Bokat och klart

Idag var vi och betalade resan till Dubai! Gud vad kul det ska bli. Jag längtar mest till värmen, har dragit på mig en förkylning och har frusit mer än vanligt senaste dygnen. Så att ha värme att se framemot känns väldigt bra.
 
Annars sitter jag och har lite ångest över jobb. Jag har ingenaning vart jag ska söka i sommar, och ansökningarna ska vara inne den sista. Jag skulle jättegärna vilja vara på Lykebo, det är typ det roligaste jobbet man kan ha (utan att tveka, trivs så sjukt bra), men nackdelen är att man 90% av tiden jobbar kväll. Himla drygt..
 
Men än så länge har jag ju tid att fundera i alla fall. En vecka är många minutrar liksom :)
 

9 månader senare


Goda nyheter

Nu mina vänner har jag två bra saker att berätta (kan behövas efter alla dessa sura inlägg haha..). För det första så har jag nu äntligen hitta sladden till externa hårddisken, så jag har ladda över alla bilderna från min dator. Så den är nu clean, men fortfarande sjukt seg. Måste nog installera om den.. Det braiga är att jag nu har tillgång till alla bilder, även på Eriks dator! Hur bra? Kan äntligen ladda upp några bilder från Rhodos, ska göra det senare.
 
Det andra braiga är att vi idag har bokat en resa till Dubai! Eller vi har prelimänar bokat den, vi måste bestämma oss på Torsdag. Vi ska bara kolla upp resor till Stockholm och lite sånt där tråkigt. Det känns i alla fall hur kul som helst! Första veckan i April åker vi och stannar en vecka på ett super fint hotell. Det ska bli så jäkla gött.
 
Så, så är läget! Äntligen någonting att se framemot. Nu ska jag fixa Rhodos inlägget till er :)
 
 

Mörkt kallt ljus

Dra mig baklänges vad sugen jag blev på att färga håret mörkt nu. Jag har ju egentligen alltid varit mörkhårig, tills typ förra hösten eller något liknande. Eller jag var riktigt blond i 9an, total blekte det, vilket jag fick äta upp.. Håret gick av och blev kort och slitet. Lär inte färga håret mörkt med tanke på hur många timmar i frisörs stolen jag har lagt ner på färgen jag har nu, men jag blev endå lite sugen.. Mörkt är ju dö snyggt!
 
Haha dessa bilder.. Blonda bilden är sommarn till 9an, svartvita i 7an. Jösses alltså..
 

Ett fel närmare rätt

Skippar dagens grej, det är att jag ska visa bild på mitt rum. För det första har jag egentligen inte ett ''mitt rum'' och vårt rum (Eriks rum?..) är helt kaotiskt. Kan ta bilder någon dag när jag orkar städa. Bara grejen att jag har kaos i sovrummet är skumt, jag kan inte leva när det är stökigt. Just nu är inte ens rullgardinerna uppdragna, byrå lampan är släckt, sängen är obäddad och det ligger kläder över hela jävla golvet. Är lite irriterad på Erik som varit ledig idag, jag har endå jobba, men nej han har suttit vid datorn istället för att fixa till. Som vanligt.
 
Mamma sa faktiskt när jag var lite mindre att det märktes på mig när det var någonting, då var mitt rum stökigt. Hon hade helt rätt, när jag inte är mitt gladaste jag så släpper jag det mesta. Dels så skiter jag i städningen, jag blir mycket mer osicial och väldigt, väldigt irriterad. Stackars mig, buhu, så himla synd om mig..
 

Dag 2- Bild på dina närmaste vänner

 
Detta var himla svårt med tanke på att jag sitter på Eriks dator och här har jag inga bilder, så var tvungen att ta ifrån blogg arkivet. Vet inte om jag har missa någon nu, men bli inte ledsen för det isf, jag gillar er alla ju :)

Dag 1- En bild på dig själv + 5 fakta

♦ Jag HATAR insekter. Finns ingenting vindrigare än dessa flygande/krypande varelserna..
♦ Jag är en lipsill. Gråter för allt, fast för det mesta när ingen är i närheten haha.
♦ Jag tål inte människor som kräver mycket energi/uppmärksamhet, det gör mig så himla matt.
♦ Jag älskar att vara ensam, samtidigt som jag hatar att vara ensam. Skit jobbigt dilemma..
♦ Jag är ruggigt bra på att läsa av människor, analysera alltid allt in i minsta detalj också.
 

Blogglista

Dag 1- En bild på dig själv + 5 fakta
Dag 2- Bild på dina närmaste vänner
Dag 3- Hur ditt rum ser ut
Dag 4- Beskriv drömkillen
Dag 5- En gammal bild på dig själv
Dag 6- En bild på dig osminkad
Dag 7- Bloggar du alltid läser
Dag 8- Dagens outfit
Dag 9- Favorit motton/ citat
Dag 10- En bild som gör dig glad
Dag 11- Dina mellannamn och vad du tycker om dem1
Dag 12- om jag vann en miljon skulle jag......
Dag 13- Dina 5 favoritlåtar just nu!
Dag 14- Något du längtar efter just nu
Dag 15- Dina favorit dagar på året
 
Då skall vi se om detta kan bota denna extrema blogg-torkan. Jag kommer förmodligen sluta efter första dagen för att jag kommer glömma bort det totalt, men if you never try you'll never know. Tänkte skriva det där på svenska, men som vanligt så låter allt så himla mycket bättre på engelska. Så vi kör lite svengelska helt enkelt.

Boom

Fasen vad bra jag knöt ihop det förra inlägget med bilden, vänner och utomlands! Ibland är jag himla klyftig. Som för någon dag sedan satt jag och hade en djup disskution om att man ska ha bäddad säng, fick till svar att man endå bara ska sova i sängen och att det är lika skönt att sova vare sig den är bäddad eller ej. Mitt slutgilltiga svar var: men det är ju faktiskt utsidan som räknas! Boom. Jag vann den fighten med ett gott skratt :)
 
Jo tack, jag har så-himla-löjligt-sinnessjukt- tråkigt just nu. Tur jag har bloggen i dessa lägen.
 

Can't remeber to forget you

Är fortfarande av någon konstigt anledning på ganksa dåligt humör, haha.. Vad är det för fel på mig? Jag kommer säkert bli en bitter jäkla tant när jag blir gammal, med tanken på att jag redan är en bitter 19åring. Himla tragiskt. Tur mina vänner och familj älskar mig iallafall! 
 
Sitter faktiskt ofta och funderar på vad folk tycker och tänker om en själv, vad man ger för första intryck på människor som man inte känner, vad som är mina starka och svaga egenskaper ifrån andras perspektiv. Är så himla nyfiken av mig så hade gärna vela veta, men jag är också en lipsill så egentligen vill jag nog inte veta. Fast jag vill ju veta. Visst hänger ni med på vad jag menar? Om ni inte gör, det är förstårligt faktiskt.
 
Ja, mycket mer än så här hade jag nog inte att säga. Vill bara utomlands nu, nu, nuuuuuuu!
 

Kabam

Som vanligt gick det tungt för oss gällande lägenheten. Så surt. Förhoppningsvis kanske vi har tur och lyckas få den iallafall. Vilket drabbar vår utomlandsresa lite, vi kan ju inte åka bort mitt i allt. Blir less bara att tänka på allt detta. Snart packar jag fasen min väska och åker själv utomlands haha.. Hade varit skönt.
 
Känner bara att det är så himla mycket att tänka på. Hade mer än gärna vilja ha en fast tjänst just nu. Det hade underlättat hela allt ihop. Jag är lite trött på att höra att jag inte jobbar, när jag sitter här med 4st olika jobb. Jag är lite (ganska mycket) less på att höra dessa tvivelaktiga kommentarer. Känner ba, blöööö..
 
Lite halvkryptiskt inlägg, ja. Det får duga så. Dra mig baklänges, känner mig så less på allt just nu :)
 

RSS 2.0