En vecka och en dag kvar till skolan!

Funderar på att gå till stepin och träna. Funderar annars på att gå till Ica och köpa något gott. Funderar också på att gå till Suntan och sola. Jag vill bara ut i det varma vädret! Problemet är att jag orkar inte träna just nu, jag har inga pengar till att köpa någonting på Ica, och jag har inga pengar till att sola. Dessutom har jag absolut ingenting att göra idag. Fuck life?



Jag är också sugen på att gå till stan och köpa t-shirten jag såg igår med den här tjejen på. Den var cool. Fast åter igen, jag har inga pengar... Dom kommer imorgon, marknaden är go, went, gone imorgon.. Min värld går under av mina problem!


Godnatt

Blev en promenad hem från Petter ikväll igen. Fast denna gång följde Erik med mig hem för han hade ont i huvudet, antar att det beror på för lite luft i ett rum och för mycket spelade. Han sover redan så ska slå av datorn, mitt tangentbord låter så mycket när jag skriver -.-


Värme












Ett litet Grekland inlägg som jag glömt publicera


Blubb

Planerna för idag sket sig lite, men slutade iallafall här hos Petter.
Dom lanar typ, fast nu ser dom på Mega mind, eller nå sådant..


I will be

Cause with out you I can’t sleep
I’m not gonna ever ever let you leave
You’re all I got, You’re all I want
And without you I don’t know what I’d do
I could never ever live a day with out you
Hear with me do you see you're all I need.


You deserve better

Efter en kväll med säng häng med Glee, Max häng, Petter häng och en kvälls promenad hem säger jag nu godnatt. Jag har tänkt att sova jätte länge imorgon, sova in my heart♥


Hejsan

Igår kväll kom Erik, William och Munk förbi efter deras träning. Vi såg Facebook filmen och åt massa gott. När dom for somnade jag och Erik på dirrrrrrrren ba. Han gick nyss hem och nu ska jag fara och träna. Måste skynda mig, bussen går snart! Hurry opp!


Glee eller träna?

Naaaaj, jag orkar inte träna. Slår på sköna Glee istället!


Sportlovet is här

Skönt med lov. Fast lite tråkigt att man inte har så mycket planeret, det blir Klinten någon dag men vet inte mer än så! Ska bli riktigt kult med Klinten, rätt länge sen jag var där. Nåja, det är iallafall lov och det är ju helt underbart! Sova sova sova.. Äta äta äta?

Jag sitter och funderar om jag ska dra mig mot stepin och kolla hur mitt knä mår egentligen. Hade ''djungel äventyr'' igår på gympan och på något sätt gjorde jag illa knät, tråkiga är att det precis hade blivit bra efter en annan olycka.. SUCK A DUCK vad irriterande det är.

Nu ska jag gå på dass, synes och höres!


En söt och glad liten kompiiiiis! (:


Tummen ner

Det är så tråkigt att blogga när man har 2 bilder på datorn. Måste ta och överföra från den andra datorn snart.. Bloggen får ju spindel nät på sig annars! Hej på er. Det var ett tag sen. Har väl haft lite annat för mig antar jag. Som att sett på film, suttit på skolan 5 timmar efter man slutat, sett derby och så vidare. Och kom nyss hem från ishallen där jag sett hockey med Linnsan, Munk och Rova. Ytterst trevligt minsann.

Nu ska jag ta och slå på Glee och se några avsnitt. Hejdå! Ni får en random google bild..


Tell me what you need

Hade feber när jag vaknade så blev att stanna hemma idag. Eller nej juste, man får ju inte stanna hemma om man är sjuk, totalt olagligt ju? Shit fuck life alltså. Dumb ass. Jag har iallafall bara legat i sängen nästan hela dagen, ganska tråkigt men ändå ganska skönt. Fick reda på att vi bara har en lektion imorgon, inte illa. Orkar verkligen inte blogga egentligen, ska ta och hitta någon bra serie på internet och glo på. Hejdå!


Solsidan & Wallander

Den här dagen har varit värdelös. Helt värdelös och äckligt jobbig. Ska gå till soffan nu och kolla på Solsidan och sen Wallander som vanligt. Jag hoppas i alla fall att Wallandet går ikväll? En Söndag utan Wallander fungerar ju inte längre!


Times up

Dags för lite gränser och lära sig att inte ta emot all skit!
Får se vad som händer idag. Ska inte sitta och deppa i alla fall (:
För vem orkar vara deppig när det inte är till någon nytta?


Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu

EN IS KALL COCA COLA! Och så en utomlands resa på det också hehe..


Livet suger

Vet ni vad jag lyckdes med imorse? Ni vill inte veta, fast ni får veta iallafall. Jag skulle slänga mig på sängen men råkade slänga mig på datorn som stod på sänge, så jag satte mig på den, och har ett mobilt bredband så det är som en avlång liten låda som ligger mellan skrämen och tangentbordet, som kom i mellan. Halva skärmen gick sönder och blev svart. Bra jobbat! Då var den datorn förstörd.. Mina bilder och allt..

Har min gamla dator nu, som är segare än segast. Skit svår att skriva på också, totalt värdelös. Som tur är har mamma en extra dator, väntar bara på batteri sladden som är lite go, went, gone. Skitsamma livet suger hur som hellst. Nu vill jag hitta på någonting kul!


Brandy och Herr Morris

Hejsan. Äntligen Fredag igen, tjoho! Jag for och tränade efter middagen och sen gick jag och Linnea på stan ett litet tag efter hon hade klippt sig. Eller ja, gick på stan och gick på stan, vi gick på Coop, haha. Allt annat hade stängt. Fast jag var en sväng in på H&M innan dom stängde och fynda en peeling för 20 kronor! Den luktade gott.

Nu är vi hemma igen, slagit oss ner på våra vanliga ställen (dvs sängen och soffan) och sms med varandra. Trots att jag egentligen bara behöver resa mig från sängen och gå två steg för att se henne.. Men det är för jobbigt! Tyvärr måste jag trotsa jobbigheten och gå till duschen och ta en skön dusch, och andvända peelingen!

Senare ska jag umgåsas med mina fina vänner och pojkis hos Petrus!


Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

Jag vill träffa hur många som hellst. Mormor. Pappa. Mina bröder. Mina andra släktingar längre ner i landet. Många vänner som jag inte träffat på längre. Massa kändisar, mer eller mindre kända. Massa random personer bara för att liksom. And so on..



Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Jag har ingen speciell favorit årstid faktiskt. Tycker inte årstiderna spelar så stor roll. Även fast man gnäller på kylan, värmen, slasket, regnet, så ändrar det iallafall ingenting. Men jag gillar vintern för jag älskar att köra skoter och jag tycker mörker är mysigt. Våren för att vår känslorna är underbara, och värmen som kommer. Sommaren för alla sköna stunder ute. Hösten för jag älskar höstens färger, och så fyller jag ju år också hehe. 




Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Mina mål med livet är att kunna tänka tillbaka i gungstolen med ett par halv stickade tjocksockar ''Vilket underbart liv jag har haft. Jag är så lycklig och så nöjd med allting.'' Någoting i den stilen! Mina drömmar är ganska få. Har inga jätte speciella drömmar utom att bara leva ett bra liv. Okej, att bli frisör har alltid varit min dröm mer eller mindre.. Mina önskningar är väl det samma som dom andra, bara att få ett bra liv helt enkelt.


Secrets

God kväll alla damer och kanske herrar. Ligger här och lyssnar på OneRepublic's sköna låtar. Har precis duschat, och har världens spänningshuvudvärk. Aj aj aj! Höll till och med på att svimma av den när jag var och träna. Det var lite pinsamt faktiskt. Haha. Nåja hoppas den försvinner snart, tycker ju synd om mig själv..

Ska sluta gnälla och ta och göra den där ''Dag-listan'' jag började på för någon dag sen. Hade ju glömt bort den totalt.. Hoppas det kommer någon kul grej på någon dag!


Detta fält måste fyllas i

Tänka sig att en sådan liten sak som det där, kan göra så mycket. Blev just på väldigt bra humör. Nästan som att en liten skavande sten i skon försvann. Ja, precis så känns det! Hihi, nu fick ni någonting att fundera på. Äh, det var bara en pytte liten sak egentligen, typ som om man gillar någons status på fejjan! Fast det kan ju vara en ganska stor sak.. Så, det kanske var en stor sak ändå! Fast en stor sak i litet format (:

Nå väl. Idag har jag hunnit med en hel massa grejer tycker jag, nästan. Först på morgonen har jag varit på Vårdcentralen, eller tog jag kanske en sovmorgon som vanligt? Hmm.. Sen har jag gått nästan till halv 5, och så har jag sovit lite också. Och kom nyss hem från stepin, var med Elinpelin! Det gick verkligen inge bra att träna idag, min kropp är helt seg och trött. Nu ska jag göra ett kaning hopp in till duschen - har stora planer på världens längsta duschning!


Solstråle

Livet suuuuuger snopp..


14 Februari

Hejsan. Min dag har varit jätte bra. Har varit hos Erik tills han for iväg på träningen. Trodde jag skulle få vara utan honom den här Alla hjärtans dagen också, förra året var han på match i tjotthejsan typ. Men så blev det ju inte, väldigt bra! Carefaceee..

Annars då? Jo, jag vill bara ta livet av mig. Denna jävla kyla ska stanna med oss hela veckan enligt väder prognoserna.. Hoppas och tror och ber och bönar att dom har fel. Det är hemskt att gå ut genom dörren. Sängen lockar mer än vanligt, att bara ligga kvar hela dagen i ett varmt och mysigt täcke. Utan att behöva gå ut i is kall kyla. Vad vill väder gudarna oss..


I can't let go

Hejsan. Har som sagt varit i Luleå idag, ett tag iallafall, med Felicia och Amanda. Kom hem innan 6 och har sen dess hållt på med en Artikel om Homosexualitet, är nästan klar. Skönt det. Tänkte springa till duschen nu och hinna duscha innan Solsidan börjar, sen efter det är det ju Wallander som vanligt! Hejdå Söndag. 

 


Söndag

Godmorgon godmorgon! Är lite stressad just nu (perfekt tillfälle för att blogga då..) Har tittat fel på klockan med en hel timme, ska ta bussen till Luleå om en halv timme. Panik, jag har inte ens kläder på mig. Fuck a duck, stressigt läge ju..


Halebop, I'm surfing tonight and I like it

Tjenare mannen. Till att börja med, abrakadabra vad skönt det var när vi kom hem och la oss. Jag var helt hjärn körd och muskel körd. Aldrig sovit så gott som inatt. Låg typ kvar i sängen till 3, sen gick vi till William och Emil. Och så en sväng förbi Max. Gott var det! Är hemma nu, sitter och funderar på vart fan den där tröjan har tagit vägen. Vill ju ha den, just precis nu.

Fick (på tal om ingenting) ett sms från Erik nyss: Hehe du ser lite ut som en påsk kärring när du blir kall x) Haha, jag har nog nordens, om inte jordens, charmigaste pojkvän..


Hockey eller någonting

Sitter hos William med Erik och Emil. Dom kollar på matchen med Foppa, jag låtsas som att jag ser. Fan vad trött jag är, längtar till vi börjar röra oss hem, till en skön säng och bara snarka.


Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.

1. Jag älskar godis. Eller okej, jag älskar allt som är onyttigt.
2. Jag har tappat min personlighet för länge sen, vet knappt vem jag är längre.
3. Gruvar mig över små som stora saker - hela jävla tiden.
4. Jag hade ett löfte om att inte köpa coca cola i fiket, fram till lovet. Jag bröt det efter 4 skoldagar. Coca cola är svårt att leva utan. (Som sagt, älskar allt onyttigt..)
5. Otroligt nog tränar jag 3-4 gånger i veckan nu mera. Jag trodde jag var för lat för det. Synd bara att jag kombinerar min träning med för mycket socker.
6. Jag tål inte när vuxna män säger åt mig att göra saker. Jag blir gråt färdig om det händer. Mamma tror det har och göra med pappa. När mammas gubbe Nisse sa åt mig att städa när jag var mindre slängde jag ur mig: Du är inte min pappa. Så kan mycket väl vara det.
7. Jag tror inte på det övernaturliga. Jag vill göra det, men jag kan inte tro på någonting jag inte har sätt själv. Jag vet däremot att pappa fortfarande är kvar och vakar över mig.
8. Jag är nog den gnälligaste människan man kan hitta. Jag gnäller utan att jag tänker på det.
9. Jag har alltid varit väldigt självständig av mig. Och tjurig. Var den där jobbiga lilla knubbiga ungen som alltid sa till mamma: kan själv! Hon fick alltid prata tvärtom språket med mig för att få mig att göra som hon ville. Hoppas min unge inte blir som mig haha..
10. Jag är en sucker för kärlek.


Okidoki

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

Nu försöker jag en gång till. Den här såg mycket roligare ut nu när jag har följt Linns ett tag. Here we go.. Hihihi känn dig länkad Linnsan - KLICKA HÄR! 


Hey baby drop it to the floor

Yeah, känner mig som en jävla zombie. Lyckades få 40 minuter sömn inatt, min förkyldning och annat kan ju bara dö. Ta sig i stjärten liksom. For iallafall till skolan och gjorde bort dataprovet om powerpiont. Det var lätt, och det gick bra. Kul information va.

Just nu är jag hemma igen, men ska snart fara och träna. Har ändå ingenting annat att göra, och massage stolarna där är ju underbart sköna hehe. Vill inte somna nu så jag inte kan sova ikväll heller. Måste fördriva tiden. Måste överleva. Erik kommer hem från träningen vid 10 tiden, oh snap.. Jag kommer snarka då. ZzZzZzZ..


En vanligt lektion med OP:arna..


My own way

I've got to move on and be who I am.


Onsdag

Har varit på hockey ikväll med Linn, Munk, David, Martin, Rova och Ida. Shit, det där blev för mycket namn.. Och vem bryr sig egentligen om vem jag har varit med? Skulle ju kunna skriva: Har varit på hockey ikväll, men det låter så tråkigt. Och: Har varit på hockey med några ikväll, det låter som att dom är Det, att dom inte har några namn.. Men att skriva alla namnen låter bara jobbigt. Vilka problem! Boden vann matchen hur som hellst.

Sitter här ny duschad och väntar på att håret ska torka så jag kan gå och lägga mig. Är jätte trött. Jag ser fram emot morgon dagen. Det känns kul, att somna till någonting man längtar till, och sen att vakna upp och veta att det är ännu närmare till det då. Fast livet suger ju fortfarande, livet suger alltid. Lär dig livets stora gåta, livet suger hårt som en kråka.


Travelin' where the wind is blowing

Hej hej hallå. Här ligger jag och känner mig otroligt social och glad, men såklart är alla andra trötta. Lite typiskt. Jag tror jag är lite övertrött, min humor är sämre än vanligt och orden bara flyger ut på tangentbordet. Jag ska sova snart, men tänkte vara uppe ett tag till, har sovmorgon till 20 i 12 imorgon. Skönt att slippa Medicinsk grundkursen.

Efter jag kom hem från skolan for jag och åt i stan med Erik och William. Sen åkte jag och tränade. Träningsvärk är verkligen inte att leka med.. Pain in the muskler. Pain vad man är gör. Pain in the ass. På tal om ass, jag skulle skriva bad ass till Linn på fejjan, men kom aldrig på hur det stavas. Satt i 7 minuter och funderade på det. Var tvungen att Googla, men det hjälpte inte heller. Jag är trött! Eller bara allmänt seg.


Godnatt

Usch vad jag är trött. Gick och duschade när jag kom hem från stepin sen somnade jag halv 8, och har sovit till nu. Är fortfarande trött! Ska bara fixa håret sen går jag och lägger mig igen. Hoppas det går att somna. Annars blir det ju inte så kul. Godnatt!


Wallander

Söndagar är verkligen tråkiga.. Åh, barra dö dumma söndagar. Efter Linnea kom hem från träningen hade vi så tråkigt så vi gick ut i kylan och skottade upp stigen till vägen. Det var jobbigt! Snö är ju skit tungt.. Slutade med att vi låg i snön och gjorde snö änglar och hoppade runt. Dog av skratt lite också, och hon förstörde skoter spåret genom att göra värsta snö högarna där haha. Min älskade lilla plutti kusin.

Nu ligger jag i soffan och ser på Wallander. När den är slut ska jag sova, sova lite längre eftersom det är sovmorgon imorgon. Så skönt. Vad svårt det är att se film samtidigt som man bloggar. Måste sluta skriva nu. Men det var så kul att skriva, det bara flyter på liksom. Kolt ju.


Höhö

Dåliga ursäkter hit och dit. Håll trutten istället bara..


Show your skin because you're one of a kind

NI KÖR VI!!! SES I DIMMAN FOLKS!! FULLAST VINNER!!
Haha. Skoja bara. Ska snart gå iväg till Erik, en mös Lördag med min fina grapp!
Jajajaja, ses i drömmarna sen dåå! Hejråååååå.


Lördags rubrik

Hej. Här sitter jag, på min säng som vanligt. Har nyss fixat håret (rent hår! wiho! duschade håret senast i Onsdags så det var ett halleluja moment att duscha) och ska snart fara och se hockey med två snygga flickor. Igår kväll var jag också med dom där två flickorna. Vi såg Love and other drugs och I rymden finns inga känslor. Eller okej sista filmen somnade vi efter en kvart typ, men Love and other drugs var bra faktiskt. Bara en förvarning, se den inte med mamma och pappa, mycket naket. Nu måste jag skynda mig, hejdå!


Letting go

Igår åkte man i den nya Volvo v70, inte illa kan man säga. Inte alls illa. Dock så mår jag illa just nu. Äckligt ont i magen har jag också. Skjut mig vad jag hatar att vara det kvinnliga könet ibland. Dö barra dö. Nej nu ska jag inte vara så negativ som alltid. Ska ta bussen som går snart till stan med Felicia, vi ska fara och äta, mums! Suger att hon har apu i 4 veckor nu. Som sagt, livet suger ju ;) Gratis medlems medlemskap i min emo klubb!


Godnatt mina vänner och icke vänner

Jäkla snö, jäkla jäkla snö, jäkla jäkla jäkla snö. Den förstör min lilla stig till vägen! När jag kom in genom dörren nyss hade jag nog hela Bodens snö i skorna. Dumma snö. Gud vad jag älskar att klaga alltså, det är så himla skönt! Jag kom hur som hellst nyss hem från Erik, den där nörden, den där wow nörden. Och nu ska jag sova, gud vad skönt. Är helt slut i kroppen och har ont överallt av okänd orsak. Livet suger ju.


Suck

.......


Day by day

Vad hände? Veckans två jobbigaste skoldagar bara flög förbi? Det är ju helg snart igen! Skönt. Efter skolan idag gick jag och tränade med Elin och Linn. Säkert väldigt dumt gjort med min förkylning, men det får jag ta och sota för senare för just nu känns det bara skönt att ha tränat. Mindre skönt är alla onda finnar som anfaller mitt ansikte och gör ont och inte vill försvinna heller.. Dö barra dö! Nästa destination - duschen.


Inga bekymmer, man är lycklig var dag

Timon och Pumba skulle varit här just nu och sjungit Hakuna Matata. Det skulle passa in bra. Allt känns så bra just nu. Lite som att sväva på moln känsla. På snoriga moln då.. Fan vad det rinner ur min röda näsa. Det rinner ur ena näs hålet och i det andra är det helt igen stockat. Mysigt! Har blivit mer förkyld och det suger, hela kroppen hänger ju, som en häng pung typ. Och hur kul är det att gå runt som en hängig pung?

Om det inte hade varit för matte provet och lunchen (Nuggets!! Vet inte hur många veckor jag och Elin har väntat på den här dagen!) imorgon så hade jag stannat hemma och försökt bli lite friskare. Stackars mig.. :( Skoja. Nu ska jag ta och sova. Godnatt!


RSS 2.0