Sommar och sol

''Måfaktorn'' blir hög när det är bra väder. Fasen vad jag har njutit de senaste dagarna alltså. Har lyckats vara ledig dessa dagar dessutom, så har verkligen kunna njuta på riktigt också. Mer värme åt folket!
 
Idag har jag hängt med Ida hela dagen. Nu ska jag snart åka till gymmet för att svettas ihjäl. Ville bara visa lite livstecken. Har planer på att kanske bli bättre på att blogga, vi får la se. Lovar nästan ingenting :)
 
 

Sovgott Snuttan

Igår fick vår älskade prinsessa somna in. Finaste katten jag någonsin har skådat med den coolaste personligheten. Hon var verkligen en liten diva, hon skulle alltid vara först vad det än gällde och alltid vara i centrum. Kommer kännas konstigt att komma hem till Mamma nu utan att bli bemött av den fina vita kissen som ville att man skulle gosa med henne i flera timmar. Nej usch vad jag kommer sakna henne.
 
Det är så sjukt hur mycket ett djur kan betyda. Bara tanken på att vi har en till katt och en hund som senare också ska somna in gör mig galen. Jag vill ju att mina små älsklingar ska leva för alltid. ♥
 

Stadsfestivalen

 
Hade en grym helg nere i Skellefteå med världens bästa människor. Som ni ser på en av bilderna var det en aning trångt där i deras etta. Men vad gör det, lite närhet har ju ingen skadas av. När jag kom hem så var det konstigt att kunna se golvet och när jag skulle sova var det alldeles för tyst. Tack fina ni för denna helg ♥

I'm alive

Hej. Tänkte bara visa att jag faktiskt lever. Dagarna går så himla snabbt så jag har aldrig igång min dator längre. Hela förra helgen var vi i Skellefteå, i veckan har jag jobbat och de senaste 4 dagarna har vi hängt med Klara, Oskar och Johan så mycket som det har gått. Ikväll ser vi film här hemma men mitt huvud hänger inte riktigt med efter dagens arbetspass så jag har passa på att ladda in alla bildern från systemkameran.
 
Om man hoppar från det ena till det andra. Efter några tusen kronor fattigare och ett antal timmar i frisörs stolen så är jag just nu så jäkla nöjd med min hårfärg. Emma på Guys and dolls är som sagt hur grym som helst. Funderar på att boka en ny tid när Augusti lönen kommer in, måste klippa mig och slinga utväxten :)
 

Novalicious

Klara och Oskar har skaffat sig en liten golden tik. Hon är världens sötaste och jag har valpsjuka x100. Senaste dagarna har vi umgåts med dem konstant och då har ju såklart Nova varit med. Visst smälter man?
 
Jag hoppas Erik också har fått valpsjuka, en vän till Nova hade ju ej skada liksom :)
 

RSS 2.0