Kings of leon

Tekniskt sett har jag precis hört Kings of leon live! Tja, inte riktigt kanske, jag har hört dom genom telefonen åtminstone. Fiffi ringde nyss och berättade glatt vem som sjöng.. Åh, jag vill ju också stå där och sjunga med till Use sombody, Sex on fire och Pyro. Du får igen samtalet nu på Lördag när Calle Kristiansson sjunger haha! ;)

Boden Alive känns just nu ganska ''beige''..

Another sunny day

Ah gud vad varmt det har varit idag. Har varit på ute badet idag igen med en bunt härliga människor. Har varit väldigt skönt, väldigt varmt, väldigt svettigt och väldigt äckligt att bada i den där poolen. Uh, baskilusker. Känner mig som en 3 åring.. Varför valde jag att gå OP.. Det har förstört hela mitt liv. Måste. Övervinna. Rädslan.

Ikväll har jag i alla fall varit hos Erik. Nu ska jag läsa min bok (vuxen poäng), hejdå!


Sunny day

Hej! Idag har jag varit på ute badet med David, Rova, Ludde och Elin. Har varit väldigt mysigt. Är dock rädd för det där bajs vattnet som känns som en hel sjö utav barn kiss, så badade inte speciellt mycket, men var skönt i alla fall. Sen nu ikväll har jag haft besök av Adam och Linn. Dom började nyss vandra hemåt, så nu ska jag ta och, ta och.. Ja, jag vet inte riktigt. Ta och köpa mig ett liv på Tradera?

Idag intog jag rollen som fotograf. Det var jobbigt. Kom hem Fiffi!









Blöemo

Går och lägger mig nu. Och önskar att det var Erik jag höll om istället för kudden..


Nothing else matters

Godmorgon eller något. Ska på ett tag fara in till stan och fika med Fiffi. Bögen far iväg sen. Bög. Sen funderar jag på om jag ska orka gå vidare till Stepin. Ja det är kalas väder ute nu, men om jag inte far idag kommer jag bara hitta ursäkter att inte fara dom andra dagarna.

Nåja. Om en vecka är det jag som rensar ogräs. Fuck life.


-

Jag avskyr förändringar. Stora som små. Förändringar är ingenting för mig..

Times up

Ja, nu är det fan dags att ta tag i kragen. Måste skärpa till mig, måste bli mänsklig igen. Senaste tiden har jag dragit mig undan så mycket jag har kunnat, bekvämt för stunden men inte längre. Jag har varit för negativ och tappat livsglädjen helt. Tänkte börja bli glad igen, tänka positivt, Erik blir nog lycklig när jag skriver just det där. Skulle också behöva ta tag i träningen igen, träna är ju bara jobbigt, men fortfarande en gnutta skönt.

Hm, imorgon åker dom till Borlänge. Jag ska alltså ha en Boden Alive utan Fiffi, jag har aldrig varit på Boden Alive utan henne, kommer ju kännas helt skumt. Tvillingarna, Petter, David och William ska ju inte heller vara där. Varför försvinner alla, fine lämna mig ni.. Eller är det någon till som har glömt nämna att dom ska bort?.. Tänkte ha skit kul utan er ändå, faktiskt.


Det handlar om dig

Kom hem innan lunch idag, Erik hade match så vi var tvungen att fara från stugan ganska tidigt på morgonen. Somnade så fort jag la mig i sängen och sov till nu, tar igen den missade sömnen från igår natt. Har iallafall haft det jätte mysigt där. Basta och bada i sjön, åt gott och bara tog det lugnt.

Nu ska jag göra någonting att äta, tjao!


Midsommar

Nu är jag hemma efter en väldigt bra midsommar som började hos Magnus och slutade med en korv på Statoil. Hann träffa min fina storebror och träffa nya vänner. As nice. Var hemma tidigare än jag trodde, men lika bra det. Ska följa med Erik och hans familj imorgon på morgonen till deras stuga. Blir nog jätte mysigt! Åh vad jag vill sova nu. Godnatt.


Du och jag

Trots allt så är du ju det bästa, finaste och underbaraste jag vet.
Jag är så glad att du vill vara Min. Och jag är så glad över att få vara Din.
1 år och 10 månader, älskling låt det bli mer ♥


Promise me

Dom senaste dagarna har varit Blö-dagar. Idag har det varit ännu en till Blö-dag. Hade lust att dra täcket över huvudet hela dagen och ligga kvar och tycka synd om mig själv. Klev istället upp och klippte gräsmattan, blöade i soffan framför tvn med Linnea, var och satte blommor på morfars grav och gjorde tacos till middag.

Och nu ikväll har jag varit på Kvarnängen bland en miljon mygg. Kändes som om det var flera veckor sedan jag träffade många av dom som var där. Vad fasen har jag gjort dom senaste dagarna? Har jag varit emo länge eller? Vilken dag är det ens idag?


What can I say, what can I do

Så tröttsamt. Så tärande. Så långt ifrån ärligt som det kan bli.

Linnea är bäst/ Linnea

Hej! Imorse hann jag inte ens vakna så var jag på väg mot Norrigården för lunch. Jag hann inte ens morgon kissa innan vi for, så illa var det. Efter vi hade ätit så gick jag och Linnea på stan ett tag. Hade tänkt lämna kortet hemma men såklart tog jag med mig det, tänkte (Linnea är bäst) inte slösa något men såklart kom jag hem med en påse. Köpte två tidningar och ett par harems byxor.

Jag har alltid tyckt dom är skit fula, men dom var ju galet sköna! Älskar dom nu. Skönaste byxorna jag någonsin har haft på mig. Fortfarande skit fula men. Snart ska jag börja cykla iväg mot Erik! Mysmysmys. Ska bara få Linnea att inse att hon inte alls är bäst. Puss!


Hej

Hej. Idag har jag och mina kära vänner varit på badhuset. Det har varit väldigt skönt och trevligt. Just nu sitter jag och Fiffi hos David med han och Rova. Dom ''lanar'' typ. Fast ändå så gör dom inte det för vi ser film.

Vad jobbigt det är att blogga. Hejdå!

Always look on the bright side of life

Sitter här i soffan, kollar på ett värdelöst program på TV:n och tycker synd om mig själv och känner mig hatisk mot livet. Finns ingenting att göra. Var tänkt att vi skulle till badet tidigare idag, men det blev inte av. Ville då istället ha en mys kväll med Erik, men såklart hade han fotbolls match just ikväll. Tänkte då fara hem till Vibbyn, men självklart höll Nisse på att laga bilen och jag har slut bensin i mopeden. Sluta vara så emot mig livet.. Haha.

Har då istället underhållit mig själv med att kolla på utomlands resor, kollat på en ny mobil, försökt sova vilket jag misslyckades med, tänkte tanken att baka men hade inte alla ingredienser, tröst ätit allt jag har hittat och till sist tjurat över vädret. Kom nyss på att jag helt och hållet har glömt bort att äta middag. Mat < godis/chips/kakor

Men nu så är Fiffi på väg hit tror jag, tjeho!


-


Mina fötter har ont

Hej! Idag har vi som sagt varit och jobba i Luleå, på Rix fm festivalen/ flygdagen. Har aldrig varit med om sådan stress och kaos. Men det har iallafall gått bra trots brist av personal, tid och arga kunder. I slutet av dagen räknade dom ungefär på att det hade varit 45 tusen inne på området under dagen. Tur som fasen att en lagom slant åker in på banken snart.

Kom hem kring halv 9 tiden, död, öm och väl doftande av hamburgare os. Tänkte ta mig ett långt och skönt bad och sen ta och mysa mig ner i sängen. Men istället kom David och Oskar hit. Vi har suttit och sett TV och haft värsta deep talken haha. Mesar. Nu ska jag äntligen få sova! Är överlycklig över att inte ha sommar jobb imorgon. Halleluja. Godnatt.


En natt tanke

Kan någon besvara mig det här
- Varför heter den Spanska trappan när den är i Rom/Italien?
Jag förstår verkligen inte, och är för lat för att andvända google..

Räkmacka

Hallihallå. Sitter just nu och väntar på att äggen ska koka klart, ska göra räkmacka till middag. Så gott! Älskar räkor och svartkaviar, mums. Haha.. Sen ska jag hoppa i duschen och sen cykla vidare till Erik. Vi ska upp tidigt imorgon för att fara och jobba i Luleå. Jobbigt att kliva upp tidigt, men kul för då får jag någonting annat att göra på dagen än att bara sova!

Nu är äggen klara, hejdå!

-

I get weak in a glance
Isn't this what's called romance?
Oh, I'll be found
When I am lost in your eyes


Sen sen sen

Hej. Idag har jag mått lite så där, illamående, trött och huvudvärk. Har iallafall fått reda på att det är järn brist i kroppen som har orsakat min hängiga humör senaste månaden. Nu ska det käkas järn tabletter och bli pigg som en lärka! Hoppas dom har någon verkan på positivt tänkande också..

Vid lunch så for jag med familjen och käkade på Panelen, och sen blev det en sväng på stan också. Efter det kom jag hem och somnade en stund, for sen iväg till Ica med Fiffi. Hon agerade kock idag och gjorde världens godaste fisk någonting middag :) namnamnam! Sen avslutade jag min kväll med Erik. Nu är jag hemma och väldigt trött. Ska plocka ihop lite i rummet, duscha, och sen krypa ner under täcket och se Paradise Hotel. Nattinatti!


Hey you

Efter jag hade stampat med höger benet några gånger i backen var gräset äntligen färdigt klippt. Fattar inte hur en gräsklipparen kan vara emot mig så himla mycket.. Fick mitt vanliga ryck och började städa huset, vilket liv jag har. Man skulle nästan kunna tro att jag är 40 år.

Hoppade sen in i duschen och så kom Erik. Vi lagade tacos till middag, så gott, men så mat koma efteråt. Vilket ledde till att vi inte orkade fara ut, så for och hyrde film istället och spenderade tiden med varandra själva för en gångs skull. Det var verkligen svårt att blogga medan man halvt kollar på tv? Distraherande.. Nu ska jag iallafall slå på Danska Paradise Hotel och sen sova. Nattinatti.


Onsdag

Igår råkade jag tyvärr lova att jag ska klippa gräsmattan idag. Blö, vad jobbigt. Den där jäkla gräsklipparen gillar verkligen inte mig, den bara tjorvar och tjorvar.. Antar väl att jag måste ta tummen ur röven och få det bort gjort nu. Annars kommer det aldrig att bli av om jag känner mig själv rätt. Vilket jag förmodligen gör. Rackarns.

Sen när Erik slutar sommarjobbet ska jag vara med honom. Asbraigt. Hejs!


Jag lever

Hej! Ja, jag lever faktiskt fortfarande. Sanningen är den att jag inte vet hur man bloggar längre. Det är skit svårt att få ihop ett normalt inlägg. Och sen är det jobbigt att ladda in bilderna från mobilen också, så att sitta och tatta Fiffis bilder är väldigt bekvämt haha (: Fan alltså, jag kommer ha tappat all min skriv kunnighet i svenska framtill höst terminen.

Dom dagarna ni har missat i mitt fantastiska liv har varit azum. Hade en bra skolavslutning. Erik fyllde år i Söndags så då var det tårta kalas. Har varit hundvakt och data spel nörd på samma gång. Och såklart varit med mina allt för bra vänner.

Ett lite halv onödigt inlägg. Nu ska jag gå och snarka. Nattinatti! På återseende.











Sommarlov

Det är ganska kul när man kommer på sig själv sitta och svära och mordhota en mygga på toan. Mitt hat till myggen är stort, jag tycker dom är grymt fula och äckliga och låter som en skuren åsna. Dessutom förstör dom mina vackra ben med med stora bölder av deras gift. Die mother fucker, die.. Hoppas alla miljoner av er dör NU.

Hej på er! Nu har ni missat 3 dagar av mitt intressanta liv, rackarns. Jag har hunnit ta igen mina två praktik dagar. Haft en hel mysig hel dag på Kvarnängen. Tagit första doppet på/i Alder. Cyklat en massa. Blivit både röd och brun utav solen. Och nyss kom jag hem från Frida, hon och Martin har klippt Davids hår. Blev jätte bra (hennes mamma är inte alls frisör och kunde inte alls rädda David i nöden när det var kris). Och nu ska jag ta och sova.

Och så var det sommarlov imorgon. Känns som det redan varit i 2 veckor.


Jag vill ju va som du, gå som du

Imorgon tänker jag sova, sova och sova ännu mer. Så jag hoppas att det är dåligt väder ute så jag kan sova med gott samvete. För efter den här Ikea/alla affärer runt om dagen är jag helt slut. Och det där med att kliva upp tidigt för att fara iväg är ju bara bajs. Var sten död imorse. Ska njuta hela sommaren (minus sommarjobbs veckorna då) med att sova.

Sen jag kom hem har jag varit med Erik. Vi tog en film kväll istället för en ute kväll med vänner. Hade somnat cyklande på cykeln om vi hade farit någonstans. Så att se filmen The Town, som för övrigt var jätte bra faktiskt, var ganska skönt. Nu ska jag sova, godnatt!


Shout it from the roof tops

Är nu hemma efter en trevlig dag. Har varit och kollat på balen, dött lite grann för varje vacker klänning och frisyr man såg. Jag vill ju också klä upp mig så där vackert. Sen nu ikväll har vi varit på Kvarnängen och spelat kubb mot fulla lumpare.

Nu ska jag gå och sova. Ska upp tidigt och fara till Ikea imorgon med moder och broder!


You don’t know how strong my weakness is



What goes around comes around

Kom nyss in efter en kvälls promenad med Emma. Mamma är på någon bolagsstämma eller vad det kallas så jag är hund vakt. Det är så himla skönt ute nu, skulle kunna gå en timme till. Synd bara att jag är alldeles för trött. Emma är också trött, hon ligger och snarkar (och dreglar såklart, världens dregligaste hund) här bredvid mig. Väldigt mysigt ändå.

Idag har jag och Kim spelat The Sims Medeltiden hela förmiddagen. Skit roligt spel, typ roligare än vanliga spelen, man får uppdrag att klara osv. Sen har jag varit iväg till Munk ett tag och sett fotboll med Erik, Emil och Johan. Och nu som sagt varit ute på promenad. Ska ta och hoppa in i duschen och sen lägga mig. Godnatt!


RSS 2.0