I'll never go back down

Hahaha, skolkatalogen, årets höjdpunkt eller? Satt och as garvade åt mig själv nyss, att man alltid ska få fet fail på bilder haha (: men, vem fan är perfekt? ;b Ja sen är det väll det att vissa är sötare än andra, men det är en annan historia haha. Men, igår for jag och mamma och kollade i stan, blev inte den tunikan jag hade tänkt mig, men blev en annan mycket finare hehe (: den är typ cool i modellen. Otur att jag faktiskt inte kan ta någon bild på den, ajajdå (: och så köpte jag strumpbyxor också om det är någon som antecknar. Och sen efter det var jag med den officiellt tönt stämplade ungen, haha sötsaken (: Jag har för övrigt stor lust att fara och köpa typ lös naglar och lös ögonfransar, det skulle vara coolt till halloween.. men nej, det är onödigt, och dyrt. Ska för en gångs skull vara egonomisk, öhm, jaa. Kolla på den hära videon, eller okej om ni är helt själv hemma, gör det inte! Jag såg den med Erik och var iallfall rädd, fast satt och försökte övertala mig själv att allt var data gjort, men det tror man ju som man vill på, huh..


Vet att jag har felat, inget jag velat

Ska snart till stan, ska kolla på något linne eller tunika till imorn. Såg ett igår som skulle vara nice, men får se när man testar det och så vidare. Fast måste vänta till mamma slutar. Och då får jag också huvudvärks tabletter! Gud vad skönt, har haft helt slut sen i förrgår. Jag knarkar sånt under denna äckliga vecka, och tacka för att det faktist hjälper. Ikväll hoppas jag det blir sötisen, och imorn blir det söt tanterna. Så jäkla synd att jag inte har någon kamera.. aja, hoppas dom tar några bilder iallafall (: 


Halloween, buh (:

Asså jävla skit, hade skrivit ett vackert inlägg, men de sket sig
Snart åker den hära jäkla datorn i väggen, hejdå! -.-


Love like this

Jaa, jag säger precis som alla andra. Gallerian var skit snygg, men affärerna var skit tråkiga.. snälla, tråkiga vuxen affärer, onödiga affärer eller.. barn affärer. Okej lite kanske man kan hitta på någon, men Luleå kommer fortfarande vara mer besökt och få mera pengar, bad luck Boden, bra försök. Haha ja jag är lite negativ (: men jag kanske gillar att vara det. For iallafall in med Elina och kollade på gallerian igen, sen for vi till henne och bara satt och pratade och hade det trevligt. Det tog en halvtimme för mig att gå hem, och det är inte äns långt? Men jag kunde inte gå snabbt, för jag höll på att avlida av mens värk. Varför ska det vara så jävligt för, varför ska man ha det så ofta, en gång per år skulle lugnt räcka -.- Ja som sakt så verkligen älskar jag att klaga, det finns typ ingenting roligare (: nu ska jag fortsätta dö, godnatt


I'll try to get it back

Gud det var ju nästan lite overkligt att vara inne i gallerian
Ofta lilla tråkiga Boden, nu har en egen galleria, wow
Fick mig trosor och sockar, muhaha, aja, hejdå


Jag kan se dig även om jag blundar

Haha sjukt vad jag är lätt retlig, inte kul, jag gillar inte att vara negativ och sur.. tack så mycket för det lilla vännen. Innan mamma ska börja jobba ska vi fara och kolla i gallerian om hon hade tid (: det blir väll nice. Och senare ikväll ska jag vara med Elina girl, det blir nice (: haha ojojoj, här har vi humörsvägningar kan man säga. Nu blev jag skit glad, för hur länge? Tss haha..


Still counting

1.Ta fram din mobil..
2. Bläddra igenom din inkorg..
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Ska du på gallerian imorgon? :b

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Ja, städa är fan tråkigt :P

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Mysigt (:

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Härligt, pojke eller flicka?

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Nä tror inte jag heller, men kan ju aldrig vara säker iaf

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Så kan det gå

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Som? :b haha känns jävligt bra (:

8. Vad vill du höra mest av allt?
Du kanske börjar må jätte dåligt :b

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Ja då slipper du mig iallafall (:

10. Din romantiska replik?
Det tog 3 timmar att spela 3 perioder, de är jävligt länge :b

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Sex har man väll ändå för att de är skönt ;b

Haha var bara tvungen, kan bli ganska roliga svar på sånt dära. Är iallfall vaken nu, eller okej har vart det typ tre timmar nu. Usch jag har knappt sovit något inatt, min höft har typ dampa lös. Vaknade ett antal gånger av smärta, mjo, väligt mysigt (: Får se om jag far och kollar i gallerian senare, det lär ju vara rätt mycket folk, och den är ju inte bara öppen idag så. Men men ska göra lunch nu, pusss


My heart and soul right in your hands

Okej, jag typ sitter och tok gäspar just nu, sjukt vad trött jag är. Det var iallafall skit skönt och mysigt på badet, det är kul att fara med mindre barn, dom lyssnar på mig haha, jag får bestämma och dom lyssnar! (: Haha nej men dom är så snälla så, det var roligt, till och med för mig. Sen for vi hem ett tag och så for jag och Linnea till stan för hon skulle klippa sig. Det var typ seriöst jobbigt att sitta dära och kolla, jag ska fan i mig klara av att bli frisör, jag måste klara det, åh.. aja men det blev iallafall bra på lill tösen (: sen for vi hem och så var jag typ barnvakt ett tag. Och nu gör jag ingenting. Gallerian öppnar imorn, men vet inte om jag ska fara, dels ska jag vara barnvakt men, det skulle lösa sig, men vet inte om jag orkar, aja..


Seven things i hate about you

Jao, nu ska vi snart till badhuset, lixsåm..
sen ska Linnea klippa sig vid 3
så ja, sing alång långkalson


Jag kan inte andas utan dig vid min sida

Woho, jag dör av smärta, min mage gillar fan inte mig.. Men, har vart med söta lilla Erik hela kvällen. Stör mig fortfarande på att tiden går för snabbt med han -.- aja that's life, haha. Ska typ upp ganska tidigt imorgon för ska på badet med kusinerna, bror, och en liten kompis till dom. Och sen efteråt ska jag följa med Linnea när hon ska gå och klippa sig. Så kommer säkert vara som en död åsna sen, för ja, badet gör en så trött, iallafall mig. Men nu ska jag ta och sova, pussssssss..


Tell me what you need to say

Det är lugna puckar, haha åh vad skönt (: så nu kan jag andas ut, och andas in. Sitter just nu och typ, lyssnar på musik. Ska snart in till stan, snabbt, en snabb snabb snabbis. Och sen ska jag vara med Erik I think, think think think. Nej jag har ingen skriv lust alls, hejdå.. (:


Jai Ho, you are my destiny - Pussycat dolls

Gud vad jag sitter och nöter den dära låten, men den är skön. Har iallafall vart med lilla Elina ikväll. Känns så jäkla skönt att kunna prata, utan att man känner som typ '' allt handlar bara om mig själv, och jag pratar bara om mina egna bekymmer '' för ja, det hära var och känns faktiskt större än vad jag trodde det skulle vara och kännas. Vi typ åkte in till stan, utan någon anledning, men det är mysigt att åka buss, speciellt kvällsbussen för den åker så länge. Ska tvätta bort sminket nu, hejdå dåhej..


Charmiga flickor, på Boden Alive


You and me

Har världens konstigaste mag känsla just nu, huh..
Ska vara med Elina girl lite senare, känns som det var länge sen sist typ
Aja ska kliva upp, typ, snart, på ett tag, antar jag, hejdå


Bedtime Stories

Den trötta sötisen for nyss hem, haha då menar jag verkligen trötta, han kunde ju knappt resa sig upp. Och han åkte i slutet av filmen, slog på Bedtime Stories. Och jag har sett den förr, men jag kommer verkligen inte ihåg vart och när. Men jag vet iallfall att jag har sett den. Men aja, ska se klart det som är kvar på den och sen ta och sova. Och imorn.. hitta på någonting typ? , (: jaja nu ska jag se klart, pusss


I gotta feeling

Jag mår illa, blä.. Haha får lite töntiga tankar nu, nej, så är det inte, hoppas jag. Visst är det bra att man fattar vad jag menar? Det är inte meningen att man ska fatta heller, dah! -.- Men jag och Elin for på hockey, typ sjukt ovanligt, jag på hockey? Haha.. men vad fan finns det annars att göra, nej precis. Okej det finns säkert jätte mycket att göra, men inte på en söndag, det är lite drygt då, hockey passar, punkt slut ;) Hade tänkt att gå och duscha nu, eller bada kanske det heter. åh gud vad jag är bra på att skriva om ingenting..


Fråga inte vad jag gör med mina mobiler egentligen..
och den jag har nu, kameran trilla lös igår, haha..
så nu kan jag verkligen inte ta några bilder


Börjar bli orolig nu..

Igår var jag på badet med Elin, det var grymt jävla skönt. Ska typ börja fara dit lite oftare, eftersom jag har kusiner som är dära flera gånger i veckan ska det nog inte vara nå större problem haha. Men sen på kvällen var jag med Erik, min pluttinutti lilla pojk. Ah vet ine riktigt vad vi gjorde, han for iallfall någongång och då somnade jag. Snart ska jag vara med Elin girl, måste kliva upp nu bussen går på en timme, pusss!


-

Look how far we've come my baby
We mighta took the long way
We knew we'd get there someday


Badhuset idag!

Har legat vaken ganska länge, utan att kliva upp. Fick för mig att börja kolla tillbaka i bloggen, sen i vintras. Åh herre gud alltså.. vilka minnen man får tillbaka (: Hittade även några väldigt, öh, fina biler. Som jag har någonstans på datorn men glömt bort dom bara. Haha ja, jag saknar vintern lite faktist. Men nu är det en ny vinter snart, med nya minnen (: och förhoppningsvis lika mycket skoter åkning. Men snart ska vi på badet, ingenaning vem ''vi'' är egentligen haha, får väll se (: aja, pusss



Meningslöst försök, vem vet

Jag vet en sak som jag aldrig kommer glömma, och då menar jag aldrig. Och det finns en låt som jag kopplar till det här. Jag får direkt en stor klump i halsen när jag hör Black eyed peas - Boom boom pow. Jag kan inte lyssna på den när jag är själv, det går inte, jag klarar inte av det. Sjukt vad en låt kan betyda, läskigt. Haha ja det är så synd om mig, jag har ju så mycket problem (: eller inte alls. Men jag kan väl iallafall bli ledsen för det. Känslo kall är jag väll ändå inte bara för att jag typ inte har några större problem, just nu iallafall Men, kom iallafall ganska nyss hem. Har vart med Fiffolina sen hon slutade. Vi kom seriöst inte på någonting att göra, så vi tog sista beslutet och såg på bio. Bröllopsfotografen, svensk film, bra? Nej haha.. slöseri med pengar, kanske ja. Men iallafall något att göra istället för att typ, inte göra någonting. Och imorgon ska jag fiffi och Elin på badhuset, äntligen får jag fara och bada! Elina följ du också med om du har tid och lust (: Och sen ska jag vara med Erik också, åh vilken bra dag. Haha nae nu ska jag ta och städa lite i mitt rum, dah, jag har mycket att göra..


Snark

Jag vill på badet! Åh vad det skulle vart nice..
funderar på att fara och sola, men vet inte om jag vågar
på grund av piercingen, vill ju inte få infekterat, nej..
hmm -.- aja, undra om jag vågar chansa, JAG ÄR BLEK!


Boom boom pow..

 Åh, jag borde verkligen inte ha tillgång till pengar. Kan knappt gå på stan utan att köpta något. Snark.. köpte Oliv shampoo och balsam, fast dock sånna hära små flaskor för 20 kronor styck, bara för att testa på det. En hår inpackning, ett diadem och svarta armband. Det är så lätt när det är små saker som kostar typ 20 kronor haha, åh ska typ be mamma spärra mitt kort ett tag.. kan tänka mig att de kommer gå åt ännu mera när gallerian öppnar, som öppnar om en vecka no, woho. Men nu ska jag gå ut en sväng med denn tjatiga hunden som står brevid mig och låter värre än små barn, han gnäller som, jaa jag vet inte vad haha. Sötisen (:


Egentligen är det nog så..

Japp så är det, helt klart, ingen tvekan om saken, nepp! (:

Haha kanske ska ta och sluta tveka på mig själv, vem vet. Undra vad som fasiken har flygit i mig, är helt underbart glad just nu, typ sitter med värsta happy face, men ohja. Blir typ glad av att spendera pengar, på hårsaker, och såklart lilla Fiffolina har gjort mig glad ikväll! Gick till henne, asså det var jätte kallt att gå dit, jag typ plågades.. men sen gick vi typ direkt till skolan och lekte bland gungorna och det, sen när jag gick hem igen kom jag på att det inte alls var kallt, vad mesig jag är ibland, suck.. Eller okej, man kanske vänjer sig vid kall het. Så kan det ju också vara. Åh vad jag länktar till jag får min mobil, det är just för det med kameran. Jag saknar min andra mobil jätte mycket, just för den dära förbaskade kameran. Kanske blir lite roligare på min intressanta blogg om det kommer upp andra bilder, än bara på mig.. HEHE GODNATT, SNART IALLFALL (:


Bara för dig baby

En sak som jag är sjukt duktig på, är att spendera pengar på ingenting! Barnbidraget kom igår, och jag har redan spendera upp nästan 400 kronor. Fast dock inte på onödigt, först vantarna igår, och sen var jag i stan för ett tag sen och köpte hår produkter för två hundra. Resten är typ på vitamin focus haha.. Men jag köpte iallfall Tresemmé värme skydd, Phc's shampoo och balsam för torrt och skadat hår, och så fick jag med något från Åhlens som jag har inte en blekaste aning vad det är för något. Hehe länktar faktist till imorn på morgonen då jag får testa de hära! Fan, jag vill bri frisör, Fuck a duck för höga intagnings poäng.


Älskar webbcam bilder -.-


JA JAG HAR TRÅKIGT!..

Fem frågor om förhållanden
Är du singel? - typ inte
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - nej
Kärlek eller sex? -  kärlek!
Har du varit kär i någon? -  ja
Finns det någon för dig just nu? - ja, (:

Tio frågor om dig själv
Ditt namn? - Viktoria
När fyller du år? - 3 September
Vilken årstid är bäst? - alla utom våren -.-
Vad tycker du mest om hos dig själv? - öh haha, vet faktiskt inte
Vad är du bra på? - att lyssna typ
Vem älskar du mest på denna jorden? - många! (:
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - med någon, lugnt

TIO Frågor om din familj
Vem står dig närmast? -  är väl mammi (:
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - mm
Vem är farligast i din familj? - Kim -.-
Vem ser roligast ut i din familj? - Kim :D
Vem är coolast? - jag?
Har ni något husdjur? - två kissekatter (:
Vem har du mest gemensamt med? - utseendet är det fan Kim, annars mamma

Telefon/Mobil
Vem ringde du senast? - Elinas mobil
Vem ringde dig senast? - Elina xD
Vem sms:a till dig senast? - en söööööt
Vem sms:a du till senast? - en söööööt

Övrigt
Är du hungrig just nu? - name
Vad är klockan nu? - 16:38
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? -bdb och facebook
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - 3 minuter sen kanske
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - 11 år typ.

Kärlek
Har du kysst någon idag? - nope
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? - jo
Har du ett förhållande? - vet inte, kanske, typ
När går gränsen vid otrohet? - typ, jag vet inte.. hångel typ
Är du romantisk? - inte det minsta haha
Är du svårflörtad? - nej
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - aa
Har du nångång slagit någon? - jo, men inte seriöst då
Har du lekt med någons känslor? - typ..
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - inte singel iallafall, tomt
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - nej
Är du en bra pojk/flickvän? - kanske, kanske inte
Vem sov du senast bredvid? - sov och sov vet jag inte, men erik
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - ah gissa vem
Vad gillar du för stil på killen? - alltid dragits till hockey killar haha, om de är någon stil


Simple Plan - You're love is a lie

Jäkla skit, så fort jag är helt själv utan någon runt mig, börjar jag alltid tänka negativt. Det skrämmer mig, för vem vet, jag kanske har rätt den hära gången, åh.. Är iallfall hemma nu. Inte mycket till prao idag typ, när jag fick lunch och kom till skolan så var Elinas mobil borta. Haha sjukt hur länge vi har ägnat tid åt den mobilen idag ;) men ja, att tappa sin mobil, är fan allt annat än kul. Och nae jag har ingenaning vad jag ska göra idag, sjukt drygt, vill fara på badet! Men jaa, vem orkar följa idag egentligen? Åh det skulle fan vara mysigt..

I fall asleep by the telephone
It's 2 O'clock and I'm waiting up alone
Tell me where have you been?
I found a note with another name
You blow a kiss, but it just don't feel the same
Cause I can feel that you're gone


Det så mycket man vill säga, men orden räcker inte till..

Undra om hundar verkligen fattar något av det man säger. Kom och tänka på det för en liten stund sen när jag gick ut med Izze, jag pratar typ hela tiden med honom, medans han springer runt och nosar på allt. Undra om dom bara hör nå mummlande ljud, som om någon pratar på arabiska till oss. Och det är ju inte direkt så att man kan fråga dom ba; fattar du vad jag säger? Ja visst dom lyssnar på stanna, sitt, skäll inte (okej nej det gör inte Izze, men andra hundar kankse) men det är nog bara inlärda ljud. Nog om hundar kanske..

För övrigt så gillar jag att praktisera på coop, okej det finns säkert roligare saker. Men man får lixsom komma och gå som man vill, och ja får pröva på att vara på alla olika avdelningar. Och det är inte som på skolan, där vuxna har sten koll på en, utan det är som mera, fritt eller hur man ska säga.. undra om någon äns fattar min poäng med det dära hah -.- roligast är iallfall vid frukt och grönsaker, haha lol. Fick sluta tjugo i tre idag, grymt skönt, mina fötter gör äckligt ont. WIHO, BARNBIDRAGET KOM IDAG! Har redan köpt mig ett par vantar och vitamin focus, göde najz. Nej nu är det dags för mig att sluta skriva, så någon iallfall orkar läsa, pusss


Åh min söta lilla kisse katt, Snuttan (:


-

Du kommer och går som du vill
du tänker aldrig på någon annan..
bara dig själv, och ja, det sårar


Hjärndöda jävel

Jag måste skaffa mig några bra inneskor känner jag nu, att gå i tyg skor en hel dag var verkligen inte skönt aj satan mina hälar! Och ja det gick bra idag, dock att packa upp saker är ju inte direkt händelserikt. Men det fungerar ju, såklart. Ligger och ser The City nu, ah men ja.. hejdå


Innan skotertur i vintras, sexigast jacka -09!


När vi två blir ett

Asså, varför i helvete ska sista bussen gå 09:41, och sen börja gå igen 11:41, när jag behöver en buss kring 10! Haha åh, jaja tur att man har en taxi körade familj och släkt. Men som sakt så är det prao i veckan, lite skönt att slippa just skol jobbet. Sitter och väntar på att volumastern ska bli varm, fast den är nog det nu, men jaa. Men nu måste jag börja röra på mig, ska fara på typ en timme eller typ något sånt, pusss


Stuck with each other

Tiden utan dig går saktare är någonsin, tiden med dig går snabbare är någonsin, varför kan det inte vara tvärtom istället, skulle vara mycket bättre. Okej jag dog inte av tråkighet idag, jag och fiffolina for på hockey. Det var typ nice, jäkla bra tids fördrift. Satt och lyssnade på jeppeiz och dannes otroligt babblade konversation också haha. Ah, nu gör jag ingenting, såg nyss Vem kan slå filip & fredrik, haha sköna gubbar, men njae. Fick nå ryck och blevt plötsligt helt, jaa.. negativ. Gud vad intressant det borde vara att läsa om mina otroliga dagar.. -.-


Det spelar ingen roll vad du säger

Usch det smakar blod och järn i min mun, attans förkylning som gör att jag hostar sönder halsen. Men nu funkar mitt Spotify igen :D skönt som tusan, tänk va stor betydelse musik kan ha egentligen. Kanske lite tur att man har en sådan smartis som fixade det, haha. Ah men det var nice igår, kammade ju hem pris för ''årets minsta blogg från norrbotten'' på blog awards, king man är! Haha nej, att vara med erik lär vara hundra gånger bättre. Idag vet jag inte vad jag ska göra, dött. Och imorn börjar jag inte fören klockan 11! fattar ni vilken jäkla sovmorgon jag får (: Men men nu ska jag kliva upp, pusss


Jaha nu blev det så hära

Du blev just officielt tönt stämplad!

MU HA HA HA HA..


Handboll



Tycker hennes goodbay är skit bra, men den hära var ju fan ännu bättre, hehe like it. Men jaa iallafall, var på hildursborg i två timmar och kollade handboll, f99! As gulligt haha. Och det gick bra för flickorna också, duktiga ungar. Sen for vi hem, inte gjort så mycket, suttit och spela kort med Linnea och Hanna. Och bla bla bla.. snart äntligen får jag vara med sötisen! sist var i måndags, drygt :( Haha nu ska jag, öh, typ gå..


Du var inte bättre själv

Hoho jag är vaken, vaknade typ halv 9 -.- klev upp och duscha och sen satt jag och albin och spelade hehe. Vi ska på typ en timme iväg till hildurs och kolla på handboll, yeah. Åh jag har vart fast på den hära låten sen igår, den går ju på reklam, och har inte orka ta reda på vad den heter. Men Erik bara skrev mitt i allt en låt, och så var det den, haha duktig pojke (: aja, pusss


Cocoo.se





Åh jag tycker klockor är så jäkla snyggt..
Ska ta och köpa mig en riktigt snygg klocka, någon gång
Finns en svin snygg i luleå på.. ja vad den nu heter
Tänk om man skulle vara gjort av pengar (:
Det skulle ju vara mer än nice, hoho
Ja givetvis är den i mitten en liten söt ring


Hold me and never let me go

Pinsamt dära bruden, riktigt pinsamt.. ;)

Gud haha, jag har inget luktsinne just nu, på grund av förkylningen, känner typ nästan ingen lukt! Det är lite läskigt faktist haha. Men kom just in, har vart ute med voff hunden, som har en otrolig förmåga att vara sjukt sölig för att han går och luktar på allt han når att lukta på, otroligt. Har förövrigt, efter jag kom hem från den otroligt intressanta skoldagen, hunnit skriva klart min insändare och min morbror har läst igenom den, ska bara rätta lite uttrycks fel, sen skickar jag in den till min lärare och hoppas på bra betyg. Skolan var sjukt dryg, hade lektion ända fram till typ halv 12.. vi har iallfall beställt våra klass tröjor nu (: och vissa har beställt byxor också. Sen efter lunchen som blev en halvtimme hade vi matte prov, ah.. ja vi får se hur det går. Hmm, imorn ska jag se handboll på hildurs, min söta lilla kusin har handbolls cup. Och sen ska jag vara med erik (: Men nu måste jag fixa dom dära felen i texten så jag kan få skicka den snart, pusss


Nothing's ever built to last

Haha en sak som är lite, seg. Om något händer eller ja, bara någonting intressant eller till och med ointressant, så skriver man ner det på bloggen. Sen nästa dag ska man berätta den otroliga händelsen för sina tanter, så blir det alltid: ja jag läste det på din blogg igår! (: Haha fuck bloggen.. den tar upp det sociala livet, morr! Den hinner alltid säga allt före en själv hinner säga det :( Men nog om det, är home nu. For till elinius och elinus ett tag, vi skulle studera mattematik, men.. ja, I love matte! Jag känner på mig att det hära höstlovet kommer bli nice, det bästa av allt, en hel vecka + två helger med tid! För annat än skolan, wiho. Imorn är det en fredag, det innebär att lika fort kommer det vara måndag igen.. åh jag länktar till lördag, saknar min söta lilla mupp så jäkla mycket! ♥ Men nu får det vara bra med detta slarviga inlägget, pusss (:


Kunde bli vi två

MITT SPOTIFY FUNKAR INTE, JAG BLIR GALEN!..

Ja jag måste ha musik på när jag pluggar och skriver! och orkar inte sitta och byta mellan en massa låtar, spotify är bra, men det funkar inte just nu! Min värld gick just under lite.. Ja jag var ju lixsom ganska klar med insändaren, bara lite renskrivning kvar, men idag på lektionen ändrade mig och ska skriva om rasism i sverige, lite sent på tänkt! Gud vad tänker jag med, det ska vara klart imorn, kommer bli stressigt. Måste plugga matte också. Hade musik prov idag, jag vet inte hur det gick. Du går mig på nerverna, det vet jag.


Jag har nog bara en bra dag, haha..

Gud vad skönt det känns, har hunnit skriva klart min insändare (!) och pluggat på musiken så gott som det går att plugga på det iallfall. Matten tar jag imorn, för provet är på fredag. Tillbaka det med insändaren, okej nej jag är inte helt klar, men jag har skrivit allt, nu ska jag bara ta den till skolan och se om jag har missat att skriva något enligt den dära ''mallen'' till insändare, sen ska det renskrivas, har bara skrivit en kladd. Jag har typ seriöst suttit och skrivit i fyra timmar (plus kolla lite fakta på internett, lite vila för skriv handen, och toa besök då) och om jag ska vara ärlig har det varit skit kul. Att skriva sina åsikter om något eller s.k argumentera är en av dom roligaste sakerna att skriva om, yeah. Gud vad jag låter nörd nu haha, kul om jag får värsta fail om bara får godkännt, då kommer jag känna mig ganska bortgjord -.- Nu ska jag gå och ta ett bad och sen sova, sen ytterliga en lång dryg skola, med ett musik prov, suck.. pusss (:


Jag länktar..

Vill ni veta en sak jag länktar så enormt mycket till? Om ni inte vill veta får ni iallfall veta. Jag länktar till om några år, när man får köpa egen lägenhet, ja jag tänker börja med lägenhet och inte hus, hus skaffar man när man har barn och en gubbe, tycker jag. Men förstår ni vad roligt med en helt egen lägenhet? Som man kan inreda och göra till sitt eget hem. Städ freak som jag är ser jag verkligen fram imot det. Att måsta ha eget ansvar över sitt egna hem. Åh jag ryser i hela kroppen, jag länktar! Jaja sen är det ju med pengar, och alla saker, och allt sånt dära. Men fixar man skolan, pluggar man på bra, kan man få ett skapligt jobb med skapligt med pengar så det räcker. Man behöver ju inte ha så man kan shoppa varje dag, nej. Men nog med allt med räkningar, mat, och lite roliga saker. Jag vill inte bli vuxen, men ändå så vill jag det, att klara sig själv och ta eget ansvar över allt. Inte som nu, vi lever ju i största del på våra föräldrar. Fan vad kul att gå och små plocka, ha allt som man själv vill ha det, bestämma själv över allt, ojojoj, jag gillare (: Nu är det väll såklart någon negativ jävel som läser detta och tänker, nae vad jobbigt med eget hem, städa efter sig, diska, tvätta, dammtorka, jobba, betala räkningar och så vidare, precis det jag menar på att vi lever på våra föräldrar.. ;b


It's a love story, baby just say yes

I svenskan så håller vi på att skriva en (mycket komplicerad) insändare, om ämnen krig och konflikter, suck säger jag bara, men nu när jag har börjar så är det faktist ganska intressant det jag sitter och läser om. Jag valde att skriva om invandrare i sverige, som gör brott. Får se vad det blir av det hela, men visste ni att på dom s.k större häkterna så är det omkring 70% som är från ett annat land, det är ganska mycket.. men nog om det. Har massa att plugga på, ska försöka få klart det mesta på insändaren, sen ska jag plugga matte och musik, båda låter helt vrickade, plugga på matte och musik? Ah jag blir galen.. känner mig dunder stressad av någon anledning, och nu kommer jag in på mitt vanliga klagande ;) Är faktist inte så seriös alltid när jag klagar.. det är bara väldigt skönt att få skrivet haha, PUSSS!


Hahahaha

Hahaha, fuckyou..

Yeah min dator typ total dampar den har typ fastna på tjock jävla text, suck, snart åker den hära jäveln rakt in i väggen, aha.. det vill du inte va?! Nej precis vad jag trodde.. ge upp med att dampa sönder då. Hehe happy face, ne men det är tjill som satan ikväll, på strålande humör! Livet leker uknow ;)  cool jag är, nu ska jag gå och få små ungarna ner i varv så dom somnar snart, och sen ta ett skönt bad, love it

Har för övrigt läst mitt horoskop idag

 '' med kärlek för det med sig tur i pengar ''

Hörru E, du kanske ska ta och köpa en trisslott till mig? :D


One thing only i know, that I know nothing

Jag har lixsom ett problem om man säger så, som vanligt. Bla bla bla skolan var som den alltid brukar vara och som jag alltid brukar säga, dryg och tråkig, man borde kunna det utantill nu.. Men jag och emil for hem innan temat, för jag ska/skulle/är vara barnvakt hela dagen för min morbror jobbar till sent ikväll, och dom slutar tidigt idag så var lika bra att fara hem då, men, båda små ungarna har farit till kompisar nu, och jag vet inte när dom kommer hem xD så jag kan inte direkt fara någon stanns haha, hade behövt in till stan och lämna in ett papper. Jävlar vad jag låter vuxen nu! Fuck någon, jag ska aldrig bli vuxen :(

Jag har världens sötaste sak till sötis hihi <3


Grattis lill fjortisen!

( Skulle publiceras igår, men min dator har damp.. )



Idag fyller den hära lilla tönten 14 hela år! Grattis lill fjortisen (:
Och ja, det är elina brevid, men känner ja henne rätt
så vill hon nog inte vara med på bild haha.
Grattis Daniel Öberg :D


Bara du stannar kvar

Vet ni en sak jag alltid gör när jag kommer hem från skolan, eller en och en. Först byter jag direkt om till mjukis byxor, sätter på mig tjock sockar, en skön t-shirt, tar bort sminket och sätter upp håret. Det är så grymt skönt att göra det efter en skoldag, haha jag är gay. Men nu är jag iallfall hemma, sitter och pratar med dom andra i huset och lyssnar på musik. Skolan var dryg som vanligt ehja, satans tomt utan dom som är på prao. Men bla bla bla, haha ikväll ska man mobba en som har sitt blivande jobb framför sig, ICA biträde! ;) Aja men nu ska jag och linne girl ut med hunden, suck haha, pusss (:


I found away

Mitt huvud typ dödar mig, den är imot mig, och vart det hela dagen.. morr, mitt huvud och kropp kan aldrig vara överäns. Men det var nice hos fanny girl, blev satans mätt av smörgåstårta haha, explodera nästa typ. Nu är hon också en stor flicka. Men sen for jag hem och knarkade ipren och sov ett tag, sen har jag gjort lite ett och annat. Imorn börjar vi med sovmorgon, hej jag gillare! Hejdå.. -.-


Ne-yo - Sexy love

Oh baby what we do it makes the sun come up
Keep on lovin' 'til it goes back down
And I don't know what I'd do if I would lose your touch
That's why I'm always keepin' you around..

Lyssnar på mera äldre låtar, hihi sköna dom är alltså. Ska snart fara till Fanny och gratta henne och det, eller jag tror vi ska fara snart iallfall, vet inte riktigt när det är. Jaja, pusss (:


Grattis kusin!

Grattis till Fanny som blir stor flicka idag (: <3

Men ja, haha fyfan vad jag var negativ igår, satt iallfall och kollade på The Hills typ resten av kvällen, gillar det programet lixsom. Vaknade typ 8 idag, typ för tidigt.. gick upp och duschade, sen nu har jag städa bland alla kläder, fyfan vad less jag är på kläder?..




Haha randiga tröjor (y)


One, 21 guns

Your faith walks on broken glass
And the hangover doesn't pass
Nothing's ever built to last

Så less på att vara rädd och orolig hela tiden
över samma sak, var eviga gång.
Nu ska jag sova, godnatt!


Ah det är plågsamt..

Jag är inte en sån som har tråkigt lätt, är ganska lätt road av mig
Men nu jävlar passar det tydligen att kunna ha tråkigt, jag håller på att avlida.. en sakta och plågsam och tråkig död. TYCK SYND OM MIG! Jag vet inte vad jag ska göra, och det är hemskt. Undra varför jag blev så himmla rastlös nu då.. Jag är inte så glad som ni tror! Akta er.. har typ lust att ta moppen och fara hem till mamma och dom, bara för att ha något att göra.. hahah. Men nu ska jag göra ingenting ;) lol


Jag bits... och jag gillar min kofta (:


You need me, I need you

Dessa blogg bråk, på bloggar och om bloggar, väx upp..

Jag ska börja fara hem oftare nu, men det är bara det att när mina kusiner är hära jobbar mamma bara på dagen, när mina kusiner inte är hära jobbar hon på kvällen.. vill ju vara hemma när hon jobbar bara på dagen. Hade det mysigt igår med min snea familj, tydligen ska jag skaffa epa enligt nisse, som han sa: Men allvarligt jag skaffar dig en epa, varesig du vill eller inte, du kommer köra den iallfall om jag känner dig rätt. Så ja haha, jag ska tydligen köra epa snart.. och om mobilen, kommer få den om precis en månad, mamma ska ta den på firman, nu har hon lovat, så nästa månad då jäklar. Men ja, har vart i luleå och storheden hela dagen typ, hittade typ mycket.. Ett par skor, en parfym, ögonskugga, ett par örhängen, puder, sockar, intersport tröja och byxa, tre ''gympa t-shirt'', en tröja svart med grå ränder, ett vanligt svart linne och en skit söt stickad kofta. Tack snälla söta rara mamma ♥ Bilden är typ väldigt dålig, jo tack jag vet. Men nu ska jag ta och fixa iordning lite i rummet och sen tjillaxa resten av kvällen, imorn fyller Fanny år så vi ska fara och gratta henne (:


Det går tungt, men det fungerar

999 inlägg nu, yeah..

Jag mamma och kim ska till luleå nu
hörs senare, pussshej


Fan ta dig..

Åh vad mamma jobbar länge, är rastlös..
Har städat rummet nyss, ah som vanligt, men det är nice när det är städat (:
Ska snart gå och duscha, och sen slutar mamma väll någon gång, får jag hoppas -.-
Haha nåja men blir väll godnatt sen, så sov gott! Alla utom du..


Sony Ericsson c901


Den hära är det jag är så grymt sugen på. Nu gäller det bara att övertala min kära mamma om det, men lugna puckar, jag har en plan ;) Om det kommer funka vet jag inte, men om jag känner min mamma rätt så kommer hon tveka i början, och sen ge med sig, det gillar vi mamma (: nej men seriöst, min mobil håller ju typ på att rasa ihop totalt.. helt trasig, ingen framsida haha. Så nästan ett måste med ny.. så, vi får se imorn (:


Jag vill inte att du ska förstå..

Huvva håller typ på bli sjuk igen, blä :( gillare inte, blir alltid sjuk så länge när jag är sjuk.. typ sovit två timmar sen jag kom hem från skolan, kallsvettas och lite feber. Hoppas det bara är tillfälligt, för jag ska till luleå imorn hur som hellst, så det så dumma sjuka. Har iallfall typ ganska mycket tråkigt, sitter och lyssnar på musik och gormar med bilder, det är ganska kul faktist, men jag skulle behöva en ny mobil med bättre kamera för min är värdelös, när jag nu får min mobil som jag troligen inte kommer få fören närmare mot julen, den iallfall kommer ha 5megapixel kamera och cypershot, det gillare vi. Så då kan jag ta bättre bilder, vilket blir roligare att fixa. Men nu ska jag äta middag, som jag inte har gjort på 3 dagar, illa..


En bok + en tråkig stund på skolan


Det är inte sanning, det är fakta!

Fuck you, den saken är min, bara min.. ;)

Amen hallå va (: sitter och lyssnar på musik och har typ nyss kommit hem, skolan var typ som den är alltid är, som vanligt. Typ typ typ, ikväll när mamma slutar ska jag följa med henne hem, och så imorn ska vi till luleyo, typ nice säger jag bara, behöver varma kläder, i detta underbara sommar väder.. åh om elva dagar kommer barnbidraget, det förra tog slut på en vecka, sjukt vad jag är duktig på att spendera pengar. Och matilda jag vet inte om du kan sova imorn, för vet inte när jag kommer hem och så vidare xD men vi får prata mera om det senare typ ba lixsom. Usch vad jag är trött, godnatt typ ;b


Vet ni att..

Snart har jag skrivit tusen inlägg, asså wow..

Jag har haft bloggen sen typ i slutet av maj och början av juni -08, det blir typ.. nästan ett och ett halvt år, vilket blir.. ganska många dagar, vilket har blivit till ganska många inlägg. Har nyss badat typ as länge, ser ut som ett russin nu :( amen dårå, russin kan väll också vara söta typ. Hade tänkt gå och sova nu för är lite ganska mycket trött, fredagarna går fort, ah vad härligt med helg, sabla matte diagnosen imorn jag grubblar över. 


Sega dator skap..

Åh min dator är grymt seg ikväll, snark.. men nu har jag iallfall ren skrivit nästan allt till musik, gjort det mycket lättare att hitta allt och så vidare, vi har prov på gamla låtar och gamla gubbar, det är lite drygt ja. Har inte gjort någonting ikväll, bara suttit och skrivit, har skrivit en början på en berättelse också, utan anledning. Jag brukar få till ganska bra saker när jag har tråkigt, när jag ska göra något som är ett måste, blir det nästan aldrig som jag vill.. och jag är en perfektionist med saker jag skriver när jag vill ha något seriöst, så det går inte riktigt ihop, brukar sluta med att jag ger upp och bara slarvar. Men nog om det haha (: har fortfarande fast att det är fredag idag, jag vet inte varför haha, kanske vill att helgen ska ta slut så fort som möjligt? Usch vad hemskt det dära lät, men erik ska bort i helgen och det är inte nice. Äh nu hade jag tänkt gå och se tv ett tag eller något sånt typ



Kärlek en annan chans

Hahah, vi hade en ganska intressant samtals ämne idag på en av lektionerna, våran lärare tog upp det hära som dom tydligen aldrig förr har sett, killar med handen i byxorna, att man skräpar ner och förstör i skolan och allt vad det nu var. Att vi inte hemma förstör och skräpar ner, men nej det är väll klart, på skolan är det alltid någon som städar upp efter en och det som förstörs är inte ens egen, och hemma kan man ha tokiga föräldrar haha, nej men såklart gör man inte det hemma, men ni fattar hur jag menar, tycker det är ganska självklart. Nog för att allt sånt dära är ganska onödigt men ja. Sen så tycker lärarna att när vi står och ''juckar'' på varandra är tydligen ganska upprörande för dom, iallfall som det låter på våran lärare, men det gör ju inte direkt någon skada egentligen tycker jag. Men sen kom vi in och pratade varför man gör så och vart det kommer ifrån, så då kom vi fram till porr filmer, och diskussionen fortsatte, och ja. Och sen när jag kom hem läste jag att man har börja ha mini grisar som husdjur, asså nu börjar man nästan fundera vart världen är på väg, sånna dära diskussioner på skolan, minigrisar som husdjur, små flickor som säger att dom är tjocka, att mogen heten verkar sjunga i åldern ganska kraftigt, ja man skulle kunna hålla på så dära jätte länge. Vissa saker är ju hemskt.. speciellt det dära med att små flickor säger att dom är tjocka! Men allt det andra, kan ju bara skratta åt saken, vi blir bara mindre och mindre mogna, det är sorgligt ;) menar inte någon speciell haha, men ja, ändå så leker livet, right? (:


Logiska förklaringar, till vänster

Haha åh jag är ju great nice price alltså, jag och min hjärna kopplar inte riktigt ihop ibland haha. Vaknade mitt i natten inatt och kom på att jag hade glömt ställa alarm, så ställde det och somnade om. Sen vaknade jag av mig själv halv åtta och började fundera varför fasiken alarmet inte hade börja dampa lös, så kollade jag och då hade jag ställt det på 00:06.. det skulle vara 06:00 -.- annars hinner jag inte duscha och allt, så kom lite sent till skolan haha, fast dom såg på film så missade halva filmen typ :( attans. Eh ja asså jag gillar inte torsdagarn, dom är långa och väldigt dryga. Matte diagnos imorn och glömde matte jäkla boken i skåpet, matte prov och musik prov nästa vecka, nu jäklar ska det bli bra betyg! hoppas jag iallfall. Jag är typ helt dag vild, tänkte att det var fredag idag, men så är det ju inte.. imorn kommer bli tråkigt känner jag på mig, suck (: Aja nu ska jag gå och skriva lite saker till musiken, måste ren skriva och stryka under viktiga saker, pusss


Hmm..

Nu skall jag sova, godnatt! :)


You are everything

Jag har alltid sakt det, och jag menar det fortfarande
Hur jävligt saker och ting är mellan oss
så kommer jag alltid finnas vid din sida
den dagen du verkligen behöver mig..

Jo men det är väll tjill (: skulle på hockeyn ikväll, men njae, finns annat som är bättre och mera matcher kommer det ju givetvis. Har typ nyss duscha, och mamma kom nyss förbi med min vita stora vinter jacka, åh jag älskar den, nu ska jag inte frysa nå mera, HAHA fuck you kyla.. jag kanske ska till en någonting som ska sträcka ut min kropp, eller vad nu mamma sa, för jag har alltid as stela axlar, och min nacke gör nästan alltid ont, och den gör så jag får min huvudvärk som jag också alltid har. Haha gud jag är ju fan drottning på att klaga, yes we love it (: nu blir det mys istället eller något sånt dära, pusss


Amen typ stek, alder väder ute nu ju! nån som följer imorn? (;


How is that

Åh vad kallt och blött det är, vädret har fått mens typ.. eller stora humörsvägningar iallfall, usch vad äckligt väder. Men imorse var det ta mig fan värst, var ju genom blöt innan man äns var vid bussen. Aja skolan idag var lik dom andra dagarna, vi hade inte sista lektionen så kom hem typ en timme tidigare, nice. Har just vart ute med voff voffen, förstår mig inte på hundar, tycker dom andras kíss luktar gott eller?.. Ska hitta någon hund som kan prata så får den ta och svara på alla mina tusen frågor hehahi, aja pusss


Ibland hjälper det inte

Jag är lite trött känner jag nu, ska sova mera inatt iallfall
mysig kväll med jordens gulligaste!
som jag inte kommer kunna vara med på länge..
de suger ganska hårt, ganska mycket ganska hårt
lust med en sovmorgon imorn haha, men njae..
tagit för många egna sånna så nej, ska vara i tid
aja ska typ sova nu, pusss


Dah..


Haha nu ska jag snart till bussen, på typ fem minuter
skulle ni kunna tänka er flina, köra en buss haha?
Kan inte riktigt släppa det hahah xD aja pusss


Hard to fake a smile and you know it

Tur att man har så söt vänner så man orkar med skol dagarna!

Jäkla engelska prov, nu vet man hur våran tråkiga engelska lärares prov fungerar, suck snacka om att gå precis efter boken, tycker faktist johanna ska komma tillbaka snart, även fast hon är som en virrig höna haha. Nåja godkännt iallfall, hoppas jag? Men om typ en timme ska jag och anonym ta bussen och så ska anonym sola till sig lite canser haha, fortfarande lika sugen på att sola flina girl? (; Vi for hem efter klassrådet har iallfall inget att plugga till på temat så lungt, juste för er flickor som inte var på klassrådet så kommer vi få ledigt sista lektionen imorn, men istället ta hem och jobba på tidslinjen, så vi slutar typ ganska tidigt imorn? Men aja.. har typ ingenting mera att skriva, får se vad som händer ikväll typ..

Elinaaandersson.blogg.se ' säger (15:13):

*MEN DÅ TAAAAAAAR VI den då kan ju jag ta den åså kan jag putta bort buss gubben och åka iväg med den haha, jag TAAAG den bokstavligen :) 
*åså stannar vi bara om den är nån söt som ska på haha :D
viktorianilsson säger (15:13):
*HAHAHAAHHAHAHAHAHHAHA
*du är ju knäpp hahahahha
*du, köra en buss?!
elinaaandersson.blogg.se ' säger (15:14):
*JAPP (y) 
viktorianilsson säger (15:14):
*ojojoj, farligt xD
elinaaandersson.blogg.se ' säger (15:14):
*dt kan inte bli mer säkert, jag kan allt om växlar & tabeller (y) 
*INTE :D 
viktorianilsson säger (15:14):
*ne fan, skulle känna mig riktigt trygg med dig som chaffis hahahah (:


Godmorgon?

Jävligt nice, tre timmar sömn inatt, om äns det..

Usch vad jag är trött, var riktigt segt att kliva upp klockan sex och gå och duscha, tror aldrig det har vart tyngre än vad det var just idag. Har ingen lust med skola alls, nej.. ja finns väll en och en annan anledning till det egentligen, men jag vill iallfall bara inte till skolan. Vad gör jag på datorn nu, borde egentligen stå framför spegeln som en död åsna och fixa håret och sen sminka mig, men nej.. slog på datorn för att jag skulle sätta på lite musik, gjorde en ny spel lista igår på spotify, den passar nog ganska bra nu så hära på morgonen, great. Men ja nu måste jag slita mig från datorn och välja något att ha på mig, pusss


Hur man nu ska säga det

Jag vet att jag är långt ifrån perfekt..
men jag vet också att jag älskar dig
hur jäkligt det än låter, så äre faktist så


Sommaren -09





































Take a minute

Nåja, man kan väll leka glad iallfall
bara för skojs skull? (:


:/

...


Smart arab..

PERSONLIGHET - JAG ÄR:
Smart: har väll mina stunder ibland
Långsam: always
Stressad: nej
Tålmodig: ibland
Djup: haha öh
Öppen: njae
Ärlig: vet inte längre
Positiv: försöker iallfall (:
Rolig: typ inte
Ansvarsfull: jo, jag tror det iallfall

VÄNSKAP - JAG HAR:
Svikit en kompis: tyvärr
Förlorat en bästa vän: ja..
Sagt att jag älskar en kompis: jao
Sovit med en killkompis: yes
Sovit med en tjejkompis: yes
Pussat en av samma kön: jo
Slagit en kompis: hemskt det låter, men ja
En kompis som vet allt: finns två som vet nästan allt
Berättat hemligheter: mm

KÄRLEK - JAG HAR:
Blivit sårad: typ inte faktist..
Haft stadigt förhållande: nope
Krossat någons hjärta: vet inte
Gett någon ditt hjärta: right now
"Playat": vet inte..
Sagt att jag älskar någon och menat det: ja!
Sagt att jag älskar någon och ljugit om det: njae


FAVORITER:
Låt just nu: Lady gaga - boys boys boys
Pryl: typ, mobilen kanske
Film: ingen speciell
Bok: vet inte
Lärare i skolan: alla ♥
Plats: beror på vem man är med
Frukt: mandarin ;b

ÖVRIGT - JAG HAR:
Sytt: nej och ja
Opererat mig: nope
Cyklat omkull: dah..
Sjungit i duschen: haha, idol nästa!
Hoppat bungyjump: nix
Fobi för något: insekter och höjd
Sett någon dö: nej
Varit på begravning: jo en.. pappa ♥
Sagt att jag hatar någon: ja


LIVET:
Svart eller vitt: båda
Rött eller blått: båda
Skriva eller tala: typ båda där också
Snygg eller charmig: beror på..
Lösgodis eller choklad: choklad ;b
Frukt eller grönsaker: frukt
Film eller serie: hm, filmer typ
Sommar eller vinter: sommar
Fredag eller lördag: lördag
Ljus eller lampa: ljus och lampa
Kärlek eller vänskap: vänskap..
Bio eller hemmakväll: bio typ

HAR DU:
Tagit pengar av dina föräldrar: ja
Gjort illa dig själv med flit för att få ha snygga plåster: men nej
Mobbat någon: inte seriöst
Tyckt att en lärare är het: i filmer kanske ;b
Kysst någon: nae, aldrig.. :(
Skänkt pengar till behövande, hur mkt: vet inte
Hjälpt någon som har druckit: jo
Koss hörlurar: öh..

BRUKAR DU:
Skolka: ibland
Kolla på sexprogram, vilka: allt hela tiden!
Spana in dom av ditt eget kön: lugnt
Lyssna på samma låt 36645 ggr: haha, always
Bli röd som en tomat när du blir generad: njae
Ljuga varje dag: nej 
Sminka dig mycket: nae, sminkar mig typ inte längre
Spela extra hög musik för att störa andra: njae
Bli kåt av massage: ja ohja, alltid!
Lyssna på hiphop: yes

VÄLJ:
Dator eller tv: dator
Kompisar eller flick/pojkvän: tänker fan inte välja, båda
Falukorv eller grillkorv: inge
En kompis som är rolig men dum eller en som är snäll men tråkig: hmm..
Sexnoveller eller porrfilmer: porrfilmer lugnt! :o

 

HUR:
Bra är du i skolan på en skala 1-10 : fem, sex kanske.. vet inte
Flirtar du: inte vet jag
Många ggr har du färgat håret: räknar ju också.. många
Dricker du te (mjölk, socker): dricker inte det
Länge sover du på natten: inatt? 6 timmar typ

VEM:
Av dina föräldrar gillar du mest: mamma och pappa ♥
Köper dina underkläder: jag, men mamma betlarar ju egentligen
Stör du dig mest på i din omgivning: typ ingen speciell
Tog på dig sist: öh vet inte
Tyckte du synd om senast: en hund haha..
Fick du en kram av senast : typ johan, om det äns räknas som en kram -.-

VIKTORIA NILSSON VAD BORDE DU GÖRA JUST NU?
- sluta nöta dator och plugga..


Akon - right now

Its been so long that i havent seen your face
Im tryin to be strong but the stregth i have is washing away
It wont be long before i get ya by my side and just
Hold you, tease you, squeeze you
 Tell you whats been on my mind

Hahaha varför jag kom in på det med barn igår, jag försöker övertala min hjärna att det är för tidigt, för under dom senaste veckorna har jag drömt flera gånger om just barn i den hära åldern, det är typ läskigt, haha. Nåja skolan idag var faktist helt okej, inte lika tråkig som den brukar vara iallfall.. blev typ våldtagen också, dock med kläderna på då men, skulle nästan ha lagt upp en film på det så man kan se hur johan nilsson béeter sig, men den som filmade med min mobil råkade inte spara videon, otur dära (; Nu måste jag typ plugga engelska som vi har prov på imorn, yes, mitt huvud håller på att explodera tror jag..


Hmm..

Tänk att vara typ 16 år, och redan ha två små bebisar
jag kan inte äns tänka mig det
det lixsom, hallå man är fortfarande barn själv då
jaja, min åsikt om det - för tidigt


It's right now, take it easy..

When love takes over..

Tjenare, ohja.. fan så skön musik som spelas just nu, känner mig helt lugn, som om det inte finns några problem eller bekymmer alls. Det finns det såklart, det ska alltid finnas det, alltid är det något.. men inte just nu, underbart haha. Men idag har jag vart med två divor, fiffolina och amanda. Dom är ju lite små speciella haha (: puss på båda två iallfall. Jag är på sånt hära humör så jag skulle vilja ringa till alla och berätta hur underbara dom är, hur mycket jag älskar dom, även fast jag inte alltid visar det. Ja men det skulle låta ganska kul, lite små gay haha.. så nej, men jag är fortfarande på sånt humör. Och en sak som gör mig på ännu bättre humör, vi har sovmorgon imorn, fattar inte vad det är som är så nice med det egentligen, men det är bara så skönt, det är så icket stressigt typ. Fan vad gay jag är, haha..


Gillare inte..

F-ö-r-b-a-n-n-a-t-v-a-d-j-a-g-s-a-k-n-a-r-h-u-r-d-e-t-v-a-r-f-ö-r-r..

Vackert.. jag är arg, jag ångrar mig så sjukt mycket, fast ändå inte, jag vet att jag har felat men ingenting jag velat, det passar typ till det hära.. men tror fortfarande inte allt kan vara mitt fel, och nyfiken som du är vet jag att du läser.. som jag sa, ja jag saknar dig mycket.


Den så kallade söta klassen 9:1, fiffolinas bild (:


Tur att jag skiter i vad du tycker då

Amen godmorgon va (: jäklar vad kallt det är i mitt rum.. jag vågar typ inte kliva upp, rädd för att frysa hehe. Skrev typ ingenting igår, helt otroligt, men först så var jag med fiffolina vi typ först åkte lite här och var, sen for vi till mig och lyssnade på gammal musik, haha ni skulle sett hur mycket jag rös, dumma låtar som väcker så många minnen. Sen kom erikboy och fiffolina for hem, erik är en dålig förlorare haha.. nu vet ni det (: Och senare idag ska jag vara med fiffolina igen, muhaha (:


Fjortisen som är i stockholm just nu :o hehe (;


Inte lätt när det är svårt..

Tjillaxa hela morgonen, är typ själv hemma till i eftermiddag
Lill flickan är på handbolls cup, cooling va (:
aja ska duscha nu, pusss


Svårt att släppa, du var trots allt min vän..


Jag känner mig snygg ikväll, som vanligt, älskar mig själv, ingen är perfekt, utom jag då haha?.. Wow ironin steg just till 100 % , maxat! Kom och tänka på det, ingen kan ju egentligen vara perfekt, för alla tycker olika, vissa kan tycka du är snygg, vissa kan tycka du är ful. Det är nog bra det, det skulle typ vara kaos annars tror jag.. idag firar jag och min piercing en hel vecka! love for real! skönt det ska bli att sluta vara så noga med den dära jäveln snart.. tror det läker på ganska bra faktist, inte för att jag vet något om sånt dära men, vild gissning. Men nu ska jag gå och tvätta bort det lilla sminket som är kvar, sen sova, yeah godnatt!

Lugn ni behöver inte äns tänka tanken,

vet det ser ut som att jag inte har något ögonbryn vid piercingen

men jaa, det har jag ju faktist, dah..


Du måste räkna med konsekvenser på det du gör

Okej bion som jag tyvärr inte ens vet namnet på, var bra, det handlade om den tiden med hitler och allt det dära, slutet var bara lite överdrivet, skulle vart jävligt bra om den var baserad på en verklig historia.. fast i och för sig var den ju det i grunden. Men den var ganska passande till det vi håller på med i skolan också (: Nog om det hära otroliga intressanta saken som ni säkert bryr er om så mycket, right.. fyfan vad kallt det är ute! När vi stod och väntade på bussen så dansade mina ben typ av kyla haha.. och nu ligger jag och lyssnar på musik (: i mitt nystädade rum, efter skolan fick jag städryck som vanligt så bäddade rent i sängen, dammsög, dammtorkade, satte in en mysig ''golv lampa'' och snart ska jag sätta upp en halv spegel vägg, det blir nice (:


Jag är inte värd dig..

Okej det hära känns lite surt.. jag ska inte tro på allt jag hör jag vet. För det första så har jag förlora en av dom som stod mig närmast, jag vet varför allt blev som det blev, men allt kan fan inte vara mitt fel.. och jag tar åt mig av allt jag hör, så nu kommer mitt självförtroende vara ännu sämre, tycker ni att ni har lyckad med något bra nu? Aja.. skolan var väll tråkig som vanligt haha, ikväll ska jag och elin på bio, vet inte äns vad filmen heter, men både jag och hon var så sjukt bio sugen så vi tog den första bästa/sämsta? Det var iallfall någon film om hitler, tror jag hon sa haha (: aja men ska tömma tvättmaskinen nu, pusss


Orginal bilden till headern


Jag lovar

Så länge du vill ha kvar mig, så länge stannar jag..


Det är en önskan och en dröm, inget mål..

Det är väll inte direkt någon som har missat att jag vill bli frisör, om ni har det, mitt dröm jobb är att jobba som frisör, med utbildning av Björn Axén academy. Ni räknar ju säkert ut att det är nog ingen billig utbildning när man hör namnet, men hade ni någonsin kunnat gissa att den frisör utbildningen faktist kostar 225.000:- inklusive moms? Och att 97% av deras elever har fast arbete inom frisör. Det är en stor önskan och en stor dröm, men tyvärr inget mål.. jag skulle inte klara av det tror jag. Men varför jag kom in på allt det hära är för att jag har fått Björn Axéns shampoo och balsam idag hihi! Ska testa det imorn om det är bra (: men en sak som alltid kommer ligga högst upp som favorit för mig är, volumaster!


Yeah webbcam bild.. -.-


Down down down



Jo jävlar vilken seriös bild, jag är verkligen så hära fjortis med idomin och allt shit. Men därimot så saknar jag faktist det dära håret haha, men att vara blond, man blir så lätt less på det.. men längden skulle jag gärna vilja ha tillbaka istället för mitt korta hår nu! Men just nu ligger jag och ser på massa olika tv program hära, typ lite nice kanske. För övrigt så ligger jag under täcke och fryser, har ont i huvudet och magen, och mår illa.. hejja fyfan vad jag gillare! For hem efter lunch från skolan, ska ta och skärpa mig nu och komma i tid och inte fara hem för tidigt, men annars med skolan tycker jag faktist jag har skärpt mig lite iallfall, vi har haft två prov och ena fick jag välgodkänt, och det andra godkänt, det var ju dock kemi.. kul att se vad det blir på engelska provet på tisdag. Aja nu ska jag fortsätta kolla på det jag kollar på, pusss 


Du är inte värd det

Blää...
fitt mage och skalle..


RSS 2.0