Lördag

Efter mycket om och men hela veckan så bestämde vi oss tillsist för att inte åka till Skellefteå med resten av gänget. Pengar fronten brast en aning, och det var nog fullt i Oskars och Klaras lägenhet. Istället packade vi ihop och åkte iväg till Eriks stuga, bastade, badade (jag var för feg) i det 14 grader kalla vattnet, åt gott till en bra film och till sist somnade vi till en tänd brasa. Så mysigt.
 
Vädret svek oss totalt idag så vid lunch packade vi ihop och åkte hem. Ikväll har vi varit i grannstaden och kollat på den nya Snövit filmen. Den var dock en besvikelse.. Helt förutsäg bar. Känns lite surt nu i efterhand när det stod mellan den och Ice age 4. Nåja, svårt att veta det innan.
 
Brb ska gå och snora ner någonting annat än min dator. Hejdå!
 

Lycka till

Godmorgon! Vaknade upp med världens träningsvärk i rumpan. Ah, dra mig baklänges alltså. Klart musklerna får ont, dem har som sagt inte varit så väl använda senaste månaden..Men det är bra, den kanske får lite mer former nu! Min rumpa är platt och ful, haha. Förresten så var den där videon jag tränade till på youtube jätte bra ju, tre enkla övningar och en gubbe som räknar repetitionerna. Ska se om jag kan hitta igen den! Kommer dock inte ens ihåg vad den hette..
 
Om ett tag ska jag åka och fika med Oskar och pojkarna. Japp, han förtjänar att bli skriven med namnet (liksom, pojkarna kan ju vara vem som helst..;)! Nu önskar vi dig all lycka och håller tummarna att du tar dig till andra sidan Atlanten inom sin tid! Om något år vill jag ha en bokad resa till USA och en bokad plats för att se dig spela med en pingvin på tröjan hihi!
 
Lycka till nu kompis! Du kommer ta dig dit på ett eller annat sätt :)
 

Små oriktiga fåglar

 
De här två små varelserna blåste mig totalt igår, lite komiskt nu i efterhand. När vi gick ner till bryggan där vi fiskade fick jag syn på dessa, och tog direkt fram kameran och zoomade in på dem. Lade mig också ner på bryggan för att få en bra bild, och började små prata för att dem kanske skulle komma lite närmare. När jag vänder mig om står William och Johan med jordens frågetecken i ansiktena och frågar: Är du helt allvarlig Vikkan? Du vet väl om att det där bara är plast fåglar?!
 
Hm, nej det visste jag faktiskt inte om. Fasen vad korkad jag kände mig efteråt haha..

Seeing is deceiving, dreaming is believing

Hejhej, sitter här i soffan och äter mandariner. Försöker bli trött så jag kan gå och lägga mig, men nej klockan är alldeles för tidigt för min dygns rytm. Rackarns också.
 
Idag fick jag nog, har inte träna någonting alls på en månad så var så där lagomt rastlös. Tog en promenad upp för gruvberget och avslutade med rump övningar framför datorn med hjälp av en tränings video på youtube. Haha. Har fortfarande snor upp till ögonen och svidande hals, men ansträngde mig inte allt för mycket så det gör nog ingenting.
 
Jaja. Ikväll har vi sett film med Johan och Filip. Inge mer intressant. Hejdåå!
 

Sola, bada , pina colada!

Om lite mindre än 7 veckor åker vi till Alanya. 46 dagar! Det är egentligen ganska långt kvar, men eftersom tiden går snabbt så är det ju faktiskt inte så länge kvar! Nästa gång jag bokar en utomlands resa tänker jag inte boka den 7 månader i förväg.. Man hinner längta en hel del kan man ju säga.
 
Ska bli så himla kul att avsluta sommarlovet där! Åh, sol och värme ♥
 

I hear the criticism loud and clear

Följde med pojkarna till Luleå idag, lite dumt val med tanke på min förkylning. Men eftersom det var trevligt där så är det nog värt det. Hoppas jag i alla fall haha.. Jag vill vara frisk!!!!!!
 
Yeyeyeye. Är lite på lite offigt (älskar att sär skriva) humör. Eller jag är egentligen på bra humör, men bara så där lite off ni vet. Fick på tal om ingenting ett samtal från sjukhuset idag och på Torsdag får jag klippa bort gipset! Fy i gatan vad underbart, jag har sett min arm två gånger i en minut båda gångerna på en månad. När jag får ta bort det ska jag fira med en extremt lång dusch!
 

Kamera

Fick en fråga om vad min kamera heter och vad den kostar, kan ta mig tid till att svara på det nu (ni vet mitt liv är så hektiskt så jag har väldigt ont om tid), enbart för den som undrar!
 
Den heter Nikon Coolpix s8200, tycker den är en helt perfekt kompakt kamera och den är framför allt väldigt enkel. Kollade nyss upp vad den kostar på Elgiganten och där gick den för 2 290:- har dock för mig att när vi var och köpte den innan jul var den någon hundralapp dyrare. Men ja, den är helt klart värd pengarna i alla fall! Speciellt om man är van vid en sunkig mobil kamera haha..
 
Någon dag ska jag också skaffa en system kamera, men eftersom jag inte alls är speciellt intresserad av att fotografera och helst bara springer runt och fotar på för fester så känns det lite onödiga just nu. Men den dagen jag får en bebis eller skaffar min första egna hund, då vill jag ha en systemkamera :)
 

Vi går och fiiiskar

 
Vad skumt, hade skrivit ett inlägg med alla dessa bilder också men när jag publicerade försvann allt.. Nåja. Kul att jag äntligen kan lägga upp massa bilder igen! Nu blev det lite för mycket kanske, men bättre med mycket bilder än mycket text i alla fall hehe.
 
Idag har vi varit ett gäng hos Eriks farfar och fiskat. Vi fick fisk, fast den var extremt liten.. Men som man ser på William fick dem upp en sån där stor fisk som dem tappade från håven haha. Nu sitter vi och kikar på fotboll, typ. Jag sitter och tycker synd om mig själv som har fått tillbaka den extrema värken i bihålorna som jag hade för några veckor sedan, plus att jag har lite feber. Så himla typiskt.

Midsommar

Kvällens planer ser redan lysande ut. Jag och Erik ska börja med fara ut till en stuga där pojkarna är. Vara där ett tag och sedan ska jag smita iväg och vara med flickor istället! Och ja, bara ha en underbart somrig kväll! Håller mig dock till lång byxor ikväll, trots att jag mer än gärna hade haft på mig något sommrigare, men jag vill inte frysa ikväll. Klok som jag är.
 
Glad midsommar finisar! En mycket gladig hälsning från jag till ni :)
 

Tjugoförsta Juni

Nuuuuu äntligen med den nya uppdateringen kan jag lägga upp mina kamera bilder utan att behöva kopiera dem från facebook. Senaste halvåret har bilderna vägra ladda, och om det har fungera har det tagit över en halvtimme. I alla fall, fasen vad skönt att kunna lägga upp lite finare och roligare bilder. Jag älskar min fina röda lilla kamera! Eller ibland gör det inte som jag vill.. Men annars så :)
 
Idag har jag gjort nästan ingenting. Ätit på Max, varit på kvarnängen en stund och nu är vi hos Erik och ser fotboll. Och sedan har dem planera ännu mer fotboll, fast själva med egen boll då. Packar med mig myggmedel och filt, kommer alltid till användning eftersom ingen annan tänker på det haha.
 

Such a tired game

Godmorgon! Just nu är jag så uttråkad så att mitt humör är på argt humör. Skit kuligt att sitta och vara arg i sin ensamhet. Dessutom gör min hand riktigt ont idag.. Jag har inte haft speciellt ont på en vecka, och nu gör det ont? Vill bli av med det här illaluktande fula gipset.
 
Igår var en mysig kväll. Var en hel bunt som också kollade på matchen, Oskar kom dit, och senare åkte vi runt i cirklar och stannade lite här och var. Hade sjuka sommarkänslor hela kvällen också! Var så härligt att det blåste iskallt och var ungefär 10 grader. Vart fasen är värmen?!?!
 

Solen visa dig

Hej på er. Kom just hem efter en lunch date på Artic thai med Fiiwlip och Emil. Smarrigt! Höll på måla tidigare också, men myggen var helt tokiga så jag avslutade det. Nu blåser det lite mer så nu borde dem ha (förhoppningsvis) dött, drunknat och försvunnit för all evigt och för alltid. Eller något.

Annars då? Jag önskar solen ville visa sig lite mer, tycker den har varit himla blyg senaste tiden.. Och så har jag kommit på hur mycket jag ser upp till vissa personer i min omgivning. Japp, mer fick ni inte veta. Ska gå upp och städa till i rummet, mina kläder ligger överallt på golvet.. Varför flyger kläder?

Sedan ska jag kanske ge mig på att måla lite till, men bara kanske. Dö mygg, dö!


One tree hill

Sååå tråkigt när Erik somnar tidigt och åker och jobbar tidigt. Jag har snart sett klart en nästan hel säsong i One Tree Hill, ungefär 4 avsnitt hinner jag se varje kväll efter han somnar. Nog för att det är världens bästa serie och att jag gillar den väldigt mycket, men jag är ju snart på sista säsongen..

Vill inte ens veta hur sista slutar haha. Jag gillar att se på den där staden med överdrivet mycket drama och överdrivet mycket kärlek! Nåja, tror ni kan lista ut vad jag gör just nu i alla fall. Imorgon ska jag fortsätta måla utebyggnaden här på Bondevägen. Faktiskt riktigt roligt att måla så länge man har musik på! Och jag har någonting att göra om livet blir för ointressant. På kvällen väntas det berby mellan två fotbolls lag, men också lite familje derby. Ska bli kul att se, så länge alla mygg håller sig ifrån mig :)

Kan inte beskriva hur mycket jag avskyr dem där varelserna..


Ett mycket intressant inlägg

Okej nu orkar jag inte strejka längre.. Men ändå, jag vill ju också ha den där coola nya uppdateringen :( När kommer den till miiiig? Jaja, jag får väl helt enkelt vänta tills jag får den (no shit, sherlock).

Idag har i alla fall varit en sån där jätte bra dag. Erik ringde och väckte mig imorse och sa att han hade klarat körkortet, så jag och Pappa Westbrandt åkte och mötte han i stan för lite lunch firande. Senare åkte jag och mötte upp en väldigt saknad Helena för fika på stan och massa ta-igen-prat.

Annars då? Tja, jag vill bli av med mitt förbannade äckliga gips NU! Håller på att bli galen, för att det är så jäkla äckligt. Ni som har haft det förrut vet hur äckligt det börjar lukta efter ett tag.. Och jag är en person som tvättar händerna flera flera gånger om dagen. Fy usch och bläää...

Okej nu blir det lite väl många stycke indelningar. Ni får överleva tyvärr. Men nu ska jag gå och laga mat, duscha och sen när Erik har träna klart ska vi åka förbi hans Farmor och Farfar! Kult inlägg :)


Så det så

Jag tänker strejka fram tills jag också får den nya uppdateringen på bloggen..

Fredag

Hej. Har haft en mysig förmiddag med lillebror, bowlingen hade stängt så vi spelade minigolf istället. Dock synd att Björknäs minigolfs banor är så himla risiga och sneda.. Dem hade verkligen behövt sig en renovering så man slipper sikta åt ett hörn för att den ska åka rakt fram.. Nåja nåja, efter vi var klara där gick vi och åt en sen lunch i stan och kikade på lite affärer.

Nu är jag och Erik hemma efter en kväll i Luleå med pojkarna. Vi hade ingen stans att se fotbollen så det slutade med att vi åkte dit och såg den i en park med stor bildskärm. Himla mysigt faktiskt, eller jag fick ont i fötterna, men vädret var skönt i alla fall! Nuuuu är det nattinatti, nattinatti!


My heart and soul right in your hands

Loggade in på min bilddagbok och kollade tillbaka några år där. På ett sätt är det lite läskigt att kunna gå tillbaka och få ''åter uppleva'' det som man kände som en osäker 14 åring. Idag kan jag tycka synd om den där lilla tjejen som inte riktigt visste varken ut eller in. Men jag tror att just den där vintern formade mig ganska mycket till den jag är idag, även fast det egentligen handlade om små problem. Men just då var dem stora. Hittade under någon bild en text som jag hade skrivit något i stil med att jag från och med den stunden insåg att när någon har tagit en speciellt plats i ditt hjärta så kommer den förmodligen alltid att stanna kvar där också, på ett eller annat sätt.

Den våren när jag var nästan 15 år, kom också Erik med in i bilden mer på riktigt än innan. Vi har våran så kallade årsdag i slutet av Augusti, så den där sommaren innan var inte det mest romantiska. Än idag kan jag fundera på hur det hade sett ut idag om jag inte hade tagit tag i lilla fjortis mig. Men tacka gudarna för att jag gjorde det, för det vi har idag är det finaste jag någonsin upplevt.

Avslutar ett halv kryptiskt inlägg med en fin text jag lade upp för snart tre år sedan!

The way I feel for you, I can't describe
lt's almost too intense to verbalize
Essentially you're all I'm living for
And basically each day I need you more and more


Torsdag

Dagen blev inte alls som planerat. Skulle göra mer saker än vad som egentligen blev av. Känner mig som världens tråkigaste och bittraste människa just nu. Åh, det här blev en dålig dag helt enkelt. Och nu när Erik jobbar känns det som att vi knappt hinner prata (jag blir överdriven när jag är på dåligt humör), när han har jobbat klart har han träning sen kommer han hem och är så trött så han somnar vid halv 10. Och jag själv ligger och glor upp i taket till efter midnatt. Visst är det synd om mig?..

Nåja. Imorgon ska jag ha en lillebror dag, hade tänkt ta med honom på bowling och sedan gå och äta eller fika på stan. På han lät det då som att det var en bra plan jag har tillverkat, ''Ja! Fan vad kult!'' skrek han i telefonen när jag ringde honom haha. Yeye. Nu ska jag se OTH tills ögonen blir trötta. Natti!



Tummen upp

Juste titta, jag har blivit av med mitt fina rosa gips med fast gipsad tumme, till ett fulare halv gips med fri tumme! Det är så himla skönt att ha en tumme igen, jag kan liksom dra upp mina egna byxor :D


Onsdag

Igår var vi och åt middag på Artic thai, himla god mat och så jädrans gullig personal. Är nog mitt nya favorit mat ställe! Idag vaknade jag tidigt, så dagen har varit lite extra lång. Har solat, tvättat kläder, varit in till stan och fördrivit tiden medan Johan och Erik skrev teoriprovet. Och nu är det fotbolls kväll här, jag är tyvärr för upptagen för att se fotboll *host host*. Please EM, ta slut någon gång..

tyvärr är det väl lite väl osocialt att sitta här uppe och blogga så ska ta och gå ner nu. Vill bara visa mina nya shorts jag köpte idag, jag gillart dem! Blablabla. Imorgon blir det mest troligt vis en lunch date på stan, gud vad mysigt hihi! Åh alla mina inlägg blir så slarviga.. Blö.. Hejdå..


Sol och regn

Satt just och gjorde ett inlägg om hur tråkigt jag har och om hur gärna jag skulle vilja ha ett jobb, det är skit trist att inte göra någonting liksom. Men han inte skriva allt för långt, var tvungen att kuta ut eftersom det börja ös regna ute och jag hade nytvättade kläder på tork, nooo.. Ska ut och äta sen och tvättade alla mina byxor, vad fasen ska jag ha på mig nu då? Kläderna är mer blöta nu än innan, rackarns också.

Nu blev det skinande sol ute igen, vad vill vädret mig? Bara för att jag har skit tråkigt eller? Snark. Jag måste hitta någonting att göra om dagarna tills någon slutar sitt jobb. Jag kommer blogga sönder, eller städa sönder, eller sova sönder eller riva huset på grund av tråkighet. Nu vet ni det, hejdå.


iPad inlägg

Mamma har skaffat en Ipad och vet såklart inte hur det fungerar, så har fixat i ordning den nu åt henne. Och att Appstore har blogg.se appen är ju bara orättvist, när kommer den till min typ av mobil?!?! Får väl vänta i hundra år eller något...

Idag fyller iallafall Erik 18 år, men han jobbar så har inte hunnit hoppa på honom ännu. Får bli senare, man måste bli på hoppad när man fyller år haha. Nu blev det jobbigt att skriva, ska hoppa i duschen och tvätta mitt äckliga hår och sen bara vänta på att Erik ska sluta. Hejdå :)


Sommarlov

Okej här var det dött. Men det är lugnt ni har inte missat något jätte speciellt. Har sommarlov på riktigt nu men några sommar känslor existerar icke. Hade vinter jackan på skolavslutningen, smart drag eftersom jag i alla fall inte behövde frysa. Annars så hade jag en as bra kväll! Som vanligt var förfesten det absolut roligaste, att man inte är nog gammal för krogen är lite surt ibland.

Igår firade vi Eriks födelsedag lite i förtid. Och på kvällen kom Elina hit så gjorde vi upp en eld och bara hade det allmänt mysigt resten av kvällen. Och nu är jag trött i armen, att skriva med hand är ganska ansträngande haha.. Imorgon ska jag till sjukhuset och få ta bort gipset och få en skena istället.

Stör mig redan på hur slarvigt det här blev, men det får duga. Hade också tänkt bli lite bättre på att blogga snart, när min hand är lite mer rörligt. Nu ska jag duscha, hejdå.


Måndag

Imorgon ska jag vara på sjukhuset 7:30 på morgonen för att lägga om gipset som har blivit för stort eftersom svullnaden gått ner. Dem kunde inte hitta någon tidigare tid alltså.. Nåja, what to do liksom.

Inatt ska jag sova helt själv. Jag kommer inte ens ihåg när jag sov själv senast, och det är ju skit trisst att sova själv dessutom. Jag vill inte sova själv, men jag måste sova själv (buhu, stackars mig). Erik sover hos sin syster eftersom han ska upp tidigt och göra bort halkbanan. Och ja, jag kommer ligga hela kvällen och vara blödig. Hur ska jag ens få på mig kläderna imorgon?


3 Juni

Sitter med handen i högläge 80% av tiden, ligger tydligen med armen rakt upp i vädret utan något stöd när ja sover till och med. Har himla ont, är redan less på att vara happikappad med bara en fungerande hand. Duscha är svårt, gå på toa är svårt, sova är knepigt, får inte med mig allt på en gång när vi ska äta. Tur jag har Erik vid dessa svårare tillfällen.

Igår var vi och firade lillebror, såg balen, lagade lite finare middag, hängde med våra vänner och avslutade kvällen med Elina och Jesper med en skräckis. Idag har jag bara suttit och tyckt synd om mig själv. Nu ät det äntligen Big Brother final!

''Vikkan är happikappad''

Halv fem kom vi hem inatt efter ungefär fem timmars väntan på akuten. Har troligtvis av båtbenet i handen och kommer ha gips minst två veckor. Min skolavslutnings outfit kommer matcha as bra till det här åt helvete fula gipset haha.. Nå, mitt största problem är att det faktiskt gör riktigt jäkla ont.

Hade i alla fall lite ''tur'' med att det var vänster handen som fick stryk, jag är så en handad med min höger så utan den hade jag inte kunnat göra ett skit själv. Får citera min lillebror när han var liten och jag hade brutit benet ''Mamma, Mamma, Vikkan är happikappad :(''


RSS 2.0