Tisslande Tisdag

Tjenare mannen! Läget? Bara bra, själv då? Jo då, livet rullar på i sin vanliga glans!

Nå jooo. Sitter just nu på min säng, har just ätit och blev otroligt hyper efter denna eftermiddags måltid. Fryser en aning gör jag också minsann. Ska gå och ta en varm, varm, varm dusch. Packa gympa väskan och 20 sugrör. Och efter deeeeet, ska jag hoppa på bussen och fara och se hockey hos Emma och Micke. Och till sist tänker jag försöka somna väldigt tidigt. Hockeyn stoppar mina planer lite eftersom den håller på till efter 9, hmm.. Slut på det intressanta. Över och ut!


You

Fasen, jag skulle inte tränat idag. Min hals gör jätte ont nu. Snark. Fast och andra sidan skulle det vara ganska skönt att ligga hemma och tycka synd om sig själv. Jag kan dock inte missa morgon dagen, för då får jag sammanfatta 4 redovisningar typ. Never in mitt liv alltså.

Ska gå och lägga mig nu. Själv, utan Erik, inte i den ny bäddade sängen hos honom, bara helt själv i min tråkiga säng. Ingen hemlighet att jag just nu är i en period som bara innehåller honom. Det är enormt skönt att ha en människa bredvid sig som vet nästintill allt om en, hur man mår, vad man tycker och känner och så vidare. Min alldeles egna trygghet.


Äntligen

Nu har vi äntligen bokat utomlands resan! Åh ska bli så himla roligt! Den 11 Augusti far vi till Alayna och tillbringar sista sommarlovs veckan i värmen, fy sjutton vad jag längtar! Jag som bara har varit utomlands en gång tidigare är säkert mycket mer exalterad över det hela, jag liksom längtar till flygresan haha. Bara sju månader kvar...

Nåja, nu ska jag äta klart och sen åka och träna med Fiffi, hejdå!




Bilder lånade från Fritidsresor

Reading into every word you say

Okej, nu har jag bestämt mig för att bara skriva inlägg som är.. lite intressant i alla fall. Inte allt för tråkiga och meningslösa, och helst ska som innehålla bilder. Jag får använda min hemliga blogg till mina extrema klagiga inlägg. Fast problemet är att jag nog egentligen har det tråkigaste livet man kan skriva om. Och dessutom har jag inget speciellt intresse jag kan skriva om heller. Haha. Åh.

Fast och andra sidan, jag har 25 stycken som läser, vem bryr sig.


Söndag

Om en liten stund kommer Eriks föräldrar och hämtar mig, och Munk. Vi ska fara till Luleå och kolla på deras match. Kul tidsfördriv i alla fall. Inte så roligt inlägg. Ja. Hejdåååååååå.

Lördag

Jag har ett samvete som tar kål på mig, men som vanligt sopar jag det under mattan och låter det bara vara. Jag har en smärta i magen som tar kål på mig, men som vanligt känner jag mig bara hatisk mot den där guden eller vad det nu är som gav oss kvinnor/tjejer mens. Och vad gör jag åt saken? Sitter och gnäller i min ensamhet. Nej men, annars är det kanon bra ju.

Imorse när Erik klev upp ganska tidigt för att han skulle iväg på match, tog jag beslutet att somna om en liten stund. Såklart vaknar jag upp vid 1 tiden och känner att hela dagen blev förstörd. Drog på mig skorna och vandrade hem, hoppade in i bilen och for och kikade handboll. Nu ska jag välja kläder för kvällen, se lite Paradise Hotel, vänta på Erik och sedan är det 50 års kalas. Hejdå!

Du och jag under täcket baby




Mitt hår har nog aldrig någonsin varit så här fint! Jag är jätte, jätte nöjd. Hon som jag klippte mig hos var så himla duktig, ska absolut börja klippa mig där nästa gång! Nu är håret en aning mörkare och cirka 5 centimeter kortare. Så hiiiiimla skönt.

Nu är jag i alla fall hemma. Har knappt varit själv sen Erik kom hem från utlandet, så nu ska jag kolla ikapp massvis med Paradise hotell avsnitt, plugga lite Svenska och titta in i min garderob. Och till sist ligga och gråta över hur kallt det kommer vara i sängen inatt. Tjahrå!

*

I look around me,
But all I seem to see,
Is people going no where,
Expecting sympathy.

Mitt i veckan mys

Den här dagen gick typ väldigt mycket snabbt. Hm, konstigt. Har i alla fall åkt skridskor på gympan så mina fötter bara värker som jag vet inte vad, varit på Guys and Dolls och bokat klipp- och färgnings tid till imorgon. Äntligen får mitt hår bli lite ompysslat på riktigt! Dock ingenaning hur jag ska varken klippa eller vilken färg jag ska färga..

Fast det löser sig nog. Nu är jag hos William hur som helst. Pojkarna slog till stort och lagade mys middag, och nu väntar dom på att den där Blaskiko fotbollen ska börja. Boooooring. Till helgen kanske vi bokar utomlands resan, aaaah!!


Tisdag

Snipp snapp slut och så var denna dag också slut. Idag har det varit 50års kalas för hela slanten! Eriks pappa är det som fyller år, så nu under kvällen har det varit massvis med folk här och massvis med fika. Är helt slut haha. Ska gå och duscha och sen gå och sova. Skönt att sova, det finns ju ingenting bättre. Eller tja, duscha är bättre, ibland.

Imorgon ska jag gå och boka klipp (och kanske färgning) tid! Spännande.


*






Walking




Så här ser mina nya skor ut! Är helt förälskad. Egentligen kostade dom 1300, men det var 50% på dom, vilket kap liksom. Mamma är nöjd över att jag äntligen föll för ett par ''bra'' skor, det vill säga skor som håller en aning längre och är bättre för mina snea fötter.

Kom på, på tal om ingenting egentligen, att jag knappt har kunnat visa hur bra bilder min kamera tar! Har ju massvis med bilder, men grejen är det att jag bara har mobilt bredband till datorn. Så det tar ungefär halva dagen att ladda upp en bild. Sjukt störande, nu när jag äntligen kan lägga ut fina bilder.. Nåååååja, nu ska jag duscha. Hejdå!

Fill me with your poison

Hej. Kom hem för ett tag sen. Måndagar är sega eftersom jag har matte sista lektionen. Jag fattar verkligen inte ekvationer, hur ett sånt där långt tal kan bli så kort? Varför krånglar man till det så mycket?! Förstår inte heller hur man kan förstå dom där långa talen. Palla liksom. Annars så har jag känt mig som värsta pms monstret idag, inte så att jag har varit arg. Utan har bara stört mig på minsta lilla sak, vilket har gjort att jag bara blivit irriterad. Ja girls.. Ni fattar känslan.

Fast jag köpte nya fina skor idag, så det gjorde mig lite gladare. Aldrig haft på mig nå skönare skor faktiskt. Bla bli blu. Ska nog gå och duscha, packa väskan, hänga upp tvätten, se ikapp några Paradise hotell avsnitt och sen fara till Erik. Är nästan ledig imorgon, ja, nästan.


Treat me like a fool

Inte tänkte jag på att alla andra inlägg skulle bli helt snea när jag gjorde bloggen bredare.. Snark. Suck och snark igen. Hur orkar man hålla på med kod design egentligen, det blir ju aldrig som man har tänkt sig eller som man vill att det ska bli. Haha.

Men sprolla (yeah) liksom. Nu ska jag sätta på mig skorna och börja traska iväg med mina korta ben till min korta vän Fiffi och några andra. Vi ska äta middag och myyyysa!


Hopplöst

Skulle försöka mig på att göra bloggen fin. Det gick ju som det gick.. Slutade med att ja tog en gratis designe från samma sida som sist. Och det ser nästan likadant ut nu som innan. Jag måste göra om headern och få dit en jävla profil.. Varför har jag ens en blogg?! Äh, nu ger jag upp och går ner till Erik som sitter och spelar xbox. Han har säkert inte ens märkt att jag varit uppe och svurit dom senaste två timmarna haha.

Här finns gratis designerna jag använder mig av.

Helkassa bilder och så vidare

Idag efter skolan gick jag på stan med Mamma. Var tänkt att vi bara skulle hitta lite kläder åt lillebror. Men såklart slutade det med att vi gick runt flera timmar och hittade mycket annat också. Jag fick med mig fem tröjor och ett par byxor, så är väldigt nöjd. Det är typ dubbelt så roligt att köpa nya kläder nu när jag har gjort min garderob så fin hihi.

Nåja, nåja, Nu ska jag gå och duscha och sen vandra iväg till Erik. Imorgon har jag sovmorgon om jag vill, när jag börjar ska jag och Lotta presentera vår linje inför 9:or, sen har vi boxning på gympan och efter gympan ska jag och Erik gå till hans syster. Hejdå!



Månday

Skolan bara rullar fram, vi har det super mega slött egentligen. Våra lärare är ganska lata och orkar inte längre ha ens i närheten av full lektion. Jag har sovmorgon 4 av 5 dagar, jag har gett mig på Matte B och vill redan gå och gräva ner mig. Men det är helt okej ändå, jag gillar ju min väldigt jobbiga klass, vissa tillfällen.

Nu ska jag börja vandra till Erik igen. Tror hans träning slutar nu någon gång. Eller jag vet inte, man vet ju aldrig me den där hockey bockey sporten. Sov så söttigt mina söttingar!

Trulululu

Hejhejhej. Inatt har jag sovit som en kunglighet, konstigt nog. Precis som jag annars brukar göra, men inte gjort dom senaste dagarna. Så himla skönt, känner mig extremt utvilad. Annars har jag inte gjort ett skit idag, bara suttit och väntat på att tiden ska gå. Erik sitter just nu eller snart på flyget på väg hem från Stockholm. Äntligeeeeeen!

Kommer med säkerhet sova ännu bättre inatt, mysmysmysmysigt juuuu :)


Hejsan

Försökt få ihop ett normalt inlägg nu i en timme. Men jag lyckas inte. Det går inte att skriva. Jag längtar alldeles för mycket till imorgon kväll. Klättrar typ på väggarna för att tiden går så himla segt. Kom igen tiden för fasen, jag vill krama honom nuuuuuuuu!

Har konstatera att sitta och längta i 3 veckor gör en totalt galen.

Och hela världen är min

Hej! Den här dagen har varit riktigt seg. Känns som att klockan är 11 på kvällen, minst.. Men nu är mitt smutsiga hår rent igen, jag har en ny fin väst och nya örhängen och den här sega dagen kommer sluta med en mys kväll! As kalas. Måste bara ta tag i den där lite mer tråkiga biten nu, att städa lite här och var. Men det är lugnt, jag är ju faktiskt bra på att städa.

Haha. Ta nu och ha en braaaaa kväll! Heido.


Boring

Har du bra självförtroende?
För det mesta ja. Mycket handlar nog om att jag orkar inte bry mig vad folk tycker och tänker, och jag är nöjd med mig själv trots att jag inte är världens snyggaste.

Vågar du säga allt vad du tycker?
Ja, men vissa gånger är det inte ens värt att lägga ner energi på att säga vad man tycker. Folk har en tendens att vrida allt till det negativa. Går ju knappt att säga emot någon utan att det blir sura och vill halshugga en, typ. Lite kritik måste man kunna ta ju..

Vem är din bästa tjej och kill kompis?
Fiffi kommer alltid att vara min närmaste vän, trots att man inte alltid umgås och pratar osv. Och Erik såklart om han räknas. Annars är det nog William. Fast.. Det känns så elakt att nämna ut några, för jag har många väldigt, väldigt bra vänner som jag litar på fullt ut på.

Fungerar du bäst ihop med killar eller tjejer?
Killar. Det är inte för att jag tycker vi tjejer är jobbiga eller så. Utan jag trivs bara mycket bättre med killar. Deras sport, sex, rumpa bröst, muskel värd är bara så lättsamt. Säger inte med det att jag inte gillar att umgås med tjejer! Klart jag gör, sitta och snacka tjej saker är hur skönt som helst. Sådana saker som inte killar förstår sig på liksom.

Nämn någonting du tycker är jobbigt?
Oj, det finns mycket som är jobbigt ju haha.. Men tror nästan det där med att man inte kan säga åt folk utan att det ska bli 3dje världs kriget är mest jobbigast. Okej mycket handlar väl om hur man säger det, och jag är väl ganska duktig på att låta extremt dryg vissa gånger. Men vi människor är i allmänheten faktiskt riktigt kassa på att ta kritik..

Hur tror du folk uppfattar dig?

Svårt. Alla har väl olika uppfattningar. Men ganska tråkig, lite dryg vissa gånger, glad och lätt att prata med. Och sen är jag nog ganska jobbig och gnällig för det mesta.

Vad är din sämsta respektive bästa sida?
Min sämsta sida är att jag är väldigt dålig på att höra av mig, och att jag sällan tänker efter. Min bästa sida är nog i vissa fall att jag skakar av mig skit saker väldigt lätt och inte är ett dugg långsint. Sen tror jag att jag är ganska omtänksam.

Har du något speciellt intresse som du brinner för?
Nej inte vad jag kommer på. Har väl istället många fast mindre intressen.

Vad använder du för smink?
Smink är typ det tråkigaste jag vet. Jag kan inte sminka mig och orkar aldrig sminka mig. Det ända jag använder är ett puder från Lóréal som heter True Match.

Vad ser du framemot mest tiden framöver?
Utomlandsresan som faktiskt verkar bli av på riktigt!! Åh så jäkla kul, vill boka nu så jag vet att det blir spikat haha. Ska bli helt sjuuuuuukt roligt! Sedan längtar jag också till jag fyller 18 i September. Vill också gå ut på krogen som alla andra mina vänner..

Vad ser du framemot närmsta tiden?

Att Erik kommer hem hihi.

Yada

Idag är jag hemma från skolan. Somnade klockan 7 på morgonen idag, har haft så sinnes sjukt ont i huvudet alltså. Det är lite svårt att förstå hur ont det faktiskt gör. Jag kan inte bara ta en huvudvärk tablett och så är det borta, för det första så hjälper det inte mot den här huvud värken jag har och för det andra blir jag bara snurrig av dom.

Återigen riktigt synd om mig. Nat.. Åh, jag är verkligen rastlös just nu. Vill fara och träna, men det kommer jag inte klara av. Vill baka, men jag kan inte baka och är inte sugen på någonting heller. En bra sak kan jag lägga till, jag och Mamma ska kanske fara och äta middag på Ming senare om hon inte får jobba över. Gud så gott! Namnam.


Hair



Mitt hår har under den senaste tiden blivit ganska långt, ja. Men jag gillar det inte ens, jag gillar det inte överhuvudtaget. För mitt hår är så himla tråkigt, det är ultra platt och verkar inte alls ha någon speciell livsglädje. Bara får mig se ut som en slickad hund hela tiden. Så därför har jag dom senaste veckorna fundera, och fundera, och fundera på vad fasiken jag ska göra med det. Tog och gjorde några slingor, men nu i efterhand tycker jag bara att det ser mer tråkigt ut..Så jag har bestämt mig, jag ska klippa mig!

Ja, jag ska klippa mig. Hos en frisör. Det hände senast i början av 7an tror jag? För jag tappade tillliten helt för frisörer när dom gång på gång klippte av en decimeter när jag bara ville toppa mig lite. Så mitt hår skulle verkligen behöva lite omsorgsfullt arbete med en sax, tror det skulle få tillbaka sin livsglädje lite då faktiskt. Visst jag hade inte tänkt klippa kort, men just hela grejen med att jag faktiskt ska klippa mig på riktigt. Det är ett stort steg för mig! Sen om jag samtidigt färgar det också, det återstår att se.

Bla bla blu

Förra terminen valde jag Matte B som i-val (klarade Matte A preciiiiis förra året, var ett poäng ifrån att kugga hela kursen) men märkte snabbt att det var alldeles för svårt, så jag hoppade av. Nu har jag ändra i-valet för den här terminen och ska försöka mig på B kursen igen. Dra mig baklänges alltså, håll alla tummar och tår för mig. Snälla?

Okokok, nu fick ni antecka någonting mycket intressant. Medans ni stör er på det ska jag gå och vila mitt stackars huvud som har tagit kål på stackars mig idag. Tror det kommer explodera snart, nästan seriöst talat. Jag ska bli rik när jag blir stor, enbart för att anlita en personlig massör till min förbannade snopp nacke..

I'm tied up to this feeling

Söndag, söndag, söndag, söndag, söndag. Det är det ända som min lilla hjärna tänker på just nu. Förlåt kära vänner om jag tjatar mycket, jag vet att jag tjatar mycket och att det är väldigt jobbigt. Men det är inte så lätt när veckans mest deprimerande dag är den dagen jag ser framemot hur mycket som hellst. Jag är så otålig, nu kan jag dessutom inte sova bort hela dagarna så tiden ska gå snabbare. Åh så jag saknar honom. Spricker snart.

Nåväl.. Kom nyss hem från Stepin. Ska gå och duscha, packa gympa väskan, borsta tänderna och sen gå och sova. Somnade ganska sent inatt så är hyfsat trött just nu. Bla bla bla bla bla, söndag söndag söndag söndag. Haha. God dag god natt!


*


Sail away

Vaknade klockan 2 idag, lite små surt så där med tanke på skolan imorgon. Men får skylla mig själv när jag ligger och grinar imorgon av trötthet. Klev i alla fall upp direkt och packade väskan, åkte sedan på badet med mina fina vänner. Var så skönt att bara sitta och bubbla i bubbel poolen och ta det lugnt. Softbulle som jag är.

När vi var klara där vandrade vi till Max för en nyttig middag. Och när jag kom hem gick jag direkt ut och skottade stigen. Och nu var det intressanta slut. Hejdå!


Vem är det som har min sköna kofta btw? :(

Like the moon causes the tide

Hej! Fasen vad fort det här lovet har gått. Trots att jag egentligen inte har gjort någonting speciellt. Fast det gör mig faktiskt ingenting att skolan börjar. Okej visst skit jobbigt att kliva upp på morgonen, men jag tappar mina rutiner helt när det är lov. Ni vet man sover alldeles för länge och äter för dåligt. Men nu är det halva tiden kvar till studenten, sjukt!

Jaja. Igår på kvällen var jag och bowlade med pojkarna. Vilket resulterade i att min högra tumme nu är dubbelt så stor som min vänstra, det gör jätte ont. Och dessutom gick det skit dåligt, men det var klotets fel faktiskt. Skit spel.. Ska sluta gnälla och gå och göra någonting att äta. Sen tänkte jag faktiskt promenera till Stepin. Hör och häpna!


Bajs dator

Åååååh, dumma dator, ditt fel. Jag skulle ju sova tidigt....


Cause we made it all this way

Jag har legat i sängen heeeela dagen idag. Bortsett från toa och kylskåps besöken då såklart. Och nu ikväll har jag flyttat mig till soffan istället. Såg att New Moon var på tvn så var tvungen att se den, men blev bara avundsjuk så den gav som ingen glädje direkt. Har varit totalt off hela dagen, inte ens orka anstränga mig för att hitta på någonting. Och jag har haft huvudvärk konstant i en vecka nu, känns som att det är bly i hela huvudet.

Nu låter jag jätte bitter och nere, men det är jag inte. Jag är inte på något speciellt humör alls, varken glad eller ledsen. Bara så där off som man blir ibland. Eller okej, lite ledsen kanske jag är. Jag saknar Erik. Men nu har han varit borta 11 dagar och kommer hem om 8, det börjar närma sig! Fy vad skönt. By the way, fan så tråkigt lov. Godnatt!



Fredag

Godmorgon. Eller goddag kanske man ska säga. Vakna för ett tag sig och känner mig fortfarande svin trött. Kom på inatt när jag somnade där kring 7 tiden, att på Tisdag ska jag kliva upp samma tid ungefär. Min dygns rytm är ju helt ute och cyklar. Och när man har en planerar skalle som jag har så är det ganska jobbigt faktiskt. Ibland.

Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Ville fara på badet, som jag har velat hela lovet, men ingen annan vill det. Så.. Ja, ska väl se lite tragiska dokusåpor och kanske fara till Stepin så jag inte ligger och degar hela dagen. Lätt hänt liksom.


Gold

Om jag kommer sova gott inatt? JA! Underbar vinst till Sverige och har jag fått prata med Erik ganska länge på Skype också. Kan dessutom sova hur länge jag vill imorgon, för att jag är själv hemma. Det här med att vända tillbaka dygnet lite går inte så bra.. Eller, det går faktiskt inte alls. Men är det en historisk natt så är det :) Godnatt!


Sunny

Ska snart börja gå till William för att se jvm matchen med några. Det snöar och är kallt ute.. Vill inte alls gå egentligen, önskar mitt moppe kort i börsen var ett körkort för bil istället. Det hade varit lagomt skönt. Längtar som en galning efter just körkortet, vilken (dyr) frihet att kunna köra när man vill.

Vet ni en sak jag också längtar som en galning efter? Att få stiga ombord på ett flygplan med mina vänner, att ha en rolig vecka utomlands med dom. Vi satt och pratade om det för någon dag sen, till och med kollade på hotell och priser osv. Hela magen snurra runt för att jag började längta så mycket haha. Och om det inte blir av någon utomlandsresa då hoppas jag fasiken på ett plan själv och skaffar mig vänner där på plats. Så det så.


Femte Januari

Hej. Just nu ligger jag i sängen och myser med mina fina ny stickade vita tjockisar som Mormor precis blev klar med. Jag älskar hennes tjockisar, dom är så himla sköna. Lugnt vinterns bästa ''plagg''! Om ett tag ska vi börja fara mot tågstationen, för ikväll åker dom hem till Hudiksvall.. Jag vill inte, jag gillar Mormor. Och min Morbror då såklart.

Vad har jag annars gjort idag? Nja, ingenting speciellt. Sovit till klockan halv 2 och varit och kika på handboll. Och dividera mig mig själv. Att sitta och dividera med sig själv är svårt, man kommer som aldrig riktigt fram till någonting vettigt. Och när man väl gör det, så kommer man på någonting annat. Äh, ni fattar vad jag menar.. Men har nu efter en dag kommit på hur jag kommer reagera nästa Söndag! Fy bubblan vad jag längtar :)


Någonting är alltid någonting

Nu är jag på bra humör igen! För någon stackars liten väldigt sympatisk människas information. Och klockan är lite för mycket just nu. Jag gillar inte att vända på dygnet. För att jag gillar inte att vakna efter tolv tiden. För att jag gillar inte att sova bort dagarna, även fast jag inte gör någonting. Blir så tråkigt att sitta och uggla framför datorn halva natten. Ska ställa alarmet på tio imorgon, det är någonting i alla fall!

Och någonting är alltid en bra start på någonting! Godnatt.


Nej

Mitt humör är just nu värre än min sång röst. Och då är det riktigt illa faktiskt. Jag blir irriterad av allt och på allt. Kollade nyss på facebook och blev så irriterad att jag var tvungen att gå ut ur rummet? Jag vet ju knappt vad det är som jag blir irriterad på. Jävla ostabila humör, snart skjuter jag dig för du är så irriterande. Skit också.

Dessutom gör snön det ännu värre, så fort man går ut genom dörren blir man ju snö blind. Ni som tjatade så jäkla mycket efter snön, nu är det inte lika kul va? När man måste skotta och knappt kan gå ut? Juste, onödigt att hålla på gnälla hela förbannade hösten efter snön som ni ändå inte vill ha i slut ändan. Gnällspikar (ja, det ska komma från mig)..

Har jag någonting positivt att kasta in i det här mycket irriterande inlägget då? Jodå, visst har jag det. Erik ringde tidigare idag! Inte prata med honom sedan han åkte. Det var jätte jätte jätte skönt att höra hans röst. Dock tog det typ 10 sekunder innan det jag sade kom fram till hans öra, så det blev lite segt samtal. Dessutom är det så dyrt att ringa därifrån.. Men jag fick prata med honom i alla fall! Och sedan är det ju faktiskt hockey ikväll, det tycker jag också ska bli ganska roligt. Nu var det positiva slut. Har massa mer negativa saker att skriva, men jag sparar det till någon annan gång.

För nu ska jag ut och skotta.. jävla förbannade skit snö..


This is everything we need

När man har spendera lite för mycket pengar till helgens bravader, så blir det en ganska skön känsla att logga in på facebook och se att resten av klassen har fått sina pengar för matersättningen (från kvällar och helger på praktiken). Vilket jag också hade fått, 450 kronor är helt okej ändå. Alltid något för en fattig student.. ;)

Igår var vi i alla fall och firade Elin på kvällen. Hade det jätte trevligt! Hoppas du blev nöjd med din födelsedag stumpan :) Dock fick jag med mig hem någons baksmälla? Vad fan, jag drack inte ens igår.. Som att mitt huvud inte redan hade nog ont. Nåja. Tyvärr kan jag inte ladda upp några bilder från kameran, mitt internet tycker dom är för stora så det tar ungefär en halvtimme för varje bild. Blir bara irriterad av att tänka på det..

Nothing is better than this



Jag vill att du ska komma hem, jag saknar dig väldigt mycket.
Nu har det gått en vecka, bara en vecka och fem dagar kvar!
Åh, har nog aldrig längtat efter någonting så här mycket som just nu.
Jag kommer krama ihjäl dig när ni är hemma, jag älskar dig min toffel :) ♥

Happy birthday

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det Elins 18års dag!


Två tusen tolv

Kvällen/natten till det nya året blev grymt! Var på jäkligt bra humör och allt bara flöt på. Missade dock tolv slaget eftersom vi inte hade någon koll på klockan när vi vandrade till stan. Men det är desamma, nya år kommer varje år :) Logiskt.. Idag mår jag då fan inte som jag förtjänar, världens huvudvärk och illamående. Dra mig baklänges, aldrig mer igen.

Idag har vi firat min moster som fyller 50 år. Smörgåstårtan satt bra i kistan.

RSS 2.0