Kiss väder

 

Åh! Jag blir så himla ledsen av att se det här.. Det är snart Juni och det är skit väder. Stackars alla vackra människor som ska gå på balen, hoppas ni studenter får det varmt nästa Fredag i alla fall. Jag håller alla mina tummar och tår för det.

Och sedan håller jag dem också för att vädret slår om totalt och bara gör så här för att leka rolig med oss. Jag vill ju bli brun också.... Och värme, riktigt shorts väder vill jag ha!

Mitt i veckan

Efter besöket på sjukhuset, som förövrigt var jobbigt och obehagligt (tände ett ljus för dig i kyrkan där fina Ludde). Åkte jag och Helena till Luleå, vi åt, vi skratta och jag shoppade lite som ni ser på det extremt slarvigt gjorda collaget. Köpte också en present till lillebror som fyller år på Lördag.

Ikväll ska vi åka ut och spela någonting med en boll som vanligt. Och sedan se sport. Dra mig bak och fram vad jag börjar bli trött på allt som har med sport att göra. Jag vill typ.. Åka till Alder och bada istället. Men min vilja går ju aldrig igenom. Som vanligt.


Destiny calling

Ikväll har vi varit en sväng till Sunderbyn och kikat på Emma och hennes klass utställning där dem visade saker de hade gjort under året och nu. Mycket fina saker, och jag blev avundsjuk på vissa grejer, varför är inte jag så där kreativ liksom? När vi var klar där åkte vi till Sanden och spelade fotboll med ett helt gäng. Jag älskar alla dessa häng på kvällarna nu när det börjar bli varmare!

Jappjapp, nu ska jag gå ner och duscha. Imorgon åker Eriks mor och far till Spanien, jag är inte alls avundsjuk att de får åka till 27+ medan vi får vara kvar i det lite kallare Boden. Och imorgon ska jag och mina fina tjejor åka till Luleå efter vi har varit på studie besök på sjukhuset. Uh, obehagliga ställe.


Volleyball

Precis när jag kom tillbaka från min jobbiga powerwalk/joggning blev jag med dragen till Kvarnängen för att spela volleyboll. Som tur var är det ju inte allt för jobbigt att stå på en och samma plats och skrika så fort bollen kommer nära. Jag blir så frustrerad över hur dålig jag är i allt som har med bollar och lagsporter att göra.. Så nu har jag bestämt mig för att bli lite bättre än lite dålig i alla fall.

Japp, så nu jäklar ska jag träna på att kunna slå en sten hård volleyboll framåt eller åtminstone uppåt. Som det är nu träffar jag den inte alls. Förstår ni min frustration? Ett helt inlägg om en boll jävel.

Men det är ju faktiskt en riktigt rolig sysselsättning om kvällarna!


Måndag

Kort skoldag. Väntade en timme på skjuts hem, men blev bort glömd. Fick skjuts hem av Rebecca och Gustav istället. Tjurade ett tag för att jag blev bortglömd. Sett oth avsnitt. Ska gå och laga mat snart. Ska sedan knyta på mig gympisarna och vandra upp för gruvberget medan Erik är på träning.

Idag är en sån där dag som man känner sig glad, men ändå allmänt less på lite allt möjligt. Och såklart bara därför håller min mobil på att reta mig med att stänga av sig själv så fort jag rör vid den. Jag ska alltså gå upp för gruvberget utan musik? Tack som fasen mobil jävel.


Söndag

Hej på er! Idag har vi hunnit med lite mer än bara sitta. Vi har varit förbi Eriks farmor och farfar och fikat, ätit ute på Ming med hans morbror och kusiner, och medans eller mitt i mellan allt har jag försökt steka så mycket som möjligt. Det känns på kroppen, jag är så där lite härligt varm och skön.

Förstår att ni är nyfikna om vad jag hittade i Luleå igår. Tja för det första var det tok varmt, och för det andra var det tjockt med folk överallt. Och jag klarar inte av när det är för mycket folk på små ytor, men lite hittade jag i alla fall! 3 linnen, mina nya favorit shorts som jag kommer bo i till sommaren, och en byxdress. Kvällen spenderade vi på en vollybolls plan i några timmar och sedan åkte vi till Johan och kollade på film halva natten. Gud vad jag gillar mina vännor ♥


Sommartider hej, hej, sommartider


Jag har ju som lite problem med mina mobil och kamera bilder, jag kan ladda upp dem vart som helst utom här på bloggen. Det tar ungefär en halvtimme för varje bild, så därför laddar jag bara upp bilder som jag redan har på Facebook (måste kopiera dem först). Ja, det är skit skumt.

Hej på er föresten. Nu börjar det äntligen ta slut i skolan, har bara ett ''prov'' och två uppgifter att göra klart. Känner att huvudet behöver sommarlov, kan knappt stava eller prata. Och nu hade jag ingenting mer att berätta.. Eller jo, jag är på löjligt bra humör, haft en rolig dag med klassen och op 1:orna, jag har slagit av mig lilltå nageln och imorgon ska jag fara och shoppa med Mamma och Kim!

Söndag

Vilken himla bra helg alltså! Fast nu känner jag mig som en ihjäl klubbad säl. Och jag har hur mycket plugg som helst känns det som.. Eller det är inte så mycket egentligen, det är nog bara säl humöret som vill gnälla lite extra. Men det känns i alla fall jobbigt att måste plugga just idag..

Ska gå och klä på mig, Erik är rastlös så måste åka ut och rasta honom. Tror vi ska cykla till godisarenan och sedan Max. Det lär typ så häääääääääääär gott.


Lördag

Igår hade vi klassfest, det blev riktigt lyckad och känns bra att vi äntligen samlades för att umgås utanför skolan. Hade tänkt ladda in lite bilder men det hinner jag icket nu. Vi ska iväg och spela tennis nu och sedan ska jag snabbt duscha och cykla iväg till tvillingarna! Kulkulkul :)

Nu blev jag stressad, och inlägget blev slarvigt. Fan också..

17 Maj

Nu sitter jag och myser ute på altanen. Gudarnas vad jag älskar den här altanen. Det är så himla skönt att sitta här ute och bara sitta och fundera, läsa, skriva, plugga och allt vad man nu kan göra sittandes.

Vi kom ganska nyligen in efter en liten sväng. Erik har varit och övningskört så vi åkte förbi Ica och handlade lite gotta till ikväll, och så var vi förbi gravarna och tände ljus. Fy och usch vad psykiskt tungt det är att kolla på någons grav. Det är så fruktansvärt och jag känner mig så förbannad över hur orättvist livet är. Inte för att det egentligen är livets fel, men någon måste ju ta smällarna av förtvivlan.

En mys kväll med gubben känns väldigt nödvändigt. Ha en bra kväll! Hejdå.


Idag är den här dumma dagen som jag varje år önskar att man kunde ta bort eller hoppa över. 15 år har det nu gått sedan Pappa dog. Jag hade kunnat skriva en hel bok om alla mina funderingar och tankar jag har inom mig, speciellt efter jag fick veta hur han egentligen dog för ett par år sedan.

Som vanligt kan jag aldrig prata om det som känns jobbigt och stänger istället in mig i min egna värld. Och idag tänkte jag fortsätta med det och ta en promenad till Skogskyrkogården och hälsa på både Pappa och Ludde. Om det bara hade kunnat sluta regna så man kan tända några fina ljus..

Jag blir så dum av dig



Fick för mig att lektionen jag har nu på morgonen var inställd, så här har jag strosa runt i lugn och ro. Men såklart var den ju inte inställd, typiskt.. Och att försöka stressa sig iväg till en timmes lektion är lite omöjligt med sommartiderna på bussarna. Så jag fortsätter strosa runt i lugn och ro!

Har massvis med saker att göra, jag ska föna håret och skälla lite på Erik som har suttit och spelat hela morgonen. Jäkla spelande alltså, vem är så dum så att man kommer på nörd spel? Diablo.. Vilket skämt. Låter som ett dagis spel. Tjatja min pojkvän är 3 år. Hejdå :)

All those fairy tales are full of shit

Hey yo bloggen! Nu har vi precis kommit hem efter några timmar ute i friska luften (ingen underdrift direkt, jäkla vind). Jag har promenera runt Torpgärdan till brandstationen där pojkarna var och spelade tennis. Blev dock snabbt irriterad på vinden så satte mig i bilen och tjurade tills dem hade spelat färdigt. Om det inte hade stormat så hade det varit helt underbart väder idag ju! Dumma vind..

Vad vi ska hitta på ikväll, ja, det har jag ingen aning om. Vifåse! Hejdå :)


*


Where have the times gone, baby it's all wrong

Pjuh.. Har suttit och pluggat sten hårt till psykologi provet nu i några timmar. Skrivit om och blivit arg för ologiska svar. Men nu kan jag det mesta! Så skönt när det äntligen börjar sitta. Nu är det bara massa svåra bajs ord som jag aldrig kommer förstå. Nåja.. Vad gör det om hundra år liksom.

Ikväll ska vi åka och kolla på estet konsert, tjoho!


Part of me

Kring åtta vaknade jag idag, och jag börjar efter lunch. Tja, med andra ord har jag väldigt mycket tid att fördriva. Sitter just nu med två datorer igång, ena har jag musik på och den andra bloggar jag på. Erik har mycket mer bas än min bärbara, så alltså mycket roligare att lyssna på musik med den. Ja, var det någon som frågade om det så fick ni i alla fall svar på det nu.

Jaja.. Jag har inget roligt att skriva, så jag skonar er från ett kilometers långt inlägg om ingenting men ändå allting. Om jag bara hade orkat skriva ner allt jag funderar på så hade jag blivit president i Sverige, min hjärna är extremt klok många tillfällen. Eller hela tiden faktiskt! Yeyeye.


And there's no stopping us right now

Jag gillar när vår lärare är bortrest, vi har det så lugnt på lektion fronten (alla prov är ju en helt annan femma..). Idag hade vi en lektion som vi bara såg film på. Efter skolan mötte jag upp William och Emil som hade lika lite att göra som mig, så slutade med att vi hamnade på Opalen som vanligt. Träffade även en mycket saknad vän, som jag inte har pratat med på evigheter känns det som. Japp.

När jag var hemma bestämde jag mig för att ta en rask promenad till solariumet eftersom jag ändå inte får träna pga bihålorna. Gick till Erik och hämtade gympa skorna och började sedan traska. När jag precis var framme och skulle ta fram pengarna, så var dem såklart inte där.. Hade inget val så vandrade hem igen för att hämta den där himla pengar lappen. Och inte allt för oväntat så var dem inte hemma heller, någon lycklig jävlen har alltså blivit en hundralapp rikare. Fuck you. Löste sig i och för sig när jag fick pengar av min morbror och skjuts ena vägen. Men surt att tappa pengar ändå..

Lagom långt det här blev då. Nu är jag i alla fall tillbaka hos Erik, ganska slut och ganska sugen på att mysa mig ner och se någon söt film med blubbis. Imorgon har jag sovmorgon till 12 hihi.


För det var du som fick min fallskärm att vecklas ut

Igår fixade jag äntligen medicin mot bihålorna, fy bubblan vad skönt. Inte för att det har börja värka ännu, men jag hoppas på det bästa och att jag slipper ta penicillin. Idag har jag ''sovmorgon'' till 13:50, och Erik är helt ledig. Så vi har haft en mysig morgon med massvis med tid, vilket jag älskar.

Ska gå och torka håret nu och sen kleta på lite smink, jag längtar nästan att gå till bussen bara för att vädret är heeeelt underbart idag! Som ett plus på det hela kom Mamma förbi tidigare med mina byxor som jag beställde förra veckan, vilken schön dag ändå :) Håller mig undan från bittra människor idag!

Lördag

Skulle också kunna skriva några gnälliga rader om det här roliga vädret, men jag antar att ingen har missat att det faktiskt tok snöar i dag. Så jag skippar det. Det tar ändå bara några timmar för det här att smälta bort när solen väl kommer fram. Det löser sig, håll ut vännor, ni klarar er :)

Eftersom man knappt vågat sig ut så har vi hållit oss inne nästan hela dagen. Bakat bullar, sovit, slöat och nu under kvällen åkte vi några stycken till Bodensia för att se ännu en hockey match. Alla dessa matcher av alla olika typer av sporter alltså. Jaja, nu ska vi slå på en film som säkert är jätte bra, så bra att jag kommer somna innan den har börjat. Som vanligt. Godnatt!


Oh Lord, I'm still not sure what I stand for

Trots att mitt huvud, mina axlar, min nacke och min rygg (jag måste komma igång och träna, blir galen på all smärta) värker så är jag på riktigt bra humör. Efter skolan åkte jag och fikade med Emil och William, tills William flög upp ur stolen för att han hade glömt ställa p-skivan.

Åkte då hem, duschade och vandrade iväg till Erik. Tog en lång omväg bara för att vädret är så himla härligt. På ett tag ska vi åka till Bodensia och kolla på hockey. Bra sammanhang i texten. Hejdå :)


I won't give up

Efter en kort skoldag med endast två lektioner gick jag, Helena, William och Emil till opalen för fika häng. Satt flera timmar och bara pratade. Så där som man brukar göra när man går dit med fina människor hihi. Nu sitter jag hos Erik och snorar ner datorn, fy vad jag vill bli frisk. Jag vill träna.. Min kropp är alldeles för mjuk just nu. Dumma dumma dumma förkylning, nu är jag trött på dig.

Från en sak till en annan. Idag är det exakt 100 dagar kvar till Alanya och exakt 4 månader kvar till min födelsedag. Jag längtar väldigt mycket till Turkiet, vilket gör att jag kommer längta bort hela sommarlovet (vi åker sista veckan) efter en ynka vecka. Måste sluta längta allt för mycket haha.

Japjappjappp. Åh vad det är tråkigt att blogga. Tur jag har extremt tråkigt.


Tisdagen som känns som Söndagen

Hade en mycket trevlig kväll igår. Dock så slutade den lite för tidigt, och själva förfesten vi hade var absolut det roligaste! Vi hade det så himla trevligt här med middag och allt som hör till. Tog ungefär en miljon bilder, skrattade, grät som aldrig förr och njöt av att ha så jäkla fina människor runt om mig.

Idag har jag mått så där, inte på grund av alkoholen men min sabla förkylning. Jag orkar inte vara förkyld längre.. Det är extremt synd om mig och den som inte känner någon sympati kan hoppa i sjön. Nåja, annars har vi väl inte åstadkommit allt för mycket idag. Varit på Max och sen bara degat. Eller jag har beställt ett par nya Dr.Demin jeans, mina andra svarta börjar bli lite väl slitna.

Nu kom Erik hem från deras fotbolls äventyr, vi har en hyrd film som väntar på att bli sedd.


RSS 2.0