900 inlägg nu, nörd..

Do you ever think when you're all alone
All that we can be, where this thing can go?
Am I crazy or falling in love?
Is it really just another crush?

Do you catch a breath when I look at you?
Are you holding back like the way I do?
Cause I've tried and tried to walk away
But I know this crush ain't going away-ay-ay


Haha jag är typ blogg och musik nörd, men matilda tipsade nyss om den hära låten, och såklart är jag helt fast på den nu, men den är sjukt söt. Felicia for hem för ett tag sen, vart me henne några timmar, nice (: inte gjort så mycket, båda är sjuka haha. Ringde vårdcentralen och dom sa att det möjligtvis var halsfluss, men tror fortfarande inte det, för det gör inte ont. Men jag och mamma ska iallfall fara till vårdcentralen som dom ville och så får dom kolla upp det, ska se tv nu, adios (:


Låtar fastnar, daah


Oh please tell me this

Hehehe lyssna inte på mig nu, skriver bara av mig lite lätt. Jag trodde helt seriöst inte att du var så hära, jag har tyldigen fått helt fel uppfattning om dig, jag trodde du var en sån som alltid förstod, och brydde dig, vart är den personen som jag lärde känna?.. iallfall, skrev ingenting igår, vet inte varför hade ju chansen men umgåsades med mina kusiner istället, spelade spel och så vidare. Sen senare var jag med emil erik & william, sen for jag hem och sov. Skolan idag var som skolan alltid är, tråkig dryg men funkar dagen ut iallfall. Gud vad många det är som är sjuka just nu, jag ska snart ringa till vårdcentralen och höra vad det är jag har i min hals, den ser förjävlig ut, och sen ska jag bara typ sova hela dagen, fyfan så skönt. Imorn har vi veckans dag med minst lektioner och raster typ hela dagen, ganska nice på ett sätt

Lill danne som var med på våran tjej kväll haha (:


Take me away

Whola, jag är vaken, godmorgon (: vaknade faktist före nio typ.. ska på någon timme eller något på inne badet med min lillebror, och kanske någon eller båda kusinerna, vi får se hur det blir. Alltså jag har fortfarande inte släppt det att skolan faktist har kört igång nu, är typ ännu inställd på sommarlovet, få sova hur länge man vill och så vidare, mmh vad skönt (: jag länktar till på fredag.. piercing!

Ska snart färga brunt igen, no more blonde (:


Say whats on you're mind

Hahaha, du är helt sjuk (: aja men.. rolig dag idag, nisse och kim kom och hämtade mig, så for vi runt på stan en miljon gånger typ ungefär, ställde oss dära alla andra bilarna var, gick runt och kollade, sen gick jag upp till stan och mötte my och matilda, fick min present av matilda, tack sötnos (: sen gick vi runt bara. Matilda for hem någon gång och så for jag och my och kollade på fotboll sävast - björns, haahaa. Sen så fick vi åka med nisse och kim genom gågatan, huh det var ganska pinamt, ful jävla bilen våran.. Ja jag vet jag har skrivit jätte slarvigt men har inte riktigt tid med det hära egentligen, ska umgås med en söt istället, låter lite bättre än att skriva nogran blogg hehe ;)

Haha lite ful är den då (:


En massa bilar typ

Ja har ni bildbevis på att vi åkte igenom


Åh jag älskar min snygga bror.. -.-


Ha ha ha

OMG, nisse och kim skulle tydligen vara med i crusingen!
det fattade jag aldrig :o trodde bara att dom skulle kolla haha..
matilda är på väg till boden nu (:
vi hörs sen, pusss


Ohno

Fan, jag har tappat min röst!.. har svin ont i halsen och det är precis att jag får fram nå ljud om jag kämpar, jag hatar att vara så hära förkyld, det är jätte jobbigt, jag har dåligt imunförsvar så jag kommer alltså vara förkyld i någon månad framöver, tänk om det till och med skulle vara svininfluensan? haha (: nejdå det tror jag inte, men vem vet, jag har inte alltid rätt ;) Ska snart på cruisingen, hur det nu stavas, med kim och nisse, och senare får jag se, tror inte det blir så mycket, kan iallfall typ inte prata så.. Moa du får skicka dom dära bilderna sen igår senare när du har tid (: igår hade vi det iallfall skit kul, det var jag elina elin moa och lilla danne haha! Han bara kom dit precis när vi var framme hos moa, så han fick vara med på tjejkvällen hihi. Vi såg film och grillade, filip anders och samuel kom också, men dom var tråkiga, och for sen också, dah. Aja nu ska jag försöka dra mig upp och ta en huvudvärks tablett, jaooo..


Du har förlora något viktigt nu

Skolfotograferingen, fail, ont i halsen, fail, huvudvärk, fail, humör, fail!
Ja det är ingen trevlig dag idag haha, skolfotograferingen tycker ja blev helt värdelöst, men orkar inte bry mig, det är bara en av miljoner kort, och man är bara en person av säkert några tusen. Sen har jag en förkylning som får mig att känna mig helt utom kontroll av min hjärna, och det gör mig tjurig, något mera ni vill veta? (: snart så tror jag att jag ska vara med dom fyra bästa flickorna, ska typ till moa girl, hörs ikväll!


Jag har den roligaste bloggen!

Hahah eller så inte kanske, nae men jag är ganska less på det just nu, men kommer skriva som alltid, bara inte lika ofta kanske, har haft många perioder som jag inte har orka brytt mig om att skriva, men alltid blivit lika tokig sen i det, så det gå över haha. Skolan idag, jag och moa fick bara stå i elev till lunch typ, fuck dom som håller på att förstöra hela tiden, det är så sjukt omoget, ja elevrummet stängde för dagen för att någon hade gjort sönder något i taket, på grund av det fick vi ha tre vanliga lektoner! morr.. jag är på dåligt humör idag, det har gått ut på min mobil slagit den mot alla lås på skåpen så nu är den ännu mera ful än förr. Åh jag är trött.. och imorn har vi skolfotografering direkt på morgonen, blä, men det går nog bra, orkar inte bry mig i det..


Hmm jag gillar bikbok's jeansleggings typ

You are the one that makes me smile

Okej jag är lite ganska mycket nörd, det hära blir mitt 888 inlägg, haha! Ah okej skolan var väll som skolan brukar vara, svin tråkig, kemi siger typ kuk eller något, hat ämne.. efter skolan var jag med elina girl, vi var på stan och var riktigt coola sen gick vi och kollade hockey träning, hihi jag blir så glad när elina blir sådär glad (: sen gick vi till stan och åt, och var hemma kring sju. Blev lite retad av mina små ungar till kusiner haha, och sen har det bara vart trevligt, trots min tjurighet som aldrig går över helt, och dissa kan jag också göra, fast dock tjugo sekunder haha. Men imorn är det jag och moa som ska vara i elev rummet hela dagen, suck..


En av Björn axens stiliga frisyrer (: pretttty nice tycker jag

Jag ger upp, det är inte värt det

Nu har jag klaga nog för idag, lägg dags nu (:
syns väll imorn på skolan antar jag, pusss

Jag ger upp, det är inte värt det

Nu har jag klaga nog för idag, lägg dags nu (:
syns väll imorn på skolan antar jag, pusss

Du är helt amazing, boy!

Okej nu är jag fjorton, snart femton om några dagar, och har för två dagar sen börjar årkurs 9 på sanden skolan, och jag är redan less, jag hatar att vakna tidigt på morgonen, jag hatar att välja kläder, jag hatar sega lärare som inte kan skriva så man ser vad fan det står på tavlan (ja menat ganska starkt till kemi läraren nils-gunnar!), och jag hatar redan vårat schema, hur ska jag överleva haha? (: nej jag vet jag är ju inte ensam om det, för jag menar hallå, vem gillar något av det dära? jag älskar att klaga, jag gillar att skriva ner mina klagomål också, kanske någon tar åt sig och lyssnar hehe! Nej men nu ska jag sluta, tisdagar är lugnt den bästa dagen på hela veckan som det ser ut nu, så gick bra idag. Efter skolan var jag med elin moa och elina, söt gubbarna (: och nu hade jag tänkt att bara städa undan lite och sen gå och sova, det låter skönt, mitt huvud exploderar snart.. pusss


Thats what friends are

Vet ni det bästa med att skolan började igen?
att det är vi 5 igen, jag älskar er!
Elina felicia moa och elin <3

Wow..

Asså min mamma är lite så hära små skum, och tror på allt som har med andar att göra, fråga mig inte varför men hon har alltid gjort det och alltid försökt inbilla mig också att sånt finns, men jag är fortfarande skeptisk till det. Men så ringde hon för ett tag sen och frågade om jag hade planer på att lägga mig kring halv elva, undrade så klart varför hon frågar mig den konstigaste frågan hon någonsin har frågat mig, då börjar hon prata om att hon har skickat en healing genom tankar till mig, eller inte att hon har gjort det, men att någon gubbe hade gjort det, och att det börjar halv elva till elva ungefär.. nej jag fattar inte heller någonting! antigen försöker hon skrämma skiten ur sin kära dotter eller så har hon blivit helt galen, herregud mamma.. äh ha en fortsatt trevlig kväll va (:

Jaja får väll se om jag märker något sen, isf kommer jag vara rädd haha!

Jag älskar låten


[Rihanna:]
As much as I love you
As much as I need you
And I can't stand you
Must everything you do make me wanna smile
Can I not like you for awhile? (No....)

[Ne-Yo:]
But you won't let me
You upset me girl
And then you kiss my lips
All of a sudden I forget (that I was upset)
Can't remember what you did

[Rihanna:]
But I hate it...
You know exactly what to do
So that I can't stay mad at you
For too long that's wrong

[Ne-Yo:]
But I hate it...
You know exactly how to touch
So that I don't want to fuss.. and fight no more
Said I despise that I adore you

[Rihanna:]
And I hate how much I love you boy (yeah...)
I can't stand how much I need you (I need you...)
And I hate how much I love you boy (oh whoa..)
But I just can't let you go
And I hate that I love you so (oooh..)

[Ne-Yo:]
You completely know the power that you have
The only one makes me laugh

[Rihanna:]
Said it's not fair
How you take advantage of the fact
That I... love you beyond the reason why
And it just ain't right

[Ne-Yo:]
And I hate how much I love you girl
I can't stand how much I need you (yeah..)
And I hate how much I love you girl
But I just can't let you go
But I hate that I love you so

[Both:]
One of these days maybe your magic won't affect me
And your kiss won't make me weak
But no one in this world knows me the way you know me
So you'll probably always have a spell on me...

[Ne-Yo:]
Yeaahhh... Oohh...

[Rihanna:]
As much I love you (as much as I need you)
As much as I need you (oooh..)
As much I love you (oh..)
As much as I need you

[Rihanna:]
And I hate that I love you so
And I hate how much I love you boy
I can't stand how much I need you (can't stand how much I need you)
And I hate how much I love you boy
But I just can't let you go (but I just can't let you go no..)
And I hate that I love you so

And I hate that I love you so.. so...

Hate that i love you boy

Jaha nu var man tillbaka med skolan och allt, det var ovanligt, men ändå helt normalt.. som om det aldrig har vart sommarlov, bara en helg typ. Nytt schema, och det var inte så nice, jobbiga veckor kommer det vara, men det är bara att hålla ut, tur att det finns helger och små lov. Ingen sovmorgon och slutar ett på fredag, aja ska inte klaga.. annars var det kul idag (: fast har dock inte stigit upp så hära tidigt på 10 veckor, så ja det är ganska segt i kroppen just nu haha. Efter skolan lyckades jag få mig elina felicia moa ida och emma ändå ut till i slutet av björns haha, jo jag är ganska duktig faktist, ni behöver inte berömma mig! hell yeah..


<3

Sanden, here we come!

Jag vill inte börja skolan imorn?!
Jag vet inte varför, men nej jag vill verkligen inte det
Känns som om sommarlovet har varit 333 veckor för kort..
nu äre ännu viktigare med betygen, man måste välja linje
sen ska man sluta sanden också, typ ta adjö till allt?
okej nu är jag ganska lång sökt.. men iallfall, nej jag vill inte..
jag vill inte sluta min klass, ja vill inte sluta sanden
ah, tiden går så jäkla snabbt alltså, blää..
snart är man väll 90 år också, pfft..
Jag ska bli en grå hårig ful sur dum kärring snart..


LIVET LEKER! :D (;


När hela världen rasar ihop

Nu har jag hamnat efter ganska mycket med skrivningen hära.. igår var jag med my på dagen, färgade hennes hår bland annat, lekte i en lekplats och var med elina, sen for my hem och då for jag och elina och såg film med erik typ, sen kom emil och dom, for hem för jag skulle vara hemma klockan tolv. Sen idag har jag vart med en söt haha, fast dock har jag väll vart exremt tråkig idag, skitsamma. Imorn är det som alla förmodligen vet skola, huh.. jag tycker det ska bli ganska kul med skolan igen faktist, men jag älskar sommarlovet, vill inte att det ska ta slut! fast vem vill det egentligen, nåja det blir nog bra det hära 


Bla bla bla..

Inte för att ta det-är-synd-om-mig prat men alltså, just nu är jag på ett ''noll'' läge.. det är som om det spelar ingen roll vad jag gör, det slutar alltid ändå fel, vet inte om jag ska skratta eller gråta, vara glad arg eller ledsen, om man kollar mig i ögonen så kommer det vara tomma blickar, jag är förvirrad, ja det är ett ganska komplicerat ögonblick i mitt händelserika liv.. och nej jag tycker inte alls synd om mig själv, jag bara var tvungen att skriva ner det hära, om någon orkar bry sig i mitt natt trams haha, bla bla bla..

Godnatt! -.-

Please leave me

Åt helvete med dig, nu skiter jag i dig, och nu menar jag det också!
Du kan ju höra av dig när du verkligen bryr dig, på riktigt..
idiot,idiot och åter igen idiot

Da da da da-da

Please don't leave me
I always say how I don't need you
But it's always gonna come right back to this
Please, don't leave me

Jag älskar, min nya mössa

Åsikter hit och dit, tar det snabbt och enkelt, gillar inte blondin bellas nya design på bloggen, men gillar kenzas nya design ganska hårt, så nu vet ni det lixsom. I'm back home från en trevlig kväll, skit samma vad vi har gjort, spelar inte så stor roll egentligen, jag är bara förvirrad just nu..


Alice är söt (: , jag är trött

Och juste..

Jag ska ju pierca mig typ dagen efter jag fyller år! ;)
och mamma går med på det, egentligen inte, men hon går att övertala lätt (:
men vart det blir ett hål, får ni vänta med att veta..

Mamma är bäst

Om nu inte filip hittar på allt, så kommer vi gå kvar i röda, i sal 11, wiho! det var ju tänk att vi skulle gå uppe i gråa egentligen, anledningen till det vet jag faktist inte riktigt, men uppenbarligen inte (: nåja..Gud vad skönt det var att vara hemma en natt, min säng! <3 jag somnade fan kring elva igår kväll, bra vändning inför skolan på måndag. Men idag så for jag mamma och kim till luleå, jag fick, ett par jeansleggings, två svarta mjukis byxor, en svart och en grå t-shirt, ett grå med svarta ränder tröja, en mössa, en kofta, ett linne, typ massa trosor och sockar, en parfym och hårklämmor, jag tror jag fick med allt nu. Men det gulligaste av allt var ett par sockar som mamma hittade, som det står mamma är bäst! på hihi (: så är mycket nöjd med allt, tack mamma. Snart ska typ en söt komma hit, och senare ikväll ska jag och elina se film, som vanligt haha (: lill hjärtat mitt!


Suddig bild jag vet.. mycket grått och svart haha

Luleå imorn

Så nu är jag hemma igen från elina och felicia, vi såg kenny starefighter och färgade elinas hår, det såg ut och bli bra ut det jag hann se iallfall hihi (: snart så slutar mamma och då ska hon hämta mig och så ska jag sova hemma en natt, för imorn ska vi till luleå, kul när man har med sig sin lilla mamma bank haha, tycker nästan, men bara nästan synd om henne. Aja nu ska jag packa det jag ska ha med mig, och så skriver jag imorn sen efter jag vart i luleå.

Jag är så glad att jag har er!

Kom och tänka en sak, spelar det någon roll hur många läsare man har egentligen? för jag menar, jag började blogga för att dels skriva av mig, och för att kunna kolla bak senare, det har jag redan haft nytta av, saker som jag har skrivit och bilder, allt finns ju kvar. Det är det som är så himmla kul med att blogga tycker jag, och att skriva och att andra läser det. Jag gillar att mina närmste kan läsa vad jag har för mig, skiter verkligen hur många som läser.

Ja men iallfall, igår så var jag med felicia, lill gumman (: vi var på ishallen typ mycket haha, först kollade vi med william när små pojkarna hade ispass och bla bla bla, sen gick vi in till stan och bara pratade, var med amanda jenny och elin ett tag också. Sen gick vi och såg den dära matchen, det var ganska drygt, och jag måste helt allvarligt vara över känslig, jag började gråta när en på isen gjorde illa sig?! ja jag vet inte riktigt hur jag mådde haha.. sen for vi hem, då for jag och såg film med mina babes, i hennes skor såg vi (: jaha okej nu skrev fiffi att hon ska komma på ett tag, måste ta och börja kliva upp alltså, pusss!

Jag är så glad att jag har dig..

*

Jag saknar min bästa vän, som alltid förstod mig.

Skabbigt värre..

Nu har jag duscha, ska bara fixa håret, och sen ska jag vara med fiffolina girl! (:
och senare får vi se hur det blir, pusss

Counting all the assholes in the room
Well I´m definitely not alone, well I´m not alone
You´re a lier, you´re a cheater, you´re fool
Well that´s just like me yoohoo and I know you too
Mr. Perfect don´t exist my little friend
And I tell you it again, and I do it again
Counting all the assholes in the room, Well I´m
definitely not alone, well I´m not alone

Ord räcker inte till

Nej det gör det fan inte, hur ska man kunna förklara något sånt hära med ord, det går inte, det räcker inte till, ord är för små för att kunna beskriva. Men alltså det tog bara ungefär tjugo minuter att gå från emil, till mig, och det är ju som ända längst bort, eller så kanske jag bara gick snabbt för jag var skit rädd att någon skulle komma och typ kidnappa mig haha. Jag elina och david var hos emil, för er som undrade det. Innan det var vi hos elina och såg film, fast då var filip och erik också med. Och nu ska jag sova för jag är trött, och gissa som vad, som en åsna ;) yeah! Eller ska typ borsta tänderna och ta upp alla kläder, sen sova.


Still counting

Hallå hallå, alltså är det höst nu eller vad? för det är ju typ iskallt.. eller det kanske brukar vara så den hära tiden, jag vet inte. Nu är jag iallfall hemma, kring två for jag elina elin och lilla alice in till stan, elina skulle köpa en massa saker, bland annat hårfärg hihi (: åh jag är jätte sugen på att färga håret jag också, men men. Elin for hem efter ett tag men vi var kvar till fem, sprang runt över allt och så vidare. Får se vad som händer senare, jag och elina fundera på att se greas filmen eller vad den nu heter, men vi får se (:


Lilla alice och lilla elina (:

Söta unge haha (:

Me and you

Alexander kom till mig kring elva eller tolv tiden, vi pratade om en massa som har hänt och så vidare, liten förklaring, vi har typ vart ''ovänner'' hela sommarlovet, så nu är det bra igen och det är ju nice (: sen gick vi ut till jonte och viktor, så har vart med dom ända till nu, ska borsta tänderna och sen gå och sova, pusss


Go låt alltså ;)

Du gör mig så jävla svag

Jag ska försöka ta den hära dagen i korta ord, vilket jag är väldigt dålig på så bli inte förvånad om det blir helt obegripligt. Jag och matilda vaknade kring elva, och så for vi till stan och var med lina, eller ja.. dom satt och pratade så åkte iväg snabbt till ishallen dära munk och dom var. Tack så mycket för skjusen andreas btw (: sen gick jag tillbaka till matilda och lina, alexander och dom var med oss ett tag, sen till slut var det bara jag och matilda kvar i slutet, tog bussen hem vid fem, matilda du måste komma till boden snart igen (: men så duschade jag och for och var med elina och elin, vi såg film, eller jag såg en sen orkade jag inte vara kvar, mitt hjärta brast haha ;) okej nu skojar jag bara.. men är jätte trött. För övrigt så var fiffi och amanda med oss ett tag, skit roligt att se fiffi igen, var typ skit länge sen ju! :o haha och så klart var det ju roligt att träffa amanda också (:


All i need is stare light

Idag mot kvällen kom matilda kabbe och anton och hämtade mig, vi for runt i stan och utan för stan ett antal gånger, matilda tog sig ett dopp på alder den knas ungen haha, och så for vi upp till något berg, har ett blå märke på röven för att jag är så himmla duktig och kan gå på stenar. Sen for ''vi'' och lämnade av lilla kabbe, och då fick jag hela bak saken för mig själv, så somnade i tre timmar, vaknade och då var vi uppe på gruvberget, när jag somnade var vi i erikslund. Men sen skjusade anton mig och matilda hit, och nu ska vi typ sova, pusss


Och bla bla bla (:

Förlåt, men väntar på matilda och anton, och har ingenting att göra (:

1.Vad/vem fick dig att skratta idag?
- haha typ min lilla söta kusin
2. Vad gjorde du 8.00 imorse?
- sov ganska hårt
3. Vad gjorde du för 30 min sen?
- hahaha, datanörd (:
4. Vad hände dig 1993?
- öh, ingenting alls :b var inte äns tillgjort då ;o
6. Tre ord varför du sist spydde?
- skitsamma.
7. Vilken färg är din hårborste?
- blue (:
8. Vad köpte du sist?
- vet inte, juste på korv statiol haha :b
9. Vad fick du senast i present?
- hmm, jag vet inte (:
10. Vilken färg är din dörr?
- brun
11. Var förvarar du dina pengar?
- kortet eller väskan, eller mamma (:
12. Hur var vädret igår?
- vet inte, sov typ hela dagen
13. Vart kramades du sist?
- vart? typ grillplatsen tror jag :b
14. Vad ser du fram emot?
- ingenting speciellt typ (:
15. Vad är 15?
- min ålder snart hehe (a)
16. Vilken skostorlek har du?
- 37/38
17. Vill du klippa dig?
- nej, men måste typ egentligen :(
18. Är du över 25?
- cm, ja? :D
19. Pratar du mycket?
- typ inte :b
20. Kollar du på O.C.?
- gjorde det förr
21. Har ditt namn ett "x" i det?
- nej (:
22. Känner du någon som heter Steve?
- öh, nej tror inte det
23. Hittar du på egna ord?
- ja, men glömmer bort dom lika snabbt (:
25. Är du en typiskt svartsjuk person?
- hahahah, jaa..
26. Vad har du för mobil?
- sony ericsson w800, tror jag den heter?
27. Vem ringde du sist?
- haha två dagar sen xD erik :b
28. Biter du på naglarna?
- inte längre typ, har slutat, typ
29. Har du lockigt hår?
- nope :b
30. Vilken konsert ska du på härnäst?
- öh, ingenaning xD
31. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu?
- jag är sämst! ;)
32. Hur många gånger har du svurit idag?
- allvarligt, inte räknar jag det?
33. Vilket ord/ vilken mening säger du ofta?
- jag fattar inte.. (:
34. Har du sett filmen 'Donnie Darko'?
- jo jag har den, värdelös!
35. Ska du jobba imorgon?
- nej (:
36. Vem sa du "jag älskar dig" till sist?
- vet inte faktist :b
37. Vad borde du göra nu?
- göra klart den hära (:
38. Har du något smeknamn?
- vikkan typ :b
39. Sover du mycket?
- ja, för mycket haha
40. Vilken är den bästa film du sett inom loppet av 2 veckor?
- hmm, the notebook! (:
41. Vad ska du göra på lördag?
- ingenaning, det är söndag nu ^^
42. När var du ute sist?
- innan jag börja skriva den hära xD
43. Har du gråtit idag?
- ja för jag skratta så mycket åt blondin skämten haha.
44. Är du en glad person?
- när jag inte är på tjur humör, ja (:
45. Har du roligt nu?
- inte direkt, har inte tråkigast men (:
46. Vad äter du helst?
- hmm, mandariner :D
47. Vem var du med sist?
- elina girl (:
48. Vad heter din mamma?
- leila (:
49. Vad är hela ditt namn?
- viktoria lina nilsson
50. Tycker du om någon just nu?
-
mjo :b


I found away

Bara för att jag är så jävla mätt så jag skulle kunna rulla fram just nu.. ;o
fan borde gå på hård diet ett tag haha, äh skitsamma (:
Hahaha vad kul jag har just nu, min humor är sämst!
Vet inte om jag bara är uttråkad, men hahahahaha..

Varför kan inte blondiner skriva siffran 11?
- det vet inte vilken etta som kommer först

Vad ser man om man tittar en blondin djupt i ögonen?
- Baksidan av huvudet.

Varför öppnar blondinen mjölk paketet i affären?
- För det står "öppnas här"

Vem är blondinens bästa vän?
- Spegeln.

Vad är det för likhet mellan en blondin och en mygga?
- Båda är lika bra på att suga!



Jag gillar inte rubriker?

Jag tror jag vet vad jag kanske kan bli när jag blir stor, om jag misslyckas helt totalt med något annat, följer min mamma och mormors fotspår haha, och blir städare, fyfan vad tråkigt egentligen, men att städa är ju inte det svåraste, inte för att jag tänker eller ska bli det, men bara en tanke som slog mig haha. Men sen jag vaknade har jag hunnit städa mitt rum, dammsugit typ hela huset, tvättat och hängt upp det och diskat, fast jag har inte hunnit äta eller något sånt, men det behöver jag inte heller, vi ska tydligen äta tacos senare när dom kommer hem från badet, och sen efter det ska jag vara med matilda (: men men, asså, haha..

Lite ett och annat

Flapparn har fått mig att lysnna på musik jag egentligen inte lyssnar på haha (:

Never ever even try to bring back that

Godmorgon! eller något va.. idag vaknade jag före tolv, det är helt otroligt, fast somnade typ halv ett också men. Idag senare ska jag vara med söt matilda och så vidare, ingenaning vad vi ska göra (: men ska bli roligt att vara med den blond flickan igen! nu ska jag gå och äta, sen fixa mig, sen vet jag inte, och sen vara med matilda. Någon som kan köpa choklad till mig, är svin sugen.. jävla choklad sug.


Words are just words

Jag är trött, ska försöka vända dygnet lite
försöka bli lite friskare, godnatt!

Men det är bara för tillfället

Wow helt otroligt, att kliva upp klockan sex på kvällen och ta en huvudvärks tablett har gjort susen för mig! Jag är inte helt bra.. men jag mår bättre iallfall (: bara yr och svin trött nu. Gick och duschade direkt när jag klev upp för luktade eld rök hela jag sen igår, usch. Och nu sitter jag och grubblar över att vara blond är inte alls roligt.. ja då menar jag givetvist på utväxten som kommer så himmla snabbt, jag har inte så mycket just nu, men det kommer. När det blir för mycket och ser för äckligt ut, så blir jag brunett igen, någon som har snyggt hår som jag gärna skulle kunna typ bara sno av henne lixsom, är ena av olsen tvillingarna.


Det ser slitet ut, men färgen lockarna och längden, tack (:

Just accept it for the way it is

Bara en upplysning, jag hatar flugor! dööö...


Headern var tråkig

Ah gud mitt huvud tar kål på mig, fan vad ont det gör!
Men blev less på den andra headern, så grå och tråkig.. och ska inte ha den som är nu, ska göra en ny, gjorde den dära för ett tag sen, men ja nu vet ni det, den dära är bara för tillfället för orkar inte göra en nu. Har huvudvärk som känns som om det är bomb kring i huvudet, har ont i nästan hela kroppen, och antar att det är feber jag också har, med andra ord, jag mår inte bra idag haha (: men ni får ha det bra, pusss

Tänk om livet var ett spel och du var tärningen..
 Då skulle jag pussa dej för tur,
och rulla runt dig på bordet och hoppas på 6.


Kärlek som är äkta, ett som är säkert

Nu har jag ryck igen, och sitter och tänker kanske lite för mycket..
Men har ni tänk på en sak, hur mycket bara en person kan betyda för oss, hur mycket några personer kan betyda, hur mycket många personer kan betyda, hur mycket man älskar sina vänner. Att man älskar sina vänner det kan man säga rakt ifrån hjärtat utan några tvivel alls, för ja det är så, man älskar dom. Men den andra kärleken, det måste ta mig fan vara det svåraste som finns, det kan förstöra så himmla mycket, det kan ge smärta som får en till botten, men samtidigt kan det vara det bästa som finns, och känslor som tar en till toppen. Men jag tycker att det är bara något för tillfället, jaja jag vet att de finns många som är kära jätte länge, blablabla.. men jag tar vänner före ''kärleken'' för vänner kan finnas för alltid, och det vet det fan om ''kärleken'' kan..

Nu gormar jag ganska hårt jag vet, men är bara på mitt vanliga griniga humör och ger all hat till kärleken, och all kärlek till vänner haha, jag är inte normal (: ja men få se hära vad har jag gjort idag, hmm.. segade hela dagen till min moster och hennes hund kom, då gick jag ut med ful hunden typ en timme och mer, fick skavsår på köpet också, trevligt! ont gör det då iallfall, sen somnade jag för har typ feber, då kom elina och så for vi och tände en brasa, och så kom och for det folk hela tiden. Men kring tolv var det bara jag filip och emil kvar, två personer som förstår mig utan till, det är så jäkla skönt att vara med dom. Men då for vi till statiol och sen hem, är trött som en åsna typ, ska borsta tänderna och sen gå och sova, gud vad skönt, godnatt..

Hej jag är en åsna, själv då?

Pink - words

Jag gillar inte den hära låten, tycker egentligen att den är jätte dålig
men texten är ganska kul, ge den en chans och lyssna (:


Take Y
Take the letter
Take it out on the alphabet
Dont ask me why
No more questions
Just accept it for the way it is

Words are just words
They get in my way
I can never say what I wanna say
Who will understand it anyway?
It's just a waste

Take M
Mmm mmm
It's so lovely, so delicious, it says it all

I don't like X
Ex-boyfriends, ex-girlfriends
Exactly what I don't need
Twisting my words so easily

[Words lyrics on http://www.elyricsworld.com]

Words are just words
They get in my way
See like right now, I wanna tell you that I love you
but I don't know how..

Put the H with the A with the TE,
give it power, you could destroy me
Put the L, with the O with the VE,
Give that power and you don't have to say anything

Words are just words
They get in my way
Bla bla bla bla
Blaaaa

Words are just words
They get in my way
Words are just words
They get in my way

Take B,
and just let it be, B... 

Rubrik

Jag gillar inte att vakna på morgonen, kolla på mobilen som vanligt..
men sen fått ett sms att gratis sms perioden är slut nu -.- och hade två kronor kvar men dom gick åt två ganska oviktiga sms, som jag självklart inte bara kunde skita i att svara på. Men jaa nu vet ni det, jag kan inte svara på sms, min mening med det hela, ska göra frukost nu, hejdå


I'm already torn..

But is it fast enough so you can fly away

Jävlar vad jag är nere, svin länge sen jag var så hära ledsen
Skitsamma, bara att bita ihop, vet att jag är starkare än så..
Nu ska jag se film, ha ett bra liv eller nå

Starting from zero got nothing to lose

You got a fast car
But is it fast enough so you can fly away
You gotta make a decision
You leave tonight or live and die this way

Hallå (: haha vet ni en sak, idas pappa läser min blogg, hej håkan! :D ha en fortsatt trevlig dag. Men jag och ida har ganska nydligen vart och hyrt film, en av paris hiltons filmer haha, får vi se hur bra eller dålig den är. Vi ska snart fara till elin och se den, hon skulle bara dammsuga för hon hade tydligen stökigt, careface! ;) nåja men känner att det kommer vara svårt för er som inte fattar mitt språk att kunna läsa det hära, men jag är trött.. sov typ till, länge idag, men är iallfall trött (: och mitt samvete är inte på topp just nu he he..


Jag var helt säker, men hade tydligen fel..

Nu är jag och ida hemma är sjukt förbannat trött, men kan inte sova..
Men om vi tar det från början, först var jag med elina, hon for, ida kom, william och hans kusin vad han nu heter var med oss ett bra tag, sen for vi alla till erik emil och johan, har vart dära hela natten, dom lanar, eller johan sitter och svär åt allt och ingenting, även med andra ord sitter han och pratar med sig själv, emil spelar duktigt, och erik såg jag inte vad han gjorde haha, han spelade iallfall (: och ida låg på golvet och sov, och nu är vi hos mig, pratar, och fyfan vad bra ni är om ni fattar det hära jag skriver nu, kan inte bli mer trött, godnatt!

Jag fyller år soon

Jag ska få världens finaste present av världens 3 finaste pedos (:

<3

Så jävla fin, lägger in texten också (:

You got a fast car
I want a ticket to anywhere
Maybe we make a deal
Maybe together we can get somewhere
Anyplace is better
Starting from zero got nothing to lose
Maybe we'll make something
But me myself I got nothing to prove

You got a fast car
I got a plan to get us out of here
been working at the convenience store
Managed to save just a little bit of money
We won't have to drive too far
Just 'cross the border and into the city
You and I can both get jobs
And finally see what it means to be living

You see my old man's got a problem
He live with the bottle that's the way it is
He says his body's too old for working
I say his body's too young to look like his
but mama went off and left him
She wanted more from life than he could give
I said somebody's got to take care of him
So I quit school and that's what I did

You got a fast car
is it fast enough so we can fly away
We gotta make a decision
We leave tonight or live and die this way

So remember when we were driving driving in your car
The speed so fast felt like I was drunk
City lights lay out before us
And your arm felt nice wrapped 'round my shoulder
I had a feeling that I belonged
I had a feeling I could be someone
be someone

be someone

You got a fast car
We go cruising to entertain ourselves
You still ain't got a job
And I work in a market as a checkout girl
I know things will get better
You'll find work and I'll get promoted
We'll move out of the shelter
Buy a bigger house and live in the suburbs

So remember when we were driving driving in your car
The speed so fast felt like I was drunk
City lights lay out before us
And your arm felt nice wrapped 'round my shoulder
I had a feeling that I belonged
I had a feeling I could be someone
be someone

be someone

You got fast car
And I got a job that pays all our bills
You stay out drinking late at the bar
See more of your friends than you do of your kids
I'd always hoped for a better
Thought maybe together you and me would find it
I got no plans I ain't going nowhere
So take your fast car and keep on driving

So remember when we were driving driving in your car
The speed so fast felt like I was drunk
City lights lay out before us
And your arm felt nice wrapped 'round my shoulder
I had a feeling that I belonged
I had a feeling I could be someone
be someone

be someone

You got a fast car
But is it fast enough so you can fly away
You gotta make a decision
You leave tonight or live and die this way

I can't forget you

Åh.. jag som höll på att fixa håret, och så börja detta eviga dunder
Vågade inte stå och fixa håret nå mera, tänk om min lilla älskade volumaster skulle råka illa ut, naw :( skulle inte klara mig utan den! Haha inte för att jag tror att det skulle händå något men, måste alltid vara på den säkra sidan, så nu har jag bara volym på ena sidan av skallen, det ser ganska kul om om jag får säga det själv haha. Oj vad livet kan vara rolig ibland, jag sitter typ och skrattar för mig själv, det känns lite små knasigt typ.. och jag är lite less på det hära regnet nu, hallå, jag vill bli brun också? :o



Komplicerad tänkning

Ibland är jag alldeles för tjurig, envis dryg eller ego
Jag har världens kortaste tålamod, jag har hur dåligt tålamod mot människor som jag inte egentligen tål, även fast jag vill så funkar det inte. När jag blir tjurig kan det sitta i flera timmar utan att något hjälper, jag kan bli tjurig för ingenting, bara någon säger imot eller motbevisar mig, så blir jag tjurig. Mitt ego gör mig väldigt dryg när jag inte är på det gladaste humöret. Om jag hade varit någon annan än mig själv, hade jag inte gillat mig när det gäller dom hära sakerna iallfall, visst jag kan vara glad, ha tålamod, jag kan ha fel, jag är inte så ego, när jag är på bra humör. När något händer som jag inte gillar överregerar jag alltid, får damp, och det går knappt inte att prata med mig fören jag har lugnat ner mig någolunda, för att inte säga något alldeles för elakt så blir jag dryg istället och bara dryg svarar som tillexempel mm, mhm, ah.. ja, jag är nästan som om jag tror att allting handlar om mig, utan att jag märker det, jag är hopplös och patetisk haha.. tycker synd om vissa som faktist står ut med mig (:

Jao nu vet ni som inte redan visste det dära om mig, så är jag, även fast jag inte vill det haha, men nu hade jag tänkt att gå och duscha, och sen kring fem eller något ska jag vara med elina (: jag tror ida skulle vara med oss också sen, fast tror hon har match nu? äh jag vet inte vart hon håller hus haha, får väll se om hon dyker upp senare då, alltså nu pratar jag om ida (:


Så egentligen är jag ingen snäll person haha (:

Allt var knas, fan vart är du nu

Juste för er som har missat, Mykrutrök har ju gjort en blogg också (:
Men iallfall så vaknade jag typ nyss, är själv hemma som vanligt typ, så måste fara till ica och köpa något att äta, är fan seriöst hungrig, och det är inte så ofta jag brukar vara det.. haha i know det är så himmla synd om mig, ohja (: Men senare ikväll ska jag vara med bäst flickan, tror jag iallfall, men det blir nog så. Juste ni vet sofijah, asså hon som sjunger alla dom dära låtarna och bla bla bla, hittade iallfall hennes blogg för någon vecka sen, den ni ;b den finns bland dom andra länkarna, pusss


It's not enough to say that I miss you

Nu är jag hemma, och det rycker som ett psyk i mitt öga..
Gillar icket när det blir så, det är obehagligt och det känns som om mitt öga lever ett eget liv utan mig :/ ja men iallfall emil erik och johan kom till mig, for till seven eleven, som stänger tydligen klockan tolv och inte klockan elva som jag trodde haha.. emil vann en krona på det iallfall haha (: sen for vi och hämtade ida hos jesper och så for vi till johan, och sen hem, och nu ska jag typ sova, är jätte trött, även fast jag har sovit hela dagen typ? hmm.. jag är nog inte så normal om jag tänker efter (:

FilipDahlén säger (01:32):

*venne hon kommer hem imorn (:

*hennes morsa jobbar typ där åsså for hela familjen dit en sväng :D

FilipDahlén säger (01:33):

*venne vrf XD

viktorianilsson säger (01:33):

*familje sväng :)

FilipDahlén säger (01:33):

*HAHA va ful du är HAHAHA

Fiiwlip tycker jag är ful, hihi (:


The veronicas

Haha börjar känna att jag har skrivit ganska mycket idag ser jag nu, men jaja då finns det några som har lite att läsa iallfall, om man äns är intresserad det vill säga. Men idag har jag verkligen inte gjort något, klev upp ur sängen kring fem när mamma var och lämnade pengar, cyklade till ica och köpte godis, fan så fet.. och sen for jag hem, lagade mat, kollade på bloggar och spelade tv spel, sen började det ju åska, det typ fortfarande blixtrar där borta, herregud nu får det väll ändå ta och räcka! Men emil och erik ska komma snart, tror jag iallfall haha (: kul om dom kommer iallfall, får jag ett roligare slut på min dag, pahah.. jag är patetisk (:

Åskan



Synd att jag inte lyckas fånga någon blix på bild, det hade vart ganska fränt tycker jag.. fast man kan kanske inte fånga den med en vanlig mobil kamera. Gud så det regnar nu haha, helt sjukt (: jag och min morbror sitter och kollar på blixtrarna, fast egentligen är jag livrädd, fast det är ändå grymt mysigt, så jag överlever nog tror jag. Men det är nog ganska bra att det regnar, för det har ju inte gjort det så mycket i sommar, shit vilken blix som slog ner nyss! åh och sen låter den jätte högt :( nu blev jag mer rädd.. nej nu ska jag fortsätta vara rädd, fast inte vid datorn, OH MY GOD DEN DÄRA LÄT HÖGT! det dära var ännu mer läskigt! :o 

Blir aldrig less på det haha (:

BRUKAR DU:

Titta på dig själv i spegeln: - jao :b
Gnälla: - kan man få pris i det? -.-
Sova: - nehe, aldrig
Skada dig själv med flit: - haha, nej (:
Ta mediciner du inte borde ta: - nopp
Vilja dö: - nej, livet leker ;b
Drömma mardrömmar: - ja, blir alltid mer på hösten
Klä dig i svart: - ja, herregud det är bara en färg
Gå till kyrkan: - isånnafall om det är dop eller liknande :b
Gå i skolan: - ja
Röka: - aa röker på hel tid, nej..
Hata folk: - nej hatar typ ingen
Lita på folk: - ja, nog för att det är svårt men försöker


VEM:

Saknar du: - många, men pappa då
Vill du döda: - ingen!
Rörde dig sist: - eh, typ fralla tror jag
Vill du slå: - korkskallen som tog min cykel nyckel haha
Pussade dig sist: - mamma typ -.-
Vill du kittla: - ingen, för alla kittlas alltid tillbaka haha :o
Kramade du sist: - om det var my kanske? :b
Vill du prata med: - ingen speciell typ :b
Skrek du på sist: - fralla
Vill du vara som: - tomten
Sårade dig sist: - haha, jadu (:
Vill du bli galet full med: - men inte vet jag
Gjorde dig riktigt glad senast: - det är många som gör mig glad hela tiden (:
Fick du sms från senast: - ante eller jesper :b


HAR DU:

För många vänner: - man kan inte ha det..
Flickvän: - nej
Förföljelsemani: - om jag visste vad det var :b
Tvångstankar: - nae, inte seriösa iallfall :b
Någon annan psykisk sjukdom: - damp, adhd, aids och så vidare
Någon fysisk sjukdom: - nopp :
Någon skada: - jodå, alla på ett ungefär
Färgat håret: - jaa, gett resultat också, slitet
Brutit några ben: - nej men tre sprickor i benet
Några piercings: - haft naveln och näsan, har öronen
Egen dator: - jao
Bra självförtroende: - ibland, och ibland inte
Kysst någon: - haha nej, aldrig?
Köpt kondomer: - nope
Tagit nakenbilder: - alltid, varje dag
Sagt jag älskar dig till någon idag: - ja
Bjudit ut någon: - haha, typ inte xD
Varit kär: - inte på riktigt
Velat vara otrogen: - nej
Varit otrogen: - eh, vet som inte hur man ska se det
Stulit någonting: - ja
Rymt hemifrån: - nae behöver fortfarande inte rymma
Gjort något olagligt: - ja, men växt ifrån sånt nu, tack och lov


HUR:

Svarar du i telefonen: - hallå (:
Mycket pengar har du: - just nu ingenting, men mamma kommer snart ;)
Tjänar du pengar: - gör hundögon och tycker synd om mig själv, funkar alltid
Ofta bäddar du sängen: - varje dag
Ofta diskar du: - typ varje dag
Ofta städar du: - när det behövs, älskar när det är rent
Många stör du dig på: - ingen för tillfället
Ofta träffar du din familj: - inte så jätte ofta nu


TROR DU:
Att du kommer bli något:- något blir man väll alltid
På rymdvarelser: - nej, men gullig fantasi (:
Att folk tycker om dig: - ingenaning, alla tycker väll olika
På ett liv efter detta: - hmm, tveksamt
Att fiskar kan tänka: - öh, aldrig tänkt på det haha (:
Att du kommer leva länge: - tror jag inte


VÄLJ:

Katt eller hund: - båda (:
Vit eller svart: - båda
Varmt eller kallt: - båda
Vatten eller land: - båda
Sex eller kyssar: - hmm, båda (:
Telefon eller internet: -båda
Musik eller tystnad:- båda 
Leva eller dö: - leva :D


Me, Myself, and I

Haha okej, det såg ut att bli fint väder kring sex imorse iallfall
Men åska kan väll också räknas som fint väder (: kanske inte fint väder för att direkt hoppa i något vatten och bada men. Idag sov jag för länge, till två typ, sen kom ju dom dära pang pang målnen så orkade inte kliva upp, låg ner och lyssnade och kollade på blixtrarna, usch jag är verkligen rädd för sånt.. muhaha (: vet inte vad jag ska göra idag, känner inte för att göra någonting, typ bara se tv, rastlöst..


If you stop, my world stop

Det blev ju inge dunder och blixter inatt, men ganska bra det också (:
Hade egentligen tänkt och lägga mig tidigt idag, men fralla frågade kring ett om jag skulle med ut, och köpa korv till exempel, var ganska så jävla nere då så jag for och var med han, och blev direkt gladare, skönt. Men han köpte sin himmla korv sen satt vi på skolan och bara pratade i typ tre timmar, gud vad han har hunnit mogna under sommaren, riktigt nice det, han är ju faktist kul att umgås med (: men sen for vi och köpte en cola och sen började fara hem, och nu är jag hemma, trött och ledsen, perfekt haha (: fralla du kanske ska ta och vara med mig igen så jag blir glad. Men som det ser ut nu så blir det alder senare, om jag orkar ta mig upp det vill säga.. äh men det får jag ta och göra, missar inte en solig dag på alder inte! men nu ska jag sova, pusss

Vet min röv ser enormt trög ut, skyll på lendholm som tog kortet

I have miss you

Ska stänga av datorn snart, efter det hära inlägget
Värsta feta och mörka målnen är i farten.. fast det är lungt har dragit ut kontakten till datorn och så vidare, och har fönstret helt öppnet, åska och blixtar är mysiga, när dom inte är för nära (: oj nu började det regna också.. blä jag är rädd för åska och allt sånt dära. Har iallfall vart med my hela dagen, vart på alder med maria och elin, sen for vi till mig och lagade mat, och sen for hon hem. Då for jag och var med elina och elin och såg film, grät ganska mycket dära i slutet, fan så söt film alltså, haha så kan det gå..


:)


Far till alder nu, pusss

Du är min sol

Det är en lördag kväll, och jag sitter inne och gör ingenting..
Åh vad jag till och med lyckas låta tråkig genom text haha. Men nej det blev inte att göra något ikväll, och såklart så skulle ju mitt hår vara sådära super bra som det väldigt sällan är, sorligt. Men det är några som har undrat om texten som står i headern är till någon speciell på något vis, och nej det är den inte, utan det är ju från en av mina älsklings låtar som jag aldrig får nog av, Incu - you're my sun..

Put your hands on me

Hemma för ett tag sen, med huvudvärk, har druckit för lite vatten..
Men ska hoppa i duschen nu och sen se om ida eller emma ville hitta på något, annars får jag se vad gör, har iallfall vart trevligt på alder med elina tvillingarna my och jesper (: och imorn om vädret håller blir det alder igen, såklart. Men min mobil har ganska damp, den slås av hela tiden.. blir tokig!


Söta (: plus elina som låg på andra sidan om mig :b

To strong to be down

Blir alder med Elina Matilda Andersson aka bästbarnet istället (:
Dom andra hade lite för brottom och sa när om for att jag skulle ta mig till seven, och då var jag på väg tillbaka från apoteket så det blev ju inte så bra. Men ja så på alder lär jag ju hålla hus till i efter middag iallfall, nu vet ni ännu en till sak som händer i mitt otroligt händelserika liv (: pusss


Flickan är helt klart bäst, jag älskar dig gumman

Varför kärleken tar skada

Åh vad jag är trött i kroppen, men inte i huvudet (:
Där låter det som det är någon sweet 16 party eller något, asså jag har typ röster i huvudet haha. Eller det är nog mina egna tankar, men egentligen, satans vad man tänker mycket? Det är sjukt, jag tänker iallfall jätte mycket jätte ofta.. men idag så har jag först vart på alder med my ida emma och jesper (: var dära typ sex timmar, någon som är ganska brun nu alltså. For hem kring sju och då var jag med elina, vi cyklade som vanligt oxh sen var vi med adam petter lukas och martin. Och senare idag ska jag försöka hinna att först cykla till ica och apoteket, sen fara till alder med dom jag var med idag, om jag fick åka dit med dom, fara hem och kanske möta min bror från luleå (: och sen vara med elina och elin och se på film. Åh jag kommer känna mig stressad..

Hoppas det är lika fint väder imorn också!

Ida och jesper bakom (:

Orkar inte klaga på mig själv längre, mina sötisar (:

Lite missbildat men men (:

Petter adam lukas och martin (:

Varför kärleken tar skada

Jag vill inte blogga när vissa ändå bara tror att jag ''skryter''
Jag är ingen som skryter, jag berättar bara saker, snälla ta och ge er. Ska fan sluta blogga helt seriöst.. eller okej det ska jag inte, men det är inge kul att typ skriva och sen blir man tagen som om man skryter? Nej men nu ska vi inte vara sådära, jag och my är iallfall vakna nu, vi ska snart in till stan och bara vara. Måste bara vänta på att min tvättmaskin blir klar så jag kan hänga upp tvätten, sen far vi antar jag haha, pusss


Min och matildas pimade mobiler ;)

Det skiter väll en raggare i

Oj Viktoria Lina Nilsson har tappa suget för bloggen, amazing!
Imorse kom my, sen åkte vi med matilda och hennes pappa och lilla syster till alder, det var riktigt skönt att bada faktist, eller det var för kallt i början egentligen men.. sen följde vi med henne till råneå, var dära hos henne, sen skulle vi ta sista bussen hem, men den missade vi. Men vi fick skjus av någon som hette löken, och det var riktigt snällt av honom för annars hade vi inte tagit oss hem. Hehe och så har vi fått höra matilda sjunga med go rösten (: lilla flickan är en duktig flicka haha. Sen när vi kom tillbaka så for vi till max och blev riktigt jävla feta..


Hjärtat mitt (:

Ja, vi är förjävla coola alltså..

Hon suger av twister när hon äter dom haha!

Älskar er (:

Solen var så vacker en torsdags kväll

<3

Just follow me


Jag har hittat min räddning, världen går inte längre under på grund av finnar. Nej men seriöst nu, jag har hunnit andvända den tre gånger och det är helt seriöst, mycket, mycket bättre. Ända nackdelen är att jag blir rätt så torr i ansiktet, men det är bara att smörja in (: Nu ska jag se 8 mile och lägga undan mina otroligt goda frusta björnbär, det är ett måste och en drog, mums. Vara med my imorn när jag vaknar :b

Jag kan inte förklara den känslan

Jag har lagt upp nya bilder på pix, men egentligen..
Är det ganska onödigt, för er som kollar på både min blogg och bdb har redan sett alla dom bilderna. Men ja idag så roade jag mig själv hela dagen sen jag kom hem typ, eller sen jag hade vart med mamma och dom. Tror jag cyklade runt i tre timmar, lyssnade på musik och bara tänkte, det var nice (: sen mot kvällen kom det fint folk hit. Har inte sovit ordentligt dom hära sista dagarna, så länktar till att få somna nu faktist..


Gustav och adam (:

Idus petter och emma (:

Martin adam och gustav (:

Ja alla har sånna tröjor, och nu jag med, inget att göra åt saken


Paparazzi


Hardes word

Åh vilket underbart väder, måste skriva snabbt får dåligt samvete när jag är inne
Men igår var jag ju till luleå hittade typ jeans leggins, två tröjor, linne och lite underkläder. Köpte ljusa jeans leggins, men testade båda ljusa och mörka på samma gång, asså det var helt sjukt vad svårt jag hade att bestäma mig, och kunde inte köpa båda för hade typ 30 kronor för lite -.- måste be mamma fara och köpa dom mörka någon dag. Men sen for jag hem och duschade snabbt och cykla till gammla sävast och var med elina och elin, mys. Jag och elina sov dära men sen var jag tvungen cykla hem klockan typ tio, så ja så länge har jag vart vaken. Nu ska jag ut, pusss


För jag inte sa det som det var

Jaa alltså, jag är ju inte den smartaste på denna jord kanske
Så igår skulle ja ladda telefonen, sen slog jag på den igen, slog min pinkod som jag var helt säker på att det var, smart som jag är så slog jag den tre gånger, sen kom jag på att jag bara hade tagit den baklänges.. 3780 skrev jag, 0873 var det. Och min puk kod är borta, orkar inte vänta två dagar på att dom ska skicka den, så mamma får ta och köpa ett nytt kort. Ja men idag ska jag till luleå en snabbis,måste typ skynda mig nu egentligen, men det är jag inge bra på all (: buhu jag kommer ju inte kunna ta nå bilder idag.. dumma jag.


Snart äre jul igen, snart äre jul igen -.- ..

Feat Lisa Olsson - AcA Mio Andersson

Hon är blond som en sol, hon är vacker, ängeln som visa den finaste skatten.
Ögon av kristaller, och kropp av juveler, jag kollar på dig jämt fast du inte ser det
Kärlek och lycka, du tar mig till toppen, som en sjöjungfru som rädda mig från botten
Den vackra flickan som smälte det kalla, den finaste ängeln som fick mig att falla
Kom ihåg vem du är, va aldrig någon annan, du och jag föralltid, vi två tillsammans
Se det framför dig hur jag pussar dig på halsen, samvetet dödar, och det fuckar mina chanser
Men du fattar men jidrar ändå, du vet vad jag vill men du måste förstå att du är mitt allt,
du är allting jag vill ha, alla fucking punkter, ja du har alla krav

Jag vet att jag inte vart så bra, för jag inte sa det som det var
Det kanske tar en evighet innan jag förstår min ensamhet
Jag lovar att alltid finnas där, fastän det har har blivit som det är
För ingen förstår så bra som du, det kan jag lova här och nu


Snälla ge mig trygghet, och säg att du älskar mig
Spelar ingen roll för jag kommer aldrig lämna dig för du ger mig lycka, kraften och luften
För om jag ramlar ner, tar du mig upp sen, det är kärlek för evigt, jag lovar
En gör inte fel, för det gör vi båda, jag gjorde bort mig, du hade alltid rätt
Kärleken är skit men hatet det är lätt, du hade allt och så mycket, mycket mer
Men jag sumpade det, det finns ingen som ser vad som händer med kroppen
när hjärtat går under, allt vi hade, allt är försvunnet
Minuterna försvinner som löven i vinden, tårarna rinner, och torkar på kinden
Du var perfekt som en ängel från ovan, kärleken är skit, jag tar livet av oss båda

- hittade inte sången till den hära, bara på mobilen, men vacker är den trots allt.

Nej inte bortskämd, bara en generös moder

Asså nej jag tycker inte jag är ''bortskämd'', min mamma är bara lite snäll ibland!
Nu är jag hemma från luleå, super nice dag med lilla elina. Vi var dära kring elva tiden och var hemma igen kring fyra. Elina hittade iallfall ganska mycket fina saker (: dock har hon ju lite otur med hennes kort haha, förlåt men lite kul var det faktist haha! Jag hade inte med mig nå pengar så kollade bara på allt, och det var verkligen inte inte inte kul, för såklart så hittade jag massa fint jag ville ha, så typiskt.. men kom överäns med min moder att jag ska få pengar imorn, fara och köpa det jag ville ha, och sen får jag mobilen när jag fyller år istället, hon tyckte det lät billigare och gick med på det. För jag har mina platta tunna mobil nu, den funkar great, ända är att jag inte kan ladda den för den är trasig dära, så laddar upp batteriet genom elinas gammla mobil, klarar mig med det en månad (: om ni vill veta hehe.. jag måste till ica nu, ska bara ladda in bilder, pusss

Hehe söt elina, som vanligt inte vill vara med på kort (:

KUNGEN AV ALLA KYCKLINGAR!

Hihihihi..

Nu höll jag på att glömma att ställa alarm, igen..

:)

Klockan är nu kvart över tre, när jag börjar skriva det hära inlägget
Den lär ju vara kring nästa år kanske innan jag är klar, haha. Men just nu så sitter jag och väntar på att mitt hår ska torka helt, sen ska jag fixa det, hur sjukt låter inte det, fixa håret halv fyra på en månads morgon! Och ett plus på allt måste jag upp före fan idag.. eller okej nu kanske jag överdrev lite, halv nio då med andra ord. Men gud, när skolan är står - på tal om det hade jag ju glömt att ställa alarmet på mobilen, tacka gud för att jag är en smart blondin! - alltid mitt alram på 06:20.. det kanske är före fan, eller iallfall före tuppen. Juste innan jag gick till spegeln för fem minuter sen, så hade jag helt totalt glömt bort att jag var blond, jag trodde jag var mörkhårig, röck till lite när jag såg mitt otroligt vackra halft orange hår.. tills jag kom på att jag faktist inte är mörk hårig (: hmm blondheten kanske börjar ta över hjärnan lite smått nu. Hehe nu är mitt hår helt tort, nu kan jag börja fixa det! fast jag orkar verkligen inte egentligen, men det är ett måste, ja kan inte fixa det på morgonen det går inte, håret blir helt omöjligt, samma me mamma och mormor också, vad är det för något som går i släkten egentligen.. Haha nu fick jag stor lust att ringa och väcka en person, nej han skulle bli suris då (: eller nej, han kan verkligen inte vara sur på mig.. nu måste jag sluta skriva, kolla nu är klockan 03:24.. hmm, godnatt! (: kom just på att ja bara kommer få 4 timmars sömn :(

Okej, jag erkänner..

Ja jag är ganska bra på att över reagera lätt..
Och du är ganska bra på att få mig lugn. (:


Forgive sounds good

Jag sitter och skakar just nu, så förbannad är jag
Jag har ingen anledning till det egentligen, över reaktion antar jag kanske, måste bara ta reda på om allt är sant sen kan jag se om jag ska fortsätta vara sur haha. Men igår mot kvällen hade jag typ mys kväll med familjen,  vi såg film och hade feta fruktsalladen haha, det var rätt nice. Sen idag for vi till havet och badade, det var någon stanns mot luleå det är det ända jag vet, men det var jävligt skönt måste jag säga! Jag hade inte tacka nej till att ha en stuga dära, nej nej, sjukt vackert. Sen nu ikväll skjusade mamma mig tillbaka till mina kusiner, och imorn ska jag med elina och felicia, till luleå, typ tio går bussen haha, vilken plåga :(


Yeah redo to bada, typ

Takluckan på jeepen, njutning av vädret!

Hård sand haha, men annars vare mys (:

Jag är förjävla kär i den dära runda saken bakom mig

Shalalalala!

Kul bild, My Krutrök hälsar en stor puss till alla! (:

Ärligt talat..

Jag saknar dig fan, så det gör ont..
trevligt fortsatt dag, pusss

Lorentz & M Sakarias - baby!


Skön låten som jag har fastna på, igen -.-

RSS 2.0