Två tusen elva, hejdå!

Just nu? Är på dåligt humör, känner mig arg, ledsen och allmänt nere..

Senare då? Sjukt ''taggad'' inför kvällen. Ska bli grymt!

Annars då? Avdunsjuk på Erik. Får ingen nyårs puss i år.. Det suger ju!


Färg hår

Hejsan!
Jag har slingat mitt hår,
två gånger, på två dagar
Stackars mitt hår..
Men jag är i alla fall nöjd!
Ljusare hår, ljusare tider,
eller något åt det hållet.



Last last day

Hej. Hejsan. Hallå.

Äh, vet inte hur jag ska börja. Hej hur har er dag varit? Inte för att jag egentligen bryr mig, orkar inte glädjas åt det om ni haft en bra dag och om ni haft en dålig dag, ja dom dagarna existerar också. Inte alls för att vara elak, plockar bara fram den egoistiska sidan av mig. Jag är ur usel på att hantera mitt humör när jag blir ledsen, blir bara arg och bitter som en riktigt bitter kärring. Vill stoppa Erik i ett direkt flyg till utanför min dörr, sova själv är värdelöst. Älskling, hur löjligt det än låter, så fungerar jag inte riktigt som jag ska utan dig. Koko. Det är inte ett dugg synd om mig även fast jag försöker göra så att det låter som det. Snälla, sluta läs redan i början vid Hej, bara meningslöst och lagomt bittert.

By the way, klart jag bryr mig om eran dag. Inte just nu bara. Puss.


*


Ni är hyfsat braiga






Lite bilder från dagen. For en sväng till stan och tog en fika med pojkarna, och slösade lite pengar som jag bestämt inte skulle göra. Såklart hittar man jätte mycket fint just när man inte hade tänkt köpa något.. Blev ganska kär i tröjan ovanför, behöver lite mer färger i garderoben :) Sen köpte jag även slingfärg och lösögonfransar. Har tänkt att mitt hår ska bli en aning ljusare, för jag är så äckligt less på mörkt hår nu.

Fick ett facebook meddelande från Erik för ett tag sen. Han klagade lite över den långa resan men la glatt till att dom hade prov bada i poolen och att det var +23 i den.. Klockan är ju mitt i natten där. Jag är sååååååå avundsjuk!

Simply the best

Ibland är det nödvändigt att få skriva av sig lite. När man inte kan uttrycka sig ordentligt och bara inte finner några ord. När man skriver har man tid att fundera, man får sin egna lilla tid att reda ut alla funderingar och tankar som sprider ett totalt kaos i huvudet. Bloggen är bra på så sätt, ibland behöver man bli hörd, men kanske på avstånd. Att få skriva en text, och få gråta som ett as bakom skärmen. Det är som en liten terapi för sig. Att skriva av sig alltså.

Ytterst sällan väljer jag att publicera mina djupa och långa inlägg, men just nu känner jag att jag behöver det. Kanske hjälper det lite granna, det vet jag inte ännu. Som för många andra beror detta kaos, både känslomässigt och tankemässigt, på hela den här situationen med att ha förlorat en allt för bra vän. Jag själv har på något vis sprungit ifrån sanningen om att Ludde faktiskt är borta på riktigt, jag har inte varit redo att bearbeta sorgen. Just för att den gör så förbannat jävla ont. Jag har varit med Erik nästa hela tiden, för han har hjälpt mig så otroligt mycket att tänka på annat. Jag inte har bara inte varit redo ännu. Alla bearbetar sorg på sitt eget sätt, och mitt sätt har varit att fly från sanningen.

Men förr eller senare kommer ju sanningen ikapp. Och det är det som håller på att hända för mig nu. Jag känner mig helt förvirrad, för alla känslorna kommer på en och samma gång. Ena sekunden är jag på jätte bra humör för att jag håller mig sysselsatt, andra sekunden blir jag arg för att tankarna far iväg och tredje sekunden rinner tårarna bara.

Samtidigt slår det mig att jag kände dig bara knappt ett år, och var inte alls dig lika nära som många andra var. Men ändå så har du lyckas påverka mig så himla mycket. Jag har aldrig varit med om något sådant, att en enda människa har påverkat mig så pass mycket. Det har jag tyckt sedan jag lärde känna dig. Det gick inte att sluta le när man såg dig, det är verkligen någonting med ditt leende. Hela din personlighet är helt fantastisk.

Och andra sidan, sitter du och skrattar åt oss nu där uppe? För alla dessa inlägg på facebook och bloggen, klart du inte har någon dator där uppe så att du kan läsa allt det här. Men eftersom man känner sig helt vrickad när man går och pratar för sig själv, för att du ska höra vad man tycker och tänker, så får du sitta och tjuvläsa bredvid oss. Alla fina och underbara texter alla har skrivit om dig, varje gång jag läser när någon skriver någonting blir jag rörd och börjar gråta. För det är så fint, så personligt, så vackert.

Även fast man kan trösta sig med att du inte alls vill att vi ska sitta och vara ledsna, att vi istället ska ta hand om varandra och leva vidare för dig. Så kommer saknaden alltid väga tyngst. Det är enormt stor saknad, hur ska man kunna fylla ut det där tom rummet du har lämnat bakom dig? Eller fylla ut och fylla ut, du har tagit en alldeles egen plats i mitt och många många andras hjärtan. Och den förblir din. Men den huggande smärtan i hjärtat av saknaden menar jag. Det är den som är värst.

Trots allt, så har du det mycket bättre nu. Och jag är evigt tacksam för allt du har hunnit åstadkomma med. Jag har lärt mig mycket av dig. Och jag är så glad över att jag fick säga hejdå till dig. Även fast det bara skulle vara tills nästa gång vi sågs. Men jag vet att du ändå alltid kommer finnas här med oss, för jag tror rakt igenom på änglar ♥



Tisdag

Jaha, nu har Erik och familjen börja sin resa mot Thailand. Suck, kommer sakna ihjäl mig efter dom. Bara 19 dagar tills dom är hemma! Wo..ho. Fasen, jag vill också bli brun!

Nja, så synd är det inte om mig. Kommer dock bli himla tomt utan Erik, vem ska jag nu bli irriterad på och vem ska jag nu busa med och vem ska jag nu gråta på? Haha. Får lista ut det där senare. Tänkte ta en promenad till köket, hitta någonting gott att äta och sen höra om någon vill hitta på någonting med mig. Kan ju inte sitta här hela dagen och låtsas som att det är synd om mig.. Suck :)


24 December

Vilka störningar min svenska har ibland haha. Förra inlägget menar jag då, någon som hängde med på sista meningen? Nåja, hoppas er jul har varit så bra som den har kunnat att bli! Min har i alla fall varit bra. Jag är egentligen inte speciellt förtjust i julen, tycker det hela är en aning överskattat osv, tur det bara är en gång per år :)

Fick träffa valparna idag! Åh, så söta och rynkiga. Tänkte lägga upp lite mer bilder men mitt internet är så himla segt så orkar inte. Ska snart fara till Erik så har inte tid. Tre nätter kvar sen far han, buhu.. Sämsta tillfället att åka med begravning och allt. Blö.



Jul

Det absoluta bästa vid julen (i matväg då) är helt klart julskinkan. Det finns ingenting godare! Som Erik sa på morgonen när han kasta sig upp ur sängen för att han hörde att dom plocka fram skinkan, ''Jag har längtat efter julskinkan sen, sen, förra julen!'' Haha.

Men riktigt god jul på er alla lite i förtid! Det hoppas jag innerligt att ni får i alla fall :)


Mina två favorit bloggar



Michaela Forni, så himla snygg människa. Älskar hennes blogg. Dels för att vissa gånger skriver hon så himla kloka inlägg, som att man skrivit det själv fast med bättre svenska haha. Och för de andra bara för att jag gillar hennes blogg jätte mycket.



Rebecka Ståhl, min absoluta favorit blogg. Har följt hennes blogg i snart två år. Fastnade egentligen först för den för jag tyckte hon var jätte lik Kenza, haha, nu tycker jag inte hon är ett dugg lik. Stört skön och rolig blogg, massa med bajs humor blandat med något seriöst inlägg då och då :) Känns typ som att man känner henne efter ett tag.

Torsdag

Så hemskt.. Skickar styrke kramar till alla som förlorat ytterligare/en kär vän ♥

Två dagar kvar till julafton, jag har en kusin och en lillebror som klättrar på väggarna för att dom längtar så mycket efter att få öppna julklapparna haha. Själv sitter jag och har väldigt svårt att hålla fingrarna undan. Mamma har stoppa in mitt paket med kameran, i min säng, i mitt rum, bara för att retas. Jag vill öppna nu.. Nåja, ska gå och äta nybakta bullar med kall mjölk, gå och duscha och sen fara till Erik. Hejdå!


Julen är nära

Idag har jag varit i Luleå med Mamma och Nisse och handlat julklappar. Eller, fått julklappar typ. Vet det mesta jag ska få i julklapp haha, men jag gillar det, då slipper man få massa saker som bara är helt onödigt :) Bestämde mig även för en annan kamera, en Nikon s9100. Blev helt kär i den! Åh, kan det inte bara bli Lördag nu va..

Annars då? Sitter och käkar knäck, lussebullar och kollar på när Fiffi och Linnea spelar kort. Bra mitt i veckan kväll hihi! Ska senare när dom är klar börja vandra mot Erik. Hejsvejs.


Annonserar ut en plats i min säng

Jissus, är på världens skriva humör. Men jag har ingenting speciellt att skriva om. Åtminstone ingenting viktigt. Åtminstone ingenting som spelar någon roll för er.

Men, om en vecka åker Erik till Thailand och är borta i 3 veckor ungefär. Så jag söker en sov partner under dom dagarna, för jag vill inte sova själv här i vinter kylan. Helst ska det vara av det kvinnliga könet, dels för lite variation och för att andra killar intresserar mig inte. Tag gärna med film, popcorn och godis. Välkommen du som är frivillig! :)


Släkten är värst

Jag älskar när hela min släkt är samlad. Det är någonting av det roligaste jag vet! Jag och Linnea skrattar så vi inte kan stå. Jag har två morbror:ar, ena är 40 och den andra 30, men dom beter sig som att dom är flera år yngre än mig. Och så är min mormor minst lika kul, utan att hon vet om det. Haha, åh, är så glad att dom är här just nu.

På tal om någonting helt annat, på Lördag är det den där omtalande dagen så tomten kommer. I år har jag önska mig en kamera av tomten, och tomten sa att jag fick bestämma vilken jag ville ha. Vill inte ha någon svin dyr, för så foto intresserad är jag inte. Men har nu hitta en som jag tycker om, av det jag läst, kul att testa den på Lördag!


*

Få personen har påverkat mig så som du har gjort, som den goda medmänniskan och vännen du är. Med ditt otroligt stora hjärta, din obeskrivliga omtänksamhet, dom kloka svaren om allt och ditt helande leende. Än så länge har jag vägra inse sanningen, så det som gör som ondast är att se alla förkrossade vänner. Speciellt min närmaste vän.

Som jag skrev i boken: vi kämpar på för din skull, älskade ängel ♥


Deep inside, in the world of empty words

Sitter just nu hos Oskar, pojkarna håller på att lana. Jag hänger med här på en kant med min dator och online spel. All sysselsättning är helt okej. Imorgon kommer min mormor och yngsta morbror från Hudiksvall, har längtat så himla mycket efter dom.

Mormor är julkänsla för mig.

We all want love

Idag var sista dagen på praktiken, så skönt att den är slut nu. Var riktigt motvilligt att stiga upp ur min varma säng när alarmet ringde efter sex idag. Sova är nog det jag tänker på mest under dagarna haha. Nåja, fick sluta efter lunchen så då for jag hem. Sov ett tag, åt ett tag och for sedan och tränade ett tag. Har fått så himla ont i axlarna och nacken under dom här veckorna för att jag tränat så sällan.

På ett tag ska jag fara och se hockey med Filip. Och efter det får jag äntligen vara med Erik igen, jippi. Båda är lediga imorgon och det gör ju saken bara ännu bättre. Kanon bra!


Tisdag

Nu har jag bara imorgon och i övermorgon kvar av praktiken. Klart det ska bli skönt att ha det bort gjort och slippa att börja 7 vissa morgonar och så vidare, men jag kommer sakna stället. Helt klart. Trivs väldigt bra där! Fast och andra sidan trivs jag mycket bättre hemma i sängen på morgonen haha. Tur det är lov om en vecka.

När jag slutade idag gick jag på stan och köpte lite julklappar. Har dom flesta färdiga nu, eller är lite osäker på vad jag egentligen ska köpa till Erik. Men det löser sig. Däremot vet jag inte vad jag ska köpa till min 11:åriga lillebror?! Han är skit svår. Tänker inte köpa något spel eller så.. Måste klura vidare på det där. Nu ska jag ut och skotta stigen, igen.


*

Vissa gånger är livet så jävla orättvist. Far och flyg med det.

Fly with me

Och så snabbt gick den här helgen. Igår var vi på middag hos David, höjdpunkten men det hela var att sitta och mysa med hundarna hihi. Åh, dom är verkligen super mega duper gulliga! Resten av kvällen spenderade jag i soffan med skrikande killar till den där helt fantastiska matchen som är as viktig.. El blaskio, skit tråkigt haha.

Och idag har jag sett klart säsong 7 av One tree hill, varit på handboll med Linnea och så har vi skotta upp stigen till busshållsplatsen. Skit jobbigt, fasen vad det har snöat på två dagar alltså. Var nästan jobbigare än ett halv jobbigt tränings pass.


Fredag

Vet ni när jag vaknade idag? På min lediga dag som jag ville sova bort typ? Jag vaknade halv nio! Halv nio.. Blev ganska irriterad när det inte gick att somna om. Jag brukar ju utan problem kunna sova till tolv i alla fall. Nåja, for in till stan vid lunch och mötte upp Erik, Kim och Ida. Vi gick förbi Eriks mormor, och sen for jag och tränade.

Har precis duschat och ska snart fara och äta på Max (bra kombo med träningen som vanligt..) med Fiffi. Och och och sen sen sen ska jag fara och kika hockey. Hejdåå.


Kläder

Eftersom Linnea praktiskt taget har flytta in i min garderob och slutat använda sina egna kläder, så har det varit kaos den senaste tiden. Hon har en tendens att slänga alla kläder på golvet (morr) dels för att min garderob är ganska mycket för liten men mest för att hon är lat. Så idag fick jag nog i min lilla garderob, efter två timmar har jag nu två garderober och en jäkla ordning! Precis som jag vill ha det.

Måste bara skaffa mer hängare eller vad dom nu heter så jag får plats med resten av kläderna. Men nu du Linnea, nu går det utmärkt att hänga upp kläderna ;)


Ingen rubrik

Nu var denna dag över, och nu är jag ledig ända fram till klockan 12 på Måndag. Så fruktansvärt himla underbart skönt. Sitter just nu och funderar lite över julklappar, har nog kommit på vad jag ska köpa till alla. Måste dock vänta med att köpa dom, för jag hinner bli så nyfiken (även fast jag vet vad jag själv har köpt) att jag alltid lyckas säga vad det är.

Bröt mitt löfte idag också. Att inte gå in på H&M alltså. Men den här rosa fina tröjan bara ropade på mig när jag gick förbi, den ville att jag skulle köpa den, den behövde flytta in i min garderob, den var ju ensam där bland sina andra elaka rosa vänner. Hm, lyckas ju faktiskt övertala mig själv nu haha. Men 80 kronor, för billigt, kunde inte låta bli.


*

This kind of love don't come easy
We don't care what they think
Promise we'll stay the same
Say that you stay right here for me

Jag smälter








Har tagit lite bilder av min faster för att visa dom här otroligt söta filurerna som gör att jag smälter. Visst är dom ruskigt ful söta? Måste fara och träffa dom snart, har inte hunnit göra det. Men Kim var där förra helgen och han sa att man kunde inte slita ögonen ifrån dom, åh! Jag kommer snart pluttisar :)

Strålande

Är på helt fantastiskt strålande bra humör just nu. Hela den här dagen har varit mycket mer bra än bra! Så ikväll kommer jag somna med ett leende, inte kanske på läpparna, men i huvudet. Man kanske inte sover med läpparna upp till kinderna. Jag låter jätte löjlig just nu, men vissa gånger uppskattar jag mindre saker så himla mycket. Och det är väl väldigt bra? Klart det är. Ja visst är de det! *Man blir som man umgås med.. ;)*

Nu ska jag hoppa försiktigt in i duschen, tvätta mitt extremt smutsiga hår som jag bara vill spy på. Sen se ett eller två avsnitt av One tree hill, och sedan sova gott. Jobbar 8-17 imorgon. Haha vad spännande jag är som inte säger varför jag är så glad. Ni får inte veta, för jag orkar inte skriva allt. Godnatt på er!


Nu på en gång, helst igår

Jag vill se någonting annat än barr skog, jag vill sola, bada, bli knall röd utav solen, äta så långt ifrån Svensk mat som det bara går, se andra kulturer med egna ögon istället för att bara läsa om det. Jag vill utomlands. Nu, nu, nu! Jag var för första gången utomlands förra sommaren, det var ju ett tag sen ändå. Nu måste jag fara igen tycker jag, man ruttnar ju bort om man är på Svensk mark för länge. Åh, jag vill bli brun och fin.

Erik åker till Thailand och Malaysia den 27, och är borta i nästan tre veckor. Jag är så obeskrivligt avundsjuk. Vill typ studsa i taket och sen hoppa ner i deras väska och hoppas på att ingen märker att jag är där. Jag kommer inte kunna vänta tills nästa höst.. För dom som har extra plats i väskan och ska åka, tjing för den platsen!


Super women

Tänka sig hur mycket längre dagen blir när man kliver upp lite tidigare. Vaknade runt 9 för Erik skulle iväg på match i Luleå. Efter lite om och men tänkte jag följa, men då åkte dom buss dit istället. Så jag och pappa Westbrandt for förbi deras mormor och hälsade på. Nu är jag hemma, ska hoppa in i duschen och sen börja fara mot Luleå. Och det bästa av allt, jag är hur pigg som helst! Vilket betyder att jag inte kommer orka sitta vid datorn halva natten.

Duscha var det ja. Ha en bra och regnig andra advent på er!


Trötter

Igår var det tänkt att jag och Erik skulle fara till Luleå och se bio, men som vanligt kom hockeyn ivägen. Kommer aldrig finnas tid åt att använda upp gratis biljetterna vi har. Morr. For i alla fall dit när han hade tränat klart. Såg Idol, sen somnade jag kring tio, och sov till tolv idag. Och dessutom har jag sovit några timmar efter middagen. Inte så konstigt att jag har fruktansvärt ont i huvudet och känner mig skit seg.

Ska slå på One tree hill nu. Älskar deras kaotiska värld.

Torsdag

Äntligen hemma, för ett tag sen, efter en seg dag. 8-17 är lugnt det segaste passet, jag börjar mycket hellre en timme tidigare (förvånar mig själv?) så man får sluta tidigare på dagen. Men men. Nu har jag bara två veckor kvar och helt ärligt vill jag knappt sluta, jag trivs så fruktansvärt bra. Kommer sakna mina små tanter så mycket.

Annars då? Jo, jag ska sluta gå in på H&M bestämde jag mig för idag. Man hittar ta mig fan alltid någonting där, varje gång man är in och ''kikar''. Inte konstigt att studiebidraget bara flyger iväg ibland. Idag hittade jag i alla fall en fin tröja, som jag funderar på att ha på julafton. Den var som lite små julig så där. Blablabla. Ska gå och duscha och slå på One tree hill resten av kvällen. Adjökenspökens!


RSS 2.0