Skoter

Kan ni förstå vilken härlig dag jag har haft idag? Skoter i flera timmar i det här fina vädret. Har aldrig njutit så mycket av att sitta bakom styret som idag. Eller det har jag säkert, men jag njöt hur som helst. Inte så konstigt egentligen, skoter är faktiskt en av dom få intressen jag har, och har knappt kört något dom här två senaste åren. Måste börja ta mig mer tid för det! Skärpning Sickan..

Nåja, nu ska jag hoppa i duschen och sen gå till William. Hejdå!



Hur man än vänder och vrider på det

Jag kanske framstår som den mest egoistiska personen på jorden. Och ibland känner jag mig så faktiskt, mitt samvete är riktigt jobbigt mot mig vissa dagar. Jag kan be om förlåtelse för dem som drabbas av det. Men alla hanterar sorg och diverse saker annorlunda. Vissa pratar högt om det, vissa lågt, vissa visar det tydligt, andra visar det inte alls. Att acceptera det är en självklarhet.

Det här är mitt sätt att hantera det. Att dra mig undan och jobba med mig själv. Men det är klart det inte är lätt att veta, när jag aldrig säger hur jag mår. Får man säga så? Att man inte alltid mår bra? Nja, vissa gånger verkar det inte som det. Det finns anledningar till varför man inte alltid nämner allting. Folk tror sig veta det mesta och tar allt för givet. Är det så konstigt att man vänder sig bort från omvärlden egentligen. Okej, det jag försöker komma fram till är att ni inte ska ta det personligt.

Snälla gör inte det, jag har nog dåligt samvete över att jag inte finns till.

Tisdagentititis

Blev inget pagla idag.. Det var matcher, det var ingen skjuts och så vidare. Istället åkte vi till stan och fikade på Hansson's. Åkte sedan hem och hjälpte att skotta på taket. När bensinen i kroppen tog slut helt (snö väger fasiken mer än en tjock giraff) så avslutade jag och Linnea det med att hoppa ner från taket några vänder. Hade dock alldeles för lite kläder på mig, så nu två timmar efteråt fryser jag fortfarande. Men vad gör det om hundra år egentligen? Just precis, ingenting.

Imorgon har vi tänkt, eller nej vi har inte tänkt utan vi ska, ut på en skoter tur. Har bara lite problem med att pussla ihop allt. Min skoter är i Vibbyn, och jag har inte en blekaste aning hur man hittar till stan därifrån. Någon som sitter med en skoter karta i handen just nu som har lust att kolla upp det kanske? Äh, det ska nog lösa sig till slut hoppas jag. Önska oss lycka till bara!


Nalle puh



Jag älskar gosedjur, och har alltid gjort det. På bilden är min nyaste nykomling, ingen mindre än Nalle Puh! Han är dessutom från Malaysia, så han är lite extra speciell. Inte för att jag tycker mina andra gosedjur är mindre speciella.. Men Nalle Puh har rest många mil för att hamna i vår säng!

När jag väl orkar bädda sängen fint får han alltid sitta där i mitten och vakta, och medan vi sover sätter jag upp han på kanten. Håller han borta från Eriks sida, för där kommer han bara åka i golvet.. Han har inte riktigt fatta det här med att gosedjur också har känslor, just därför riskerar jag ingenting. Nå, helt seriös är jag inte. Men gillar jag att ha gosedjur lite här och var. Dom är ju så gosiga liksom :)

-




Emma blev överlycklig när jag och Mamma kom hem med ett nytt ben till henne igår. Tror hon hoppade runt en kvart efteråt av lycka, bara studsade runt i köket och skällde. Haha, min lilla fina älskling :)

Måndag

Det har varit kanon väder hela dagen, och vad har jag gjort? Jo, varit inne hela dagen såklart.. Utom den där lilla ynka kvarten som det tar att gå hem från Erik. Fast om städning räknas som vettigt, så har jag i alla fall gjort någonting vettigt idag. Jag har hängt upp alla kläder från golvet till garderoben, städat mitt rum och bäddad rent i sängen (onödigt har sovit hemma två nätter senaste månaden..). Men imorgon planerar vi faktiskt att åka till Pagla, så då får det gärna vara ännu finare väder ute!

Ska gå och leta upp tränings kläderna, göra mat och sen fara och träna. Förstår om tanken ''har hon inget liv eller?'' dyker upp i ert huvud, för så kan man väl förklara det. Jag gör inte nästan ingenting om dagarna, men det gör mig faktiskt ingenting. Ganska skönt ändå :)


Cry me a river

Nja.. Jag har självklart inte klippt av mitt hår så där kort. Dock så är jag riktigt sugen på att göra det, bara för att det faktiskt är skit jobbigt att ha långt hår. Det är ivägen hela tiden och jag orkar aldrig göra någonting åt det så det bara hänger och ser tråkigt ut. Men, jag hade ångrat mig alldeles för mycket.

Nåja. Idag har vi inte gjort speciellt mycket. For in till stan en sabbis och köpte en hår donut, det går inge bra för mig att få till den snyggt. Måste komma på något annat sätt, någon gång. Om ett tag ska vi kanske fara till Luleå för att se bio, kanske. Vi får se. Hejdåååå.


Spontant


Åh herre gud, var har jag gjort?! Men jag gillar det, tror jag!

Ställ ner ditt glas och följ med mig hem

Idag tog jag lov efter en lektion på morgonen, det betyder att jag inte har någon skola (matten räknas inte) på 7 veckor! Har nämligen praktik mellan det här lovet och påsk lovet. Så himla skönt att inte behöva plugga.. Och det här blir sista praktiken som är inriktat på enbart gamlingar, nästa år har vi på sjukhuset och gruppboende för utvecklingsstörda. Det ska bli sjukt intressant!

Ikväll är det Fredags myyyyys, om inte hockeyn saboterar det som vanligt.

Hole in the ice

Idag har jag badat i en isvak. Och det är någonting av det obehagligaste jag någonsin har gjort. Jag har aldrig riktigt varit rädd för vatten, men just på vintern har jag stor respekt för isarna. Eftersom jag kommer från en familj där skoter är vårt vinter intresse så får man ofta åka över isar. Och min största rädsla är alltid och har alltid varit att någon av dem ska åka ner i någon vak. Så det var nog det som var mest obehagligt, att få känna hur äckligt kallt det är och hur lätt man drabbas av panik. Men nu har jag gjort det och känner mig lite stolt faktiskt, men tänker inte göra om det. Alldeles för kallt haha.

Annars sitter jag här på min säng i vanlig ordning. Känner mig på ett extremt kram-humör, eller mys-humör, alltså att bara ligga och kramas och gosa till en bra film eller någonting. Istället ska jag packa väskan och ta en promenix till Erik. Vi har börja se serien The walking dead, den är faktiskt riktigt bra! Men lite små äckligt. Det mesta brukar skrämma mig, men just zombies skrattar jag bara åt, även fast dom ser skit läskiga ut men.. nej dom är för fula.

Från isvak till mysa till zombies, bra sammanhang i texten Sickan!


Ta mig till varmare breddgrader

Sitter och kämpar med att färdigställa en jävla åsneröv rapport om akupunktur (som jag knappt kan stava till). Det är sista delen i en kurs som vi snart avslutar, och det är en stor del utav kursen såklart. Det suger balle, för det är så sjukt jobbigt och svårt att skriva rapporter. Man kan inte heller kopiera vissa stycken, nej nej, för vi måste skicka arbetet till urkund som kollar hur många procent vi har kopiera.. Alltså måste man skriva varenda litet ord själv, och det blir en hel del ord när man vill ha lite högre betyg. Eller det blir en hel del ord även fast man inte satsar på högre betyg. Skit jobbigt. Och som vanligt sparar jag det till dom sista dagarna. VARFÖR är jag alltid så förbannad korkad?! Jag hatar att stressa, vilket man gör när man börjar med uppgifter för sent, varför lär man sig aldrig..

Vänta nu, jag skriver inte alls en rapport. Jag bloggar istället. Lysande Sickan..


Alanya

Svar; Resan till Alanya tror jag landade på 6600 kronor allt som allt, om jag inte är helt ute och cyklar. Och det är jag, Erik, William, Emil, Munk, Lanto, Johan, Rebecka och Jennifer som ska åka!

Ska bli stört roligt att åka dit, längtar som en tok. Hela den här grejen med att vara utomlands är ju som väldigt nytt för mig, så jag längtar till allt liksom. Det bästa med allt är att när sommaren lider mot sitt slut, och man känner typ ''fuck det är skola om en vecka, deprimerande..'', då hoppar vi på planet till Turkiet! Så kommer bli ganska omvänt, typ längta till lovets slut. Aja, tar en dag i taget :)


Let it all come pouring out


Lördag



På bilden ser ni två av mina favorit killar, min minsta kusin och lillebror. Skulle behöva trycka in Linnea på bilden också, då hade alla mina favorit ungar varit på samma bild. Egentligen skulle man väl kunna säga att jag har tre små syskon istället för ett haha. Tycker det är sjukt hur snabbt tiden har gått, och hur stora dom har blivit! Linnea är snart 13, Kim snart 12 och Albin snart 11, nyss var typ alla små bebisar? Fast tja, uppenbarligen var det inte nyss dom var bebisar. Jag gillar dom ändå väldigt, väldigt mycket trots att dom var mycket gulligare när dom väl var små hihi.

Nåja. Albin har länge tjatat om att han har velat fara och se någon av Eriks hockey matcher. Så idag passar det jätte bra när jag ändå inte har någonting att göra! Två flugor i en smäll, nästan :)

Suck

Åååååh jag råkade återställa hela bloggen när jag bara skulle ändra en sak.. Vad trött jag blir. Så himla irriterande I-landsproblem! Jag orkar inte fixa till det idag, får bli sen, någon gång, någon dag.

Äntligen Fredag igen då! Den här skoldagen har varit seg. Ville hem till sängen hela tiden. Efter skolan gick jag på stan ett tag med Fiffi, sen mötte vi upp Linnea för lite Dagobert mat. Åkte hem, bytte om och for och tränade med Fiffi. Åkte hem, fuckade upp hela bloggen, blev arg, ska gå och duscha och sen vandra till Erik. Ännu ett inlägg om mitt intressanta liv. Skit blogg, skit design. Hejdå!


I love you

Tack för att du alltid finns där för mig. Tack för att du alltid orkar lyssna på alla mina världsproblem och bekymmer. Tack för att du har fått mig att växa flera meter som person. Tack för att du är världens bästa vän, och världens finaste och underbaraste människa. Jag älskar dig, jag älskar hela dig och allt vad det innebär. Vad vore jag utan dina andetag egentligen ♥


-

Det finns alltid anledningar till allt. Tänk efter innan åsikterna åker hit och dit.

Alla fjärtarnas dag

Tjenna mors. Har ni haft en romantisk Tisdag? Själv sitter jag här framför datorn och ska precis börja med att göra bort massa uppgifter. Min ståtliga gubbe är en väldigt upptagen gubbe, och har därmed träning hela kvällen. What to do liksom, förra året var det samma sak, och förr förra var han på match i Malmberget haha. Inte meningen att man ska ''fira'' den här dagen.. Nåja, vi han ju faktiskt ta en romantisk middag på Frasses efter skolan. Det duger gott och väl!

Annars då? Jo, såg nyss klart Paradise Hotel finalen och känner mig lite tjurig över vinnaren. Jag är en dokusåpa nörd, och har sätt ganska många säsonger av just det här. Och mina favoriter tar sig alltid näst längst i finalen, men andra ord vinner dom aldrig! Så det är lugnt, jag är van att vara irriterad så här på slutet. Med andra och tredje ord, så ska jag sluta se det där skitet...


Last night

Idag har jag och Erik varit som två klubbade sälar. Vi har sovit nästintill hela dagen. Var ett bra tag sedan jag var så här seg som jag har varit idag. Dra mig baklänges och framlänges alltså.

Men det gör inte så mycket, för att gårdagen var så himla grym! Hade verkligen skit roligt hela kvällen. Dock så glömde jag kameran hemma, och det ångrade jag ungefär hela kvällen. Varför har jag önska mig en kamera om jag ändå inte kan komma ihåg den när det väl går att ta bilder på något annat utom mig själv.. Nåja, inte mycket att göra åt saken nu. Nu ska jag äta upp min chokladpudding, gå och duscha, och sen börja vandra tillbaka till Erik. Hejdå!

I won't let you go

Älskade favorit dag, tur du kom den här veckan också! Jag vet inte riktigt men idag har allt bara flytit på. Känner mig faktiskt på ovanligt bra humör just nu. Börjar fundera på om det har något att göra med att jag har ljusa kläder på mig? Jag brukar oftast ha mörka, så mörka som möjligt. Eller så är det musiken jag lyssnar på. Eller så är det en blandning. Eller så kanske man kan vara på bra humör utan anledning haha.. Fast jag tror på allt har sin anledning!

Jaja, på ett tag ska jag gå till Erik. Så här intressant är mitt liv, inte bara just nu, utan alltid.


Jippidippidappa doooo

YES! Hela dagen har jag uppdatera posten sidan (där man kan spåra sina paket) har hunnit bli besviken ett antal gånger eftersom den senaste händelsen var i Göteborg. Jag har byx kris och behöver verkligen dom där byxorna. Och jag har köpt en ny tröja som blir skit snyggt att ha till. Men ja i alla fall, nu när jag kollade så stod det att dom har kommit till Luleå ikväll, tjoho!

Yada yada. Idag har vårt vatten frusit, det har inte kommit en ända droppe ur kranen. Och utan vatten kan man inte göra speciellt mycket.. Inte duscha, inte spola på toan, inte dricka vatten, inte koka upp vatten till mat, inte diska maten, inte tvätta kläder som jag verkligen hade behövt.. Vilken himla otur att jag ''råkade'' glömma laddaren hos Erik, nu måste jag dit efter hans träning eftersom mobilen behöver sin laddare. Rackarns otur där alltså.

-

Jag blir rent ut sagt förbannad på livet. Hur brutalt, orättvist, hänsynslöst och äckligt det kan vara. Samtidigt som jag blir livrädd. Det är någonting fel på världen just nu, det är för mycket på en gång. Går inte jorden under iår, så kommer den åtminstone att gå under psykiskt.

Jag är för i stor chock för att förstå. Det är helt ofattbart. Vila i frid ♥


Be strong

Dagen har varit riktigt bra. Tjejerna från Irland verkar vara hur trevliga som helst. Det är dock en aning svårt när man suger på engelska, då engelska är det dom pratar. Men det blir nog lättare och lättare eftersom. Ska i alla fall bli roliga veckor med dom här hoppas jag :)

Dagen rasade dock totalt när jag kom hem. Möttes av en hemsk nyhet så fort jag kom hem genom dörren, och jag kan inte annat än hoppas på det bästa. Livet är så jävla förbannat orättvist vissa gånger. Det är nog jobbigt att hantera andra saker.

Junkyard




Det här beställde jag hem idag. Är ganska tveksam till pannbandet eller vad man nu ska kalla dom där sakerna för. Men man var tvungen att beställa för 500 kronor, och det finns inte så där jätte mycket billigt på Junkyard. Jaja, om inte så blir det ett fint promenera-till-Erik-pannband.

Mja, det var som bara det jag tänkte skriva. Ska väl väldigt motvilligt gå ut och skotta upp stigen, som självklart har snöat igen totalt. Förbannade skit stig och förbannade skit snö.. Ni går verkligen inte ihop! Det är ett himla tjat om min stig, dagarna ut och dagarna in. Stackars er.

Cold day

Äntligen har jag beställt hem ett par av dom där svarta jeansen som alla har. Tänkte beställa dom fina blåa också, men fanns bara en storlek.. Buhu. Nåja, skönt att ha ett par hela byxor i alla fall, halva min garderob består av halv trasiga byxor.

Idag kan man faktiskt säga att man nästan gillar kylan. Att det är för kallt i skolan så alla lektioner är inställda var inte alls så dåligt. Skönaste med det är att matte provet blev fram flyttat, tjoho. Och imorgon har jag en väldigt lång sovmorgon och inga lektioner, däremot kommer några elever från Irland till Boden. Dom ska göra deras praktik här, och vi får chansen att göra vår praktik hos dom nästa år. Ska bli kul att träffa dom! Lite annorlunda så där :)

På tal om det, måste börja skriva min ansökan till Bryssel! Skulle vara riktigt kul att få åka dit, problemet är bara att jag har ingen speciell anledning till varför just jag vill åka dit.. Jag vill ju bara dit för att liksom. En gratis resa skadar absolut inte! Slår på inproviserar delen av hjärnan.


What makes you beautiful

Idag har vi gjort absolut ingenting, efter tre tiden klev jag upp och gick ner och duschade. Sen har soffan och sängen varit dom ställerna som rumpan befunnits sig på. Skönt, jag gillar dagar som Erik är helt ledig från hockeyn, inte allt för ofta det händer ändå. 

Ja, slut på det intressanta. Byeee byeee!



Better than I know myself

Blir galen, får inte till så att headern blir jämn. Fast det är alltid någonting man ska störa sig på, så nu får den ta och offra sig för den biten. Blir helt tokig när det inte blir som man vill..

Så här tidigt är jag hemma på en Lördag kväll! Brudarna skulle dra vidare så då var det lika bra att dra hem, när man inte dricker är det ännu mindre lockande att dra ut i kylan haha. Var i alla fall jätte mysigt hos Hanna, att bara hänga med flickor och slippa killar är riktigt skönt ibland. Nååååja. Nu ska jag lägga mig under täcket och snuva och hosta tills jag somnar. Tror Erik kommer hit sen när dom har firat klart William. Eller något i den stilen. Hejdå.

En dum idé

Jaaa jag vet att headern är för liten. Jag får fixa det senare!

Har bestämt mig att fara till Hanna i alla fall. Kan inte låta bli. Om ni är dö förkylda någon dag framöver flickor, så är det helt okej att skylla på mig. För det är förmodligen mitt fel då. Kör lite fifty fifty, far dit men åker hem ganska tidigt ändå, då går det väl jämnt ut, eller?


You're the only thing I would die without

Åh, jag kan inte bestämma mig om jag ska fara till Hanna ikväll eller inte. Jag vill verkligen dit, men samtidigt vill jag varken smitta ner någon av dom eller själv bli värre. Inatt har jag hostat halva natten, så där mycket så man inte får någon luft och håller på att spy. Tog hostmedicin två gånger och till sluuuut lyckades jag somna. Stackars Erik som skulle upp tidigt på match.

Jag borde stanna hemma, men det är så tråkigt. Jaja, jag har några timmar på mig att bestämma mig. Medans ska jag kolla på lite Paradise Hotel och hoppas på att ingenting händer med hockey lagets buss på hem vägen från Kiruna. Kul att bli stilla stående i den här värmen.


Fredag

Den här kylan gör bara min förkylning ännu värre. Skulle ha stannat hemma från första början och varit frisk i helgen istället. Tur jag har mitt sköna (fast väldigt fula) pannband i alla fall, det är skönt att ha när man snorar som en åsna och har ont i bihålorna.

Om någon timme ska jag ta bussen in till stan och gå och äta på Ming för att fira William lite. Det är absolut inte jag som har dragit ihop det hehe.. Eller kanske. Men igår så var jag sinnes sjukt sugen på Ming mat, och vilken himla otur att William faktiskt fyllde år igår. Då måste man ju faktiskt gå ut och äta :) Det är en av alla oskrivna lagar!



Går och sover i en vecka..


Det finns saker jag saknar

Det finns en sak som jag varje år stör mig gränslöst på. Det är människor som tjatar bort hela hösten efter snö och kyla. Och såklart är dom först med att gnälla så fort snön landar eller det blir lite kallare. Varför kan man inte bara ta en dag i taget?! Åh, tröga människor.

Tja tja bloggen! Idag har jag bara haft en lektion men ändå varit på skolan i flera timmar. Efter dom flera timmarna gick jag till stan och fikade lite med Fiffi och Malin. Och snart ska jag börja åka till Piteå (hejjagharingetliv) med Eriks föräldrar och Williams mamma. J18 spelar DM match. En match som slutar antigen med en alldeles glad pojkvän, eller en alldeles för sur pojkvän. Med andra ord så får dom jätte gärna vinna. Please du mäktige gud eller vad du nu är.


Hejsan

Skulle egentligen gå på ett pass idag på Stepin, men var tvungen att avboka det för att min hals gör jätte ajajaj. Åh så klantigt av mig.. Vilken annan gång kommer jag ta tummen ur arslet och boka pass liksom? Ja, precis, aldrig. Okej lite överdrivet kanske, så synd är det inte om mig. Grejen är bara det att nu har jag ingenting att göra tills Erik slutar sin träning. Så i vanlig ordning får jag bara sitta och vänta ut tiden, så himla roande. Not.

Imorgon fyller William 18, i helgen ska vi fira Hanna som har fyllt 18. Vad händer, hur snabbt går tiden egentligen, i år blir alla 94or vuxna enligt pappret? Jag vill ju verkligen inte bli ''vuxen''.

RSS 2.0