Malmö

På tal om trollen så bokade vi en Malmö resa förra veckan. Vår lilla stjärna kommer mest troligen spela JVM där och såklart åker vi ner genom hela Sverige för att stötta honom! Det ska bli så grymt roligt, vi kommer dessutom vara där på årsskiftet (har aldrig fira nyårs i någon annan stad än lilla Boden) så jag hoppas det slår min förra nyårsafton som förövrigt var sååååå grym. I'm so excited hur som haver!
 
Det som känns lite sisådär är att vi ska tåga ner.. 19 timmar tåg.. Dagen till nyårs.. Vi ska enligt planering vara framme i Malmö klockan 1 på dagen, klockan 2 är det Sverige-Ryssland som killarna jättegärna vill se. Kommer bli spännande att se med tanke på att vi åker SJ ner till Stockholm, dem är ju så kända för att vara i tid.. ;)
 
Gud vad jag babblar på. Men nu har jag uppdatera läget i alla fall, smell you later ännu en gång!
 
 

Tankar, funderingar och planeringar

Idag var jag och tränade första gången på typ 2 månader. Från att ha tränat åtminstonde 3-4 pass i veckan, till att tappa det helt och dessutom börja röka mer än bara feströka så var det allt annat än lätt. Min kondition är som bortblåst och jag har tappa mycket styrka. Det avskräckte mig en del så nu ska jag ''back on track''.
 
I vintras och våras fokuserade jag mycket på styrka, under sommaren la jag in mer kondition. Körde 30min valfri kondition + mage/rygg/armar (beroende på dag) och enbart uppvärmning på ben-dagarna. Tror jag ska fortsätta på det spåret för det passade mig så bra. Ska även damma fram mina skidor som legat på hyllan alldeles för länge, ska bli så jäkla kul att komma tillbaka till skidspåren! Ska bara jobba upp konditionen först haha...
 
Ja sådär ja lite reflektioner om träning, från träningsexperten nr1. Not. Smell you later :)
 

RSS 2.0