Natt humor eller inte

Igår visade Erik mig ett klipp på youtube med en kille som spelade Super Mario, klippet är bara 23 minuter långt haha.. Men det var det roligaste jag har sätt på länge, dock vet jag inte om det berodde på att jag var jätte trött och skrattade åt allt, och att min humör är nog den sämsta som finns. Men ge det ett försök om ni inte redan sett den (gick inte att bädda in klippet här..) - LÄÄÄÄÄNK

Another Keisha, nice to meet ya

Godmorgon! Eller goddag kanske man säger, eller godlunch?.. Hej! Erik lämnade mig innan lunch, som vanligt var det William som tog honom, alltid samma person. Tjuveri. Lymmel.. En vacker dag ska jag göra upp med den där William. Haha, gud vad jag är cool :)

Idag är det ju en helt vanlig Lördag, funderar på att fara och hyra film sen, det hade varit ganska mysigt. En mysig film kväll med alla mina vänner. Snart ska iallafall jag och Fiffi cykla iväg och soooola. Och så måste jag in på Ica. Anteckna. Spårat. Trist att blogga. Hejdå!


Lite bilder så där

 






Tack för en väldigt fin kväll tjejor :)

You better shape up, cause I need a man

Fick ett ryck och slog på Grease låtarna, så härliga! Måste ta och se filmen snart igen, några år sen jag såg den sist. Tycker det är en av dom bästa ''Feel good'' filmerna som finns. Japp jopp så är det faktiskt. Intressant va!

Annars ligger jag här på min säng, i mitt nystädade rum och är dö hungrig. Vill att tiden ska gå snabbt, snabbt som en raket. Ska ju som sagt fara och äta på Ming med Fiffi, Elina och Moa. Ska bli väldigt kul, lite som den gamla tiden :) Haha nu lät det som om vi är typ 90 år.. Så illa är det inte. Åh gud så segt det var att blogga idag. Hejdå ha en bra Fredag!


Jag är alltid positiv

Ganska pinsamt att erkänna att jag har träningsvärk sen fotbollen på gympan igår, och jag stod mest still haha. Men bla bla bla bla bla. Imorgon är det Fredag och middag på Ming med tre flickor är planerna för kvällen! Sweet :) Får dessutom en sovkamrat under natten, sen är det Lördag och valborgs, då är det säkert kaos. Godnatt!

Dumma tupplur

Jag lyckas alltid med något.. Snabel skit. När jag kom hem efter en lång skoldag och en tur på stan med Fiffi var jag trött som vanligt. La mig ner och somnade direkt, han inte ens lägga mig skönt innan. När jag sen vaknade upp ångrade jag mig att jag somnade för jag hade legat snett med armen så axeln var inte helt okej. Förstår ni hur ont det gör om jag beskriver smärtan som att någon tar en laser pistol och skjuter snett igenom muskeln eller vad det nu är på axeln? Det gör ju jätte ont. Bajs skit och kiss..

Nu hörde jag att tvätt maskinen blev klar så ska gå och hänga upp tvätten, efter det ta en dusch och sen sova. Sovmorgon imorgon, alltid lika skönt :)


-

Det är tomma ord som fastnar
för att jag låter dom va kvar
men jag har lovat den här gången
att jag ska ge allt jag säger att jag har

Trötter

Shiiiiiiit vad trött jag var när jag kom hem från en runda på stan och skolan. Köpte ett par svarta jeans, då var det gjort, ännu ett till plagg som alla andra! Var egentligen planerat bad/fika på stan nu på kvällen men ingenting av det blev av, så jag la mig i sängen för att vila ögonen. Bull shit, vakna nu upp 2 timmar senare. Ser nu att hela rummet är fullt med kläder, jag har stökigt? Det händer inte ofta. Usch vad jobbigt att städa.

Även fast det inte låter som det så är jag faktiskt på jätte bra humör, och har varit det hela dagen. Hur skönt är det inte med sådana dagar. Allt bara flyter på liksom, som en surfare på en våg. Nåja, ska ta och städa upp i rummet, duscha och sen se Big Brother (som suger nu mera utan Roddan..) pusspussipusspussi!

Ett litet barn som igår lärde sig hur en cam fungerar. Noob :)


Skolan krossar mitt hjärta

Avslutade lovet med en fin kille som nyss cyklade hem. Är jätte trött så ska bara köra ett sista facebook och blogg race sen går jag och lägger mig. Jag vill inte ha skola imorgon. Fast vem vill egentligen.. Men inte långt kvar till sommarlovet nu! :)


Trulelelelili

Heeeejsan bloggen! Läget? Själv är det kanon braigt, känner mig glad som en åsna med vingar som flyger fram över dom Grekiska öarna! Har varit ute och cyklat idag med mina vänner, vi cyklade till Max. Precis vad jag ville för någon dag sedan, shit maaaan vad skönt att vara på benen igen. Är helt överlycklig att vara frisk igen. Livet är toppen ♥

Ska fortsätta denna Söndag med Fiffi, vad vi ska hitta på vet jag inte. Kan inte bli sämre än vad det är att ligga i sängen hela kvällen iallafall! Det var svårt läge att blogga idag, jag är för glad för att blogga. Fast när jag tänker efter är det skola snart igen. Blä :(


Match made in heaven

Kan jag få bli friiiiiisk nu? Väldigt trött på att hosta sönder halsen och ha lock i både näsan och öronen. Är typ sten döv för tillfället. Snälla skjut mig det är ju för fan lov... Åh! Nu är det väl ändå synd om mig? Faktiskt varit sjuk sen i Söndags. Argh.

Jag kom hem vid 6 tiden och har sen dess bara legat och kolla facebook 345325898754 gånger. Ingenting händer där heller. Egentligen var jag på bra humör, tills jag råkade slå på en låt som var helt fel för tillfället. Så nu är jag inte alls på bra humör. Staaaackars mig.

 


Kolla vad gulligt jag och Erik fick av hans mamma!


Coconut tree

Under the coconut tree,
you be chilling with me
Making love to you in a bedford room
Made of sand and sea

No place I’d rather be
No one else I wanna please
No one but you boo I got you
You got the best of me


Glad påskis

Jag sitter här i Eriks soffa, en påskig dag som denna, och ser 4 nördar sitta och spela vid bordet inte så långt ifrån. Själv sitter jag och dricker min cola och spelar The Sims. Frågan är ju egentligen vad fan jag gör här, på ett kill lan? Där dom är för upptagna i spelandet så dom hinner knappt prata med mig. David slänger en kommentar då och då om det går bra i The Sims, när jag berättar hur det går har han redan glömt bort vad han frågade.

Dessutom hjärn tvättar spelet dom. Erik var helt skum inatt. Han pratade massa konstiga saker i sömnen och mitt i allt satte han sig upp och skrek: DE GÅR INTE! De gååååår inte! Sen la han sig ner och mumlade på hur länge som hellst. Nörd. Äh, glad påsk på er alla! :)

Bara för att liksom

Nu tänker jag inte skriva att jag äntligen är frisk, för då kommer jag bli sjuk igen. Men nu är jag iallafall bättre, jag kan stå, jag kan gå och jag har äntligen mat lust igen! Febern är borta och hostan är bättre men inte bra. Börjar se ljuset i tunneln nu. Haha.

Nu är jag dö less på att ligga/sitta i den här jäkla sängen. Nu vill jag fara och äta på Max och äta något annat än glass och mandariner, jag vill fara och sola, jag är också skit sugen på att fara till Luleå och shoppa, jag vill umgåsas med mina vänner, jag vill ta en cykel tur bara för att. Dock har jag inga pengar, inga vänner och tyvärr ska man ju ta det lugnt 1 eller 2 dagar efter febern har gått ner, hur värdelöst är inte detta liv alltså..


Peppar peppar ta i trä

Livet suger så brutalt mycket. Har inte sovit något inatt för att jag har hosta så mycket. Har ont i hela bröst korgen och har tungt att andas. Kollade upp symptomerna till lunginflammation, allt stämde. Men vårdcentralen sa att jag ska av vakta två dagar för det går nå liknade virus. Kul om det faktiskt är lunginflammation, då kommer hela lovet vara förstört.

Det gör så jäkla ont alltså, haha. Tur jag har mina Colosar och Twistersiar.

Lycklig

Alltså jag dör! Blev just helt underbart glad! - Jag har blivit faster idag, igen! Ja, jag är redan faster hihi. Har ju som sagt en storebror som bor i Spanien och idag fick han och hans fru/tjej deras andra flicka :) Dom är så jäkla söta. Hoppas dom kommer till Sverige snart ♥



Tråkigaste dagen ever

Haha vad arg jag var när jag vaknade imorse. Bli sjuk på lov suger. Nu efter en hel dag i sängen är jag nästan frisk! Mamma sa just det att både jag och Kim blir väldigt fort friska när vi vilar. Hade nästan 40 graders feber igår på kvällen och nu är jag näääästan feber fri :) Har dock blivit tok förkyld men det kan jag leva med.

Har legat och kollat på massa webb tv program som tidsfördrift. Fått både ett pack med cola och twister. Hängt tvätt och bytt sängkläder, dock i slow motion på grund utav låg energi i kropps batteriet. Varit extremt uttråkad. Hostat och tyckt välldigt synd om mig själv. Länge sedan jag hade så här roligt.. Nåja, nu ska jag ta och sova och hoppas jag blir ännu friskare imorgon. Bye!



Väldigt roligt, not

Jag skulle ha stannat hemma från den där jäkla fotbollen. Eller jag skulle ha tagit tempen innan jag bestämde mig för att sitta i två timmar på en arena, i storm. När Erik kom sen på kvällen var jag kok het, tog tempen och såg att jag hade över 39 graders feber.. Riktigt kul så här mitt i lovet.

Söndag

Jag har blivit förkyld, blä. Har så jäkla ont i halsen och huvudet. Skyller på den där jäkla vinden som var igår. Även fast jag egentligen borde stanna hemma i sängen tar jag på mig varma kläder och far till arenan för lite fotboll.

Sen ska jag vara med Erik, när han är hemma från cupen.


-

There's nothing I could say to you
Nothing I could ever do to make you see
What you mean to me.


Dumma mig

Jag har verkligen världen bästaste vänner. Ni är helt otroligt bra. Fan vad ni gör mig glad ♥

Har haft en väldigt skum, fruktansvärt rolig och sorlig kväll. Vi har just nu fin besök här i lilla hålan Boden av Oskar, man märker när han är här hur tomt det är utan honom egentligen. Har pratat, kramat, lipa lite grann med Elina för första gången på väldigt länge. Har haft det jobbigaste telefon samtalet på väldigt länge. Har varit hos Linn men världens härligaste och finaste människor. Kort sagt - en skum, fruktansvärt rolig och sorlig kväll.

Jag hade egentligen tänkt att ha film kväll med mig själv ikväll eftersom Erik är på cup. Hade hyrt filmen Dumma mig som alla säger är jätte bra, men han inte se den innan jag lämnade huset. Så ska ta och slå igång den nu och sen bara lägga mig och snarka och njuta av lovet.


I give you all I have

Idag hade vi som sagt bad på gympan, och nu kom jag nyss hem från Stepin. Med tanken på att jag har tränat väldigt dåligt den här månaden praktiken har varit, så är jag helt slut just nu. Vill bara lägga mig och dö, den där slutheten om någon känner igen sig. Fan alltså, att röra på sig är verkligen inte min grej haha.

Nuuu ska jag hoppa in i duschen. Och fortsätta se framemot morgon dagen :)


Två fina killar på Boden Alive i somras


Irriterande irritation

Varför gick det inte att logga in igår på bloggen? Var jätte irriterande när jag var på värsta skriv humöret, om det gick att logga in hade jag typ skrivit 5 inlägg. Blev så irriterad att jag hade tankar på att avsluta min blogg, haha. Älskar pms humör ♥ Konstigt hur irriterad och arg man kan bli på små saker. Eller egentligen ganska löjligt, väldigt löjligt.

Ikväll har jag varit och kollar på Estet konserten med Fiffi & Frida, det var en väldigt bra konsert med mycket gås hud. Nu är jag tillbaka på min plats i sängen, som jag snart ska lämna. Måste gå och packa väskan inför badet imorgon på gympan, Helena jag dödar dig om du kör ett jobbigt bad pass, jag svär! Och så måste jag gå på toan och sen duscha. Adios amigos!


A melody I start but can't complete

Nu är jag hemma från en väldigt trevlig helg i Jäckvik. Tackar familjen Westbrandt och Lindqvist för det :) Tiden gick så himla fort där, nyss satt vi i bilen på väg dit haha. Tiden går fort när man har roligt brukar man väl säga? Vi har iallafall åkt slalom, ätit gott, basta, spela kort, haft soffrace och lite sånt där mysigt.

Hann inte mer än komma in genom dörren så drog Emil & William med mig till max i regnet. Fy vilket väder. Nu är jag tillbaka och ska packa upp sen hoppa in i duschen. Imorgon är det back to school efter 4 veckor praktik, kul att träffa klassen igen! Tjoho



Det var så himla vackert när man for högre upp på fjället

Nordens längsta stå lift, lite halv jobbigt ibland


Camilla gör sig redo inför racet på soffan


Haha världens tjockaste bild


Erik och Elias hade ungeför 77 brott tävlingar


Man down

Sitter och fördriver tiden med att lyssna på Rihannas mycket braiga låtar. Fan vad jag vill till Stockholm och se henne.. Väntar iallafall få att Erik ska ringa och säga att dom är på väg, Jäckvik här kommer vi med hela ben. Jag är skit nervös inför slalom åkningen, är flera år sen jag åkte sist, och då bröt jag benet. Haha..


Ett tidigt godnatt

Hejsan. Imorgon är det min sista praktik dag, jag har verkligen haft 4 intressanta veckor inom hemtjänsten. Det har faktiskt varit väldigt rolig, vilket jag inte trodde. Min handledare har varit och är kanon bra. Och framför allt har jag lärt mig väldigt mycket. Känner nu att jag lugnt hade tagit jobb just i hemtjänsten om jag fick chansen. Så kul har jag haft!

Nåja. Imorgon åker jag som sagt till fjällen, ska bli så kul! När jag kom hem tidigare idag var mina ända planer att börja packa och plocka fram allt så jag inte glömmer någonting. Men såklart somnade jag och har sovit hela kvällen. Det är dö jobbigt att börja 7 ju haha.. Nu har jag vaknat till liv och har precis duscha, är fortfarande trött så säger godnatt nu!



My heart is refusing me

Hello! Pahabahasahah, vet inte vad jag ska skriva, blogga suger anus. Ska snart in till stan och fika med Elin och Linnsan! Azum, long time ago flickor. Hehehe, hejdåååå ha ett bra liv!


En söndag

Ingenting har fungerat idag för mig. Min cykel vill inte växla, mitt knä är på semester, the sims spelet fungerar inte att spela, det går inte att se bigbrother, dörren attackerade min fot och sist men fan inte minst alltså - när jag Erik och Linnea for till Max för att jag var dö sugen på ett minimål, möts vi av den roliga informationen om att grillen är trasig så dom har inga hamburgare att servera. Det var ju så där lagomt roligt när man var jätte sugen på en hamburgare och hade tagit sig hela vägen dit..

Så fick ta någonting jag inte ens var sugen på, för att vi ändå inte kunde ta oss hem på en timme. Fast vi hade lite tur och mötte Emma och Micke på Ica senare, så vi fick skjuts.

Inser verkligen vilket roligt liv jag har egentligen. Varför sitter jag och skriver vad jag gör egentligen. Så meningslöst egentligen. Okej tjorvigt inlägg egentligen? Sammanhängande text och allt. Nu blev jag jätte trött på den här bloggen haha..

Imorgon är jag ledig. På Torsdag ska jag kanske följa med Erik och hans familj till fjällen, gud vad roligt! Var flera år sedan jag var i fjällen. Kim var typ bebis då? Alltså väldigt länge sedan.

Godnatt

Efter en kul kväll i en annan del av Boden går jag och lägger mig. Börjar 8 imorgon.

Looklet

Fick sluta tidigare ikväll, och imorgon fixade jag så jag inte jobbar kväll. Skönt!

Tänkte ge ett litet tips som är ett roligt tidsfördriv. Många vet säkert redan om den här sidan, men till dom som inte gör det. Skit kul att sitta och sätta ihop massa olika outfits och kolla vad andra har satt ihop. Looklet heter sidan.


Vill inte bli vuxen och jobba helg

Ska snart fara iväg och ''jobba'', 17-22. Skit kul att jag inte kommer ha något socialt liv i helgen.

RSS 2.0