Cause it could get ugly before it gets beautiful

Jag och min planerar hjärna är lite små deppiga just nu. Har ingenting planerat för kvällen, alltså ingenting, är första gången jag har det så här oplanerat. Några av mina vänner ska bort, andra är sugen på en mys kväll och den sista delen slutar praktiken sent. Erik och hans crew (lol) har inte heller något planerat så kan inte tränga mig på där. Alltså livet. Jag vill ju bara bli full. Okej det där var ett skämt, men jag vill ha roligt i alla fall :)
 
Medan mina problem löser sig av sig själv tänkte jag åka och träna. Vaknade tidigt idag har har legat och längta hela morgonen efter att fara och träna. Det här är inte jag. Jag är egentligen latast i hela världen..
 

Ny vecka

Alltså jösses vad det produceras barn! Har följt bloggaren Paula under hennes resa genom graviditeten, och förra veckan fick hon sin unge (sötaste bebben ever). Idag när jag öppnar Blondinbellas blogg går hon ut med att hon är gravid, och min klasskamrat kommer få en unge om bara några veckor. Alltså även fast jag tänkt vänta typ 5 år till så kan man inte undangå att längta en liten gnutta. Tänk en liten söt bebbe, åhhh :)
 
Men riktigt så där spännande är inte mitt liv just nu. Har hur mycket plugg som helst att göra bort så just nu sitter jag och försöker samla kraft till att börja bocka av saker. Ska försöka ge mig på NK rapporten eftersom den tar längst tid att göra. Hatar fortfarande rapportskrivning.. Och NK är typ lika tråkigt som rapportskrivning..
 

Två lyckliga dårar som tror sig veta hur allt är


Hunk

Jag och Erik började se om Prison Break för några dagar sedan. Det är så mycket roligare att se det nu när man är äldre och förstår lite mer än vad man gjorde i typ 6:an! Och eftersom det är några år sedan så kommer man ändå inte ihåg speciellt mycket, är faktist förvånad över hur mycket man har glömt.
 
Dels är serien så himla bra och spännande men framför allt är ju Wentworth Miller så jääääkla snygg.
 

Måndag

Nu är min helg på praktiken över och nu väntar några dagars ledighet. Så himla skönt. Imorse när klockan ringde halv 7 ville jag bara gräva ner mig. Sängen är alltid så perfekt skön när man måste upp, och när man inte måste upp så är den bara helt ok skön haha.. Så typiskt. Livet är fasen rätt tufft ibland.
 
Ska nu bege mig till gymmet. Har inte träna på några dagar så har typ överskotts energi och myrkryp i hela kroppen. Dra mig baklänges så skönt att göra av med det! Sen när blev jag full med energi liksom..
 

Ljudet av ett annat hjärta

Slut på ledigheten. Praktik i Onsdags, projekt mässa igår och nu jobbar jag helg på praktiken. Fick sluta en och en halv timme tidigare idag och får börja en och en halv timme senare imorgon. Så skönt! Trivs förövrigt väldigt bra på stället. Har börja komma in i det mer nu, dem som bor där har börja bli bekväm med mig och så vidare. Är alltid jobbigt i början när man känner sig så osäker och är som en svans efter handledaren.
 
Men nu ska jag gå och duscha och slå på någon film. Erik har har grabb kväll där nere med NHL så jag håller mig nog här uppe så slipper jag allt skrikande. Finns ingenting tråkigare än när dem spelar haha..
 

Pusher love girl

Hej på er. Ännu en ledig dag för min del och jag njuter för fulla muggar. Sitter och väntar på att äggen ska koka klart. Äggmackor och en banan-hallon smoothie är min nya favorit frunch! Och dessutom ganska bra uppladdning inför gympass. Tänkte med andra ord åka och försöka träna bort lite gäddhäng sen!
 
Var nyss på Ica och fick en chock när jag gick ut genom dörren, så himla skönt väder trots att det inte ens är sol ute! Sket i jackan och drog bara på mig koftan. Log typ hela vägen, jag älskar våren!


What on earth is going on in my head

Har typ suttit halva dagen och bocka av saker från to-do-listan. Gjorde bort hälften idag, så det känns faktiskt ganska bra. Har ju bara hälften kvar liksom.. Var av ena är en rapport. Hatar rapporter, tar så jäkla länge att skriva dem. Vill typ hemsöka den jäkeln som kom på rapporter. Så mycket hatar jag rapportskrivning.
 
Sitter just nu och lyssnar igenom Rihannas gamla låtar. Hade sååååå gärna velat se henne i sommar. Förra månaden var jag ett klick ifrån att beställa biljetter till mig och Erik. Men det är en del pengar och dumt nog är den mitt i Juli och ingen av oss visste hur vi skulle jobba och så vidare. Så surt.
 
Nåja nu ska jag bege mig till gymmet. Träna brukar hjälpa mot mensvärk som tur är.
 

Maybe I should cry for help

Idag har jag kört på en riktig vilodag efter en hel veckas tränande. Har typ ätit som en häst och bara njutit av att sitta på röven. Utöver det har jag alltså hängt på stan med Ida, sett hockey och ätit go middag, haft olidlig mensvärk och sett sista avsnittet av The walkind dead med en hallon-banan smoothie och Erik.
 
Jag är ledig från praktiken fram till på Onsdag. Så de kommande dagarna ska jag försöka göra bort allt det där jag inte har gjort bort i skolan. Är en hel del faktiskt (gjorde en snabb to-do-list, ganska söt ju). Känner mig så stressad över det men ändå så gör jag allt annat utom att plugga.
 
Jag är så fruktansvärt lat och omotiverad atm.. Ge mig Rhodde och studenten nu typ :)
 

Lördag

Idag har vi varit i Luleå och åkt skridskor. Var faktiskt riktigt roligt, men tyvärr var isen ganska dålig på många ställen så det skar bara igenom. Men på ställerna där isen fortfarande var hård var det kanon kul. Nu är vi hemma igen och ska snart bege oss till Filip för att se hockeyn, heja heja Luleå!
 
Efter det tänkte jag åka och träna, tacka gudarna för nyöppnaden slussen liksom!

Godaste smoothin

Hej på er. Nu har min praktik dragit igång och som det ser ut nu är stället toppen. Min handledare är jätte snäll och trivs bra med henne. Är lång ledig nu fram till på Onsdag så här sitter jag och äter min frukost bestående av en banan och hallon smoothi och en chokladboll. Tänkte fara och träna men är helt slut i kroppen.
 
Nej nu ska jag titta lite PLL och hoppas kroppen piggnar till snart, hejdå :)
 

Måndag

Har precis gjort klar det allra sista med projektarbetet om man bortser från mässan. Har även städat rummet, lagt fram papperna jag ska ha med till praktiken imorgon och lagt fram polis pappret som ska till bemanningen. Avslutade det hela med att beställa hem 2 bikinisars och ett tränings linne från Nelly.
 
Så imorgon början min sista praktik. Är praktik med utvecklingsstörda och det ska bli så jäkla roligt! Efter praktiken är det bara några ynka dagar kvar innan Rhodos, sedan bal och sedan fucking studenten. Sjukt.
 
Men snart dör min dator och orkar inte hämta laddaren, hejdå!
 

Mäster bloggaren

Äntligen landar jag vid min dator. Har saknat den lite faktiskt. Typ haft fullt upp detta lov för ovanlighetens skull.. De två senaste dagarna har vi i alla fall varit i Skellefteå hos Klara och Oskar. Lika mysigt varje gång. Jag och Klara kör tjejhäng medan killarna får skrika av sig till sina tv spel, varvat med mat pauser haha.
 
Har också de senaste dagarna genomlidit världens magont, har varit helt brutalt. Haft kramper, feber, illamående och tappat matlusten totalt. Men nu är jag äntligen på bättrings vägen och känner typ att livet äger! Positiva med det hela är att jag gick ner tre kilo (tjatja strandkroppen liksom), negativa är att det säkert bara är mina muskler som jag äntligen byggt upp som nu brutits ner. Gick plus,minus,minus på detta alltså..
 
Inläggen blir bajs när jag skriver så sällan.. Så nu ska jag sova, nattinatti :)

RSS 2.0