Angel

Och så var den tråkiga Måndagen här igen då. Okej den är snart slut, men i alla fall. Har åkt på en liten men jobbig förkylning, stackars mig. Den retas med mina bihålor, inte skönt ju. Men det gör ingenting för studiebidraget kom idag och gjorde mig glad. For till Luleå efter skolan och mötte upp Fiffi som har börja sin apu där. Vi gick runt och kollade lite, jag köpte ett par byxor och en tröja. Fiffi köpte skor, sooooom vanligt.. Haha.

Har precis duschat och ska nu sova. Imorgon är det blö-Tisdag, lång och jobbig dag. Sen är det blö-Onsdag som är ännu jobbigare. Och sen bara flyger tiden iväg så är det helg igen!


Far away

Vill bara här ifrån. Långt här ifrån. Jävla depp håla.


Söndag

Ja, jag har också fått lida igenom dom här timmarna utan att mobil nätet har fungerat. Tråkigt nog har jag ju mobilt bredband också.. Så har varit utan mobil och dator. Trodde jag skulle få ett apstinens anfall där ett tag. Tills jag hittade Nintendo DS:et och kunde spela Super Mario i några timmar.. Nu ska jag äta och duscha, sen vet jag inte. Hejdå!


Blev just sugen på lite ljusare hår..


But no wise words gonna stop the bleeding

Igår kväll gick vi iväg till Fiffi ett tag. Anette håller ju på att göra Petter tuff! Och tufft blir det också. Mindre tufft är att jag aldrig fick äta min gurka och morötter med dipp, vi somnade direkt vi kom hem. Snark alltså. Då har jag någonting gott till ikväll iallafall!

Erik for iväg på träning vid lunch, skjut mig vad jag ogillar alla deras träningar ibland.. Jag har nyss duschat och städat rummet lite i väntan på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan hänga upp tvätten. Sen går jag över till Fiffi igen!


F-f-f-fredag

Här har man gått och skrytit om att man fick helg igår, och så var det inte ens så. Pinsamt va. Eller halva klassen fick helg igår, men vi den andra halvan har datakunskap efter lunchen. Våran lärare har varit sjuk dom senaste dagarna, och idag hade han blivit frisk, vilket vi inte trodde han skulle bli. Tur att datakunskap faktiskt är kul. Skola skola skola.. Nu är det ju helg för rackarns bananer!

Efter skolan gick jag Linn och Elin till Stepin. Har nyss varit på Ica och handlat gurka och morötter som ska dippas, mumma! Ska gå och duscha nu och sen bara vänta på att Eriks träning ska sluta. Kul liv. Kul inlägg!


Deprimerande bild när man nu är vit som en snö boll..


Helg

Efter en halvtimmes lektion idag tog op:arna helg. Eller efter jag har skrivit klart uppgiften till filmen Vingar av glas, då tar jag helg. Hur skönt liksom? Ganska så skönt faktiskt. Jajamen. Efter skolan följde jag med Linn och Elin till stepin. Och nu sitter jag här och väntar på att Erik ska komma, wiho vilken bra dag! :D


Du får göra som du vill

Godmorgon kan jag nästan säga. Jag vaknade för en liten stund sen, sovit sen 8.. Hur fasen ska jag kunna sova sen? Det kanske går bra i alla fall eftersom sova är min starkaste sida. Hm, vilken bra stark sida. Sova är ju jätte skönt! Undrar hur många gånger jag har skrivit om min säng och sömn nu, halva bloggens tid kanske? Kul liv.

Efter skolan for jag och tränade med Linn och Elin. Sen for jag hem och skulle skriva en uppgift, men blev den där för långa powernapen istället. Jag är för seg i huvudet för att blogga känner jag. Fan vad svårt det är att skriva när man är seg i huvudet.. Sitter och lyssnar på Patrik Isakssons fina låtar, texterna är så otroligt fina. Har en lektion imorgon klockan 12.


To tell you

Inte illa att det blir 4 sovmorgonar av 5 dagar den här veckan! Älskar när man får uppgifter att jobba med hemma istället, så skönt. Kom hem för ett tag sen och har nyss ätit, ska packa väskan och fara och träna nu. Hade gärna lagt mig ner och sova istället, men det hinner jag göra sen! Ska nog skynda mig nu, har fått en påle i röven så går lika snabbt som en snigel kryper fram. Hejdå hejdå och hemskt mycket hejdå.


Daniel Lemma - If I used to love you

All way that I been loving you baby
That ain't nothing like I, like I love you know
That ain't nothing, that ain't nothing baby


Minsann

Igår hade jag all tid i världen att bara logga in och skriva ett kort inlägg, men jag var för lat. Jag låg i sängen hela dagen och såg olika serier på webben. Alltså låg jag med datorn i sängen, men orkade i alla fall inte blogga? Så kul är det att blogga minsann!

Nu sitter jag här på min säng igen, har fortfarande inte duschat sen jag var och träna, och väntar på en god kyckling sallad från Milano! Efter jag har ätit ska jag duscha, efter jag har duscha tror jag att jag kommer somna. Stora planer för kvällen minsann!


Många mål

Idag har jag varit och sett både handboll och hockey. Förstår ni hur många mål jag har sett idag? En otroligt spännande hockey match dessutom med ett resultat 12-4 till Boden. Man slutade till och med reagera när det blev mål, haha. Kvällen avslutades i alla fall hos älsklingen, lite så där jätte lagomt bra. Ojdå, nu kom John Blund på besök, godnatt!


När man söker på John Blund kommer den här snubben upp.
Vem är denna obekanta varelse? Är det här John Blund?
Jag har alltid trott man menar han från Robin Hood..


Run to the hills

Hej hallå. Nu är jag tillbaka till min vanliga plats i sängen efter en trevlig kväll i Sävast. Blev lite förvirrande på vägen dit när jag satte mig på lokal bussen medans Fiffi och Emma satte sig på 28:an.. Haha. Ganska förvirrande när man aldrig har åkt bussen till Sävast och man är totalt lost vart man ska av också, men det löste sig ju! Men har nog faktiskt aldrig känt mig så vilse i min egen födelse ort och bostads ort.

Nu tänkte jag gå och ta en dusch, sen hoppa ner under täcket. Skönt att få sova ut imorgon, dagen man går och längtar efter hela veckan. Morgon dagen hoppas jag blir lika bra som mitt huvud nu har planerat, gillar inte när mitt huvud planerar i förväg, slutar oftast med att allt skiter sig och man sitter med hakan nere i golvet. Hur kul liksom?


Fina brudar

Efter skolan har jag och Elin alltid så lite att göra, så vi brukar stanna på stan några timmar bara för att. Och idag hade vi ju såklart inge speciellt att göra heller, och det hade inte Linn heller. Så vi tog en mysig fika på Hansson's. Satt nog där över 2 timmar och pratade. Så mysigt. Måste säga att jag faktiskt tänkte ta en bild, men det var så mörkt och ville inte blända hela lokalen med min jäkla mobil kamera blixt.. Så det blev ingen bild. Tyvärr.

Nä nu har jag inte tid att blogga längre. Ska ta och byta om och sen vidare mot ishallen för hockey. Hörde rykten om att Munk ska stå idag, äntligen! Har ju velat se det hur länge som hellst. Bara för att liksom.


Tjorvigt inlägg

Kom nyss hem från Erik. Blev så häääär glad när jag fick höra att jag kunde vara med han ikväll. Trodde att jag skulle få vänta till på Lördag på grund av träningar och allt sånt som tar tid. Men icke, tur det! Undrar hur många som egentligen bryr sig i det jag skriver? Någon medlidande person kanske? Äh det är väl smällar man får ta, att ingen bryr sig om dom fina och tidskrävande inläggen man skriver och lägger ner hela sin själ på!

Jag är på, tal om ingenting, jätte sugen på att tatuera mig. Jag har funderat länge på vad jag vill tatuera in, eftersom det kommer sitta där hela livet. Okej så länge har jag inte funderat, kom ganska snabbt på att jag vill ha ett kinesiskt tecken som står för Mamma. Vart jag vill ha den vet jag ännu inte.. Dock är det ju något år kvar innan jag tänker tatuera mig. Men i alla fall!


Need you now

Nä, jag är för trött för att blogga. Idag igen.
Fast igår orkade jag inte ens blogga, är väl kanske lite lat då..


Total värdelös

Jaha, kom nyss tillbaka till sängen efter ett långt, varmt och väldigt skönt bad. Ska väl börja natta mig själv snart, efter en totalt värdelös dag. Jag har legat i sängen hela dagen, om man inte räknar med toa besöken och kylskåps besöken då. Men där runt 5 tiden börja tiden flyga iväg när jag kom på att se alla Svenska Hollywood fruar avsnitt. Maria Montazami gör programmet en gnutta bättre och roligare, haha. Så blond och skön!

Imorgon har jag sovmorgon, wiho vad skönt. Funderar på att fara och träna efter skolan, efter en vecka av ren slöhet vilade börjar de väl vara dags antar jag. Det jobbigaste är att släpa tjock röven dit, när man väl är där går det bra. Men som sagt, vägen dit är motsträvande haha. Nej men vaddå? Jag? Lat? Pfft skulle inte tro det va..


Jag igår!


Instead of making me better, you keep making me ill

Borde jag? Hmm.. JA!
Orkar jag? Hmm.. Nej, jag orkar inte.
Vill jag? Hmm.. Ja, fast.. nej, jag orkar inte.
Rackarns att det är så långt till duschen..
Rackarns att det är så varmt under täcket..
Jag måste nog upp nu, men jag orkar inte..
Vill inte..
Tänker inte..
Ska inte..
Men, jag måste........
I hopp om att dagen inte blir allt för tråkig!


Whats the point of doing anything

Hej på er. Har varit hemma i Vibbyn ikväll. Var tvungen att andvända The sims till en uppgift i skolan och hade i alla fall ingenting att göra ikväll så. Låter kanske lite skumt att göra en uppgift på The sims, men vi skulle visa på en bild hur ett ålderdomshem/rum ska se ut typ. Och då hade man ju faktiskt lite nytta av spelet också. Lugnt om ni inte riktigt förstår, egentligen gör inte jag heller det. Oh shit, mina ögon bara faller ihop, som potatis säckar, ska nog börja min skönhets sömnen nu. Godnatt!


Jag vill bara ha mer av dig

Tackar Linn för att den här låten har fastnat som en stock i mitt huvud. Den är egentligen inte speciellt bra, men efter några gånger blir den himla skön, faktiskt. Ganska fin text också, lite så där små söt. Hej på er förresten! Sitter här och väntar på att Erik ska komma ut ur garderoben. Haha, nä självklart inte.. Men däremot att han ska komma ut ur alla hockey grejer och komma hit. Har ladda upp med lite gotta, så blir en mysig Fredag!



Nya favoriter


Kolla vilka otroligt mysiga tofflor jag köpte på Åhléns efter skolan idag. För 69:-, dom skulle egentligen kosta 99:- men eftersom det är 30% rabbat så blev det billigare. Dom är verkligen jätte sköna, kommer nog bosätta mina fötter i dom resten av vinter. Nu ska jag bara på jakt efter en ny morgonrock, min har blivit lite för sliten och liten.


I need time

So complicated
Look how we all make it
Filled with so much hatred
Such a tired game.


Suprise

Har varit hos Eriks mormor denna kvällen och ätit mat från Ming och sett hockey. Nu ska jag sova och hoppas jag överlever morgon dagen så jag också får uppleva det där omtalade som kallas helg. Godnatt! Bla bla bla.


Kap

Kom nyss upp ur badkaret där jag har legat i en halvtimme med kok hett vatten, så skönt! Älskar att ta ett bad efter man har varit ute och frysit i den här vinter kylan. Inte för att det var speciellt kallt idag men. Ikväll har jag i alla fall varit och sett hockey, en lite mer speciell match när ett plexiglas gick sönder på samma ställe två gånger så matchen fick byta hall.

Nu ska jag ta och sova, eller jag ska sova efter jag har berättat om mitt super kap idag. Hittade ett par skit snygga örhängen på Lindex för ynka 20 kronor, när jag skulle betala så säger hon i kassan att det är 2 för 1, så då fick jag med mig ett par andra örhängen också! För ynka 20 kronor, jätte bra ju! Nu så, godnattans!


Now there's just an empty space

Hej hej. Just nu ligger jag i min säng under mitt täcke och fiser lite. Vaknade nyss upp efter en timmes snarkande som egentligen bara skulle vara en vila-ont-i-huvudet stund. Typiskt. Allt är den där skolans fel. På tal om skola, jag trodde jag skulle avlida när alarmet ringde imorse! Ändå så hade jag sovmorgon, vilken pain in the röv det här med att kliva upp tidigt alltså!

Fast en sak som faktist jag tycker är bra med skolan är att man slipper laga lunch själv. Okej, det är väl inte den godaste maten alltid, men det fungerar! Och jag har hamnat i en ganska mat glad klass, så ibland sitter man och räknar ner dagar till en viss lunch haha..

Okej nu har jag både gnällt och hyllat i samma inlägg, nu saknas bara det här mellantinget. Nu börjar vi med ämnet Dator kunskap som vi ska ha den här terminen, och det blev så att våran långa, sköna, underbara sovmorgon till 12 på Torsdagar delade upp sig till två kortare sovmorgonar till 10 på Måndag och Torsdag. Jag vet inte riktigt om jag gillar det eller inte, hmm.. Krävs en funderare om denna saken!

Ett fööööör långt inlägg om skola, hjälp jag är hjärn tvättad!


Had your eyes wide open, why were they open?

Att bara sitta med musiken på högsta volym och sjunga med (stackars den som hör mig..) är så skönt. Musik är så jäkla skönt. Tänk en värld utan musik, det hade ju varit helt förfärligt! Jag gillar musik, man blir glad av det. Tja, beror väl på vilken musik och vilka låtar man lyssnar på. Om man lyssnar på rätt låtar med rätt humör är det as nice! Tackar också den som uppfann Spotify från djupet av mitt hjärta.

Jaaaa ni mina fina. Imorgon är det skola igen, gud vad roligt! Jag har längtat hela lovet efter morgon dagen. Ska bli så himla kul igen med tidiga morgonar, sluta sent och prov! Nja, jag är nog lika skol less som alla andra. Börjar ju bli ganska enformigt efter si så här 10 år. Om jag ska leka positiv ett tag nu, efter den här terminen så är det ju faktiskt sommarlov!


Heartbreak warfare

Idag har jag varit en riktig sängpotatis. Skönt är det, men man blir så uttråkad efter ett tag. Måste nog skaffa mig nya boxar av någon serie, så man har någonting att göra när man inte har någonting att göra. Smart där! Problemet är bara av vilken serie?

Eftersom jag har så lite att göra, funderar jag på att följa hem till Vibbyn när mamma slutar och sno Kims dator och spela The Sims 3. Spelade det igår för första gången, även fast vi haft det i ett halv år? Men de var så jäkla kul! Mycket roligare än The Sims 2, fast båda har ju den där effekten att tiden bara springer iväg medans man spelar och man blir helt beroende. The sims är lätt det kuligaste spelet som finns hehe.


It takes a fool to remain sane

Min dator har varit på i för många dygn nu. Glömde stänga av den igår när jag for till Erik så nu är det väldigt seg och orkar inte ingenting. Så nu ska stackars få vila, efter det här inlägget.

Orsak till ovanligt dålig bloggning - Erik, slöhet och skoter körning med Felicia och Fredrik. Nu är jag jätte mega bamse trött, och varken jag eller datorn orkar blogga något mer nu. Godnatt!


Don't worry

Idag har jag varit och kollat på handboll, varit hem en snabbis och sen flög vi iväg till Petter. Lika mysigt som vanligt. Nu är jag hemma igen och är dö trött. Förstår inte varför men så är det i alla fall. Känns alltid som att benen och armarna väger 150 mer kilo när man är trött. Stackars mig va? Äh, slår på en film och dör. Hejdå!


Reason to cry

Hm, går inte så bra att vända tillbaka dygnet. Kom hem vid tio och har hunnit med för mycket, som tillexempel sovit en stund, sett en film, slingat mormors hår igen (blev ingen skillnad förra gången), städat rummet och bäddat rent i sängen och till sist varit ovanligt mycket på toa besök. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen försöka sova. Fast måste ju hinna njuta lite innan jag somnar, ny duschad och ny bäddad säng slår ju det mesta!


Back for good

For och åt middag på Max med William och Emil. Sen gick vi vidare till Petrus. Sitter och glor medans dom lanar. Förstår verkligen inte det roliga med att lana egentligen, men men!

Hejdåååååååååååå

Skoter kurs

Imorse när mobilen ringde halv 11 trodde jag att jag skulle dö. Fan vad tungt det var att kliva upp. Inte nog med att min sovkamrat drog av mig täcket så det blev kallt också.. Hade kunnat lega kvar hela dagen om det inte var för skoter kursen. Måste försöka vända tillbaka på dygnet lite nu, att sova till 1-2 är inte okej med tanken på att man slutar skolan typ den tiden då, om mindre än en vecka. Tungt! Jag vill ha ännu längre lov.

Nu är jag i alla fall klart med skoter kortet, och det känns himla skönt! Jag får faktist köra skoter nu, vart jag vill, lagligt, hur kul liksom? Nog för att jag aldrig har stött på någon polis under alla dessa år jag både kört och åkt.. Det ända som saknas nu är att jag och mamma ska fara och köpa nya skoter kläder. Packat och klart, nu kör vi! Inte riktigt ännu kanske. Men däremot bär det nog av till Max snart, gott!


Happy day

Vilken dag alltså.. Började med att jag skulle ta bussen och fara till Stepin. Stod och väntade på bussen i 20 minuter men den kom aldrig, så gick tillbaka hem och tog nästa (tur jag bor nära busshållplatsen). Efter jag var klar på Stepin och skulle ta bussen hem så blev det samma visa, den kom inte. Väntade i en och en halv timme på buss jäveln! Hemskt. Bajs kommunen alltså.. En annan sak om det hade varit -10 istället för -27.. Kom i alla fall hem innan sju, duschade och bytte om på tio minuter och tog bussen till Erik.                                                                                                                                                                                                    Ska sova här inatt och sen imorgon ska jag göra skoter kurs provet och upp körningen. Hoppas det kommer vara lite varmare imorgon, vilket det inte kommer såklart.. Bajs.

No diggity

1.Är du beredd? - yes
2.Okej då börjar vi - kör barra 
3.Vad heter du? - Viktoria
4.Hur gammal är du? - sweet 16
5.Hårfärg? - mörkbrunt
6.Lång / kort? - kort
7.Skostorlek? - 37/38
8.Använder du bh? - nej
9.Om ja, vilken storlek har du? - 65aa
10.Vad har du för färg på dina underkläder? underkläder? 
11.Är du kille? - tror inte det
12.Är du tjej? - tror det
14.Är du singel - nej
15.Skulle du kunna starta ett förhållande nu? -
16.Är du intresserad av nån tjej/kille? - intresserad av Erik
17.Har du ett förhållande? - yesbox
18.Är du tjock? - knubbis
19.Kan dina föräldrar lita på dig? - ja
20.Har du glasögon? - nej skulle behöva ha..
21.Har du bra självförtroende? - hmm, rätt så
22.Har du blivit sviken nån gång? - ja
23.Hur är ditt humör just nu? - helt slut
27.Tycker du om jordgubbar? - nja, jo
25.Har du druckit dig full nån gång? - JA ÄR KOL!
26.Har du testa snusa? - JA ÄR KOL!
27.Har du rökt någon gång? - JA ÄR KOL!
28.Har du några syskon? - japp
29.Vad har du för mobil? - sony ericsson c901
30.Tycker du om att sola? - ja, de är varmt 
31.Gillar du grillat? - nam nam nam
32.Går du på någon sport? - nä
33.Spelar du något instrument? - inte det heller
34.Favorit film? - Titanic
36.Vad skulle du offra allt för? - godis, dator och mobilen
37.Lunarstorm eller bilddagboken? - facebook
38. Vad har du gjort idag? - svettas
39. Är du snygg? om jag är
40.Vad är de bästa med dig? - allt typ
41.Vad är de sämsta med dig? - känslig som ett as
42.Kan du cykla utan händer? - JA ÄR KOL!
43.Har du moppe? - ja, min älskling
44.Har du körkort? - moppe körtkort hehe
45.Trivs du med det? - hmm
46.Har du magrutor - innerst inne har ja nog det
47.Vart bor du ? - i min säng
48.Trivs du där? - älskar't
49.Favorit stad? - Sängsta
54.Hip hip hora eller fjorton suger? - hiphip huuura
56.Vad tycker du om bögar? - vill ha en bög kompis!..
57.Ska din tjej/kille helst vara lång eller kort? - han är lång, så
58.Vad tycker du om fotbolls-vm? - snygga killar
60.Om du fick välja vart du skulle bo vad skulle du välja? - Grekland
61.Gröna lund eller liseberg? - liseberg
62.Dricker du? - dricker gör man varje dag
63.Har du tröttnat på frågorna? - ja..
64.Bra då fortsätter vi - blä
65.Har du egen dator? - ja
66.Egen tv? - ja
67.Har du dvd? - ja
68.Har du boxer? - nej
69.Har du stor säng? - vet inte om 120 är stort
70.Har du stort rum? - njae
71.Hur många kuddar sover du med? - tre
72.Har du bra kontakt med dina föräldrar - ja
73.Sova ensam eller med någon? - både och
74.Vem sov du senast med? - den där fina grabben
75.När la du dig inatt? - somnade typ 3 
76.När vakna du imorse? - blev väckt vid 12
77.Vad heter du på msn? - rumpnisse
78.Vet du någon som äger en blogg? - vet ja någon som inte äger någon?
79.Vad har du för mobil nummer? - ett lätt mobil nummer
80.Vem hade du senast en msn konversation med? - Fiffi säkert

Hope, Faith, Love

Ska strax fara iväg och träna med Fiffi. Det tog bara halva dagen att få med henne men jag lyckades i alla fall! Haha.. Fast egentligen håller mitt huvud på att sprängas på grund utav att jag har legat så förbaskat snett inatt så kan knappt röra nacken, skönt! Eller..


Mästaren Tindra lärde mig hur man gör när man mediterar, sötplutten!


Karate kid

Har previs duschat och ska nu slå igång filmen Karate kid!
Haft en söper trävlig kväll med mina fina!
NATTIIIIII


Skin som den sol du är

Huuur deprimerande är det inte egentligen den här tiden på året när man inte ser solen på flera flera flera flera flera veckor? Kollade på en sorligt solig film nyss.. Jag saknar solen! Hemskt att man somnar när det är mörkt, och när man vaknar igen nästa dag är det lika mörkt som när man somnade. Hmm.. Mörkt hit och dit.

Erik for i alla fall iväg efter vi klev upp, han skulle på någon Fifa turnering i stan? Say whaaat, hur nördigt är inte det då. Och för att toppa de ska dom lana i 3 dagar sen också. Detta spelande alltså.. Ja, nu fick ni veta någonting helt ointressant. Som nästan, bara nästa, kan bli lite intressant om man har riktigt, riktigt tråkigt. Jag har riktigt, riktigt tråkigt just nu.

Vad jag gormar.. På ett tag ska jag iväg till min vän som bor en bit ifrån mig. Rättare sagt på andra sidan vägen sen en bit bort, sen ytterligare en bit bort. När man är vid en röd byggnad är man nästan framme hos den personen. Vi ska baka cooookis, inte cookies!


Good night

Kryper ner under täcken med en fin grabb. Natti!


Say what

Nu är jag propp mätt på smörsgåstårta, kan det räknas som middag? Jaja, med okänd anledning till tränings värk i armar, ben och mage och ett blått knä far jag iväg till Erik. Tjahrå!


Take what you got

Äntligen vaknat till liv efter en sköööön dusch. Duscha är verkligen skönt? Idag fyller min moster år. Och hon gör typ vääärldens godaste smörgåstårta! Längtar lite tills vi får börja äta den hehe.. Nam nam nam! Senare ikväll ska jag nog vara med Erik tror jag. Annars får jag väl hitta någonting annat att göra, om jag inte hittar någonting annat att göra får jag väl sitta hemma och pilla pung hela kvällen. Hejdåå!


Två Tusen Elva!

Efter att ha invigt det nya året med mina älskade vänner och älskade pojkvänn ser jag fram emot det här året! 2010 kunde inte sluta mycket bättre än det gjorde, och 2011 kunde inte börja bättre än det gjorde heller! Synd bara att jag glömde bort mina raketer i väskan på tolv slaget.. Får smälla dom idag istället. Godnatt! Sist men inte minst, gott nytt år!


RSS 2.0