Trött

Hej på er. Sitter just nu och håller på med dessa jäkla faser. Fy vad jag är trött på det. Längtar så mycket tills jag är klar med allt. Kommer bli ganska skönt. Eller okej det kommer bli grymt jävla äckligt skönt.
 
Annars så rullar praktiken på. Blir lite små tråkigt att ha praktik så länge eftersom man tappar sitt sociala liv. Jag saknar att vara med mina fina tjejor. Alla har så olika tider dem jobbar så vi hinner inte ses. Kanske på bussen om man har tur. Men då är man så trött så man knappt orkar vara social. Rackarns vad jag kommer njuta när jag sitter med körkort och betyget från praktiken, allt annat kommer kännas som en dans på rosor.. ;)
 
Okej märker nu att jag har tappat skriv förmågan. Orkar inte göra fina inlägg, bye.
 

Half of me

Hej. Idag har jag varit ledig. Fruktansvärt skönt. Var ganska trött efter helgen. Min lediga dag har gått åt att plugga faser, ha körlektion och mat typ. Nu är jag trött igen och ska lägga mig och se Gossip Girl istället. Och hoppas på att Spotify snart släpper Rihannas nya album där, jobbigt att sitta och lyssna på låtarna på Youtube..
 
Känner mig en aning stressad och detta blogg inlägg blev fult. Hatar det.
 

Fredag

Älskar att kunna ta det lugnt på morgonen och bara ligga och mysa ett tag. Och hur länge ''ett tag'' är går att diskuteras iofs.. Erik blir snabbt rastlös och har så svårt att ligga still. Har i snart 3½ år försökt lära honom hur man myser och är romantisk, men det är svårt att lära en gammal hund att sitta.. Himla tur för honom att han faktiskt är ganska söt när han ligger där och skrattar med sin charmiga glugg. Haha.
 
Nåja, nu ska jag hoppa i duschen och sedan gå och sova. Alarmet är ställt på klockan 6 för uppstigning till praktiken. Som tur är jobbar jag kväll på Söndag så att kliva upp tidigt en dag brukar gå ganska bra.
 

Hår som haver

Åh jag är så nöjd med mitt hår! Jag har sagt det förut men säger det igen, kan verkligen starkt rekommendera Emma på Guys and dolls! Hon är så grymt bra. Har varit hos henne tre gånger nu det här året (innan det hade jag inte varit hos en frisör på fem år pga dålig tillit) och jag har varit lika nöjd varje gång.
 
Men nu ska både mitt hår och min plånbok få vila ett bra tag framöver, ingen billig resa direkt!
 
Lättare sagt än gjort att fånga det på bild..

Here we go igen



Onsdag

Nu är jag ledig till Lördag morgon. Gud så skönt. Jobbar i helgen (vi jobbar en helg per praktik) vilket brukar kännas väldigt tungt, men tillskillnad från boende är det bara helt vanliga 8 timmars pass så då känns det ändå helt okej. Nåja, eftersom min helg är nu istället så tänker jag njuta och se Gossip så mycket jag bara kan.
 
Erik är för ovanlighetens skull tränings ledig ikväll. Men han verkar vara sugen på att fara och se hockey, får se om jag ska följa eller om Gossip får vara min underhållning istället. Det återstår att se.
 
Saknar Alanya och lite brunare nyans på huden på tal om elefanter..

Godnatt världen



Måndag

Hej på er. Helgen gick snabbt som vanligt. I Lördags var det tänkt att jag skulle ut, men planerna hann ändras ungefär fem gånger. Det var till och med på tal att fara ner till Oskar i Skellefteå... Halv åtta på kvällen visste jag fortfarande inte vad vi skulle göra (kaos med tanke på smink och hår you know..). Men slutade med en liten förfest hos William och inget Lotus för min del men ett Elina häng! Bra kväll helt enkelt.
 
Och igår låg i bara inne hela dagen, Erik toppade sina bakfyllor och jag hade ganska tråkigt. Idag jobbar jag kväll på praktiken, men eftersom jag har ival så behöver jag inte fara dit ännu. Har körlektion snart så måste skynda mig egentligen. Men jag orkar inte riktigt, det här med att stressa är inte min grej.
 

Riri

Sitter just nu och live streamar Rihannas konsert på Berns i Stockholm! Hon lyckas alltid på något vänster med någonting när hon är i Sverige, varit sjuk 2 av 3 framträdanden, varit sten hög i på p&l och nu är hon 1½ timme sen haha.. Förseningen berodde tydligen på sent flyg, och fint folk kommer ju sent, är det inte så?.. ;)
 
Vilket bara är bra för min del, kom precis hem efter att varit och sett J20 match. Var lite besviken att jag skulle missa det här men det gjorde jag ju inte! Nu ser det ut som att hon är på väg ut på scen, wie!
 

An angel from above

Det är helt sjukt, om en månad är det ett år sedan Ludde gick bort. Ungefär om lite mindre än 3 veckor är det ett år sedan vi såg honom för sista gången. Det går inte att förstå. Fasen vad jag saknar den där solstrålen.
 
Nu har jag praktik på Sunderbyn, vilket jag har gruvat mig för eftersom jag kopplar bara sjukhuset till den där kvällen när vi var och hälsade på honom. Och såklart så hamnade jag på avdelningen vägg i vägg till hans avdelning. Bara för att jag ville vara så långt bort ifrån den som möjligt (tyvärr tror jag på att allt har sin mening).
 
När Erik bröt tån i höstas och vi var inne på akuten, var Rebecka inskriven för operation för halsmandlarna. Så hon kom till väntrummet och höll oss sällskap. Eftersom det alltid tar en himla tid där gick hon och jag iväg för att hämta en kortlek, vad jag inte riktigt förstod var att hon fortfarande är 17 och låg på barnavdelningen, som ligger i samma trappuppgång som avdelningen Ludde var på. Det var som att hela kroppen frös till is och hjärtat nästan stannade. Jag såg bordet där vi satt och spelade kort medan vi väntade på bussen, där vi sedan kramade honom farväl. Jag såg korridoren inne på avdelningen. Vi gick in till lekrummet för att leta efter en kortlek och där var bollhavet, trehjulingen, biljardbordet. Hela kvällen for liksom som en film igenom huvudet.
 
Jag tänker någon dag när jag känner mig mer redo gå dit igen. Det är nog bra för att bearbeta det hela tror jag. Men jag gruvar mig för det. Jag saknar honom så fruktansvärt mycket. Sist så var det ju inte ens meningen och om jag hade vetat att Rebecka låg avdelningen bredvid hade jag inte följt med. Men nu är jag förberedd.
 
Till sist vill jag bara avsluta detta hoppande inlägg med att säga hur fantastiskt starka vi är. Jag beundrar oss alla så oerhört mycket. Ingen ska inte behöva bearbeta en sån här sak. Men livet är så sjukt och orättvist.

You couldn't stop if you tried it

Kom hem från Kalix för ett tag sen. Fick huvudvärk av tjatande bilskola lärare (bilskole? äh skit samma) och alldeles för många varv runt i en cirkel. Äntligen är den delen bort gjort i alla fall. Tänker aldrig mer köra bil med huvudvärk, ingen frukost och för lite sömn. Dra mig baklänges så ansträngande det var.
 
Jag som normalt brukar sova 9 timmar minst varje natt känner mig ganska seg efter ''bara'' ha sovit 6 timmar de senaste nätterna. De timmarna räcker ju egentligen, men när man är van att sova så mycket mer så är det inte konstigt att jag känner mig som en zombie. Börjar snart se ut som en också haha..
 
Så bara för att jag är så värd det så bokade jag nyss en ny sling tid hos duktiga Emma på Guys and dolls! Har velat fram och tillbaka om jag ska bli mörkhårig igen eller om jag ska lägga in mer slingor. Men känner att jag behöver lite ljus nu när det är så mörkt hela tiden. Något i den stilen är väl en bra anledning?
 

Sweet nothing

När ingen är hemma hos Erik brukar jag sno hans dator och slå igång spotify på (nästan) högsta volym. Hans dator har en aning bättre ljud än min bärbara dator.. Plus baslådan som gör att hela huset vibrerar. Så det är två aningar roligare att lyssna på musik här. Om det nu intresserade er tre eller fyra aningar!
 
Egentligen borde jag sitta och läsa i rättskunskap boken just nu, men njae jag orkar inte riktigt.. Jag är som alldeles för pömsig. Längtar till Lördag morgon, då får jag sova hur länge jag vill. Skulle egentligen jobba kväll imorgon på praktiken (sovmorgon alltså) men har som sagt halkbana istället.
 
Ska åka med okända människor.. Tänk om dem är dumma och luktar illa?!
 

Tisdagen

Jag-är-ingen-jäkla-morgon-människa. Att kliva upp klockan 6 är ju dö jobbigt. Jag hade lugnt kunnat gå och lägga mig nu, men det känns lite väl överdrivet tidigt. Första dagen på praktiken har i alla fall gått bra. Handledare och personal är väldigt trevliga. Känner mig dock som en liten svans efter min handledare, det tar ett tag innan man kommer in i nya rutiner. Men de här fem veckorna kommer nog gå ganska snabbt!
 
När jag slutade för dagen åkte jag direkt till körskolan för körlektion, har äntligen fått halkbana tid på Torsdag. Så alarmet kommer ringa klockan 6 fram till Fredag morgon. Kill me. Jag kommer vara helt död.

Måndag

Godmorgon. Äntligen är det en ny vecka. Igår ville jag bara spy, jag avskyr farsdag dagen. Jag blir på dåligt humör för att jag blir så fruktansvärt avundsjuk på andra. Samtidigt som jag sitter och snyftar som ett litet barn för att det är så himla fint att läsa när någon skriver någonting fint om deras far. Berg och dalbana typ.
 
Idag är jag i alla fall ledig. Börjar inte praktiken fören imorgon. Så idag ska jag ligga och göra ingenting hela dagen. Bara för att jag kan. Eller jag måste förbi skolan och hämta Rättskunskap böckerna. Men mycket mer än så tänker jag inte göra. Gossip girl får stå för underhållningen! Bra deal, slöa dagar är skönt.
 

Hatar farsdag dagen


Love

Egentligen skulle Erik komma hem sent imorgon kväll, men ena matchen blev inställd så han kommer hem redan ikväll. Även fast han är på dåligt humör och inte det minsta sugen på att prata med mig pga förlorad match längtar jag tills han kommer hem. Att somna bredvid den man gillar är helt oslagbart.
 
Jag har sagt det förut men säger det igen, jag är verkligen kär i kärleken.
 

Lördag

Kvart över sex började Eriks alarm skrika, sedan börja han tjata om att han skulle ta med sig min kudde på buss resan eftersom den egentligen är hans och den är skönast. Kuddlös och klarvaken blev jag. Suck. Han är alltid lika smidig på morgonen.. En timme efter lyckades jag äntligen somna om.
 
Har precis duschar och ska snart börja cykla mot mina kusiner. Har med mig en hel påse med kläder till Linnea, det är nog roligt att vara kusin med mig trots allt! Kan inte tänka mig någonting annat :)

Signe sweater

Inlägget jag skrev senast var ju helt obegripligt, till och med för mig själv. Nog för att min humör är detsamma (första stycket hängde jag med). Upp ner, ner upp. Why me.. Livet är vrickat. Människor är vrickade för den delen också. På en lektion idag hade vi en het debatt om ett starkt ämne. Var fruktansvärt kul faktiskt, samtidigt som jag bara kokade över av åsikter. Det är roligt att hitta vissa ämnen man verkligen tänder till på!
 
Från julgran till giraff. När jag och Evelinan var i Luleå förra veckan hittade jag en grymt skön tröja på Gina. Är så sugen på att beställa en till fast inte en likadan då. Vet bara inte vilken.. Sedan vill jag beställa hem en bok också. Men det är jobbigt att vänta på att paket ska komma, jag blir så nyfiken och spänd.
 
Vet inte om det här inlägget blev så mycket mer begripligt. Gossip girl kallar, bye.
 

Höns

Har man ett intressant liv när man sitter och funderar på varför man är bitter? Eller okej jag vill nog inte ha svaret på den frågan. Men jag tänker nog samma som er. Japp det är vad jag gör just nu. Mitt humör går upp och ner exakt hela tiden. Ena stunden känner jag mig ganska likgiltig, sedan blir jag ledsen, arg, glad och till sist blir jag så där normal igen. Jag tänker mig mitt humör som en sån där mät maskin (har väl någonting att göra med hjärtat tror jag) man alltid får se på tv när någon är på sjukhus. Äh bara för att jag går OP kan jag inte allt..
 
Nu när jag läser igenom mitt eget inlägg så tror jag att jag är ganska förrvirrad. Över vad?! Jag, mitt huvud och min kropp är dålig på samarbeta och ge full information till varandra.. Det brukar skapa problem, inte första gången. Jag måste lära mig att prata när det är någonting viktigt. Inte bara sitta och glo rätt upp i taket. Vad håller jag på med.. Eller vad håller jag inte på med? Varför blir jag alltid så här..
 
Ni blev säkert inte speciellt klok av detta inlägg, inte jag heller för den delen. Hejdå :)
 

Söndag

Var ganska skönt att skippa farmen igår faktiskt. Snodde lillebrors säng (han har en sån där man kan justera läge, jag måste ha en sån säng i framtiden så jäkla skönt!) och myste ner mig med Gossip girl hela kvällen. Nu är jag hos Erik. Har precis duscha och ska nu fortsätta se Gossip girl. Wie skola imorgon..
 
Wie snart kommer Erik hem. Har hunnit sakna honom, även fast det bara gått ett dygn hah..
 

Lördag

Igår var jag och Evelina i Luleå för att spendera lite tid. Hittade min dröm pyjamas och en ap skön tröja. Tänkte hitta någon klänning till ikväll, men icke. Trots att jag har biljetter, kostym och alkohol har jag ingen lust överhuvudtaget med farmen. Tror förra helgen satte sina spår, eller så orkar jag bara inte.
 
Och eftersom Erik åkte till Umeå på morgonen och inte kommer hem fören imorgon ska jag ha en mys kväll med Mamma och lillebror. Eller okej.. Jag håller på att ladda ner Gossips girl, ska jag ge det en chans och se om det verkligen är så bra! Mamma och Kim kan få se det med mig haha.. Bla bla bla bla.
 
Ta det lugnt nu ikväll alla farmen människor, hoppas det blir grymt!

Tors-dag

Hej. Idag har jag varit och fikat med mina finisar. Ytterst trevligt! Sitter nu med en hyper attack (tror kaffet är boven, jag är sällan hyper ju..) och det är inte alls roligt. Mina ben kan inte sitta stilla och mitt huvud pratar typ med sig själv. Haha. Ska nog gå ut på en promenad och hoppas att jag inte slår ihjäl mig, jäkla halka. Dö!
 
Tja, nå mer än så hade jag väl inte att säga. Fantastiskt ointressant inlägg! Bra jobbat Viktoria.
 

Tralala

Igår var det som en liten julafton. Fick både paketet från Style by tyra och paketet från Nelly! Skorna är jag helt förälskad i, sköna och dö snygga. De två tröjorna är jag också hel nöjd över. Gjorde ett försök att fota de (för en gångs skull). Orkade dock inte foto koftan eftersom den bara är svart och vanlig, och jäkligt skön haha.
 
Men som sagt, skorna gillar jag väldigt mycket. En månads väntetid var det absolut värt!
 

RSS 2.0