Helgen

I helgen har Eriks familj haft besök av en familj från Stockholm. Så jag och Erik har haft fullt upp med att underhålla deras två underbara söner. Världens goaste familj. Vi har hängt ute i det fina vädret och ätit alldeles för mycket mat. Nu har dem åkt hem och det känns så himla tyst utan ungarna. Kommer sakna dem.
 
Vi kom i alla fall hem för ett tag sedan, har fixat en gratis vecka till Erik på gymmet så han kan visa mig mer övningar oså. Är helt död i mina armar för tillfället. Dock himla kul att ha någon att träna med, börjar faktiskt bli lite tråkigt att alltid träna själv.. Även fast jag tycker det är skönt ibland. Bara lite osocialt ibland.
 

Påsklov

Idag hade jag typ min sista riktiga skoldag på gymnasiet (i alla fall sista prov). Efter påsklovet börjar den 5 veckors långa praktiken och lite mindre än en vecka efter den är slut drar vi till Rhodos. Och sedan är det balen och studenten. Känns så himla overkligt att det faktiskt är vår tur i år. Känns så jäkla kul men ändå lite läskigt..
 
Sitter och väntar på att Mamma ska komma med min balklänning som äntligen har kommit. Hoppas verkligen den passar! Annars har jag ju min reserv så världen går inte under om den inte passar. Men gillade den andra mer. Håller tummarna hur som haver. Ja, mycket mer än så här hade jag väl inte säga.
 
 

Hejsan

Hej. Sitter i Eriks datastol och väntar på att eftersvettningarna ska ta slut. Känns lika ovärt varje gång man hoppar i duschen för snabbt och så kommer eftersvettningarna när man har duscha klart, känns mycket bättre att svetta ner Eriks stol då! Tur att han inte läser min blogg (hatar att han inte är lika nyfiken som mig).
 
Vilket snuskigt inlägg egentligen.. Nåväl. När jag är klar med allt detta ska jag lägga mig och se One tree hill. Har börja se sista säsongen nu efter ett långt uppehåll, men försöker njuta av varje avsnitt så mycket det går. Blir typ ledsen av tanken att behöva se sista avsnittet EVER. Sedan måste jag se sista säsongen av Gossip girl, och Pretty little liars. Har liksom börja på tre serier utan att sett klart slutet på någon.. Vet ej varför.
 
Nej nu ska jag lyfta min väldigt mycket trötta rumpa. Hejdå :)
 

Natt twittrar



Ny vecka

Ahhh blir tokig, tiden går så snabbt. Har i alla fall haft en toppen helg. Festa med mina finaste tjejor, haft mer tid än vanligt med min älskade och haft hejdå-middag med Eriks syster och hennes pojkvän som inatt sticker till USA en månad. Inte alls avundsjuk eller så. Eller okej, jag är dödligt avundsjuk faktiskt.
 
Kom för ett tag sedan hem efter ett svettigt gym pass. Är dock snuvig som en åsna, känns som att jag har ett helt vattenfall i näsan, så det var ju lite jobbig ändå. Imorgon har jag frisörs tid och sjukgymnast tid, och där mitt i mellan lite skola. Effektiv dag! Nu ska jag gå och duscha, hejdå mina vännor :)
 

Äntligen vår jävla tur


Ledsen fast lite glad

Idag fick jag hem klänningarna jag hade beställt. Studentklänningen passade tack och lov, skulle kanske behöva gå ner 1 eller 2 kilo så kommer den sitta perfekt. Men balklänningen var TYVÄRR för liten runt bysten. Fick inte igen dragkedjan och jag blev så ledsen över det. Den var så himla fin! Har övervak på en större storlek och så beställde jag en annan som inte var lika fin men ändå helt okej. Som en backup liksom.
 
För att toppa det så startar inte min bil. Mitt batteri är kasst och hela bilen tjurar ihop när det är kallare ute. Känner mig ganska handikappad utan bil, vägrar sätta mig på en buss liksom. Som tur är ska jag ingenstans idag, men i alla fall. Dumma bil jag ogillar dig väldigt, väldigt mycket. Hejdå vänner ha en bra dag :)
 

Torsdag

Idag hade jag ''sovmorgon'' till 13:10, redan klockan 10 var jag på gymmet och strosade runt bland svettiga människor. Denna dag har alltså känts väldigt lång eftersom jag har hunnit med mer än vad jag brukar hinna med. Eller okej nu ljög jag, vara på skolan och hänga på Opalén hinner jag varje dag.
 
Ska åka iväg till det där huset med en isbit i mitten. Det här är sista matchen innan isen försvinner och jag känner mig så lycklig, jag har överlevt ännu en vinter där Erik har sitt andra hem i svettiga hockey kläder!
 

Trä

Orkar inte med det här. Det är för jobbigt, det tar för mycket energi, det är ansträngande och jag känner inte den där lusten som jag gjorde tidigare. Det blir lite halvdant, som att jag inte går fullt ut med det liksom. Men jag gör det för min skull, och för våran skull. Det här med att blogga känns liksom inte intressant längre..
 
Hihi vad lurig jag är va?! Där blev ni allt lite oroliga (hoppas jag, visst gillar någon av er som läser det här mig?). Kände för att luras idag, är lite på ret/bus humör. Tror det är kaffet. Men just nu sitter jag här på Eriks datastol. Sitter och tänker på livet liksom. Beställde just hem bal och student klänningar! Jag tänker dock inte visa någon som helst bild, för det har ingen annan gjort så då gör inte jag det heller. Gillar att vara som alla andra :)
 
Men nu ska jag nog åka och träna. Jag är egentligen ganska sjuk, men jag kommer fasen bli knäpp av att bara sitta still här. Så ett lugnt träningspass borde inte ge någon större skada, Peppar, peppar ta i trä.
 

Tors-dag

Får typ nästan dåligt samvete när folk går in på min blogg när jag inte bloggar haha.. Vet själv hur tråkigt det är. Men jag har varit så jäkla trött de senaste dagarna och direkt jag kommer hem från skolan äter jag och sedan far jag och tränar. När man har tränat klart är man ännu mer trött och man måste gå och duscha, och sedan vill man bara lägga sig och sova i några dagar. Ja men ni förstår, livet är fasen tufft alltså. I-landsproblem :)
 
Men nu sitter jag här i svettig i datastolen och bloggar enbart för er skull. Har hunnit vara hem till Mamma och bytt bil så vi kan ta oss ner till Skelle imorgon! Skönt att åka iväg, dessutom är det ju så mysigt att trängas där i Oskar lägenhet. Jag och Klara får prata av oss medans killarna får skrika och spela av sig till Fifa.
 
Nu ska jag gå ner för de där jäkla trapperna och försiktigt gå in i duschen. Hejdå :)
 

Söndag

Hade en grymt rolig kväll igår! Allt bara flöt på så bra liksom. Haha. Idag mår jag lite sisådär men det är smällar man får ta. Har egentligen inte alls tid att sitta framför dator, ska hinna duscha på en halvtimme (mitt hår tar typ en timme att torka liksom) för att sedan hoppa in i bilen och åka till Skellefteå.
 
Bodens a-lag spelar någon kval match eller någonting sånt där tror jag. Hejdå :)
 

Blir så irriterad

Alltså någonting jag har himla svårt för är att veta om ord stavas ihop eller inte.. Vet inte hur många gånger under ett inlägg jag sitter och googlar vissa ord för att veta om de stavas ihop eller inte.. Jag blir så frustrerad över det för jag förstår verkligen inte hur fasen man ska veta om de stavas ihop eller inte..
 
Så om ni ser särstavningar i texterna behöver ni reta mig för det... ok ej?
 

Lördag

Nej men hallå, hallå. Jag har precis landat i datastolen efter en lång och skön dusch. Var helt genom blöt av dagens gympass. Mitt knä har blivit bättre och jag kan nu köra mer kondition, dock är det nog ett tag kvar tills jag kommer kunna köra ett riktigt benpass. Men det är på bättringsvägen i alla fall och det känns skönt.
 
Ikväll blir det utång med några tjejer från klassen! Är så taggad (typ fulaste ordet jag vet haha). Var senast ut på nyårs och på Lotus har jag inte varit sedan Oktober typ. Inte för att jag direkt har gråtit blod de senaste månaderna när jag har missat alla kvällar på Lotus.. Tycker bara dem är sura där.
 
Men hur som haver ska det bli väldigt roligt! Och skönt att äntligen få fixa till sig lite. Jag använder knappt smink nu förtiden och går mest runt i träningskläder. Ja. Bla, bla, bla, bla. Ha en bra Lördag, hejdå :)
 

Fridag

Hejsansvejsan. Idag åkte vi och åt lunch på Ming som en liten ''grattis på födelsedagen Jojjeman_16'' (det är hans hotmail adress som heter så och jag tycker det är hur kul som helst haha). Nu sitter jag och spelar Candy crush framför datorn eftersom mina liv tog slut på mobilen. Erik åkte för ett tag sedan för att spela innebandy borta i skogen typ. Så jag ska mysa ner mig i sängen snart och kolla på Gladiatorerna.
 
Har typ ångest över att lovet redan är slut, blir stressad bara av att tänka på skolan.
 

RSS 2.0