men har inget annat att göra liksom.


Måndag

Mina ögon väger väl ungefär lika mycket som bly just nu. Det senaste dygnet har känts som 5 dagar. Har inte sovit någonting inatt så imorgon tar jag en sovmorgon. Samtidigt som jag skickar hundra kramar till dig. Underbara människa.

Kom i alla fall hem från badhuset för ett tag sen. Bjöd min fina vän dit för jag tyckte hon behövde det. Vi fick sällskap av David och Axella också. Var väldigt trevligt, och skönt. Nu ska jag kolla på one tree hill tills timmer stockarna börjar dras. Godnatt!


Stor tjej

Räknade nyss ihop att jag haft min blogg i 42 månader.. Damn! Fasen så kul att titta tillbaka i sina yngre dagar när man är vuxen! Kollade nyss på några av dom första inläggen jag skrev.. Ha ha ha. Cool man var. Eller jag är fortfarande cool men var ju ännu mer cool som typ, 14 åring? Eller 13? Herregud..


If I aint got nothing, I got you

Alltså, det är verkligen svårt att veta hur man ska påbörja ett inlägg tycker jag. Ska man säga hej, hejsan, hallå, hej mina vänner, hej mina kära läsare, eller ska man bara skriva utan att hallå:a sig? Det är lättast att bara skippa början och bara skriva på, men och andra sidan så vill man ju som hälsa. Ni fattar säkert..

Nåja, nu har jag nog hallå:a mig klart. Idag var det egentligen tänkt att vi skulle fara och se Luleå hockey. Men det blev inte av för att det fanns typ inga bra platser kvar, så vi sket i det. Istället har jag legat och sett one tree hill hela kvällen. Och nu ska jag cykla till Erik igen.

Ta en riktig sovmorgon imorgon, för sen är det Måndag igen! Hejdå.


Saknar min vän

Ibland när jag har alldeles för lite att göra, brukar jag tänka alldeles för mycket. Och nyss kom jag på hur jäkla mycket jag saknar min vän. Det är inte så att vi är ovänner, vi är fortfarande vänner, men inte lika bra vänner.

Jag saknar att terra min vän på msn med hela mitt livs klagomåler. Jag saknar min väns kloka råd. Jag saknar min väns retliga stunder och korkade stunder. Jag saknar min väns otroligt ointressanta samtals ämnen. Jag saknar min vän som jag inte kan vara sur på. Ja, jag saknar honom helt enkelt. Bara att ha någon att prata med som jag vet verkligen bryr sig trots att det egentligen bara handlar om att mitt lill finger gör ont.

Cause I rather die young, than live my life without you

Igår när jag kom till Erik blev jag överlycklig för att två av mina favorit pojkar var där, Nelson och Harry. Tur det för att det var ändå tråkig fotboll på tvn, så då fick jag någonting att göra tills Idol började. När det var slut såg vi klart sista avsnittet av oc. Så nu kan jag ägna mig åt one tree hill utan att blanda ihop handlingarna! Jo, jag har nästan ett liv.

Jaha, nu kommer jag inte på vad mer jag ska skriva. Hejdå!


Lurade

Nej då, jag skojade bara. Tyvärr. Dock är jag väldigt sugen på att färga knall rött, det är så himla snyggt och jag tror faktiskt att jag skulle passa i det. Men skulle bli less för fort.

Nåja, efter en hel kväll i sängen framför one tree hill ska jag nu lägga mig och sova. Imorgon är det fredag och jag känner som vanligt bara för fredags mys. Jag gillar fredags mys, det är väldigt mysigt. Ibland kan det vara lite tråkigt så där, men det är fortfarande mysigt. Jag vill se idol, Erik nämnde, som vanligt, att det är någon av alla sporter imorgon tydligen. Blir nästan förvånad. Isåfall bosätter jag mig framför en egen tv, jag ska ha idol mys! Slut punkt.


Sjukt nöjd

Behövde en förändring, for och köpte hår färg och färgade mig röd hårig!


Onsdag

Ska strax börja cykla mot Erik. Idag vaknas det kalas i Kusån/Kusön, jag kan inte riktigt skillnaden. Det är Eriks kusin som fyller år, eller det är Idas pojkvän som fyller år? Åh, det här blir ju jätte tjorvigt. Om dom gifter sig, då är ju Ida helt plötsligt ingift? Eller blir det så, måste jag gifta mig med Erik först för att det ska gälla för mig? Ännu tjorvigare..

Det här inlägget skulle ju publiceras innan middagen, jag glömde bara trycka...


10 onödiga fakta

  1. Jag kan inte gå och lägga mig om min säng är obäddad eller om rummet är stökigt. Jag städar rummet varje dag, och bäddar alltid sängen innan jag ska gå och lägga mig. Det låter konstigt, men jag kan inte sova annars.
  2. Jag har värsta beroendet av Plopp just nu, världens bästa mens godis!
  3. Erik är det bästa som har hänt mig. Visst, så säger alla flickor om sina kära pojkvänner och det är tjatigt, men för mig är han det bästa som har hänt mig. Han har fått mig att växa så otroligt mycket som person. Det jag gillar mest med honom är att han säger åt mig när jag har fel, blir såklart skit irriterad på han för tillfället tills jag kommer på att han bara menar väl. Sen gillar jag hela han såklart, helt fantastiskt underbar pessimist.
  4. Vi har förresten varit tillsammans i 2 år och 1 månad. Jag är helt förvånad över hur snabbt tiden har gått (helt okej att ge mig tant varning där). När jag var mindre trodde jag aldrig att jag skulle bli kär, oj vad fel jag hade.
  5. Varje dag funderar jag på hur det hade sett ut idag om pappa fortfarande levde. Vissa gånger är det riktigt tungt att leva med den tanken. Jag fick ju aldrig lära känna honom. Och tanken av att han faktiskt hade kunnat vara vid liv idag är olidlig.
  6. Min blivande man har två krav på sig - han måste vara hyfsad renligt av sig, och helst ska han vara en kock. Skulle inte kunna leva med någon som är stökig av sig, och kock biten är bara för att jag kommer inte leva livet ut om jag ska äta korv och makaroner varje dag.
  7. Oftast blir jag irriterad på kärleks filmer, just för att det är alldeles för bra i dom. Där sitter man och lipar över hur fint det slutar, sen kommer man på att det är en film. Dessutom vaknar alltid flickorna jätte fina och färdig sminkade efter en skönhets sömn, jag menar hallå..
  8. Jag har alltid vilja bli frisör, komiskt att jag går omvårdnads, ingen likhet alls.
  9. Nej jag har inte självlockigt hår, jag bara varje natt med inbakad fläta. Och jag gör allt man inte ska göra med håret, jag sliter på det, jag fönar, jag klipper mig aldrig, ändå så har det växt. Se man på.
  10. Jag ångrar mig ofta att jag slutade med skidor, jag älskade det.

Ohno

Ännu mer störande när man märker att det går att ladda upp vissa av mina bilder. Åh så irriterande, vet inte om det är min redigering program (sätter alltid skugga i bilderna för att dom oftast är så ljusa) som gör om bilderna till andra filer eller vad problemet är. Nu blir jag arg och tycker att allt ska lösa sig bara därför. För hallå, skit trist att läsa om det inte är nå bilder ju.. :( Så nu när jag räknar till tre löser bild problemet sig, ett, två, treeee!

Nehe, gick inte att ladda upp någon av dom senaste bilderna jag har tagit, snark..


Ännu en till helg över

Och helgen gick som vanligt i 120. Veckan skulle behöva åtta dagar istället, då kan man ju lägga in en extra helg dag! Hur skönt hade det inte varit? Denna helg har jag i alla fall varit med Erik, sett handboll, sett O.C, cykla runt, varit på fest hos Jennifer och idag har jag varit med pojkarna och sett hockey i Luleå. Efter matchen fick vi träffa Ogge en liten stund!

Dessutom har jag känt mig rå bakis idag, vilket är väldigt underligt då jag inte ens drack någonting igår. Ska klura vidare på det där hur det går till medan jag kollar på oth. Fast först ska jag testa att ladda upp en bild här, om det inte fungerar nu lägger jag fan ner bloggen, bilden avgör! Dananana, spännande..


RSS 2.0