Bra dag

Ida tycker jag ska blogga, sååååå då gör jag väl det då. Allt för henne liksom. Livet som inte-skolelev rullar på. Tycker till och från att det suger och vill mer än gärna tillbaka till skolan, men för det mesta är det faktiskt skit skönt. Förra veckan åkte vi till Skellefteå bara sådär, mitt i veckan. Hade ju i och för sig varit annorlunda om man inte var arbetslös.. Vilket låter mer lockande, att tjäna pengar istället för att slösa haha.
 
Idag har jag varit på stan med mina flickor. Jag gillar dem väldigt mycket, faktiskt. Fick dessutom veta att jag ska gå intro imorgon-fredag på nytt jobb (bra dag liksom), håller tummarna på att jag är duktig och att chefen vill ha kvar mig. Haha. Det hade varit helt askalas faktiskt. Nu ska jag äta kyckling med brorre och sedan åka och träna.
 
Smell you later trogna bloggläsare 😊(så satans jobbigt att blogga från Ipaden btw)
 
 

Hola

Hejsan. Hej. Hallå. Hola! Här ligger jag i soffan och bloggar med paddan. Min nya sak som jag alltid använder. Vilket egentligen är lite dåligt, kommer nog aldrig ha igång min dator haha.. Och att blogga från paddan är lite jobbigt faktist. Min dator har dessutom blivit så jäkla seg, den tar typ 5 år att starta. Har ej något tålamod.
 
Ikväll ska jag och träna med Eve, kuuuul med en tränings kompis ju :)
 

Klokt gjort

Åh jag är så korkad. Har suttit och kollat på resor i typ två timmar. Dumt gjort Viktoria, dumt gjort. Hittat billiga resor till Cypern och hela kroppen skriker ''JAAAA, BOKA!'' medan kontot och pojkvännen säger ''Nej vi har ej råd''. Typiskt. Som tur är har jag i alla fall en hotellweekend att se fram emot i början av September, och kanske Malmö lite senare på året. Tycker livet blir så himla tråkigt när man inte har någonting att se fram emot.
 
Nu ska jag åka till gymmet för ett kondition och mag-pass (han bli stugfet i stugan). Hejdå :)
 

Stugan here we come

Ikväll när Erik slutar åker vi till stugan i någon dag. Gud förbannat så underbart. Bara jag och han. Har varit en hel del jobb senaste tiden så ska bli skönt med lite extra vi tid. Perfekt innan hockeysäsongen drar igång också. Hatkärleken till hockeyn är lite rolig. Det är världens roligaste sport att kolla på och jag gillar att se hur mycket Erik (och alla dem andra) brinner för det men stundtals är det jobbigt hur mycket tid ett intresse kan ta.
 
Nåja det brukar alltid lösa sig :) Tillbaka till stugan. Vi lär säkert sitta i bastun varvat med dopp i sjön 70% av tiden (det är tydligen 23 grader i vattnet där nu, dra mig baklänges så skönt). Brukar bli så. Få saker är så skönt och avkopplande som bastu och bad. Det näst bästa med stugan är att det är kass teckning där, så mobilen får ligga på sidan och man får avänja sig från att alltid vara uppkoplad överallt. Det behöver jag nog haha..
 
Nu ska jag åka till Mamma och mysa innan dem sticker iväg till Öland med husbilen, hejdå!
 

*

 

*

Call me a sinner, call me a saint
Tell me it's over I'll still love you the same
Call me your favorite, call me the worst

RSS 2.0