Mycket att fundera på

Igår var en intressant dag. Kvällen började med att vi hittade en sista minuten resa till Maxico för ett bra pris, två veckor på en underbar ö. Vi valde att avvakta pga att hockeysäsongen kan fortsätta en bit in i Mars om dem tar sig vidare, men sugna var vi allt. Kvällen slutade med att vi fick veta att vi har stora möjligheter att ta över en lägenhet mitt i centrum, med en hyra som är låg för läget och lägenheten. Vi har till Fredag att bestämma oss.
 
Eh jaha.. Ojdå. Vi låg länge och funderade på hur vi vill göra. Båda vill egentligen först och främst åka och resa. Det som skaver är att vi kommer ångra oss om vi tackar nej till lägenheten, den är helt perfekt och som sagt ''billig''. Erik har förtillfället inget jobb, jag jobbar inte överdrivet mycket, men den biten går att lösa. Det kostar mycket pengar, vi kommer behöva leva snålare, men vi vill ju bo tillsammans. Det är värt det.
 
Jag vet, man kan vänta att resa och spara ihop pengar. Det hade vairt så otroligt korkat av oss att tacka nej, problemet är att den blir ledig om en månad. Det känns så tight (jobbdelen, vi har inga möbler osv). Hade den blivit ledig till sommaren hade vi inte tveka. Såå.. Vi har en hel del att fundera på om man säger så.
 
Bild från ön vi tänkte åka till, hur underbart ser inte detta ut?.. Åh..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0