One look in your blue eyes

Har Spotify premium nu, fy satan vad skönt! Blev ganska lamt att sitta och lyssna på Youtube hela tiden. Nej men, svin skönt. Nu väntar jag bara på en mobil hihi, snälla postbil skynda dig, jag längtar ju ihjäl mig snart. En aning överdrivet kanske, men ändå.

På ett tag ska jag ut med Linnea och jogga. Haha ni läste faktiskt rätt. Helt seriöst första gången jag skriver det i bloggen. Tycker det är skit tråkigt och är mycket hellre på Stepin, men just nu orkar jag inte fara dit och är fruktansvärt rastlös. Så det duger väl i krig antar jag.


Så typiskt

Såklart hade dom ju inte mobilen på lager i butiken.. Attans, jag som verkligen hade sett framemot den här dagen haha. Men vi har i alla fall beställt den nu så förhoppningsvis kommer den på Onsdag. Men med min tur lär väl postbilen bli kapade av pirater på torra land så den kommer nästa år istället. Hade inte förvånat mig ett dugg faktiskt.

Annars har jag blivit väldigt mörbultad igen, just nu är jag så öm så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Fick tyvärr en ny tid om några veckor igen, hjälp mig. Tror varenda kota och muskel knut har blivit plågade idag. Efter vi var klar där for vi till Storheden, inhandlade min vanliga favorit parfym från Rusta. 39 kronor! Tror det där blir min femte eller sjätte flaska av samma parfym, så mycket gillar jag den! Nu ska jag ta och sova, gud vad skönt.


Stolt faster till den här söta troll ungen, vill verkligen till Spanien och träffa henne!

Boring

Den här dagen har varit så sjukt händelselös. Har bara legat i sängen hela dagen efter Erik for och kollat på Paradise Hotel, som jag nu tyvärr har sätt klart. Funderar på att skriva vem som vann hela skiten, bara för att jag vet. Men nej det kan jag inte göra, hade ju varit taskigt. Men fortfarande väldigt roligt, typ. Eller kanske inte ändå..

Herre min gud vad tråkigt jag har. Är verkligen rastlös. Nästan så att det ska bli skönt med skola imorgon, bara för att då har man lite mer att göra än att bara ligga i sängen i alla fall. Det där lär jag ta tillbaka direkt imorgon när alarmet ringer. Eller nej på Tisdag morgon, för morgonen dagen ser jag framemot. Ska tillbaka till kiropraktikern och efter det ska vi fara och köpa mobilen! Alltså mobilen jag längtar till, inte resten. Kiropraktikern gör bara ont.


-


Snygga skal

Hjälp! Jag vet inte vilken av skalen jag ska ta och beställa till mobilen? Funderar på zebra skalet, men dom andra två är ju också jätte fina! Åh, jag kan inte bestämma mig.. Mobilen ska jag förövrigt fara och köpa på Måndag. Jag längtar efter den så himla mycket, ungefär det ända jag går och tänker på just nu. Besatt av en sak jag inte ens har ännu.

Ja jag har skrivit om det här inlägget, det andra blev så fult och slarvigt.


Välkommen in på mitt bank kort..

.. Du käre lön! Du är så varmt välkommen så. Har längtat efter dig i en månad nu. Antar att ni nu har räknat ut att jag fick min lön idag. Skön känsla, fast inte lika skön känsla när man blir så exalterad över pengarna att man inte riktigt tänker för hur mycket man handlar. Jag fick i alla fall med mig en kofta, en tröja och en bh hem. Sen fikade vi på stan, och till sist gick jag och Fiffi och käkade på vårt favorit ställe.

Nu ligger jag i sängen och är irriterad. Kul Fredag!


Udda

Haha jag fick en udda kommentar för ett tag sen. Var någon som ville att jag skulle lägga upp en bild på vårt badrum. Börja skratta när jag läste den haha. Skrattar fortfarande. Bara för att frågan var så udda. Men okej, här är en bild på min mamma och vårt gigantiska badrum med en miljon speglar som inte riktigt syns på bilden. Och ja, det är fruktansvärt konstigt att sitta där mitt på toan, liksom alldeles för stort space. Haha vilket kul inlägg!


Orden bara flödar

Ikväll har jag varit på estet konsert, gud vad jag älskar konserter! Helt kanon bra. Allt hår på kroppen bara reser sig hela tiden. Jag är absolut inte avundsjuk på alla som kan sjunga fint, min kråk röst har sin charm den också ju. Och den får också håret att resa sig, av grym tondöv-het. Så ni dom kan sjunga, släng er i väggen jag är en new born stjärna!

Jag är en aning hyper just nu. Det har jag varit sen vi kom ut ur skolan. Ganska konstigt, jag som aldrig annars har energi. Jag är så energi fylld så jag skriver alldeles för snabbt på tangentbordet så jag måste sudda alla ord minst åtta gånger, om inte nio gånger. Jag andas ut och in, men börjar bara tok garva åt mig själv, löjligt. Det är förbaskat kul att blogga när man är hyper, orden bara flödar ut ur hjärn-kontoret.

Snart slutar Erik Pung sin träning. Då ska jag GÅ dit. Min cykel står tyvärr redan på deras gård.


Mitt charmtroll

Idag har jag och Erik varit tillsammans i två år! Hade kunna göra ett super långt och fint inlägg om hur mycket jag gillar dig, men det orkar jag inte. Du vet redan att du är absolut bäst och att jag älskar dig, det nöjer jag mig med :) Vi har hur som helst varit och ätit på Ming ikväll för att ''fira'' det lite. Jätte mysigt var det och framför allt gott.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Varför skriver man alltid hoppa in i duschen, låter ju jätte korkat nu när jag börjar tänka på det? Typ som nu ska jag hoppa in i väggen. Ja men i alla fall.. Sen ska jag cykla till Erik och vänta tills han slutar träningen.

Imorgon har OP programmet 3 kamp med/mot varandra, vinstvittring till OP10!


Arg som ett bi, eller något i den stilen

Idag har vi lekt lekar, mitt i korridoren delvis, med klassen, och sen gick vi och bowlade! Jag vann nästan i bowlingen, men gav med mig lite så Sanna skulle få känna lycka, Helena fick bara känna sig sämst hihi. Nu är jag hemma och har precis bytt om till tränings kläder. Ska fara till Stepin och idag drar jag med mig Fiffi, inte illa ;) Vill få bort tränings värken sen igår, förstår inte dom som tycker det är skönt med tränings värk, det gör ju bara ont!

Har en arg geting i rummet, sitter nu i köket och vågar inte hämta väskan..


Slänga på snabeln

Vilket piss humör jag är på. Huvudet gör ont, magen gör dödligt ont, hela benet värker och jag är bara allmänt irriterad och sur. Antar att det här är smällar man får ta som tjej. Men om läget är så att jag inte vill vara tjej och ta dessa förbannade smärtor? Huh?! Jag kanske vill vara kille och springa runt och göra helikoptern istället? Märks ju tydligt att Gud är en Han, eller vem fasen det nu var som kom på den här skiten. Fuck my life.

Klämmer in en till rad bara för att inlägget ska få lite stil. Hejdå!


Moses

Nej nu har jag suttit och stirrat mig blind på en och samma tråkiga sida i en halvtimme, jag kommer inte på vad jag ska skriva! Är jag kanske i chock tillstånd över att sommarlovet redan är slut, att hela sommaren gick alldeles för snabbt? Att jag från och med imorgon kommer anpassa mig efter skolan igen? Att från och med idag kommer det stå skola istället för sova på bloggen? Kolla, ingenting positivt med att börja skolan igen. Fast jag saknar ändå min klass, jag saknar att få äta lunch med dom, och att se framemot nuggets en månad innan.

Idag vaknade jag i alla fall inte 12 som alla andra dagar, var tvungen att hasa mig ur sängen innan 11. Jag vet stackars mig, men Erik skulle iväg på match så hade ju inget val liksom. Åkte hem och lade mig och kollade på Paradise Hotel, sen lagade vi tacos till middag.

Och nu blev jag less. På bilderna är det min Mosters nya kisse Moses, så söt!




Ännu en veckodag

Eller Lördag är ju i och för sig en helgdag när jag tänker efter. Det här med rubriker är skit jobbigt. Orkar inte googla en låt text för varje blogg inlägg, och skriva en mening (speciellt på engelska då) fritt från huvudet, det slutar aldrig bra. Det slutar alltid med ungefär tre ord jag är helt säker på hur dom stavas, spela roll om dom hör ihop liksom. Okej hade inte tänkt skriva ett helt inlägg om rubriker..

Tänkte mer ta och skriva att nu ska jag fara och äta i stan med Erik, William och Emil. Ojdå, hade jag tänkt klämma in en mening i ett helt inlägg? Nej men så intressant, good work Viktoria! Nej dom där två engelska orden googlade jag faktiskt inte, typ. Åh, hejdå!


Älskade mörka hår, snart blir det du och jag igen! Klarar mig inte utan dig :)

Fredag

Linnea gnäller på att jag ska blogga. Okej då, för din skull mini unge! Men tyvärr pratar du för mycket med mig just nu så det går inte så bra att blogga, håll trutten så jag kan blogga så du har något att göra ikväll i alla fall ;) Mina bullar blev ju skit goda också, ät bara inte upp alla sen när jag sticker, puss :)

Hej på er också. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Ska jag ta några helt obegripliga och onödiga meningar om vad jag har gjort idag? Okej visst! Vi vaknade, åt frukost och slog på O.C. For in till stan med Mamma och fick mig en kofta och ett par nya gympa skor, skit sköna älskar dom verkligen! Sen for jag hem, åkte direkt med Linnea och Morbror och kollade på handboll. Och nu dom senaste timmarna har jag städat och bakat bullar. Nu är allt klart så ska packa väskan och börja gå mot Erik. Helt onödigt inlägg till er underhållning!


Torsdag

Eftersom det inte går att göra speciellt mycket nu när regnet har tagit över vår stad, så är jag fast klistrad framför O.C med Erik. Ja, jag hittade den andra säsongen under deras tv, gissa om jag blev glad! Erik suckade åt det dock, men ändå så fortsätter han se det med mig när jag till och med nästan ber han att gå så jag kan gråta ifred. Haha.

Ikväll är det hockey! Fasen vad roligt, hockey är ju hundra gånger bättre än fotboll! Okej en träningsmatch med J18 i Boden kanske inte är så där jätte speciellt.. Inte alls speciellt när jag tänker efter. Men det är hockey i alla fall! Utropstecken!


Trust I seek and I find in you

Inte ska man väl gnälla över hur dålig jag är på att blogga, så kul är det ju inte att läsa en blogg ;) Men förstår om ni blir jätte förtvivlade när ni klickar in, och så har jag inte blogga. Det är ju som att hela världen stannar eller alternativt går under! Jag stöttar jordens undergång.

Nu gormar jag. Jag har inte tid att skriva, jag försöker spendera så mycket tid som möjligt med Erik innan skolan börjar. För då är all tid go went gone helt plötsligt. Så precis så är läget. Igår var jag Mamma och Kim till Luleå, jag hade tid hos en naprapat. Världens snällaste var hon och otroligt duktig, är dock ganska mörbultad fortfarande, för det var allt annat än skönt den ''behandlingen'' jag fick. Lite så där väldigt ömt känns det i hela kroppen just nu.

Senare på kvällen blev det grillning på skolan, väldigt mysigt. Efter det for jag och Erik hem till han och såg klart sista avsnittet i O.C första säsongen. Fan, nu måste vi få tag i andra och tredje säsongen också. Snälla lön ta ett jet plan till min bank, helst imorgon.

Långt inlägg haha. Fult. Onödigt. Ska ta och städa upp lite i rummet sen kommer hon med ormar i håret hit! Vi får se vart vi beger oss senare. Pussipuss.


Söndag

Ah satan i gatan, om en vecka, typ, är vi tillbaka i skolan. Tungt men samtidigt ska det bli skönt med lite rutiner igen. Jag gillar rutiner, och planerade saker. Jag blir helt förvirrad av spontana saker och för lite rutiner. Som sagt jag är en riktigt torris, haha.

Igår var vi ett gäng hos David, det var as mysigt. Jag och Erik for hem ganska tidigt för hade så himla ont i huvudet så lade oss i sängen och kollade O.C istället. Idag har jag varit och kollat på derbyt, helt ointressant egentligen tycker jag men. Nu ska jag ta på mig lite varmare kläder och cykla till Erik, pojkarna håller på att se någon fotbolls match. Så kul är ju inte fotboll..


Trött

God nattans alla 20 människor som läser min gigantiska blogg! Måste väl ha minst läsare i hela stora Boden haha.. Fast och andra sidan vill jag egentligen inte att så många ska läsa ju? Liksom varför ska dom jag inte alls känner läsa om mitt tråkiga liv för. Det ända som står i den här bloggen är ju Erik. Åh, jag som lovade mig själv att inte skriva Erik i varje inlägg för det är bara tjatigt. Är väl besatt, eller någonting sådant. Yadayadayada...

Idag har jag hur som helst hunnit med mycket, nästan. Vaknat upp och blivit lämnad för en is plan, som vanligt. Varit en sväng på stan med Linn, även ätit på Oregano med hon och Mamma. Sedan klätt ut mig till någon som skulle föreställa en indian men som blev en blandning av någonting, för att sen bege mig mot maskerad fest. Haft en väldigt trevlig kväll! NU ska jag äntligen få sova. Som jag har längtat sen jag klev upp på morgonen.

Den ljusa sanningen

Jag förstår verkligen inte hur dom som blir snygg på bilder lyckas. Speciellt inte när man tar cam bilder. Jag lyckas inte, hur mycket jag än försöker, hur mycket jag än posar och leker skit snygg slutar alltid alla bilder så här. Fast värre, vissa står jag upp och ned på, vissa har jag fingret i näsan. Mamma, varför blev jag så onormal och inte fotogenisk?..

Har precis duschat i alla fall, och ska snart tillbaka till Erik (och se O.C). Imorgon ska jag föreställa någonting som är utklätt. Problem 1. Jag har ingen fantasi. Problem 2. Jag har ingen fantasi! Gah! Vad ska jag föreställa.. En nörd? En giraff? En påsk kärring på sommaren? Hur klär man ut sig?! Jag är en torr människa.. För torr. Torrboll.






Tråkigt inlägg

Vaknade upp själv för Erik hade farit och jobbat hos sin farfar, när han kommer hem åker han till ishallen. Leker nu förbaskat tjurig och hoppas han får lite dåligt samvete och blir extra söt. Har dock en O.C box så för mig gör det inte speciellt mycket. Är nog lite hemligt kär i Seth. Och skyll på Google Chrome för ett tråkigt inlägg, den är ta mig fasen den sämsta webbläsaren att blogga med.. Lovar att det är en kille som har hittat på den.

Hold the line

Jag känner mig helt off. Jag har typ tappat min förmåga att prata. Det är ju jätte kul, eller något sådant. Vädret bidrar till en väldigt bitter stämning mellan mig själv.. Och mig själv. Vem annars liksom, är ju själv. Jag får skylla mig själv att jag är så förbannat seg.

Idag har jag hur som helst varit hos tandläkaren, som faktiskt för en gångs skull gav mig beröm, hör och häpnar. Sen for jag och tränade. När jag kom hem var jag dum nog och lade mig i sängen och somnade, i två timmar. Hur ska jag kunna sova ikväll då? Hur har du tänkt dig detta Viktoria? Ja, jag vet inte. Så farligt kanske det inte var. Äh det går inte att få ett någorlunda bra inlägg, jag är inte på blogg humör. Ska hoppa in i duschen och sen fara till Erik när hans träning slutar. Bög hockey.


Cause you can't fall in love alone

Vilken blö- dag, Erik for vid lunch för att dom skulle fara och åka skridskor. Alltså is på hallen. Alltså är hockey säsongen igång. Ska försöka att inte klaga. Sen är det ju världens bästa väder idag också, not. Och egentligen skulle jag till tandläkaren på morgonen men mobilen hade stängt av sig under natten så missade det. Mamma blev inte så glad, fick en ny tid imorgon. Om två veckor är det skola dessutom. Sommaren gick för snabbt.

Tar på mig tränings kläder och åker mot stepin, hejdå.

Take me as you found me

Idag känner jag att jag har vaknat på fel sida. Är på världens sämsta humör. Kul, nej, åh.. Tänkte typ somna om och vakna på rätt sida. Det hade varit något! Ja. Men, nu är Luleå Kalaset helgen slut. Den har varit himla bra. Gårdagen var dock ganska seg, sprang mest runt överallt och letade efter alla bort sprungna vänner. Men det hade väl också sin charm kan man väl säga. Jag och Munk teamde som fullt nyktra ungdommar. Tummen upp till oss?

Helgens bästa var nog ändå när vi stod där mitt i smeten när Håkan uppträde. Dansade helt i otakt som jag alltid gör och inte kunde mer än en mening av alla hans låtar. Det var helt galet bra, jag har egentligen ingenaning varför det var så bra. Men det kändes bara jätte bra.


Divan har talat

Åh.. Jag har ingenting att ha på mig. Min garderob är dum och jag vill bara bränna upp den. Varför finns det aldrig någonting att ha på sig samtidigt som hela garderoben svämmar över? Jag förstår inte hur det går till. Det är så jäkla irriterande. Nu är jag arg, vill stanna hemma och värma mig framför en eld av garderoben. Känner mig som en jäkla fjortis som sitter och klagar över kläder. Men vad fasen ska jag ha på mig?! Gah.

Imorgon kommer jag skämmas över det här inlägget haha. Fan vad töntig jag är.


In the deep

Hej hej hallå! Idag är det Torsdag. Jo, ja. En helt vanlig vecko dag. Vid lunch for jag in till stan med Fiffi och Elina, vi lunchade på det super goda sallad stället som jag inte kommer ihåg namnet på just nu. Det var verkligen jätte gott där! Funderar på varför man aldrig har upptäckt de stället tidigare.. Å andra sidan har man ju sparat pengar på så sätt hehe. Praktiskt. Men efter det gick vi på stan ett tag och kikade.

Och nu ikväll har jag sytt upp en klänning jag köpte på stan och övnings kört. Gick as bra! Kan väl hända att jag har lite problem med kopplingen och gasen.. Men annars gick de bra! Okej, skit svårt att bara gasa och styra.. Okej jag kanske inte var så bra som jag trodde att jag var.

Kim agerade fotograf mitt i allt, det syns, snygg full träff på mamma också ;)



Trött

Ännu en dag på Alder och jag är helt slut. Hela min kropp värker av den där jäkla träningen, vaddå överskattat att träna. Har legat och sovit i två timmar, dumt gjort, hej jag kommer inte kunna sova ikväll. Och dessutom är det as varmt i mitt rum just nu. Blö.

Luleå kalaset biljetterna är bokade. Hoppas helgen blir en aning bättre än förra året haha. Sen är det precis en månad kvar tills jag fyller år. September är en höst månad, förstår ni.. Snart är ju vintern här igen?! Så surt att sommaren ska vara så jäkla kort här.


Lite tjorvigt natt inlägg

Vill bara springa fram till var och en och berätta hur mycket jag gillar er. Berätta att jag kanske inte alltid är världens bästa vän men att jag ändå bryr mig så himla mycket även fast det kanske inte alltid märks. Att jag tänker på var och en flera gånger om dagen. Att jag gillar er som ni är, att ni är världens bästa människor, och att jag är så fruktansvärt glad över att ha er i mitt liv. Jag säger det alldeles för sällan, ni är underbarast och dom bästa vännerna man kan ha. Jag gillar er, eller nej jag älskar er! Så bra är ni :)

Ehm.. Ja, här sitter jag lite övertrött och alldeles för känslig men samtidigt väldigt glad. Och väldigt väldigt trött. När jag kom hem från Stepin var jag helt död, jag orkade inte ens gå på toa när jag hamnade i sängen. Bestämde mig för att ligga kvar i sängen resten av kvällen. Men Erik fick mig att fara till honom ett tag i alla fall. Min älskade finaste plutt.


Sunny day

Kring 11 tiden for jag och Fiffi mot Alder för några timmars häng i solen med några fina. Nu är jag hemma och helt slut i huvudet, har precis ätit och ska snart fara och träna. Bara för att jag inte har något annat att göra. Vilket liv jag har. Bilden nedanför är typ det jag köpte på resan. En dålig bild, man ser knappt vad det är. Men nu är bilden uppe i alla fall!


Snea brillor

Jag har insett att min senaste puss/kyss: den var väl en av alla andra pussar
Jag har insett att: man alltid ska ge det en chans i alla fall
Jag har lärt mig: att jag inte kan komma på något visdoms ord till alla punkterna haha..
Jag lyssnar på: Simpel Plans nya albums just nu, dom har gjort de igen! Smälter!
Jag pratar: inte speciellt mycket, utom när jag är hyper
Jag tycker om: allt som är gott, mina super vänner, pojkvän och familj!
Jag avskyr när folk: tror dom kan allt och alltid ska ha rätt och säga emot, blä
Min första bästavän heter: Feeeelicia!
Kärlek är: fruktansvärt läskigt, obehagligt, skrämmande, jobbigt och helt underbart
Bästa tiden i mitt liv var: återkommer med svar när jag är kring 90 år :)
När jag borstar tänderna: får jag nästan alltid hicka efteråt..
När jag lagar mat: blir det oftast pasta haha, jag kan inte laga mat
Jag tänder på: självsäkerhet, intelligens och charm :)
Jag är rädd för: nästan allt, är livrädd att bli sårad
Den bästa känslan är: när livet är på topp!
Jag är bäst på: att klaga
Jag är sämst på: ignorera saker jag inte borde tänka på
Om jag var ett djur skulle jag vara: en giraff
Jag kommer alltid att vara: avundsjuk av mig
Det finaste som finns är: en varm kram på morgonen och en illa luktande puss :)
I sommar: har det väl varit ganska bra väder, antar jag, haha vad ska jag skriva?!
Sist jag verkligen grät var: för ett litet tag sen, ja jag är skit mesig
Jag kan: inte komma på någonting speciellt jag kan
Jag kan inte: skriva samma sak här, nä, rackarns..
När jag vill tänka går jag: ut eller lägger mig i sängen och bölar i kudden
Min mobiltelefon är: jobbig
När jag vaknar på morgonen: ligger jag kvar minst en timme, undantag när skolan är då..
Innan jag går och lägger mej: bäddar jag sängen och städar rummet
Just nu tänker jag på: hur det ska gå och sova själv ikväll, var väl 2 veckor sen sist
Bebisar är: väldigt söta men väldigt jobbiga, hoppas min bebis blir jätte o jobbig :) som mig!
Idag har jag: varit med Erik, tränat och haft jätte tråkigt resten av dagen
Ikväll ska jag: sova snart, fast först se lite Danska Paradise Hotel, helt fast
Imorgon kommer jag: kanske besöka Alder om vädret tillåter det, as kalas
Jag vill verkligen: inte sova själv inatt! haha, åh, hjälp mig..



Love life

Dom senaste dagarna har varit så jäkla bra. Har varit hos Erik sen jag kom hem. Hängt på alder och hos Munk på Lördag kvällen med några härliga pojkar och två dunder bra tjejor. Tog gummibåten ut på de gröna vattnet och insåg hur jäkla mysigt en sån liten sak kan vara. Ätit grillat hos Erik och sett Solsidan för att sen gå över till William och se film med han Emil Fiffi och Elina. Och varje morgon bara vaknat upp bredvid Erik. GAH - livet du är underbart just nu!

Just nu sitter jag hemma på min säng, det är sol ute men jag sitter inne och äter godis. Till lunch åt vi från Max dessutom. Satt framför tvn och insåg, fan jag har verkligen inga muskler kvar i benen. Hur länge sen var det egentligen jag tränade? Jag skyller på bil resan ner och hem från södra Sverige, min lat het har ingenting med saken att göra.. Host. Tar och sätter på mig tränings kläder och beger mig till Stepin!


RSS 2.0