Valborg

Har som vanligt sovmorgon idag, men har varit vaken långt innan mitt alarm som fortfarande inte har ringt. Erik är inte den smidigaste på morgonen så jag brukar alltid vakna när han börjar tidigare än mig. Vilket är fyra av fem dagar i veckan. Men det gör mig ingenting, jag gillar att ha mycket tid på morgonen så att man inte behöver stressa. Speciellt nu på våren när det är ljust på morgonen! Finns ju nästan ingenting värre än på vintern när det känns som att man kliver upp mitt i natten pga mörkret.

Annars så ser jag framemot kvällen riktigt mycket. Har väl inte så mycket planerat utom att vi ska laga middag här hos Erik med några i början. Sedan får vi väl se vart kvällen leder oss. Hoppas den blir helt kanon bra i alla fall :) Nu ska jag gå ner och göra frukost. Ta det lugnt ikväll vännor!


Fredag

Ligger i sängen nu efter en som vanligt helt vanlig dag. Imorgon får vi inte sova exakt hur länge vi vill, utan där någon gång innan lunch ska vi börja rulla mot Finland. Kuligt att fara på en liten sväng ändå, bara för att man kan. Jappjapp, mycket mer än så hade jag väl inte att skriva. Som vanligt då.

Hoppas ni sover gott inatt, själv är jag dö förkyld. Extremt synd om mig.


Mitt i veckan dagen

Idag har varit en bra dag, har varit på himla härligt humör. Solen bidrog nog till en stor del skulle jag tro. I slutet av skolan hade vi klädsim, otroligt jobbig men lite skönt också. Stanna och badade ett tag med några från klassen, var mysigt att ligga och sola i ute poolen och leka i strömmen med herr Orm.

Den här kvällen var dock inte lika rolig. Har varit ledsen, besviken och arg. Till och med fällt tårar inför Erik, och det händer inte allt för ofta. Jobbigare att gråta inför någon ju.. Sitter just nu hos William med dem andra som såklart kollar på fotboll. Men ska nog gå hem till Erik, känner mest för att vara själv.

Dessvärre är ju Williams dator segare än segast, så orkar inte leta fram någon typisk kryptisk bild från Weheartit. Ni får helt enkelt klara er med ett super tråkigt inlägg. Hejdå.


Tisdag

Äh, jag suger på att blogga nu för tiden.. Men mina dagar är inte alls intressanta, så det gör som ingen skillnad ifall jag bloggar eller inte. Inläggen kommer ändå bara bli lika tråkiga som att jag inte bloggar. Det ända jag gör är typ sova, skola, tv och oth, och sova mig igenom massa tråkiga sport matcher.

Och för ovanlighetens skull ska dem kolla på ännu mer sport ikväll.. Åh så tråkigt. Visst jag behöver ju inte följa med, men att följa med och somna är i alla fall mer socialt än att sitta och stirra in i väggen hemma. Fast kom igen, fotboll är verkligen inte roligt att kolla på. Nåja, ska gå och jobba lite matte ett tag. Och försöka få tyst på en skrikande pojkvän som sitter och bankar och åt spelet.. Bitch please..


Black and white




Man kan inte göra annat än att älska detta April väder! Klart man blir på strålande humör när man vaknar och ser att det är vitare än vitt ute. My gudness alltså.. Nåja, jag är faktiskt inte så bitter trots allt. En aning kanske men. Idag väntar handbolls kikande och poker kväll oss, skoj skoj.

Japjappjappp, ska fortsätta kolla på One tree hill nu. Hejdå!

*





Japp, jag är på skit dåligt humör just nu. Jag är så trött på all falskhet som finns. Trött på att man har så jävla svårt att acceptera att alla människor är olika och har olika behov. Trött på den stora egoistiska delen som bara sitter och förväntar sig allt men aldrig ger någonting tillbaka.

Viktigt att tillägga att jag inte säger att jag är bättre själv, för stundtals är jag verkligen inte det. Men jag inser mina fel och tror inte jag är någon jävla kung heller. Ps, jag överdriver. Det gör jag alltid.

Blablabla

Hejhejhej. Ligger just nu i en ny bäddad säng, jag älskar ny bäddat! Har precis duschat och på ett tag ska vi börja cykla till Filip för att kolla på hockey. Synd bara att min cykel har tappat sitt stöd och alla sina växlar.. Åh stackars cykel, helt trasig. Fast med tanken på att den har varit med om kidnappare TVÅ gånger förra sommaren så är den värd en renovering inom kort. Inom lite långt kort kanske.

Jappjapp, nu ska jag gå ner och föna håret. Hejs.


Tisdag

Är lite skumt att vara tillbaka på skolan efter 7 veckor frånvarande av både praktik och lov. Men på många sätt mycket skönare att ha skola än att ha praktik. Yepyep. Sitter just nu och kollar på hockey (eller ja, jag kollar på datorn och låtsas som att jag hänger med) med Erik, Emil och William.

Mycket mer än så har jag väl inte att berätta. Blablabla. Trött på nästan allt. Hejs.


*

Det kommer bli bra i slut ändan ska du se. Finaste du. ♥

Söndag

Är nu hemma efter några dagar i fjällen. Har varit helt kanon! Strålande sol nästan hela tiden, massvis med skoter åkning blandat med slalom åkning, god mat och stug mys. Jag älskar skoter föret som är uppe i fjällen, lederna är helt släta och utsikten när man kommer upp i fjäll topparna är oslagbara.

Åh.. Jag ville inte komma hem till ett ännu snöigare Boden. Men ja, nu är vi hemma och visst är det lite skönt det också. Tänkte faktiskt för en gångs skull sova hemma inatt, men visade sig att alla mina saker var här hos Erik så det gick ju inte. Himla otur hihi.

Lägger in halv kassa mobil bilder eftersom det tar en evighet att ladda upp kamera bilderna. Japp japp. Ska gå och borsta tänderna och sedan slå på One tree hill. Godnatt!




Onsdag

Den här dagen har enbart spenderats åt att fixa inför imorgon. Har varit och köpt nya täckisar, jacka och vantar. Varit hem till Vibbyn och hämtat min skoter, och packat då såklart. Och nu ikväll har vi varit och kollat på nyaste American Pie filmen. Den var inte den bästa av alla filmer, men sevärd i alla fall :)

Ska gå ner och borsta tänderna och sedan krypa ner i sängen och kolla på lite One tree hill. Sen sussa sött, eller tja brottas sött. Dem senaste nätterna har Erik dragit av mig täcket och putat med hockey rumpan så jag har blivit helt tokig.. Värsta är att han inte ens kommer ihåg att han varit jobbig..

Nåja. Har med mig kameran så ska ta fin fiiiiiina fjäll bilder. Hej då!


Memories

De två senaste kvällarna har vi hängt hos Petter. I den där källaren som vi har spendera så jäkla många timmar i under åren. Låg och kollade på tv medan dem andra satt och spelade, och kom då och tänka på massa olika tillfällen just i hans källare. Något som jag kom på att jag saknade lite extra var när dem hade fått katt ungar, då jag och Fiffi åkte enbart dit för att sitta och mysa med dem små liven i bastun. Eller bara alla mysiga film kvällar då alla legat och kramas med varandra.

Nå nu blir jag lite blödig. Ska bädda ner mig i sängen och slå på lite One tree hill istället. Imorgon ska det packas inför fjällen resan, ta en fika på stan förhoppnings vis och sedan gå på bio!



Måndag

På någon timme ska jag hoppa på bussen med Ida och så ska vi åka hem till min före detta handledare för att jobba matte. Eller lära oss matte. Eftersom läraren vi har på skolan inte har tid att hjälpa en, och det är svårt, blir man ganska omotiverad till att jobba flera timmar själv när man ändå inte förstår någonting. Mycket snällt av Elisabeth att erbjuda den hjälp dem kan ge :)

Jo, så roligt har jag så jag jobbar matte frivilligt på lovet!


*


I crossed the ocean for a heart of gold

Sitter hos David just nu och kollar på Sex and the city filmen samtidigt som jag försöker få tillbaka känseln i fötterna. Vi har cyklat till Amore för middag, var varmt innan solen gick ner men inte alls lika varmt efteråt.. Sedan att det är totalt livsfarligt att cykla bredvid Oskar när han är uppe i varv gör att man måste cykla snabbare och hålla sig längst fram, ännu kallare alltså.

Tja, det var väl det ända jag hade att säga. Typ. På Torsdag åker vi till fjälls. Ska bli så mysigt!


Istagram

Jag har också fallit för Istagram.. Men det är ju jätte kuligt faktiskt! Viktorianilssson :)

Once upon a time on the same side

Tror jag ska ta med mig min dator till Erik.. För när han sitter och spelar ligger jag ändå bara och ser tv eller stör honom för att jag har tråkigt. Risken är bara att jag kanske bloggar alla timmar om dygnet då.. Nej då, men nästan. Men ni vet hur det är man har ju alla sina sidor på sin dator, sina bilder och allt det där. Det är inte lika kul att sitta vid en dator som inte är ens egna. Gud vad jag är klok ibland!

Erik är ute och övningskör och ska hämta mig när han är klar, då slipper jag till och med gå med datorn ända till honom. Det är menat att den ska med helt enkelt. Jaja.. Ska i alla fall gå och duscha och packa om väskan lite. Ikväll ska vi göra middag helt själva, och sedan ska dom lana.. Boriiiing.



Cause I found someone to carry me home

Ja juste, jag har ju faktiskt lov nu. Rackarns vad skönt! Tyckte nyss vi hade lov och jag gruvade mig över fem ''långa'' veckor, pfft tiden har ju börja flyga nu när man har blivit äldre (17 bast, yeah). På riktigt alltså, tiden går mycket snabbare nu av någon konstig anledning. Förstår inte varför egentligen, så lite som jag gör borde tiden stå stilla haha.. Men det är i och för sig bra att den inte står stilla.

Ayayayayayaya. Idag har jag varit och tränat och sedan inte gjort ett kiss. Ska hoppa på cykeln och cykla iväg till Erik. Så eftersom tiden flyger så önskar jag er ett bra liv och så vidare, hejdå!


Cause that truth hurts, and those lies heal

Nu är min praktik slut! Känns faktiskt lite så där, skönt att det är slut men jag kommer sakna stället. Speciellt min handledare. Dock kommer jag träffa henne snart igen, ska nämligen få hjälp i matte av hon och hennes man. Så himla snällt av dem! Kanske finns det något hopp i alla fall :)

Yeyeye. Nu ska jag gå på toa (anteckna) och sedan åka och träna, bye!


RSS 2.0