Good day

Den här dagen har varit bra! Min lärare var på besök på praktik platsen för att kolla läget, och då gav min handledare mig jätte mycket beröm och sa att jag är jätte duktigt och så vidare, och att hon knappt ville att jag skulle sluta. När vi gick till skolan för lunch hörde en saknad vän av sig, höll tårarna tillbaka och haft ett leende sen dess. Och nu på några timmar ska jag fara och kika hockey med Filip. Kanon bra.

Mindre bra var kanske att byxorna jag köpte på Semee inte alls var speciellt fina, ångrar mig lite i efterhand nu. Men det får den nya One tree hill boxen kompensera för :)


He's got a hold on my soul

Varit en sväng på skolan och ätit med Helena, tränat och sovit några timmar. Händelserik dag och så vidare. Mycket smart att somna dom där timmarna också, börjar 7 imorgon och kommer ju verkligen kunna somna hyfsat tidigt ikväll. Inte. Dessutom har jag så jäkla ont i magen så att jag bara vill gräva ner mig. Usch. Köns byte tack!

Slår på One tree hill istället för att gnälla här, Scott bröderna är ju för snygga.



Påminnelse till mig själv

Brukar varje årstid, kolla tillbaka ett år tillbaka till bloggen och kika vad jag gjorde då. I år har jag försökt se när första snön kom förra året, men jag skrev aldrig det.. Eller jag vet inte riktigt, men skit samma. Då när jag promenerade hem igår kom jag på att det här vädret ska jag fota och lägga upp. Just för att jag nästa år ska kunna bli förvånad över hur det såg ut, iår. Ibland överträffar jag mig själv med min smarthet!

Så hej mig själv ett år äldre, känns det bra att vara 18 år nu? Har Gunnsan gått i gamlings ålder ännu? Är vår klass fortfarande lika mat vrakiga och jobbiga fast lite söta? Har jag varit utomlands med Fiffi ännu? Har jag hunnit kika på någon lägenhet? och körkortet, är det klart ännu? Wow, dom här frågorna måste jag ju svara på nästa år!

Men i alla fall.. Så här såg det ut 26 November förra året:


Ingen söndags ångest här

Igår var jag och Linnea och kollade knatte handboll hela dagen, sen på kvällen julpyntade vi huset. Gick väl lite så där, halva huset blev svart efter ett tag haha.. Vi, byta proppar, hallå liksom.. Men det löste sig till slut och nu är alla julstakar uppe (inte ljusstakar, skit fullt namn ju?). När vi var klara traska jag iväg till Erik ett tag.

Och idag har vi också kolla handboll hela dagen. Har plast smak i rumpan av dom där obekväma stolarna. Stackars mig. Imorgon är jag ledig, stackars er. Hoppas ni blir avundsjuka, kan tänka på er när jag vaknar där vid 12 tiden helt utvilad och pigg ;)


Tjenna pudding

Tre dagars ledighet nu, uuunderbart. Igår när jag slutade for jag hem och bakade bullar som jag tyvärr hade lovat tidigare i veckan till försäljning idag. Tur dom inte blev så goda haha.. Och sen åkte jag till Erik. Han for ganska tidigt på morgonen så ska börja traska hem snart. Ska fara och kika på när min minsta kusin spelar handbolls match, om jag hinner med bussen. Förövrigt gillar jag inte Google chrome, hur gör man stycke indelning med skiten?

Angry bird

Usch jag är på så himla dåligt humör. Jag är svin irriterad och sur. Jag vet egentligen inte varför, eller egentligen vet jag det, fast ändå inte. Vill bara gnälla av mig lite. Är så irriterad så att det till och med gör ont i hjärtat. Måste. Gå. Och. Lägga. Mig.

En liten rolig sak som jag kan nämna är väl att jag köpte nya ''jeans'' idag på Seeme. Har svårt att avgöra om det är jeans eller ''jeans'' haha. 299 kronor kosta dom, jätte billigt ju. Och jag har ju ofta problemet med att alla byxor är för långa, mina dvärg ben är för korta helt enkelt för vanliga byxor. Och då sa kvinnan i kassan att dom kan sy upp dom där! Blev så himla glad, byxorna kommer vara i min längd! Visar bild på Fredag då dom är klara.

Onsday

Den här praktik dagen gick himla snabbt. Det var sutströmming fest i huset så jag fick vara med Frida, Elin och Helena under hela dagen nästan. Plocka äcklig disk och skala alldeles för mycket potatis, men det var kul i alla fall! Jag tänker aldrig börja gilla surströmming, just för att det luktar så himla äckligt. Det finns fisk som luktar godare, så håller mig till dom.

Skulle egentligen vara med Erik när jag slutade med dom hade fått deras träning flyttad. Jäkla skit hockey. Ibland får jag faktiskt lov att säga så. Önskar han var en knubbis ibland som inte gillar puckar och svettiga killar. Bitter fittan är framme igen.


New in, old out

När vi var på Dollar Store hitta jag lite fina ljus hållare och lite små saker. Jag och Linnea fick något ryck och börja fixa till i rummet, vilket resultera att min fula tv som jag aldrig andvänder åkte ut och jag bytte lite plats på alla saker. Inte någon jätte stor förändring men jag är fortfarande nöjd! Ska bara köpa lite kuddar, nya gardiner som Mormor ska fy sy upp (när hon kommer om några veckor, jippi!) och måla om mitt smink bord.

Vi till och med putsa mina fönster.. Pjhu.. Inte lätt alltså! Mormor får nog fixa till det också haha. Nu ska jag sova för jag börjar 7 imorgon, godnatt på er. Visar bild senare.

And you learn, like a shadow flows in the rain

Praktiken gör så att jag tappar min förmåga att skriva haha. Får inte ihop ett inlägg. Har försökt tre gånger nu.. Om det inte går nu heller så skiter jag i det. Jobbigt när det är för slarvigt ju.. Igår ägnade jag kvällen åt att hjälpa Erik att byta rum. Till rummet är bredvid, som är lika stort. Och idag har jag varit ledig så har varit och träna, och varit på stan och ätit med Helena och Frida. Och och och och och. Svårt att skriva utan och.

Nu väntar jag på Mamma, vi ska fara till Dollar Store. Och och och.


You shout it loud, but I can't hear a word you say

Idag har jag varit hemma från praktiken. När jag vaknade kunde jag inte resa mig upp, hade så himla ont i nacken. Det har börja gå över nu men är fortfarande stel. Undra hur fasen jag sover om nätterna.. Nåja. Sitter i alla fall och kollar på tv.

Och nu har jag ingenting mer intressant att skriva. Hejdå!


Tre risposte diverse

Tre saker jag inte förstår mig på:
- Varför det är så svårt att sova när man är trött, och lätt när man inte är trött..
- Varför himlen är blå och gräset grönt, ingen tar mig seriöst när jag frågar det!
- Varför typ 9 åringar går runt i överdrivet mycket smink

Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet
- Mobil
- One tree hill
- Ett kort på Mamma och Kim

Tre saker jag gör just nu:
- Svarar på det här onödiga som tidsfördriv när jag egentligen borde sova
- Gäspar som en tok
- Tänker på hur ont det gör i min rygg och nacke

Tre saker jag vill göra innan jag dör:
- Gifta mig och leva ett Svensson liv
- Resa ruuuunt, självklart!
- Bli frisör

Tre saker jag kan:
- Sova?
- Eh, sova..
- Och sova kanske! Det nämnde jag nog aldrig.

Tre saker jag inte kan:
- Matte och Engelska
- Prata alldeles för mycket vid pinsam tystnad
- Hålla mig för skratt när någon kittlas, logiskt men..

Tre ord om personen du gillar:
- Pålitlig
- Pain in the ass (as?)
- Heltfantastisktunderbarmänniska :)

Tre saker jag skulle vilja lära mig:
- Sjunga, om det nu räknas, omöjligt fall!
- Kunna sova med öppna ögon, skönt att smyg sova då och då
- Lösa svåra korsord, förstå vad smart man skulle känna sig efter det!

Tre favoriträtter:
- Lax och pasta
- Kyckling sallad, från Daggan såklart
- Korv och makaroner


Lite nytt

Blev ruskigt trött på min tråkiga blogg. Vit och tråkigt och lite mer tråkig. Eftersom jag har glömt bort helt hur man gormar i alla dom där mallarna så har suttit nu ett tag och kikat runt lite på färdig gjorda och gratis. Hittade den här, och jag gillar den riktigt mycket. Måste fixa en header och lite små saker osv, men det orkar jag inte just nu.

Designen hitta jag i alla fall här , enkelt och smidigt. Helt perfekt!



ps- ser ni inte det nya, uppdatera på någon av dom där F knapparna..
ps2- bara för att jag har ny designe har jag inte mer bilder för det :(

Trött

Är på världens sämsta humör. Jag är trött och har ont i kroppen. Usch vad jag känner mig irriterad.. Nu har jag gjort bort helgen i alla fall. Bara imorgon som jag börjar 7 sen är jag ledig på Tisdag. Längtar som fasen att få sova ut. Åh jag orkar inte. Såg nyss att jag måste göra om min header också, smile like you mean it? Fan vad töntigt.

Hoppar i duschen och sen kommer Erik. Stackars kille.
BILDLÖST.SE. Skit blogg.

Ghost town and haunted love

Inte så händelserik kväll för mig. Lite Idol kikande, cola och chips med mig själv. Ska lägga mig tidigt ikväll, efter som jag har praktik 7-21 imorgon.. Om jag kommer vara död sen alltså. Börjar 7 på Söndag och Måndag också. Jissus. Men nu vet ni vart jag håller hus dom här dagarna. Högst uppe på Å-center. Skönt att få helgen bort gjort först i alla fall!

Hoppsan sa. Njut av eran sovmorgon imorgon! 10:30 är faktiskt inte så farligt ändå.. ;)

Torsdag

Sitter och väntar på att min kära lärare ska svara på mitt mail och säga att vi absolut inte får jobba så länge som vi ska jobba till helgen. Haha. Skulle inte skada att få kortare dag, absolut inte. Idag har jag varit och tränat, ätit mat från Max (bra kombo) och nu ska jag snart hoppa på bussen och kika hockey.

Sen ska jag till Erik. Förhoppningsvis vinner dom så jag får en glad istället för en sur kille.

Feel the heartbeat in my mind

Nej då, ännu har jag inte ändrat mig. Är fortfarande nöjd med praktiken. Det är så roligt för nu börjar dom äldre både känna igen mig och tycka om mig! Klart man blir lite varm i hjärtat när dom vill att jag ska komma och hjälpa dom haha. Så charmiga hela högen.

Efter jag slutade for jag hem och var med Erik. Och nu är jag ledig till Lördag morgon. Jag vill bara ha bort gjort den här helgen så snabbt som möjligt, det är alldeles för många timmar på rak och för tidiga morgonar. Gruvar mig för att ens komma upp ur sängen.


Tisdag

Första praktik dagen är nu klar. Och hur var det då? Det var mer än helt okej, just nu känns det som att jag kommer trivas fruktansvärt bra. Min handledare är kanon snäll och social, dom äldre är snälla, halvt virriga och lugna. Och mitt schema är helt okej. Förutom i helgen då det är värsta mördar tiderna, men skönt att få det bortgjort först i alla fall!

Lättande känsla. Nu ska jag hoppa i duschen och sen sova. Nattinatti!


Onödigt fakta och tidsfördriv

  1. Jag sover alltid med sockar på. Förstår inte hur man kan sova utan.
  2. Insekter och kryp är det äckligaste jag vet, jag är livrädd för flugor tex.
  3. Och sår, det är också det äckligaste jag vet. Kan spy bara av ett litet sår.
  4. Jag vill fortfarande bli frisör, har alltid velat och kommer alltid vela.
  5. Jag har tagit en liten paus från p-piller ett tag nu, och jag har aldrig mått bättre!
  6. Alltid när jag tänker typ ''men vart fick jag det där ifrån egentligen?'' kommer alltid Björn Gustafsson upp i tankarna och säger ''från glöggen!''. Skit störande haha..
  7. Jag tänker alltid på skit konstiga saker, så börjar oftast skratta åt mig själv.
  8. Kan inte ha saker oplanerat, det är det jobbigaste jag vet.
  9. Jag har skit stor panna enligt mig själv.
  10. Och fula och sönder plockade ögonbryn haha, dumma fjortis tider..
  11. Fast jag har faktiskt riktigt bra självförtroende.
  12. Jag är värsta mesen, är det stökigt i mitt rum och jag inte orkar städa börjar jag gråta. Ser jag någon på tvn som gråter precis när jag slår över börjar jag gråta. Osv.
  13. Jag älskar att kramas och pussas.
  14. Och jag vet inte varför jag gör det här, blev bara lite less på One tree hill för tillfället och kände för att skriva. Nu ska jag fortsätta för nu blev jag less på att skriva, hejdå!

Måndag

Vilken himla slö dag. Tiden går segt.  Har varit och tränat för ett tag sen och gjorde nyss lax och pasta till middag. Nu ska jag hänga upp tvätten och sen slå på One tree hill resten av kvällen. Det lät ganska mysigt.

Håller tummar och tår och hoppas på att min handledare är kanon bra!

*



Nej ni ser inte dåligt, bilden blev bara extremt suddig haha. Men tänkte att jag skulle tacka lite och svara lite nu när jag ändå har så jäkla lite att göra. För det första så tycker inte jag att vi har varit tillsammans så där jätte länge, 2 år går riktigt fort. Fast med tanken på att vi är ju ganska unga så kanske det är länge. Men i alla fall.

Ja jag får fjärlilar i magen när jag ser honom ibland. Och ja jag blir kärare i honom. För mig är just kär någonting som växer fram. Man blir inte kär på en dag, trams. Utan det växer fram med tiden och växer sig starkare också. Och allt är inte alltid en dans på rosor, visst har vi väl också små motgångar som alla andra. Men det tycker jag bara är positivt, det växer man av. Vi har nästan aldrig bråkat så där jätte mycket, är väl mer att man blir lite irriterad på varandra. Fullt normalt liksom. Även fast jag är alldeles tokig i honom måste man ju ändå ''diskutera'' som dom vuxna alltid säger. Skulle ju bli skit trisst annars, bästa är ju när man bli glad igen :)

Ingenaning vad vi egentligen gör för att få det att fungera. Vi är väl bara så antar jag. Han har ju hockey hela tiden under veckodagarna så hinner ju inte vara speciellt mycket med varandra, så då blir det ju bara ännu mer roligt att vara med varandra på helgen. Tror det gör ganska mycket att vi inte är för mycket med varandra. Och bla bla bla. Ni fattar grejen.

Vi är helt normala och tråkiga. Inge mer speciellt med det :) Hur vi blev tillsammans är bara döds tråkigt, och det orkar jag inte skriva om. Det var varken romantiskt eller fint egentligen haha. Det överlever ni utan för nu blev det här inlägget töntigt långt!

Grattis på fars dag älskade ängel

Idag har jag tillbringat dagen med Eriks familj. Varit och hälsa på deras Mormor, och Farmor och Farfar. Och fikat som aldrig förr. Är fortfarande mätt haha. Sen resten av kvällen har jag och Erik bara slöa. Tog en långsam promenad hem för ett tag sen, var så himla skönt väder så jag var tvungen att dra ut på det lite. Usch, längtar verkligen inte tills snön kommer..

Min praktik börjar inte fören på Tisdag klockan 12, så jag är ju ledig imorgon och har en lång sovmorgon på Tisdag. På något konstigt sätt verkar sovmorgnar gilla mig, jag har det ju hela tiden. Klagar inte tycker bara jag har det lite överdrivet lyxigt.


Blek som en häst

Ligger här i sängen, med lite halvt nere humör. Ikväll har jag varit och kolla på hockey och tränat. Matchen blev 10-1 till Boden, så den var ju inte så där överdrivet spännande om man säger så. Men helt okej tidsfördriv ändå liksom. Kvällens höjd punkt var ändå min långa varma dusch. Jag har väldigt stela axlar och nacke och har ont nästan hela tiden, och en varm dusch är det skönaste som finns. Man blir så mjuk. Som att man blir ung igen. Lol.

Annars är jag lite små deppig, det är så ovant att vara utan Erik en helg. Det är inte så att min värld går under, men det är som sagt ovant. Nästan 4 månader sen sist jag var utan han en hel helg. Jaja jag vet, buhu stackars mig. Kan bara inte rå för att jag saknar min nörd.


Näsborre

Sista dagen imorgon i skolan, på fem hela veckor. Efter en vecka på praktiken kommer jag vara dö less. Men jag hoppas allt blir jätte bra så det inte är allt för deprimerande, för ja det är deprimerande att jobba med äldre. Men jag jobbar med att tänka positivt, så det här ska bli skit kul! Inge socialt liv osv. Skit kul som sagt! Nej men, det fungerar säkert.

Och helgen då? Helt oplanderad. Erik ska lana hela helgen så jag har all tid i världen att göra vad som hellst. Och så klart finns det ingenting att göra. Jag vill inte ha en dönicke helg. Nej..

1+1

I don't know much about algebra but I know
One plus one equals two
And it's me and you
That's all we'll have when the world is through


Onsdag

Har ju satt några speciella dagar jag ska träna nu, bara för att jag inte ska kunna komma undan med att träna. Och idag är det tyvärr en tränings dag. Sitter och väntar på att tiden ska gå så jag kan börja gå ut till bussen. När jag är klar ska jag gå till ishallen och kolla på när dom möter Älvsbyn. Äntligen lite matcher igen, vart ganska dött senaste tiden.

Vilken kul kväll! Hockey är nog den roligaste sporten att kolla på. Ibland.


I'm telling you

Hade varken första eller sista lektionen idag, och att ha både sovmorgon och sluta tidigare vart ju inte alls illa. Så följde med Erik hem och hängde lite, med mig själv. Han har köpt ett nytt spel och jag vill bara leta upp tillverkarna och skälla lite. Dom blir helt galet beroende! Inte alls bra för oss flickvänner ju.. Dumma nördar till tillverkare.

Färdigt gnällt, mot duschen och sen one tree hill världen!


It's on baby, let's get lost

Om en vecka börjar vi vår fem långa praktik. Tycker det är alldeles för länge egentligen, men det fungerar säkert. Men tanken på att vi inte har någon riktig skola förens i Januari, bara ett litet prov vi har kvar, det låter det ganska skönt va? Visst, pratiken kommer vara jobbig och seg, men satan i gatan vad skönt att slippa skol uppgifter osv!

Och i veckan har jag fyra sovmorgonar. Kommer förmodligen längta tillbaka till skolan efter en dag av praktiken, men just nu känns det faktiskt helt okej. Nog om det. Efter skolan har jag varit och tränat, och nu ligger jag och kollar på one tree hill som vanligt. Tänke bara hoppa in i duschen och sen fortsätta med det. Ganska mysigt ju. Totalt ointressant inlägg.


Älskade söndag

Idag har vi gjort absolut ingenting alls. Jag har legat framför tvn hela dagen och Erik har suttit framför datorn. Eller gått ner för trappen, men då har det handlat om mat. Lagomt socialt förhållande och så vidare. Kom hem för ett tag sen och har precis duscha, tänkte sätte på lite one tree hill. Imorgon börjar jag 10 men har utvecklingsamtal då. Om någon ville veta.

Gårdagen var rolig nästan hela kvällen, faktiskt ganska bra kväll ändå, trots allt.


Coca cola

Godmorgon godmorgon. Kom nyss hem. Eller kom hem för ett tag sen. Och sitter nu här och är extremt sugen på en iskall cola, hur gott låter inte det.. Åh. Fasen vad jag läskar mig själv nu.. Dubbel åh! Måste i alla fall gå och duscha nu, ska sen iväg och kika på handboll. Förhoppningsvis har dom kalla cola där, om dom är varma blir jag ledsen. Senare ikväll är det fest, ska leka en ond snällis. Mhm, klurigt klurigt!

Det är typ tråkigt att blogga, kom jag på nu.. Hejdå!


Voff voff

Får ofta frågor om vilken ras vår hund Emma är. Hon är en Shar pei, som är ursprunkligen en kinesisk jakt och kamp hund. Vilket inte alls passar in, för den här rasen är typ jordens goaste och snällaste hundar. Och fulaste också haha. Ja, dom är skit fula med deras över flöd av hud. Men Emma har ändå ganska lite överflöd, bara lite i ansiktet :)

Min faster har också Shar pei hundar, och idag fick ena valpar! Åh jag längtar så mycket efter att se dom! När dom är valpar är dom som skrynkligast. Åh, vill dit nuuuuu.


Emma är den mörka i mitten

Och det här är Gramse min fasters hund, ja man får skratta, så himla ful söt!

Even if it's a lie

Idag har jag varit och tränat och varit på stan en snabbis. Har nyss duscha och väntar nu på att mamma ska sluta. Hört rykten om att Kim har skaffat de där husdjur spelet till Thesims, och att det är jätte roligt, perfekt hehe! Nörda nörda nörda. The sims måste vara det roligaste spelet någonsin, man kan ju sitta flera timmar utan att bli less.

Senare ska jag i alla fall övnings köra mig själv till Erik Det här med gubbstopp är ett stort problem. Bilen vill liksom inte fara iväg, när jag väl kommer iväg går det kalas bra, men då är det ju det - jag kommer aldrig iväg.. Morr.


No one heals me like you

Oj, den här dagen gick fort. Har hunnit vara på stan, och badhuset med Linn och Helena och såklart sett några One tree hill avsnitt. Och ätit massa godis och druckit lite cola. En latis dag helt enkelt. Nog för att alla mina dagar är latis dagar egentligen men, haha.

Skulle egentligen sova själv inatt, första gången på en vecka. Inte direkt synd om mig, men bara lite tomt så där. Men nej det lät för tomt, tur Erik bara bor 4 minuter cykling ifrån.

Fading to darkness

Kom hem till ett helt tyst och lugnt hus, inga pojkar som skriker eller hoppar på varandra och juckar som tokar. Helt ärligt kändes det lite för tomt faktiskt. Men har hur som helst haft det jätte roligt i Skellefteå. Hade kunnat stanna en eller två nätter till, fast ganska skönt att komma hem och landa i verkligheten istället för pojkvärlden.

Ikväll har jag varit och tränat lite, ska nu hoppa in i duschen och sen cykla till Erik. Lägg märke till hur gay David ser ut på bilden, garva läppen av mig. Hejdå!


Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut

Hej! Pojkarna sitter och spelar nhl nu så passar på att skriva, har ju som ingenting annat för mig. Idag har vi hängt på stan hela dagen medans Ogge har varit och tränat. Fick till och med Erik på en shopping runda, och det är en av dom omöjligaste sakerna som finns. Visst var han negativ mot det och hade egentligen inget annat val, men ändå. Hittade i alla fall fyra tröjor och ett par byxor, helt nöjd och helt pank också för den delen.

Just nu har jag tacos koma och är svin trött, David snarkar som en jävla gris när han sover. Hade lust att kväva honom hela natten. Hoppas han sover i trapphuset inatt.. Nåja, när dom har spelat klart ska vi se någon skräck film. Kanon kalas vilket slarvigt inlägg. Hejdå!


RSS 2.0