Senaste tiden på instagram

Lite såhär har min vardag sett ut när jag inte har jobbat. Kvallan på bilderna blev ju dock under all kritik.. Jag längtar efter att ta massa fina bilder i Dubai med systemkameran, så mycket roligare att fota utomlands! Och på tal om Dubai så är det idag bara en vecka kvar tills vi åker, det ska bli så himla skönt med sol och värme.
 
Ville bara göra ett inlägg så bloggen ska se lite mer livlig ut, lyckades jag med det eller? :)
 

Jobb till höger och till vänster

Hej på er! Kom för ett tag sedan hem från ett intro på ett nytt jobbställe. Det var andra intro dagen idag, det rullar på och jag trivs. Dock inget super-nytt med tanke på att det är samma chef jag har på Lykebo (alltså ganska likt upplägg i arbetet) plus att jag redan har träffat nästan alla på boendet genom dagverksamheten jag också jobbar på. Så just nu har jag 4 styckna olika jobb om jag räknar med juicen, så himla roligt!
 
Ja gud vad roligt att läsa om jobb, det är ju himla intressant. Not. Någonting som kanske är lite mer intressant är min tid hos frisören imorgon, som jag nämnde i något inlägg tidigare. Jag ska be Emma fota före och efter, sånna bilder tycker jag själv är roliga att se! Och nu kommer jag inte på något mer att skriva.. Hejdå :)
 

Ryggtavla

 
Jag var och bokade tid hos min frisör idag. Ska klippa och slinga håret nästa vecka. Senast jag slingade håret var förra våren innan Rhodos, och jag klippte mig senast någon gång i höstast. Det är ganska välbehövligt besök hos frissan så att säga. Dels har det vuxit ut en ofrivillig ombre och sedan har håret blivit så sjukt slitet.
 
Första bilden är från förra våren, och den nedre bilden tog jag nyss. Har liksom fått v-klippt för att håret blivit så slitet haha.. Ska försöka få Emma att göra det så ljust som möjligt denna gång! Lite vår-fint behövs :)

Drunk in love

Jäklarns, jag glömmer alltid bort att blogga.. Fast ni har inte missa speciellt mycket, har fått ganska mycket jobb senaste tiden och det är ju inte speciellt kul att läsa om. I helgen var jag ut, hade såå roligt! Tur man har så förbaskat fina människor omkring sig. Dock sprack mina byxor, det sög, men det var en annan historia det.
 
Ikväll ska jag vara med Ida, sedan sova för jag är sjukligt trött. Imorgon ska jag jobba. Kul liv :)
 

RSS 2.0