All I do is thinking of you



Nej, det är inte imorn vi har den långa sovmorgonen! Det är vecka 8 vi kommer ha den. Alltid när jag har något viktigt att göra, eller inte har något att göra alls.. så börjar jag alltid att städa. Jag vet inte varför. Om det kan vara för att jag anser att det är så himmla stökigt så jag måste städa just precis nu. Haha.. usch vad jag är fjantig. Ska hänga upp tvätten nu, sen bada, sen sova, godnatt!


How du you sleep

Herregud vad det ska snöa. Det var det jäkligaste, vi kommer drunkna i snö! Wiho, precis så jag ville dö (: Drunkna i snö.. haha. Jag är hemma nu. Hellu, tror min säng hade saknat mig lite efter dom timmarna jag var borta på ishallen. Gissa vad jag har gjort på ishallen med Fiffi och Emma? Jo jag vet, en mycket klurig fråga. Fick va med Erik osså, moi like like like! Jag like honom väldigt much. Blablabla.. Nu ska jag skriva en uppgift om Islamerna, som jag faktiskt har börja på, men inte kommit längre än så. Och min höft, eller rumpa, har balla ur totalt, fan vad ont det gör haha!..


Erik och dom fick rosor! Fick inte med alla på bilden -.-

Hihi söta lilla Ogge (:


I've lost my mind

Nu ska jag sluta och tänka, på fel saker
Nu ska jag bli samma glada, som jag var


Rihanna!


Ni är bäst (:

En mycket lyckad fredag kväll, men jordens underbaraste brudar. Stor blöt puss på alla dom fyra! Kina mat, film mys, skratt och prat. Det behövs inte mycket för att få en as kalas kväll. Vi såg den där spök filmen, jag gillar inte den filmen btw.. satt gömd bakom Elina mer än halva filmen haha. Och Jens och Alle var inte mindre rädda dom heller! Men efter det så gick jag över till Erik. Stor blöt puss på han också. Jag vet inte men när jag hör, säger eller skriver stor blöt puss, tänker jag bara på hundars äckliga pussar haha. Slicka med tungan över hela ansiktet, det är mys! Men, jaa.. vid 2 tiden idag traskade jag hem från honom. Trodde mina ben skulle gå av pga kylan. Mina mjukisar är inte tjocka vill jag lova. Men sen jag kom hem har jag hunnit duscha, städa, lagat mat och sovit i två timmar. Snart ska jag vara med Elina och Felicia (: Jag har min glass i frysen där! Helt o-öppnad. Jag saknar min glass..


If you fall, I'll fall with you

Brr, kyla.. Brr, inte skönt.. Brr, jag klagar hur mycket jag vill, så det så. Haha jag gör det ''I väntan på bättre tider'' Eller bättre väder kan man ju också säga. Jag ska ta och förvarna er, jag har ingen bild att lägga in idag, idag heller, idag som alla andra dagarna. Jag är så dålig på att ta kort, eller för lat för att lada in dom på datorn. Det är väldigt ansträngande. Jag försöker fördriva tiden haha (: Ska snart ta bussen in till stan. Jag Elin Elina Moa och Fiffi ska fara och äta på kina! Typ stor mys alltså. Väldigt, väldigt sällan vi är alla 5, förutom på skolan då. Så det kommer bli as kalas! Ska försöka ta bilder också. Sen ska vi fortsätta och ha stor mys ikväll + deras killar, - Erik :( men ska till han sen iallafall så hehe! Nej.. nu har jag ingenting mera att skriva för att försöka fördriva tiden längre. pusss! (:


Yeah!

Sitter vid datorn på stepin nu, och Elina sitter på den brevid haha ;) vi har nyss vart på core pass. Sexy mage, here we come! Om en timme och en kvart är det yoga, spännande att testa det (: aja, nu ska vi nog leka hurtiga ett tag till, ha det så bra


Into the blue


Är en grymt bra film tycker jag. Jessica Alba har vart en av mina ''idoler'' länge ;)


-

Åt helvete med dig, långt åt helvete..


Jag är tråkig..

Jo det kan man väll säga. Jag har blivit ganska tråkig den senaste tiden på att skriva här. Men det blir ganska tjatigt.. idag har jag vart på skolan. Idag har jag vart med Erik. Idag saknar jag Erik. Idag har jag gjort ingenting. Idag har.. ja ni fattar poängen. Haha, mitt liv är super intressant (: Nåja.. skola som vanligt, ganska tråkigt som vanligt, men det funkar iallafall. Senare ska jag kanske vara med Erik, men.. ja jag vet inte riktigt hur det blir med det. Men imorn vet jag därimot att jag och Elina ska till stepin, på corepass, och yoga, haha! Det ska bli spännande att testa yoga faktiskt (: men jag kan helt ärligt inte tänka mig oss, göra yoga, hahaha.. nåja det ska bli kul! Blablabla.. hejdå (:


Just pull the trigger

Det är läskigt ute, kusligt, fast skit skönt! Varmt iallafall.
Men har vart med Erik ikväll (: och nu ska jag sova!
Godnatt ;)


Long time

Jag kan inte släppa det, det går inte! Jag förstår inte varför
Jag kommer aldrig förlåta dig för det. Jag har haft svårt att smälta det.
Jag är besviken på dig. Du svek dina löften. Du svek mig. Du svek många.
Herregud, bruden, du har gjort för mycket misstag det senaste året..


Ett eller två choklad sug

Nä, blev ingen lycklig kyckling idag tyvärr :( Men imorgon efter skolan!
Alltså det är ju fan sinnes sjukt vad drygt det är att länkta efter någon.
Ja.., ja, kanske, ja jag har lite problem med humöret just nu hehe.
Dels är jag sjukt sugen på choklad! :( Det skulle vara helt underbart gott.
Den här speciella veckan på månaden, gör mig helt upp och ner.
Nu känner jag som att jag fick med allt alltså..
Jag saknar Erik, och jag är grymt choklad sugen, och jag har mens.
Inget mer intressant med det, häjdå!


Hold on

Jag kommer ha tränings värk i magen snart, av gympan haha.
Mina muskler är, hur ska man förklara det.. o använda?
Jag tycker måndagar är ganska roliga, kan bero på att vi inte har kemi..
Haha, mitt största icket gillar ämne! Helt klart, icket gillar läraren också.
Nog om negativa saker. Jag ska vara med Erik senare! Tror jag..
Hoppas det blir så, då blir jag lycklig som en kyckling (:

 


Relax

Jag har absolut ingenting att skriva om, där av mina tråkia inlägg.
Men det är en söndag, dom brukar inte vara så intressanta.
Vi har sovmorgon imorn. Jag är trött. Jag saknar fortfarande Erik.
Och jag tror inte en jävel bryr sig i något av det där?
Så alltså, ingen idé att skriva något mera. Godnatt!


Russian roulette

And you can see my heart beating
You can see it through my chest
And I'm terrified but I'm not leaving
Know that I must must pass this test
So just pull the trigger


My heart and soul

En hel helg utan Erik, är jobbigt. Jag saknar han, jätte mycket.
Fikus.. jag har skit tråkigt just nu. Riktigt tråkigt.
Tv:n roar mig lite iallafall, ja, tack till den.
Nej, jag orkar inte skriva något mera, hejdå!


Torres!


Godnatt!

Det går inte att förklara med ord hur mycket jag älskar dig


To late to apologize

Hallå! Jag har inte inte skrivit sen igår, helt otroligt för att vara moi. Men man har inte alltid blogg lust varje dag, och man har inte heller något att skriva om varje dag. Men idag så var jag själv hemma, alla var borta. Så jag typ städade as mycket, sen tog jag ett bad. Sen kom mamma och hämtade mig och så for vi till Vibbyn. Vi har fått en hund! Eller.. det är min fasters, men Emma som hunden heter bråkar alltid med hennes andra hund, så vi ska ta hand om henne ett tag. Haha hon är skit söt (: Snart ska jag vara med herr Andersson! Det blir trevligt. Nu ska jag gå, hejdå (:


Lilla Emma, en Shar pei tik på 3 år (:


*

I'd take another chance,
Take a fall, take a shot for you.
I need you like a heart needs a beat,
But it's nothin' new.


Damn boy

Fan vad sköna brudar, Elina och Felicia. Haft en mycket nice fredag kväll med dom!
Just nu.. känns det helt värdelöst med allt. Lust att gräva ner mig i ett hål.
Typ tack och hej, nu tar jag och vilar från allt skit i några dagar.
Nej, nu överdriver jag, men jag kan också bli ledsen..


Hahaha..



Från det ena till det andra haha..
Nu fick jag stor lust att åka skoter! Fy satans vad kul alltså!
Det finns inte nå bättre än skoter på vintern. Utan skoter, vill jag inte ha någon vinter.
Nej men seriöst, usch vad det är kul. På bilden är de Nisses nya skoter.
Nåja, nu ska jag vara med Fiffi och Elina (: pusss!


Bild på Kroatien



Jag har som sakt aldrig varit utomlands, och jag är så jäkla nyfiken på hur det är!
Jag vill åka nu, nu, nu, nu! Jag vill inte vara i Sverige, jag vet hur det ser ut här.
När jag blir vuxen, ska jag försöka resa ganska mycket, och få se mer utav världen.
Helt amazing skulle det vara, att få fara utomlands!


Stay with me

Jag är trött. Det är jag alltid på fredagar efter skolan. Så ingen fara haha. Vet inte om jag har sovit lite för lite inatt, kom hem från Erik ganska sent, och kan inte somna direkt efter man har vandra ute i kylan. Nåja skitsamma. Skolan idag gick ganska snabbt. GUD JAG KAN INTE SLUTA OCH TÄNKA PÅ HUR SKÖNT DET SKULLE VARA OCH SOVA NU! Fast vi har inte haft så många jobba lektioner idag i och för sig. Ucsh vad jag känner mig tråkig och tantig nu haha, grr ;) härlig känsla vill jag lova. Men, senare ska jag kanske vara med fiffi, fast först ska jag fan i mig ta och sova ett tag, pusss (:


Medans Erik spelade igår, hade jag kul och gjorde ett hjärta, det blev fint (:


När vindarna vänder

Usch, usch, jag känner mig äcklig. Något tar åt mig ibland, jag kan få perioder som jag skiter i skolan, tar egna sovmorgonar och far hem tidigare. Hade några sånna perioder i höstast. Men jag skötte skol arbetet iallafall! Det är inte det, utan jag blir bara extremt less, lat och trött på skolan. Inte på skol arbetet, men på lektionerna. Och jag är så just nu. Det är faktiskt pinsamt. Så nu ska jag skärpa mig, och bli en duktig flicka igen. Jag är inte så dålig i skolan som vissa tror jag är. Jag kanske inte är den smartaste, men jag är fan inte dum heller. Och ja, jag for hem lite tidigare idag.. Vet, det är inte alls bra. Jag tror snart jag måste fara till vårdcentralen faktiskt, jag har haft så konstigt ont i magen dom senaste dagarna, jag har uteslutit mensvärk, det kan inte vara det. Men nu ska jag skriva klart min engelska berättelse, och sen vara med min favorit kille. Bye..


Pang pong poff

JAG KAN INTE HANTERA NÅGONTING INOM ÄMNET ''PENGAR'' det är tragiskt! På hallen efter andra perioden så ropade den där som pratar, att dom hade hittat ett SEB bank kort, då höll jag andan och börja direkt gräva i fickan efter mitt, och såklart så sa dom: som det står Viktoria Nilsson på. Är det inte ganska typiskt mig? Tappa bort bank kortet med hela barnbidraget på haha.. plus busskortet. Stor puss på den lilla killen som hade lämnat in det haha, naw. Men ska inte skriva någon lång text nu, måste sova också. Haft en mycket tjevlig kväll med herr Andersson! Bajs vad trött jag är nu. Godnatt och en stor blöt puss!

Vuxna som tror dom kan allt bättre än oss ''unga'', släng er i väggen.. tack på förhand!


Mhm

Jag är så less på att känna mig så mycket sämre än vad jag kanske egentligen är.
Åt helvete med allt just nu. Nej jag är inte på bra humör. Och nej, jag är inte sur.
Ska på hockey sen med Elina, det blir super! Då blir jag glad igen.


Stopp! Stanna! Tiden går för fort..

:( Jag vill inte gå ut 9:an. Jag vill inte sluta i min speciella, knasiga, fina klass. Jag vill inte sluta Sanden. Jag vill inte bli vuxen. Jag vill inte skiljas från flickorna i klassen! Åh.. ja jag vet, det är säkert alltid så här, och sen blir det jätte bra när man väl börjar gymnasiet. Blablabla. Men jag vill iallafall inte. Och jag har ångest för vilken linje jag ska välja, 1 februari ska det vara valt klart! Det lutar mot omvårdnas.. men jag vet inte. Mina drömmar om frisör har jag gett upp, iallafall som gymnasieval, sorligt nog.

Men nu mår jag iallafall bättre (: jag har legat i sängen 16 timmar. Utan att äns gå upp på toa eller något. Det har vart ganska skönt, jag har inte äns blivit rastlös, 16 timmar utan att bli rastlös, det var något fel på mig idag kan man säga. Men mamma tyckte nog synd om mig, så vi for och åt kyckling sallad på Milano hehe. Gud vad gott det var. Blev mycket piggare också. Sen for vi och handlade lite. Imorn kommer barnbidraget, wiho pengar! Och jag har slut gratis sms och pengar på mobilen, mindre wiho med det.. -.-


Inte du, inte jag

Jag tål inte när folk beter sig, som du gör nu..


Kul har jag...

Ditt namn? Viktoria
Födelseår? 1994
Spelar du något instrument? nepp
Dina första tankar när du vaknar? att jag inte orkar kliva upp
Är du hungrig? nepp
Vart befinner du dig just nu? på sängen
Vart bor du? boden city
Är du bra på? vet inte, är typ inte bra på något haha..
Är du kåt? väldigt
Din mobiltelefon? är jag beroende av
Låt just nu? I love you - Ironik
Antal timmar sömn inatt? 10
Vem är snyggast? Erik
Vem vet mest om dig? Vet inte riktigt faktiskt, filip kanske
Vem vet du mest om? Det vet jag inte heller haha
Vad vill du ha just nu? sommarlov
Höger eller Vänsterhänt? höger
Språk? svenska typ
Vilka sjukdomar har du? alla?
Ditt mål i livet? Ja.. att inte bli helt failad iallafall
Sängdags? Det är nog 12 timmar kvar tills dess
Rädd för? små äckliga flygande insekter
Har du körkort? moppe körkort eheh
Vilka cigg gillar du mest? inga
Brukar du svara på kontaktannonser? nope
Äger du några vapen? nej
Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? viktoria only
Pepsi eller Coca cola? coca-cola
McDonalds el. Burger King? hellst ingenting
Mjölk i kaffet? spelar inte så stor roll
Röker du? nej
Sjunger du? haha, japp dåligt
Duschar du dagligen? ja, om jag hinner
Den starkaste du vet? viktoria nilsson!
Vill du gå högskola? jadå
Vill du gifta dig? ja, om man hittar den rätta så

Är du en hälsogeek? ganska långt ifrån haha
Kommer du överens med dina föräldrar? japp
Din hårfärg och frisyr? brunt typ kort
Skorna du hade på dig idag? tofflor
Kläder du hade på dig idag? stor t-shirt
Favoritfärg på kläder? typ mjukisar
För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? jätte olika
Skolväska just nu? någon vit sak
Har du rosa kamouflage-kläder? always
Tatueringar du har? ingen
Piercingar du har? ögonbrynet
Har du glasögon? nepp
Hur ser din plånbok ut? svart snobben

Hur mycket pengar har du? typ tre kronor..
Hur svarar du i telefonen hemma? hej det är viktoria
Hur svarar du i mobilen? hallå
Vad gjorde du kl 08 imorse? SOV!
Vad gjorde du för 15 min sedan? slog på datorn typ
Det sista du sa högt? Vet inte, har skit ont i magen
Det senaste någon sa till dig? Hur mår du nu då?
Vad är det för färg på din ytterdörr? brun säkert
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? nej
Sover du tungt? gjorde de förr, inte längre typ
Vad ser du om du tittar till höger? mobilen hehe
Humör just nu? seg, trött, uttråkad
Hur många kuddar sover du med? 3
Morgon eller nattmänniska? ingenting av det
Vad är viktigast för dig? vänner och familj
Är du kittlig? är sjukt kittlig..
Snarkar du? typ
Stjärntecken? jungfru
Stökigt el välstädat? välstädat, vilket jag oftast har
Längtar du mest efter just nu? fint väder och värme
Om du fick väcka någon från de döda, vem skulle det vara? pappa!
Vill du ha barn? när jag blir äldre, ja
Längtar du till din nästa födelsedag? gör jag väll, länge dit men
Brukar folk säga att du ser äldre ut än du är? njae, på vissa bilder kanske
Har du rakat dina ben någon gång? nej aldrig, kör apa trend
Skulle du kunna ha silikonbröst? njae, tror inte det

Jag älskar? Erik
Är du snäll? kanske
Är du blyg? jo
Tycker du att du har fin dialekt? nårrlänska äe jö fränt, venne bryr mig inte
Ögonfärg? typ blåa
Syskon och deras ålder? peter 32, joakim 19, kim 9
Favoritdag i veckan? helgerna
Skola? sanden
Klass? 9:1
Trivs du i din klass och skola? ja det gör jag
Värsta ämne? fysik kemi och matte
Tycker folk du är snygg? såklart, jag är snyggast
Är du modig? njae, ibland kanske
Hur många speglar finns i det rum du är i nu? 6 haha
Röker du? nej
Gillar du dokumentärer? jo vissa om rätt saker
Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget? bryr mig inte
Cigaretter då? bryr mig inte
Borde man få röka på pubar? bryr mig inte

Är du sugen på något nu? en go kram
Brukar du bada i sjöar om somrarna? jodå
Det bästa? när man känner sig lycklig
Det värsta? när man känner sig olycklig
Min dröm i livet? att lyckas med det jag vill
Brukar du läsa horoskop? händer ibland 
Sprit, cider, vin eller öl? cider
Kan du baka bullar? japp, brända
Vad åt du till frukost? ingenting
Hur ser du ut idag? vet inte, inte kollat mig i spegeln ännu


You make me fall in love

Uhä, jag mår inte alls bra.. huvaligen alltså.
Är helt skakig hela jag, yr, febrig och illamående.
Nej det blir inte skola imorn tror jag..
Nu luktar jag Erik, det är posetivt, han luktar gott!
kommer bli svårt att somna nu, åh, snabel skit..


Utan dig, utan allt

Hahaha.. min mage gör jävligt ont. Fuck you magen, nu lägger du av att göra så jäkla ont, förstår du det?! Hehe.. Hallå snyggingar på andra sidan av dator skärmen. Hur mås det? Nä.. nu lägger jag ner med att leka ''stor-bloggare'' ingenting för mig haha. Nu är jag hemma. Eller nu är den andra gången jag är hemma sen skolan slutade. Har vart med Moa och Elina. Vi har vart feta. Stackars våra fina kroppar.. underbara fina vackra kroppar som är så eleganta. Elefanta? Haha.. Vilka små tanter dom där är egentligen. Bara snackar om tjocka gubbar. Nej, jag skojar bara, dom är mycket ungdomliga och snackar om snygga killar. På tal om snygga killar, jag ska snart till en snygg kille. Moah, puss på den snyggen. Och puss på er med! Adios.. Amigos.. Grande.. Si..


Like never before

Oj, den här söndagen har gått ganska ovanligt snabbt. Jag spolade upp ett hett bad med mycket skum, tända ljus och apelsin klyftor. Jag njöt vill jag lova. Sen ställde jag mig och gjorde mexikana soppa, den är verkligen skit god tycker jag! Sen har jag bara legat och sett tv hela kvällen. Erik var så trött, så han fick faktiskt ledigt från mig ikväll haha. Dom vann ju guld också i Piteå! Naw, vilka duktiga små killar. Äh nu ska jag packa gympa kläder och gå och borsta tänderna sen gå och lägga mig. Imorn har vi sovmorgon som vanligt, och en ganska lugn skoldag, jag gillar måndagarna faktiskt. Och jag gillar när Erik har träningar efter skolan och inte på kvällen. Värt att anteckna kanske?..


24/7 on my mind

Nu är jag hemma igen. Skrev klart krönikan, tror den blev ganska bra, skrev om att sängar är underskattade hehe. Sen gick jag ut och gick den där.. den där långa rundan, eller vad man nu ska kalla den. Nu ska jag ta och duscha, och sen göra soppa till middag! Mums. Är själv hemma hela dagen, så jag leker vuxen för stunden.


Söndagar..

Fan vad ont i huvudet jag får när jag ligger kvar för länge i sängen. Nu är det söndag. Veckan drygaste dag. Och jag tror inte min dag kommer vara speciellt speciell, nä det kommer den nog verkligen inte. Men det gör mig ingenting. Mitt liv är inte speciellt speciellt heller. Nu ska jag tömma tvätt maskinen och hänga upp kläderna. Skriva klart den där krönikan, kommer lyckas bli en jäkla insändare hur som hellst, fuck. Kanske dra mig ut på en musik promenad, skönt ute så varför inte. Sen.. vill jag vara med Erik. Jag har ingenaning om när han kommer hem från Piteå eller något, eller om han äns har tid. Men jag vill det iallafall hehe. Naw..

En sak som jag kom på igår, en ganska cool sak var det jag kom på också. Att det här med kärlek, det är ganska mirakel likt. Alltså.. Att just 2 personer, blir kära i varandra, just i varandra av alla som finns på denna jord. Och att just båda blir kära i varandra. Haha jag tycker det är ganska häftigt nu när jag har tänkt på det ett tag. Nu vet jag inte om jag förklarar det på rätt sätt, det är inte alltid så lätt att förklara mina tankar. Och att känslan ''kär'' är så stor, det är ju nästan obeskrivligt. Kär i varandra, av alla som finns. Hihi (: Ja jag tänker lite mycket ibland


Just..

Nu - Hemma
Nu - Kär!
Nu - Mensvärk..
Nu - Trött
Nu - Sova!

Så alltså, nu blir det sängen! Godnatt (:


Dance with me

Jaha ja.. är det på det viset. Hehe hallå (: Okej, jag kan typ inte skriva haha, vet inte hur jag ska skriva haha. Men.. Ida kom hit, också så gick vi till kioskpiraten och lämnade igen filmerna. Sen gick jag och solade, åh nu har jag ångest för det.. Hehe och så gick vi och åt på max, åh nu har jag ångest för det.. ;) Sen gick vi tillbaka också, så vi är faktiskt lite duktiga. Det var kallt på vägen hem. Nu blir det mycket sen haha.. blir alltid så när jag inte vet hur jag ska skriva. Men SEN kom Elina hit och var med oss ett tag (: nu är hon därimot borta. Och sen (hahaha..) ska Ida fara hem och jag ska till Erik, baby boy ♥


This gossip

Jaha ja, godmorgon på er!
Snart kommer Ida hit, vi ska gå till kiosk piraten och lämna tillbaka filmerna vi hyrde igår, sen tänkte jag sola hehe. Det är typ as skönt ute idag, så det blir nice (: Senare blir det typ Elina! Sen kanske Erik också, fast jag vet inte ännu när han kommer hem från Piteå, så ja, fårväll helt enkelt se hur det blir. Nu ska jag klä på mig, pusss


These memories will never be forgotten

Haft en jätte trevlig kväll med Ida! Ätit gott på Milano och hyrt filmer.
Nu ska jag sova. Imorn hoppas jag att Erik får tid att vara med mig.
Det där låter lite snett, men dom har DM i Piteå i helgen.
Jag saknar dig så mycket pojk. Nåja, sovgott..


Ida nu skippar vi det där med att alltid bli bra på bilder? ;)


(:

So you see, this world doesn't matter to me
I'll give up all I had just to breathe
The same air as you till the day that I die
I can't take my eyes off of you ♥


I'm staring at perfection

Äntligen Fredag! Äntligen får man sova ut i två dagar iallafall, älskar helgen (: Skolan idag var som vanligt, den var väldigt skol:ig som alla andra dagarna då. Dryg och ganska tråkig. Jag har ont i min rumpa.. Skulle typ fälla Erik, men jag fällde mig själv istället, så dåsa rakt ner i sten golvet och slog min stackars rumpa, det gjorde ont. Haha, måste ta ner med min klantighets faktor lite, lite mer smidighets faktor skulle vara lite bättre, skulle säkert göra mindre ont också (: Eh.. vad mer har jag att säga då. Ja senare ska jag vara med Ida! Det var verkligen länge sen jag var med henne. Också kanske jag och mamma ska fara och äta på Milano, kyckling sallad here I come! ;) Men, vad mer.. nä vet ni, mitt liv är inte så intressant så jag kommer inte på något mera. Ska ta och vila ett tag är svin trött, sen får vi se vilken ordning allt kommer i. Pusss (:


-

Gillas inte. Fan vad värdelöst..
När man inte räcker till, vad gör man då?
Jäkla skit.


No, no, no..

Jag är trött och fryser svin mycket. Skolan var dryg idag.
Råka försova mig också, duktig. Hatar kemi, speciellt läraren.
Är idiotisk och hänger inte äns med på kemi lektionen, fan mig själv.
Ska lägga mig och se tv nu. Säkert sova också.
Jag är bekymrad. Jag vet inte varför jag är bekymrad.
Har lust att fara på stepin. Men gympa skorna är i skåpet, how great.
Nu ska jag sluta skriva om ingenting. Och se tv - sova framför tvn.
Hejdå på er då, ha en fortsatt bra dag I guess..
Och jaaa, jag vet att bilden är sne, stör er ej på det.
Tack på för hand.. ;)


My everything

Okej, datorn är tjuven, till varför det oftast blir så sena kvällar!
Så därför, ska jag bara skriva klart det här, sen stänga av den..
Iallafall vart med Erik, sen vart på hockey med han och andra
Nu ska jag sova, är mycket mycket nästan.. trött, bye!


Det är tjill!

Jag har vart med Elina dom tre sista timmarna, it have varit mycket trevligt (: fan jag kommer ha tränings värk imorn haha.. vet ni hur långt vi har gått?!.. Nä, men väldigt långt, fast det har varit väldigt skönt! Fast min höft gör väldigt ont, men det är bara att bita ihop. Ska gå och slinga mormors hår nu, hon åker imorn :( sen ska jag ta ett varmt bad, sen gå och lägga mig, gud vad underbart skönt! Och så ska jag till tandläkaren imorn, åh, less på tandläkaren. Nåja, nu ska jag som sakt gå och slinga mormors hår (:


Snyggare än så här blir man inte! Boden Alive toan hehe :D

Hihi, jag älskar dig (:


Tisdagar..

Tisdagar.. har blivit min fiende sen idag.. tre timmars lektion utan rast, sen lunch, fy i helvete haha. Först två timmar syslöjd som jag egentligen inte gillar, jag har inge tålamod till sånt pill! Sen en timme kemi direkt efter, perfekt! Nåja I will överleva (: På lunchen gick jag Emil Filip och Harlin och åt på max, mums vad tjockt! Sen på vägen tillbaka till skolan tog vi en annan väg, hmm det gick som det gick för mig..


Jag fastnade, på något vänster, med jackan -.-

Och Emil var snäll och hjälpte mig att bli mer snöig haha

Tur det var snö, var mjukt att landa iallafall (:


Vädret! <3

Första skoldagen, det känndes verkligen, drygt, lite små segt, men det funkar väll, klarat 17 terminer sen 1:an, varför skulle man inte klara den 18:nde terminen då, liksom.. Aja, har iallafall vart ute med min mosters hund Izze en timme, haha, det var typ jobbigt, han är så snabb med sina små 4 ben. Men framför allt, så jäkla skönt ute! Sånt här med vintern är mysigt, först när det var iskallt, sen blir det varmare. Men.. ja, Erik skulle komma efter hans träning, perfekt!


Grattis!

Emil Broström är nu 16 år, grattis Emil! , (:
Men nu är jag hemma från Erik, fan vad skönt det är ute!
Helt otroligt, jag tog värsta omvägen hem, för att det var så skönt
Fast jag cyklade, så omvägen gick snabbt haha -.-
Äh skola imorn, alltså sova nu, pusss (:


Attans vad jag saknar dig pojk..


Love, love, not love

Hahaha, hahaha, hahaha
Ha-ha-ha-ha-ha.. patetiskt!
Hahaha, ha-ha-ha

Så roligt man kan ha i sin ensamhet, när man väntar på en bekräftelse om jag ska vara med pojken eller inte, som just nu är i sävast, utan att ha någon skjus hem, haha Erik.. Idag har jag bakat bullar, dom blev stora och konstiga i formen, precis som alltid när jag bakar. En anledning till varför jag har uteslutit hotell&resturang linjen haha.. jag kan inte baka eller laga mat, jag kan bara diska. Sen gick jag ut med min mosters hund, och då när vi var på väg tillbaka så var den en mamma med barnvagn som stannade oss och sa att det stod två älgar på baksidan av torpgärds skolan. Hehe, först blev jag as rädd och skulle ta en annan väg, sen blev jag nyfiken och gick och kolla, fyfan vad stora dom är.. dom var lika hög som en gungställning haha. Och Matilda brydde sig inte att jag var rädd i telefonen :( nu.. ska.. ja alltså jag vet inte vad jag ska göra, vara med Erik eller göra ingenting, vi får se! Pusss


Proud to be me

Har ni tänkt på en sak, vad som kan låta helt fel om man bara byter ordning på hur man säger det, mormor och morfar, morfar och mormor? farmor och farfar, farfar och farmor? Haha det är lite coolt faktiskt (: Nåja men.. det är varmt idag, det är varmt?! För 3 dagar sen höll man på att frysa ihjäl mellan bilen och huset, och nu är det 0 gradigt, it's amazing! Det var -13 när jag gick och lade mig inatt, haha, wow.. snart kommer min moster hit så då ska jag sno hennes hund och gå en lång promenad i värmen! I lajk it (: Mormor håller på att baka bullar, eller göra degen, och jag har fått uppgiften att typ.. baka bullarna. Och sen har mamma hunnit skälla ut mig för att hennes internet till hennes lilla laptop är borta haha.. mig av alla, jag som inte äns är hemma xD Nåja, senare hoppas jag på en mysig kväll, men får se hur det blir, pusss (:


Hmm..

Sitter och kollar runt lite på internet, såg att det snart ska komma en Pirates of the caribbean 4! Såg trailen nyss, den verkar vara bra (: och till något annat, snart kommer Tictanic 2 på bio.. fattar ni varför dom gör en till film av någon av dom bästa filmerna som finns?! väldigt, störande tycker jag.. Tydligen en 3dje film också, åh herre gud


It's the climb

Fan vad tiden kan bli lång ibland..
Nu kommer det åter gå till det vanliga, kliva upp före fan, läxor och pluggning, svårt att hitta tid för att vara med varandra, vara trött redan när man kommer hem. How great.. länktar till sommar lovet, det är inte för att slippa kliva upp tidigt eller för att slippa plugga, utan för att det finns så mycket tid.. tid till så mycket! Har iallafall vart idag på hockey med Fia och Fiffi, nu gör jag igenting, hejdå


So hot

Hehehehehehehe..
Igår på kvällen var jag med Fiffi och Fia!
Vi såg film här, dom åt upp hela frysen med bullar haha ;b
Mormor måste baka mer, då ska jag göra mina vackra bullar igen
Bull-prat-är-alltid-bra-för-mentala-tänkandet-om-mat
Men ska snart på hockey, med Fiffi, och.. ja, någon kanske xD
Jag vet inte, men jag har alltd dragits till hockey, och hockey killar..
mysterium... nåja have a nice day, det ska jag iallafall (:


När jag lika gärna babblar om bullar hehe..


Fuck..

Look how far we've come my baby
We mighta took the long way
We knew we'd get there someday!


Problem med fantasin

Brrrrrrrr, det är kallt, mina fötter existerar inte längre! :/
Är bjuden på middag hos grannen klockan 5, mumsi ;b
Ska försöka väcka liv i mina fötter nu, adios


I'm in love with a alien

Hehe, godmorgon..

Okej jag vaknade faktiskt 11 idag, och somnade 2. Jag har redan vänt på dygnet typ två timmar (: Jag är en duktig flicka jag. Äh, nu ska jag sluta gorma, tror jag har gorma nog för idag haha.. ska fara och träna sen. Åh gud, jag passar inte att säga den meningen? Jag.. träna?.. Viktoria goes hurtig?.. HAHA?! Att göra narr av sig själv är ganska kul hehe. Nej men, jag ska till stepin för jag känner mig skit fet idag, typ som att jag väger ett par hundra kilo. Sen att jag inte väger ett par hundra kilo, det är ju en annan sak det ;b


Live to day

Nej, nu är det så här att jag är sur just nu..
Okej sanningen är nog den, att jag kan inte vara sur egentligen..
Jag kan bara försöka, försöka med att se sur ut, försöka med att svara surt, försöka med att dissa. Men jag klarar det aldrig. Jag kan vara sur för stunden, stampa med foten i golvet och skrika och klaga. Men sen går det över. Jag kan verkligen inte vara sur när jag ser någon i ögonen heller, varför haha? Jag vill faktiskt kunna vara sur på riktigt, utan att det går över direkt..

Men just nu är jag.. ''sur''.. för att jag har den senaste tiden blivit van med något som är helt olikt mig.. och jag tror att om det fortsätter, kommer jag bli känslo kall. Jag kommer bli en bitch som bara vill prata om sig själv och bara bryr sig om sig själv. Okej, nej, det kommer inte hända.. jag har alltid älskat att göra andra glada genom att hjälpa eller finnas där för dom. Men jag är rädd för att det kommer förstöra vissa saker, som skulle få allt att rasa. Och hej nu sätter poeten igång, och nu slutar hon för det här blev överdrivet.. -.-


Avatar!

Lilla övre delen av norrbotten klarar inte av denna kyla, vad är det för fel på personen som styr vädret? det här är för kallt?! Skulle vilja ta en spontan reda utomlands bara så där.. visste ni en sak, jag har aldrig vart utomlands, och jag har aldrig åkt flyg plan. Men nog om det haha. Nu är jag hemma efter en dag i piteå med Erik, hans syster och hennes kille. It have varit mycket nice (: såg som sakt avatar i 3D, det var häftigt må jag säga! Och själv filmen var också bra! Fast jag gillade mer att allt liksom, var utanför film duken, nej det var riktigt coolt. Gud haha, jag är fortfarande mätt sen vi åt på Milano, en kyckling sallad, det ska ni testa om ni äter på Milano, det är skit gott (: aja, ska ta bort sminket nu, pusss


Brr..

Fyfan vad äckligt kallt! Take me away snälla..
Man ska inte klaga, men nu är det överdrivet kallt faktiskt :o
Såg att dom hade lovat varmare snart, huh..
Men snart ska jag fara till Piteå, kommer bli en tjevlig dag (:
Hopp hopp och iväg från datorn nu.. pusss!


Bara ett halv år kvar till sommarlovet då.. -.-


Egoistikt eller bara överdrift

En sak som kan göra mig jäkligt sur, det är på personer som är så själv kära så dom inte kan glädja sig åt andra. Så länge allt är perfekt för en själv, då spelar resten runt om ingenroll. Om någon annan är glad, då kan man inte vara glad för den? Är de verkligen så jäkla svårt.. behandla andra som du själv vill bli behandlad. Att kunna lyssna och förstå, det är två ganska viktiga egenskaper tycker jag.

Ursäkta mina vackra ord, har ingenting annat att skriva. Idag blir det en slö dag känner jag på mig. Har ingen lust att göra någonting. Min nacke och axlar bultar för att det gör så ont. Kom ihåg, jag älskar att klaga! ;)


Never fall again

Haha bra Matilda, då säger vi så, du kan flytta in den 16 Juni till min gräsmatta (:

Jag har det lite dåligt med bilder har jag märkt, aja tror min blogg överlever torkan ett tag till. Men jag och Erik for med mamma och hyrde film, sen sprang vi in på ica och köpte chips, dipp och en big coca cola hehe. Vi är inte direkt smala måste jag få säga faktiskt.. okej han är det smal, en liten pinne till kille (: haha nej förlåt Erik, du är en biff. Nåja skitsamma.. nu är jag alldeles för trött, så sovsött!


Så länge du vill ha mig, så länge stannar jag

Brr, det är kallt ute.. om någon har missat det, så vill jag bara ge er den informationen. Men.. haha nu är jag på sånt humör så jag vet inte hur jag ska skriva. Allt kommer bli helt knasigt så det kommer sluta med att jag kryssar internet rutan och sätter mig och ser tv istället. Okej, kanske inte men. När man måste tänka på vilken ord som man ska skriva först, då är det illa, illa jobbigt och illa.. koncentration. Men idag har jag iallafall vart med tha Elina girl, vilken fjant? Haha ne jag skojade bara (: men vi har iallafall typ, ätit haha, pratat, vart coola in the city. Sen, senare ska jag vara med Erik, om det nu blir av det vet jag inte, men det är en annan historia. Livet blir inte alltid som man har tänkt sig, om man säger så (: fuck vad jag har ont i magen.. nu känner jag mig extremt gormig. Ni vill inte veta hur jag har kämpat för att få ihop den här texten! :o ..


That you need me, then you go and cut me down

ÅH VAD KUL DET VAR ATT TRÄFFA MATILDA IGEN! Började typ gråta när jag träffa henne och kramade henne, haha, vad töntig jag känner mig. Men har vart med Matilda och Camilla hela dagen, vart mysigt! Fick en jätte fin julklapp av henne, ett armband med olika berlocker, skit gullig (: Nu lär det väll ta jätte länge innan man träffar kvinnan nästa gång.. Matilda jag ska köpa en stuga åt dig och sätta den på våran gräsmatta så du kan bo där istället haha, och en stor säng så din lilla lover boy också kan bo där, visst är jag snäll?! (: Lungt jag vet att jag är underbart snäll hehe. Ojojoj.. det kommer kännas jätte tomt ikväll, kan inte vara med Erik för dom har match, men jag överlever nog en dag skulle jag tro. Hmm.. imorn ska jag vara med Elina (: hon ska färga blondt imorn! Ska bli skit kul att se hur det blir hehe, vi ska dra en go fika på stan, det blir mysigt det också. Åh vad livet är underbart, massa med mysiga stunder, jag älskar det (: Jag älskar mina underbara vänner och jag älskar min underbara Erik ♥ det kan fan inte bli bättre än vad det är just nu!

''Laugh often, love much'' ♥




Hmm..

Lite onödigt att sitta uppe till halv 6 för att se Sverige förlora.. aja, nog går det väll det också. Men nu är jag typ vaken, ska stoppa på mig lite smink och sen fara in till stan, Matilda is in town ♥ Jag har saknat henne! Nej nu måste jag röra på mig, pusss


Sverige - USA

Kom ganska nyss hem från Erik
Nu blire att vänta tills hockeyn börjar
Go sverige!


Stormbreaker!



Har för ett tag sen sett klart filmen Stormbreaker, killen på bilden hade huvudrollen. Nå, visst var han gullig? Själva filmen var sådär, men kunde inte byta kanal för han var så jäkla söt haha. Grr (: men nu ska jag bara ta och äta, sen ska jag till en annan söt pojke, massa mys, pusss


I can't take it

Jag vet en sak jag måste göra innan skolan början, om en vecka.. jag måste vända dygnet igen! Nu somnar jag kring tre tiden och sover till halv ett, haha kan man sova för mycket? Aja men jag har ju en vecka på mig (: och idag kan jag inte börja med det haha.. det är ju JVM inatt klockan 2:55! Det får man inte missa. Fast jag kommer typ somna i första perioden, hehe.. aja nu ska jag upp och göra lunch typ, bye (:


Mat sen favvo killen!

Mamma och Nisse håller på med maten nu, så ska äta god mat och sen ska vi fara och hämta Erik hos Filip, sen blire massa mys ikväll ♥ Fyfan vad det har blivit kallt på bara någon timme.. usch..


I have tråkigt ;b

1.Vad/vem fick dig att skratta idag?
- Mamma xD
2. Vad gjorde du 8.00 imorse?
- sovde!
3. Vad gjorde du för 30 min sen?
- typ satt i bilen på väg hem :b
4. Vad hände dig 1993?
- alltså.. jag var inte äns på börjad då haha
6. Tre ord varför du sist spydde?
- hmm, var nog huvudvärken jag hade
7. Vilken färg är din hårborste?
- röd
8. Vad köpte du sist?
- halstabletter
9. Vad fick du senast i present?
- julklapparna (:
10. Vilken färg är din dörr?
- brun tror jag då
11. Var förvarar du dina pengar?
- kortet eller väskan, eller mamma haha
12. Hur var vädret igår?
- det var väll ganska bra, lite kallt men :b
13. Vart kramades du sist?
- vart? vid dörren hos Erik haha
14. Vad ser du fram emot?
- typ ingenting speciellt, tar en dag i taget (:
15. Vad är 15?
- min ålder ;)
16. Vilken skostorlek har du?
- 37/38
17. Vill du klippa dig?
- nej, men måste typ egentligen -.-
18. Är du över 25?
- cm, ja!
19. Pratar du mycket?
- typ inte, är ganska tyst av mig :b
20. Kollar du på O.C.?
- gjorde det förr, men nog äre bra
21. Har ditt namn ett "x" i det?
- nope (:
22. Känner du någon som heter Steve?
- öh, nej tror inte det
23. Hittar du på egna ord?
- ja, men glömmer bort dom lika snabbt
25. Är du en typiskt svartsjuk person?
- hahahah, jaa tyvärr..
26. Vad har du för mobil?
- sony ericsson någonting
27. Vem ringde du sist?
- oj det var länge sen jag ringde, men Erik på nyår
28. Biter du på naglarna?
- inte längre typ, har slutat
29. Har du lockigt hår?
- nä, så rakt som det kan bli -.-
30. Vilken konsert ska du på härnäst?
- ingenaning (:
31. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu?
- sämsta och sämsta, inte vet jag
32. Hur många gånger har du svurit idag?
- helt allvarligt, så räknar jag inte haha
33. Vilket ord/ vilken mening säger du ofta?
- jag fattar inte..
34. Har du sett filmen 'Donnie Darko'?
- jo jag har den, värdelös!
35. Ska du jobba imorgon?
- nej (:
36. Vem sa du "jag älskar dig" till sist?
- Mamma eller Erik (:
37. Vad borde du göra nu?
- öh, har typ inge måste göras idag :b
38. Har du något smeknamn?
- vikkan typ :b
39. Sover du mycket?
- ja, för mycket haha
40. Vilken är den bästa film du sett inom loppet av 2 veckor?
- hmm, jag vet inte faktiskt :b
41. Vad ska du göra på lördag?
- vara med Erik ikväll :D
42. När var du ute sist?
- innan jag kom in genom dörren (:
43. Har du gråtit idag?
- nä :b
44. Är du en glad person?
- jo jag är ganska posetiv av mig tror jag :b
45. Har du roligt nu?
- inte direkt, har inte tråkigast men (:
46. Vad äter du helst?
- hmm, mandariner :D
47. Vem var du med sist?
- Erik!
48. Vad heter din mamma?
- Leila (:
49. Vad är hela ditt namn?
- Viktoria Nilsson
50. Tycker du om någon just nu?
- jaaaa, jätte mycket (:


I know what you need

Åhå, nu har jag lyckas sova bort typ halva dagen, bra jobbat Viktoria! Okej klockan är bara 2, men tänk nu brukar vi sluta skolan på dom korta dagarna haha, åh det låter ju helt sjukt.. Men just nu har jag ingenaning vad jag ska göra? Jo senare ska jag vara med Erik, men det är ju senare, innan det då? Äh hittar nog alltid någonting att göra I guess (: Nu ska jag iallafall upp och äta smörgås tårta hehe, mums


Sexy bitch

Jösses, jag är kär.. sängar är verkligen underskattade! Ja, underskattade, tänk efter hur dåligt man skulle sova utan en säng? Vi lever ju i lyx för fan! Tänk på dom stackarna som inte har någon säng? :( omg usch.. jag ska starta en förening som ger sängar till dom säng lösa. Hihi vilken skillnad jag skulle göra på denna värld, men fuck vad dyrt det skulle bli.. Tycker alla människor har rätt till en skön säng, till och med om som är dumma faktiskt. Men nog om det hehe. Jag kom hem för ett litet tag sen från Erik. Jösses, jag är kär.. hihi (: Nu på Torsdag ska jag, Erik, hans syster och hennes kille och Petter fara till Piteå och se Avatar i 3D på bio, det kommer bli skit kul! Har aldrig sett någon film i 3D, ska bli spännande (:


Jag älskar dig lilla gubben hihi ♥


Vem vet vad som vänder bakom hörnet

Okej det blev ganska mycket bilder hehe.. skulle vilja ladda in ännu mer men det blev för jobbigt faktiskt, tar en sån jäkla tid. Idag så fyller min moster år, så det blir att äta smörgås tårta snart, mums! Hon gör världens godaste tycker jag. Men igår då, förra året alltså, it was a nice kväll! ;) Hahaha.. asså jag skriver helt värdelöst idag, jag har ingen fantasi och alla meningar blir helt fel, så ska ta och ge mig nu, gå från datorn, äta smörgås tårta, duscha och sen vara med baby tror jag, pusss (:


2009!





















































RSS 2.0