Don't you know

Vilken piss dag. Är helt off och sitter bara och tom stirrar. Är avundsjuk på björnar som går i ide och får sova bort hela vintern. Vill vara så där överdrivet glad som jag var för någon vecka sen. Vill inte ha alla svenska uppgifter eller religions redovisningen. Vill varken plugga eller sova. Vill bara fortsätta gnälla och hoppas på att allt blir bättre.

Måste plugga svenska även fast jag inte vill. Sen ska jag duscha och bädda ner mig i sängen och se oth. Imorgon funderar jag på att fara till Luleå, min garderob är full, men den har inge intressant i sig. Bara tråkiga och fula kläder. Skulle behöva rensa den. Men det får bli någon annan dag, eller aldrig.



Bild löst inlägg

Jag förstår inte vad som är problemet. Inga bilder vill laddas upp på bloggen? Har försökt varje dag att lägga upp bilder till dom två senaste inläggen utan, men det går inte? Kan någon snälla förklara varför, ser ju att alla andra med blogg.se kan det. Och nej, mitt internet kan ju ladda allt annat, utom bilderna?

Snart byter jag fan till Devote. Såg att Iphone har fått en blogg.se app, men android då.. Åh vad trött jag blir. Vill ju dokumentera hela mitt liv. Nåja.. Ikväll har vi hur som hellst varit en sväng till Eriks söta lilla mormor. Lite fika och lite Idol kik. Åkte sen till han ett tag för att hämta min cykel. Nu ska jag sova och njuta av att jag börjar 12 imorgon.

Viktoria i rörelse

Oj vad snabbt den här helgen gick. Har gjort ovanligt mycket nu när jag tänker efter. Har sovit hos Erik sen i Torsdags och glömt kvar mobil laddaren där varje dag jag har farit hem, och laddaren är usb sladden. Har därför inte orkat blogga eftersom jag inte har en ända bild att lägga upp. Godtas ursäkten eller måste ja komma på en till?

Men igår på dagen firade vi Mamma som fyllde år i veckan, lagom super mysigt. Och idag på morgonen blev vi såklart väckt av hundarna och Lennart, för ovanlighetens skull.. Lyckades som tur va somna om och sov sammanlagt 12 timmar! Sen vandrade jag och Fiffi mot solariumet med Linnsan. Gick hem, cyklade till Erik för att ladda mobilen, mötte upp Fiffi igen för en hurt runda, mötte Elina efter vägen så hon följde med. Ja ni fattar, jag har rört mig alldeles för mycket för att vara mig själv, haha. Nu ska jag sova, godnatt!



Sjutte

Vill bara långsamt stycka den där jäkla väder guden, låta den lida oändligt mycket och sen ta och skjuta den (ok, överdrivet haha). Är så fruktansvärt trött på det här regnet. Vet att jag inte är ensam, talar för oss alla och kan mer än gärna ta och göra den där plågsamma tortyren.

Även fast det inte låter som det är jag på bra humör idag! Har varit en onödig dag idag, tänkte gå den där milen, men det blev inte så. Tanken som räknas va? När vi hade hängt klart på skolan fick jag skjuts hem av Linn och Sebbe som skulle till Luleå. Har sen dess sett oth och städat för ovanlighetens skull. Väntar nu på att klockan ska gå och att Erik ska sluta träningen. Vi ska stå för middagen ikväll, hur det nu ska gå.

Lämnade kvar laddaren hos honom, min mobil dog nyss. Fuck.



Krigare

Ny vaken, ny duschad och nyss tryckt i mig palt. Börjar känna mig som en människa igen nu. Och min kropps tempratur håller på att bli normal igen. Har varit en ganska intressant dag idag, dock alldeles för kallt och huller om buller. Hade jag veta hur kallt det skulle vara hade jag stannat hemma istället för att vakna halv 6.

Nu ska jag bädda ner mig under täcket igen och slå på oth. När Erik kommer hem från träningen ska jag cykla iväg till honom! Mysmysmys.


Kära sommar, kom tillbaka

Hej hej hej. Den här dagen har varit regning. Minst sagt. Och tyvärr har vi gympa varje vecka just den här dagen, ute gympa dessutom. Och bara därför var det tvungen att ös regna bara därför. Var helt genom blöt. Fast efter ett tag, när jag redan var genom blöt, var det ganska kul att leka i regnet. Som att man blev liten igen.

Imorgon blir det dock andra bullar! Då ska nämligen op krigarna samlas på skolan 06:10 för att sen fara iväg och bli offer i en buss olycka. Jag har ingen aning om hur jag ska förklara det hela, men det ska bli skit kul hur som haver. Vi ska få bli sminkade till olika skador osv. För att fatta mer, läs här. Och för att toppa hela dagen så kommer Erik hem imorgon. Känner mig som ett litet barn dagen innan julafton! Wiho pussar och kramar.


Puss

Grattis på 48 års (25 enligt henne) dagen älskade mammi! ♥


Färg mörk



Håller på att färga håret. Ska bli så där mörk mörk hårig som jag brukar vara. Trivs så bra i det! Nu måste jag dock gå och skölja ur färgen. Fan vad snabbt tiden gick, ta en bild, ladda upp bilden och skriva en text tog 20 minuter? What. Nåja, får se om jag lyckas färga det själv ännu en gång!

Swima in vatten

Hej! Gud vad enformigt det känns att börja inläggen med hej varje gång. Men känns ändå kosntigt att direkt bara börja skriva utan att skriva hej. För man börjar ju inte prata med någon om man inte säger hej först. Eller ibland gör man ju det. Äh.. Ni fattar säkert.

Ikväll har jag hur som hellst varit på badet med Fiffi, David, Axel och Robin. Var jätte jätte mega skönt! Man blir dock så trött i huvudet och kroppen av att bada, alldeles för ansträngande att flyta runt och prata! Nu ska jag bädda ner mig i sängen och slå på One tree hill och hoppas på att det är Torsdag imorgon när jag vaknar. Godnatt!


Varm choklad

Gårdagen var super mysig. Blev 4 små rätter (standar) på Ming och filmen var jätte söt! Kanske inte en film man ska se med dom äldre, lite för intima scener ibland haha. Men en riktig feel good film! Vi avslutade kvällen med O.C innan vi somnade i ett is kallt rum.

Nu är han på väg till huvudstaden och jag får inte se honom fören Torsdag kväll typ. Nästan synd om mig. Har nyss värmt en kopp varm choklad och ska nu slå på One tree hill. Att se två serier samtidigt kommer bli lite gormigt, men det fungerar säkert!

Friends with benefits

Hej! Jag har precis duschat och ska på ett tag fara till stan och möta upp Erik. Vi ska gå och äta någonstans och sen se på bio, Friends with benefits! Mysigt. Han drar till Stockholm imorgon, är väl ganska avundsjuk egentligen och hade hemskt gärna följt med om det inte vore för att dom bara ska se sport där. Derbyn dessutom, vem bryr sig om det inte är något lokalt lag haha.

Nåja, skönt att slippa honom några dagar i alla fall. Hejdå!



Last friday night

Och den här dagen har gått precis lika snabbt som igår. Vafan, håller jag på att bli gammal mitt i allt eller?! Sist jag kollade var 17 inte så gammalt.. Illa om man känner sig gammal innan 20. Men men, ja, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Försöker bara föröka raderna så inlägget ska få lite stil i alla fall. Så där ja, lite stiligare!

Ska snart börja cykla mot Petrus där massa godingar håller hus. Tar dock rollen som mamma ikväll, blir illamående av bara tanken. Förra Fredagen satte sina spår.


Höst outfit



Min och Linneas outfit för någon dag sen! Nu när höst mörkret har kommit med storm steg och skolan dragit igång på riktigt, är det väldigt svårt att ta sig upp ur sängen på morgonen. Så vad passar inte bättre än att fara iväg med kläder som liknar pyjamasen? As smart ju! Som att man går i sömnen. Praktiskt, skönt och dö snyggt!

Sen har jag hört att häng-pung väskan har blivit väldigt populär i Usa. Linnea var snabb att ta efter trenden! Snyggt tjejen. Måste hitta någon liknande, tror ni Bikbok har den sorten?

It's so fluffy i'm gonna die

Hej, hej, och hemskt mycket hej! Just nu är jag på toppen humör. David bara nämnde något på bussen som egentligen inte var någonting, men herre jesus vad glad jag blev i alla fall. Skit roligt att vara glad ju! Den här dagen har hur som helst gått jätte fort.

Hade en väldigt skum lektion idag, men samtidigt fruktansvärt häftigt/intressant. Alternativ medicin måste vara något av det intressantaste som finns, om man nu är en gnutta intresserad. Tror faktiskt det är skit intressant trots att man inte är intresserad! Så intressant är det. Intressant om ni faktiskt fortfarande hänger med.

Nä, nu ska jag knyta skorna och släpa mig ut på en liten jogging runda. Sen måste jag fortsätta plugga religion. Kom på tal om ingenting på att jag inte har hunnit visa vilken fin present jag fick av Emma när jag fyller år! Han är min nya sov kompis, Erik är för upptagen så han blev utbytt. Tycker om honom så himla jätte mycket. Visst är han gullig?!


Blogga är inte roligt ibland

Linn gnäller på att jag inte bloggar längre. Förlåt mina trogna undersotare, jag ska bättra mig. Så fort vädret bättrar sig. Ja jag skyller på vädret, utan anledning egentligen, men en utmärkt bortförklaring! För vädret är verkligen lika tråkig som min blogg just nu.

Känns lite fult att skriva om den här dagen, när jag ändå inte har skrivit om dom senaste dagarna. Just därför det blir så mycket svårare att blogga när man inte har bloggat så mycket. Jag får så svårt att bestämma mig om vad jag ska skriva. Men men.. Idag har vi varit på en mässa med klassen, mycket intressant faktiskt! Och mycket gratis godis hehe. Sen efter skolan han jag vara med Erik ett tag innan han begav sig till hans andra hem ishallen.

Nu ska jag plugga om Judar. Avskyr religion alltså..


-

Bara så totalt ointressant.

Nattinatti

Går och lägger mig nu, känner dock att jag skulle behöva en extra helg dag. Behöver sova en till natt utan att vakna av alarm. Den här senaste veckan har jag sovit så himla dåligt, max några timmar per natt. Det är väldigt konstigt för att vara mig, jag brukar sova som en stock annars. Nåja, inte som att hela världen går under direkt. Bara mitt humör som drabbas.

Imorgon ska jag tillbaka till kiropraktikern, gruvar mig lite. Gör fruktansvärt ont.


Söndag

På morgonen vaknade jag utav 4 små lurviga hundar. Davids pappa kom som vanligt över på besök med hundarna. Jag är helt kär i dom, och dom i mig såklart. Eller Nelson älskar min tumme i alla fall, han slickar alltid på den. Varje gång. Börjar undra vad det är med min tumme egentligen. Synd att hundar inte kunde prata.

Nu är jag hur som hellst hemma, ska bara byta kläder och sen hoppa på bussen. Ska fara och se hockey med Munk. Helt okej tidsfördriv på en Söndag ju!

Byxa i en yxa


Dom nya byxorna jag pratade om, dö sköna! 299 kronor på Bikbok

Baby, om det ändå var så enkelt

Kvällen igår var rolig! Vet dock inte vad jag sysslade med egentligen, men men. Idag har jag legat framför tvn som en deg klump hela dagen. Har fått mat från Max och annars bara tyckt synd om mig själv. Duschade nyss och tittar nu på Notting Hill.

När Erik kommer hem från bion ska jag till han. O.C mys är helt klart bäst!




-

Well there's no place left for you to run
You can cast your past into the sun
Watch it light up the night and honey, you will be fine.

No I won't tell your heart where to go

Efter skolan for jag till Luleå med Helena och Linn! Var himla mysigt. Vi käkade på Max och shoppade lite. Jag hittade mig ett linne, ett par jeans och ett par ''uggs'' (för ynka 149 kronor!) så vart väldigt nöjd. Mest nöjd över att jag hittade ett par jeans, jag gillar inte jeans för dom passar aldrig mig och gör min häck skit ful och är alltid så långa i benen.

Annars har dagen varit ganska trisst. Vaknade på världens sämsta humör och kände mig bara så irriterad och allmänt less på allt. Ni vet, så där som det bara blir ibland utan att man egentligen vet varför. Nåja, ska torka håret och sen sova, godnatt!


Dumma fjortis

Mitt hår har blivit ganska långt nu den senaste tiden. Dock är det fruktansvärt tråkigt med min enformiga mitt bena. Ja, men det har fortfarande blivit långt. Här är bilder sen två år tillbaka, gjorde misstaget att blondera sönder mitt hår under sommarlovet till nian. Det var katastrof. K-a-t-a-s-t-r-o-f, dumma fjortis. Aldrig mer blond säger jag då!

När jag var blond hade det inte gått sönder lika mycket, om man jämför när jag blev brunett.





Hej hej roliga rubrik

Igår hade jag tänkt att plugga mycket, så bestämde mig för att inte blogga. Slutade med att jag inte pluggade alls och satt på facebook hela kvällen, testade kläder, åt gurka, städade rummet, bäddade sängen och till slut somnade. Ja så där typiskt som det alltid blir när man ska plugga. Plugga är liksom giftigt på något vis. Men idag gjorde vi i alla fall bort det där provet, skönt! Sen hade vi ute gympa, i det regniga vädret, blött kallt och tråkigt.

Efter skolan for jag till Erik. Hans mamma köpte med sig mat från Max och så bänkade vi oss framför O.C hela kvällen. Ganska perfekt Onsdag tycker jag. Nu ska jag gå och duscha och sen njuta av att jag har sovmorgon imorgon. Helt okej!


Geni

Bra gjort Nilsson. Somnade i boken ända fram till nu. 4 timmar. Bra gjort..


Bilder

Det var inte mycket svårare än att aktivera någonting på telefonen för att kunna ansluta den till datorn.. Haha. Känner mig ganska löjlig nu i efterhand, var verkligen svin irriterad på det där igår. Men men nu är det fixat och tur är väl det. Hade typ lust att ta bort hela bloggen först, säger ju det, jag känner mig skit löjlig nu! Att överreagera har jag gjort hela mitt liv.

Idag var det en lång halv 5 dag. Jobbigt. Hade dock sovmorgon, så inte lika jobbigt som det låter. Efter skolan gick jag och Linn till stan och handlade varsin godis påse. Det är ett måste nu, ska plugga in om vårt nervsystem i kroppen, hög risk för att somna i boken alltså. För övrigt sista provet vi har i Medicinsk grundkurs, stört skönt gillar inte den här kursen.









Bajs och kiss

Blir så jävla förbannad. Jag får inte över bilderna till datorn. Skiter i det nu eftersom jag måste plugga. Får gå till den där mobil affären imorgon och fråga hur fasen jag ska göra. Bloggen får lida eftersom nya teknologin ska vara så jävla tjorvig. Åh så irriterande. Emma, jag såg nyss att Devote bara har app till Iphone och inte android.. Ännu surare haha.

Jag har hur som helst haft en kanon helg! I fredags blev jag överraskad av världens bästa vänner med middag på Far East och sedan efter det bowling, tack för en jätte kul kväll och för att ni gjorde det! Så himla gulligt. På Lördag blev det massa fika, mat och en maffig tårta och fina presenter. När allt var klart for jag till Erik. Och idag har vi varit på hockey och resten av kvällen har jag varit förbannad över det här med bilderna. Arg.

Nu ska jag ta och plugga, härliga Söndagar!

Help

Försöker komma på hur fasen man laddar över bilderna från telefonen till datorn..
När jag kommer på det tänkte jag ta och blogga ordentligt, med bilder!

Every teardrop is a waterfall

Nu har äntligen min mobil kommit fram till Boden! Har bara ett litet problem, Mamma måste hämta ut den på posten, Mamma sitter i taxibilen på Kallax och väntar på ett försenat flyg, alltså kommer Mamma kanske inte hinna hämta ut den. Så typiskt haha. Klarar mig till imorgon, men hade varit kul ikväll. Ja jag tjatar som en åsna om den där saken. Men jag är ju jätte exalterad över det. Lite så där överdriven och enformig som jag alltid är.

Nu ska jag studsa in i duschen, imorgon är det Fredag och jag är nyfiken :)


Helt crazy hur snyggt det senaste mode frisyren är!

RSS 2.0